24
maj
Seneste opdatering: 24/5-09 kl. 1717
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En lovlig pompøs indledning til norske Siv Jensens tale på Fremskrittpartiets landsmøde ( se den her), men det er et parti i hopla. Norske medier roser den i høje toner. Har noget svært ved at finde en svensk dækning, men herhjemme  står der:

1. Et totalt stop for asylsøgere til Norge. Alle, der endnu ikke har fået færdigbehandlet deres sag, skal sendes til oprindelseslandet.

2. Der indføres en femårig prøveperiode for alle, der har fået opholdstilladelse i Norge. Hvis de under denne femårige periode undlader at følge norske love, regler og normer, skal de sendes retur til oprindelseslandet.

3. Alle som har fået opholdstilladelse i Norge skal evalueres efter fem år. Hvis de har tilpasset sig på tilstrækkelig vis i forhold til Fremskridtspartiets krav, skal der gå yderligere ti år, før de pågældende kan opnå norsk statsborgerskab.

4. I løbet af disse ti år skal de norske myndigheder sende alle, der begår kriminalitet, der takseres til en straf på tre måneder ubetinget fængsel eller mere, tilbage til oprindelseslandet.

5. Det skal tilsammen tage 15 år at opnå norsk statsborgerskab. Derpå skal man ikke kunne sendes tilbage til oprindelseslandet uanset en eventuel forbrydelses karakter og grovhed. Smid hijab-klædte pigers forældre ud

Uanset hvad koalitionsmulighederne bliver, bliver valget til efteråret interessant. Frp: 15 års botid for å bli statsborger,  Vil kaste ut foreldre til jenter med hijab,  FrP tar et oppgjør med hijab:

Udsættelse af det euro-mediterrane mareridt?

Hvis konflikten i Mellemøsten kan blokere for dette vanvidsprojekt som Europas vælgere aldrig er blevet spurgt til råds om, og som medierne så godt som aldrig har omtalt, er der i det mindste én god sidegevinst ved den. Via Gates of Vienna (LFPC):

According to French Foreign Minister Bernard Kouchner, the Mediterranean Union, the ambitious project set up by the rotating presidency of the EU in Paris a year ago, has been “blocked” due to the Israel-Palestine conflict. Kouchner was speaking to the National Assembly. “I am sorry to announce the blocking of the Mediterranean Union,” said Kouchner, “but until the situation in the Middle East is clarified, it will be difficult to continue”, he pointed out, alluding to the paralysis in the peace process caused by the conflict in Gaza. Amongst other things, Kouchner mentioned the Mediterranean Union conference on the environment, scheduled to take place in Monaco but which has been put back to an as yet unconfirmed date. “It is not encouraging,” said the minister. “Until there is decisive progress in the peace process in Gaza as in the whole of the Middle East, there will be no ministerial meetings,” concluded Kouchner. (ANSAmed). MED UNION: KOUCHNER, UNION BLOCKED BY CONFLICT IN MID EAST

Venstreradikal infiltration på svenske asylcentre?

Due to a large number of escapes from a secure refugee detention centre outside of Gothenburg, the Swedish Security Service (Säpo) and border police in western Sweden believe the facility at Kållered has been infiltrated by leftwing activists.[…]  Suspected infiltration at detention centre

Kammerat Svend og kammerat Olle promenerer

Ikke helt Knagsted og Overclausen, snarere Clausen & Clausen, men underholdende alligevel: “knarknästet Christiania – det dumanarkistiska alibit för den danska småborgerligheten.” Kan Olle overhovedet lide andet dansk end Svend Auken?

Irakiernas liv och framtid har blivit till en del av den danska EU-valrörelsen. Dansk folkeparti, den borgerliga regeringens skyddande bihang, kräver omedelbar avhysning från kyrkan. Statsministerpartiet låter via en talesman meddela att polisen bör kunna utrymma kyrkan och sätta handklovar på irakierna. Den utlovade attacken mot irakierna i Brorsons kyrka kan rädda den danska högerns EU-kampanj: sådant är klimatet i vårt lilla grannland. Ja, för rättvisans skull – så ser det ut i större delen av det svårt krisande EU.
Den danska högerregeringens inställsamma islamofobi ekar också i de stora borgerligt styrda länderna. Nästan med samma styrka som Dansk folkepartis hets mot Turkiet och mot de nya medlemsländerna från öst. Flyktingarna i Brorsons kyrka kan avgöra EU-val

Anna Dahlberg: Högerextremismen – ett skäl att rösta

Ett hot som faktiskt existerar i dagens Europa – främlingsfientligheten.  Extremhögern är visserligen inte på någon entydig frammarsch. Men den påverkar debattklimatet i de länder där den får fäste och inspirerar till våldshandlingar mot utsatta minoriteter. Det är illa nog.

I Västeuropa är de främlingsfientliga partierna redan en del av den politiska vardagen. I Italien har de tagit sig ända in i regeringen och i Danmark fungerar Dansk folkeparti som stödparti. Steg för steg får de mer inflytande och uppfattas som mer salongsfähiga. Expressen

Det er nok den rabiate Morten Uhrskov, Dahlberg tænker  på:

Jeg tager mig selv i at håbe, at stemmeprocenten når ned under de 47 procent, som har været det hidtidige lavpunkt, eller højdepunkt, set fra en position som min, der er inderligt rasende på den monstrøsitet, der hedder EU. Jeg har imidlertid besluttet mig for at stemme på en, som jeg har tillid til ønsker at nedbryde den al-europæiske uhyrlighed, som EU for længst er blevet. Derfor falder min stemme på Morten Messerschmidt, skønt jeg bitterlig vil begræde, at han så ikke kan bruge sine retoriske evner i det danske folketing. Må han komme tilbage senere.

Tyrkisk diplomat “på ferie”

Turkey has withdrawn a consul from Germany after controversy over remarks in private in which he disparaged Germans, legislators in Berlin were told Thursday.

Over drinks and food, Hakan Kivanc, Turkey’s consul-general in Dusseldorf, allegedly told a dinner party of fellow Turks that Germans had Nazi blood and were treating Turks as the Nazis had treated Jews. German conservatives were furious at the remarks. “If you cut open a German, Kivanc was alleged to have said, the spilled blood would be brown, the colour associated with Nazis.”

Turkey withdraws consul from Germany after controversy.Ret komisk, når man  ser den herrefolksfacon tyrkerne  fører sig frem med i Tyskland, lige fra DITIB til ERdogan på besøg. Jeg talte med en ung tysker forleden, der  sagde: “Tyrkerne regerer gaden og er hyper voldelige. Russerne er endnu mere voldelige, men dem kan man stole 110 % på.” Det var i korthed  hans erfaring. Samtidigt  kræver tyrkerne visum pligten til EU ophævet..


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Yngvar

Posted: 24 maj 2009 - 03:07 - Svar

“1. Et totalt stop for asylsøgere til Norge.”
Nei, det er en feiltolkning fra avisen VG. Ingen med hjerte og vett, og heller ikke Fremskrittspartiet, vil hindre asylsøkere – reelle asylsøkere – fra å få lov til å komme til Norge, og fremlegge sin sak. Men nær 90% av asylsøkerne kommer hit uten ID-papirer, og det er utrolig usannsynlig at de har kommet seg inn i og gjennom Europa uten legitimasjon.

Det FrP sier er: «Det er grunn til å frykte at en fortsatt innvandring av asylsøkere – av bare tilnærmet det omfang som man har hatt i de senere år, vil føre til alvorlig motsetninger mellom folkegrupper i Norge. Det er etisk uforsvarlig ikke å stramme inn denne innvandringen for å forebygge konflikter i det norske samfunn».

Vi har sett bataljer mellom serbere og bosniaker på norske asylmottak på 90-tallet. Vi trenger ikke mer av dét.
Og FrP snakker altså ikke om ‘asylsøkere’ per se, men om ‘innvandringen’ via denne ruten.

steen

Posted: 24 maj 2009 - 03:35 - Svar

Tak, det faldt mig ikke ind at Ekstrabladets| Piet Baunø ikke kunne læse norsk. bliver bla dette vedtaget:

Og skulle flyktninger, asylsøkere eller innvandrere ønske familiegjenforening «begrenses dette til ektefelle over 24 år eller barn under 18 år» – og «familieinnvandring for ektefelle bør bare innvilges hvis paret ikke har større samlet tilknytning til noe annet land enn Norge». Tilknytningskravet faller bort når den som bor her, har fylt 28 år. Men voksne som vil gjenforenes med noen i Norge, må først bestå en språk- og kunnskapstest i hjemlandet.

vil presset på Sverige stige voldsomt. Dette:

«Det er grunn til å frykte at en fortsatt innvandring av asylsøkere – av bare tilnærmet det omfang som man har hatt i de senere år, vil føre til alvorlig motsetninger mellom folkegrupper i Norge. Det er etisk uforsvarlig ikke å stramme inn denne innvandringen for å forebygge konflikter i det norske samfunn», heter det i programmet.

er jo humlen i det hele, og dér svenske politikere forråder landets fremtid på det groveste.

Janne

Posted: 24 maj 2009 - 08:26 - Svar

Det glæder mig at der er så mange i Norge der vil gøre op med religiøs intolerance og med det menneskeforagtende tørklæde. Lad de norske vinde blæse ind over Danmark og gennem pigers og kvinders hår.

Janne

Posted: 24 maj 2009 - 08:31 - Svar

“Det er etisk uforsvarlig ikke å stramme inn denne innvandringen for å forebygge konflikter i det norske samfunn»,…”

Lige præcis. Det samme gælder for Danmark. Det er rettidig omhu og ansvarlighed at stramme asyl- og indvandringspolitikken op.

Ulla Lauridsen

Posted: 24 maj 2009 - 09:53 - Svar

Er de da komplet gale i Sverige: “Den utlovade attacken mot irakierna i Brorsons kyrka kan rädda den danska högerns EU-kampanj: sådant är klimatet i vårt lilla grannland. Ja, för rättvisans skull – så ser det ut i större delen av det svårt krisande EU.” ???
En undersøgelse viste, at to ud af tre danskere mener, at irakerne i kirken, som har fået deres sag behandlet efter alle kunstens regler, naturligvis skal rejse til Irak. Så højrefløjen har intet behov for at nasse på dén sag. Socialdemokratiet, med deres vattede udmeldinger, kan derimod underminere deres egen anseelse.
Og så den evige antagelse af, at svenskerne er det eneste europæiske rettænkende folk med fuld opbakning bag multikulti-visionen. Hvor længe holder den illusion?

Carsten D.

Posted: 24 maj 2009 - 10:42 - Svar

Olle Svenning får mig altid til at tænke på Sovjetstatens agitprop anstrengelser.

I øvrigt:

Svenskerne har det seneste år har brugt deres aftale til at sende et par tusinde irakere hjem, men først for et par uger siden – og efter Per Stig Møllers diplomatiske pres – kom der en irakisk åbning over for Danmark.
http://politiken.dk/politik/article710559.ece

The asylum seekers are to be returned to areas of Iraq considered safe by Finnish officials. These include the capital Baghdad.
The Finnish immigration officials say that most of Iraq is so stable that those who originate from there do not need international protection.
They are to be sent back from Finland, unless their personal circumstances justify granting them asylum, or a residence permit.
http://www.tinyurl.dk/7564

Hanzi

Posted: 24 maj 2009 - 15:38 - Svar

Vi skal gå efter slangens hoved!

U.S.A. er helt klart primus motor i angrebet på Europas folkeslag og islamiseringen af Europa: http://www.dendanskeforening.dk/side363-cid-1-aid-2712-mid-1-params-2. html

Thomas Bolding Hansen

Posted: 24 maj 2009 - 16:22 - Svar

USA bestemmer ikke vores politik, det gør folketinget – hvis det ikke lige var for EU.

I EU er der til gengæld en pæn gruppering erklærede multikulturalister med indvandring fra Nord Afrika, som appeasement, og som erklæret mål og ønske.

Og endnu flere i skabet af den slags, som snakker om Europas gamle befolkning og opretter EU jobcentre i Mali af alle steder.

ole burde

Posted: 24 maj 2009 - 18:10 - Svar

Hvaffenoget hva’ ???
er middelhavsunionen udsat fordi situationen i mellemoesten er “uafklaret”?
Det er stort set de bedste nyheder jeg har hoert siden den dag , det lykkedes for det israelske luftvaaben at udslette Iraks atomvaabenprogram
Som dansk-israeler kan jeg kun sige , at mit dopeltpatriotiske hjerte jubler af stolthed , hvis vores krigsforbrydelser paa den maade kan vaere med til at frelse Danmark !

Johansen

Posted: 24 maj 2009 - 19:07 - Svar

Dansk Folkeparti er ikke fremmedfjendtligt, som Anna Dahlberg antyder. Dansk Folkeparti siger bare højt, hvad mange danskere tænker og ønsker – nemlig at tilbagerulle islamiseringen af vort moderne, liberale demokrati.
Dansk Folkeparti taler den politiske korrekthed midt imod og kæmper for dansk kultur og suverænitet.

Jeg vil ligesom Morten Uhrskov også stemme på Morten Messerschmidt, som jeg havde den fornøjelse at hjælpe i forbindelse med EP-kampagnen ude i landet.

Casper | Borgerlig bums

Posted: 24 maj 2009 - 19:08 - Svar

Vi er i gang med at diskutere hvorvidt man må kræve at indvandrere skal følge ikke blot love og regler, men også “normer” her:

http://bohemianrhapsody.dk/2009/05/24/det-norske-fremskridtsparti-er-f ascistisk/

Advarsel… det bliver lidt højtflyvende.

Ulla > Det er aldrig faldet mig ind at irakerne i kirken havde noget som helst at gøre med EU-valget… 🙂 Hvis man var EU-kandidat ville man vel snarere være lidt desperat over at de stjæler mediebilledet fra valgkampen.

Robin_Shadowes

Posted: 24 maj 2009 - 19:41 - Svar

Expressen är tillsammans med Aftonbladet två av landets vidrigaste tabloider. Därför blir jag inte ett dugg förvånad över raketforskaren Dahlbergs uttalanden. Ja, hon har sannolikt inte alla indianerna i kanoten men det har å andra sidan inte heller hennes kolleger Marteus och Rydhagen. Det enda dom klarar av är att skriva en massa osammanhängande goja. Likt deras kolleger på AB Klein och Linderborg har dom alla en massa skruvar lösa.

Vivi Andersen

Posted: 24 maj 2009 - 20:58 - Svar

LFPC

Forveksler du ikke EUROMED med Middelhavsunionen ?

Middelhavsunionen omhandler kun de implicerede Middelhavslande syd for Middelhavet, altså de arabisk-islamiske lande + Israel, så vidt jeg forstår –

og Euromed er et projekt for sig, men samarbejdende med Middelhavsunionen ?

LFPC

Posted: 24 maj 2009 - 21:39 - Svar

Det kan jeg ikke udelukke at jeg gør. Du er i hvert fald bedre inde i det end jeg. Der har vist også været et navneskift undervejs, hvilket ikke gør det mere overskueligt.

HelgeD-H

Posted: 25 maj 2009 - 08:39 - Svar

Hjemmetyrkere i Danmark bliver som dengang der var hjemmetyskere i Sønderjylland i mellemkrigstiden.
Et Tyrkiet som kræver visumpligten til EU ophævet, således at tyrkere og andre
muslimer af den vej frit kan komme til Europa, og endda hjertens gerne vil til det land som har fornærmet deres profet d. 30. sep. 2005 i JP.
Det vil blive fatalt.
Vi er i et nulsumsspil : Europæerne presses til at give efter, og muslimerne får blod på tanden og kræver mere og mere. 🙁
Hvis det kunne holde muslimerne ude af Europa, havde jeg hellere set værnemagtsoldater marchere og stoltsere på gaderne ud for mit vindue i dag.

Vivi Andersen

Posted: 26 maj 2009 - 00:08 - Svar

HelgeD-H

Ja, fremtiden er ikke rar at tænke på i forbindelse med effektueringen af EuroMed-aftalerne.

Men Tyrkiet er altså med i rækken af de arabisk-islamiske lande som aftaleforholdene omhandler.

Fra januar 2010 får Tyrkiet, ligesom de arabisk-islamiske Middelhavslande, status som privilegerede Partnerland til EU !

Sådan er den virkelighed som politikerne, og Bendt Bendtsen ikke at forglemme, ikke vil snakker med os om .

HelgeD-H

Posted: 26 maj 2009 - 07:15 - Svar

@Vivi
-Det er også derfor de toneangivende politikere, gutmenschen , og medierne
vil have, at Morten Messerschmidt ikke får en plads i Europa Parlamentet
-Denne største S-R-regering, som overgår Nyrup/Jelved-regeringen fra 1993-2001.
De danske europaparlamentarikere fra de andre partier er bedøvende ligeglade
med deres landsmænd. Og de er vel vidende om Mediterranean-aftalen
-Dette komplot mod europas oprindelige nationers befolkninger… Grrrr.
Uden Morten Messerschmidt som MEP, ingen oplysninger om hvad der foregår
af svineri, og aftaler med den islamiske verden.

Leave a Comment