27
maj
Seneste opdatering: 28/5-09 kl. 1310
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvis denne plan virkelig eksisterer, må man om ikke andet konstatere at nogle Gutmenschen ikke blot er ‘gode’ på sikker afstand, og for andres penge. Andre må bare konstatere at naiviteten godt kan være særdeles dybtgående, og derfor desto vanskeligere at få has på. Vi må antage at det drejer sig om folk med ikke ubetydelige økonomiske midler, ikke autonome, personer med tilstrækkelig selvtillid til at de anser planen for realistisk, men med fatal mangel på realitetssans med hensyn til hvilke udgifter de i virkelighedens verden kunne risikere at komme til at hænge på, og med hensyn til de politiske realiteter. Selvfølgelig har ideen ikke en jordisk chance, men underholdningsværdien ved at opleve de godes møde med den tredje verdens virkelighed indenfor egne fire vægge ville være uovertruffen (LFPC).

»Det var ikke meningen, at dette tilbud skulle have været frem i offentligheden på nuværende tidspunkt,« siger en talsmand for danske sympatisører og støtter for de hjemsendelsestruede irakere og fortsætter: »For det hedder jo: Når du giver en gave, lad da ikke den ene hånd vide, hvad den anden gør.«

Det generøse tilbud, som på mystisk vis er blevet lækket til pressen, går ud på, at et bredt udsnit af de danske sympatisører og støtter tilbyder at huse irakerne i deres private hjem og at afholde alle udgifter i forbindelse med irakernes eventuelle fremtidige ophold i Danmark.[…] Gert Klingenberg: Det generøse tilbud

Trifkovic: The Green Corridor in the Balkans

Srdja Trifkovics lange artikel berører adskillige aspekter som vi her i blogverdenen jævnligt tager op punktvist: Demografien, Tyrkiet, saudiarabisk finansiering med henblik på mobilisering af muslimske mindretal, og vestlige regeringer på en selvmordskurs for Europa, for at nævne nogle. Her skal kun gengives Baron Bodisseys indledning på Gates of Vienna, og nogle enkeltstående nedslag i teksten. Som jeg vist skrev i forbindelse med omtalen af et andet længere essay for et par dage siden, bør Trifkovics gennemgang læses i sin helhed på Gates of Vienna, så man får den fulde sammenhæng samt grafik og fodnoter med (LFPC).

The following article by Dr. Srdja Trifkovic was the basis for the author’s presentation and an accompanying discussion at the meeting in Copenhagen on May 17, 2009. It is one of a series of essays collected in the book Kosovo: The Score 1999-2009, which was published earlier this year by the American Council for Kosovo and the Lord Byron Foundation for Balkan Studies. It is reproduced here with permission.

greencorridor[…] Reality Denied – Political, cultural, religious and demographic trends among Muslim communities in the Balkans strongly suggest that the Green Corridor is taking shape, either deliberately or spontaneously. Nevertheless, many Western academic experts and media commentators (especially in the English-speaking world) have shown the tendency to be a priori dismissive of any suggestion that a long-term Islamic geopolitical design exists in the Balkans, let alone that it is being deliberately and systematically pursued. […]

The Christian communities all over the Balkans are in a steep, long-term demographic decline. Fertility rate is below replacement level in every majority-Christian country in the region. The Muslims, by contrast, have the highest birth rates in Europe, with the Albanians topping the chart. On current form it is likely that Muslims will reach a simple majority in the Balkans within a generation. […]

The Kemalist dream had never penetrated beyond the military and a narrow stratum of urban elite. For decades described as the key to U.S. strategy in eastern Mediterranean, in the Middle East, and-more recently-in the oil-rich Caspian region and the sensitive ex-Soviet Central Asia, […]

Of the utmost importance to Muslims in Western Europe, but especially the Balkans, is the admission of Turkey into the EU, for Ankara will be a voice for all Muslims inside the E.U. itself. […]

A major fault of the Western approach is its naïve faith in the attractive powers of secularisation. There is a growing gap between the reality of Islam in the Balkans and Western mainstream narrative about the allegedly moderate and tolerant “Balkan Islam.” […] The Green Corridor in the Balkans, Trifovic i København, maj 2009

Trifkovic medvirker sammen med bla. Robert Spencer og Bat Ye Or i filmen “Islam , What the West Needs to Know“, en must see film i fuld længde her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 28 maj 2009 - 07:31 - Svar

OT

“S-spidskandidaten stemte for at tillade halalslagtning uden bedøvelse, selv om han er imod.”

h t t p://www.bt.dk/article/20090527/politik/705270008/

Socialdemokratisk dyrevelfærd.

Mosemanden

Posted: 28 maj 2009 - 08:10 - Svar

Jeg har ikke selv været i Albanien men har flere gange besøgt Bosnien og var første gang en af de 34000 FN soldater der sad på vores flade imens de Bosniske Serber gik ind i Srebrenica under 30km væk .

At de udefrakommende jihadister skulle havde udgjort en “key roll” i krigen i Bosnien tvivler jeg stærkt på da deres antal i forhold til de andre parter må siges at være begrænset .
At de var nogen af de absolut mest modbydelige harsker der ingen tvivl om da der er flere eksempler på at de blev sat til at gøre meget at det mest beskidte arbejde når der skulle “byttets” en nedslagtning .
Min helt klare indtryk er at de blandt de Bosniske muslimer jeg har talt med langt fra har noget helte status tværtimod .
Om det bunder i deres meget brutale fremfærg under krigen som med sikkerhed har været med til at forrå behandlingen af civilbefolkningen . Eller om det er det fakta at de faktisk besatte områder i den centrale Bosnien efter krigen og flere gange var i åben kæmp med styrker fra BIH ved jeg ikke helt .
Behandlingen af civil befolkningen under krigen er forståeligt nok et meget ømt punkt og man bliver afvist med et “jeg ved ikke rigtigt noget om det” selv hvis man spørger til ting begået af modparten .

At de Bosniske muslimer i det store hele ikke er særligt begejstret for den Arabiske Jihad Islam er dog der imod meget tydeligt .
Bare det at man på gaden i Sarajevo Mostar Zenica eller Tuzla faktisk ikke ser tørklæder på kvinderne andet end hvis det lige matcher den korte nederdel og den nedringet top for det til at stå krystal klart at vi i Europa har importere den absolut værste form for Islam overhoved ! .
Det er faktisk helt surrealistisk at sidde på en cafe i Sarajevo med en helliters fadbamse og kigge på damer samtidig med man fortælle sig selv at det her er et muslimsk land der for 13år siden var i en blodig borgerkrig .
Skulle historien om krig og radikalisering passe så skulle det være København og ikke Sarajevo der skulle være Bosnien hovedstad . .

At den mellemøstlige Jihad Islam i stor stil bliver promoveret i Bosnien er der ingen tvivl om men holdningen til den nye moske i Sarajevo skænket af Saudi arabien og opkaldt efter den afdøde konge Fahd bin Abdul Aziz Al Saud er langt fra positiv blandt Sarajevo´s muslimer .
Ej heller de personer der har sin gang i moskeen er velset og som jeg fik fortalt af flere jeg talte med i byen så får de ikke noget arbejde og bliver ignoreret når de bevæger sig i byen .
For som en unge knægt sagde “de høre ikke til her , de vil kun ballade” .
Og det er der ingen tvivl om de vil .
Ikke engang et år efter moskeen var færdig blev de første terrorister udklækket en sag vi ubemærket kender i danmark nemlig terrorsagen fra Glostrup der havde sit udspring i netop Saudi moskeen som den kaldes i Sarajevo .

At hele Bosnien stadig er en krudt tønde er man heller ikke i tvivl om når man rejser rundt , så det er helt klart et område der kan gå begge veje .
De Bosniske serber er helt klart blevet gjort til den helt store synder i en konflikt de ser som langt fra overstået og hvor de er blevet forrådt af stor set alt og alle de mener at havde forsvaret .

At der ingen vinder er på Balkan tør jeg godt at påstå men at truslen fra Islam skulle komme fra Balkan på nu værende tidspunkt mener jeg er direkte forkert .
Jeg må dog indrømme at jeg ikke kender meget til Albanien andet end de er kronisk på røven og befinder sig 100år tilbage i tiden .
Truslen fra Islam er genskabelsen af et multikulturelt Balkan baseret på Saudi Islam lige midt i de gamle vesteuropæiske lande som jeg ser det .
Bare ideen om at vi er så civiliseret og demokratiske at etnisk udrensning og blodig borgerkrig ikke ville kunne ske for os (igen igen) er simpelhen så himmel råbene idiotisk som noget kan være .

polinos

Posted: 28 maj 2009 - 08:49 - Svar

-> LFPC

Ja, jeg glæder mig også til at se “plan B” (eller måske “plan G”, “G” for Godmennesker) ført ud i livet. Især bliver det sjovt at se, hvem der skal huse Taleb og de andre hårde kriminelle. Underholdningsværdien bliver høj!
I min fars tid skulle man have kautionister, når man købte en gård, og det var en alvorlig sag. Var man kautionist, risikerede man at ryge neden om og hjem, hvis den man kautionerede for ikke klare den. Der var ingen kære mor!
Skal vi gætte på, at Godmenneskene næppe forestiller sig, at de skal kautionere helt så forpligtende i denne sag. Hverken økonomisk eller for eventuel skade påført det danske samfund i form af kriminalitet, træk på offentlige ydelser eller lignende. For de har vel ikke tænkt sig at betale for hospitalsbehandling, skoleundervisning eller forsørgelse på længere sigt for deres “venner”?
Nej, regningerne – den økonomiske og alle de andre – ender selvfølgelig, hvor den altid ender: Hos alle vi andre.
Men du har ret: Det bliver morsomt at opleve idealerne kollidere med virkeligheden i Godmenneskenes egne hjem.

Victor

Posted: 28 maj 2009 - 12:59 - Svar

Her er noget, som er værd at kigge på. Det ser ud som om, Fethullah Gülens bevægelse, også har sine tilhængere i Danmark.

http://www.tagesspiegel.de/politik/deutschland/Fethullah-Guelen-Guelen -Bewegung-Muslime;art122,2808616

Rune

Posted: 28 maj 2009 - 14:07 - Svar

Hvis du skal stemme i Danmark frem for Sverige, har jeg har lavet en lille EU-valg 2009 Facebook-applikation med et prøvevalg så man kan se hvilke kandidat der ligger en nærmest. Ikke alle 101 kandidater har endnu svaret. Husk at stemme. Det er vigtigere end som så.

http://apps.facebook.com/europavalg/

LFPC

Posted: 28 maj 2009 - 15:09 - Svar

Fethullah Gülen: Jeg fandt for et par dage siden et læserbrev på Infomedia hvor nogle danske præster protesterede kraftigt over at denne bevægelse blev kaldt ekstremistisk. De var meget indignerede over at velmenende moderate danske muslimer blev hængt ud på denne måde. Brorsonpræsten Per Ramsdal var muligvis en af præsterne, jeg lavede i hvert fald en søgning på ham. Jeg skal prøve at finde det igen.

Jutta

Posted: 28 maj 2009 - 16:07 - Svar

@LFPC
[…] De omkring 200 fremmødte, der var en blandet flok af unge og ældre, danske og etniske, fik også et par ord med på vejen af Brorsons Kirkes præst, Per Ramsdal , der opfordrede til ikke at generalisere hele befolkningsgrupper. Sammen med imam Abdul Wahid Pedersen forenede Per Ramsdal de 200 deltagere i fælles bøn mod terror og krig, men for fred.[…] [sympatitilkendegivelse i anledning af 9/11 …… for muslimerne, Politiken 12.10.2001]

???

Bjovulf

Posted: 28 maj 2009 - 23:04 - Svar

Er der nogen her, der ved noget om, hvad det er for en
lækket historie Gert Klingenberg refererer til?

»Det var ikke meningen, at dette tilbud skulle have været frem i offentligheden på nuværende tidspunkt,« siger en talsmand for danske sympatisører og støtter for de hjemsendelsestruede irakere og fortsætter: »For det hedder jo: Når du giver en gave, lad da ikke den ene hånd vide, hvad den anden gør.«

Det generøse tilbud, som på mystisk vis er blevet lækket til pressen, går ud på, at et bredt udsnit af de danske sympatisører og støtter tilbyder at huse irakerne i deres private hjem og at afholde alle udgifter i forbindelse med irakernes eventuelle fremtidige ophold i Danmark.[…]

Gert Klingenberg: Det generøse tilbud
http://jp.dk/opinion/breve/article1706586.ece

Er det virkeligt eller er det dyb sarkasme? 🙂

LFPC

Posted: 28 maj 2009 - 23:26 - Svar

Jeg er også i tvivl, men jeg kan ikke se hvad pointen skulle være med evt. sarkasme.

li

Posted: 29 maj 2009 - 10:38 - Svar

Hør nu her! vensterfløjen og deres venner islamisterne ejer hverken humor, sarkasme, ironi eller nogle former for selv reflekterende mekanismer, der kan gøre dem menneskelige.
De er hovedkults! underkastelses villige for enhver form for totalitær styrelse(socialisme/islamisme) hvor hele deres liv kan leves efter ‘godheds udråbte’ regler uden kritisk tankegang om nu ‘reglerne’ er menneskelige, bare de ukritisk kan fralægge sig deres ansvar for deres liv ,for på forhånds udskrevne regler/levemåder, så er de underkastelses villige tilfredse, bare ordgylleriet er skruet ‘rigtigt’ sammen, at udøvelsen/virkeligheden er en anden gør ikke noget, bare det lyder godt og ‘fromt’!
Sådan vil vensterfløjen og deres iSLAM tilhængere venner snydes!
Ord er en ting, virkelighed en anden ting. Hvis vensterfløjen og jihadisterne ikke er i stand til at sammenligne ordflommeriet og virkelighedens begivenheder med hinanden, så lever begge parter i otopiens fantasifulde verden, som vi ikke kan nå!

Jutta

Posted: 29 maj 2009 - 12:13 - Svar

Video ud fra brorson kirke.
Praesten Per Ramsdal vil jo gerne have faelles boen med muslimerne.
Men den unge moslem Zirko Merzu har det slet ikke godt med at vaere i en kirke som moslem: “vores religioner er helt forskellige.”

Hvor bliver naestenkaerlighed fra ” bedsteforaeldre for asyl” med den stakkels mand?
http://www.kristeligt-dagblad.dk/tv?params=_video_72

Bjovulf

Posted: 29 maj 2009 - 12:38 - Svar

Jaja, Li – det ved jeg da godt 🙂

Det var nu mere, om der var nogen, der lavede tykt grin med disse frelste folks evige
gloriepudseri og endeløse godhed på ANDRES bekostning.

Jeg har nemlig ikke kunnet finde noget som helst andet om den omtalte lækkede historie,
så det kan jo tænkes, at det er en IKKE venstreradigal spøgefugl, der er på spil.

For et øjeblik håbede jeg ellers lige. Et sådant projekt ville nemlig have en helt enorm underholdningsværdi. Fx. ved at Carsten Jensen, Georg Metz, Morten Sabroe, Rifbjerg,
Gerner, Arnold, Svane, Jelved, Auken’erne, Dorthe Bennedsen, Ole Espersen, Weiss’erne,
Morten Kjærrum & co.SELV blev “kulturberiget” FOR ALVOR – bare for én gangs skyld.

Peter Buch

Posted: 29 maj 2009 - 13:02 - Svar

Hvor bliver næstekærligheden af fra “bedsteforældre for asyl” til den stakkels mand?
Foreslår jeg i stedet verbalt.
Svaret på spørgsmålet har eller kender jeg ikke.

li

Posted: 29 maj 2009 - 14:02 - Svar

@Bjovulf
Ja,ja jeg ville også gerne se nogle af disse Gut-menchens smage deres egen islamiserede dialog-the 😉

Leave a Comment