16
jun
Seneste opdatering: 18/6-09 kl. 1148
53 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Når man vil tyde i dagens kaffegrums, er nøgleordet “gäng”, bander. Og dem er der mærkeligt nok færre af i Finland. Hver 4. anklager trues! Kan Sicilien kan følge med Sverige her ? “Finnerne prioriterer slet ikke i samme udstrækning organiseret kriminalitet, og desuden er svenske jurister meget mere tyndhudede og anmelder i tide  og utide. Nolltolerans.” Ja og Amen og så er vi helt rolige igen. Det er det, der er meningen.

screenshot006-1

Åklagare är den grupp inom rättsväsendet som är mest utsatt för trakasserier och hot som syftar till att påverka deras arbete. Enligt en ny rapport från Brottsförebyggande rådet har trakasserierna mot åklagare ökat. Allt fler åklagare hotas och trakasseras

Kriminella gäng och nätverk riktar påverkan mot åklagare. Det är nästan bara åklagare som bedömt att personer från kriminella gäng eller nätverk ligger bakom otillåten påverkan. Några åklagare skriver i fritextsvar i enkäten att det är ofrånkomligt då rättsväsendet satmot organiserad brottslighet. Påverkansförsök från de olika typerna av enskilda påverkare utan koppling till grupperingar är visserligen vanligara totalt sett även för åklagare. Vid trakasserier och hot uppfattas dock personer med kopplingar till kriminella gäng och nätverk vara förhållandevis aktiva som påverkare enligt drabbade åklagare. De bedöms exempelvis ligga bakom 39 procent av hoten mot åklagare. Då personer med koppling till gäng och nätverk dels uppfattas ha en större kapacitet att genomföra hot än enskilda, dels oftare tar till icke straffbara påtryckningsmetoder kan otillåten påverkan från sådana aktörer vara särskilt svårt att hantera. Att kriminella gäng och nätverk uppfattas ligga bakom en så hög andel av påverkansförsöken i Sverige är särskilt anmärkningsvärt mot bakgrund av att de inte är lika synliga i de finska resultaten. Endast enstaka aktörer inom sådana gäng och nätverk förekommer i den finska undersökningen, och då främst när det gäller påverkan av åklagare. En förklaring till detta resultat kan vara att regering och rättsväsende i Finland inte alls i samma utsträckning som i Sverige prioriterar organiserad  brottslighet. Brå rapport, pdf s 11

Glæde og  forventning på Rådhuspladsen

Nok også lidt mere end realiteterne berettiger til, men efter 30 år forstår man dem godt. Stemningen var på bristepunktet blandt de 7-800 mennesker. Bliver det en revolution, bliver det verdens første You Tube tranmitterede revolution: Young Iranians use video to tell story – med oprørerne som stedfortrædere for de journalister, de nægtes at udføre deres arbejde.Farshad Kholghi kan ses i Deadline kl 22.30. (Fotos Snaphanen, klik f. helskærm)

iran-113

iran-0311

Iran Tube

Scenes from the new revolution in Iran

Viden er nøglen til frihed

af Jette Plesner Dali

Omkring 6-700 herboende iranere og enkelte danskere mødtes i går aftes på Rådhuspladsen i København i solidaritet med de modige iranere, som i disse dage demonstrerer i Iran og siger nej til islamiske regler og nej til undertrykkelse.
Demonstrationen var arrangeret af en lille gruppe iranere, som ifølge eget udsagn ikke tilhører nogen bestemt fraktion eller politisk retning, bl.a. Jaleh og Keianosh Tavakoli. Den henvendte sig til ”alle frihedselskende mennesker”.

Her var bannere og plakater i massevis, en blot med ordet ”Frihed”. En anden sagde ”Nej, nej til islamiske regler, nej til undertrykkelse”. Den forhadte præsident Ahmadinejad var bl.a. portrætteret som swastika – ligheden var forbløffende……………..Sappho

iran-155

iran-0091

iran-158

iran-165

iran-040

iran-149


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


FrederikSJ

Posted: 16 juni 2009 - 22:59 - Svar

Pudsigt at se Frank Aaen der – var det ikke hans ligesindede, der var med til at vælte Shahen i ’79?

steen

Posted: 16 juni 2009 - 23:41 - Svar

@Frederik – jeg tænkte også – da jeg så alle de socialistiske paroler på pladsen – at det for 30 år siden var dem, der hjalp Mullaherne til magten. Om der mon var nogle af de tilstedeværende, der skænkede det en tanke ?

Victor

Posted: 17 juni 2009 - 00:06 - Svar

Frederik – Jov. Irans kommunistparti, Tudeh, var et af de få venstreorienterede partier, som allierede sig med mullaherne.

Som gamle Vladimir sagde: Dårlig ide. Rigtigt dårlig idé. En del af partiets ledelse blev i løbet af 1983-84 anholdt og paraderet foran fjernsynet, mens de hulkende erklærede sig skyldige i at være ateister, som nu havde indset islams overlegenhed og deres længsel efter den 13. imam – andre fra centralkomiteen omkom under mullahernes forsøg på at vise dem vejen til den eneste sande gud.

Jeg har ikke læst bogen om Mitrokhin-arkivet; en det påstås at Tudeh får en del spalteplads der.

Steen – det er muligt, at de iranske socialister hjalp mullaherne til magten. Men det er da ikke forbudt at blive klogere….det var forfølgelsen af venstreorienterede i Iran, Yemen og andre dele af Arabien, som fik mig til at indse, at imamerne er schmuddelkinder, som man ikke bør lege med.

li

Posted: 17 juni 2009 - 01:51 - Svar

Tja, jeg undre mig også over hvad villy Løwndal og ASSma beskytteren frank langt ude i åen, laver her?
Deres venlige! iSLAM stor import politik, som får Danmark til at køre ad helvede til!! stemmer slet ikke overens med deres tilstedeværelse ved denne demonstration.
Prøver de på at score lette stemmere her, for derefter at sætte sig tilrette i Folketinget og stemme for mere iSLAM import?
Nej, jeg er nok for træt lige nu, til at regne deres svinestreger ud!
Jeg tror ikke deres samarbejdspartnere perlestinenserne og hamas bifalder deres tilstedeværelse i denne demonstration….
Hvad sker der for dem?????

Rolf Krake

Posted: 17 juni 2009 - 09:27 - Svar

Rigtig god kronik fra JP af Ole Hyltoft

Det ensrettede kulturkompagni

De kulturradikale klager over tonen hos os islamkritikere. Deres egen tone er ikke til at tage fejl af. Bettina Heltberg har i Politiken skrevet, at Søren Krarup har »et psykoinfantilt ansigt«, og at han i det hele taget er et psykiatrisk tilfælde, rede til indlæggelse. Carsten Jensen har udnævnt Pia Kjærsgaard til at være »dronning af en skraldespand«. Politikens politiske redaktør, Kjeld Hybel, mener at vide, at når Pia Kjærsgaard skriver i avisen, foregår det ved, at »hun hælder en sjat af sin hjernebetændelse ned på noget papir.« Mogens Lykketoft er mindre opfindsom, mener bare, at Flemming Rose er »en af de største tåber«.

Lidt i skyggen af disse superintellektuelle præstationer kommer så det faste kor af journalister, billedkunstnere, skuespillere, forfattere, der altid finder undskyldninger for de forbrydelser, der begås i Koranens navn. Dette hold, kulturkompagniet, har den grundopfattelse, at islamisk terror ikke er så slem som anden terror, at Anders Fogh Rasmussen er en krigsforbryder, at alt dårligt i Danmark stammer fra Pia Kjærsgaard, og alt ondt i udlandet kommer fra jøderne…..

Resten:
http://jp.dk/opinion/kronik/article1720960.ece

Der er forresten noget bøvl med Snaphane siden når man vælger en måned fra ‘arkiver’, man får kun ca. 10 indlæg, det er synd da man gerne vil lede fra Snaphanen’s guldgruber af godter.

Jutta

Posted: 17 juni 2009 - 09:34 - Svar

De fleste flygtlinge fra Iran i Europa er/var kommunister, som styrtede Shahen. Bagefter blev de forfulgt af Mullaherne. Mange ex-muslime fra Iran i vores lande er kommunister. Bare google ex-muslim Mina Ahadi. Jeg har oplevet det i Koeln, der har de demonstreret imod Pro Köln. De demonstrerer ogsaa imod Islam, men de vil gerne hjaelpe muslimske flygtlinge at komme til Europa, de vil ikke stoppe det. De hader ALLE religioner, putter dem i en gryde, og hvis man siger noget om Jüdisch/Christliches Abendland, saa er man fjende. Maaske forklarer det, at en Frank Aaen var med her?

polinos

Posted: 17 juni 2009 - 10:41 - Svar

“En förklaring till detta resultat kan vara att regering och rättsväsende i Finland inte alls i samma utsträckning som i Sverige prioriterar organiserad brottslighet”…

Det er jo helt fantastisk! Tror forfatterne af rapporten og de journalister, der vidererapporterer den, selv på dette sludder?!? I så fald skal der vel nærmest en psykiatrisk analyse til for at beskrive virkeligheds-fortrængningens mekanismer.
Sverige er – lige som England og til dels USA – et skræmmende eksempel på, hvordan den politiske korrekthed lægger samfundet i en spændetrøje, der ikke bare længere er handler om grundlæggende smålig regulering af sproglige koder og nedladende belæringer af almuen fra den herskende klasse af globaliserede multikulturalister.
Ideologien er blevet så omfattende, og går så dybt, at den skaber forvridninger i selve den måde, vi anskuer samfundet og dets problemer på. Rationaliteten og fordomsfriheden er smidt på møddingen, og eliten søger desperat at hamre virkeligheden til, så den passer til ideologien. Det kan man kun gøre en vis tid, så bliver svælget mellem idealet og “de reelle forhold i jernindustrien” så store, at samfundet smelter ned. Er Sverige – og England – mon ikke på vej samme vej som “folkerepublikkerne” i Østeuropa eller Mullahernes Iran?

steen

Posted: 17 juni 2009 - 10:47 - Svar

@ polinos: “Folkerepublikker” – jeg var lige ved at kalde denne “Sverige som 2. verdensland” – men så sjovt er det heller ikke.

Janne

Posted: 17 juni 2009 - 15:36 - Svar

SF’s formand deltog godt nok under demonstrationen for reformer i Iran. (Det manglede da bare) Ser vi så også SF demonstrere for reformer af koranen på grund af dens intolerante syn på homoseksuelle, anderledes troende og -tænkende og kvinder? Ser vi også SF tage afstand fra religiøs undertrykkelse af individer og grupper af mennesker i Danmark?

Tak til både Kholghi og Karen Jespersen for tydelig og vedvarende støtte til frihed og ikke mindst ytringsfrihed!

Janne

Posted: 17 juni 2009 - 15:38 - Svar

For resten så hørte jeg i dag at SF kritiserer Tove Videbæks syn på homoseksualitet (Der er jeg enig med SF). Det kan SF altså lige mande sig om til, men kan ikke overkomme dialog med en international politiker som Wilders eller en klog dame som Wafa Sultan.

Janne

Posted: 17 juni 2009 - 15:48 - Svar

Jutta

Det er et problem at nogle indvandrere – og det gælder bl.a. koran-opdragede – er så intolerante overfor urbefolkningens kultur og traditioner og sprog – også derfor bør der sættes grænser for indvandring, så urbefolkningen kan få lov til at bevare sin kultur, sine traditioner og sprog efter ønske.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 17 juni 2009 - 15:53 - Svar

Polinos: Engang fandtes der politikere af en hel anden støbning, og vores nuværende bør reflektere over ordene af en af dem:

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.
Abraham Lincoln, (attributed)
16th president of US (1809 – 1865)

Hvad angår bortforklaringen der, suk, ih hvor de kan.

Peter Buch

Posted: 17 juni 2009 - 16:43 - Svar

Det optimale ved søgning på hjemmesider, også Snaphanen, er man kan søge på ord, enkelte ord eller mange.
Google har en opsætning hvorved et lille søgefelt indsat på hjemmesiden, gør man kan søge specielt på hjemmesider og på hele Google, og jeg ved ikke om noget sådan instaleret ikke ville være den letteste udvej. Set eksempelvis på Frontpage Magazine.
http://www.frontpagemag.com/search.aspx

Jutta

Posted: 17 juni 2009 - 19:42 - Svar

Janne

Helt einig.
Men nu er der jo en opdragning til dhimmitude og selvhad overfor vores kultur, traditioner og sprog i hele Europa, som har haft forskellige kultur, traditioner og sprog i hvert eneste europaeisk land. Vi er derfor svag overfor disse indvandrende kulture, som er anderledes – isaer den islamiske kultur (hvis det overhovedet er en, dette samfund lever jo underkastet af en politisk ideologie paa flere maader). Jeg var meget overrasket, da jeg opdagede, at den frie Danmark, som jo ikke har denne ugly seneste historie som Tyskland, nu har de samme “Gut-menschen” og naesten den samme Politik (vi har ikke DF, men i har for en lang tid haft Venstre-politk).Naar jeg rejser til Danmark (en gang hvert aar) saa ser dette dejlige land mere og mere lige saadan ud som alle andre EU-lande. Det er EU, som kaster os alle i en gryde, og naar Lissabon-Vertrag er gennem, saa koger vi alle i den islamiske Gryde.

Anahita

Posted: 18 juni 2009 - 01:45 - Svar

Protesterne i Iran handler ikke om at iranerne vil have Mousavi i stedet for Ahmadinejad. Det handler om at iranerne vil af med præstestyret. Det er klart for enhver at der blandt kommentarerne er nogle som deler standpunkt med Pia Kærsgård og Wilder. Til jer har jeg kun at sige, hvorledes vil i bekæmpe fanatisme med fanatisme? Jeg mener at alle skal have ret til deres mening, religion og kultur, så længe de respekterer og giver plads til andres. Ingen kan lide ekstremister, uanset om det er Pia Kærsgårds tilhængere eller iranske sortklædte ble-på hovedet-bærende mullaher. Fælles for ekstremister er at de søger at skille folk ad ved at fokusere på forskellene, i stedet for at vi alle mødes på lighederne og respekterer hinandens individualitet.
Der skal bare være en fælles fron mod at standse præstestyrret i Iran, da dette er til fordel for hele verden. Iran pumper penge i terrorister verden over, og som USA tidligere har sagt, er det bevist at iran er med til at støtte terrorister i Irak til at skabe kaos. Således ønsker de at holde omverdenen beskæftiget med irak og afghanistan, men de selv kan skabe atomvåben og knuse sjæl og knogler på dens egen befolkning. Iran har på mest brutal vis siden den islamiske revolution undertrykt den iranske befolkning. Mindreårige, homoseksuelle, politiske modstandere og alle som ikke makker ret er blevet hængt, slået til blods og blevet voldtaget i iranske fængsler. I iranske fængsler voldtager de kvinderne, med den undskyldning at dem som ikke er jomfruer når de dør ikke kommer i himlen. Dette er ikke nyt. Dette er sandheden for milioner af iranere. Alligevel har de nu trodset de sorte skyggers blodige klør og rejst sig. Så lad os ikke sløre fokus fra det som det handler om, ikke Pia eller Jane/Jutta. Men om mennesker som er blevet født og opvokset under hårdhændet diktatur og har set offentlige henrettelser på kraner siden de var små.

Janne

Posted: 18 juni 2009 - 07:01 - Svar

Anahita

Kald ikke folk du gerne vil snakke med for ekstremister, det vinder du ikke sympati med. Det er du sikkert også klart over inderst inde.

Det er altså ikke mig der kræver (kønsuniform) tørklæder eller burka til kvinder, bederum, halal mad, separate baderum, kønsaparhteid, fjernelse af vestlige symboler og traditioner, religiøse og kulturelle særhensyn og særkrav. Jeg går netop ikke ind for forskelsbehandling og særhensyn, men for at vi alle er live for loven og behandles ligeværdigt og har samme muligheder.

Jeg har stor sympati med de mange iranere der nu vil reformer i Iran og de har også min støtte.

Janne

Posted: 18 juni 2009 - 07:03 - Svar

live for loven = lige for loven

Anahita

Posted: 18 juni 2009 - 09:50 - Svar

Janne

Nej, men du kommer med eksempler fra fundamentalistiske muslimer. Jeg er ikke muslim og er ikke enig med islam, men så længe folk kan have det for sig selv og ikke skader andre eller forsøger at missionere, så er det fint med mig.

Jutta
Og så synes jeg at Jutta’s kommentarer er lige ud sagt langt ude! Og baseret på et stort vidensmæssigt hul, hvilket jo karakteriserer dansk folkepartis vælgere. Dårligt uddannede fra lavere sociale lag. Fordomme og ekstremisme er baseret på uvidenhed.De iranske kommunister er den mindste gruppe i udlandet og kommunistiske Tudeh, bliver af de fleste iranere anset for landsforædere.

Og ærlig talt. Hvad får i ud af at kritisere SF og enhedslisten? I skal endelig ikke gøre det for os iraneres skyld, for vi er glad for al menneskelig støtte og frasiger os støtte fra ekstremister. Man kan ikke bekæmpe ekstremisme med ekstremisme.

Anahita

Posted: 18 juni 2009 - 09:52 - Svar

Når jeg hører Jutta og Janne’s kommentarer får jeg bare samme følelse af afsky, som når jeg hører de sortklædte mullaher. Jeg hører bare had og manglende tollerence overfor frihed og forskellighed.

JensH

Posted: 18 juni 2009 - 09:58 - Svar

“hvilket jo karakteriserer dansk folkepartis vælgere. Dårligt uddannede fra lavere sociale lag.”

Mange tak. Jeg nå hellere få returneret mit kandidat-bevis, og bede min arbejdsgiver om en væsentlig lønreduktion, således jeg kan passe ind i dit hadefulde billede af den typiske DF-vælger, (nu vi snakker om “uvidenhed” og “fordomme”).

LFPC

Posted: 18 juni 2009 - 10:33 - Svar

Jeg har også en videregående uddannelse, og jeg stemmer DF.

LFPC

Posted: 18 juni 2009 - 10:41 - Svar

->Anahita

“Det er klart for enhver at der blandt kommentarerne er nogle som deler standpunkt med Pia Kærsgård og Wilder. Til jer har jeg kun at sige, hvorledes vil i bekæmpe fanatisme med fanatisme?”

Nu er du ny her, så jeg vil gerne introducere et begreb for dig som du åbenbart ikke kender: Opstilling af moralsk ækvivalens. Det er dette du bruger her, og det ligger på den kollektive rygmarv over hele verden. Det er pinligt og sørgeligt at du ikke kan bremse dig selv før du skriver dette sludder.

Lad mig skære det ud i pap:

Geert Wilders og Pia Kjærsgaard er demokrater – islam afviser demokratiet.

Geert Wilders og Pia Kjærsgaard opfatter ikke religionsfrafald som grundlag for at slå folk ihjel – islamisk dogmatik gør.

Geert Wilders og Pia Kjærsgaard har ikke et langsigtet mål om at erobre verdensherredømmet – islams dogmatik har.

Geert Wilders og Pia Kjærsgaard har ingen problemer med at kvindelige trosfæller gifter sig væk fra deres religion – islam har.

Geert Wilders og Pia Kjærsgaard anser jøder og homoseksuelle som ligeværdige mennesker – islam gør ikke.

Geert Wilders og Pia Kjærsgaard mener at kvinder har lige rettigheder med mænd – islam gør ikke.

Kan du se hvor jeg vil hen? Uden at du havde præsteret den mindste tankevirksomhed greb du ned i tidens memepulje og rystede noget sludder af dig. Du, Anahita, der håner DF for at være dumme og uuddannede. Og du kan ikke engang stave Wilders og Kjærsgaard korrekt. Jeg tæller omkring syv stavefejl i dit indlæg.

“Jeg mener at alle skal have ret til deres mening, religion og kultur, så længe de respekterer og giver plads til andres”.

Det er et fuldstændigt banalt statement som de færreste kan være uenige i. Problemet opstår så når man konfronteres med en herrefolksideologi der ikke accepterer dette udgangspunkt, og som ikke har Den Gyldne Regel i sit tankesæt. Derfor er dit “så længe” ord uden konsekvens.

LFPC

Posted: 18 juni 2009 - 10:56 - Svar

“Og ærlig talt. Hvad får i ud af at kritisere SF og enhedslisten [sic]?”

SF og Enhedslisten har deltaget i jødehaderdemonstrationer hvor der også har været viftet med Hizbollahfaner. De er nogle svin der ikke uimodsagt skal prøve at udskamme os og postulere at stå på godhedens side.

“Når jeg hører Jutta og Janne’s [sic] kommentarer får jeg bare samme følelse af afsky, som når jeg hører de sortklædte mullaher. Jeg hører bare had og manglende tollerence [sic] overfor frihed og forskellighed”.

Du kan lige så godt lære det først som sidst: Her kommer du ingen vegne med at udstille dine moralske kvababbelser. Her er spørgsmålet om noget er sandt eller ikke sandt det afgørende.

Selvfølgelig skal man være intolerant overfor en intolerant religion/ideologi. Spar mig din forlorne fromhed.

PeterK

Posted: 18 juni 2009 - 14:44 - Svar

Kære Anahita,

du glemmer også helt at Wilders ikke hader fremmede. Han har faktisk lukket en ind i sit hjerte og giftet sig med hende, ligesom jeg, og ved jeg, en hel del af de “faste” her også har gjort.

Vi hader ikke fremmede eller muslimer, men vi bryder os lige så lidt om islam som vi bryder os om enhver anden totalitær ideologi. Vi kan ikke lide dem og vi kritiserer og bekæmper dem.

Faktisk er muslimer de største ofre for islam, se på de samfund hvor islam har vundet. Her er det med Thøger Seidenfadens ord “gået ad helvedes til”. Hvorfor flygter folk derfra i tusindvis til de vestlige samfund?

Jutta

Posted: 18 juni 2009 - 16:54 - Svar

@

Anahita
“Når jeg hører Jutta og Janne’s kommentarer får jeg bare samme følelse af afsky, som når jeg hører de sortklædte mullaher. Jeg hører bare had og manglende tollerence overfor frihed og forskellighed.”

Det er da synd for dig, at du foeler saadan. Jeg hader ikke fremmede og heller ikke muslimer, som jo selv er ofre af den politiske ideologi islam. Muslimer bliver foedt som muslim, og hvis han/hun ville ud af ummah, saa er det jo farlig. Jeg paagiver, at jeg ikke kan lide, hvad mange muslimer goer paa grund af koran og hadith. Men vi skal opklare om islam saa meget som muligt. Ansvarlig for vores problemer med muslimer er vores politiker, medier, kirkeleder og justiz som har tilladt deres masseinvandring. Det er som Geert Wilders siger det, islam er farlig, og je flere muslimer kommer her og oensker den islamiske lov sharia, vil vore grundlove blive knust.
Maaske kan du jo laese tysk eller engelsk? Saa har jeg meget fin literatur hvordan islam forholder sig til vores vestlige grundlove. Det her er en lille hjaelp for en intellektuell diskussion med islam:
“Truet Frihed”
http://buergerbewegungen.de/bedrohtefreiheit.pdf

Og her er en excellent bog om “Eurabia – Land of Dhimmitude – The Euro-Arab Axis”, Bat Ye`or

til alle
undskyld mit daarlige dansk

Vivi Andersen

Posted: 18 juni 2009 - 17:29 - Svar

Anahita

Jeg stemmer DF og jeg har en lang, videregående uddannelse !

Min families medlemmer har alle minus 1 også lange, videregående uddannelser – og de stemmer DF !

Ekstremisme er ikke hverken DFs eller min families kop the.

Men ganske ofte må man anvende direkte og lige-på-og-hård-tale for at folk begriber, hvad det er der menes med det sagte.

Jeg forstår ikke du har kunnet få de indlæg der er at finde i denne tråd til at fremstå som ekstreme.

Din mening om DF er uforståelig for mig, idet jeg ikke kan finde ud af hvordan du er kommet frem til at DF er ekstrem .

Vivi Andersen

Posted: 18 juni 2009 - 17:33 - Svar

JUTTA

Du skal ikke undskylde for dit danske – for det er ganske godt !

Forøvrigt er jeg ganske enig med dig i dine synspunkter på Islam, indvandring og muslimer.

Glæder mig over du har hengivenhed overfor gamle Danmark !

Vivi Andersen

Posted: 18 juni 2009 - 17:43 - Svar

JUTTA

glemte at fortælle dig, at jeg læse PI på Tysk og måtte for nylig investere i en Tysk-Dansk ordbog, da mit tyske er blevet så rusten at jeg har virkelig vanskeligheder med at forstå hvad jeg læser.

Da jeg ikke kunne finde mine gamle ordbøger, tysk/danske/dansk/tysk, var det afgang til boghandleren.

Jeg er en smule beklemt over at jeg i den grad har “mistet” mit tyske, som jeg ellers var rimelig til for mange år siden.

Men så er der jo ikke andet at gøre end at klø på med ordbogen, men ind imellem ville jeg ønske PI var på engelsk.

Bjovulf

Posted: 18 juni 2009 - 17:52 - Svar

@Anahita

Jeg har en lang videregående uddannelse, og jeg stemmer OGSÅ på DF.
Og jeg kender mange andre, der har det på samme måde.

Mener du i øvrigt, at folk med lavere eller ingen uddannelse ikke har ret til at have en mening og udtrykke den ?!?
Skal de så også fratages stemmeretten ?
De har da jo om nogen skoen på og ved nøjagtigt, hvor den trykker. Det er dem, der har måttet stå model til “elitens” komplet uansvarlige og vanvittige sociale eksperimenter i fuld skala i form af den lynhurtige forvandling af deres tidligere sikre, fredelige og rimeligt velfungerende kvarterer til balladeghettoer, hvor man nu kun nødigt vover sig ud efter mørkets frembrud, og har forventedes at skulle lægge børn til som forsøgskaniner, når den lokale folkeskole blev “kulturberiget” i stor skala, og de ressourcestærke forældre – ofte bedrestillede S- & R-vælgere ! – som pr. automatik skyndte sig at “redde” deres egne præmiepoder væk fra alle konflikterne og VISSE “kulturberigeres” temmelig særprægede mentalitet og endeløse urimelige krav om særbehandling på snart sagt alle områder.
Man kan vist med god ret hævde, at disse hårdt prøvede folk også er en slags eksperter, endog ude fra VIRKELIGHEDENS verden, men de får dog kun sjældent lov at udtale sig for alvor på DR etc. angående disse emner. Man kunne jo risikere, at “eliten” fik den ubehagelige sandhed om sig selv og deres lyserøde luftkasteller slynget lige i hovedet hen over aftenkaffen,
og det går jo virkelig ikke, vel?

Du har som så mange andre på venstrefløjen nok lyttet lige lovligt meget til Politikens, Informations og DRs mfl. konstante forsøg på at tilsværte DF-vælgere samt masser af andre folk, der ønsker indvandringen under seriøs kontrol – ISÆR hvad angår folk fra islamiske lande! ( altså langt overvejende muslimer ) – som svagtbegavede, lavtuddannede småracister og fremmedhadere, der er imod AL indvandring. Dette har naturligvis intet med realiteterne at gøre!
Vi har såmænd bare set alt for mange alvorlige problemer og bekymrende langtidskonsekvenser med religiøse fanatikere, kriminelle og uintegrerbare ballademagere fra de pågældende lande til, at vi egentlig gider at stå model til det længere. Der er nok snarere tale om, at mange højtuddannede ikke ønsker at sige offentligt, at de stemmer på DF, da man så lynhurtigt bliver stigmatiseret af sine “frelste” venner og af venstrefløjens shaming-propaganda – som vi jo så tydeligt kan se her, at du også er faldet for – så du bør nok tage den slags dybt useriøse statistikker med et endog meget stort gran salt.

Nej, vi hader IKKE alle fremmede, og vi synes IKKE, de skal behandles dårligt – faktisk har vi igennem mange år snarere været alt for overtolerante og bange for at sige vores ærlige mening og at stille seriøse, men rimelige krav til de indvandrende. De skal ikke længere have lov til konstant at komme med vanvittige påfund om, hvad de ikke kan tåle at høre og se for at begrænse vores ytringsfrihed, eller forvente at alting i DK skal indrettes efter deres evindelige og skrupskøre religiøse særkrav. Hvis man er så sart og ekstremt krævende i “sit” nye land, så egner man sig faktisk slet ikke til at emigrere og burde derfor være blevet hjemme eller have søgt husly i Saudi Arabien eller andre lignende mentalt tilbagestående og kulturelt udfordrede lande i stedet for.

Næ, vi bryder os såmænd bare ikke ret meget om de dybt naive og komplet uansvarlige politikere og den selvgode, gloriepudsende “elite” samt alskens “kunstnere” og pseudointellektuelle, der mod bedre videndende og befolkningens stigende bekymring og på trods af alle advarsler, mens de gennem flere årtier på det groveste undertrykte enhver fri og demokratisk debat offentligt og i medierne med totalt afsindige beskyldninger om had, xenofobi, racisme, lavtuddannethed – samt ghm. hang til Morten Korch 😉 – , har påført os en ulyksalig masseimmigration af uintegrerbare og stærkt belastende grupper, som desværre i alt, alt for mange tilfælde end ikke fra starten er ankommet med positive hensigter over for os samt en rimelig grad af respekt for den UFRIVILLIGE værts-befolknings kultur, værdier, normer og love.
Måske skulle alle disse åh-så-selvgode og gloriepudsende folk, der simpelthen ikke kan få “kulturberigelse” nok til Danmark –
uanset hvor ekstreme former den så end antager og helt uden tanke for konsekvenserne for vore efterkommere og det danske samfunds sammenhængskraft på længere sigt – bare én gang imellem overveje at spille gode på EGEN bekostning i stedet for på alle andres. Det ville da i hvert fald i det mindste have en stor underholdningværdi for alle os erfarne, der i modsætning til disse “ædle” folk faktisk ved, hvad vi taler om på dette område.

Held og lykke med revolutionen i Iran i øvrigt –
I fortjener sgu noget bedre end alle de der vanvittige islamiske ayatollaher og tyranner 🙂

NH.

PS.
Jutta er tysker og forsøger at skrive på dansk, så godt hun kan – meget beundringsværdigt –
så der rammer du OGSÅ helt forbi.

Jutta

Posted: 18 juni 2009 - 18:46 - Svar

@Vivi Andersen

Det er da godt, at du kan bedre engelsk end tysk. Jeg vil gerne kontakte PI, at de skal skrive mere paa engelsk. Jeg skriver der, og mit naeste bidrag er en ny fortsaettelse af “kirkenovelaen i Brorson kirke”. Det er jo helt det samme med praesterne og venstre organisationer som dhimmier som hos os. Irakerne bliver behandlet som smaaboern, og de kan aldrig laere at tage ansvar for dem selv. Det kalder man saa naestekaerlighed. Jeg haaber, at Roenn er konsequent.

Liebe Grüße

Thomas Bolding Hansen

Posted: 18 juni 2009 - 20:21 - Svar

Ked af det Anahira for Iran. De erfaringer vi har, skaber hvem vi er som mennesker.

Min erfaring er at mennesket er et broget væsen med generelt lav IQ. Det forhold og dets konsekvenser kan man ikke snakke sig ud af. Ej heller kan man snakke et menneske dummere og mere moralsk anløbent end det er, eller klogere og mere moralsk for den sags skyld.

Hvad angår frihed og menneskelig forskellighed, så elsker jeg begge.

Og netop derfor bryder jeg mig ikke om ensretning og intolerance alá Islam.

Jeg stemmer DF, og det gør jeg ikke baseret på had, men baseret på fornuft og vægtige argumenter.

Det er nemlig efter sådan jeg fungerer. Ikke efter tro, gloriepudsning, facade og hvad andre mener om mig, mentalhygiejne. Men efter den nøgne sandhed.

intel

Posted: 19 juni 2009 - 11:40 - Svar

@ Anahita skriver: “Jeg er ikke muslim og er ikke enig med islam, men så længe folk kan have det for sig selv og ikke skader andre eller forsøger at missionere, så er det fint med mig.”

Det er vel fint for de fleste – også her på bloggen.

Men islam har en tendens til at brede sig ud i alle samfundets afkroge og gøre sin indflydelse gældende. Det skader ikke muslimer, at Muhammed bliver tegnet. Alligevel kræver størsteparten af muslimer (selv i Vesten), at Muhammed ikke bliver tegnet, og en stor del mener oven i købet, at det er rimeligt at slå Muhammed-tegnerne i hjel.

PeterK

Posted: 19 juni 2009 - 14:25 - Svar

Nå, så forsvandt Anahita. Lidt irriterende at man bare daffer af, når argumenterne gennemhulles. Gad vide om man skullle “gøre” venstrefascisternes møder et par gange. Jeg er ret sikker på at det udvikler sig voldeligt.

Janne

Posted: 19 juni 2009 - 16:57 - Svar

Anahita

“Når jeg hører Jutta og Janne’s kommentarer får jeg bare samme følelse af afsky, som når jeg hører de sortklædte mullaher. Jeg hører bare had og manglende tollerence overfor frihed og forskellighed.”

Tak for kaffe. Måske du blot mangler at læse med det øje der kan se.

Det er netop min glæde ved og tro på frihed og forskellighed der byder mig at sig fra overfor islamisk ensretning og intolerance. Dermed siger jeg ikke at al form for islam er intolerant. Men en del af islam er. Det er f.eks. også islam der ophøjer lige netop mullah repræsentanter. Ikke mig. :o)

Janne

Posted: 19 juni 2009 - 17:06 - Svar

Anahita

“Og ærlig talt. Hvad får i ud af at kritisere SF og enhedslisten?”

Bl.a. at du blander dig i debatten. Det du siger får mig endnu mere til at mene at kritik af islam og SF og Enhedslisten er nødvendig.

mackety

Posted: 19 juni 2009 - 17:09 - Svar

>Anahita

Du er virkelig fordomsfuld, hvis du mener, at det kun er dumme og uvidende mennesker, der stemmer DF.

Jeg stemte selv DF ved sidste valg, for første gang nogensinde og mest fordi jeg følte mig tvunget til det af omstændighederne, javist, samt med en masse forbehold, men alligevel så stemte jeg altså på dem.

Jeg har ikke noget kakkelbord og heller ikke nogen kolonihave og nej, jeg foretrækker krydrede pølser frem for røde pølser. Jeg finder ikke blondiner specielt tiltrækkende og har som så mange andre herinde fundet sammen med en der skiller sig lidt ud med sin etniske baggrund, men måske vigtigst af alt, ved at være lynende intelligent og en helt fantastisk læsehest. Jeg er heller ikke uuddannet, da jeg rent faktisk har en kandidatgrad. Jeg er bestemt ikke uvidende om Islam, men ved derimod alt for meget om islam til at kunne tolerere dette menneskefjendske mangehovedede uhyre. Til gengæld er det mit klare indtryk, at de fleste muslimer ikke ved en skid om islam, nøjagtig som de fleste kristne heller ikke ved en skid om kristendom. Forskellen på de to religioner er desværre blot den, at muslimer bliver noget så fandens krigeriske, når de lærer deres religion at kende, mens kristne i hovedsagen nøjes med at blive dummere.

Nej, jeg har ikke fordomme, hvad angår muslimer. Fordomme er når man har forudfattede og grundløse meninger om andre mennesker. Jeg har i det hele taget ingen særlige meninger, om de mennesker jeg møder, før jeg har mødt dem. Hvad jeg til gengæld har i spandevis, er dårlige erfaringer med og uudslettelige billeder på nethinden af ufattelig religiøs dårskab og grænseløs religiøst baseret tyranni. De tåbeligste mennesker jeg har haft den tvivlsomme ære at møde, er i det hele taget religiøse prædikanter, deriblandt helt især imamer, men ønsker jeg at se Islams uindskrænkede ondskab, behøver jeg ikke se længere end til de formummede spøgelser, der nu forpester bybilledet i alle danske storbyer.

Så nej, fordomme har jeg ingen af, men jeg har tonsvis af erfaringer.

Ekstremisme kender jeg heller ikke noget til. I modsætning til kommunister, islamister, etc. mener jeg faktisk, at individets ukrænkelighed er en evig og universel kendsgerning. Desværre er dette en kendsgerning, som ikke anerkendes af islam og derfor kan jeg ikke andet end at opfatte islam som en dybt ekstremistisk og menneskefjendsk tro, der aldrig aldrig aldrig nogensinde må få lov at herske noget sted i verden. Desværre ER der steder i verden hvor islam hersker. Dette er en begrædelig kendsgerning, som der hurtigtst muligt bør gøres noget ved. En god start kunne være, at hjælpe moderate unge mennesker i Iran med at vælte det islamiske tyranni. Dette gøres imidlertid ikke ved at erstatte den islamiske galskab med den kommunistiske galskab.

Janne

Posted: 19 juni 2009 - 17:12 - Svar

Anahita

Desuden. Det forekommer mig at bl.a. SF og Enhedslisten er blevet alt for ukritiske overfor islam – og det må politiske partier bare ikke være – altså ukritiske overfor religion. For så blandes religion og politik sammen på en forstenet, reaktionær og udemokratisk måde. Det går ikke i et moderne sekulært land som Danmark.

Jeg ønsker den sunde og dynamiske og sandhedssøgende religionskritik tilbage på venstrefløjen.

Janne

Posted: 19 juni 2009 - 17:22 - Svar

Anahita

“Og ærlig talt. Hvad får i ud af at kritisere SF og enhedslisten?”

Sig mig er du uvidende om politisk kultur? Det er bl.a. en del af den politiske proces i et demokratisk land at diskutere med partier man er uenig med. Ingen partier fredes for debat og det bør religion heller ikke. Heller ikke islam.

Anahita

Posted: 23 juni 2009 - 23:45 - Svar

Blev denne debat pludselig invaderet at højtuddannede DF-vælgere? Hvordan kan i tillade jer at tale om jødehad, når jeres kære Pia er blevet set til forsamlinger med nynazister? Skal man ikke feje for egen dør først? Pinligt. Jeg forsvarer på ingen måde og aldrig nogenside Islam som religion. Hvorfor? Fordi den arbejder med frygt. Ligesom mange andre religioner. Du skal ikke gøre sådan og sådan fordi så kommer du i helvede og gud kommer efter dig bla blabla frygt frygt frygt. Præcis ligesom de oppertunistiske DF’ere. En eller anden talebaner arrangerer et angreb fra sin grotte, og så skal man bare udnytte det danske folks frygt og uvidenhed til at få dem til at tro at vi kan nedkæmpe ekstremisme med ekstremisme. Det er umuligt. Når dansk folkeparti så godt formår at skabe splittelse, og få indvandrere til at føle sig fremmede, så er det klart de søger tilflugt et sted hvor de føler sig velkommen. Desværre bliver dette sted for nogen, rabiate demokratifjendtlige grupper som hizb ut tahir. Men hizb ut tahir elsker Pia. De har aldrig haft så mange fortvivlede unge mennesker i deres net. Forstå det eller lad være. I kan ikke bekæmpe disse fanatikere med en fanatisk tilgang. Og man kommer ingen vegne med at generalisere.
Typisk at nogle kan få en debat om frihedskæmpende demonstranter til at dreje sig om alt muligt andet. Virkelig egoistisk.

LFPC

Posted: 23 juni 2009 - 23:59 - Svar

Uh, debatten er ikke “invaderet” af “højtuddannede DF-vælgere”. Bloggen skrives og redigeres af højtuddannede DF-vælgere. Hvis vi må være her.

Velkommen til, Anahita, men siden du er ny, så vær lige klar over at denne maskingeværstil nok ikke vinder dig mange tilhængere her. Et par tips:

Lad være med at bruge udenomsmanøvrer. Du kaldte DF’ere dumme og dårligt uddannede, nogle af os gav dig andre oplysninger. Du reagerer ved at glide udenom.

Prøv at præcisere hvor og hvornår Pia K. er “blevet set til forsamlinger med nynazister”. Det er jo unægteligt noget af en påstand, da partiet ekskluderer medlemmer for et godt ord hvis de skønnes anløbne. Men du mener at vide at partiformanden har gjort i spinaten ….? Fortæl, fortæl.

Du sidestiller en antidemokratisk religion med millioner af liv på samvittigheden med “opportunistiske DF’ere”. Forventer du selv at dette skal tages alvorligt?

Dette kaldes “at opstille moralsk ækvivalens”. Du gør det samme ved at sidestille en talibanterrorist med DF: “nedkæmpe ekstremisme med ekstremisme”.

Vi taler om Taliban der har bombesprængninger, massakrer og halshugninger på samvittigheden. Hvilken “ekstremisme” har DF gjort sig skyldig i, siden du mener at de ligger på linje med den slags voldshandlinger?

“Når dansk folkeparti så godt formår at skabe splittelse, og få indvandrere til at føle sig fremmede, så er det klart de søger tilflugt et sted hvor de føler sig velkommen”.

Klassisk forskydning af ansvar. Din baggrund fornægter sig ikke. Jeg er lige blevet endnu mere bestyrket i min forhåndsskepsis om hvad demonstranterne egentlig står for.

Janne

Posted: 24 juni 2009 - 06:18 - Svar

LFPC

Rigtig gode svar, hvis du spørger mig. Sådanne argumenter skal der til! Tålmodighed er en dyd.

Janne

Posted: 24 juni 2009 - 06:20 - Svar

Anahita

“Det er umuligt. Når dansk folkeparti så godt formår at skabe splittelse, og få indvandrere til at føle sig fremmede, så er det klart de søger tilflugt et sted hvor de føler sig velkommen. Desværre bliver dette sted for nogen, rabiate demokratifjendtlige grupper som hizb ut tahir.”

Gør dem nu ikke til mennesker uden ansvar og selvstændighed. Det er jo ikke får vel.

li

Posted: 24 juni 2009 - 09:58 - Svar

Hvor er det dog kedeligt, at tåber som uffe mandslingen og foreløbig Anahita betragter alle muslimer som så uvidende, overfølsomme dumme mennesker, så de ikke skal udsættes for kritik ‘for ellers føler de sig fremmed og drages mod hizb prut Tahpir-toiletpapir’
Vi skal tale pænt! så går alle problemer væk!!!
Sikke noget sludder….
At sammenligne taliban og islamisk terrorisme med islam-kritikerne er så langt ude, og vidner bare om kryster-agtig kryben for voldsidelogien iSLAM.
Det ikke bare naivt at tro, at ‘tale pænt’ og gå i dialog med hjernevaskede jihadkrigere løser terrorproblemerne, det er direkte selvdestruktivt, for hjernevaskede voldsparate jihadkrigere ‘taler ikke om tingene’ de truer, bomber og bekriger de vantro samfund som koranen jo opfordre til, de ER i krig.
Ligeledes er det fudkommen tåbeligt at kritisere DF og andre mennesker fordi de frygter terror angreb (som jo faktisk udøves), ikke at disse frygter det i hverdagen og går rundt og er kronisk bange eller lader sig styrer af frygten, det gør de ikke for de fortsætter jo kritiken, men det gør de ‘tale pænt’ skræmte underkastelses villige Ellermandslinge-typer jo ikke, de frygter hele tide ikke at efterkommes muslimerne krav om ‘pæne omtale’,for ellers er det jo ‘vores’ skyld de bliver hizb prut toiletvedhængere! og ‘vi’ får selvforskyldte!bomber i hoved!
De virkelige terror frembringende er netop uffelingen-typerne og andre krybe dialog eftergivelses hundeangste mennesker, der tror en voldsparat jihadkriger kan tales til fornuft.
Selvom der måske kun findes 5-10% voldsparate muslimer, så styrer de trods alt alle muslimernes krav og kan gemme sig iblandt dem og bruge dem som passive rambukke! for iSLAM’s præstestyrets diktatur indførelse.
Tænk lidt over det.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 28 juli 2009 - 19:20 - Svar

Tøger Seidenfaden er mistænkelig, for han deltog i en konference med radikale muslimer, for at bruge Anahitas logik.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 28 juli 2009 - 23:21 - Svar

Hvis det var et frit valg, var der ikke noget problem med at tage det af. Men er det ikke familien og omgivelserne der presser, så er det frygten for helvede.

Du er et modigt menneske, Anahita, og frihedselskende, hold godt fast i det.

Men DF er ikke så forfærdelige, som man gør dem til.

Islam har det med at sejre og fylde det meste i de samfund den bebor, og som vores demografi er, kan det ikke undgå at ske en dag her, medmindre der sker store forandringer, om det så er om hundrede år, eller senere er lige meget.
Det skal bare helst ikke ske her. Så er der knap nogle frie samfund tilbage i verden. Hvem kan længes efter demokrati, når der ingen demokratiske lande er tilbage at spejle sig i?

Bjovulf

Posted: 29 juli 2009 - 00:24 - Svar

@ Thomas Bolding Hansen

Tøger Seidenfaden er mistænkelig, uanset hvor han færdes 🙂

Bjovulf

Posted: 29 juli 2009 - 00:52 - Svar

@ Steen & LFPC

Øh, hvad går det ud på med, at nogen opgiver private oplysninger for Anahita
i hendes navn? Eller er det den anden Anahita? ( var de ikke 2 på et tidspunkt? ).

Linket til Uriasposten er også et forsøg på at sværte hende til som “luder” etc.
Der foregår da vist noget urent trav her – måske fra den samme anonyme person
som på Uriasposten?

steen

Posted: 29 juli 2009 - 01:12 - Svar

@ Bjovulf – vi er faktisk ikke sikre. Holder bla. fire kommentarer fra “hende” tilbage af samme grund.

Bjovulf

Posted: 29 juli 2009 - 03:33 - Svar

@ Steen

Ok, det så bare meget mystisk ud, så jeg ville lige henlede jeres
opmærksomhed på det, hvis I ikke havde bemærket det.

Men I kan jo ringe op på det nummer og spørge … 🙂

Mette

Posted: 29 juli 2009 - 05:19 - Svar

Klogt.

Anahita

Posted: 10 november 2009 - 01:03 - Svar

Hej
Der er åbenbart en anonym person der kører en personlig hetz mod mig Anahita som er beskrevet som luder. Jeg vil meget gerne i kontakt med de personer der kører denne side for at kunne lave en anmeldelse.
Tak
Mvh Anahita

Peter Buch

Posted: 10 november 2009 - 06:33 - Svar

steen

En ting er afsender som mail-adresse noget andet ip-adressen.

kristin illum

Posted: 4 december 2009 - 20:07 - Svar

Jeg ville gerne kommentere Anahitas kommentar.
Jeg har læst de anmeldelse der var set in på denne side. Hvor den rigtig ” Anahita ” klage at der er nogen har brugt hendes navn, til at sviner hende til. MEN , når man læser de link , der var set her in , og 90 % var taget af de artikler , hvor hun har givet interview hende self.
Jeg tro at den rigtig ” Anahita måske skulle læse hvad hun har sagt før hun bliver sur.

Leave a Comment