30
jun
Seneste opdatering: 1/7-09 kl. 1423
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Dame Kiri Te Kanawa (Richard Strauss: Vier Letzte Lieder, dir. Georg Solti)

»Lögnen om folkhemmet«

Af ren vanvare havnede jeg på DN Debatt, som jeg ligesom mange svenskere ellers aldrig læser. Det er 10 år siden, jeg troede det der foregik noget vigtigt der. Og det tiltrods for at de selv mener sig at have rigets fineste og vigtigste debatforum. De publicerer i dag en artikel med ovennævnte rubrik. Den adskiller sig ikke fra 10.000 andre “hade-Sverigedemokraterna-artikler”, så man behøver ikke læse den, det er en proto-type, et industriprodukt der aldrig bliver outsourcet. Den dyrker den præmis, at SD forårsager splittelse og øgede kløfter, hvilket er at bytte om på symptom og årsag og humbug for begyndere. (Det prøves også i Danmark, men udlændingeloven af 1983 kom nu engang til verden 12 år inden Dansk Folkeparti.) Det ikke er indtruffet i historisk tid, at en Sverigedemokrat har kunnet skrive på DN Debatt, og dagen hvor de kan, synes ikke at nærme sig. DN håndhæver et strikt, intellektuelt Reiheitsgebot. Det er en gratis omgang at svine SD til uden at skulle trættes med at blive sagt imod. Det er ikke som søsteravisen Politiken, der dog dyrker en vis, behersket pluralisme og anstændigvis praktiserer, at folk der angribes, skal have lov at svare. På DN icke-nicke, avisen er et beskyttet værksted til bevaring at status quo.

Selv folkpartisten Mauricio Rojas var en tand for slem, nu nu har han heldigvis forladt riget, og bor i Spanien, hvor kan fortsætte med at sige hvad han tænker, revl som krat. Sverigedemokraterna er ekstremister. Hvad er altså main stream på DN debatt ? Forfatteren idag er Kajsa Ekis Ekman er 27 år, tilknyttet Ordfront, der kalder sig upolitisk, men udspringer af Vietnam bevægelsen i 1969, og således bare er uden en vis politik. Hun har skrevet artikler som “Digt til Ungsdomshuset“, “Derfor er jeg anarkist“, “Fordomsfrit og helhvidt”, “Normen er bluff” – og hyldemeter af artikler om damesagen – pardon ! -genusproblematikken, der jo ligger enhver tungt på sinde. Nu indser man, hvorfor Dagens Nyheter er en nicheavis for fjerne mennesker i en fjern og mærkelig by, selvom den egentlig bare viderefører kulturchef Lagercrantz´, Enquist, Myrdal og Jersilds politiske ekstremisme fra 70 érne. Kajsa Ekman er main-stream, hun tilhører det glossokrati, der kan komme igennem nåleøjet i det svenske demokratis selvindbildte hovedkontor. Det spiller ingen rolle, at man er ung og uvidende, bare man er det på den rigtige måde. Jeg tog det som en oplevelse, men der går et år inden jeg havner der igen. Hvis det sner i Stockholm, er det i al fald ikke på Gjörwellsgatan 30, der hvad mig selv og de svenskere jeg kender angår, lige så godt kunne være adressen på Thule Dagblad. ( Det er interessant at sammenholde dette klip med DN artiklen, et klima man stort set ikke kender i Danmark: video, SVT: Det extrempolitiska våldet/Inrikespolitisk kommentar. Så kan man spørge sig selv, hvorfor svensk politik er så sovset ind i vold og trusler.)

“Man behøver ikke savne noget her i Bruxelles”

siger afgående EU kommisær Margot Wallström koket i begyndelsen af dette interview fra Almedalsveckan. Det er for beskedent af Wallström. I de ti år hun har været i EU, har hun tjent ialt  cirka 18 mio kroner (plus fryns, beløb ukendt – i 2004 kroner eller 241,422.00 EUR om året.) Nu går hun af med en pension på 21 mio kroner. Det er i alt 39 mio kroner i lommen for ti års arbejde. Bestikkelse eller tyveri ?

»Nu sneglen med hus på ryg vil vandre«

Kirsten Damgaard har sendt os en fotoserie fra sommerlandet:

KD 5

Fotografen skriver: Tyskere kan ikke købe fritidshuse i Danmark. Men de kan langtidsleje arealer på campingpladser. Her er lidt billeder fra en enkelt “gade” på en campingplads i Sønderjylland (juni 2009). Man medbringer gæstehuse, cykler, og havebænke i træ. De bygger faste gulve og fylder op med polstrede møbler, el-komfur og fryser i forteltene. Man bygger udestuer, grillterrasser , cykelstativer og badeværelser foruden redskabskure til græsslåmaskinen og cykelanhængeren. Man opsætter paraboler og solfangere. Der skiltes og  låses af .  (Nu titte til hinanden de favre blomster små.)

KD 3
KD 1

KD 7
KD 6

KD 9


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 30 juni 2009 - 09:49 - Svar

Den store solfanger ser ud til at kunne levere en del strøm, mon det vil være nok til en computer også?

Zonka

Posted: 30 juni 2009 - 10:01 - Svar

Mon ikke den kan trække en bærbar 😀

steen

Posted: 30 juni 2009 - 10:03 - Svar

To ? 🙂 og brusekabinen.………

Jeg understreger – hvis ikke min overskrift gør – det er kærligt ment, selvom det ikke lige er min idé om en sommer i naturen. Må jeg be om et svensk lokum med tre huller i et brædt og en sø at bade i.

JensH

Posted: 30 juni 2009 - 11:40 - Svar

OT

Hmm, her er så endnu eksempel på den ‘pæne og anstændige debattone’ venstrefløjen efterlyser i disse år:

http://www.180grader.dk/nyheder/Enhedslistens_unge_vil.php

@ Jens – – så får tisskunstneren Uwe Max konkurrence – han er dernede. Jeg kan ikke huske, om det er for at lade vandet………………..men de skal kridte skoene for at følge med ham:

Du bringer mit pis i kog – hans egen urin i en kogekedel
Halve sandheder – en bibel og en koran skåret midt over
Mors vaskeri, hvor hans mor under en udstilling på Trapholt i Kolding vaskede og strøg gæsternes tøj
Som en snebold i helvede – En poetisk appropriation
At hæve vandstanden i en skulptur af Olafur Eliasson, 2005
I en hel uge vil jeg kun benytte Århus Kunstmuseum, når jeg skal skide

LFPC

Posted: 30 juni 2009 - 11:50 - Svar

Dén skal nok få vælgerne til at strømme til. Jeg så lige dette lille guldkorn på 180-grader-på-hovedet:

“Det mener 180grader”: “Hvad blev der egentlig af det højt besungne danske forsvar for ytringsfriheden, nu hvor venstrefløjen vil forbyde alkoholreklamer. Er det kun et princip, som skal forsvares mod muslimer?”

Man må så også forestille sig at 180-grader-på-hovedet vil anse det for en ytringsfrihedskrænkelse at forbyde tobaksreklamer rettet mod skolebørn, reklamer for receptpligtig medicin i aviserne eller for livsforlængende urtemedicin. Virkeligheden ser lidt anderledes ud på Planet Liberal.

JensH

Posted: 30 juni 2009 - 12:08 - Svar

@LFPC

“Virkeligheden ser lidt anderledes ud på Planet Liberal”

Som du selv svarede en neo-liberal ovre på Uriasposten, så er liberalisternes ideal-samfund simplethen fraværet af et samfund. Alt kan henføres til “hørende til privatliv” og/eller “personlig frihed”. I det mindste har Multikultierne en samfundsvision. Det kan godt være deres ideal-samfund reelt vil blive til et helvede på jord, men i det mindste har de en vision for et nyt samfund. Derimod nægter disse (trættende) ‘neo-libs’, at man overhovedet skal indrette sig efter nogle grundlæggende samfundsnormer og regler, som trods alt er det kit der kan holde et samfund nogenlunde sammen. At stille krav om sådan noget helt basalt ser de som et overgrab på deres personlige frihed.

Claes Kastholm Hansen havde iøvrigt en bidsk kommentar om Ole Birk Olsen (180grader) og hans ultra-liberalisme i ‘Groft Sagt’:

http://www.berlingske.dk/article/20090625/groftsagt/90625071/

polinos

Posted: 30 juni 2009 - 14:00 - Svar

Ultraliberalismen er en lige så stor fjende af det nationale, lokale og “konservative” som socialismen og fascismen (i alle afskygninger, indbefattet islamismen). Det ulykkelige er, at den – promoveret af den internationale storkapital – er indgået i et reelt fornuftsægteskab med socialismens arvtagere, multikulturalisterne/globalisterne.
De førstnævnte er bare interesseret i én ting – frit slag for kapitalen, mennesket reduceret til atomiseret forbruger og flyt- og udskiftningsbar arbejdstager. Derfor er grænser og “det lokale” af det onde, nationalfølelse og religiøs identitet, der forankrer mennesket i det konkrete, og gør det til andet og mere end et manipulerbart atom af det onde.
De sidstnævnte er – som forhenværende socialister – måske knap så begejstrede for kapitalen, men deler i øvrigt alle dens aversioner mod det nationale, lokale o.s.v., og da kapitalen (og hele den overbygning af internationale organisationer, der servicerer den, EU, f.eks.) tilbyder interessante karrieremuligheder og fede lønninger samt en sikret tilværelse i “gatede communities), tager man hellere end gerne det med i købet. Ja, legitimerer det endda med en progressiv fernis. Således komplementerer “de progressives” løsrevne “borger”, udstyret med diverse “menneskerettigheder” – altså tilhørsforhold og national førstefødselsesret erstattet med jura – på det fineste kapitalens atomiserede “forbruger”.
Det er jo netop det, der er kernen i problemet: Den økonomiske og den politisk-kulturelle elite trækker for en gangs skyld på samme hammel, en konvergens af – skulle man ellers tro – uforligelige kræfter. Ikke nødvendigvis fordi de deler samme målsætning (kapitalen og liberalismen har dybest set kun profitten og forbrugerismen som ideal), men fordi de deler had og foragt for det samme, altså det nationale, det lokale, det mådeholdne, det materialisme-skeptiske.
Det er også derfor, kritiske synspunkter har så svært ved at slå igennem. Det er enormt stærke kræfter, vi er oppe mod. Og jo mere realiteten presser sig på, jo mere desperate bliver de.
Kapitalen har allerede spillet håbløs fallit med finanskrisen, der afslørede den i al sin rå, sjælløse grådighed, men ikke desto mindre holder vore politikere altså liv i den med vore skattepenge.
Nu er det multikulturalismen og globalismen, der truer med at bryde sammen, til dels under vægten af de samme kræfter, og endnu engang er det de sagesløse, manipulerede borgere, der skal lægge ryg og pengepung til elitens desperate forsvarskamp.
Hvor længe tror I, det varer, før en blog som denne bliver lukket under ét eller andet påskud?

Janne

Posted: 30 juni 2009 - 17:46 - Svar

“I de ti år hun har været i EU, har hun tjent ialt cirka 18 mio kroner (plus fryns, beløb ukendt – i 2004 kroner eller 241,422.00 EUR om året.) Nu går hun af med en pension på 21 mio kroner.”

Nej, nej og atter nej! At hun (og andre i EU) vil være det bekendt!

Janne

Posted: 30 juni 2009 - 17:55 - Svar

Det er altså ikke for at såre nogen, men hvor kan camping kultur altså se kikset ud. Havenisser, gipsfigurer, plastikblomster og meget andet godt fra det vilde overdrev. Ros skal ejerne dog have, for det er virkelig gennemført gyseligt. 🙂

Ole Gerstrøm

Posted: 30 juni 2009 - 18:00 - Svar

Janne skrev: ovenfor ““I de ti år hun har været i EU, har hun tjent ialt cirka 18 mio kroner (plus fryns, beløb ukendt – i 2004 kroner eller 241,422.00 EUR om året.) Nu går hun af med en pension på 21 mio kroner.”
Nej, nej og atter nej! At hun (og andre i EU) vil være det bekendt!”

Ja, det er skandaløst. Men beløbet bør nok forstås som bestikkelse, betaling for at være tro mod EU-systemet, ikke fortælle højt om skandalerne. ikke fortælle om svindelsagerne, magtmisbruget, den skjulte dagsorden om den europæiske union, som befolkningerne helst ikke skal finde ud af.

JensH

Posted: 30 juni 2009 - 19:15 - Svar

@Janne

“Nej, nej og atter nej! At hun (og andre i EU) vil være det bekendt!”

Jeg kan garantere dig for, at Margot Wallström på ingen måde skammer sig over at have snablen dybt nede i EU’s kasser. Da Hollænderne og Franskmændene stemte ‘Nej’ til Forfatningstraktaten var hendes første reaktion, at EU skulle iværksætte en ‘oplysningskampagne’ om alle fordlene som borgerne havde i ud af EU. Med andre ord var hendes holdning, at vælgerne havde stemt ‘forkert’ fordi de var uvidende, og derfor skulle der nu bruges milliarder af disse borgeres skattekorner (eller Euro) på et folkeopdragelsesprojekt. Det var vel og mærke hendes umiddelbare (og helt ærlige) reaktion ovenpå valgresutaterne, og der var ingen tegn på ‘rødmen’ hos hende. Tankegangen i et sådant forslag faldt hende hende helt åbenlyst naturlig.

LFPC

Posted: 30 juni 2009 - 19:19 - Svar

“Hvor længe tror I, det varer, før en blog som denne bliver lukket under ét eller andet påskud?”

Ikke foreløbig, og det bliver ikke noget der kan gennemføres overnight. Dette er så paradoksalt nok en god side af det liberale og det libertære: Modviljen mod statsligt formynderi og Big Brother. Der vil som udgangspunkt være en masse måder at omgå et forbud på (som i sig selv vil kræve drakoniske ændringer i forhold til nu), der er muligheden for udenlandske servere og alskens tekniske krumspring, og der vil være mange mennesker f. eks. i USA der vil yde aktiv bistand.

Ingen tvivl om at mørke kræfter i EU, FN og menneskerettighedsindustrien gerne så os lukket og slukket, men det er ikke ligetil i dagens elektroniske virkelighed. Som jeg vist plejer at skrive kan de kun holde ketchuppen inde i flasken så længe der hersker fred på overfladen. Hvis et europæisk land nedsmelter engang i dette århundrede, vil intet kunne lukke munden på folk. Og skulle det alligevel gå helt galt, må vi købe gamle spritduplikatorer og gå ud og hænge løbesedler op med tapetklister i nattens mulm og mørke.

Peter Buch

Posted: 30 juni 2009 - 19:33 - Svar

Lidt om tiltag for sikring af ytringsfrihed, lukning af el-net er alvorligt, men også det er der midler for, der lurer nok mange flere risici:

http://itpol.dk/
blog.tv2.dk/jjbaunspieler/entry323436.html
http://polippix.org/
http://liberator.dk/index.php/3710

JensH

Posted: 30 juni 2009 - 19:38 - Svar

@LFPC

Der har faktisk allerede i EU-parlamentet været forslag fremme om, at alle bloggere “skal registreres af myndighederne, og de skal tilmed betale en afgift for at få lov til at blogge”. Det var det Socialdemokratiske medlem fra Estland, Marianne Mikko, der i 2008 kom med dette forslag, fordi:

“I think the public is still very trusting towards blogs, it is still seen as sincere. And it should remain sincere. For that we need a quality mark, a disclosure of who is really writing and why.”

Iøvrigt mener den journalist-uddannede Fru Mikko også, at det er et problem at disse “borger-journalister” tager brødet ud afmunden på de ‘rigtige journalister’:

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1026990.ece

Såvidt jeg husker blev Marianne Mikko færdiguddannet som journalist i 1984, (af alle år), og den Sovjetsike inspiration fornægter sig vel ikke i dette forslag.

steen

Posted: 30 juni 2009 - 19:47 - Svar

jo,oj , hun er uddannet som apparatchnik: Journalisteksamen ved Tartu Statsuniversitet (1984) . Jeg skal f…..ikke ha noget blogkørekort fra hende. Så går vi på US server.

Janne

Posted: 30 juni 2009 - 19:47 - Svar

JensH

Dele af EU’s repræsentanter og hele EU cirkusset (inkl. flyttemenageriet, bygninger, lønninger og bilagsdekadence) er ved at minde om Solkongens hof i Frankrig… Hybris og frastødende snylt vil jeg kalde den form for levned.

God aften til jer, jeg må løbe. Aftensolen kalder. 🙂

LFPC

Posted: 30 juni 2009 - 19:51 - Svar

Så vidt jeg husker var der dog ingen opbakning til forslaget. Viljen er der, ingen tvivl om det, men mon ikke det som Fjordman kalder EUs “slow motion statskup” skal være i en senere fase før det kan komme på tale? Som jeg skrev forleden savnes der en værdsættelse af frihed i nutidens verden, men noget der som dette vil være en øjenåbner af rang og vil medføre et ramaskrig, synes jeg det er svært at se gennemtrumfet på nuværende tidspunkt.

JensH

Posted: 30 juni 2009 - 19:52 - Svar

@steen

“Jeg skal f…..ikke ha noget blogkørekort fra hende.”

Jeg tror heller ikke ‘vores’ Estiske journalist-ven ville finde dig og Snaphanen som ‘kvalificerede’ til at få et sådant kort.

JensH

Posted: 30 juni 2009 - 19:53 - Svar

@steen

Glemte: Det er nok kun blogsene på Politken.dk og Information.dk der ville gå igennem hendes nåleøje 🙂

Nils

Posted: 30 juni 2009 - 21:23 - Svar

Tyskerne skal være velkomne, når de kommer ubevæbnede.

Hvis menneskene udelukkende var drevet af Den Småborgerlige Bestræbelse, var verden et lykkeligere sted. Blandt alle højere væsner, man kan vælge at dyrke, er havenissen nok et af de mest uskadelige.

polinos

Posted: 30 juni 2009 - 21:33 - Svar

LFPC

Jeg tror selvfølgelig ikke, at I/vi, hvis IP-adresser kan spores, bliver vækket af EU’s hemmelige gendarmkorps midt om natten og forsvinder ned i det nærmeste Ljubljanka-fængsel. Så usofistikerede metoder er slet ikke nødvendige.
Nej, man vil trække jer/os i retten for “hetz mot folkgrup”, “hate speech” eller det der ligner – det lovgivningsmæssige er jo allerede på plads. Ingen af os har ressourcer til at klare os gennem en retssag. De behøver ikke engang vinde for at presse os, de kan bare gøre tilværelsen så sur for os, at vi giver op.
Metoden er en langt større trussel mod os, end Orwells “støvle, der hamrer en i ansigtet – for evigt”. Det er en trussel, man kan forholde sig til, den rene usmykkede fascisme. Men den bløde fascisme, chikanen, udhængningen i fjendtlige medier, det reelle berufsverbot – det er svært at stå sig imod.
Sådan er det jo allerede i en række lande – Canadas menneskeretigheds-tribunaler, f.eks. – der kun er kommet under lup (men ikke afskaffet endnu) på grund af en enkelt tapper mand, der på det nærmeste er blevet ruineret.
Og jeg haler min ord oven for i mig. Gregorius Nekschott BLEV rent faktisk vækket midt om natten af det hemmelige politi og slæbt til et hollandsk Ljubljanka, hvorefter han – lige som Geert Wilders -holdes i et limbo af et uafklaret juridisk forhold, der forpester hans tilværelse.
Ked af det, LFPC, men jeg deler ikke din optimsme. When the shit hits the fan bliver det meget ubehageligt for dissidenter. Der er alt for mange magthavere, der har aktier i den nuværende misere til, at de ikke vil slås fra hus til hus -og det er altså dem, der sidder på magten, pengene, massemedierne og ikke mindst det juridiske system.
Var jeg magthaver, ville jeg i alt fald hurtigst muligt – som i Iran – finde udveje til at lukke kæften på nettets ubekvemme stemmer. Og det gøres jo fikst ved at dæmonisere dem som fobiske fjender af det rigtige samfund.

LFPC

Posted: 30 juni 2009 - 22:44 - Svar

Nu er optimisme et ukendt begreb for mig, men jeg vil stadig hævde at der er mange brikker der skal falde på plads før sådan et scenarie kan kue vores nordiske gallerlandsby. EUs magt skal kunne sættes igennem på trods af hævdvunden dansk åbenhed, den skal håndhæves af villige myndigheder. Der er ukendte variable: Hvad sker der mht. den civile ro i Europa i de kommende årtier, og hvordan reagerer myndigheder og borgere hvis situationen bliver uafviselig? Og som jeg skrev er der langt hen ad vejen tekniske modforholdsregler og sympatisører på den anden side af Atlanten, og EU har også noget på spil ved at fare frem med Orwell’ske metoder over for folk der bare skriver på nettet. Vi må tage det som det kommer.

Yngvar

Posted: 30 juni 2009 - 23:44 - Svar

»Nu sneglen med hus på ryg vil vandre«
Her i Norge vandrer sneglen ikke i det hele tatt. Vi kaller det ‘spikertelt’.
Men så er det jo så vanskelig og dyrt å få seg sin egen hytte – alle nordmenns drøm.

Janne

Posted: 1 juli 2009 - 08:51 - Svar

Niels

Ja, selvfølgelig er tyskere og andre campister fra andre lande velkomne i Danmark. Hurra for mangfoldigheden – også hvad havenisse kitch angår. 🙂

nimu

Posted: 1 juli 2009 - 09:36 - Svar

Im Abendrot;

det er glædeligt for os, der hælder os til den europæiske kulturarv, at Snaphanen også bringer sådanne nedslag i rigdommen.
Dame Kiri er fra New Zealand og sir George er født i Ungarn, Strauss født i München.
En forening af kræfter som vil det udtryksfulde, det smukke og perfektionen (noget nær).
Me´r af samme slags!

Casper | Borgerlig bums

Posted: 2 juli 2009 - 01:48 - Svar

Jens H og flere > Faktisk skal man i Sverige allerede have sådan en licens. http://sv.wikipedia.org/wiki/Utgivningsbevis

Og den officielle: http://www.rtvv.se/se/Internet/utgivningsbevis/

Utgivningsbevis kræves dog ikke for at få lov til at blogge, men har man det ikke, gælder nogle af grundlovens regler om ytringsfrihed ikke. Jeg har ikke sat mig ind i de nærmere svenske juridiske regler, men trykkefrihedsretten er meget forskellig fra de danske love og regler – på nogle punkter bedre, på andre ikke.

Alene prisen for et utgivningsbevis – 2000 kroner – afholder de fleste bloggere fra at søge det. Det virker også meningsløst, da det er en ren formalitet, og hvorfor skal man så have det?

Der er også noget der hedder Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor fra 1997.

Kender Steen noget nærmere til de svenske regler?

Casper | Borgerlig bums

Posted: 2 juli 2009 - 02:01 - Svar

Her har vi så forklaringen på at svenske medier altid har modererede debatfora på nettet. Hvis der blot er én side på et netsted hvor læserne kan debattere uden moderation, så mister hele netstedet sin grundlovsmæssige ytringsfrihed. Denne regel hæmmer naturligvis den frie debat på nettet og passer meget dårligt til nettets “anarkistiske” karakter.

Det ser ikke ud til at være indført for at undertrykke den offentlige debat, men snarere ud fra nogle typisk svenske rationalistiske juridiske principper. At den ansvarlige redaktør kun er ansvarlig hvis han rent faktisk godkender alt der skrives.

Fra Radio- och TV-verkets brochure: Att publicera på Internet (pdf)

Diskussionsforum, gästböcker etc.

Omodererade diskussionsforum har inte grundlagsskydd

Databaser som innehåller delar där innehållet kan ändras av någon annan än den som driver verksamheten omfattas inte av grundlagsskyddet. Anledningen
är att utgivaren då inte har någon möjlighet att förhandsgranska materialet. Det kan handla om tjänster som tillåter att användarna, externa informationsleverantörer eller andra kan påverka innehållet så det blir direkt tillgängligt för andra användare (s.k. omodererade tjänster). Exempel på sådana
tjänster är diskussionsforum, kommentarsfunktioner och gästböcker.

Modererade diskussionsforum kan få grundlagsskydd

Om däremot varje inlägg eller meddelande kontrolleras och godkänns innan det blir tillgängligt för andra användare (s.k. modererad tjänst) är det möjligt att utfärda utgivningsbevis. Det förutsätter att kontrollen görs manuellt och före publiceringen. Ett diskussionsforum där en moderator i efterhand kontrollerar
och eventuellt tar bort meddelanden är alltså inte tillåtet i en databas med utgivningsbevis.

Lyft ut det omodererade diskussionsforumet

Innehåller databasen en sådan otillåten tjänst som beskrivits ovan så diskvalificerar
det hela databasen från utgivningsbevis eftersom utgivningsbeviset utfärdas för hela databasen och aldrig för delar av den.
Om man har en omodererad tjänst och vill ha ett utgivningsbevis så måste den omodererade tjänsten skiljas av på ett sådant sätt att den för användaren framstår som en egen databas. Ett sådant avskiljande kan t.ex. ske genom avvikande layout och att tjänsten öppnas i ett nytt fönster i webbläsaren. Användarna
av den omodererade tjänsten bör bli informerade om att de själva ansvarar för sina inlägg.

Peter Buch

Posted: 2 juli 2009 - 05:49 - Svar

Sigtelserne mod Lionheart i England er opgivet.

Om debatten på eksempelvis Fria Nyheter ligger på en server i andet land end Sverige ved jeg ikke, men debat der, kommentarer der virker ikke modererede. Der er nævnt lidt om hvordan kommentarer forventes at være, det er vist det.

Anonym

Posted: 2 juli 2009 - 23:16 - Svar

Mångkulturisten “Freddy” skriver följande på bloggen Vi i Sverige:

“Jag har inget direkt emot Halal-slakt alls. Det tar ju några minuter längre än bultpistol då djuret i stället tappas på blod. När djuret tappas på blod minskar ju syresättningen till hjärnan. Något som för människan kan bidra till euforiska känslor.”

Vad är då eufori? Enligt wikipedia betyder ordet följande:

Eufori är en känsla av lycka som bland annat kan framkallas som en berusning seffekt av vissa droger/Eufori
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TLHXwvJVWPA]

Euforiska känslor? Ja ni kan ju själva bedöma hurvida euforiskt det kan vara!

Leave a Comment