30
jun
Seneste opdatering: 2/7-09 kl. 0009
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Lang Lang plays with the China Philharmonic Orchestra in a performance of Mozart’s Piano Concert nr. 24 C-moll Kv 491.

Lang Lang har netop spillet i København: Klangen af Lang Lang. Man kan benytte lejligheden til at læse Fjordmans essay fra 13 maj i år om to kendte østrigere og den vestlige kompositionsmusiks – næsten – universelle appel:

Despotism comes quite natural to Islamic culture. When confronted with the European tradition, many Muslims freely prefer Adolf Hitler to Rembrandt, Michelangelo or Beethoven. Westerners don’t force them to study Mein Kampf more passionately than Leonardo da Vinci’s Mona Lisa or Goethe’s Faust; they choose to do so themselves. Millions of (non-Muslim) Asians now study Mozart’s piano pieces. Muslims, on the other hand, like Mr. Hitler more, although he represents one of the most evil ideologies that have ever existed in Europe. The fact that they usually like the Austrian Mr. Hitler more than the Austrian Mr. Mozart speaks volumes about their culture. Koreans, Japanese, Chinese and Middle Eastern Muslims have been confronted with the same body of ideas, yet choose to appropriate radically different elements from it, based upon what is compatible with their own culture. Why Muslims Love Hitler, Not Mozart?

Vi, de  underfrankerede

Exitpolls og opinionsmålinger burde forbydes skriver, Henrik Kaufholz (27.6.). Med den – undskyld mig – underfrankerede befolkning, der holder Pia Kjærsgaard ved magten, er der en tendens til manglende refleksion og til holden på den hest, der vinder.Meningsmålinger burde være bandlyst mindst 14 dage før et valg, som det er tilfældet i andre lande. Læserbrev af Jytte Nørtoft Jensen,  Silkeborg i Politiken

HAs “Sjakal Manifest” i et velkendt perspektiv

Det er banalt at sige dette, men der er selvfølgelig to mulige, og ikke nødvendigvis sammenhængende tilgange til det såkaldte “Sjakal Manifest” fra Hell’s Angels som medierne lige nu er ved at komme i ekstase over: Fokus på afsenderen, og fokus på indholdet. Mainstreammedierne vælger, ikke overraskende, den første, der bestemt også kan give anledning til endeløs pludren og forargelse. Jeg tror jeg helt springer denne vinkel over, for det er så uendeligt uinteressant: Man kan holde manifestet ud mellem to fingre og indkalde de velkendte eksperter der kan komme med bud på hvorfor mon HA nu begynder at tale om folk af  “arabisk herkomst” osv., og man kan – og gør – flytte fokus og i sidste ende skyld for konflikten over på motorcykelgruppen.

Dette er helt i tråd med den daglige kværnen af de medier der ikke tør kigge på elefanten i lokalet, og dette seneste eksempel er bare endnu en bekræftelse af hvor mainstreammedier og -politikere står lige nu. Det er ikke noget vi kan gøre hverken fra eller til, sådan skal det åbenbart være indtil det punkt hvor virkeligheden ikke længere kan fornægtes. Det rette perspektiv at anlægge er selvfølgelig at se HA i en lige linje der går tilbage til Glistrups bramfri udmeldinger om “muhamedanerne”: Folk man ikke nødvendigvis sympatiserer med, eller hvis analyser og formuleringer man ikke behøver at være enige i, men som i kraft af deres excentricitet og/eller marginale plads i samfundet tør fremsætte nogle ilde hørte sandheder. Af børn og fulde folk. I dette interregnum hvor Svend Auken og Margrethe Vestager endnu ikke er begyndt at forholde sig til virkeligheden, finder man den måske på helt uventede steder. Måske befinder vi os i slutningen af denne fase, for tingene bliver jo nu trods alt, og ikke mindst takket være internettet, sagt bedre og bredere end førhen. Men blæser man på hvem HA er, og hvorfor de siger det de siger, er der så egentlig noget at udsætte på indholdet? (LFPC)

[…]  Sjakalerne findes hovedsageligt blandt folk af arabisk herkomst, alt andet ville være forkert at påstå. Andre nationaliteter er repræsenteret, endog dumme pæredanske drenge. Medlemmer af de såkaldte indvandrerbander er ikke nødvendigvis sjakaler og såfremt tvivl opstår om hvem de er, hvor de kommer fra og hvad de indeholder, så kommer her en glimrende profil på sjakalen:

– Alene og uden våben er de stort set ufarlige over for almindelige voksne mennesker. I sådanne situationer optræder de som oftest venligt, endog krybende og grænsende til det usympatisk fedtende. Når man kender deres holdninger og ved hvad de indeholder og er klar over hvad de siger om en når man har vendt ryggen til dem, virker de nærmest ynkelige.

– I flok fra tre og opefter ændrer de karakter, bliver arrogante og modige. Her angriber de gerne uden varsel og årsag og det går udover unge som gamle.

– De hader danskere; mentaliteten, levevisen, kristendommen og dens symboler. Ofte angiver de racisme som hovedårsag til at de hader, men de kan ikke se ”splinten” i eget øje og tror at racisme kun er hvid mod sort. De betragter Danmark som et luderland og jo mere ondt de kan tilføje landets borgere, jo bedre har de det. […] SJAKAL MANIFESTET 2008 Forsker: HAs manifest skal hverve medlemmer. Lektor Michael Hviid Jacobsen AUC ser med alvor på, at HA har “smidt det etniske kort”

Forsker: Islam er – for 117. gang – mange forskellige ting

Nu må de da snart blive trætte af at sige det. I posten her over skar jeg igennem i forhold til mainstreammediernes vinkling – uinteressant. Det samme vil jeg gøre her.  Endnu en gang skal vi høre om en virkelighed man “ikke er opmærksom på”. Dét der er interessant er de nettoforandringer som islam påfører værtslandet, det der optager alle i hverdagen. Hvad der foregår i græsrodshøjde er inderligt ligegyldigt. Men forskere som Schmidt vil ikke gerne tale om ligheder og tendenser. Hvorfor mon ikke? Giv mig Wafa Sultans, Robert Spencers, Bernard Lewis’ eller Bat Ye’ors analyser, eller giv mig for den sags skyld HAs (LFPC).

[…] – Der er simpelthen et skel. Det er helt tydeligt, når de to grupper taler om hinanden. Jeg har mange eksempler på, at sunnimuslimer beskriver shiiterne som nogle, der har en forkert forståelse af islam – og i hvert fald fanatiske. Og det samme den anden vej. Det er ikke sådan, at de slår hinanden i hovedet eller noget. Men der er en konflikt, som det omgivende samfund ikke er opmærksom på, fortæller Garbi Schmidt. […]  Danske muslimer strides om den rette tro (se det legendariske øjeblik i Forfatterforeningen februar 2008, hvor Garbi Schmidt forklarer Koranens ikke-essens for et måbende publikum (ved min. 17:00). Akademisk anskuelsesundervisning på et højt intellektuelt niveau)

Is ‘Obamamania’ Waning in Europe?

On the campaign trail, Barack Obama promised that he would “reboot America’s image” around the world. Indeed, many Americans who voted for Obama believed that his global popularity would somehow reverse the tide of anti-Americanism that so vexed his predecessor. Echoing this sentiment of Obama as savior of America’s image abroad, presidential advisor David Axelrod recently asserted that “anti-Americanism isn’t cool anymore.”

In Europe, where anti-Americanism was elevated to the status of a religion during the presidency of George W. Bush, the “chattering classes” have, by and large, toned down their criticism of the United States since Obama was elected. In general, European media coverage of Obama has been quite favorable and the vehemence of the anti-American rhetoric has been notably more muted than in recent years. But now, five months into the age of Obama, the highly vaunted transatlantic honeymoon may be coming to an end. During the past several weeks, European media have started publishing stories that criticize Obama and once again cast the United States in a negative light. Could this be a harbinger of things to come? […] Søren Kern: Is ‘Obamamania’ Waning in Europe?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


HelgeD-H

Posted: 30 juni 2009 - 22:50 - Svar

Fyens StiftsTidende skrev om, at indvandrerbander kropsvisiterer de folk de har mistanke om at have våben,
eller at være AK81, eller rockersympatisører.
Dette vil blive noget vi danskere vil se mere af i fremtiden.
De mest kriminelle indvanrerunge vil som voksne mænd blive nidkære religiøse ordenshåndhævere
(Mutaween – religiøst politi, ligesom i Saudi Arabien).

Eyvind Dk

Posted: 30 juni 2009 - 23:22 - Svar

Jeg har intet at skaffe med HA, men deres “Sjakal Manifest” er sandt fra ende til anden.
Dette vil enhver normalt begavet dansker fra Nørrebro, Vollsmose, Gellerup osv. vide.
HA kalder dem “Sjakaler” jeg kalder dem Unge Muslimske Mænd Af Arabisk Herkomst – UMMAAH
Det er rigtigt at det er den arabiske kultur der er problemet i den voldskultur som disse nederdrægtige sataner dyrker.
Nu sker det!
Under-danmark tager til selvtægt fordi over-danmark har ladet stå til!

MVH/Eyvind

Anonym

Posted: 1 juli 2009 - 01:53 - Svar

Analysen er fremragende – den rammer præcist.

Om det var den onde selv der var kommet med denne analyse fratager det ikke sandheden i analysen,

Danskeren

Posted: 1 juli 2009 - 04:01 - Svar

HA eller ej. Sjakalmanifestet er den bedste danske beskrivelse af det muslimske bandemiljø.

WilliamJansen

Posted: 1 juli 2009 - 04:53 - Svar

Jeg har svært ved at tro at Hells Angels mener manifestet alvorligt nok til at drage konsekvenser af det.

De holder hånden over indvandrerbanderne, nægter at samarbejde med politiet (de eneste der virkeligt kunne gøre noget ved problemet) og udviser en generel modvilje mod at bidrage aktivt til at løse problemet.

Det kan godt være at de er dygtige til at identificere problemerne, men det ændrer ikke ved at de effektivt set har stillet sig på indvandrerbandernes side.

LFPC

Posted: 1 juli 2009 - 07:13 - Svar

Baronen beskriver forholdet mellem afsender og indhold meget præcist:

“In the past I’ve been criticized for posting translated articles about the Danish chapter of Hells Angels. My reports of what’s happening in Denmark have been construed as support for Hells Angels — especially my assertion that the motorcycle gang is doing what virtually no other organized group in Denmark is willing to do, namely stand up vigorously against the systematic violence of immigrant gangs against ethnic Danish people.

As I have said before, these accounts are descriptive, and not normative. Regardless of whom I support or what I think should be done, this is what is actually happening. The government, the police, and the security services have failed the Danish people, but nature abhors a vacuum, and motorcycle outlaws are riding in to fill the gap”.

Dette var også min pointe.

Yvonne Nielsen

Posted: 1 juli 2009 - 07:45 - Svar

Jeg så lidt af Jønkes interview i går aftes, og blev endnu en gang så irreteret over at han stort set aldrig får lov at tale ud. Og så vil jeg tilslutte mig den lange række af danskere der føler sig generet og chikaneret af de drenge og unge mænd der tror de ejer vores gader. Min søn på 8 år, har en legekammerat på samme alder, og når han er hos os taler han pæredansk, når han forrlader mit hus slår sproget over i den velkendte accent, så de starter tidligt.. .Jeg bor i Næstved, og vores natteliv er stærkt præget af den samme flok som slår deres folder i diverse boligkvarterer. Der kommer et højlydt HURRA fra mig, den dag der er respekt blandt os alle. Sidst og ikke mindst: Respekt for at nogen, nemlig Jønke gider stå op og være talsmand for os andre almindelige mennesker.

Janne

Posted: 1 juli 2009 - 08:35 - Svar

“The government, the police, and the security services have failed the Danish people, but nature abhors a vacuum, and motorcycle outlaws are riding in to fill the gap”.”

Også universiteter og forskere har svigtet den danske befolkning. Måske derfor alternative kulturanalyser a la HA’s popper op?

Janne

Posted: 1 juli 2009 - 08:37 - Svar

Kan I huske at forsker Bæk Simonsen deltog i islamofobi konferencen. Hvor sagligt og neutralt er det egentlig?

Mette

Posted: 1 juli 2009 - 09:05 - Svar

Politi og politikere har mistet vores respekt og bragt os til fortvivlelse, og rockerne er i gang med at overtage en nærmest desperat sympati. Dette er en meget farlig kurs, og det ender selvfølgelig galt. Det ville være idioti at tro andet.

JensH

Posted: 1 juli 2009 - 09:10 - Svar

Tjah, problemet for politikere og journalister er jo nok, at mange ‘almindelige’ kan nikke genkendende til denne analyse fra HA-manifestet. Alle ved, at når man i det offentlige nærmer sig en gruppe unge arabisk udseende mænd så skal man passe på. Synet af en sådan gruppe skal desværre opfattes som et ‘fare-signal’. Nu tror jeg godt de fleste ved, at HA’s motiver for dette manifest ikke udelukkende er uselvisk fædrelandskærlighed. Men det farlige for det politiske system, (og i sidste ende retsstaten), er naturligvis at store dele af befolkningen mister tilliden til, at politiet og retsvæsnet er i stand til at yde dem og deres familie beskyttelse, og man så ser HA som de eneste ‘der gør noget’ og resonererer: “De måske nok på visse områder nogle slemme drenge, men i det mindste er det vores slemme drenge”. Hvis først den reaktion sætter ind er det naturligvis et tillidsbrud mellem befolkning og ‘elite’, og så kan Politkerne, journalisterne, Per Larsen og diverse rets-‘eksperter’ pludre nok så meget om, at befolkningen ‘overreagerer’ og at myndighederne ‘skam har kontrol over situaonen’. Der vil ikke blive lyttet.

Janne

Posted: 1 juli 2009 - 09:42 - Svar

JensH

Når en del borgere efterhånden får opfattelsen af at overgreb på danske borgere ikke prioriteres i vores samfund, så er der i hvert fald noget riv ravende galt.

Om HA kan det siges at de med manifestet er drejet ad en måske for dem ny vej. De bruger her pennen i stedet for våben. De bruger et demokratisk redskab og ikke udemokratisk selvtægt. Dette ikke sagt for at rose HA, som jeg ærlig talt synes har lavet rigtig meget lort hen ad vejen. Men at bruge sin demokratiske ret til at skrive og kritisere overfald – uanset hvem det er der overfalder – det har HA ret til.

Mette

Posted: 1 juli 2009 - 09:44 - Svar

SIDESPRING.

I disse maniske ligestillingstider burde det vel overvejes, om “hvide” sportsfolk får en fair behandling i sportens verden?

Jeg mener nej, og det har jeg i øvrigt ment i mange år og også længe før racisme blev et hot emne. Jeg har endda ved flere lejligheder skrevet, at sport ender med at blive “vores afrikanere mod jeres afrikanere” (dvs. jeg skrev nu “negre”, fordi det for mig er en langt mere neutral og præcis formulering, men den er jo desværre kasseret af pænere mennesker). Det kan man nemlig slet ikke undgå at tænke på, når har med muskler og deres styrke og optræning at gøre på et fagligt plan.

http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article1740498.ece

Og nu hvor vi er ude i spinatbeddet, og sommeren skal stå i musikkens tegn. Da jeg arbejdede med andres muskler, var der også taleevner og sangevner inde i billedet (afasi). Jeg havde da en konsulent, som var en dygtig talepædagog, og han var heller ikke nået til det med racisme og fortalte mig frimodigt, at min store kærlighed til nogle (negroide) sangstemmer med afrikanske rødder skyldtes, at ejerne har en racemæssig fordel pga. et større resonansrum i kraniet.

JensH

Posted: 1 juli 2009 - 09:58 - Svar

@Janne

“Men at bruge sin demokratiske ret til at skrive og kritisere overfald – uanset hvem det er der overfalder – det har HA ret til.”

Naturligvis har HA det, og det er set med mine øjne fint nok de vælger netop ‘pennen’. Men jeg kan nu heller ikke se hvor jeg i mit tidligere indlæg skulle anfægte HA’s ret til at ytre sig?? Det der egentlig var meningen med mit forrige indlæg var, at gøre opmærksom på, at hvis myndighederne ikke snart gør noget ved denne ekslalerende voldskriminalitet vi ser fra 2g’erne og de tilrejsende øst-Europæiske bander, så tror jeg desværre statsmagten på et tidspunkt må sande, at ‘voldsmonopolet’ er gledet dem af hænde. At langt den overvejende del af befolkningen accepterer, at staten har ‘voldsmonopolet’ skyldes kun, at borgerne har tillid til at statsmagten kan beskytte dem, deres familie og ejendom. Forsvinder denne tillid så vil dette ‘volsmonopol’ kun eksisterere på papiret.

polinos

Posted: 1 juli 2009 - 10:27 - Svar

“Det offentlige Danmark” forsøger desperat at slukke en steppebrand med en vandpistol.
Det, vi ser begyndelsen på nu, er den situation, Jens Martin Eriksen og Frederik Stjernfeldt har beskrevet i deres bøger om årsagerne til borgerkrigen på Balkan:
Når statsmagten ikke vil erkende problemet eller ikke har magtmidlerne til at monopolisere voldsanvendelsen, overlader man gaderne til private bander. Fronterne mellem grupperingerne hærdnes hastigt, og i en sådan situation kan ingen holde sig neutrale. Hvor nødigt man end vil, tvinges man til at tage stilling til, hvor man “hører til”. Mange danskere tænker åbenlyst – læs bare kommentarerne på HA’s hjemmeside eller såmænd oven for – Jønke er måske en “son of a bitch”, men han er i det mindste “vores” “son of a bitch”, og på den anden side frontlinjen tænker de lige så.
Allerede i 1241 forstod man, hvad der sker, hvis ikke staten er sin opgave voksen: “… Det er også rigtigt, dersom nogen ikke af frygt for Gud og kærlighed til retten kan lokkes til det gode, at frygten for øvrigheden og landets straffelov da kan hindre dem i at gøre ilde og straffe dem, hvis de gør det”, står der i fortalen til Jyske Lov.
Hvor er denne sunde frygt for myndighederne henne i dag?
Det er ganske enkelt utroligt, at vi er kommet dertil, hvor rigtig mange mennesker betragter en forbryder som Jønke som én, der bedre repræsenterer deres synspunkter, end “det offentlige Danmark”. Men som “baronen” skriver: Hvor der opstår et magttomrum, vil det blive fyldt, og når staten ikke har viljen, træder de private bander ind.

Peter Buch

Posted: 1 juli 2009 - 11:37 - Svar

“Men det farlige for det politiske system, (og i sidste ende retsstaten), er naturligvis at store dele af befolkningen mister tilliden til, at politiet og retsvæsnet er i stand til at yde dem og deres familie beskyttelse,..”, skriver JensH, og det skal nok være rigtigt.
Men udgangspunktet kan hævdes at være, at beskyttelse for individer og grupper er en væsentlig del af grundlaget for samfund og menneskelige systemer med flere end et menneske overhovedet, herunder politiske systemer.

Anses beskyttelsen som værende fraværende, satser jeg personlig da på afspærrede overvågede områder. Skulle nogen mene jeg dermed er en privat bande eller ytrer mig til støtte for sådan noget, vil jeg tillade mig at mene, de tager fejl i dette.
Sund fornuft er vist bedre end frygt overfor hvemsomhelst. Sund fornuft kan efter min erfaring mindske behovet for frygt, frygt som egenskab er nok ikke altid usund, omend der vel også deri er individuelle variationer.

Mette

Posted: 1 juli 2009 - 12:07 - Svar

Magten er aldrig ledig, for dette er jo ikke paradiset, hvor alt er i balance eller hurtigt kan blive det som i en dansk folkekomedie, hvor de gode og naive altid vinder.

Ondskab findes og praktiseres mere og mere hæmningsløst, fordi magthaverne er mere interesseret i at undskylde den end i at beskytte borgerne imod den.

JensH

Posted: 1 juli 2009 - 12:26 - Svar

@Peter Buch

“Anses beskyttelsen som værende fraværende, satser jeg personlig da på afspærrede overvågede områder”

Du tænker på ‘Gated Communities’?? I så fald, så ja, det er selvfølgelig en mulighed hvis man har nok penge. De har faktisk allerede oprettet nogle stykker i Sverige, (bl.a. en lige uden for Malmø), og de er vist kun for folk med tegnebogen i orden. Det samme forhold gør sig gældende i USA. Hvad skal folkepensionisten gøre?? SOSU’en?? Postbudet?? Iøvrigt er man jo kun sikker ‘inden for murene’ i en sådan Gated Community. Hvad nu hvis du selv eler et af dine familiemedlemmer har et ‘ærinde’ udenfor murene?? Hvis du har tenaage-børn, hvordan sikrer du så de ikke render ‘i byen’, hvor der er farligt?? Nej, ‘Gated Communities’ er udelukkende et symptom på et sygt samfund, og ikke nogen løsning. Nogle få velbjærgede kan på et geografisk afgrænset område købe sig til følelsen af sikkerhed. For mig er en væsentlig del af friheden det faktum, at jeg kan bevæge frit og sikkert rundt i det offentlige rum.

Allerhelst så jeg politikere og myndigheder begynde at tage dette problem alvorligt, og bl.a. for alvor sætte ind med hårde straffe samt et omfattende repatrieringsprogram. Men desværre har dette ingen politisk gang på jorden. VK-regering er synligt tilfreds med blot at have strammet retspolitikken på papiret, og så pyt være med at alndet domstole stadig sidder og idømmer straffe som var det Bjørn Elmquist der var justitsminister, og de internationale konventioner helligholder VK lige så meget som Det radikale Venstre, og dermed kan der ikke iværksættes noget seriøst repatrieringsprogram. Jeg forudser, at problemet bliver meget værre, og at politkere og medier vil blive ved med at pludre løs om ‘styrket integrationsindsats’ . Så risikerer de jo heller ikke, at blive stigmatiseret og udelukket fra ‘the chattering classes’.

steen

Posted: 1 juli 2009 - 13:01 - Svar

Enhver ved fra hverdagen, at den opførsel som HA beskriver, er meget sjælden at se hos danske unge.

Der er ingen børn eller gamle damer, der bliver urolige, hvis en HA er kommer ind i bagebutikken søndag morgen. Han stiller bare op i køen. det her ved folk af erfaring.

Det flytter ikke en sk…ved virkeligheden at diverse lektorer og journalister går ud og siger, at HA “spiller det etniske kort”, “puster til ilden” osv. Bålet var lagt tilrette længe inden HA skrev dette i 2008, det etniske kort var spillet – og det var tilrettelagt af bla. de samme journalister og lektorer. HA spiller de kort, der nu ligger på bordet i forvejen. De er muligvis ikke Guds bedste børn, men kigger man rundt, er der ingen tvivl om, hvem der har “folkets” sympati. Hvad der vil ske i fremtiden, har til en vis grad været til at forudse meget længe. Der er ingen grund til at være “chokeret”, man kan være helt almindeligt bekymret, det har vi været længe.

@ Jens: Ja, Malmøs gated community hedder Victoria Park (hvorfor altid de åndssvage navne? Victoria for et nederlag, park for beton.) – det var under opførelse sidste sommer.

Peter Buch

Posted: 1 juli 2009 - 13:22 - Svar

JensH

Der skulle være 1.100 afspærrede områder i England.

At du mener, du som en væsentlig del af frihed kan bevæge dig frit og sikkert rundt i det offentlige rum, synes jeg er ganske godt.

Omkring 250 millioner kroner er nok- mange penge ja, naturligvis- men de behøver vel ikke komme fra en person. For 250 millioner fås eksempelvis i USA arealer, der for nogen områders vedkommende kan blive afspærrede områder, af omtrent et areal på 10.000 hektar = omtrent tre gange Danmarks største gods areal. Frijsenborg og Wedellsborg har tilsammen et samlet areal på 3.250 hektar.

10.000 personer der lægger 25.000 kr. hver har 250 millioner kr. ialt.
Indretning af boliger kræver i runde tal 250.000 kr per person efter Frilands-eksemplerne er det endda højt sat, jeg mener Sten Møller fra Friland-med-den-jyske-dialekt udtalte, at han efter et hus opførsel på omkring 200 m2 til omkring 250.000 kr, mente han erfaringerne rigere ville kunne opføre det for 150.000 kr.
Beskatning er forskellig alt efter hvor i USA man er, personlig indkomstskat, firmaskat, ejendomsskat er vist lavere overalt sammenlignet med Danmarks niveau.
Andre udgifter til renovation, helbred, vand, el og så videre skal sættes op i systemer så det meste af verden søger at opnå noget ligende i effektivitet, miljøvenlighed, sikkerhed mod udgifter til helbreds størrelse eller noget som helst andet ikke ruinerer men er inden for satte rammer. Naturligvis.
Med opholdstilladelse for de 10.000 opnået og mulighed for at sige at vi bare kan lege idag, for i morgen skal vi arbejde for at få midler til at holde systemet kørende, er der et ganske andet pres på myndigheder her i Danmark for brug af- eksempelvis sund fornuft.

Kun for folk med tegnebogen i orden? Næppe.
http://www.usatoday.com/news/nation/2002-12-15-gated-usat_x.htm

polinos

Posted: 1 juli 2009 - 13:29 - Svar

Enig, Steen! Dette har været på vej længe, og det skal blive værre, før det bliver rigtig, rigtig slemt! Ærgerligt, jeg er for gammel til (uden at gøre mig selv til grin) at (gen)indmelde mig i Hjemmeværnet…
Det har stået klart længe for dem, der gider åbne øjnene, at dette handler om andet og langt mere end opgør om kriminelle markeder. Dette er en konflikt der ikke – som medierne hævder – er “konstrueret” oven fra. Den er vokset op fra gadeplanet. Kan være, HA “spiller det etniske kort”, men det kunne banden jo ikke gør, hvis ikke kortet havde klangbund. Jeg venter fortsat på en sociologisk/journalistisk ædruelig analyse af, hvem der egentlig lader sig hyre til AK81 (og for den sags skyld indvandrerbanderne). Den smule, der er kommet frem, antyder, at der ikke – som medierne vil have os til at tro – alene er tale om tabere fra socialgruppe 5.
Jeg har en grum fornemmelse af, at AK81’erne for en stor dels vedkommende er unge danske mænd, der har haft nogle ydmygende oplevelser med 2g’ere, og som nu har fundet en organisation, der giver dem styrken til at betale tilbage med renter og renters renter. Men det er selvfølgelig lettere at affærdige dem som racistiske Dansk Front-brunskjorter og White Pride-bøller end at forsøge at forstå, hvad der motiverer dem.

Pk

Posted: 1 juli 2009 - 13:29 - Svar

Tragedien er,at det burde have været Socialdemokratiet,SF eller De Radikale , som
havde lagt denne analyse af virkeligheden på bordet.
Fra disse partier fik vi kun foragt og hån.
Jeg tør næsten ikke tænke på forholdene i vores land
om 10 år….

JensH

Posted: 1 juli 2009 - 13:45 - Svar

@Peter Buch

250 millioner kr. for at anskaffe sig areal og så skal der bygges hus. Så har vi de direkte anlægsudgifter. Der skal vel også bygges hegn omkring, og dertil kommer ansættelsen af sikkerhedsvagter 24*7. Men nuvel, jeg tror da nok vi i en ikke så fjern fremtid kommer til at opleve ‘gated communities’ her i landet. denne ‘mode’ starter nok blandt velhavere, men mon ikke den så vil sprede sig til den bedre stillede del af middelklassen, (du ved den del, der har tilbøjlighed til at stemme radikalt).

Peter Buch

Posted: 1 juli 2009 - 14:08 - Svar

Per hus 250.000 kr som nævnt er det højt sat i forhold til hvad hr. Møller mente han kunne bygge hus på 200 m2 for.

Hegn behøver ikke være mure eller hegn overalt, elektronisk overvågning er visse steder bedømt tilstrækkelig.

Sikkerhedspersonale, lokal ambulancetjeneste, redningsfolk og lignende i udgifter 24/7 er vel stadig i USA billigere end udgifter til lignende i Danmark. Det formoder jeg.

Når muligheden for at fortrække til typer af det skildrede eksempel ikke eksisterer for et større antal eller blot ti gange 10.000 personer af betydelig skattemæssig erlæggende art i Danmark er det let for myndigheder at udelade handlen.
Med en eller ti gange titusind vægtige skattebetalere (og almindelige mennesker i blandt disse) med mulighed for at fortrække til andre egne da lokale forhold bedømmes tåbelige, kunne det være handlen forekom.

steen

Posted: 1 juli 2009 - 14:11 - Svar

“unge danske mænd, der har haft nogle ydmygende oplevelser med 2g’ere, ” – dt er nok slet ikke utænkeligt, Jeg har mødt nogle, der er vokset op på Nørrebro, nu er i 30 erne og er meget, meget uforsonlige baseret på personlige oplevelser.

Jeg kan ikke tale med om det. Jeg er vokset op i et – oh skræk og ve – aldeles homogent og hvidt Danmark. Muligvis gik der én enkelt neger på Vesterbrogade, der ikke kunne finde hjem til jazzklub Montmarte……. Jeg husker den kollektive forargelse i DK under borgerrettighedskampen i USA. Amerikanere måtte være slettere mennesker, mente vi i vores naivitet, og så drejede det sig endda kun om sorte, kristne amerikanere. Helt så enkelt var det jo desværre ikke.

Blæs Bukki

Posted: 1 juli 2009 - 14:48 - Svar

@ Steen

“Jeg kan ikke tale med om det. Jeg er vokset op i et – oh skræk og ve – aldeles homogent og hvidt Danmark. Muligvis gik der én enkelt neger på Vesterbrogade, der ikke kunne finde hjem til jazzklub Montmarte……. Jeg husker den kollektive forargelse i DK under borgerrettighedskampen i USA. Amerikanere måtte være slettere mennesker, mente vi i vores naivitet, og så drejede det sig endda kun om sorte, kristne amerikanere. Helt så enkelt var det jo desværre ikke.”

så undlad dog at udtale dig om NUTIDENS Danmark, hvis du kun kender til DK som det var i 1940erne,
eller prøv i dét mindste at blive bragt up-to-date

der er RIGTIG MANGE réelle problemmer med 2.generations “danskere”/arabere/muslimer.
Islam er en volds/trusselskultur med æresbegreber indført fra Mellem-Østen, arabiske stammmesamfund, og trives glimrende den dag i dag, overalt på jorden, hvor Islam eksisterer

vh Bukki

Mette

Posted: 1 juli 2009 - 15:03 - Svar

Ja, det er varmt i dag. 🙂 🙂

Mette

Posted: 1 juli 2009 - 15:39 - Svar

Bukki

Steen startede Snaphanen, og siden kom LFPC til. Du er sikkert hjerteligt velkommen.

Mvh.

steen

Posted: 1 juli 2009 - 16:16 - Svar

@ Bukki: I fyrrerne havde jeg ikke set dagens lys. Og hvis nogle synes, at jeg er dårligt orienteret om samtiden, så er der 5 års arkiver til at vidne for eller imod mig. Jeg er dog så små ved at få tjek på, hvad jeg ikke ved, det til trods for at ingen endu har slået mig i Trivial Pursuit (den “svære”) . Dette er sagt i al mulig beskedenhed.

Victor

Posted: 1 juli 2009 - 17:24 - Svar

Ang “sjakalmanifestet”. Glem ikke, at krigene på Balkan blev så blodige, fordi, hver eneste side også havde kontakt til/ samarbejdede med – organiserede kriminelle bander.

Serbernes Arkan er et eksempel. UCK i Kosovo og narko-karteller i Albanien et andet.

Det er ikke specielt betryggende.

LFPC

Posted: 1 juli 2009 - 19:06 - Svar

Der er i denne forbindelse en anden grund til at jeg synes at fokus skal være på det rent indholdsmæssige i manifestet, og ikke på afsenderen: Skulle der endelig opstå nogle klare etnisk/kulturelle fronter mellem rockerne og sjakalbanderne ville de sidstnævnte vinde, hands down. Hvem har et religiøst/kulturelt bagland der bestyrker dem i opfattelsen af overlegenhed? Det har sjakalerne. Hvem har ghettoer der kan yde beskyttelse og mandsopdækning? Sjakalerne. Hvem er der flest af når baglandet regnes med? Sjakalerne. Hvem kan mobilisere telefonkæder med opbakning fra mindreårige hangarounds over hele landet? Sjakalerne. Osv. Alene fordi styrkeforholdet i denne skala er så skævt, er de drømme som nogle har om rockerne som dem der gør noget ved sagen ikke mere end romantik, og dette helt uden at regne rockernes egne værdier med.

Manifestsagen er i mine øjne interessant fordi det måske i et større perspektiv er en grænsepæl der er blevet flyttet. Først mobiliserer marginale og voldelige grupper …… men den eneste voldsudøvelse der ville kunne udrette noget ville være den der udgik fra staten, hvor man efter krav fra et vælgerflertal begyndte at kigge på opholdtilladelser og statsborgerskaber der aldrig skulle have været udstedt, og begyndte at effektuere hjemsendelserne. Så ta’r vi den derfra. Alt andet er futil romantik.

Jutta

Posted: 1 juli 2009 - 20:14 - Svar

Det er jo ikke et “LangLang-sprog” som afsenderen af manifestet almindelig taler. Det lugter af Benzin, skidt maaske endda Kriminalitet. Men indholdet her er saa realt, den kunne vaere skrivet i naesten alle EU-lande. Paa denne enkelt maade ud af hverdagen har jeg ikke laest det offentlig foer.
Hvis jeg tilspidser det, saa kan det godt vaere, at vores EU-politi ikke vil forsvare oprindelige EU-borgere i fremtiden (vi oplever politiet jo allerede paa anti-islam eller anti Israel/joeder demonstrationer), maaske er vi afhaengig af modige HA i fremtiden? ?? Husk, jeg skriver spoergsmaal!
@Victor
Skaevt forlig som du goer.
Krigene paa Balkan blev saa blodig, fordi islamisk UCK i Kosovo og narko-karteller i islamisk Albanien blev stoettet af Nato og EU og desvaerre ogsaa USA.
Hvor er Serberne nu? (man kan da forlige dem med HA)

Rasmussen

Posted: 1 juli 2009 - 20:25 - Svar

En meget væsenlig ting folk glemmer var at selv om HA og Bandidos ikke var de roligliste skytter på banen .
Så var der ikke mange udenfor konflikten der blev ramt andet end på opleveren . .

I dag bliver både kvinder , dykker og færinger mål for den Arabiske likvideringeskultur “berigelse” . .

JensH

Posted: 1 juli 2009 - 21:48 - Svar

@LFPC

Jeg er enig mht. til de fordele for sjakal-banderne du der lister op, og man kunne måske tilføje, at i det omfang medierne og politkere tager stilling i konflikten, så falder det hver gang ud til sjakla-bandernes fordel.

Men jeg mener nu alligevel du undervuderer HA. HA Denmark er altså ikke en eller anden lokal ‘knallert-rocker-klub’ i lille Dannevang. HA er en international organisation med afdelinger i hele den vestlige verden. Læg så dertil et hav af støttegrupper spredt ud over Europa og Nord-Amerika. Uden at være bande-ekspert tror jeg alligevel godt jeg vil hævde, at de øvrige HA afdelinger i Europa selvfølgelig ikke kan acceptere at en af deres nationale afdelinger bliver ‘nedkæmpet’ af muslimske indvandrer-bander. Tænk på den ‘præcedens’ det kunne skabe ned gennem Europa.

Du skriver også, at ghettoerne er et ‘helle’ for sjaklerne. Delvis korrekt. Nu ved vi selvfølgelig ikke om det var HA/AK81 der stod bag, men der er altså blevet skudt og dræbt sjakaler både i Mjølnerparken og lige ved Blågårdsplads, (i sidstnævnte tilfælde var det en ‘sjakal’ som af medierne først blev beskrevet som en velintegreret handelsskolelærer/revisor). Begge gange var det “drive by shootings”. Og at sjakal-banderne ligefrem begynder at visistere tilfældige borgere på gaden på Nørrebro og i Odense tyder jo ikke ligefrem på, at de er helt trygge ved situationen, men derimod at de er pressede. Jeg tror altså, at vi her har at gøre med to grupper der ‘matcher’ hinanden hvad angår voldsparathed samt mulighed for mobilisering af ‘soldater’.

Og nu vi er ved ‘voldsparathed’, så tror jeg du sætter for høje forhåbninger til hvad et vælgerpres kan udrette i forhold til at ‘tvinge statsmagten til at slå hårdt ned. Den Danske stat er naturligvis et produkt af det Danske dialog-samfund. Den Danske statsmagt/politkerne kan måske under indtryk af et massivt vælgerkrav blive hårde i retorikken, men det når aldrig ud over det man kan kalde ‘papir-stadiet’. Et godt eksempel på dette er retspolitikken. I årtier havde vælgerne ønsket en hårdere retspolitik, og efter valget i 2001 var der faktisk et flertal for en sådan opstramning. Den er også kommet i form af lovgivning, men ellers er der intet sket. Domstolene dømmer ikke hårdere straffe idag end de gjorde før 2001. Og iøvrigt så er der efter min mening kun en statsinstitution, der ville kunen matche de to ovennævnte gruppers voldsparathed og det er hæren. Kunne du forstille dig regering og Folketing sætte hæren ind for at slå optøjer ned i Danmark?? Nej vel. I Frankrig eller UK kunne man sagtens forstille sig det, men ikke i disse små bløde nord-Europæiske velfærdsstater som Danmark, Norge, Sverige eller Holland.

LFPC

Posted: 1 juli 2009 - 22:46 - Svar

Jeg vil stadig hævde at de to grupper er så forskellige hvad angår bagland og support at det er vanskeligt at se dem som to modstridende partnere i et scenarie som det Victor parallelliserer til. Klart nok at deres hovedsæde ville sætte alt ind på at hævde deres status, men det står og falder jo med deres evner til at mobilisere ‘tropper’ der matcher sjakalernes. Men jeg bedømmer også bare ud fra fornemmelser på baggrund af hvad medierne skriver, ikke mere.

“Og nu vi er ved ‘voldsparathed’, så tror jeg du sætter for høje forhåbninger til hvad et vælgerpres kan udrette i forhold til at ‘tvinge statsmagten til at slå hårdt ned. Den Danske stat er naturligvis et produkt af det Danske dialog-samfund. Den Danske statsmagt/politkerne kan måske under indtryk af et massivt vælgerkrav blive hårde i retorikken, men det når aldrig ud over det man kan kalde ‘papir-stadiet’”.

Enig, men det var også tænkt som et helt hypotetisk ønske til hvordan problemerne burde tackles, ikke noget jeg har realistiske forhåbninger til. Der var et implicit ‘så enhver kan regne ud hvor sandsynligt DET er’ her.

Emeritus

Posted: 1 juli 2009 - 23:42 - Svar

Jeg er ganske enig med tråden i den generelle opfattelse af HA’s Sjakal-manifest stillet over for mediemøllens håbløse reaktioner.

Det officielle Danmark taber big time til HA i sjakalsagen. Det officielle Danmark er i sine analyser og reaktioner dybt utroværdigt. HA er modsætningsvis dybt troværdig. Det er en meget farlig situation at bringe sig i! – Vi, som er danskere, kunne jo finde på at gå ind og læse, hvad HA faktisk skriver.

Mred venlig hilsen

JensH

Posted: 2 juli 2009 - 08:04 - Svar

@LPFC

“Der var et implicit ’så enhver kan regne ud hvor sandsynligt DET er’ her”

Okay, indrømmet, den fangede jeg ikke. Men som du også selv er inde på: Meget lidt sandsynligt.

Steinway

Posted: 2 juli 2009 - 22:32 - Svar

Jag förmodar att du får en del kommentarer från Sverige. Här är ett email till.

Jag orkar inte ge mig in i den fövirrade debatten om Islam och alla “intressanta” påståenden om Sverige på din blogg utan vill bara kommentera ditt inlägg från 30 juni om Lang Lang. Egentligen borde jag inte anklaga dig utan din kamrat Fjordman som tydligen skrivit en ovanligt dum artikel om att muslimer föredrar Hitler framför Mozart. Han illustrerar det bl.a. med pianisten Lang Lang.

Som pianist kan jag informera dig om att Lang Lang visserligen är berömd men att det också finns många berömda muslimska pianister, exempelvis Fazil Say som är från Turkiet.

Jag bifogar två youtube-klipp utifall du händelsevis inte tror att muslimer kan spela Mozart.
http://www.youtube.com/watch?v=71f2fahFhDE&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=0_Whp1kWZ8Y

Fjordman hävdar tydligen också att muslimer hellre läser Hitler… till skillnad då från kineser enligt honom… Yeah right. Om du ber kineser att nämna en bok de läst eller känner till kan jag garantera att Maos lilla röda hamnar på listan. Vad drar Fjordman och du för slutsatser av det?

Leave a Comment