9
jul
Seneste opdatering: 9/7-09 kl. 1537
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Rekordstor innvandring gir befolkningseksplosjon i Oslo de neste 20 årene: Av Sosiolog (den høyt kvalifiserte samfunnsforskeren kan ikke stå frem med navn. Slik er den politiske situasjonen anno 2009):

SSBs og Oslo kommune sine siste befolkningsframskrivninger viser at den rekordhøye innvandringen vil gi en dramatisk sterk vekst i Oslo sin befolkning de neste 20 årene. I SSBs høyalternativ forventes befolkningen å øke fra 575.000 i 2009 til 860.000 personer i år 2030. Dette tilsvarer en befolkningsvekst på hele 49 prosent, eller 283.500 personer på drøyt 20 år. For å sette veksten i et historisk perspektiv så betyr dette at Oslo de neste 20 år kan forvente en befolkningsvekst som er mer enn dobbelt så høy som den historiske befolkningsveksten i Oslo de siste 60 årene (fra 1951-2008).

Den rekordstore innvandringen er hovedårsaken til den store befolkningsveksten. Dersom dagens nivå på den innvandringsdrevne befolkningsveksten fortsetter så vil innvandrerbefolkning i Oslo øke med mellom 150 og 186 prosent til mellom 380.000 og 436 000 personer i år 2030. Det betyr at mellom 44 og 51 prosent av Oslo sin befolkning kan ha innvandrerbakgrunn om 20 år. Hvilke konsekvenser vil dette få for Oslo? Hvor er konsekvensutredningene? Hvor er media? Og er befolkningen spurt om de ønsker denne utviklingen? Innvandrere vil trolig utgjøre mellom 80 og 100 prosent av befolkningsveksten i Oslo. Innvandring gir befolkningseksplosjon i Oslo, Asylstrøm gjør hopp på 50 %

Slim Ben Mohamed Chafras sagsakter

Det er noget af et scoop Uriasposten har gjort. Man forstår Kurt Westergaard har flyttet en del rundt de sidste par år. Inholdet vil gøre indtryk udenfor de kredse, hvor modstanden mod “tuneserloven” er af religiøs  karakter. Alt det bavl, bare fordi man ikke har kunnet smide beviserne på bordet. Chafra er fanget med hænderne i kagedåsen og kun en landsskadelig konvention holder ham endnu i Danmark.… “bare fordi PET påstod, de ville myrde en ligegyldig, jysk tegner”.

Vesselboe: “Hvorfor er der ingen der gør noget?”

Var det det tredje skyderi på en uge i aftes ? Øh, gøre hvad, lige præcis? Sætte hæren ind? For tidligt, javel. Man bliver stadig gladere over ikke at være i løsningsbranchen, hvor de er vant til problemer, som kan løses. Der har nu spredt sig en klar fornemmelse af, at gadeskyderierne i København i det store hele er ude af myndighedernes magt. Indtrykket er, at enhver der har lyst til at lege wild west, gør det efter behag. Hvis ikke københavnerne efterhånden siver fra byen, kunne det blive begyndelsen til slutningen for det røde hegemoni på Rådhuset. Først vil turisterne sive. Måske Borgerrepræsentationen kan forstå det vink. Hvem tør tænke  10 år ud i fremtiden ?

“Vi er på vej ud på et skåplan, fordi vi nu efterhånden har vænnet os til, at der skydes i gaderne.Hvis ikke det danske samfund, det politiske system og politiet erkender, at der er et problem, der skal gøres noget ved, så udvikler situationen sig voldsomt i de kommende år. Man skal huske på, at der i løbet af de næste 10 år vil være ca. 40.000 flere efterkommere (andengenerationsindvandrere) i den alder, hvor de tiltrækkes af indvandrerbanderne. Hvis alle de såkaldt ansvarlige hele tiden nedtoner problemerne, går det ligesom med udlændingepolitikken i 1990’erne: Så sker der ikke noget, og så er det for sent at vende udviklingen. Situationen vedrørende udlændingepolitikken har vist, at det er en dårlig idé at skjule sandheden for befolkningen. Det samme er tilfældet med bandeproblematikken.Sandheden skal frem. Det er alvorligt. Derfor skal der gribes effektivt ind nu.” Vesselboe: Sig sandheden om bandekrigen, og gør noget


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


polinos

Posted: 9 juli 2009 - 06:53 - Svar

Vesselboes kommentar er det ultimative, ynkelige udtryk for politisk impotens. Manden er fremtrædende medlem af Folketinget for det regeringsbærende parti Venstre! Og han klynker over, at “vi er på vej ud på et skråplan”.
“Hvis ikke det danske samfund, det politiske system og politiet erkender, at der er et problem, der skal gøres noget ved, så udvikler situationen sig voldsomt i de kommende år”, skriver han.
Hallo, mand! Hvad har DU gjort for at skabe erkendelse for problemet? Og hvad har DU taget af initiativer for at gøre noget VED problemet?
Vesselboe er indbegrebet af den slatne politiske klasse, vi har haft til at styre dette land i årevis. Han er endda én af de mere fornuftige, der qua sin uddannelse tidligt råbte vagt i gevær i forhold til kædeindvandring o.s.v. Men siden har ingen vidst, hvor de egentlig havde ham.
Det ved vi nu: Placeret solidt mellem indtil flere stole, hvorfra han i sin råd- og dådløshed efterlyser HANDLING! En mand, der af os andre er valgt til netop at HANDLE på vores vegne. Og så undrer man sig over, at tusindvis af mennesker – hvis man skal dømme fra kommentarerne på HA’s hjemmeside – vender sig til den eneste gruppe, der rent faktisk HANDLER, en kriminel bande! Velkommen tilbage til feudal-tiden! Og der er desværre ikke udsigt til nogen Absalon eller nogle Valdemarer, der kan hævde og opretholde magtens monopol.
Har vi virkelig ikke fortjent andre politikere end folk som Vesselboe?

LFPC

Posted: 9 juli 2009 - 07:32 - Svar

Man mindes jo hvad Vesselboe sagde i forbindelse med Geert Wilders’ første besøg sidste år: “Jeg mener han er en lille mand”. Når der endelig kommer en der vil handle – med 24/7 beskyttelse – så skal han hånes og affærdiges.

Janne

Posted: 9 juli 2009 - 07:44 - Svar

Mere Søren Pind og mindre Vesselbo. Det kan måske gøre noget ved de problemer danskere og Danmark står med nu og har gjort længe efterhånden.

Janne

Posted: 9 juli 2009 - 07:52 - Svar

Noget andet er, at jeg slet ikke kan følge den kvindelige journalist i avisen Århus, der formidler at en dreng leger med tanker om patroner til en folkevalgt politiker og at samme dreng åbenbart går med seksuelle drømme der knytter sig til en voksen mand. Ville den kvindelige journalist synes at det var lige så skægt hvis det var hendes egen datter eller søn, der blev fremstillet med sådanne tanker i avisen? Jeg synes at hun får fremstillet både sig selv og avisen som ret primitiv og kold. Man får det indtryk at der ikke er nogen voksen journalist bag den historie, men en lille umoden og uansvarlig pige forklædt som voksen.

Janne

Posted: 9 juli 2009 - 08:41 - Svar

Det er bare om ikke at ligne en stor, styrketrænet mand med tatoveringer i Danmark.

“… fire unge ind­vandrere, som kørte forbi hjørnet af Rådmandsgade og Mimersgade og skød mod en gruppe mænd af dansk herkomst, som ikke forbindes med bandekriminalitet.”

h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-23578818.html?forside

JensH

Posted: 9 juli 2009 - 08:51 - Svar

Vesselbo er en ynkelig mand, og samtidig personificerer han alt det som er galt med det borgerlige Danmark i disse år. Vesselbo er af disse såkaldt “anstændige borgerlige”, (jeg kalder dem “fløjsmaver”), som har (værdipolitiske) holdninger på mange områder der er utroligt svære at skelne fra det en radikal eller en SF’er måtte mene. Vesselbo trækker den dog til tider længere end andre ‘borgerlige’ fløjsmaver, hvilket man bl.a. så da han for et par år siden mødte op i Sandholm-lejren og foran de medbragte medier græd over de ‘forfærdelige forhold asyl-børnene levede under’. Et virkeligt klamt stunt, som absolut ikke gjorde det nemmere for hans partifælle, Integrationsminister Rikke Hvilshøj, at takle den følelsesponografiske amnesti-nu-kampagne medierne og oppositionen kørte for fuld skrue. Vesselboe var faktisk Miljøordfører, og havde som sådan intet med udlændingepolitik at gøre, men han fik da tilfredsstillet sit eget behov for at fremstå som ‘anstændig borgerlig’. Det er sikkert noget de borgerlige vælgere i Gentofte-kredsen sætter pris på, da de jo heller ikke skal leve med konsekvenserne af at lade alle disse uintegrarbare indvandrere komme ind i landet.

Vesslboes seneste indlæg er selvfølgelig direkte patetisk. Mon ikke de fleste har “erkendt” at det er et problem at der skydes i gaderne, og jeg har heller ikke set noget forsøg på at nogen vil ‘feje problemet ind under gulvtæppet’. Medierne er helt vilde med at rapportere hver gang der har været et skyderi, og politikerne står nærmest på nakken af hinanden for at kommentere ‘situationen’. Der mangler således ikke nogen ‘problem-erkendelse’. Det er der mangler er en erkendelse af, at de traditionelle løsnings-metoder vi har brugt i Danmark kommer fuldstændig til kort overfor en sådan afstumpet voldsparathed. Dette problem er ikke bare et stykke ‘socialt ingenørarbejde’, som kan klares ved at velfærdstaten træder i aktion. Overfor disse voldspsykopatiske fraktioner hjælper ingen ‘dialog’ og ‘pratikpladser’. Her skal statsmagten til at bruge helt andre drakoniske metoder, hvilkert vil sige metoder, som en fløjsmave som Hr. Vesselboe ganske givet vil finde “udanske”.

Men jeg er da sikker på, at Eyvind Vesselboe med ovennævnte indlæg nu selv mener han har fået sit ‘alibi’, hvilket kunne indikere, at han regner med at situationen vil blive meget værre.

JensH

Posted: 9 juli 2009 - 09:07 - Svar

@Steen

Gad vide om det skal tolkes som et tegn på, at Svenskerne savner de gode trygge tider i 1970’erne, hvor Sverige også havde en høj international profil inden for sport og musik:

http://politiken.dk/kultur/article749034.ece

Poul Højlund

Posted: 9 juli 2009 - 09:37 - Svar

Følg linket over til UriasPosten, og læs de papirer, der er “fløjet ind ad køkkenvinduet” hos Kim Møller. Hvis de holder vand – hvad jeg tror, at de gør, så må det da blive en nyhed i de store medier. Dety må da være en journalistisk lækkerbidsken at konfrontere diverse kritikere af PET etc. med det, der åbenbart er den juridiske sandhed.

JensH

Posted: 9 juli 2009 - 09:45 - Svar

@Poul Højlund

“journalistisk lækkerbidsken at konfrontere diverse kritikere af PET etc.”

Nu var journalisterne altså nogen af de mest ihædige kritikere, så…..

JensH

Posted: 9 juli 2009 - 10:21 - Svar

Hver dag læser man en ny historie om hvordan islam sætter sit fodtryk på dagliglivet i Danmark. Vores land har været kristent i 1.000 år, men grundet islamisk trusselkultur har kirkerne fundet det nødvendigt, at indføre hemmelige dåbshandlinger:

http://jp.dk/indland/article1749821.ece

JensH

Posted: 9 juli 2009 - 18:47 - Svar

Den rekordstore indvandring og befolkningseksplosionen i Oslo er også begyndt at at give sig udslag i en eksplosion i kriminaliteten:

“Oslo politidistrikt har lagt fram rapporten over ran i 2008 og rapporten over kriminalitet i Oslo første halvdel av 2009. Tallene viser at en ransbølge skyller over hovedstaden.

Antall registrerte anmeldelser av ran og utpressing i Oslo første halvdel av 2009 økte med 30,5 prosent i forhold til samme tid i fjor.

I alt er det registrert 594 anmeldelser av ran og utpressing i Oslo politidistrikt så langt i år. ”

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2808875.ece

Robin_Shadowes

Posted: 9 juli 2009 - 19:07 - Svar

Visste inte att Gasolin’ var så populära just nu. Dom var väldigt populära när jag gick i högstadiet men då vågar jag inte svära på att det även gällde utanför Skåne. Har funderat att skaffa nån platta på cd men just nu är jag mer inne på Sneakers och prioriterar dom först. Skulle även vilja ha tag på ett par Anima-album på cd, Kilgore och Songs men hittar dom inte. Var tvungen att söka på Kenneth Knudsen för att få upp nånting överhuvudtaget, så jag antar att dom två plattorna inte blivit återutgivna på cd?

Mette

Posted: 9 juli 2009 - 21:30 - Svar

Ja, JensH, der foregår i øjeblikket en voldsom tilstrømning til Norge. Document.no havde i går en artikel, der oplyste, at Oslos befolkning i de næste 20 år vil vokse fra de nuværende 575.000 indbyggere til 860.000 i 2030. Denne forøgelse svarer til, hvad man førhen var 60 år om, og det er jo ikke fordi nordmænd pludselig er begyndt at få kolossalt mange børn. De ægte nordmænd altså. Men fordi indvandrerne især er i færd med at sætte sig på Oslo.

Det er ellers valgtid deroppe, men intet synes i væsentlig grad at rokke den politiske korrekthed, og sådan var det også i den sløve valgkamp i 2005. Folk er ganske vist underforsynet med politisk solidaritet fra den såkaldte elites side, men det er vi jo også. Alligevel kæftes der som sædvanlig løs her i landet, men om det hjælper er straks en helt anden sag.

Jeg koncentrerer mig i disse dage om at lægge min alt for store have om, og intet kan gøre mig mere fredfyldt end at læse i havebøger og gå på planteskoler. Lavendler har jeg alle vegne, og her købes desuden Austin roser, Evelyn (som svigermor), Queen of Sweden (strunk og lidt stiv, barn af fine gamle Gloire de Dijon, som er vidunderlig, når den lykkes her mod nord) – Abraham Derby havde jeg i forvejen. Chokoladeblomster, Cosmos, blev det også til, og rododendron og brudeslør. Og i mens tordnede det bravt, og vandet løb i kaskader ned ad de store drivhustage og ind i mine sko, da jeg sjuppede ude efter roserne. Haglene var på størrelse med pinocchiokugler, og stille og fredeligt med lyn og bulder og blomster forsvandt de onde tanker, der havde domineret tidligere på dagen efter omfattende avislæsning og besøg hos bloggerne.

Men hvad kommer der til at ske med mit lille paradis en dag? Engang hvor jeg var forrygende sur på en naboerne, meddelte jeg, at jeg havde overvejet at sælge, og at mit hjem ville være ideelt for en stor indvandrerfamilie. Jeg svang mig endda op til at filosofere lidt over, at der jo er usædvanligt højt til loftet i stuen, og at der vil kunne komme en moske ud af det oppe på min bakketop med udsigt over hele kvarteret. Det var et fandenivoldsk indfald, og indvendigt slog jeg syv kors for mig.

Årsagen til samtalen var, at manden er meget for fantasifuld og sladderagtig, og i den kommende tid så folk i den grad surt efter mig og tænkte på huspriser, indvandrerdrenge og de slørbefængte. Det var før, de blev klar over det med læserbrevene, for der er ikke mange JP-læsere her på egnen. Det er de nu og griner og smiler og vinker, selv socialdemokraterne og folkeskolelæreren nede på hjørnet – når hans kone ikke er i nærheden.

Men alvorligt talt, noget må snart til at ske. Det er jo fuldstændig absurd, at vores regering og mange andre drøfter, hvordan pokker vi skal få krammet på vores egen indvandrerpolitik, hvordan vi får snoet os ud af det med EU osv. osv. I det kommende halvår tegner det endda udsædvanligt elendigt, og det har svenske politikere for længst gjort klart for os. I Sveriges EU-formandsskabstid vil der ikke blive givet så meget som en enkelt lille bitte blomst til de onde danskere. Vi må rette ind og kende vor plads.

Det vil vi bare ikke.

Og i mens vil valget finde sted i Norge, uden at nogen har diskuteret tilstrømningen i nævneværdig grad om overhovedet, og det hele er i grunden ret ligegyldigt, fordi politikerne langt hen ad vejen er enige, bortset fra Fremskrittspartiet. På den anden side, selv om man udadtil lægger større vægt på at fremstå med helgenglorie end på at tage vare på sit land, er det begyndt at gå hårdt for sig i kulisserne deroppe, og det er da altid noget at glæde sig over. Dette afslørede en ganske lille notits fra NTB i dagens avis.

“Asylansøgere tvangsmedicineret”,

Nå, tænkte jeg lakonisk, er de syge og skal reddes. Men nej, nej, nej, de skulle smides ud af landet i bevidstløs tilstand, fordi de ikke ville rejse frivilligt.

Det minder mig faktisk om middelalderen, hvor nordmændene aht. arvefølgen kunne finde på at kastrere tronprætendenter. Vi tog derimod det hele med, og enhver der er gammel nok til at have lært historie, ved at dansk middelalderhistorie ustandselig handler om sammenstød mellem tronarvinger og skumlende prætendenter af mindre lødig karat, og hvad der ikke blev myrdet og kriget om, er slet ikke værd at nævne.

Men hvor om alting er. Når de nordmændene kan!

På den anden side, kan nogen forestille sig, at der bliver sendt et hold læger ind i Brorsons kirke med sprøjter, og at nogen derefter bliver båret ud i et Herkules fly?

NTB er imidlertid ikke bleg for at meddele, at politiets udlændingeenhed “fortæller, at udlændingepolitiet ikke tøvede med at gribe til tvangsmedicinering for at undgå vanskelige situationer og konfrontationer.

OK, jeg tvivler heller ikke om, at det gik hurtigere og på sin vis mere klinisk rent og pænt til på den måde.

Med højsommerlig hilsen http://www.roses.dk/modules/default.aspx?pageid=60&showproduct=94

Mette

Posted: 9 juli 2009 - 21:40 - Svar

Pudsigt nok har man i JP ændret overskriften fra papiravisen, hvor den er “Asylansøgere tvangsmedicineret” , så at der er hæftet et “i Norge” på til netudgaven.

Det kan tit være vanskeligt at ramme et rigtigt søgeord til JP’s arkiv, men her fik jeg bingo ved første forsøg med “nozinan”. Det er vel ret dansk? Vi forfærdes lidt, ikk?

http://jp.dk/arkiv/?id=1749181&eceExpr=nozinan&eceArchive=o

P.S. Måske var de uønskede ikke helt bevidstløse, bare groggy, så at de ikke kunne lave vrøvl. Det bliver det ikke bedre af. Det midner om Nazityskland og systemkritikere i Sovjet.

steen

Posted: 9 juli 2009 - 22:00 - Svar

@ Mette – nu ved vi jo ikke, hvor slemme de personer er. På VG ser man bare, at det er politiet der rekvirerer læge og der er refereret to tilfælde:

I en av rapportene kommer det frem at en statsløs person ble iført såkalt transportbelte «body-cuffs» allerede før legen kom til internatet på Trandum klokken 05.00 om morgenen.I et annet tilfelle blir det beskrevet hvordan en iransk flyktning høyrøstet roper på advokat og kort tid senere får en sprøyte.

Utviste personer dopet ned

Nozinan er stærk, antipsykotisk medicin. et rent Sovjet-drug, dvs enten er de udvist usandsynlig uregerlige eller også skyder nordmændene gråspurve med kanoner. Det er svært for os at vide herfra. Selvfølgelig bryder vi os ikke om tvangsmedicinering, men der er også et hårdt ophængt personale at tage hensyn til og hvad man kunne kalde norsk nødværge. Nogle i asylmagneten Norge mener ikke det er nok: Dop ned asylsøkerne med enda tyngre stoff / Innvandringspolitikken fullstendig ute av kontroll.

Europas problem i øjeblikket er – once in never out. Du ser hvor mange irakere der er gået under jorden. Det skønnes vi har 10.000 illegale i Danmark. Det dobbelte i Sverige. På et eller andet tidspunkt må det jo uvægerligt komme til at blive mindre kønt, når et nej skal være et nej. Det er sikkert heller ikke kønt, når grækerne fragter både i rutefart tilbage til det tyrkiske fastland.

LFPC

Posted: 9 juli 2009 - 22:14 - Svar

Mette:

Drop JPs søgefunktion, den er ubrugelig. Du finder meget lettere de ting du søger ved at gå omkring Google, altså også specifikke JP-søgninger. Hvis det er ting fra betalingsavisen er Infomedia måske at foretrække, selv om den også er meget tung at danse med.

JensH

Posted: 10 juli 2009 - 10:45 - Svar

@Mette

“I Sveriges EU-formandsskabstid vil der ikke blive givet så meget som en enkelt lille bitte blomst til de onde danskere”

Der vil ikke blive givet noget somhelst til nogen Europæere hvis det Svenske formandskab får magt som agt. Det Svenske EU-formandskab har for længst annonceret, at indvandrings-politken kommer højst på dagsorden under deres formandskab. Og det er vel mærke ikke for at begrænse indvandringen fra mmellemøsten og Afrika. Tværtimod. I den Svenske offentlige debat er man forfærdet over, at ‘det rige Europa’ overhovedet prøver at forhindre disse stakkels fattige menensker i at komme ind, og at dem det rent faktisk lykkedes for lever en ‘ussel tilværelse som illegale emmigranter’. Ja, faktisk bliver disse illegale slet ikke set som værende “illegale”, men derimod som nogen stakler ‘det rige’ Europa har en forpligtelse overfor. Så Sverige ønsker lettere (lovlig) adgang for disse (illegale) emmigranter, og så at de selvfølgelig får en masse rettigheder når de er Europa.

Dernæst ønsker Sverige at det skal være ‘laveste fællesnævner’ der skal gøre sig gældende for EU-landene. D.v.s. at lande som fører en ansvarlig asyl-politik, skal aftage asylansøgere fra lande ‘der modtager mange asylansøgere’, d.v.s. fører en uansvarlig politk som Sverige, og på måde slipper de feje Svenske politikere jo så også for at skulle tage et internt opgør med denne nationalt selvmorderiske de fører. De får tørret egen feje uansvarlighed af på de øvrige EU-lande, og kan fortsætte det skinhellige glorie-pudseri. Jeg håber virkelig at Merkel og Sarkozy efterhånden har indset, at dette vanvid med den uhæmmede indvandring til Europa ikke kan fortsætte, og at de -som de to mest magtfulde- kan sætte de naive Svenske politkere til vægs.

Mette

Posted: 10 juli 2009 - 13:23 - Svar

Steen.

Ang. tvangsmedicinering er den altid ubehagelig, men det er ganske rigtigt nemt at fordømme, når man ikke er i situationen.

Det, jeg egentlig ville frem til er, at man med sin skinhellige naivitet bringer sig i den situation, at man kan blive nødt til at gå til frastødende yderligheder i et forsøg på at redde sig ud af i hvert fald nogle forhold. Det er jo i denne som mange andre sammenhænge med indvandrere selv situationen, der er kørt af sporet. Det at de overhovedet kan komme her og stille krav.

De skal ud, alle de snyltere, også dem i Brorsons kirke og alle dem under jorden. Men ingen af os ville jo bryde os om at sidde i et fly med en flok hysteriske afviste asyldeltagere, og det er også for dyrt at sende dem med specialfly, sådan som, det vist er sket fra Danmark..

I Norge har de faktisk tidligere befundet sig i den modsatte grøft. Det vendte formodentlig, da en afvist asylansøger, der var kendt for at være meget voldelig, blev sendt ombord på det passagerfly, der var første etape på hans returnering, og lufthavnspersonalet log ham beholde en håndbagage, hvori han – meget naturligt 🙂 – havde anbragt en økse. Ingen reagerede, da han bordede flyet, men det blev hurtigt opdaget af kabinepersonalet, hvad denne desperado medbragte, hvorefter der blev slået alarm.

Da fik de trods alt et chok i vort kære naboland, men snart synker de igen hen i den falske tryghed. Det var i den periode, hvor en kommunalt ansat fik medhold i, at det ikke var rimeligt, at en araber ikke skulle kunne bedrive sit erhverv som kamelopdrætter, blot fordi han havde fået asyl i Norge. Landet måtte hjælpe ham i gang med den vante business.

Mette

Posted: 10 juli 2009 - 13:30 - Svar

LFPC

Du har ret, Google er som oftest at foretrække, når man er på jagt efter gamle artikler. Men heller ikke den vej er stabil, og derfor søger jeg som oftest på forskellig måde. Du må ved lejlighed give mig et kursus i Infomedia. 🙂

Ellers vil jeg lige benytte lejligheden til at gøre opmærksom på en perlerække af læserbreve på side 16 i dagens JP.

Michael Jalvings “Hvad nu, hvis PInd har ret?”. Det falder i hak med de synspunkter, som man kan læse her.

Morten Messerscmidts “Kommentatorernes politiske fordrejninger” er også lige i øjet.

Michael Sandforts “Velfærd eller indvandring”, der gør Helle Thorning-Schmidt opmærksom på, at hun må vælge. Konen må jo være gal, at hun vil beskatte os yderligere. Men det er typisk socialdemokratisk: send flere penge.

Mette

Posted: 10 juli 2009 - 13:36 - Svar

JenH.

Ak ja. Jeg er helt enig.

Men det er måske ikke så dårligt, hvis Sverige går linen ud. Der er jo ingen, der jubler, og det kunne da være ganske morsomt, hvis svenske politikere bliver kaldt til orden af de øvrige EU-landes politikere, der gerne vil genvælges.

JensH

Posted: 10 juli 2009 - 14:24 - Svar

@Mette

Tjah, det skal jo åbenbart blive rigtigt skidt før det kan blive godt, så et mkollaps for det Svenske ‘Folkhemmat’ kunne måske blive en ‘øje-åbner’ for resten af Europa. At den Svenske velfærdsstat bukker under for de massive omkostninger deres udlændingepolitik medfører burde da få det Danske centrum-venstre til at vågne op, og helhjertet støtte en endog meget strammere udlændingepolitk end den der bliver ført pt. Men jeg tvivler. De vil nok snarre bebrejde Danmark og VKO-partierne at mønster-landet Sverige er brudt sammen. Og sidstnævnte påstand er ikke en jeg bare griber ud i det blå. Da Sverige i 2006/2007 modtog ekstremt mange Irakiske asylansøgere havde DR’s TV-Avsien, (et hovedtalerør for centrum-venstre), en aften et længere indslag om hvor hårdt presset det Svenske asylsystem var. Indfaldsvinklen var selvfølgelig, at det var den stramme Danske asylpolitik der var skyld i Sveriges problemer. Danmark (læs: VKO-flertallet) var så at sige ifølge DDR usolidarisk med det Skandinaviske broderland. For engang skyld var de Konservatives hatte-dame Henriette Kjær helt klart i mælet da DDR ville stille hende til regnskab for Danmarks manglende ‘solidaritet’ med Sverige. Hun svarede ganske enkelt, at Sverige var et suverænt land der selv bestemte sin udlændingepolitik, uafhængigt af Danmark, og hvis Sverige havde problemer med tilstrømningen måtte den Svenske regering jo stramme op. Jeg blev faktisk helt i godt humør over at høre en konservativ der var så klar i mælet. Men mon ikke TV-Avisens vinkling den aften tilbage i 2007 (eller 2006), vil blive den vinkling det politiske centrum-venstre her i Danmark vil have såfremt det kommer til et Svensk kollaps. Jeg tror det.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 10 juli 2009 - 19:19 - Svar

Sverige slåsser med et abnormt kriminalitetsproblem, og formår alligevel at lade som ingenting. SÅ mon ikke også de kan finde en masse bortforklaringer på økonomisk nedgang, som intet har med indvandring at gøre.
Kan man være kriminolog og sige, at volden ikke stiger. Kan man vel også være svensker, og fornægte at indvandring koster mange penge.

Leave a Comment