12
jul
Seneste opdatering: 14/7-09 kl. 1535
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ahmadinedjad kræver sanktioner mod Tyskland, Sørgemarch for dræbt muslimsk kvinde, hvem søger for de dræbte kristne i den muslimske verden ? –  59 kirker bombet på fem år. Fem bombet alene søndag.  Hvem går i fakkeltog og holder top-møder for de tyskere, der har mistet livet til islams “næstekærlighed og menneskerettigheder” ? Svaret er: ingen. Det samme i Sverige. Alle kigger den anden vej. Vi har næsten glemt dem allesammen. Jeg husker en hel del af dem. Deres efterladte kommer ikke i TV, ikke i aviserne, ikke i Radioavisen, men de er der og man gør klogt i at kalkulere med dem. Endnu en offervideo: Abu Alia – Kundgebung in Düsseldorf gegen die Anti-Islamhetzesm in Germany. De  har fået lavet T-shirts: “Marwa er min søster” og taler så meget om fred, at man automatisk bliver noget urolig. Hvorfor er det, at denne scapegoat historie spøger i baghovedet, når man hører disse taler? Eller denne ikke ukendte tale fra 22 september 1939 ? Islam og nazismen har adskilligt tilfælles, som mange af historiens store har lagt mærke til. Ikke mindst kapitaliseringen af mere eller mindre indbildt offerstatus, det højt elskede dolkestød mod de retfærdige. Og den giftige blanding af ubegrundet mereværd og monumentalt mindreværd.

Henryk Broder: Managing anti-Semitismus in Germany

One of the biggest achievements of political correctness in the Federal Republic of Germany is that there is a “representative” or “commissioner” for everything. There is a “commissioner for the armed forces” in the Bundestag (Lower House of Parliament) to whom soldiers can complain about long hours and bad food, a “federal drug commissioner” who wants to convince children to give up smoking, binge-drinking and the excessive use of computer games, and a “federal government representative for patient interests” at the Ministry of Health from whom we almost never hear anything. JPost

Norge: Komfortabelt borgerligt flertal

14 september går Norge til valg. Det burde blive en ekspeditionssag. Bliver det det, vil det blive interessant at se Stockholmseliten svede tran indtil det svenske valg 2010. Med en klar borgerlig norsk sejr, vil svenske socialdemokraters chance mindske yderligere i forhold til den ønskeposition Mona Sahlin lagde ud med, men senere satte til, fordi hun ikke gjorde det eneste kloge: At iagttage absolut tavshed. Selv Michael Jacksons, ikke alt for tidlige, men tyve år for sene død har hun skullet kommentere. Det er ikke nok at være født ind i den politiske elite. Man skal have et minimum at talent, trods alt. Det bør gå helt “åt skogen” for SAP, hvilket ikke er det samme som at det gør det. Interaktivt kort.

ScreenShot001

Den eneste løsningen er å komme ned på dansk nivå. De har 2000 asylsøknader i året, sammenlignet med 18.000 asylsøknader her til lands ved årets slutt. Det er skremmende å tenke på at vi har noen lunde lik befolkningstall, sier han. Regjeringen har mistet kontrollen over asylpolitikken

Til kommentarspammeren i Ørebro: Første advarsel

Nu har det varet længe nok. 1) Du kommer ikke igennem med din chikane her, men 5-600 forsøg på debatsabotage rækker. 2) Vi kender din IP adresse.  3) Vi kender dit navn – TL – og dine alias´er, bla. fra gamle Exilen. 4)Vi ved hvor du er født (i Danmark), og hvor du bor i Sverige.  Tredje spamkommentar fra dig, så offentliggører vi det hele inkl. mobilfotografi og sender det til Ørebro politi. De har højst tænkeligt andet at tage sig til, men så kan du blive kendt her som andet end Janne Banan, nemlig som en pestilens med dit rigtige navn, hvis det er det du vil.  Vi kan ikke tage os af, at du ikke kan plage Kurt Lundgren længere. Han har lovligt forfald, som man ved. Han er død. Nu kender du vilkårerne. Du forsvinder ud i cyberspace øjeblikkeligt, og du slipper for problemer. Første spamkommentar efter advarsel indløbet kl. 16.59: IP adressen er: 83.233.210.45. Næste gang publicerer vi, hvad vi ivørigt ved om dig. Tredje gang kommer dit navn og din adresse og mobilfoto. Du er permanent blokeret herfra, uanset hvad du vælger. Og tro ikke vi har glemt dig om et år, hvad du end kalder dig T.L. Vi gør dig  berømt med et enkelt klik til hver en tid. Tag det som en chance eller en risiko. Är vi överens ? Hvis du vælger at svare, bruger du din kommentar nr. 2. Så er der én tilbage.

Nordmenn – som fremmede i egen hovedstad

Regjeringen er knapt noen regjering lenger, den er blitt et offer for virkelighetsfortrengning, egne feilgrep og defaitisme.Vi har en regjering som lider av et slags Stocholm-syndrom, man tror at jo flere muslimer det kommer, jo mer fremtrer islam som en religion med et vennlig og menneskelig ansikt, ja, og en religion som til og med har et mer menneskelig ansikt enn f eks kristendommen, som er den religion sosialistene forakter mest av alt.

På de fleste områder – bortsett fra på innvandingspolitikkens område – går det imidlertid nokså bra og folk er stort sett fornøyde, iallfall før de tar seg en sommernatt inn til Oslo sentrum og begynne å rusle rundt i sommernettene. Da vil man lett se hvem som om bare noen år vil ha overtatt all makt og myndighet i byen, nemlig muslimene. De vil høre muslimene fortelle dem at ”dette er vårt område nå og det vil komme stadig flere muslimer til landet”.Om ikke mange år vil det knapt være en kristen å se på hele Grønnland. Landsfader Gerhardsens boligblokk på Enerhaugen er i en ikke fjen fremtid overtatt og overbebodd av muslimer.For et bilde. Dette er dokumentar. Det er ingen ønskedrøm. Dette er tilfelle.Nordmenn opplever seg selv som kuriositeter i egen hovedstad. AP.NO

ScreenShot004


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jacob A

Posted: 12 juli 2009 - 17:23 - Svar

“Selv Michael Jacksons, ikke alt for tidlige, men tyve år for sene død”

Undskyld, men hvad mener du med det?

VH
Jacob

steen

Posted: 12 juli 2009 - 17:27 - Svar

Jeg mener bare, at han havde gjort sig selv og sit eftermæle en tjeneste ved at dø for 20 år siden. Ikke andet. Så havde det været succesén Jackson, der var død, ikke det fallerede, makabre vrag af en overopereret junkie.

Jacob A

Posted: 12 juli 2009 - 17:36 - Svar

Ja-ja, men nu vælger folk jo ikke at dø tyve år før for at tilffredsstille eventuelle fans’ æstetiske behov. Jeg ville snare sige, at han burde have stoppet sin _karriere_ for tyve år siden. Det er en lidt mere hm, empatisk tilgang til sagen.

Ellers tak for en god blog.

VH
Jacob

steen

Posted: 12 juli 2009 - 17:48 - Svar

@ Jakob – man kunne skrive meget om ham, hvis det ikke var fordi vi havde fået rigeligt i forvejen. Nu har han aldrig sagt mig en pind, men jeg så ham forleden danse i TV – det var han rigtig god til. Men musikken – allerede drøvtyggede klicheer. Jeg er nok for gammel. De der havde deres ungdom med Jackson, deres sentimentalitet er jeg ikke helt uforstående overfor. Hele cirkusset siger os måske mest om vores samtidige, ikke ? Jes Dorph der græder, helt ærligt…………………. Iøvrigt døde Elvis vel også cirka 15 år for sent ? Las Vegas Elvis på stoffer. Jeg har the Sun Records – intet andet.

Janne

Posted: 12 juli 2009 - 19:18 - Svar

OT

Islam-konservative Politikens tegneserie stribe med bibelen der vender bagdelen i vejret og beder til allah:

h t t p://wulffmorgenthaler.dk/strip/2009/04/29

Vi ser nok aldrig islam-reaktionære Politiken vise koranen der vender numsen i vejret og beder til gud..

Robin_Shadowes

Posted: 12 juli 2009 - 19:44 - Svar

Häng ut spammaren. Bloggen Politiskt Inkorrekt tvekar inte att göra det. Ironiskt nog råkar deras plågoris också kalla sig för Jan, dock utan epitet Banan efter. Att han ändå emellanåt refereras till som just Jan Banan är mitt fel. Det var jag som började med det och det har tydligen blivit populärt. Emellertid byter han emellanåt både nick och IP så han kanske kommenterar både från sitt jobb som hemma. Tror nog han börjar bli rätt bränd på PI nu så han kanske letar efter alternativa “hunting grounds”? Kommer inte ihåg hans fulla namn på rak arm men skulle definitivt känna igen det om jag såg det. Är han runt 55 år så är det nog samma snubbe.

Vivi Andersen

Posted: 12 juli 2009 - 19:55 - Svar

Sikkert ikke, Janne, for Wulff-Morgenthaler og resten af Politikens folk er jo så skide bange for Islam og dens rettroende.

De er, som så mange andre, store i kæften/pennen så længe det drejer sig om alt og alle andre end Islam og muslimer.

Det er den sædvanlige gratise omgang de leverer for de VED, der ikke kommer nogen ikke-muslimer efter dem .

Men at røre ved den betændte byld, som Islam er, nej ellers mange tak !

Den avis er intet værd – men er spild af træer.

Leif Eriksen

Posted: 12 juli 2009 - 19:59 - Svar

Enig med Robin-Shadowes, hæng spammeren ud, lad os få navnet på bordet, fjolset skal sgu ikke dø i synden!!!

Anon-2200

Posted: 12 juli 2009 - 20:31 - Svar

“Janne Banan” – Jeg synes I skal offentliggøre det hele. Lad det rulle. Lad os få det i medierne. Giv den hele armen!

steen

Posted: 12 juli 2009 - 21:16 - Svar

nej, han får én chance til.

Hanzi

Posted: 12 juli 2009 - 23:23 - Svar

Jamen, hvis Michael jackson var død for 20 år siden, så havde han jo f.eks. ikke fået lavet Remember the Time: http://www.youtube.com/watch?v=-R643VksdxU

Anna Lyttiger

Posted: 13 juli 2009 - 13:51 - Svar

Gudfader, en gang mund-diarré fra ham Abu Adam. Det er lige før det er underholdende.

Janne

Posted: 13 juli 2009 - 15:34 - Svar

Vivi

Jeg opfatter ikke Politiken som særlig frygtsom når det gælder islam. Men islam er Politikens akilleshæl. Politikens forhold til islam viser avisens dobbeltmoral og dobbeltstandard. Det ses i den måde Politiken slår sig op som progressiv, frisindet og moderne i forhold til mange ting, holdninger og forhold – men når det gælder islam er avisen dybt konservativ og konform samt berøringsafvisende. Islam er lakmusprøven der viser at Politiken når det kommer til stykket er bagstræberisk og kulturkonserverende så det klodser. Af hensyn til islams reaktionære dogmer samt præmoderne menneske- og samfundssyn er både vestlige Georg Brandes og PH begyndt at mistrives i den Politikenske sfære. Deres frihedstanker kan ikke få luft og næring på en avis, der ikke vil røre ved bl.a. koranens syn på homoseksuelle og anderledestænkende og –troende og et moderne, civiliseret demokratisk samfunds behov.
Deres (Brandes og PH’s) frihedstanker og krav om evig debat kan ikke få luft og næring på en avis, der ikke vil røre ved bl.a. koranens syn på homoseksuelle og anderledestænkende og –troende og en avis der ikke vil anerkende et moderne, civiliseret demokratisk samfunds behov for at gøre op med præmoderne stivsindede religiøse dogmer.

Janne

Posted: 13 juli 2009 - 15:36 - Svar

M.h.t. Jackson så er det trist at se hvordan supertalent nogen gange følges ad med en tragisk skæbne. Det er set mange gange i kulturhistorien.

Hanzi

Posted: 13 juli 2009 - 19:36 - Svar

@Steen,

Behøver musik at have et eller andet dybere filosofisk budskab? Det står mig ud af alle knapuller at høre diverse msikteksters budskaber om politik, krig m.v.

Jeg kan godt lide disco-æraen lidt a la Michael Jackson.

Min bror hadede det. Han var hippie. Jeg var disker i vores ungdom. Nogle kan lide rock- og heavy metal-musik med ulidelige selvretfærdige og patetiske tekster, eller sågar cop-killer rap.

Disko var herligt befriet for politiske budskaber for og imod Obama eller Vietnam-krigen.

Den handlede om kærlighed, dans og livsglæde.

Den slags musik, mange mennesker lytter til som baggrundsmusik det meste af dagen. Hvor mange vile vælge at høre politiske taler i radioen som soundtrack til deres hverdag, i stedet for musik?

steen

Posted: 13 juli 2009 - 19:47 - Svar

@ Hanzi – næh, lige ud af landevejen er også ok.

jeg affinder mig da helt med, at nogle synes at Jackson er Guds gave til musikken. Han siger mig ikke en pind, derfor en lettere iriitation over medierne den sidste tid. Ikke andet. Men det er der så meget musik, der ikke gør. F.eks. også helgenkårede Bruce Springsteen, der satte Herning og TV på den anden ende.

Leave a Comment