13
jul
Seneste opdatering: 14/7-09 kl. 1607
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ikke lutter salafister, shia-hylere, pali-psykotikere og “tør mig bag ørerne, jeg kan ikke finde ud af det selv, jeg kan kun sætte ild i en bil” -autonome, der kommer forbi.Vi ved ikke hvem de er, men de må gerne maile bloggen. Klik f. helskærm.

lørdag 004

Guterres: FN´s asyllovgivning bygger på sharias generøsitet

Man tror ikke det er sandt, hvad Guterres siger. Når vores regering bedyrer, at de skam overholder konventionerne, så er vi not at all pleased. Jo mindre de overholdes af Danmark, desto bedre for endnu fungerende stater, som tingene står. Så langt er det kommet.(Hør for eksempel en ret skarp og stort set udmærket Birthe Rønn Hornbech her). Vi ønsker dem skrottet og genforhandlet mer eller mindre  hele bundtet. De er et hyper-effektivt våben mod verdens sølle 30-40 demokratier, et kaos-instrument der effektivt undergraver Vesten og vestlige værdier. Deres effekt har været, at anstændige europæere i dag får kvalme, når de hører ordet “menneskerettigheder” og “konventioner”. Så langt er ødelæggelsen af vore lande gået, hvor det endda er værre andre steder end i Danmark. Almindelige menneskers forståelse for dem, er i stærk aftagende, som de  ser deres hjemlande skubbet nærmere og nærmere borgerkrigslignende tilstande. Ingen konvention er det værd. En hel del danske politikere vil i historiens dom uvægerligt komme til at stå tilbage som landsforræddere. Vil de træde et skridt frem, eller vil de hellere vente til lokummet for alvor brænder om få årtier ? Insisterer FN på at påføre os krig og kolonisering, – for det er det der de facto foregår i disse  år, – kommer det til slå det hårdt tilbage mod dem selv. Bortset fra det – hvis sharia er i så fin overenstemmelse med menneskerettighederne, så er der jo ikke grænser for, hvor mange  muslimer der kan flytte hjem til deres egen lande igen. Det er bare at komme igang.

High Commissioner Antonio Guterres said that more than any other historical source, Islamic law and tradition underpin the modern-day legal framework on which UNHCR bases its global activities on behalf of the tens of millions of people forced from their homes around the world. This includes the right of everyone to seek asylum as well as prohibitions against sending those needing protection back into danger, Guterres said in the foreword to “The Right to Asylum between Islamic Sharia and International Refugee Law: A Comparative Study.”

In the study, Professor Abu Al-Wafa, Dean of the Law Faculty at Cairo University, describes how Islamic law and tradition respects refugees, including non-Muslims; forbids forcing them to change their beliefs; avoids compromising their rights; seeks to reunite families; and guarantees the protection of their lives and property. “The international community should value this 14-century-old tradition of generosity and hospitality and recognize its contributions to modern law,” wrote Guterres.

UN: Islamic law is major influence on refugee law, says study via Veritas Universalis. Hizb ut Tahrir: Islam made all the difference in refugee law. Apropos Hizb ut Tahrir, så skal de holde  konference i Chichago, så kan se jo stoppe over FN bygningen i New York på vejen hjem:

Er kineserne vores ‘sons-of-a-bitch’?

Der er næppe noget godt at sige om det kinesiske regime. Maden derovre fra er fortræffelig, og kvinderne ofte kønne og fikse, men styret er råt og brutalt, og ikke noget vi normalt vil klappe af. Spørgsmålet er bare om de idealer vi på alle måder hylder skal gælde til enhver tid, og i enhver situation. Skal en undergravende herrefolksideologi med ufattelige økonomiske midler i baghånden behandles efter universelle fair play-regler, eller retfærdiggør truslen fra denne fjende med ufattelige lidelser i dens kølvand grovere midler – midler der virker? Denne debat er på det absolut hypotetiske plan her i Europa, hvor bare det at antyde at krasse metoder kan være påkrævet i overlevelsens navn sætter en helt udenfor det pæne selskab.

I Kina lukker de moskeer. Dette styre hvis fremfærd i Tibet de fleste af os fordømmer, bruger nu metoder i Xinjiangprovinsen som er utænkelige herhjemme. Der er vitterligt en undergravende fjende, og risikoen for balkanisering af det kæmpestore land er noget der bør bekymre os alle.

[…] Uighur-muslimerne i Xinjiang er blevet introduceret for den saudiarabiske wahhabi-islam siden midten af 1990’erne, hvor de kinesiske myndigheder begyndte at tillade muslimer at rejse på pilgrimsfærd til Mekka. Siden har saudiarabisk finansiering af moskeer i Kina og missionsdrift blandt Kinas muslimske mindretal sat sig tydelige spor blandt de lokale muslimer. Også i Xinjiang-provisen.

Eksperter, der beskæftiger sig med islam i Kina, er enige om, at de kinesiske myndigheder, især i Xinjiang, ser meget strengt på udenlandsk finansiering af moskeer, men de er samtidig også enige om, at det i et vist omfang er lykkedes Saudi-Arabien at udøve indflydelse blandt Xinjiangs muslimer.[…]

Vi får også lige den obligatoriske pegefinger ‘ethvert indgreb mod islam vil altid blot forværre situationen’:

[…] Igor Rotar spår, at kampen mellem styret og uighur-muslimerne i Xinjiang i sidste ende vil radikalisere den muslimske befolkning endnu mere, og dermed for alvor give islamisk fundamentalisme et ståsted i hele Centralasien. […] Saudiske fingeraftryk blandt Kinas muslimer

Vi får sædvanen tro heller ikke at vide at ‘radikaliseret’/’fundamentalistisk’ islam har samme mål som den mytiske enhjørning ‘moderat islam’ – de vantros undertvingelse – men det er jo også Kristeligt Dagblad. Enhver må altså gøre op med sig selv om idealerne eller overlevelsen skal have første prioritet. Skal vi principfast fordømme kineserne for deres fremfærd, eller skal vi se dem som et fremskudt bolværk  i en konflikt der højst sandsynligt vil kalde på lignende tiltag i Europa engang i dette århundrede (LFPC)?

Ny folkegruppe: Pakket

Democracy in  action. Det er rimeligt at påstå, at Sveriges europa-unikke (vi undskylder udtrykket) asylpolitik – eller fraværet af samme, har en minimal folkelig forankring. Det giver sig  alle mulige  udtryk, først og fremmest anonyme trusler mod politikere. Men det kan blive meget, meget værre og det bliver det ganske utvivlsomt. Den sidste svenske politiker er ikke slået ihjel endnu.

Rasistiska uppmaningar som “ut med packet” har skickats till en kommun i länet. Nu ska Justitiekanslern utreda om det handlar om hets mot folkgrupp. “Ut och slå packet sönder och samman! Terra dom så att de försvinner härifrån”, ja så lyder budskapen på ett par anonyma flygblad som har hamnat den gemensamma brevlådan hos Vaggeryds kommun och bostadsbolaget Vsbo. Rasistiska brev till kommunen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Matti från Finland

Posted: 13 juli 2009 - 22:40 - Svar

***Er kineserne vores ’sons-of-a-bitch’?***

Det är väl så , att tyvärr bäst kan totalitära system slås med andra totalitära system. Vårann skara av flyktingadvokater – Aftonbladet/Expressen – Socialdemokraterna/Moderaterna är väldigt klent i dessa sammanhang.

Steen , jag skrev en bit om detta i Exilen. HA kan klara sig mot muslimerna , men problemet är bara att HA egentligen liknar muzzlornas maffia.

Men vad Kina beträffar , det kanske är bra att saudifinansierade muzzlorna åker på stryk för en gångs skull.

@ Matti : Har du en lämk til det du har skrevet ?

LFPC

Posted: 13 juli 2009 - 22:57 - Svar

det kanske är bra att saudifinansierade muzzlorna åker på stryk för en gångs skull“.

Så absolut. Ingen tårer i den anledning.

Jeg var lidt mystificeret da jeg skrev posten, fordi kineserne og saudierne jo har nærmet sig hinanden i de senere år, men det er vel overhovedet ikke anderledes end at USA og saudierne har nære forbindelser, samtidig med at de sidstnævnte poster penge ind i undergravende virksomhed i USA. Fra saudisk side er der vel blot tale om at få det optimale ud af ens fjender. Det er selvfølgelig ikke fordi de har sympati for de kinesiske ateister.

Mosemanden

Posted: 14 juli 2009 - 00:10 - Svar

@The study, published by UNHCR in cooperation with Naif Arab University and the Organisation of the Islamic Conference, is scheduled to be launched on Tuesday at Naif Arab University in Riyadh, Saudi Arabia.

Fantastisk !

Elefanten

Posted: 14 juli 2009 - 05:11 - Svar

DR illustrerer tilstandene i dansk erhvervsliv med sharia-besløret kvinde. Hjemmeside-artiklen handler om, at det er godt at være offentligt ansat. Det påsatte billede viser en besløret kvinde i den hellige krigs sorte farve. Der er åbenbart ikke grænser for, hvad licenskronerne kan bruges til.

http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2009/07/13/035425.htm

Janne

Posted: 14 juli 2009 - 06:56 - Svar

Endnu engang DR tørklæde propaganda. Det er mere end sørgeligt. Det er en hån mod kvinder og vores frihedsrettigheder. Dhimmi Radio.

Janne

Posted: 14 juli 2009 - 07:03 - Svar

I Sudan får kvinder pisk (sharialov) hvis de tager lange bukser på og i Danmark gør DR (Den hånende Radio) alt hvad DR kan for at promovere hijab til kvinder. DR har også lige genudsendt Oraklerne med mere hijab.

Matti från Finland

Posted: 14 juli 2009 - 07:33 - Svar

***@ Matti : Har du en länk til det du har skrevet ?***

Äh , det var ju det trådet om Sjakalmanifestet. Den här
http://exilen.eu/showthread.php?tid=5408

Jag ställde mig väldigt neutral där , jag bara konstaterade sådana säkehetsarrangemang gentemot muselmaner blir permanenta. Du var ju själv med på trådet , flera skribenter påpekade att Hells Angels
själv liknar muzzlorna med sin maffialiknande struktur.

Och den beska lärdomen får man av muselmanerna , enbart maffia kan en maffia besegra (Hells Angels – Norrebro) eller totalitarismen kan ge stryk år totalitarister (Kina – Saudifinansierade muzzlorna).

Om vårann parlamentariska system har alls nåt att säga återstår att se , men vi kan ju vara överens om att Tøger Seidenfaden / Mona Sahlin -komplexet är så att säga “ute och cyklar” i dessa sammanhang.

Morten - - -

Posted: 14 juli 2009 - 08:44 - Svar

Angående Kina, så er problemet på sigt, at muslimske befolkningsgrupper generelt, er fritaget for 1-barnspolitikken, som etniske mindretal typisk er. Den lov er lige så katastrofal, som den massive indvandring i Vesten på sigt, kan man næsten sige sig selv. For man kan roligt regne med, at befolkningstilvæksten i 1-barns-Kina, som jo er en realitet, ikke mindst er muslimsk. Man ser flere og flere tørklæder i Kina. Jeg har selv været der adskillige gange og konstateret det.

Med hensyn til den kinesiske regering, så tager den i reglen let på enkeltpersoner, og hårdt på store grupperinger. Det skyldes ikke mindst traumerne fra de store opstande og revolutioner, Kina har oplevet. Der er ingenting, der er vigtigere for en kineser, end at undgå en gentagelse af dem.

Men du kan sige, hvad du vil i Kina. Og kineserne siger lige nøjagtigt, hvad der passer dem – også i store, offentlige forsamlinger. Det er ikke noget problem at sige, at kommunismen bør afskaffes i Kina. Det kan man sagtens få tilslutning til. – Bare man udtaler sig som enkeltperson.

– – –

Morten - - -

Posted: 14 juli 2009 - 08:53 - Svar

@Matti

Hells Angels ligner ikke muslimerne så forfærdeligt meget, selvom det kan se sådan ud udefra. Men du har ret i, at Hells Angels utvivlsomt er opstået på grund af en følelse af fravær af den solidaritet, som muslimerne er født ind i. Men Hells Angels’ solidaritet er baseret på et andet princip.

Derudover ligner Hells Angels ikke “sjakalerne”. Og det var jo sjakalerne – ikke muslimerne – som Hells Angels udpegede som modstanderne. Idet de tilføjede, at de fleste sjakaler efter deres erfaringer var – men ikke kun var – arabere. Religion vistnok ufortalt, ikke ?

– – –

LFPC

Posted: 14 juli 2009 - 09:12 - Svar

Elefanten:

Allerede inden jeg klikkede mig hen på DR vidste jeg at den indpakkede kvinde ville smile på billedet. Ganske rigtigt.

JensH

Posted: 14 juli 2009 - 10:04 - Svar

OT

Jeg tror også vi havde den her op og vende sidste år. Men igår blev listen over de mest populære navne for ny-fødte offentliggjort. Det er en opgørelse for 2008, og der optræder ikke et eneste muslimsk klingende navn på top 10 listen for drenge eller piger:

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/07/13/115759.htm

Jeg er godt klar over, at eksempelvis navnet Muhammed kan staves på forskellige måder, men det er da utroligt bemærkelseværdigt, at der ikke optræder bare et muslimsk klingende navn på den top 20 liste Danmarks Statestik har offentliggjort, som omfatter de mest populære navne for danskere født i et bestemt år (2008):

http://www.dst.dk/Statistik/Navne/NamesPop.aspx

Sådan som Danske statsborgerskaber nærmest blev smidt i nakken af udlændinge i 1980’erne og 90’erne skulle man da formode, at dette også ville give sig udtryk i navnestatistikken for nyfødte anno 2008, eller hur???

Anonym

Posted: 14 juli 2009 - 11:16 - Svar

Morsomt billede af kække ungmøer med blåt skærf!

Her skal det imidlertid handle om Politiets Efterretningstjeneste, hvis image synes at blive mere og mere ramponeret og utilfredsstillende for hver dag, der går.

Først en kommentar til PET-rapporten af Peter la Cour, der har en fin placering i dagens JP vis a vis lederen. “Alvorlig fejl i PET-rapporten”. Vi skatteydere har gennem hele ti år betalt 70 mio. kr. til denne rapport, der synes at være endt i megen behagesyge, fordi man åbenbart gerne vil holde hånden over især socialkammeraterne.

Jacob Scharfs ringe “vurderingsevne” bliver endu en gang draget frem og med rette. Forh. justitsminister Ole Espersen fremstår atter en gang lurvet med anslag af landsforræderiske undertoner. Men hvad gør det, manden har siden slået sine folder mod “racismen” ikke mindst i det berygtede Dokumentationscenter, og så er den hellige grav jo velbevaret. Der har han sammen med en vis Mona Sheikh kunnet hyppe de sædvanlige kartofler. Hun har som bekendt kontraktligt bundet sig til at arbejde for islams verdensherredømme og er blevet belønnet med et stort universitetsstipendium. Hun holdt nu ikke længe som blogger på JP, for det fremstod hurtigt og tindrende klart, at enten løj hun efter noder eller også løj hun efter andre noder, og at hendes indlæg derfor kun var interessante ud fra et ønske om at få det bekræftet eller som et frapperende symbol på en islamisk fundamentalist’ forløjede argumentationsteknik. Undertegnede har nemt ved at se hende som en nær allieret med den Ole Espersen, som PET-rapporten behandler så blidt så blidt så blidt så blidt så blidt så blidt. HVORFOR om jeg må spørge?

Peter la Cour har også fat i, at tidligere PET-chef Ole Stig Andersen, som jeg tidligere har fremhævet som et lys i PET-mørket, har fået tillagt alt for lidt pondus eller er kommet for sent ind i billdet. Samme Andersen er tydeligt nok godt knotten over PET-rapportens overfladiskhed og modvilje mod at grave så dybt, som man kunne forvente. Ti år og 70 mio. kr. er immervæk meget, men vi er blevet spist af med alt for lidt, og det er vi slet ikke tjente med.

http://jp.dk/opinion/breve/article1753872.ece

Ellers vil jeg henvise til en retsag mod politibetjenten Peter Jensen fra det sydlige Århus, der netop har fået en betinget fængselsdom for at have tappet politiets databaser for oplysninger om især det “antifascistiske miljø” omkring redox.dk og AFA. Jeg mener ikke, at en betjent kan tillade sig at gøre det, som Peter Jensen har foretaget sig, for der er tale om privat efterforskning i stor stil, og det er ingen af os tjent med, at betjente giver sig ud i, det er misbrug af deres muligheder indenfor politiet.

MEN. Manden står for at miste sit levebrød, og der er er mærkelige aspekter også i denne sag, der peger mod PET. JP bruger i dag to hele sider på sagen, side 4-5 med artiklen “Betjenten, der så rødt” af Lars Nørgaard Pedersen. Desværre har jeg ikke kunnet findet et link, men måske dukker det op i morgen. I alle tilfælde mener jeg, at det er en oplagt sag at være opmærksom på i Bloggerland.

Peter Jensen fik i foråret 2005 en rapport udleveret af en bekendt. Den kaldes Xerxes-rapporten og fokuserer bl.a. på AFA.
Xerxes er kildens dæknavn.

Senere på året overdrog Peter Jensen rapporten til en kollega fra PET.

Peter Jensen begyndte selv på privat basis at trække oplysninger om personerne nævnt i rapporten fra politiets registre. I løbet af 400 dage foretog han 8.000 forespørgsler.

Februar 2007 tilbød Peter Jensen via en e-mail (som jo kan lignes med et anbefalet brev)n PET oplysninger om venstrefløjen, PET reagerede íkke.

Senere i februar 2007 blev Peter Jensen anholdt i sit hjem i København, hvor politiet fandt en mappe ned detaljerede oplysninger om personer på venstrefløjen.

Peter Jensen blev suspenderet fra sit arbejde.

28. juni 2009 blev Peter Jensen i Københavns byret idømt en fængselsstraf på 30 dage for omfattende misbrug af poolitiets registre. Han anker til landsretten, da dommen er ensbetydende med, at han vil blive smidt ud af politiet og dermed miste sit arbejde for godt.

Anklageren fremviste private e-mail mellem Peter Jensen og en person, der har været aktiv i foreningerne “Den Danske Forening” og “Århus mod moskeen”. Hvilket usselt “bevismateriale”. Begge foreninger er fuldt lovlige, og Den Danske Forening har haft en juraprofessor som primusmotor.

Der blev i øvrigt fundet nogle klistermærker hos Peter Jensen med teksten “Rigitige danskere skider på Koranen”.

Og endnu værre, Peter Jensen går med en Thors hammer om halsen. Det gjorde min søn også, da han var teenager, jeg havde selv købt den med 10 pct. studenterrabat i museumsforretningen på Moesgaard, der ligger i det område, som Peter Jensen (og jeg) er vokset op i. I dag ligger min søns Thors hammer og blinker fornøjet i mit smykkeskrin, mens han fra syv morgen koncentrerer sig i et hårdt arbejdende miljø om at slæbe penge hjem til landet. Mange af dem bliver brugt til almennyttige formål.

Så er jeg vel ekstrem, da?

Peter Jensen beskyldes også for at modarbejde kolleger med indvandrerbaggrund. Og uha, uha, han har gemt JP’s Muhammedtegninger. Så forudseende har jeg desværre ikke været, de er i dag penge værd.

“Under kretssagen kom det ikke frem, hvem der faktisk anmelddte Peter Jensen. “Alle, der kender mig, ved, at jeg aldrig har haft poroblemer med kolleger med indvandrerbaggrund. For mig siger det kun én ting.: Anmeldelsen mod mig kjommer fra PET. Den er konstrueret til formålet. De ville have mig ud af systemet, fordi de var bange for mine politiske holdninger. Jeg har læst anmeldelsen, og der er ingen underskrift. Det nøjagtigt såpdan, PET opererer. Og sagen er anmeldt af en anonym person.

Men ingen ud over PET selv vidste, at jeg var i besiddelse af rapporten. Den logiske forklaring er, at PET har undesøgt mig, fordi jeg afleverde rapporten, eller at jeg er dukket op, fordi de har overvåget mine venner fra højrefløjen”, siger Peter Jensen.”

Nuvel. Folk kan drives til fortvivlet nødhjælp på den forkerte side af loven. Umiddelbart virker det, som om vi står med et eksempel på det. Artiklen fortæller også, hvor krænkende Peter Jensen har følt udviklingen indenfor politiet:

“Kollegerne i Valby bvev mere overraskede over sagen”, fremhæver han og afviser, at der skulle være et megt højredrejet miljø blandt betjentene:

“Stemningen blandt mine kolleger er måske, at venstrefløjen er gået for vidt: De slap af sted med hærværket i Hyskenstræde: Hver torsdag efter rydningerne af Ungdomshuset skulle vi eskortere dem på kryds og tværs fa København. Og de fik lov til at smadre ruder, spærre veje og male graffiti, uden at vi måtte gribe ind.

Hermed sender jeg ansvaret for denne ulykkelig sag videre til de uansvarlige i toppen af PET og politiet samt sidst men ikke mindst landets justitsministre, den forhenværende Lene Espersen og den nuværende Brian Mikkelsen. Dern er grænser for, hvor store og urimelige veksler man kan trække på almindelige betjente.

Mette

Posted: 14 juli 2009 - 12:02 - Svar

Det er mig, der har skrevet indlægget ovenfor. Jeg ved ikke, hvorfor mit navn er faldet ud.

Mette

Posted: 14 juli 2009 - 17:02 - Svar

Mon Danmark er repræsenteret i den nye amerikanske serie? Generalen fra Irak med familie, der forlod Sorø i stor hast, er næppe den eneste af slagsen.

Der er grund til at hilse serien velkommen, og at det er amerikanere, der laver den, kan ikke undre. Nu kan alle de europæiske feel-gooder græde snot over amerikanernes mangel på “humanisme”. Som om det er bedre og klogere at skrabe for storforbrydere, lade sig narre og ødelægge sine egne lande.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3167388.ece

Leave a Comment