24
jul
Seneste opdatering: 31/7-09 kl. 0738
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Intet kan længere overraske. Hell bent on destruction. Vi får lige den obligatoriske klage “it’s political correctness gone mad”, der på godt dansk betyder “der kommer ikke noget opgør med vanviddet”. Via Gates of Vienna (LFPC):

MUSLIM crime victims could gain the right to have their cases overseen by police from their own religion, it emerged last night. Police in London already give victims the right to ask for a Sikh officer to be involved in an investigation but the scheme could be introduced for other religions elsewhere. […]

The project is intended to help investigate “honour” killings and forced marriages but Metropolitan Police Federation chairman Peter Smyth said: “We’re stretched thin enough already. Are Sikh officers going to have their rotas changed so there’s always one on duty? “It’s political correctness gone mad. We talking about the creation of a separate force within a force.”MUSLIMS COULD GET OWN POLICE

Kitman og taqiyya: Rundt og rundt ved næsen

Denne udskrift af en radioværts samtale med en lytter der angiveligt er afhoppet fra Hizb ut-Tahrir er lige til at printe ud og sende til DR og PET, men de er næppe interesserede, og sidstnævnte instans vil måske endda få én anholdt for initiativet. Den giver ellers et skoleeksempel på hvordan vantro der ikke er helt oppe på mærkerne kan blive fyldt med varm luft og direkte vildledning af en, angiveligt, moderat muslim. Værten Guy Benson er faktisk i allerhøjeste grad oppe på mærkerne, og formår at gribe lytteren i hans modsigelser, men ender alligevel med at være rundt på gulvet. Man kan så prøve at forestille sig samtalen her foregå med Mette Walsted på DR, eller Anja Dalsgaard-Nielsen hos PET (OBS! Med behørig brug af tørklæde). Ikke sandt, resultatet vil være skrækindjagende. Citater giver ikke mening her, det er helheden man bør læse og notere sig bag øret: Chicago’s Islamic Supremacist Conference: A Conversation. Via Jihad Watch (LFPC).

»En terrorist i utopia«

Mullah Krekar, kaldet -»Norges Bin Laden 2.0, An Islamic nazi«. (Han var fakttisk med sit Ansar al Islam tæt på Bin Laden i 90’erne og lærte ham angiveligt adskillige tricks.) Historien om de gode hensigters onde virkninger, om politisk inkompetence og fejghed. I aftes sendte NRK 2 NBC’s, The Wanted. I Oslo sidder morderen, terroristen, USA haderen og jihadisten Mullah Krekar og skraldgriner griner ad de vestlige fjolser, beskyttet af den norske regering og flere dusin konventioner, der ikke tillader at han bliver sendt til Irak, for at stå til ansvar for sine ugerninger. Kun FRP politikere turde medvirke. Dette må være den værst tænkelige start på valgkampen, som den siddende regering overhovedet kan ønske sig, og selvom den nu prøver damage control, bør denne sag skylle den regerende venstrekoalition ned i historiens rendesten. Nordmændene er lede og kede af at blive hånet op i deres ansigt af en storforbryder, der kalder dem selv “legitime mål” og nyder sin rolle i fulde drag. Der er valg den 14 september, det er om syv uger. Måske var det i aftes, at Siv Jensen blev norsk statsminister, hjulpet på vej af amerikanske journalister og Krekars provokerende frækhed. Hver 3. nordmand over 12 år så programmet i  går. Se det hele  her 5/5, det er fascinerende, og læs hvad Hans Rustad fra Document.no skriver efter aftenens udsendelse.

NBCs nye serie Wanted, med mullah Krekar i hovedrollen i første program, er blitt slaktet av alt fra Dagbladet (totalslakt) til Slate.com. Kritikerne overgår hverandre i å latterliggjøre stilen og teknikken. Innholdet, substansen, sier de mindre om. Det er sammenblandingen av journalistikk og etterforskning som er etisk uforsvarlig, ifølge Slate. Men kanskje den negative holdningen sier mer om hvor kritikerne står? Wanted er klippet som et krimdrama. Det er klipp, klipp, klipp. Vinklene er up close, lyden er viktig og fungerer som props for handlingen, som er jakten på Krekar og norske myndigheter. Ikke rart at ingen fra regjeringen ville stille opp. Ifølge Carl I. Hagen forsøkte NBC-teamet flere ganger å få enten Jonas Gahr Støre eller Dag Terje Andersen foran kamera. Det lå i hele konseptet at en fra regjeringen skulle stille opp og forklare hvorfor Krekar er en fri mann i Oslo. Men ingen turde. Det vil det offisielle Norge tape på, for dette programmet vil bli sett av millioner. Hvorfor utleverer ikke Norge Krekar?

Og så kan det nok være, der kom gang i de politiske kandestøbere: Krekar-dokumentar latterliggjør Norge ,Jobber raskere for Krekar-retur– Krekar-papir fra torturisterNye krav før Krekar kan sendes til IrakSend Mullah Krekar ut av Norge!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Per N

Posted: 24 juli 2009 - 08:44 - Svar

Lidt holywod i klipning, men bragede god, gid der var flere af den slags, det er en ynk at se at politikere først for hænderne op af lommen når en af de støre medier laver dette, tænk hvor meget vi kan slippe for hvis de store medier laver opsøgende arbejde og viser det, her er TV et most.

steen

Posted: 24 juli 2009 - 10:04 - Svar

@ Per – krimidrama kalder Rustad det. Ikke lige min kop the, men jeg vælger ligesom han at se helt bort fra den, inholdet er godt nok.

Krekar kom til Norge i 1991. Pendlede til Irak og lavede ulykker, men efter 9/11 fik han problemer. Blev i realteten lænket til sin lejlighed i Oslo uden pas og arbejde. Og der sidder han så og lever af sin kone og sin net-jihad.

Nu må man se – han kan være i Norge længe endnu, men Jensen kan blive statsminister alene ved det dårlig lys filmen stiller Stoltenberg i. HVIS vælgerne kan tvinge Høyres bornerte Erna Solberg til et samarbejde. Det har man lov at tro. Det vil efterlade Sverige som Skandinaviens eneste, mega “flygtninge-magnet” og sætte et stærkt pres på svenskerne til deres valg i 2010.

Janne

Posted: 24 juli 2009 - 10:25 - Svar

Norge er pinlig (og grum) hvad angår denne mullah. Norge er med deres dårlige tackling af mullahen og ligesindede med til at få os til at tvivle på at menneskerettighedsorganisationers og venstreorienterede politikeres virke er godt for vores del af verden – godt for europæiske borgere og vores frihedsrettigheder samt vores og vores børns sikkerhed.

Mette

Posted: 24 juli 2009 - 10:35 - Svar

Der er ingen i Norge, som ikke har hørt om Krekar. Hans vej gennem det norske retssystem har været lang og er blevet intenst dækket af medierne og kommenteret i internetdebatten.

En person, der i den forbindelse har tjent millioner og er blevet kraftigt kritiseret og forhadt er Krekars norske advokat Brynjar Meling, et glat karrieremenneske. Denne seance har i det hele taget kostet den norske stat et meget stort beløb, men penge har den jo nok af.

Krekar er stadig ofte i medierne og har ligesom mange af politikerne store planer for Norge, adspurgt plejer der i befolkningen at være et overvældende flertal for, at man ønsker at blive et multinationalt land. Oslo har fx udvist stor forståelse for aparte moskebyggeri, og det er længe siden, at 40 pct. af skolebørnene i byens skoler var af fremmed herkomst.

Tilsyneladende har de færreste begrebet, hvad det vil sige at være et multinationalt land, det er først nu, at folk begynder at forstå, det, og nu sidder man i saksen. Man har med indladende smil tålt og ligefrem støttet, at en national dekonstruktion har fået lov til at udvikle sig hæmningsløst, og man har tidligt og silde kritiseret de onde danskere for umenneskelig behandling af muslimer. Deri minder nordmændene meget om svenskerne, men ikke helt. I begge lande findes et ubehageligt hovmod og en tro på at være mere “humane” end andre i verden.

Krekar har bl.a. syslet med et projekt, hvor han ville stå for undervisning i arabisk i skolerne. Indimellem nyder han det gode liv og har selvfølgelig for længst fået sin familie, kone og børn, til Norge, han er i det hele taget omgivet af support og venner. Krekar er ofte meget åbenhjertig og fræk i sine udtalelser, men alt er blevet tålt. Man købte sig også til fred under Muhammed-krisen, som mange vil huske og sveg dermed broderlandet. Da var der mange, der våndede sig i Norge.

Siv Jensen og Carl Hagen kom fint fra deres optræden i den tv-udsendelse, synes jeg, og det vil folk vide at påskønne.

Def er ganske ironísk, at Krekar bor i Heimdalsgate i det gamle arbejderkvarter i det østlige Oslo, der hedder Grønland, og ingen behøver at tvivle på, at der smedes rænker og udgår lange fangarme fra den person. De norske regeringspolitikeres tese om, at blot man smider sig i støver for muslimer, vil man få et godt forhold til dem, holder naturligvis ikke vand men udnyttes i stedet. I de sidste år er asylansøgere fosset til Norge, ikke mindst “børn”, der altid synes at være under 18 år, skønt det kan være svært at tro på. Grønland og andre af de gamle arbejderkvarterer i Oslo har fået deres muslimske Heimdal.

. Om Heimdal siger wikipedia:

“Den klart lysende”, Hejmdal eller Heimdal er gudernes vagtmand og Odins søn i den nordiske mytologi. Han sidder ved foden af Bifrost og overvåger, at ingen jætter sniger sig ind i Asgård. Han betragtes også som gud for sollyset. Han vogter de gode værdier i verden, både de materielle og de åndelige, og sørger for det ikke falder i de forkerte hænder. Således gemmer han regnbuen i sine øjne, når den ikke er at se på himlen og hans tænder er gjort af verdens guld.

Heimdal har en fantastisk hørelse. Han kan høre græsset gro og ulden vokse på fårene. Han er ejer af sværdet Mandshoved, Gjallarhornet og hesten Guldtop.

Ved Ragnarok blæser han i Gjallarhornet, når jætterne angriber, så resten af guderne og einherjerne kan forberede sig til kampen. Hejmdal bliver under Ragnarok dræbt af Loke.”

I dette tilfælde bliver det svært for Loke at komme til, for de norske myndigheder passer godt på Krekar.

Mette

Posted: 24 juli 2009 - 11:00 - Svar

Janne, jeg er enig, men i Norge kan man ikke klandre venstrefløjen alene for den store indvandring og de voksende problemer. En stor del af Krekar problematikken opstod under en anden regering end den nuværende socialdemokratisk ledede.

Det stod også helt galt til, da den både sødladne og benhårde teolog Kjell Magne Bondevik fra Kristeligt Folkeparti var ved roret. Han var i perioden 1986-2005 successivt undervisningsminister, udenrigsminister og statsminister. Han dannede regering med Høyre, der er Norges konservative parti, og hans næstkommanderende var Erna Solberg, der i folkmunde kalde Jern Erna og ikke er sart af sig. Hendes mand optræder i en slags folkedanserudstyr, når de er til taffel hos kongen. Læs her, hvordan hans kone, der siden 2004 har været Høyres leder, i sin ministertid fik spændt ben for en prominent israeler.

http://en.wikipedia.org/wiki/Erna_Solberg

Antisemitismen er fæl i Norge, der var lynhurtig til som eneste euroæiske land at godkende Hamas’ valg i 2006. Jens Stoltenberg havde da dannet regering med SF’s søsterparti i Norge Sosialistisk Venstreparti (SV), hvis mest fremtrædende medlem er partiformanden, finansminister Kristin Halvorsen, som har præsteret at gå forrest i opfordringer til boykot af Israel. Hendes parti er lille men har efter manges mening fået alt for stor magt i beslutningsprocesserne.

PP

Posted: 24 juli 2009 - 11:11 - Svar

Kan man inte utvisa Krekar, bör han hållas i skyddsförvar under den tid han är i Norge.
Mannen är en säkerhetsrisk och bör behandlas därefter.

Janne

Posted: 24 juli 2009 - 11:16 - Svar

Mette

Nej, Norge har også sine Peter Torsk borgerlige, hvis jeg må være så fri.

Limewoody

Posted: 24 juli 2009 - 12:20 - Svar

Hvorfor skal kun religioner have fortrinsret til at lægge beslag på politiets ressurcer. Det må være rimeligt at alle med et lod i samfundsafviklingen får tildelt egne lovhåndhævere.
Seriemordere må have deres egen politiuddannede seriemordere som led i en retfærdig retudøvelse, børneskændere må have deres egne børneskændende lovhåndhævere, racister må have deres egne racistiske lovhåndnhævere, slaveejere må have deres egne slaveejende lovhåndhævere osv..

Velkommen til barbariet.

Mette

Posted: 24 juli 2009 - 12:42 - Svar

Det må du gerne, Janne.

Janne

Posted: 24 juli 2009 - 13:04 - Svar

Hvorfor er det så vigtigt med kønskvoter, når det drejer sig om kvinder på arbejdspladser og i bestyrelser? Hvorfor skal der ansættes flere kvinder, bare fordi de er kvinder?

Det er en kvinde der er general direktør i Migrations Dept. i Norge. En Dept. der i flere år har syntes at en mullah, der burde retsforfølges i Irak, skal have lov til at være i Norge.

Det er også to kvindelige journalister (fra TV2), der bærer islamisk tørklæde i arbejdstiden, når de rapporterer fra nogle lande. Vi har aldrig set de to samme kvindelige journalister tage symboler på fra andre religioner eller tage dragter på fra andre kulturer, når de fra fjerntliggende egne har rapporteret hjem til danske borgere. Så vidt jeg ved har de to kvinder kun taget islamiske tørklæder på i arbejdstiden. Så vil jeg da hellere have en mandlig journalist, der ikke føler at det nødvendigt at tage islamisk tørklæde på i arbejdstiden. Eller hur?

Janne

Posted: 24 juli 2009 - 13:05 - Svar

Mette

Tak tak :o)

Janne

Posted: 24 juli 2009 - 13:05 - Svar

M.h.t. apartheid politi i England, så synes jeg mere og mere at multikultur minder om legalisering af racisme.

Janne

Posted: 24 juli 2009 - 13:07 - Svar

Mette

Det skulle ha’ været en 🙂

Peter Buch

Posted: 24 juli 2009 - 14:33 - Svar

http://www.thefreedictionary.com/hellbent thefreedictionary nævner om “hellbent”:
Our officers faced two savage individuals hellbent on destruction, who had brought with them automatic weapons and had prepared for an unspeakable amount of violence,” said Deputy Chief Michel Moore, commander of the Valley Bureau.
44 MINUTES OF TERROR BANK HEIST LEAVES SCAR ON VALLEY RESIDENTS by Daily News (Los Angeles, CA)
I know a boy that’s hellbent on getting an ASBO because he feels left out.
Antisocial studies: civil rights in Britain by Howley, Kerry / Reason…

Vivi Andersen

Posted: 24 juli 2009 - 19:11 - Svar

Det er egentligt utroligt, at der ikke har været et eneste forsøg på at knalde Krekar ned – men det har der måske for

han må have en bunke fjender rundt omkring, også i Irak, og ingen har prøvet sig at få ham fjernet ?

Det er altså meget værre at skrive De Sataniske Vers, tegne Muhammed med en bombe på hovedet og udtale sig kritisk om Islam.

Gør man det komme “de” med beskeden om man kan forvente at blive slået ihjel for det man har sagt skrevet og/eller tegnet.

Men en Krekar, der har myrdet løs blandt vantro og muslimer – han har et godt liv i Norge og behøver ikke at kigge sig over skulderen !

Det ER jo sygt !

Steffen Nielsen

Posted: 26 juli 2009 - 20:13 - Svar

Det ser ud til at indslaget med Mullah Kreker er blevet fjernet fra You Tube.

steen

Posted: 27 juli 2009 - 00:26 - Svar

@ Steffen, tak. Vi lader posten ligge, de dukker op igen før eller senere, Af og til skal man skynde sig at se det. Jeg har ikke selv tid til at downloade dem og uploade dem et andet sted.

Michael Koch

Posted: 27 juli 2009 - 16:08 - Svar

På alla videon jag klickar står : “Video deleted by the user” – Why? What does it mean?

I want to send to Sappho en text I send to Siv Jensen – which e-email-address shall I use (to your eayes only)?

Michael Koch, MD

Leave a Comment