12
aug
Seneste opdatering: 15/8-09 kl. 1925
170 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det må være en folkekirkelig nyskabelse, at en kirkes mursten er noget særligt helligt  udenfor lands lov og ret.

Politiet mødte op i skjorteærmer for at tale irakerne i Brorsons Kirke til frivilligt at forlade kirken. Først da det ikke lykkedes, blev kampuniformerne fundet frem. Vi forsøgte dialog, Pittelkow: Irakerne og Nyrups svigt. Video fra kirken. Video Gadekamp. Kæmpeopbakning til kirkerydning. 80 procent på synes, det er helt i orden, at politet brugte voldsomme metoder. Politiker: Præst skal retsforfølges“Send præsten til Irak med irakerne”, Ramsdal er upopulær. Margrethe Vestager,et “sort årti” i dansk politik. Oroligt vid dansk Irakavvisning inkl video.  SVT: “En sorgens dag för Danmark”, (overskrift nu ændret til  “Upprört efter dansk polisinsats”, det er en slags public service under den papirstynde overflade.) Sydsvenskans ny mand i København: Dansk polis stormade irakiernas gömställe og Tusentals demonstrerade för utvisade irakier. Tendentiøse men i dag  ikke lodret løgnagtige, og det er allerede noget. Det er alt hvad skåningene kan forlange af en avis, som de er tvunget til at financiere over skatten, men ikke kan skrive deres frie mening i.

ScreenShot008-1

Gruppevoldtægt: Udvisning for bestandigt

De fire anklagede irakere i gruppevoldtægten af en 14 årig på Vorbasse Marked sommeren 2008 nægtede sig skyldige og ankede dommen. De blev alle udvist. Der opstod tumult og stol blev smidt efter anklageren, der måtte tage en nødudgang.

Abdullah Maayuf Al-Badri, 20 år: To år og ni måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt.

Hans bror, Hussein Maayuf Al-Badri, 20 år: To år og ni måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt.

Fahad Maziad Masaad, 18 år: To år og ni måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt.

Abdulaziz Khazar Jebir, 17 år: To år og seks måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt. Tumult da voldtægtsmænd blev udvist,

»Luderland. Jeg skal slå ihjel«

Vestlige og førmoderne æresbegreber overlapper kun sjældent, og det kan derfor være vanskeligt at gennemskue hvordan disse irakeres status på denne konto ser ud lige nu. Set med danske øjne er det en kilde til fryd at se dem vanære sig selv på denne uværdige måde fordi de ikke kan forblive i et land, de foragter så dybt. DR og Ritzau udelod nogle detaljer. De kan ses her. (LFPC).

Hvor der var jubel og sejrstemning i byretten efter den betingede udvisningsdom, udbrød der tumult i minutterne efter, at retsformanden havde læst den ubetingede udvisningsdom op i landsretten.

Abdullah Maayuf Al-Badri lagde ud med fra anklagebænken at råbe: ”Jeg skal slå ihjel!” Og en af fædrene rejste sig, smed jakken og havde retning mod dommerne, der var på vej ud. En af de otte tilstedeværende betjente og tolken fik ham stoppet, hvorefter han lagde sig ned på gulvet og råbte, inden har blev gelejdet ud. Gulvet måtte også lægge linoleum til en del spytklatter.

Flere rejste sig og fik på en blanding af arabisk og dansk udtrykt deres foragt for nationen, som de kaldte ”luderland” og ”racistiske Danmark”.

Abdullah Maayuf Al-Badri smed en stol efter anklageren, og to betjente måtte herefter pacificere ham. Et par af de cirka 25 tilhørere nærmede sig også anklageren, og denne måtte tage den udgang, der normalt er forbeholdt de tiltalte. Alt imens stole, borde og dørkarme fik både knyttet hånd, flade håndflader og spark at mærke, akkompagneret af høje råb, skrig og gråd.

En rude i retslokalet fik smagt en irakisk albue, og lyden af splintret glas tilkaldte yderligere tre betjente. De fik smidt de sidste tilhørere ud, mens retsbygningen genlød af eder og forbandelser, der fortsatte ud parkeringspladsen, hvor cirka seks betjente blev stående, indtil bilerne var kørt.

Offer og familie på hemmelig adresse

Den nu 15-årige pige lider i dag af posttraumatisk stresssyndrom. Samtidig har hun fået diagnosen stærk depression. Dags dato lyder regningen for psykologsamtaler på et femcifret beløb for en endnu ikke afsluttet psykologbehandling. Dertil kommer et behov for yderligere behandling hos psykiater. Hendes familie lever i dag på hemmelig adresse med hemmeligt telefonnummer og alarmsystem. Offeret havde på tidspunktet for gruppevoldtægten ikke tidligere været seksuelt aktiv. – Læs hele reportagen Fire irakere udvist for bestandigt for voldtægt af 14-årig

IMG_2871

Lappearbejde på Folketingets bedrifter 1983-2001 – især S, R og SF, men lidt har også ret, ikke mindst hvis det kan trøste det 14-årige barn, – hun var kun lige fyldt 14 – der er blevet groft skændet og skal leve med følgerne af tilvandret barbari og politikeres manglende dømmekraft resten af livet. Hvad skal disse politikere leve med ? Deres selvbefamlende global-sociale bevidsthed og grænseløse næstekærlighed  som nu for eksempel Poul Nyrup idag ? Nu Sankt Auken er bisat og citronen presset til sidste dråbe af partiet og pressen og de fede ben fordelt til andre, kan man godt pointere, at dette er en helt håndgribelig del af hans arv. Sandheden er konkret. Døden nihillerer ikke gjort gerning. Vi er et delt land, han medvirkede særdeles aktivt og han var vores modstander lige til det sidste. Svend Auken var medskyldig og Poul Nyrup, der nu fremturer, også. At de kun mente godt, er ingen undskyldning for denne ødelagte pige. Hærværket er på deres og deres partis kappe. Rene linjer, mindre flæb og artig salvelse, mange tak. Der er venner og der er fjender, selvom de dør med ridderkors og bånd og stjerner på fra Christiansborg Slotskirke. Der er  åbenbart de gode og de onde i dette spørgsmål. Vi må følgeligt hævde, at Nyrup og Auken repræsenterer ondskaben: De gode hensigter med de onde virkninger. S.O.Gade mente at Auken ville være blevet end bedre præst end politiker, og det er jo rigtig aktualiseret idag.

Go-cards: Makmoud frygter for sit liv

go kart 012

Svensk flyglinje till södra Irak
Helsvenska MCA Airlines blir första flygbolag inom EU med reguljär flygtrafik till södra Irak. (fotos Snaphanen)

Linjen Arlanda-Basra non-stop startar 12 september med en avgång i veckan. MCA Airlines är störst i EU på flygtrafik till norra Irak/Kurdistan med upp till sju avgångar i veckan till Erbil och Sulimaniya. Basra har en väl fungerande flygplats och i miljonstaden Basra pågår renovering och uppstädning efter kriget. Basra är Iraks stora hamnstad och även oljecentrum, tidigare centralpunkt för ångbåtstrafiken uppför Eufrat och Tigris. Historiskt var Basra sumerernas hem och Sinbad Sjöfararens hemstad. Basra nämnsi historien också som tänkbar lokalisering av Edens Lustgård.

Linjenätet omfattar Erbil och Sulimaniya från Arlanda, Landvetter, Malmö samt trafik på Beirut, Aten, Thessaloniki och som enda flygbolag med reguljär non-stoptrafik Sverige-Cypern, mellan Arlanda- Larnaca. I flottan ingår Airbus A-320 med 180 stolar, Fokker 100 med 100 stolar och Saab 2000 med 50 stolar, de senare i trafik främst för Blue 1. MCA Airlines utför även ACMI trafik och en del charter, t ex för Kronflyg och fiskecharter till Murmansk. I våras förvärvades MCA Airlines Air Express av Saléniagruppen. MCA Airlines är privatägt, baserat på Arlanda och med svenskt AOC. Standby News, Dagens Nyheter   12/08/09

go kart 020

GO-CARDS INFORMATION TIL KUNSTNERE


En vigtig del af GO-CARDs koncept er de redaktionelle postkort.Vi udvælger jævnligt redaktionelle postkort, som bliver udstillet i vores distributionsnet i hele Danmark . GO-CARD trykker redaktionelle postkort for at støtte kunstnere og ikke kommercielle skæve idéer, og naturligvis for at sikre at vores stativer altid er spændende. Alle har mulighed for at sende forslag ind til GO-CARDs redaktionelle linje. Du skal sende dit forslag til: kunst@go-card. dk.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


170 kommentarer » Spring til kommentarfelt

RD

Posted: 12 august 2009 - 19:21 - Svar

Gad vide hvordan støtterne af irakerne i Brorsonskirken vil reagere, når disse afskyelige mennesker skal sendes ud? Støttekoncerter, underskriftsindsamlinger samt konfrontation med politiet ville ikke undre..

Bortset fra det, er det trods alt godt, at landsretten retter op på byrettens deciderede bizarre dom.

  Morten Nielsen

  Posted: 12 august 2009 - 20:13 - Svar

  “Gad vide hvordan støtterne af irakerne i Brorsonskirken vil reagere, når disse afskyelige mennesker skal sendes ud? Støttekoncerter, underskriftsindsamlinger samt konfrontation med politiet ville ikke undre..”

  Præcis den samme tanke jeg fik som første reaktion. Og, er forskel i status mellem kvinder og mænd ikke en integral del af deres kultur, som vi jo må respektere..?

Anonym

Posted: 12 august 2009 - 19:31 - Svar

Jeg vil kalde byrettens domme med betingede udvisninger for skandaløs.

Disse fire irakere, som ødelagde en 14 årig pige for bestandig ved at bandevoldtage hende oralt, vaginalt og analt, skal SELVFØLGELIG

LFPC

Posted: 12 august 2009 - 19:32 - Svar

->RD

Der var jo en demonstration for nylig udenfor retten hvor en anden iraker blev dømt til udvisning, også for overgreb på en mindreårig, så det scenarie du antyder er slet ikke usandsynligt. Mere end noget siger det hvor polariseret det danske samfund er blevet – og de to fløje vil aldrig blive forsonet igen. Danmark er kløvet i to.

LFPC

Posted: 12 august 2009 - 19:36 - Svar

Er der nogen der kan opklare hvordan det var muligt at foranstalte uro ved denne retssag? Etageklippet ungdommelig trash fra Irak i retten -> uroligheder. Hvor svært kan det være? Hvorfor var hver enkelt ikke massivt mandsopdækket?

Johansen

Posted: 12 august 2009 - 19:39 - Svar

Jeg vil kalde byrettens domme med betingede udvisninger af de irakiske voldtægtsmænd for skandaløs. Disse domme blev heldigvis anket af anklageren

Disse fire irakere, som ødelagde en 14 årig pige for bestandig ved at bandevoldtage hende oralt, vaginalt og analt, skal SELVFØLGELIG udvises af Danmark for bestandigt. Det er irakerne nu dømt til i landsretten. Alt andet vil være en hån imod vor retsfølelse i almindelighed og mod offeret i særdeleshed.

Disse fire irakere, som ikke er danske statsborgere, har misbrugt Danmarks gæstfrihed ved at lave helt uacceptabel kriminalitet. Irakerne hører ikke hjemme i Danmark, men i den præ-moderne, uciviliserede klankultur, de kom fra.

RD

Posted: 12 august 2009 - 19:41 - Svar

..og hvad er straffen, hvis nogen, for at kaste stole efter dommer/anklagere?

JensH

Posted: 12 august 2009 - 19:43 - Svar

@LFPC

“Der var jo en demonstration for nylig udenfor retten hvor en anden iraker blev dømt til udvisning”

Hvilken demonstration?? Var demonstraterne etniske Danskere?? En ting er at klanen og ande herboende Irakere demonstrerer mod deres kriminelle landsmænd bliver sendt hjem, (det kunne jo blive dem selv næste gang), men at etniske Danskere skulle demonstrere mod en kriminel udlænding, der har forgrebet sig på en mindreårig, bliver udvist ville jeg finde ubegribeligt??

Mette

Posted: 12 august 2009 - 19:46 - Svar

Det er en latterlig lille fængselsstraf, men der er jo ikke grund til at have besvær af dem her i landet, og det eneste, der virkelig går dem på, er udvisning.

  Janne

  Posted: 12 august 2009 - 20:34 - Svar

  Ja, det er en latterlig lav fængselsstraf. Men jo hurtigere de kommer ud af Danmark des bedre. Det må være forfærdeligt for pigen og familien at vide at de 4 barbarere stadigvæk befinder sig i Danmark nu.

  Så i øvrigt her til aften en god udsendelse på TV2 news hvor Bent Falbert og Seidenfaden blev interviewet om DF. Der blev sagt en del til DF’s fordel. Det var godt sødt til kaffen. Godt gået DF.

LFPC

Posted: 12 august 2009 - 19:46 - Svar

“..og hvad er straffen, hvis nogen, for at kaste stole efter dommer/anklagere?”

Ingen, efter alle erfaringer at dømme. Etno-trash har længere line. Man har efterfølgende uforklarlige vanskeligheder ved at identificere gerningsmændene, og man gider ikke balladen en gang til ved næste domsafsigelse. Etno-trash bliver mig bekendt heller ikke straffet for foragt for retten hvis de nægter at rejse sig for en kvindelig dommer.

DanskeriTN

Posted: 12 august 2009 - 19:47 - Svar

“Hvor svært kan det være? Hvorfor var hver enkelt ikke massivt mandsopdækket?”

Det er svaert, meget svaert. Danskerne lever i en fantasiverden, saerlig dem der har hoejere uddannelse og arbejder for etaten. Det ubehagelige ignoreres, det indelydende bortforklares med stor arbejdsomhed.
I USA bruger de kaeder om ankler og haandled forbundet og faestnet til et laedderbaelte om livet.

Saa hvis de kriminelle flipper ud, kan de kun spraelle som en fisk paa jorden.

I naervaerende sag, ville haengning have vaere en rimelig straf. Dernaest udvisning. De skal ikke ligge i Dansk jord.

  Doc

  Posted: 12 august 2009 - 20:16 - Svar

  ” Det er svært, meget svært. Danskerne lever i en fantasiverden, særlig dem der har højere uddannelse og arbejder for etaten. Det ubehagelige ignoreres, det indelydende bortforklares med stor arbejdsomhed.”

  Nu skal du ikke stryge alle over med samme kam. Der er dem med højere uddannelse, som mig, der ikke har nogen problemer med at ekspedere ”berigelsen” tilbage til sit kulturelle origo. Det er mit beskedne indtryk, at vi bliver flere og flere.

   Vivi Andersen

   Posted: 13 august 2009 - 19:11 - Svar

   Ja, det er også det indtryk jeg har fået gennem de seneste måneder.

   Folk er ved at være grundig trætte af berigere fra de arabisk-islamiske lande.

   Men desværre er det hvad vi kommer til at indstille os på at få mange flere af, når EuroMed træder i kraft fra januar 2010.

   Det bliver folk fra EUs kommende ( fra jan.2010) PARTNERLANDE, de 9, og 10 hvis Libyen også bliver Partnerland, arabisk-islamiske Middelhavslande + …..Tyrkiet !

   Tyrkiet, som bl.a. Bent Bendtsen helt havde “glemt”, da han for et par måneder siden foreslå en priviligeret aftale for Tyrkiet med EU, forlængst havde fået en sådan i hus !

   Det skal nok blive interessant, når disse landes befolkninger begynder at agere efter Søjle 4 i EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler, hvilket de jo får adgang til som befolkninger i Partnerlande, og som omhandler arbejdskraftens frie bevægelighed i EU !

   Når man tænker på de befolkningstilvækster som samtlige af disse lande har præsteret – nogle af de højeste, hvis ikke DE højeste på globalt plan – og landenes ringe muligheder for at tilbyde deres befolkninger rimelige skolegang og uddannelse samt arbejde, så vil det mest naturlige være, at de søger nordpå og ind i EU-landene.

   Noget EU selv har gjort dem opmærksomme på er muligt.

   De der kommer til at skulle lægge økonomi, skuldre og rygge til bliver naturligvis befolkningerne i Europas lande.

   Samtidig arbejder EU på at hente 50 + millioner af sorte afrikanske muslimer til Europa.

   Til det formål er man startet med at oprette et hvervekontor i Mali – og enten der der oprettet kontorer i andre dele af nordafrika eller der er flere på vej.

   Men dette hører europæerne jo ikke noget om – i hvert fald ikke direkte fra EU selv.

   Hvorfor vi skal have tilført over 50 millioner sorte, muslimske afrikanere uden chancer for at få jobs i EU aner jeg ikke.

   Men det lyder og er helt forrykt.

LFPC

Posted: 12 august 2009 - 19:48 - Svar

JensH: “Hvilken demonstration??”

Det var sammenfaldende med besættelsen af Brorsons. Demonstranterne lavede spektakel i gaden der kunne høres inde i retten. Jeg skal se om jeg kan grave historien frem.

Thomas Nydahl

Posted: 12 august 2009 - 19:53 - Svar

Tack för tipset – som alltid intressant när du skriver om utvecklingen i våra två länder. Jag hoppas du godtar att jag skrivit om det i min blogg utifrån ditt tips och avisens artikel. Allt gott, Thomas

steen

Posted: 12 august 2009 - 19:57 - Svar

@ Thomas, selvklart – jeg læser din blogg regelmæssigt med stor glæde, også det du skrev for Sappho. Den är ett måste. Du er nødt til at fortsætte ! Jeg kan jo ikke sige, hvor meget jeg savner Kurt Lundgren, som var det første jeg slog op på hver morgen. mvh Steen

Mosemanden

Posted: 12 august 2009 - 20:08 - Svar

“Vil du også sende Makmoud til Irak”

Sig mig er de døvstumme i hos Kirke Asyl ?

Pk

Posted: 12 august 2009 - 20:13 - Svar

Måske , måske er der et lille håb for, at vi som nation overlever. Måske.

Hvilken vidunderlig dom…tør næsten ikke tro på det….
Den 1. domsfældelse var en skandale af rang. Der bør rulle karriere…
lige ned i skraldespanden.

Thomas Nydahl

Posted: 12 august 2009 - 20:16 - Svar

Steen, stort tack för din vänlighet. Jag fick en första reaktion från en vän som skrev så här: “Vad domarna beträffar … finner jag dem för milda, om du vill veta det.” Ska bli intressant att se om fler säger något. Vill också passa på och säga att jag läser din blogg, minst två ggr om dagen!

Pk

Posted: 12 august 2009 - 20:30 - Svar

Aviserne har historien. Politiken, ikke ord om at de er fra Irak…
HVILKEN LANDSFORRÆDER AVIS.

Svensken

Posted: 12 august 2009 - 20:41 - Svar

Danmark är ett gott land! I Sverige hade det aldrig blivit fråga om utvisning över huvud taget. Men så håller ju detta land också på att falla sönder.

steen

Posted: 12 august 2009 - 20:49 - Svar

@ Thomas : Jeg håber at det skinner igennem, at mit forhold til Sverige – der begyndte ved en tilfældighed omkring 1960 i den gamle konges tid – grundlæggende er et kærlighedsforhold, ugengældt af over-Sverige, men ikke af det rigtige Sverige, menneskene. Det kan måske være svært at se til hverdag, men ikke desto mindre.

Dengang og i alle årene frem nød vi den luksus, at vi kunne være upolitiserede, hvis vi ville. Det er anderledes idag. Det er ad Helvede til og det er trættende. Alligevel har jeg aldrig abonneret på noget parti, hvad der gerne skulle gøre denne blog til noget andet og lidt mere end et propagandaorgan. Jeg beklager at jeg må være så hård ved svenske medier og politikere, men det kan ikke være anderledes, som tingene er. Mine heldigvis mange svenske venner forstår det godt. De er i grunden mere bastante i deres skriverier end jeg er.

Mia

Posted: 12 august 2009 - 20:51 - Svar

To år og ni måneder!! Og så havde de endda den frækhed at kaste med stole! De skal være særdeles tilfredse med at forlade landet i live.
Hvorfor fordobler dommeren ikke straffen på stedet?

JensH

Posted: 12 august 2009 - 20:55 - Svar

@Svensken

Arh, det er nu ikke helt sandt. Faktisk kan man godt blive udvist af Sverige. Her da ihvertfald et eksempel, hvor en Afghansk mand, som har begået et mord, er blevet idømt udvisning af Svea hovrätt. Selvom man kan godt på nedenstående artikel fornemme at SVT-journalisten er forarget over dommen, (“dömts till utvisning av Svea hovrätt trots att han har flyktingstatus”):

“Mördare med flyktingstatus utvisas

En 64-åring afghansk man från Nyköping som i mars ströp sin hustru har dömts
till utvisning av Svea hovrätt trots att han har flyktingstatus.

Mannen dömdes i både tingsrätt och hovrätt för mord till rättspsykiatrisk vård.

I det rättspsykiatriska utlåtandet konstateras att det finns risk för återfall i brottslighet av allvarligt
slag. Därmed uppfylls kraven för att få utvisa personer med flyktingstatus.

Mannen har fem minderåriga barn i Sverige.”

http://svt.se/svttext/web/pages/116.html

Så det kan altså godt lade sig gøre at få udvist kriminelle udlændinge i Sverige. Det burde bare være en sanktion man brugte langt oftere både i Sverige og i Danmark.

Universalgeni

Posted: 12 august 2009 - 20:55 - Svar

Skal der ikke en ny retssag til, så tilskuere med flere kan blive straffet for overfald på dommere og andet retspersonale? Vold mod embedsmand i funktion? Sådan en samling pædofile landevejrøvere!

JensH

Posted: 12 august 2009 - 21:13 - Svar

“skal der ikke en ny retssag til, så tilskuere med flere kan blive straffet for overfald på dommere og andet retspersonale”

Nej, deres ‘straf’ har sandsynligvis bestået i, at de umiddelbart efter optøjerne har måttet gå ‘i 15 minutters dialog’ med en flink politimand, som høfligt har forklaret dem at den slags ‘udbrud’ ser man altså helst ikke i en Dansk retssal.

Mette

Posted: 12 august 2009 - 21:16 - Svar

Steen, det du skriver om dit forhold til Sverige svarer jo ganske til mit og også til mit forhold til Norge. Vi gad jo ikke skrive så meget om vore skandinaviske naboer, hvis vi var ligeglad med dem og deres lande.

Vi er jo netop ikke ligeglade.

@ Mette: Det anede mig. Nej, vel ?

LFPC

Posted: 12 august 2009 - 21:53 - Svar

JensH:

Jeg fandt den historie jeg nævnte:

Byret: Iraker skal udvises

Offentliggjort 24.06.08 kl. 13:21 – opdateret kl. 17:23

En 38-årig iraker får ikke sløjfet sin udvisningsdom, afgjorde Københavns Byret tirsdag. Han står dermed til tvangsudsendelse af Danmark.

Manden er dømt til udvisning oven i en straf på to et halvt års fængsel for seksuelle overgreb på et barn under 15 år.

30-40 aktivister fra initiativet “Stop Udvisningerne” demonstrerede foran byretten. De blev mødt af en politistyrke, som sørgede for, at demonstranterne ikke fik adgang til retsbygningen, der blev låst af.
[…]

Mustafa Ahmed bad sin advokat om at kære kendelsen og sagde til dommeren, at han var rystet over den behandling, Danmark har givet ham.

– Det minder om, hvad Hitler gjorde mod danskerne, sagde han stærk ophidset, mens tolken forsøgte at berolige ham.[…]

RD

Posted: 12 august 2009 - 21:57 - Svar

Gad vide hvordan kirkeasylgruppen forholder sig, hvis der bliver fremsat mordtrusler mod de fire voldtægtsforbrydere i Danmark? Så er det måske ligefrem lig med en krænkelse af deres menneskerettigheder ikke at udvise dem til deres hjemland..:)

Thomas Bolding Hansen

Posted: 12 august 2009 - 22:04 - Svar

Ja, jeg vil også sende Mahmoud til Irak, som ikke er et mere farligt land, end f.eks Sydafrika og langt fra det farligste land i verden, og i øvrigt langsomt på den rette kurs.

Det vil jeg fordi, jeg ikke støtter de facto begrebet og selvudvælgelsen af nogle flygtninge, som bliver flygtninge på første klasse, og fordi vi har dårlige erfaringer med flygtninge fra lige hans land.

Han kan altid forsøge at blive kvoteflygtning, som er uden retten til at vælge hvilket land han skal bo i.

Er han begrundet flygtning, har han kun ret til at bo i et “sikkert” land. Ikke et velfærdssamfund og et af verdens rigeste samfund.

Og vi kan ikke tage særhensyn til lige ham, uden at i princippet skulle gøre det over for alle andre som møder op og søger asyl.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 12 august 2009 - 22:06 - Svar

“30-40 aktivister fra initiativet “Stop Udvisningerne” demonstrerede foran byretten. De blev mødt af en politistyrke, som sørgede for, at demonstranterne ikke fik adgang til retsbygningen, der blev låst af.
[…]”

Som jeg har skrevet før om samme tilfælde, sikke en taktisk begavelse.

JensH

Posted: 12 august 2009 - 22:07 - Svar

@LFPC

“30-40 aktivister fra initiativet “Stop Udvisningerne” demonstrerede foran byretten.”

Rystende mangel på proportionssans og empati dette mindreårige offer for denne irakers seksuelle overgreb. Jeg levede en google-search på “Stop Udvisningerne”, og det er vist en virkelig rabiat gruppe loonier på den yderste venstrefløj. De har åbenbart flere gange mødt op i Kastrup Lufthavn for at med voldelige midler at stoppe konkrete udvisninger, og har også lavet en ‘aktion’ hvor de besatte Integrationsministeriet:

Deres slogan er ifølge deres hjemmeside: “Asyl til alle – ingen flygter for sjov!”, og det er da meget muligt ingen ‘flygter’ til Danmark ‘for sjov’, men der er en hel del der gør det for at forbedre deres materielle levestandard:

http://stopudvisningerne.blogspot.com/

Men tak for updaten.

  Signe

  Posted: 13 august 2009 - 10:38 - Svar

  Hvornår mon de ændrer sloganet til: “Statsborgerskab til alle – ingen voldtager for sjov” ?

JensH

Posted: 12 august 2009 - 22:12 - Svar

@LFPC

“Etno-trash”. En glimrende betegnelse for alle de kriminelle low-lifes vi har importeret til landet siden den ulyksaglige udlændingelov af 1983. Jeg håber ikke du har noget imod jeg gør brug af betegnelsen i fremtiden??

Universalgeni

Posted: 12 august 2009 - 22:14 - Svar

Der er rent faktisk dem, der kommer hertil for sjov. Og kalder sig flygtninge. Så snart de har fået førtidspensionen, tager de hjem igen.

LFPC

Posted: 12 august 2009 - 22:35 - Svar

JensH: “Jeg håber ikke du har noget imod jeg gør brug af betegnelsen i fremtiden??”

Nej, selvfølgelig ikke, måske har jeg det selv et andet sted fra. Det er en af de historier hvor man er nødt til at lukke vrede ud. Jeg håber bare at de pågældende kommer til at afsone sammen med hårdkogte danske kriminelle.

JensH

Posted: 12 august 2009 - 22:36 - Svar

Jeg har siddet og googlet lidt her til aften, og det forkommer mig, at der falder mange domme over Irakere der opholder sig her i landet. Hører Irakerne til blandt de mest kriminelle?? Jeg troede det var Marrokanerne og Palæstinenserne der lå i den absolutte top når det kommer til kriminalitet her i landet??

Nå, men under alle omstændigheder er arabere massivt overrepræsenterede i kriminalstastikkerne, så det er nok ingen tilfældighed at jeg fandt så mange historier med kriminelle Irakere. Det fik mig til at tænke på hvordan det gik med de Palæstinensere der besatte kirker i 1991-92. Da de først havde fået amnesti kvitterede de med følgende opvisning i kriminalitet og samfundsnasseri:

“I 2005 viste en undersøgelse at omkring 42% (135) af palæstinenserne i de efterfølgende år har været involveret i og dømt for kriminalitet og at 74% (238) var på passiv forsørgelse. Af de 110 børn født af gruppen af 321 palæstinensere havde 56% (62) været involveret i kriminalitet.”

Hvis vi så går frem til situationen omkring besættelsen af Brorson kirken, så er det selvfølgelig grov manipulation når medierne hele tiden fokuserer på de (få) børn der findes i denne gruppe af afviste Irakiske asylansøgere. Ud af de cirka 280 er der vistnok kun 14 børn og incl. deres forældre udgør ‘børnefamilierne’ ialt 21 personer. Resten er enlige mænd, d.v.s. lykkejægere som har taget en chance for et bedre liv materielt set, men nu ikke vil acceptere at svindlen ikke gik. Eftersom vi her taler om enlige mænd, ville det så være helt umuligt, at såfremt en amnesti blev givet, så kunne vi i år 2022 lave en opgørelse, der viste stort set det samme resultat, som den der blev lavet om de Palæstinensiske fup-asylanter i 2005???

JensH

Posted: 12 august 2009 - 22:41 - Svar

@LFPC

“de pågældende kommer til at afsone sammen med hårdkogte danske kriminelle”

Du siger noget. Voldtægtsforbrydere ligger vist meget lavt i fange-hierarkiet i landets fængsler, og pædofile ligger allerlavest, og den arme pige var kun 14 år. Jeg ved det ikke lyder rart når jeg siger det, men et eller andet sted håber jeg virkelig de får deres sag for i fængslet, (nu de slap med bare 2 år og 9 måneder).

Thomas Bolding Hansen

Posted: 12 august 2009 - 23:02 - Svar

JensH Så vidt jeg husker er det blandt de tredje eller fjerde mest kriminelle indvandrergrupper i Danmark

Jeg har lavet en post baseret på et års domme af Irakere:

Så kommer vi til Irakiske indvandrere. De udmærker sig med to dømt for manddrab, som 0,38 procent af befolkningen, en voldtægt og den sædvanlige overrepræsentation inde for grov vold og røverier:

Andel af befolkningen i procent 2006 0,38 procent

Andel af drab = 9,09 procent
Voldtægter = 2,38 Procent, (gennemsnittet for flere år er højere)
Voldforbrydelser i alt, højere i den grove afdeling = 1,97 procent (højere i andre år)
Røverier = 2,5 procent (også højere i andre år)

Fra mit regneark jeg har brugt til følgende link til oversigt over domme, så længe som DST har udregnet dem efter national oprindelse, kan jeg se.

5 mord på seks år –
74 tilfælde af alvorligere vold
8 voldtægter

Og bredere, de mest kriminelle indvandrergruppers andel af domme ved domstolen over samme årække:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/06/mere-om-indvandrerkriminalitet. html

Vivi Andersen

Posted: 12 august 2009 - 23:03 - Svar

JOHANSEN

Hej med dig – hvor har du været ?

Angående de 4 irakere, så får de det vist hedt i spjældet.

For er der ikke noget om at voldtægtsforbrydere der har begået deres overgreb mod børn får en temmelig bastant behandling af de øvrige indsatte ?

Mahmoud.. selvfølgelig skal han da hjem og hjælp til med at få opbygget sit eget land til en tidssvarende stat!

Han skal ikke fjedre den af på forsørgelse her i landet, for sådan vil det jo blive .

JensH

Posted: 12 august 2009 - 23:15 - Svar

@Thomas Bolding Hansen

Mange tak for linket. En glimrende og let overskuelig opgørelse du der har lavet på din blog. Den er i al sin enkelhed en glimrende illustration af katastrofens omfang, og gør det endnu mere ufatteligt, at der stadig findes Folketingspartier (og en relativ stor andel af befolkningen), der ønsker at genoptage masse-indvandringen fra den muslimske verden.

Universalgeni

Posted: 12 august 2009 - 23:16 - Svar

@ Vivi: Nu har sammensætningen af indsatte jo ændret sig en del de senere år. De bliver nok nærmere fejret af deres medfanger for deres evne til at følge “profetens” forbillede.

Irakerne tager hævn nu. Citat fra JP:

Iraks regeringschef afviser bestemt, at Irak har indgået aftaler med noget fremmed land om at modtage irakiske flygtninge, som bliver tvunget hjem.

http://jp.dk/udland/article1780036.ece

JensH

Posted: 12 august 2009 - 23:19 - Svar

@Universalgeni

Arh, premierminister Nuri al-Maliki vil nok bare pumpe lidt flere penge ud af den Danske regering.

Bjovulf

Posted: 12 august 2009 - 23:35 - Svar

Go Cards ?!?!?

Ha, hvad med nogle “Go Home” cards eller “Go’ Tur Hjem” cards, der udspecificirer, hvor mange
grove forbrydelser, totalt respektløs opførsel, asylsvindel samt gigantisk fup med offentlige ydelser,
statsborgerskaber på falske forudsætninger og månedlange ferieture til hjemlandet mv. han (?) og
hans evigt krævende landsmænd og trosfæller – samt folk fra de andre uintegrerbare og vranggvillige
kulturer – har på samvittigheden i DK igennem de sidste 3-4 årtier? 🙂

  Zonka

  Posted: 13 august 2009 - 10:48 - Svar

  “Gå direkte i fængsel”, hvis du passerer bistandskontoret udbetales ej 2000 kr 😉

   Bjovulf

   Posted: 13 august 2009 - 22:47 - Svar

   Ja, haha – glimrende, Zonka 🙂

   Kom gerne med flere – det kunne jo blive en hel folkesport.
   Og man kan vist lave sine egne Go (Home) Cards på deres
   hjemmeside … så det er bare at gå i gang, folkens.

Robin_Shadowes

Posted: 13 august 2009 - 02:26 - Svar

Ja, det var löjligt låga straff i paritet med det grova brottet men ni får väl trösta er med att dom blir utvisade på livstid. Good riddance som dom säger “over there”.

Fritz

Posted: 13 august 2009 - 06:56 - Svar

Det kunne være særdeles interessant at høre ledende politikere på venstrefløjen, om de syntes at udvisnings dommenen er retfærdige.

Johansen

Posted: 13 august 2009 - 10:19 - Svar

Vivi Andersen

Jeg har været lidt travlt optaget af at skrive debatindlæg til aviserne. Og så en god sommerferie ud i det ganske danske land. Højskoleophold kan varmt anbefales.:-)

Stod det til mig så var Brorson kirke blevet rømmet samme dag, den blev besat af irakerne.
De afviste asylansøgere skal IKKE køres retur til et asylcenter, men naturligvis direkte til lufthavnen med enkeltbillet tilbage til Irak. Der er en hjemsendelsesaftale med de irakiske myndigheder. Hvad nøler det danske samfund for? Tving irakerne hjem NU.

JensH

Posted: 13 august 2009 - 10:44 - Svar

Så synes Poul ‘i bliver aldrig stuerene’ Nyrup at han trængte til at træde ud af glemslen, og vise sin ophøjede moralske civilcourage. Nu hvor Svend Auken nærmest er blevet helgengjort, fordi han lige nåede at forlange amnesti til de afviste i Brorsonkirken, så synes Nyrup også lige han vil have sin del af den omkostningsfrie ‘godheds-glorie’.

Den gamle ‘statsmand’ udtaler fra sit ophøjede pensionistliv, at rydningen af brorson kirken er “Uværdig for Danmark”, og
at “udlandet får et kynisk billede af Danmark efter politiets storm på en kirke med uskyldige mennesker”, (egentlig utroligt så meget “udlandet” interesserer sig for interne Danske forhold. Denne påståede interesse slår ikke rigitg igennem på CNN, BBC, ARD eller ZDF). Nyrup fortsætter tiraden;

“Jeg er dybt rystet over den kynisme, som synes at have sat sig fast i det danske samfund.”

http://www.berlingske.dk/article/20090813/politik/90813067/

Og jeg er egentyli ‘dybt rystet’ over at disse såkaldt ‘fantastiske fire’ socialdemokratiske dinosaurer ikke kan fatte, at deres tid er for længst er forbi. Det var den vel egentlig ret beset med Folketingsvalget 2001. Ihvertfald hvad angår landspolitik. Alligevel gør de alt hvad de kan for at gøre tingene så besværlige som muligt for den nuværende partiledelse. Ritt Bjerregård opretter pludselig en ‘rød skole’ istedet for at koncentrere sig om Københavnsk politik. Mogens Lykketoft farer rundt og ter sig som en gammel bitter og indebrændt mand, og kommer med udtalelser der egner sig bedre til 1975 end 2009. Svend Auken nåede lige at optræde på slap line i demonstration for amnesti til de afviste asylansøgere. Og nu føler Nyrup sig så også kaldet til at gøre livet sværere for ledelsen i det parti han hævder at have sine dybe rødder i. Med den slags venner behøver Thorning-Schmidt ihvertfald ingen fjender.

  li

  Posted: 13 august 2009 - 11:17 - Svar

  Ja, og jeg er også “dybt rystet” over denne tæppepisser nyrup rasmussen. Hvad har idioten tænk sig, at proceduren nu skal være: råb asyl, besæt en kirke og vent derefter venligst på amnesti!!
  Jeg sidder her måbende hovedrystende tilbage, med en følelse af at manden er komplet idiot.

Signe

Posted: 13 august 2009 - 11:16 - Svar

En glædens dag, når (hvis?) disse fire forbrydere i praksis bliver sendt ud af landet.

Når nu den ærværdige dommerstand synes, at voldtægtsforbrydere skal have mulighed for at gå frit rundt efter et par år bag tremmer, så er det da altid noget, at det bliver i Irak frem for i Danmark.

Synd for de irakiske børn – men hellere et irakisk barn end min datter…

Hverken den lovgivende, udøvende eller dømmende magt i Danmark virker mærkbart tynget af beskyttertrang overfor børn, uanset hvor de befinder sig i verden.

Janne

Posted: 13 august 2009 - 11:22 - Svar

JensH

Jeg synes at det er socialdemokraternes, SF’s og det radikale venstres manglende rettidige omhu – hvad angår den danske befolknings tryghed og frihed – der er kynisk.

JensH

Posted: 13 august 2009 - 11:30 - Svar

@Janne

Ja, det er vel de partier som først og fremmest har frembragt denne påståede ‘kynisme’ med deres ukritiske ‘åbn ladeport’-politik. En politik som har betydet, at sikkerhed og tillid borgerne imellem langsomt men sikkert er blevet nedbrudt. Men Nyrups partikammerater på ‘Borgen’ skal jo -i modsætning til Nyrup- genvælges, og håber stadig på at indtage regeringsposter, så de har valgt at støtte politiets aktion:

“Socialdemokraterne bakker fuldt op om politiets aktion i nat, hvor Brorson kirken på Nørrebro blev ryddet for irakere ”

http://www.berlingske.dk/article/20090813/danmark/90813003/

Derimod er deres allierede i SF, Enhedslisten og de Radikale fuldstænig hysteriske, og omtaler politiets aktion som “bestilt arbejde”:

http://www.berlingske.dk/article/20090813/politik/90813015/

Janne

Posted: 13 august 2009 - 11:38 - Svar

Selvfølgelig skal kirken ikke have det sidste ord i problemet der knytter sig til Brorson kirken. Vi har ikke og skal ikke have teokrati i Danmark. Jeg er desuden rystet over hvad kirken og tilhængere af besættelsen af kirken byder politibetjente i arbejde. Folkekirken har et problem hvad det angår. Den fremstår mere og mere politisk.

JensH

Posted: 13 august 2009 - 12:22 - Svar

Angående rydningen af Boroson Kirken, så ved jeg allerede nu hvilke TV-billeder vi de næste par måneder skal se om og om igen på både DR og TV2NEWS:

http://www.berlingske.dk/article/20090813/danmark/908130388/

Mette

Posted: 13 august 2009 - 12:35 - Svar

Lad være med at se tv, JensH. Det tager forbløffende kort tid at vænne sig helt af, og man får god tid til meget andet. Det er som at få en masse fridage foræret.

En undersøgelse viser, at danskerne i gennemsnit ser tv 3 timer og et kvart hver dag. Tænk, hvad den tid kan bruges til, og hvor skønt det er at være fri for Mette Walsted Vestergaard og alle de andre.

Ynkelige Nyrup så en mulighed for at komme på skærmen. Han og gemalinden ældes ikke med ynde. Hun lyder som røst fra 68’er graven og den mest firkantede kvindesag. Tror hun mon, at vi andre ser hende og hendes livsførelse som et godt eksempel?

JensH

Posted: 13 august 2009 - 12:43 - Svar

@Mette

“Lad være med at se tv, JensH”

God ide. Det ville også være bedre for mit blodtryk. Dog sker det engang imellem, at de sender noget interessant. Bl.a. har de på DR2 sendt nogle interviews lavet af Clement, som jeg ellers normalt finfer uuholdelig, men som det rent faktisk er lykkedes at lave nogle seværdige interviews.

JensH

Posted: 13 august 2009 - 12:47 - Svar

@Steen

Har du hørt noget om denne historie fra Sverige. Under overskriften “Sverige tvangsudviser også irakere” skriver DR.dk bl.a.:

“Specialfly til tvangsudvisningerne
Sverige har planer om at udvise titusindvis af afviste irakiske asylansøgere de nærmeste år. Myndighederne regner med at bruge specialchartrede fly til tvangsudvisningerne. Sverige skal også organisere fælles EU-udvisninger med hjælp fra den Frontex, som er den EU sikkerhedsorganisation der står for sikkerheden ved unionens ydre grænser. ”

“titusindvis”??? Og så hyler de Svenske medier op om Dansk ‘fremmedfjendskhed’ i forbindelse med 280 afviste asylansøgere, der har besat en kirke i København.

JensH

Posted: 13 august 2009 - 12:48 - Svar

Hov, jeg glemte linket til DR.dk historien:

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/08/13/100611.htm

Janne

Posted: 13 august 2009 - 12:58 - Svar

JensH

Jeg bryder mig bestemt ikke altid om socialdemokratiet. Se f.eks. en ven partiet har:

“Genopdragelsesrejse koster for S-kandidat”

h t t p://jp.dk/indland/aar/politik/article1780633.ece

Derudover er det socialdemokraterne der:

f.eks. vil sylte stramningen af udlændingepolitikken.

Det er også flere S borgmestre der har sagt at rockere skal ud af byerne, men samme S borgmestre har ikke sagt at indvandrerbander skal ud af byen. I øvrigt som om man bare kan jage dem ud af byen og så er de væk..

Det er S der samarbejder med imamer.

S politiker i Århus støtter islamisk faste i folkeskolen.

En S politiker vil lave store bededag om til en islamisk helligdag.

Flere S politikere kæmper for islamisk tørklæde på kvindelige ansatte i offentlige embeder – også kvindelige dommere.

S vil i dialog med Iran og Syrien.

Det er bl.a. S der forsvarer islamisk tørklæde på folkevalgte politikere på talerstolen i Folketinget.

  Bjovulf

  Posted: 13 august 2009 - 13:56 - Svar

  Helt vild historie, Janne.

  Der kan sgu da ikke være særligt farligt i den del af Somalia, hvis man sådan bare
  uden videre kan sende sine børn på islamisk genopdragelse der i 1½ år.

  Men så kan forældrene sikker også sagtens bo der selv … og behøver ikke asyl her.

  Og hvor umulige er sådan et par stakkels gennemislamiserede skolebørn mon ikke at have
  at gøre med for vores allerede hårdt prøvede skolesystem, når de så returnererer?

  Her er TV2 Østjyllands version:
  http://www.tv2oj.dk/vis_nyhed.asp?AjrDcmntId=25874

Janne

Posted: 13 august 2009 - 13:11 - Svar

Jeg er meget tilfreds med at Sappho og Snaphanerne gør det journalistiske arbejde ingen af de danske papir aviser gør – nemlig at sætte særligt fokus på offer – her en pige på 14 år og hendes familie – i stedet for på de fire overfaldsmænd og familier der opfører sig som jeg ved snart ikke hvad. Og jeg har stor medfølelse med den hårdt ramte familie, der først må opleve at deres pige får ødelagt sit liv og dernæst oplever at det er nødvendigt at leve ‘under jorden’. Og det i Danmark!

Janne

Posted: 13 august 2009 - 13:19 - Svar

Den århusianske socialdemokrat med genopdragelsesrejsen er i øvrigt formand for et integrationsråd…

  li

  Posted: 13 august 2009 - 14:14 - Svar

  Jamen, han er sikkert bare en af socialisternes “rollemodeller” du ved, dem der efter et stykke tid afslører sig selv som primitive islamister med alt for meget bogstavstro islamisme i hoved!

Anonym

Posted: 13 august 2009 - 14:21 - Svar

Plakaten med Makhmoud er lige efter bogen.

Ved et meninghedsraadsmoede i Brorson Kirken tidligere paa sommeren, havde et at af medlemmerne ifoelge referatet, vaeret til moede med Dansk Flygtningehjaelp. Her enedes man om at taktikken skulle vaere at personificere sagerne, altsaa fokusere paa personens skaebne. Derfor fik vi TV udsendelsen med den graedende pige der ikke kunne arabisk, hvilket var ligegyldigt for hun er kurder og familien taler kurdisk og skal til Kuridistan, og plakaten med Makhmoud.

Foelelsesporno.

PeterK

Posted: 13 august 2009 - 14:29 - Svar

Jeg har begaet indlaeggety under anonym ovenfor.

Ramsdahk har inderlig ret – kirkerummet er blevet kraenket. Det har han selv vaeret medvirkende til, ved at bruge sin stilling som praest og kirken i politisk oejemed.

Det er rystende hvis han virkeligt har udtalt at han ikke bryder sin om at kirken ikke har det sidste ord. Hvis det virkelig er sandt, saa er manden direkte farlig. Dum er han ikke, han har trods alt gennemfoert et universitetsstudium der kraever indlaering af flere uddoede og vanskelige sprog, og en god gang psykologi.

Resultatet af hans droemme kan ses i SaudiArabien m.fl. lande. Hvorfor konverterer han ikke bare og bosaetter sig der?

li

Posted: 13 august 2009 - 14:48 - Svar

Faktisk er rigtig god artikel af Ralf Pittelkow (link øverst)
For hvorfor skal vi have tudet ørene fulde af idioter som nyrup og andre godhedstossers flæberier for åben skærm, uden mikrofonholderne gider stille relevante spørgsmål.
Hvis tudehornet nyrup havde fået spørgsmål om fx han så mente alle afviste asylansøger så bare skal besætte en kirke, for herefter automatisk at få amnesti?
Så har idioten nyrup så mulighed for at svare ja og dermed vise at socialdemokraterne går ind for fri indvation af muslimer fra hele verden! eller sinken nyrup kunne svare nej og så få stillet spørgsmålet, jamen hvem skal så afgører det? og vil dette ikke give forskelsbehandling af asyl ansøgerne ? skal lovstridige afviste asylansøgere belønnes fremfor de afviste der er rejst? vil nyrup nu hente de afviste asylansøgere tilbage der har forladt ladet? ….osv af spørgsmål, der kan vise hvor uigennemtænkt og snot hamrende dumt denne tosse nyrups tuderier er.

Hvorfor “slagter” journalisterne ikke Nyrup på stedet, så han kommer til at stå til ansvar for sine tåbelige udtalelser og konsekvensen af sine tuderier!
Det havde da været den letteste sag at få nyrup udstillet som komplet idiot! i denne sag………ellere rettere OGSÅ i denne sag!

Mette

Posted: 13 august 2009 - 14:58 - Svar

Uha, jeg væmmes, når jeg hører, at de muslimske irakere samledes under et kristusbillede. Hvor usmageligt, og de har sikkert intet til overs for kristne, når det kommer til stykket.

Den gamle dame, som de glemte, var vel mor og bedstemor til nogle af dem, der forsvandt, og det var da ikke politiets fejl, at de kun tænkte på sig selv og ikke fik hende med.

Hvis der er ødelagt noget i kirken og må bruges kræfter på en kraftig oprydning og rengøring, må det være præsten og menighedsrådets ansvar. Det kan umuligt komme ind under force majeure. Kirken er ikke et herberge, præster kan i en sådan situation tage folk hjem i privaten, hvis de vil lege barmhjertige samaritaner.

JensH

Posted: 13 august 2009 - 15:09 - Svar

@Mette

“og må bruges kræfter på en kraftig oprydning og rengøring må det være præsten og menighedsrådets ansvar.”

Helt enig såfremt du taler om de bliver holdt PERSONLIGT ansvarlig for skader og oprydning. Hvis det er deres personlige tegnedreng der skal ‘op af lommen’ kunne det jo have den positive effekt, at menighedsråd og præster vil tænke sig en ekstra gang om inden de begynder at bruge ‘deres’ kirke til at huse afviste asylansøgere. Så har godheden nemlig ikke længere omkostningsfri.

Janne

Posted: 13 august 2009 - 15:11 - Svar

“personificere sagerne, altsaa fokusere paa personens skaebne.”

Tænk hvis danske aviser og (for danskere?) Dansk Røde Kors også gjorde det i forhold til de mange danskere der har lagt liv, helbred og skæbne til multikultur fiktionen. Well, godt at andre gør det.

Mette

Posted: 13 august 2009 - 15:19 - Svar

Nu har jeg set den video, hvor irakere står og skriger og gestikulerer foran alteret. Nok er jeg agnostiker, men det krænker mig ikke så lidt, hvilken blasfemisk opførsel.

Hos Politikken påstås det, at nogle irakere klamrede sig til alteret og ødelagde alterdugen m.m. Jeg synes, at det bortset fra de sædvanlige skrig og skrål ser fredeligt ud. Men jeg kan ikke forstå, at en pige fik et hårdt slag i ansigtet uden for kirken. Den slags er for dumt.

Kan I forestille jer, hvad der ville ske, hvis kristne søgte ind i en moské og opførte sig sådan? Det skulle ikke undre mig, om de i så fald mistede livet.

steen

Posted: 13 august 2009 - 15:38 - Svar

Hvor fredelige de afviste okkupanter var, kan diskuteres. Video

Benjamin

Posted: 13 august 2009 - 15:41 - Svar

De 4 er blevet vist ud – og hvad så? Det ændrer jo ikke en dyt, så længe Danmarks grænser samtidigt står pivåbne overfor Afrika og Arabien og hvor de kulturberigende mujahedeenere ellers kommer fra. Hvad nu hvis der næste år kommer 8 nye ind i landet, som erstatning for de 4, hvilket i grunden lyder meget sandsynligt? Så bliver der bare voldtaget 2 14-årige danske piger i stedet for 1. Kolossal forbedring.

Og hvad med sagsomkostningerne for overhovedet at få dømt rakkerpakket, hvem skal betale det? Det skal såmænd vi allesammen her i form af danske skattekroner, samtidig med at der er ventelister på hospitalerne og børnenes skolebøger er lasede og slidte.

Mette

Posted: 13 august 2009 - 15:54 - Svar

Steen. Jeg udtrykte mig dårligt, det var politiet, jeg tænkte på, da jeg brugte ordet fredelig. Men irakerne brugte i det mindste ikke våben. Det bliver vel det næste, hvis andre præster og meninghedsråd opfører sig lige så uansvarligt.

Ellers deler jeg Benjamins depressive syn på situationen, og et ekko findes på document.no, hvor der stilles flg. spørgsmål:

“Finnes det lenger noen grunn til å tro at regjeringen har kontroll over tilstrømningen til Norge?”

intel

Posted: 13 august 2009 - 16:29 - Svar

@ Benjamin

Det er rigtigt, at det ikke ændrer alverden. Men det er da positivt, når kriminelle udlændinge bliver sendt hjem.

Mette

Posted: 13 august 2009 - 16:29 - Svar

Jeg må igen korrigere mig selv: Irakerne brød selv freden i kiken ved at bruge vold og våben mod politiet.

“Københavns politidirektør Johan Reimann har i dag over for ekstrabladet.dk givet udtryk for, at han anser nattens aktion ved Brorsons Kirke på Nørrebro som en perfekt gennemført politiforretning.

Han forsikrede også om, at politiledelsens hensigt var at gennemføre denne politiforretning så skånsomt, som det overhovedet var muligt.

– Vi kom, så afslappet som vi kan, i skjorteærmer og ‘blød hat’, altså blød kasket. Da der så blev kastet med glas imod folkene, blev det besluttet at finde hjelmene frem – men stadig med skjorteærmer. Først da folk begyndte at bevæbne sig med forskelligt, blev indsatsdragterne fundet frem, forklarede Johan Reimann i formiddags.”

http://ekstrabladet.dk/112/article1206068.ece

Mette

Posted: 13 august 2009 - 17:30 - Svar

Jeg kunne ikke være mere enig. Præsten må sagsøges og menighedsrådet med.

Mit rædsels scenarium nr. et er en fremtid, hvor kirkerne ombygges til moskeer, og inventaret smides på bålet. Længere kommer jeg aldrig, jeg kan ikke holde ud at se på det.

Kirkerne er danskernes, de er vor fælles historie i tusind år. Vi kan til nød flyttes og redde livet ved at skære rødderne over. Men kirkerne kan ikke flyttes, de er rødderne og kulturelt hjerteblod, og hvis vi vil fortsætte med at være danskere, må vi forsvare dem, hvadenten vi er troende eller ikke.

Selv kræsne udenlandske kunstkendere er enige om, at danske kirker er meget rige på kulturskatte. Selv den mest ydmyge og forblæste landsbykirke kan rumme vidunderlig, uvurderlig og uerstattelig kunst både af ældgammel og nyere dato, for i kirkerne og deres inventar er lagt det bedste vi formåede. Det skal ikke være sådan, at sentimentale og ansvarsløse præster og menighedsråd frit kan vælge at sætte det over styr og dermed lægge op til afpresning, vold og ødelæggelser.

Denne situation kommer til at eskalere, indtil venstrefløjren ophører med at optræde hæmningløst som supportere og med nogle af sine mest fremtrædende politikere som samlingspunkter. Kendte socialdemokrater og SF’ere opfører sig i øjeblikket skandaløst, men de er gået alt for langt. Hvad vil de sige, den dag hvor en af vore kirker bliver brugt som bastion og forsvaret af asylansøgere med maskingeværer og trusler om afbrænding af kirken, mens “bedstemødre for fred” leverer benzinen sammen sammen med hjembagte kager?

Dette kan meget vel ske i en nær fremtid, fordi den slags giver publicity og misbruges politisk

JensH

Posted: 13 august 2009 - 17:44 - Svar

@Benjamin

“De 4 er blevet vist ud – og hvad så? ”

Tjah, for den 14 årige som blev voldtaget på Vorbasse Marked gør det en meget stor forskel at disse 4 Irakiske psykopater bliver udvist efter endt afsoning:

“Voldtægtsoffer jublede over dom

Den 14-årige pige, der sidste år måtte lægge krop til en brutal massevoldtægt på Vorbasse Marked, brød ud i jubel, da hun fik nyheden om, at de fire irakiske voldtægtsmænd var blevet udvist af Danmark i landsretten.

“Det er en stor lettelse for hende. Hun har været skrækslagen for, at de ikke ville blive udvist. Nu kan hun lægge låg på sagen og behøver ikke hele tiden at være bange,” siger pigens mor til jv.dk. Familien har siden voldtægten fået hemmelig adresse og hemmeligt telefonnummer ligesom de har sat en alarm op i deres hjem.
De har nemlig frygtet at støde ind i de irakiske voldtægtsmænd.

Der udbrød i går tumult, da landsretten fældede sin dom over gerningsmændene. Stolene fløj gennem lokalet, da retsformanden læste dommen op og det blev klart, at gerningsmændene blev udvist af landet for bestandigt.”

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-24311243.html

steen

Posted: 13 august 2009 - 17:47 - Svar

@ Jens – det er meget glædeligt hvis dette på nogen måder kan medvirke til, at hun får en nogenlunde leveligt liv. Så må man virkelig takke det danske retsvæsen,. selvom man harmes voldsomt på de skyldige partier og politikere, for hvem denne tragedie er faldet ned fra himlen uden deres medvirken overhovedet. Føj for Satan til dem, Dybkjær, Jelved, Lykketoft, Gammeltoft Hansen og hele bundtet. Og så er hun endda kun én af mange ofre for deres landsforrædderi, som endda er mindre i DK end andre steder.

JensH

Posted: 13 august 2009 - 18:05 - Svar

@Mette

Rød blok må virkelig være presset i den Norske valgkamp. Nu vil den ellers så politisk korrekte Norske regering pludselig til at indføre ‘Danske tilstande’ i asylpolitikken:

“Det er ikke kun i Danmark, at det for tiden er svært at være asylansøger.
Nu ser det ud til, at asylansøgerne i Norge får det endnu sværere end hidtil.
Viceminister i arbejds- og integrationsministeriet Libe Rieber-Mohn melder om en skærpet indsats:

“Det skal ikke lønne sig at fifle med identiteten eller undlade at samarbejde.” siger hun til den norske avis Aftenposten.

I år er der kommet over 9900 asylansøgere til Norge og mange af dem, smider deres idendititetspapirer ud, så det bliver sværere at sende dem hjem til hjemlandet.”

http://avisen.dk/skaerpet-indsats-over-for-asylansoegere-i-norge_11199 1.aspx

Peter Buch

Posted: 13 august 2009 - 18:11 - Svar

TV2 nævnte det var første gang bevæbnet politi siden middelalderen trængte ind i en kirke, de skulle huske eller søge lidt mere:
http://arkiv.thisted-bibliotek.dk/thylejrweb/besaettelsen_af_hjardemaa l_kirke_ramme.htm

JensH

Posted: 13 august 2009 - 18:27 - Svar

@Steen

Ja, lad da håbe hun med tiden kan ligge den forfærdelige oplevelse bag sig og få et normalt liv. Men hun er som du skriver, langt fra det eneste offer for elitens multikulturelle eksperiment. Det værste ved det hele er, at mange politkere i centrum-venstre stadig inderst inde tænker som i 1990’erne. De Radikale og Enhedslisten gør det åbenlyst, mens Socialdemokratiet og SF prøver at forgøgle befolkningen, at de skam har ændret holdning. Det er til at brække sig over.

Mette

Posted: 13 august 2009 - 18:34 - Svar

JensH

De har end ikke plads til asylansøgerne på centre i Norge, de er vist begynde at ligge i telt. 🙂

I øjeblikket marcherer den danske venstrefløj for asylansøgere og imod retssystemet.

JensH

Posted: 13 august 2009 - 18:40 - Svar

@LFPC

Vi har nogle gange debatteret hvad de Europæiske eliter har i sinde at stille op med de etniske Europæeres stigende utilfredshed med masse-indvandringen fra den muslimske verden, og den deraf følgende islamisering af de Europæiske samfund. Hvis jeg skal summere op, så har vi begge ment, at eliterne vil ty til drakoniske metoder for at holde tilfredsheden nede hos de etnsike Europæere, (benhårde hate-speech-lovgivninger ect). Hvis jeg hsuker korrekt så er der her et tilfælde fra en af Europas virkelig syge mænd, Holland, hvor myndighederne truer med hårde represailier, såfremt Hollænderne begynder at selv at forsvare sig i.f.m. angreb fra unge Marrokanske indvandrere:

http://sheikyermami.com/2009/08/13/dutch-establishment-threatens-repri sals-against-natives-who-fight-back-against-mohammedans/#more-34505

Jeg fandt historien ovre på ‘Hodjas blog’, men kender ikke bloggen de linker til (“Winds of Jihad”)???

steen

Posted: 13 august 2009 - 18:52 - Svar

I øjeblikket er der en gigantisk demo på vej i det indre KBH. Et skud 3-6000 mennesker , svært at sige, det er måske flere “Asyl til alle – ikke mere fremmedhad” – meget kvindedomineret demo, 2 ud af 3. No offence, kære søstre. Det er bare hvad der kunne ses på gaden.

JensH

Posted: 13 august 2009 - 18:57 - Svar

@Mette

“I øjeblikket marcherer den danske venstrefløj for asylansøgere og imod retssystemet”

Ja, gud bedre det. Men nu har venstrefløjen jo heller aldrig haft den store respekt for retsstaten, med mindre det drejer sig om beskyttelse af deres egne rettigheder. Retsstaten er vistnok sådan en størrelse venstrefløjen hylder på ‘ad hoc’-basis.

Men her er endnu en lille historie fra Holland, hvor det mest populære dengenavn blandt nyfødte er Muhammed i landets fire største byer:

http://www.nisnews.nl/public/130809_1.htm

Holland tegner sig mere og mere som det land hvor multikulralismen først kollapser. Men de kan jo helller ikke i samme grad som eksempelvis Svenskerne “stemme med fødderne”. De er trods alt 16-17 millioner mennesker, som lever på et territorium der er mindre end Danmarks.

JensH

Posted: 13 august 2009 - 19:06 - Svar

@Steen

Ifølge JP er der cirka 12.000, og her er en sikker typisk begrundelse for at gå med:

“Blandt demonstranterne var også pædagog Jytte Christiansen, der fortæller, at hun ellers aldrig går til demonstration. Men irakernes sag betyder så meget for hende, at hun torsdag aften valgte at gøre en undtagelse. Ifølge hende var det en “sorgens dag i Danmark”.

– Jeg appellerer til de fornuftige mennesker, der er i Venstre og hos de konservative, om at tage affære, siger hun”

Hvorfor bliver DF ikke omfattet af hendes appel?? Det er trods alt det parti regering har en forpligtende aftale med??

Mette

Posted: 13 august 2009 - 19:11 - Svar

Hvis man går ind på JPs løbende diskussion, om politiet handlede ret, er folk delt i to lejre. Nej fronter er mere dækkende.

Den ene front skammer sig over at være danskere og nogen spørger endda, hvordan de kan holde op med at være det og hylder Nyrup.

Den anden front får brækfornemmelser og skriver, at de bare skal melde fra hos folkeregisteret og smutte, og at vi om nødvendigt vil dumpe irakerne med faldskærm, hvis vi ikke kan komme af med dem på anden måde.

Det er ikke forsoningens dag. En mand spurgte: “Hvorfor er vi så vrede?”. Jeg opgav at svare.

Politiet mener, at mindst 12.000 fra tudefronten er er i demo i hovedstaden, og her i Århus og andre steder går de også i optog i en god stemning.

Det er underligt, at stemningen er så god, de skulle da have et hornorkester i spidsen med sørgemusik. En af de gode gamle marcher: traaa traaaa traaa tra ……..traaa traaaa traaa tra osv. Dem der brugeds ved kongebegravelser.

Jeg så forresten en video inde fra Brorsons kirke, hvor det fredede orgel også er beskadiget. Der lå en tube tandpasta på det.

  Benjamin

  Posted: 13 august 2009 - 20:07 - Svar

  Det er kommunisterne, der er de hovedansvarlige for dene udvikling; hvem var det måske, der hviskede irakerne i ørerne fra starten af at “sådan skal man bare gøre her i Danamrk. Danskerne og deres land skal i bare pisse på uden at der sker noget ved det, og deres love og regler skal i ikke respektere”. Vi ser jo konsekvent, hvordan kommunisterne samarbejder med muslimerne om at nedbryde retssamfundene rundt omkring i Europa. Årsag? De etniske europæere stemmer ikke kommunistisk, så derfor må disse importere deres “undertrykte, sultne slavehær” udefra, fordi de ellers ikke finder den noget sted i et land som Danmark.

  Hvorfor tror i at muslimerne opfører sig så respektløst i vores lande? Selvfølgelig fodi de ved, at de vil slippe afsted med det. Kommunisterne har jo fortalt dem, via deres diverse “asyl-støttegrupper”, at danskerne er helt ufarlige og at man kan slippe afsted med at svine til og hærge for vores skattepenge. Hvis muslimer blev mødt med pistoler og uniformer, når de satte foden på dansk jord, ville de jo nok reagere ret anderledes.

  Kommunisme er gift for samfundet.

  Enkefru Madsen

  Posted: 13 august 2009 - 22:10 - Svar

  Hah, ja!! Og DUGEN på alteret var blevet revet lidt istykker! Åh gud! 😀

morlille

Posted: 13 august 2009 - 19:20 - Svar

Irakerne skabte sig aldeles ukristeligt med råb til allah og skrig og skrål i den danske folkekirke i nat. Udenfor skabte de autonome incl. mindst 2 folketingsmedlemmer fra enhedslisten sig ligeså ukristeligt. Brorson Kirke er vandaliseret! Hr. Per Ramsdal er vist ikke netop et sandhedsvidne til nattens begivenheder. Han påstår en masse politi-vold inde i kirken. Den vold der var udgik fra irakere og de kontanthjælpsafhængige autonome!!

Johansen

Posted: 13 august 2009 - 19:26 - Svar

Disse medløbende pressionsgrupper “Asyl nu” og “Bedsteforældre for asyl” eller hvad de nu hedder, er ulidelige. Godhedsapostlene “glemmer” perspektiveringen. Hvor mange har de tænkt sig skal have asyl? Hvilken betydning har det for udviklingen i det danske samfund? Ønsker disse anarkist-lignende grupper endnu flere parallelsamfund i Danmark?
Vi er i sandhed et delt folk!

Det har været ganske patetisk at lægge øre til Nyrup og Søvndal i dag. Den moraliserende dømmesyge er intakt. De kalder den nødvendige politiaktion for “uanstændig”, “kynisk” og “uværdig”. Ønsker venstrefløjen mon en underminering af retsstaten? Skal pressionsgrupper have held med at stække demokratisk vedtaget lovgivning?
Irakerne er AFVISTE

  Benjamin

  Posted: 13 august 2009 - 19:58 - Svar

  De omtalte sozi-politikere gør det jo kun for at tække deres vælgerskare; muslimerne. De bliver jo forhåbentligt de eneste, der gider at stemme rødt i fremtidens Danmark.

  Janne

  Posted: 13 august 2009 - 20:48 - Svar

  Der bliver bare nødt til at statueres et eksempel, for ellers vil vi se kirkebesættere igen og igen og igen. Og flere præster der teokratiserer.

  Janne

  Posted: 13 august 2009 - 21:01 - Svar

  Fremover bør der laves flygtningelejre i nærområder. Hvis ikke i de lande hvor flygtninge kommer fra, så bør der laves aftaler med nabolande om at oprettelse af flygtningelejre – på den måde kan flygtninge også blive i egen kultur (det er jo så vigtigt) og i nærheden af andre fra samme kultur og sprogområde.

  Dansk Flygtningehjælp og Dansk Røde Kors kan starte lejrene op og stå for lejrene i forskellige lande i stedet for at lejrene ligger i Danmark og vi så risikerer at det der sker nu gentager sig. Det kan slet ingen være tjent med. I øvrigt er det direkte dumt og uforsvarligt at importere flere mennesker til tæt beboede områder som f.eks. Europa, når vi skal tænke på CO2 udslip og miljø.

  Det betyder ikke at vi ikke skal hjælpe. Det skal vi! Det skal bare gøres andre steder – i nærområder. Og penge til hjælpeorganisationer skal øremærkes til at skulle bruges i nærområder og ikke i Danmark.

  Der er mange hjælpeorganisationer der kan hjælpe til i nærområderne og der vil kunne rejse unge idealistiske mennesker dertil, som gerne vil arbejde frivilligt. Det kan Amnesty International og lignende organisationer stå for. De har masser af hænder og penge.

  Vi må få politikere til aktivt at arbejde for flygtningelejre i nærområder fremover.

  Og pengene til flygtninge lejrene skal som sagt øremærkes.

AN

Posted: 13 august 2009 - 19:30 - Svar

@ “meget kvindedomineret demo, 2 ud af 3”.

– Nummer 3 er med for at få damer…

  Janne

  Posted: 13 august 2009 - 20:45 - Svar

  Go’ tør humor. 🙂

   Bjovulf

   Posted: 14 august 2009 - 03:22 - Svar

   Og gerne begge to 🙂

Vivi Andersen

Posted: 13 august 2009 - 19:57 - Svar

JensH

Angående Winds of Jihad er den absolut værd at læse.

Sheikyermami er meget klar i mælet og forøvrigt en ganske nøgtern iagttager.

Ikke at han ikke giver sit personlige besyv med, men han er aldrig skinger eller under “bæltestedet.”

JensH

Posted: 13 august 2009 - 20:03 - Svar

@Vivi Andersen

Okay, tak for oplysningen. Jeg kan ikke huske jeg har set den blog før. Men så må jeg holde lidt øje med den i femtiden.

HelgeD-H

Posted: 13 august 2009 - 20:11 - Svar

Det bliver vel et 5 eller 6 cifret beløb til at rengøre og reparere BrorsonsKirken ?
Nok en gang haves Politisk Korrekte Gutmenschen som Poul Nyrup Rasmussen og Villy Søvndal
som hører med til “Hylekoret”.
Iøvrigt også for at vise hvor onde den nuværerende regering er, og trænger til at væltes på grund
af denne umenneskelige behandling af “forfulgte” ,gode, flinke, og rare Irakere.
som umenneskeligt skal sendes tilbage til Irak. – I følge den Politiske Korrekthed.

De instanser som skulle bestemme om asylansøgerne skulle have asyl eller ej
har afvist så få asylansøgere som overhovedet muligt.
Og ellers kan et “NEJ” efter lidt pres fra medierne, laves om til et “JA” til asyl.

Som der stod i Den Danske Forenings blad : Danskeren :
Hjælp en muslim i dag – dræb en dansker i morgen.

Vivi Andersen

Posted: 13 august 2009 - 20:14 - Svar

Nyrop Rasmussens og Lykketofts udmeldinger i dag bliver forhåbentlig husket ved det kommende byråds-og Folketingsvalg.

Jeg har det en anelse svært med at der ikke findes nogle journalister der vil /kan skitsere hele forhistorien til denne indvandring hvis konsekvenser danerne nu dagligt plages med.

Og så er det højst sandsynligt småtingsafdelingen vi har set og mærket indtil nu.

For når først befolkningerne i EUs Partnerlande, de arabisk-islamiske Middelhavslande + Tyrkiet, fra Januar 2010 får adgang til de europæiske lande, under henvisning til arbejdskraftens frie bevægelighed, vil det være besynderligt om ikke en god del af disse landes mange unge, der ikke har nogen videre fremtidsudsigter i deres egne lande, vil forsøge sig i de Europæiske lande.

Befolkningstilvæksterne i disse lande er horrible høje – og landene kan ikke engang brødføde disse mange, mange millioner af mennesker.

EU har ifølge de aftaleforhold der blev indgået tilbage i 70érne forpligtiget sig til at tage en del af disse mennesker – ellers ville der blive drejet på oliehanerne hos OPEC-landene.

Så egentlig ved vi godt, at det der er sket og det der sker i relation til uintegrerbare muslimer kun er miniøvelser på den virkelighed der er på vej.

Men det VED måske hovedparten af europæerne ikke – fordi de aldrig har fået at vide hvad EuroMed m.m. går ud på.

Faktisk ved ret mange – også herhjemme- ikke en pind om EuroMed, kender ikke engang til navnet !

Dette skyldes primært EU, men sandelig også os selv fordi vi ikke hver især har interesseret os for hvad det var EU foretog sig og hvad det er EU har på bedding til os bl.a. i form af aftaler på vores, befolkningernes, vegne!

  Janne

  Posted: 13 august 2009 - 21:06 - Svar

  Vivi

  Det er virkelig prisværdigt det store stykke arbejde du gør for at oplyse om EuroMed. Det skal du have tak for!

   Bjovulf

   Posted: 14 august 2009 - 03:45 - Svar

   Ja, men undrer sig jo dybt over, at selv EU kan finde på noget så tåbeligt
   og komplet uansvarligt som EuroMed samt arbejdet med at få Tyrkiet ind
   i EU, når nu meget store dele af EUs befolkninger er så inderligt imod det –
   og det med god grund efter at vi gennemm flere årtier har haft lejlighed til
   nærstudere muslimernes ekstreme opførsel, endeløse vanvittige krav samt
   deres udbredte foragt for vestlige / europæiske værdier, normer og love, som
   de endog netop har nydt så godt af pågrund af Euro-eliternes uvidenhed, naivitet …
   og deres svig imod deres egne folk.

   Ja, man begynder da godt nok at få kratige mistanker om, at der faktisk er indgået sådanne
   vanvittige langtrækkende aftaler med nogle meget alvorlige langtidskonsekvenser med de
   islamiske olielande allerede i 70’erne, da vore såkaldte “ledere” var ved at panikke
   over muslimernes klamme hænder på oliehanerne.

   Og mon ikke der så også ved de lejligheder er faldet lidt ekstra “lommepenge” af til diverse slunkne
   partikasser og disse lederes ømme lommer for sådan en gunstig aftale for muslimlandene?
   Det ville jo ikke være første gang, vel? Vi har set masser af sådanne bestikkelsesskandaler tidligere
   i mange europæsike lande – fx. i Holland, Tyskland, Italien og Frankrig – ofte i forbindelse med de gigantiske
   våbenkøb fra amerikanske firmaer – så det er og var vel bare business as usual i den slags kredse –
   og NORMALT yderst vanskeligt for andre at opdage, når man nu selv sidder på magten og kontrollen
   over medierne.

Vivi Andersen

Posted: 13 august 2009 - 20:16 - Svar

Rettelse :

Så egentlig ved vi, nogle af os, men vist ikke ret mange, at det der er sket og…………………………

Benjamin

Posted: 13 august 2009 - 20:21 - Svar

@ Steen:
“meget kvindedomineret demo, 2 ud af 3. No offence, kære søstre.”

Jeg finder det faktisk ret ulækkert og frastødende, at det fortrinsvis er de danske kvinder, som støtter islam på denne måde; denne kvindehadende og kvindeundertrykkende ideologi. Lige så frastødende finder jeg det, at de fleste af dem, der konverterer til islam, er kvinder. Det burde have været lige modsat: Det burde have været overraskende hvis der bare havde været én eneste fri, dansk kvinde, der konverterede til kvindeundertrykkelse, tæsk og voldtægt. Men kvindekønnet er jo desværre skruet lidt særpræget sammen åbenbart. Deres bedstemødre kæmpede for stemmeret og uddannelse og idag trækker de i hijab og agerer fødemaskine og sex-leverandør overfor brunhudede halvhjerner, der ikke har andet end foragt til overs for deres køn og især overfor de “danske ludere”. At danske kvinder går i seng med sådan nogle synes jeg ikke kun er usmageligt, det er direkte ulækkert og burde få de øvrige kvinder til at tage afstand fra dem og udstøde dem, på samme måde som jeg som mand tager afstand fra de af mine kønsfæller, der forgriber sig på børn. Disse personer af hankøn har intet med “mænd” at gøre.

Der er personer af hunkøn i dette land som tror at “frihed betyder at man kan gøre lige hvad man har lyst til”. Intet kunne være mere forkert. Med friheden følger der et ansvar, glem aldrig det.

  Janne

  Posted: 13 august 2009 - 20:44 - Svar

  “Jeg finder det faktisk ret ulækkert og frastødende, at det fortrinsvis er de danske kvinder, som støtter islam på denne måde; denne kvindehadende og kvindeundertrykkende ideologi.”

  Det er jeg enig med dig i.

  Enkefru Madsen

  Posted: 13 august 2009 - 22:02 - Svar

  Danske kvinder nærer måske en hemmelig fantasi om at være slaver? Vi kunne lave et eksperiment, f.eks. fjerne deres stemmeret og nægte dem adgang til videregående uddannelser. Jamen, hvis det er det de vil??

steen

Posted: 13 august 2009 - 20:57 - Svar

@ Benjamin: Det er en gåde, der kræver psykologbistand. De kvindelige konvertitter er dog uendeligt få – cirka 6000 på 30 år. Som jeg skrev : Scientlology har formentlig større succesrate end islam. Men – hvis jeg må generalisere – kvinder (og præster) er mere ømme overfor andres lidelser. De stiller i mindre grad spørgsmålet op: hjælpe andre eller ødelægge sig selv. Os eller dem. For det er jo det, det handler om. De vælger selvødelæggelsen, som man også ser i matriakatet Sverige, der er hinsides hjælp nu.

PP

Posted: 13 august 2009 - 21:02 - Svar

Skil kirken fra staten og lad kirken ta ansvar for sine handlinger som ethvert andet trossamfund og svare efter loven.

  Janne

  Posted: 13 august 2009 - 21:08 - Svar

  Det synes jeg at du har ret i, når kirken passer på lovbrydere. Skil kirke og stat ad, når folkekirken misbruges politisk.

steen

Posted: 13 august 2009 - 21:07 - Svar

@ PP: Nej, det er ikke nogen løsning. Svenska Kyrkan blev rigtig utålelig og lutter venstrefløjs- politik, da det skete. Derfor forlader over 80.000 den om året, med god grund. Intet under at den danske venstrefløj ønsker det. De hader traditionelt religion, men har lige fredet islam, måske fordi de genfinder deres totalitære gen der. Folkekirken er en bation, der skal holdes, uanset hvilke præster den indeholder.

Persson fortryder adskillelse af stat og kirke

  Janne

  Posted: 13 august 2009 - 21:09 - Svar

  steen

  Har du noget alternativ så?

   Janne

   Posted: 13 august 2009 - 21:15 - Svar

   steen

   Også med en masse Ramsdaler og Holm’er?

   @ Janne: JA. Steen

  PP

  Posted: 14 august 2009 - 07:36 - Svar

  Vist tappar Svenska Kyrkan medlemmar, men skilsmässan från staten har samtidigt vitaliserat samma kyrka och t.ex är det nu ett intresse för kyrkovalet det inte har setts innan.

  Kyrkan skal inte vara något man föds in i, men ett ställa varje individ väljer efter övertygelse och som någon en gång sa:
  storleken har ingen betydning 🙂

JensH

Posted: 13 august 2009 - 21:16 - Svar

@Janne

Præsterne er vel en slags embedsmænd i Folkekirken. Opsæt nogle strammere regler for hvorledes de kan tillade sig at bruge deres embede (og kirke) som platform til fremme af deres egne politike idiosynkrasier. Sørg samtidig for, at stram op på sanktionerne (fyring) såfremt de bryder disse regler. Udsigten til at miste en god hyre med dertil hørende embedsbolig, (præstegården) skulle vel nok kunne få de fleste af dem til at besinde sig. Hvis man på alle mulige andre arbejdspladser brugte firmaets/organisationens lokaler til at give ‘ly’ til afviste asylansøgere ville ‘hammeren falde hårdt’. Hvorfor så ikke for disse statsansatte præster???

  Janne

  Posted: 13 august 2009 - 21:42 - Svar

  JensH

  Gode forslag du kommer med. Send dem til politikere.

Fritz

Posted: 13 august 2009 - 21:39 - Svar

Efter det djævlens forlængede arm ‘per klamsknald’ udtaler, så må det være på høje tid at vi melder os ud af den skod-kirke. Og jo flere vi er, jo bedre er det. Er der nogen som har nogle forslag til, hvordan vi får samlet så mange medlemmer som muligt af den danske skod-kirke, så vi kan melde os ud alle sammen på en gang.

  Janne

  Posted: 13 august 2009 - 21:45 - Svar

  Fritz

  Det kan være det går helt af sig selv…

  Jeg hedenske og verdslige kulturinteresserede person har lige her til aften været til et spændende foredrag i en kirke og jeg var med min ret modne alder den absolut yngste til stede. Det siger en del om folkekirken. Den er tilsyneladende ved at dø – helt af sig selv… Det var ellers et rigtig spændende foredrag hvor der blevet inddraget digte af både Frank Jæger og Otto Gelsted og Tøger Larsen og Brorson og f…… og hans pumpestok. Rigtig, rigtig spændende. Vores gamle liflige kultur – i tekst, billeder og musik – lever i de gamle kirker. Det gør den sgu’!

Mette

Posted: 13 august 2009 - 21:49 - Svar

Præsten ved Brorsons kirke er gået bananas, og Barbara Cartland har inspireret Politikens udsendte. Det er ikke så lækkert som Michael Jacksons død, men det snerper. EVENT!

Jeg efterlyser Københavns biskop og domprovst.

“Præsten i Brorsons Kirke indledte aftenens demonstration.

Med en rolig mine indtog Per Ramsdal højttalervognen.

»Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig det, der skete i nat,« åbnede han.

Foran ham stod titusinder af frustrede danskere samlet i en lang række ned ad Rantzausgade i København. Folk var på gaden for at protestere mod, at Brorsons kirke i nat blev rømmet af politiet. I kirken har en flok afviste irakiske asylansøgere søgt ly de seneste tre måneder. Men i nat sluttede det.

»Det jeg så i nat, har brændt sig fast på min nethinde. Irakerne stod foran alteret, med politiet omkring sig. Det var en nutidig korsfæstelse,« sagde præsten fra højttalervognen.

»Højere!«, lød det nede bagfra.

LÆS ARTIKEL Irakere klamrede sig til alteret

Men Per Ramsdal, klædt i sort, talte videre i sin lave tone.

Han talte om, at det denne dag, var en frygtelig dag for vores land og samfund, og kaldte nattens begivenheder et voldsomt indgreb i danske værdier.

»Jeg beder for irakerne«, sluttede han, og en klapsalve rejste sig som en bølge ned ad gaden.

»Jeg tror fandme, det bliver stort.«
På forhånd anede ingen, hvor stor demonstrationen ville blive. Men det lå i luften, at der ville komme mange.

»Selv min storebror spurgte mig, og jeg skulle med til demonstration i dag, og han har altså aldrig været til demonstration før. Jeg tror fandme, det bliver stort det her,« sagde Peter Kirkegaard, en ung studerende, som var troppet op til informationsmøde inden aftenens demonstration.

Og han fik ret. Politiet vurderer, at op til 15.000 mennesker deltog i demonstrationen. Arrangørerne mente, at tallet nærmede sig 25.000. Uanset antallet, var gaden stuvende fuld. En broget flok af unge og gamle, punks og pressefolder.

FOTO Frustrerede danskere på gaden for irakere

Foran kirkedøren stod folk og græd. En ung indvandrer knugede en midaldrende kvinde til sig. Over hans skulder bar han et skilt. ‘Stop racismen. Asyl til alle.’ Da de slap hinanden, havde begge stadig tårer i øjnene.”

http://politiken.dk/indland/article767830.ece

Jyllands-Posten oplyser, at det er mindre end en fjerdel af befolkningen, der ikke støtter poltiiaktionen.

Enkefru Madsen

Posted: 13 august 2009 - 21:57 - Svar

Hvis det ikke får konsekvenser for Ramsdal, så melder jeg mig også ud af Folkekirken.

  Janne

  Posted: 13 august 2009 - 22:01 - Svar

  Det er bestemt fristende. Men endnu er det da ikke denne ubehagelige præst der tegner folkekirken.

Robin_Shadowes

Posted: 13 august 2009 - 22:02 - Svar

Dom nyttiga idioterna som nu understöder muslimerna borde reflektera om vad som händer med kristna kyrkor i muslimska länder. Om 10-20 år kommer Brorsons Kirke inte att existera, antingen blir den riven eller så byggs den om till moské. Om ingenting görs nu. Muslimerna måste repatrieras och det måste ske snabbt annars kommer vi förlora allt vårt kulturarv. Det är ju inte bara kyrkor som inte faller muhamedanerna på läppen utan mycket annat också. T ex är dom ju inte direkt förtjusta i avbildning av människor. Så väck med alla muséer och gallerier. I Danmark kommer Glyptoteket och Lousiana ryka och på denna sidan Liljevalchs och liknande ställen. Sen är ju musik jätte-haram så vi kommer bli av med ovärderliga stycken, plattor, konsertbyggnader und so weiss. Muslimerna pissar på vårt västerländska kulturarv och kommer med glädje bränna ned eller upp så mycket som möjligt när dom kommit till makten. Det kommer i sig vara en tragedi med alla liv som kommer gå förlorade men frågan är om inte förlusten av kulturarvet är värre? För när det en gång är borta kommer vi aldrig att kunna få tillbaka det och det kommer göra det mycket enklare för muslimerna att skriva om vår historia till deras fördel och vi otrogna hundars nackdel.

  Benjamin

  Posted: 13 august 2009 - 23:00 - Svar

  God pointe med de kristne i muslimistan. Forleden blev der jo også myrdet 6 kristne i Pakistan, hvor var alle folkekirkepræsterne henne ved dén lejlighed? Der kom en rungende tavshed fra deres side. Og de 6 mennesker blev myrdet kun pga. usande rygter(!!) Tænk hvis de havde besat en moske i stedet?

Fritz

Posted: 13 august 2009 - 22:11 - Svar

Janne

Jeg forstår dig, men det kunne være fedt at komme med en stor stark udmeldelser, og klaske dem på bordet og fortælle dem hvorfor man melder sig ud, kirkerne bliver jo alligevel lavet om til moskeer på et eller andet tidspunkt.

  Janne

  Posted: 13 august 2009 - 22:17 - Svar

  Fritz

  Jeg synes at Brorsonkirken netop nu bruges som moske dvs. at politik og religion blandes sammen. Og det er uacceptabelt. Jeg synes derfor også at folkekirken trænger til en ordentlig (demokratisk og verbal) markering af, at den danske folkekirkes forvalter her er gået langt over stregen i selektiv og privatiseret godhed.

  Janne

  Posted: 14 august 2009 - 09:28 - Svar

  Jeg synes som dig at folkekirken skal kunne mærke borgeres utilfreds med politisering af folkekirken. Og det kunne være en god idé, om der kunne laves en fælleserklæring der fortæller at folkekirken som institution må sætte grænser for flere Nørrebropræsters selvpromoverende ageren. Nogle præster bruger kirken som deres eget private klubhus og dansk lov afleveres i våbenhuset. Sådan skal det selvfølgelig ikke være. Hvem fa’en tror de, at de er?

Fritz

Posted: 13 august 2009 - 22:54 - Svar

Janne

Jo, men der sker jo ikke noget, dette galimatias har jo stået på i snart 20 år, hvor de første fupflygtninge besatte vores kirker. Allerede dengang burde man have kylet de forræderiske præster på porten, men mig bekendt er der intet sket. Disse fup-præster og venstrefløjen pisser stadigvæk på os, ydermere, så kan de værste af de røde jo ikke engang fordrage kirken. Så hvis der skal gøres noget, så tror jeg at vi er nødt til at gøre det selv.

Vivi Andersen

Posted: 13 august 2009 - 23:30 - Svar

Robin

DET er præcist hvad som også er i vente !

For nogle år siden læste jeg på en engelsksproget, europæisk blog om netop dette med at det måske var ved at være på tide at få gang i snakken om HVILKE af de europæiske kulturskatte der skal pakkes ned og sendes væk og ikke mindst HVORHEN det vil være muligt at sende dem.

Det kommer til at omfatte de artefakter der kan pakkes ned og transporteres, for bygningsværkerne vil være fortabte.

Prøv at overveje hvad et islamisk styre vil foretage sig med f.eks. de store, hollandske maleres billeder, med de italienske billedhuggeres fabelagtige skulpturer osv.osv..

Jeg kan huske jeg fik en fysisk oplevelse af at mit hjerte slog nogle ekstra slag, da jeg læste om hvad der muligvis ville overgå den store arv som fortidens europæere har efterladt os andre.

Faktisk blev jeg noget beklemt, fordi denne konsekvens af islamiseringen ikke var en del af de tanker jeg havde om omkalfatringens konsekvenser, som jeg var klar over var igang i Europas lande.

Min bedste veninde er konservator, med speciale i malerier og møbler og hendes yndlingsperioder er 15. og 16. tallene, så hun og jeg snakkede om det jeg havde læst.

Hun har sin gang på museer i ind- som udland .

Derfra vidste hun, at man i den verden var / er, om jeg må sige det sådant, ved bevidsthed.

Men spørgsmålet om hvorhen ……

Vivi Andersen

Posted: 13 august 2009 - 23:55 - Svar

Benjamin

Det jeg skriver her skal IKKE tjene som nogen undskyldning .

Men der er altså stor forskel på kristne i de islamiske lande og de kristne vesterlændinge.

Kristne i islamisk-arabiske lande er, som resten af disse landes befolkninger, stammefolk.

De irakere, som bl.a. Sverige har så megen bøvl med er, for en hel dels vedkommende, kristne!

At være stammefolk har f.eks. ikke en disse at gøre med at vi her i landet ofte beskrives som en, i hvert fald tidligere, temmelig homogen stamme.

Selvom vi tilhører samme stamme så LEVER vi ikke i et stammesystem – hvis du forstår, for jeg har svært ved at forklare det tydeligt.

Og jeg er endnu ikke stødt på nogen beskrivelse af et stammesystem i den litteratur om Vikingerne jeg har befattet mig med.

Men måske de selv for nemhedens skyld inddelte sig selv i klaner – parallelt til vores dages familie-system, det vil jeg tro.

Min klan…..jeg kan egentlig rigtig godt lide det ord – og de Skotske bruger jo stadig klan-betegnelsen om familierne.

  Benjamin

  Posted: 14 august 2009 - 10:39 - Svar

  Jamen du har helt ret, og jeg forstod udmærket hvad du mente. En kristen dansker er overhovedet ikke det samme som en kristen araber, snarere tværtimod. Det er jo heller ikke fordi jeg sympatiserer med de døde, kristne pakistanere eller noget. Jeg nævner det jo bare som eksempel på hvor galt det kan gå når det ensporede hykleri tager overhånd. Klankulturen ser man jo også netop i muslimernes incestuøse fætter-kusine ægteskaber, hvor dette indavl medfører øget risiko for udviklingsmæmmede børn. Og i et land som Danmark er det danske skatteydere, der skal betale for disse børns ekstra omsorgsudgifter. Alt sammen bare fordi “familien” eller “klanen” har den status i de muslimske lande, som den har, så selv sådan noget som ægteskab har bedst af at “blive” indenfor familien.

Robin_Shadowes

Posted: 14 august 2009 - 02:50 - Svar

Vivi, jag har sett massor av antika statyer där antingen ögonen, ansiktet eller andra kroppsdelar medvetet har huggits bort på av folk som tydligen lidit av liknande fobier som muslimerna. Tänk bara på Holland som ligger mest illa till, så många mästare dom har haft genom århundradena. Målningar är ju lättare att packa ned än byggnader men hur skall man få till stånd det? Jag menar, alla politiskt korrekta politiker kommer stoppa det om man ens försöker. Skatterna måste därför räddas i allra största hemlighet och däri ligger det stora problemet. Dom som nu får detta förtroendefulla uppdrag kommer få det hemska uppdraget att välja ut vad som skall räddas, för det finns så mycket att vi blir tvungna att lämna massor av oskattbara verk åt förgeängelsen som väntar. Bara en liten ynklig spillra av vårt gemensamma kulturarv kommer att överleva muslimernas huggsexa i framtiden.

  Bjovulf

  Posted: 14 august 2009 - 04:16 - Svar

  Ja, netop, Robin.

  For eksempel manglede de enorme Budha-statuer i Afghanistan, som
  Taliban-aberne sprængte i luften for nogle år siden, jo allerede
  ansigterne længe INDEN sprægningerne. Men det var der underligt nok
  ingen af alle “eksperterne” og journalisterne, der undrede sig over.
  Så den forklaring fik vi aldrig. Men de har åbenbart også længe været
  en torn i øjet på muslimernne – det er IKKE noget, der bare lige er startet
  med Talibans indtog på scenen.

  PP

  Posted: 14 august 2009 - 07:46 - Svar

  Man kan vara 100% säker på att religiösa kulturskatter under muslimsk ok går en synnerlig osäker framtid till mötes.
  Det finns inte mycket oförstört i de delar av världen var Islam har dragit fram.
  Vem minns inte demoleringen av de enorma Buddha statyer i Afghanistan i 2001, utfört av Islamiska fundamentalister?
  http://www.hazara.net/hazara/geography/Buddha/buddha.html

Bjovulf

Posted: 14 august 2009 - 04:52 - Svar

OT. Mere “kulturberigelse” på venstrefløjens og de radigales samvitighed:

http://ekstrabladet.dk/112/article1206200.ece

Mageløst!

Måske skulle man snart opfinde et system med strafpoint,
så når sådanne familier når over en vis grænse, så bliver de
automatisk familiesammenført i Muslimistan?

Så havde vi nok ikke ret meget af den slags uforskammede opførsel
og disrespekt for vore love, for dansk kultur og for vore myndigheder.

Bjovulf

Posted: 14 august 2009 - 05:14 - Svar

OT. Dyb ironi fra USA 🙂

Islam-apologeten og PK-tossen Jytte Klausens nye bog om Muhammed-krisen,
“The Cartoons that Shook the World”, er blevet censureret af Yale’s forlag.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24328229.html

Det er ret svært at græde andet end tørre tårer over det …
til gengæld er det let at komme til at smile eller grine.

Ulla Lauridsen

Posted: 14 august 2009 - 07:43 - Svar

LGBTQ på det sorte ‘Asylum for All’-banner betyder, hvis jeg ikke tager meget fejl: ‘Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer’. Enten er de totalt selvmorderiske, eller også forlanger de kun asyl til alle, der er forfulgt pga. deres seksualitet? Måske mener de, at nogle i kirken er forfulgt pga. deres seksualitet? Jeg spørger bare – en kvik journalist burde have spurgt DEM.

PeterBr

Posted: 14 august 2009 - 08:03 - Svar

Er der på nogen måde mulighed for at retsforfølge Per Ramsdal og Brorsonskirkens menighedsråd? Eller vil det blot give anledning til mere venstreradikal politisk vold og følelsesporno?

JensH

Posted: 14 august 2009 - 08:24 - Svar

@PterBr.

“Eller vil det blot give anledning til mere venstreradikal politisk vold og følelsesporno?”

Jeg håber sandelig ikke du mener det ville være et argument for at ikke anmelde Per Ramsdal såfremt der var basis for det?? Men faktisk vil suppleant til Københavns Borgerrepræsentation for de Konservative, Jacob Næsager, anmelde både præsten og menighedsrådet i Brorson kirken:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/334369:Danmark–Politiker–Prae st-skal-retsforfoelges

  Janne

  Posted: 14 august 2009 - 09:04 - Svar

  Jeg håber så, at den konservative politiker mener det alvorligt. Jeg kan desuden forstå at flere biskopper er enige i politiet gjorde rigtigt i at rømme kirken. Ikke at biskopperne skal have det sidste ord. Det skal dansk lov.

  PeterBr

  Posted: 14 august 2009 - 10:20 - Svar

  Nej jeg mente ikke det skulle være et argument for at ikke anmelde Per Ramsdal og menighedsrådet men kunne frygte at det var det “man”kalkulerede med.

  Jeg tager hatten af for Jacob Næsager ,flot hvis han gør det. Det var bla. også ham der argumenterede mod et nyt ungdomshus.
  Så er der da alligevel nogen der har et bud på seriøs borgerlig modstand i københavn.

HelgeD-H

Posted: 14 august 2009 - 09:01 - Svar

Kan I huske begrebet Jahiliya ? -Værdiløs ikke-islamisk-kultur.
Det er en dyd for muslimer at ødelægge hvad vantro har skabt.
Men det er helligbrøde at illustrere profeten Muhammed,
hvilket muslimerne stadig tærsker langhalm på.

JensH

Posted: 14 august 2009 - 09:12 - Svar

@Janne

Der er såvidt jeg ved 12 biskopper i den Danske Folkekirke, og jeg har indtil kun hørt biskoppen i Fyens Stifte have den holdning, at politiet gjorde rigtigt i at rømme kirken??

JensH

Posted: 14 august 2009 - 09:30 - Svar

@Janne

Angående biskopperne, så har JP idag artikel om biskoppernes holdning, som kan berette at “en række biskopper lægger afstand til den natlige aktion mod de afviste irakiske asylansøgere i Brorsons Kirke”:

http://jp.dk/indland/article1781321.ece

  Janne

  Posted: 14 august 2009 - 09:36 - Svar

  Bl.a. sådan står der i artiklen du linker til:

  “Biskop Lise-Lotte Rebel fra Helsingør er trist over situationen, men finder det problematisk, hvis nogen har stillet irakerne i udsigt, at det ville gavne dem at være i kirken, skriver avisen.

  Biskop Kresten Drejergaard fra Fyn mener, at kirken blev misbrugt, da irakerne fik lov til at opholde sig i kirken.

  Elisabeth Dons Christensen, biskop over Ribe Stift, advarer mod at betragte kirken som et sted, hvor man kan udskyde eller undgå retslige afgørelser, skriver avisen. ”

  Glædeligt at der i det mindste er 3 fornuftige biskopper. Og de to er endda kvinder. ;o)

  Keld Holm overrasker ikke.

JensH

Posted: 14 august 2009 - 09:50 - Svar

Nu er Københavns politis aktion ved Brorson kirken gudhjælpemig også skyld i, at der bliver skudt på Odense politi i Vollsmose. Således udtaler Borgmester Jan Boye, (konservative) følgende:

“Den gruppe sammenkaldes her i dag for at få et overblik over, hvad der er baggrunden for den voldsomme reaktion i går. Har det noget at gøre med irakerne, der blev fjernet fra kirken i København, eller er der andre ting under opsejling, siger borgmester Jan Boye (K).”

http://www.berlingske.dk/article/20090814/danmark/90814028/

Jamen, hvis de importede kulturberigere bliver så gale må Danmark jo nok hellere afstå fra at ville bestemme hvem der skal have opholdstilladelse på Dansk territorium. Det må vi jo så nok hellere overlad etil et råd bestående af imamer.

  Janne

  Posted: 14 august 2009 - 10:24 - Svar

  De fire voldtægtsforbrydere og familier kommer de ikke fra det område, hvor der blev skudt på politi og ambulancefolk chikaneret?

  Men ufatteligt at en borgmester siger som han gør. Hvis borgmester er han egentlig? Han har ikke en skid styr på sin by. Han går tilgengæld i moske og beder fredagsbøn. Det har han været venlig at vise hele befolkningen på TV.

   Janne

   Posted: 14 august 2009 - 10:29 - Svar

   Men at der er så meget ballade nu, fordi også irakere skal respektere dansk lov, viser med al tydelighed at vi skal have flyttet flygtningelejre til nærområder. Og hele sagen viser også at nogle præster er tilbøjelige til at parkere retsbevidstheden og dansk lov i våbenhuset og det går bare ikke i et retssamfund. At nogle præster så måske drømmer om teokrati i Danmark er en anden sag. Men så kunne de jo flytte til Iran.

JensH

Posted: 14 august 2009 - 10:04 - Svar

@Janne

“Og de to er endda kvinder. ;o)”

Okay, I stand corrected 🙂

Janne

Posted: 14 august 2009 - 10:35 - Svar

Det er i grunden noget af en skurende kakafoni der høres i øjeblikket i den danske debat. Flere præster taler om forbigåelse af dansk lov (ved at afviste asylansøgere ikke skal rømmes fra en kirke) og det radikale venstre og Politiken taler konstant om EU lov. Men det er hverken EU eller teokratiske præster der skal afgøre hvad der er lov i Danmark. Det skal dansk lov og danske borgere. Basta.

Mette

Posted: 14 august 2009 - 10:36 - Svar

I artiklen “Er man fredet i kirken?”, side 7 i dagens JP understreger biskoppen i Aalborg stift Søren Lodberg Hvas – som også jeg gjorde det mange steder i går – at denne sag sorterer under Københavns biskop Erik Norman Svendsen, og han forholder sig tilsyneladende tavst og passivt.

Det er slet ikke godt nok, men en af forklaringerne er vel den, at Norman Svendsen befinder sig som en lus mellem to negle. Dels er det ingen hemmelighed, hvor hans politiske sympatier er solidt forankret, og det er ikke hos en kvindelig præst som Lene Matthies, som han forfulgte med en nidkærhed, der kunne få en inkvisition af jesuiterpræster til at blegne af misundelse over brutaliteten. Nej, denne velnærede jesu korsfarer favner også den muslimske berigelse med et format, som var en bedre sag værdig. Og hvad biskoppen ikke påtager sig af ansvar i den anledning, påhviler hans domprovst Anders der-er-ikke-plads-i-herberget Gadegaard med de vilde øjne og engagementet i den halvkriminelle organisation “Flygtninge under jorder”.

. På den anden side er Norman Svendsen dronningens personlige sjælesørger og kongehusets præst, og dronningen repræsenterer om nogen den lov og orden, som er grundlaget for vort samfund. Endelig står Norman Svendsen for at forlade sit embede og er vel ikke interesseret i at besudle sit renommé, hvilket han uvægerligt kommer til, hvis han viser en holdning. Han kan ikke behage alle i denne sag.

“Præster er de værste”, sukkede min ven provsten engang. Han har nemlig taget sine embedspligter på sig, og har derfor måttet kalde mere end en præst til orden, når de røg ud i tovene. Men hverken Gadegaard eller Svendsen har blandet sig i dramaet i Brorsons kirke, så vidt vi andre er orienteret.

På den anden side, det at undlade at handle er også at handle. Og de har begge undladt at gøre det, som de burde.

Biskop Lodberg Hvad udtaler i samme artikel de befriende ord: “Det er dog min principielle opfattelse, at man ikke kan unddrage sig lovligt trufne beslutninger ved at tage ophold i en kirke. Det vil medføre en retslig vilkårlighed, som ikke er acceptabel i et retssamfund som det danske. Og det gælder uanset, om man er enig eller uenig i regeringens politik i forhold til flygtninge og asylsøgere.”

Godt talt, biskop!

I øvrigt henviser jeg til Birthe Rønn Hornbechs skønne kronik, hvor hun igen er sig selv fra gamle dage og skærer de radikale ned til under jordhøjde. Hun indleder med fortalen til Valdemar Sejrs Jyske Lov fra 1241. Jeg citerer gerne lidt mere, fordi det er så uendelig sandt, hvad der står, og de tænksomme vil kunne nikke ja til, at disse ord med det meste af 800 på bagen stadig ligger dybt i os. Det må de også formodes at have gjort før 1241, da fortalen henviser til landets sædvane.

“Med Lov skal Land bygges, men vilde enhver nøjes med sit eget og lade andre nyde samme Ret, da behøvedes ingen Lov.

Men ingen Lov er jævngod at følge som Sandheden, men hvor der er Tvivl om, hvad der er Sandhed, der skal Loven vise Sandheden.

Var der ikke Lov i Landet, da havde den mest, som kunde tilegne sig mest. Derfor skal Loven gøres efter alles Tarv, at retsindige og fredsommelige og sagesløse kan nyde deres Fred, og uretfærdige og onde kan ræddes for det, der er skrevet i Loven, og derfor ikke tør fuldbyrde den Ondskab, som de har i Sinde. Det er ogsaa rigtigt, dersom nogen ikke af Frygt for Gud og Kærlighed til Retten kan lokkes til det gode, at Frygten for Øvrigheden og Landets Straffelov da kan hindre dem i at gøre ilde og straffe dem, hvis de gør det.

Loven skal være ærlig og retfærdig, taalelig, efter Landets Sædvane, passende og nyttig og tydelig, saa at alle kan vide og forstaa, hvad Loven siger. Loven skal ikke gøres eller skrives til nogen Mands særlige Fordel, men efter alle deres Tarv, som bor i Landet. Heller ikke skal nogen Mand dømme mod den Lov, som Kongen giver, og Landet vedtager; men efter den Lov skal Landet dømmes og styres. Den Lov, som Kongen giver, og Landet vedtager, den kan han heller ikke ændre eller ophæve uden Landets Vilje, medmindre han aabenbart handler mod Gud.

Det er Kongens og Landets Høvdingers Embede at overvaage Domme og gøre Ret og frelse dem, der tvinges med Vold, saasom Enker og værgeløse, Børn, Pilgrimme og Udlændinge og fattige – dem overgaar der tiest Vold – og ikke lade slette Mennesker, der ikke vil forbedre sig, leve i sit Land; thi idet han straffer og dræber Ugerningsmænd, da er han Guds Tjener og Landets Vogter.

Thi ligesom den hellige Kirke styres af Pave og Biskop, saaledes skal hvert Land styres og værges af Kongen eller hans Embedsmænd, Derfor er ogsaa alle, der bor i hans Land, skyldige at være ham hørige og lydige og underdanige, og til Gengæld er han skyldig at give dem alle Fred. Det skal alle verdslige Høvdinger ogsaa vide, at med den Magt, Gud gav dem i Hænde i denne Verden, overdrog han dem ogsaa at værge sin hellige Kirke mod alle Krav. Men bliver de glemsomme eller partiske og ikke værger, som ret er, da skal de paa Dommens Dag staa til Ansvar, hvis Kirkens Frihed og Landets Fred mindskes ved deres Skyld i deres Tid.”

Citatet er fundet på Wikipedia under Jyske Lov.

http://jp.dk/opinion/kronik/article1781156.ece

JensH

Posted: 14 august 2009 - 11:31 - Svar

@Mette

Her er til gengæld noget jeg ved vil glæde dig usigligt meget:

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1781752.ece

Mette

Posted: 14 august 2009 - 11:49 - Svar

JensH

Hvad i h…… vil du have, at jeg skal svare?

Det er i hvert fald ikke min skyld!

Niveauet hos de konservative styrtdykker i forvejen, og her er virkelig en betonklods, der kan speede faldet op.

Så nu vil jeg dels glæde mig over, at jeg ikke har fjernsyn, og dels sætte min lid til, at dumhederne vil flyde i en lind strøm fra hr. Khader. Jeg er bannet på hans blog for ytringsfrihed, så jeg kan ikke ønske ham tillykke. 🙂

JensH

Posted: 14 august 2009 - 12:05 - Svar

@Mette

“Hvad i h…… vil du have, at jeg skal svare?”

Ingenting. Mit indlæg til dig var ment som en lille joke 🙂 Jeg ved du ikke har specielt høje tanker om Khadar -mildest talt- og ser altså heller ikke det store lys i ham. Han var gudskelov helt håbløs som partileder for Ny Alliance. En lidt mere kompetent politker i spidsen på dette medie-hypede parti, og VKO flertallet ville have været brudt. Så havde eksempelvis de afviste Irakiske asylansøgere i Brorson Kirken fået en amnesti, (ligesom Palæstinenserne i 1992), da jeg ikke et eneste øjeblik tror på, at Socialdemokratiet med et sådant ‘alternativt’ flertal ville holde sig tilbage mht. en ny særlov, (det pres der ville være på Soc. ville Helle ‘Bambi’ Thorning-Schmidt slet ikke have kunnet modstå såfremt hun skulle være fristet).

Så i den forstand bør vi da være en smule taknemmelige overfor Nasar Khadar: “Tak, fodi du var så inkompetent som partileder, og dermed reddede landet for en uhæmmet indvandring fra den muslimske verden”.

Mette

Posted: 14 august 2009 - 12:18 - Svar

JensH

Jamen, nu risikerer vi jo, at de borgerlige mister stemmer, fordi Naser Khader er en nar, og de fleste for længst har indset det. Han kritiseres jo også stærkt af venstrefløjen, som føler sig svigtet af ham, og han er ligeledes upopulær i Venstre, der ikke ville have ham, han friede jo længe men fik at vide, at i det parti arbejder man og passer sine ting. De ved godt, at han er en elendig politiker og leder, og at hans forfængelighed på ingen måde står i et rimeligt forhold til hans evner, som er få og små.

Khader er i det hele taget gift i det politiske liv og efter min mening aldeles upålidelig. Han var fx i løbet af ca. 1½ år medlem af tre forskellige politiske partier med tre helt forskellige ideologiske grundlag. Og hans bøger, artikler og bidrag til debatbøger tåler ikke nærlæsning, de er én lang hyldest til Det Muslimske Broderskab og illusionen om moderat islam. Føj, hvor kan jeg ikke udstå den mand, og konen er også slem.

JensH

Posted: 14 august 2009 - 12:45 - Svar

@Mette

“nu risikerer vi jo, at de borgerlige mister stemmer, fordi Naser Khader er en nar, og de fleste for længst har indset det.”

Du skriver det egentlig selv (“og de fleste for længst har indset det”), men Naser Khadar har slet ikke den høje politiske profil og autoritet han havde da han i foråret 2007 stiftede Ny Alliance. Jeg tror de fleste borgerlige vælgere egentlig er ret ligeglade med hvad Khadar går rundt og mener, og da han ikke har nogen ‘magtfuld’ position i VK, men befinder sig i 3. geled, så tror jeg ikke han har nogen betydning for hvor borgerlige vælgere sætter krydset. Han får måske personligt svært ved at blive valgt på liste C, (har han fundet nogen kreds endnu), men det kommer ikke til at koste noget for VK-tilslutningen overordnet set.

Jeg kan kun se et sted hvor han kan gøre et udslag for borgerlige vælgere, og det er i segmentet af såkaldt ‘anstændige borgerlige’, (selv kalder jeg dem ‘fløjsmaver’ eller ‘hattedamerne’). Disse borgerlige vælgere har det meget slemt med, at VK arbejder tæt sammen med de ‘ikke-sturene’ fra DF, og specielt gør det ondt, når disse fløjsmaver sidder til middagsselskab med deres pæne centrum-venstre venner, som bebrejdende spørger hvordan VK dog kan arbejde sammen med disse frygtelige mennesker i DF. Jeg tror Naser Khadars tilstedeværelse kan give disse ‘anstændige’ borgerlige vælgere et vis ‘feel-good’-rygstød, da hans tilstedeværelse hos de Konservative kan bruges til at påpege at VK skam adskiller fra ‘de fremmedfjendske’ i DF. Men det er selvfølgelig bare lidt spekulation.

Mette

Posted: 14 august 2009 - 13:05 - Svar

JensH

Det er muligt, at du har ret. De konservative er blevet et sært parti. Jeg har netop været inde på hjemmesiden, som er fersk lysegrøn og ligner noget fra et dameblad med inspiration til det sidste nye i make-up, mode og rosenbede.

Dette er ikke Det Konservative Folkeparti, som min far og mange af mine bekendte var trofaste støtter for. Det er blevet et dameparti ligesom Enhedslisten og de radikale. Så forlader mændene med god grund skuden.

I virkelighedenh er Khader jo blot gået fra de favnende radikale mødre til de konservative mødre..

JensH

Posted: 14 august 2009 - 13:32 - Svar

@Mette

“De konservative er blevet et sært parti”

At ordet “Folkeparti” stadig indgår i partiets navn er misvisende. Det er idag efter min mening et ‘niche-parti’, som samler cirka 10 procent af vælgerne på grund af nogle (historiske) kendetegn samt nogle enkelte mærkesager. Historisk set var de Konservative de borgerlige akademikeres parti, (der havde alle disse de pæne og dannedeadvokater i partiet), og dette tiltrækker nok stadig en del borgerlige akademikere, som føler det er mere ‘pænt’ og måske ligefrem lyder mere ‘intellektuelt’ eller ‘dannet’ at sige man støtter de Konservative. Partiet har ihvertfald en stor tradition for at samle de borgerlige akademikere, som vel også idag har et stort behov for at markere de IKKE støtter ‘bodega-partiet’ DF. Kort sagt, partiets ‘pæne, dannede og anstændige’ borgerlighed tiltaler denne gruppe. Hvordan denne gruppe så forklarer en Carina Christensen som kulturminister er ikke godt at vide??

Læg så dertil erhvervsfolk i den pænere lønramme, (“højere funktionærer), som er tiltalt af partiets meget erhvervsvenlige linje samt dets kamp for lavere skatter, og så har du vel de to store vælgersegmenter af det konservative ‘Folkeparti’.

Mette

Posted: 14 august 2009 - 14:31 - Svar

JensH

De konservative har også været partiet for ejerne af de meget store gårde, adel og godsejere. Desuden mange af de større erhvervsdrivende og virksomhedsejere, der typisk er medlemmer af Rotary. Desuden er jeg med tiden blevet klart over, at partiet ofte er næste station, når personer fra den nederste del af middelklassen har haft en vis fremgang og gerne vil markere det. Advokater triltrækkes af førstnævnte.. 🙂

Jeg håber, at der kommer et nyt konservativt parti, som genopliver noget af det, der er ved at gå tabt med Lene Espersen, Henriette Kjær og Per Stig.

JensH

Posted: 14 august 2009 - 15:10 - Svar

@Mette

“De konservative har også været partiet for ejerne af de meget store gårde, adel og godsejere”

Ah ja, Tolvmandsforeningerne. Men koorekt at De Konservative 8tidl. Højre) var godsejernes og adlens parti. Mht. til de store gårde er jeg ikke helt sikker. Min morfar var proprietær, og han var da inkaneret Venstre-mand, der omtalte det Konservative Folkeparti som ‘Højre’, (selvom han egentlig var født nogle år efter provisorie-tiden og indførelsen af parlamentarismen i 1901).

Mht. til Rotary-medlemmer så har de Konservative sikkert stadig mange tilhængere blandt dem, men dem vil jeg tillade mig at ligge under den gruppe jeg i mit indlæg kaldte “erhvervsfolk”. Selv var jeg sikker konservativ stemme indtil midten af 1990’erne, (sidst jeg stemte på dem var da Poul Schlüter stillede op til EP-valget i 1994), men har ikke stemt på dem siden da. En væsentlig årsag til at jeg oprindeligt stemte på dem var forsvarssagen, (det var under den kolde krig)

Personligt mener jeg at de Konservative lavede en stor fejl, da de i slutningen af 1990’erne gjorde op med den ‘nationale dagsorden’ (“Gud, Konge og Fædreland), for ukritisk at omfavne EU og globaliseringen. Jeg formoder det ‘lå i tidsånden’ (Berlin-murens fald ect), at den slags ‘nationalromantik’ nu var ‘out’, og at vi alle i fremtiden skulle til at være ‘verdensborgere’, (på den måde var 1990’erne en naiv tid, og 11.09.2001 blev en brat opvågen). Ved a t forkaste denne arv forærede de Konservative en hel banehalvdel DF, som de kunne have for sig selv, og som de udnyttede særdeles effektivt. Bare tænk på, hvordan hele den meningsdannende elite blev dybt forarget, da DF på sit første landsmøde i 1995 (eller 1996) havde unge DFU’er til at bære Dannebrogsflag ind i mødesalen. For flertallet af befolkningen var nationalstaten Danmark altså stadig den naturlige ramme for Dansk levevis, (de levede ikke på ‘business class’ fra lufthavn til lufthavn), og lige pludselig hyler alle meningsdannere foragede op over at man tillader sig at bruge Dannebrog, hvilket vel for de fleste Danskere er helt naturlig at bruge ved den slags festlige lejligheder. Egentlig utroligt at sidde at tænke tilbage på 1990’erne, ikke sandt?? Vi havde Kulturminister, (Gerner Nielsen) som offentligt udtalte, at hun brækkede sig når hun kørte forbi et kolonihave-kvarter med alle de vajende Dannebrogs-flag!!! Der er sgu ikke noget at sige til at DF blev den sucees de vittelig er blevet.

Mette

Posted: 14 august 2009 - 18:18 - Svar

JensH

Jeg havde et par oldefædre, der var proprietærer, og de var ligesom din morfar inkarnerede medlemmer af Venstre. Min farfar var en overgang rebelsk radikal politiker, og min far var stokkonservativ, men de havde alle Gud og fædreland som noget grundlæggende, Egentlig var forskellene i holdning – så vidt jeg kan bedømme – forsvindende lille.

Mønsteret med ansvarlige og besindige mænd, der ikke var nemme at løbe om hjørner med, har en lang tradition i Danmark. For eksempel fremgår det af de beretninger, der findes i ældgamle retsprotokoller og tingbøger. Der er ganske vist beretninger om mange hysteriske, overtroiske og misundelige kvinder og mænd, men der var næsten altid i sidste ende nogle ansvarlige personer, som lagde låg på den vilde jagt. Selv under hekseprocesserne mærker man, hvordan de prøvede at forhale sager og dermed sætte sig op mod kongen.

Hvor helt anderledes er det ikke i dag, hvor vi har de mange levebrødspolitikere, der ustandselig svinger efter vinden..

Jeg mente faktisk tolvmandsforeningen, da jeg skrev om de store gårde. Det er en vending, jeg ofte er stødt ind i, det er vel også den, der ligger til grund for de fem godsers valg af navnet “De fem gårde” til deres produkter. Ang. Rotary er medlemmerne mere forskellige i de store byer end i de små. I Århus er det almindeligt med universitetsfolk, teologer og læger for blot at nævne nogle andre end de gængse erhvervsfolk.

hp

Posted: 14 august 2009 - 18:27 - Svar

Arrh, come on.

Der er ingen grund til at give disse afstumpede individer længere fængselsstraf på dansk regning. Faktisk burde enhver fængselsstraf suspenderes, i samme øjeblik der er dømt udvisning. Den skal så eksekveres prompte.
Så er vi af med dem, pigen risikerer ikke at møde dem, når de om et par uger får ledsaget udgang til deres øvrige araberklippede venner, og Danmark behøver ikke at betale kost og logi for dem i ca. 1½ år.

Og jo længere, de er her – i fængsel eller ej – jo lettere er det for asyl-levebrødsadvokaterne at argumentere for humanitær opholdstilladelse til dem……Måtte gud forbyde det!

JensH

Posted: 14 august 2009 - 21:26 - Svar

Så kan VKO-partierne godt kaste håndklædet i ringen, og gve de afviste Irakiske asylansøgere amnesti. Helt mod sædvane har Amnesti International valgt at blende sig i Dansk indenrigspolitik, og fra sit rådsmøde i Tyrkiet udtrykker organisationen bestyrtelse over politiets rydning af Brorsons Kirke, og AI stiller følgende ultimatium til Danmark:

“Organisationen er også dybt bekymret over politiets fremfærd i kirken, der fandt sted natten til torsdag. Kampklædt politi kan være skyld i endnu mere stress og lidelser for de irakiske familier med børn, der med stor sandsynlighed er traumatiserede af tortur og krig samt deres lange ophold i danske asyllejre, lyder det videre.

“Den danske regering skal på den baggrund som minimum tillade irakerne at blive i landet af humanitære årsager,” siger Irene Khan.”

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24351522.html?forside

Var det iøvrigt ikke Irene Khan som fra AI hovedkontorert i London meddelte, at de barbariske forfølgelser af kristne i den muslimske verden var ‘en ikke-proritet’, da AI ville koncentrere sig om muslimers sociale og religiøse rettigheder i vesten??

Fröken Sverige

Posted: 15 august 2009 - 23:03 - Svar

Vad det gäller gruppvåldtäkten på den 14-åriga flickan, så har Morten Perregaard skrivit en utmärkt redogörelse för händelserna i rätten i Kolding på Trykkefrihedsselskabets hemsida:

http://www.sappho.dk/fire-irakere-udvist-for-bestandigt-for-voldtagt-a f-14-arig.htm

Det finns en svensk översättning i min blogg på: http://imittsverige.blogspot.com/2009/08/morten-perregaard-om-fyra-ira kier.html

Mvh

/FS

Leave a Comment