19
aug
Seneste opdatering: 20/8-09 kl. 1032
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fordomme er noget skidt, det ved enhver der kender lidt til halvfjerdsernes bedst sælgende lærebøger. Selvom de eventuelt måtte være bagdomme, er de alligevel fordomme,  hvis de er islamofobiske. (fotos fra svensk lærebog for 13 årige, 2001)

skåne+maj+2007+085[2]

Uppsala Föreningsråd har beviljats medel av ungdomsstyrelsen för att under höstterminen genomföra ett projekt med syfte att belysa debatten kring religionen islam. Detta för att motverka statiska bilder och negativa generaliseringar gällande muslimer som till stor del grundar sig på “okunskap om den andre”. Över 2000 elever kommer att få möjlighet att få en plattform att stå på gällande motarbetning av fördomar och islamofobi.
Lina Johansson, jurist på DU, menar att projektet är viktigt att genomföra då det i Europa finns runt 30 miljoner muslimer, detta innebär att islam är den näst största religionen efter kristendomen och därmed en viktig del av den europeiska kulturen. Samtidigt är bilden av islam som en fredlig religion ifrågasatt, många ser gärna islam som en ond makt i förhållande till väst och det debatteras inte vad islam är och står för. Rädslan för det som är främmande har lett till fördomar gällande personer från mellanöstern och även till en strukturell rasism där det annorlunda beskrivs som förtryckande.
– Islamofobin får stora konsekvenser för muslimer i Sverige, i form av dagliga trakasserier och ifrågasättande kring sjalen och andra symboler som härrör till islam. Uppsala Föreningsråd, STORSATSNING MOT ISLAMOFOBI I UPPSALA,  Sensus er et oplysningsforbund, der blandt andet udspringer af KFUK-KFUM og Sveriges Kyrkliga Studieförbund.

Hvad blev der af pigebørnene ?

75 % af svensk befolkningstilvækst er indvandring

Statistiska Centralbyrån la 13. august frem tallene for befolkningsveksten første halvår. Den var på netto 36.012 personer, og av dem var hele 27.097 personer innvandrere. Det vil si at 75 % av befolkningsveksten er innvandring, en demografisk forandring uten sidestykke. [..]

Födelseöverskottet på 9 394 personer motsvarar en fjärdedel av folkökningen. Det er flere interessante trekk ved statistikken, som feks. at det er en voldsom ubalanse mellom kjønnene blant de nyfødte for første halvår:

Fødselsoverskud seneste fire et havlt år:

Kvinnor: 627  2.784  2.237  2.769  2.954

Män: 3.156  5.707  5.534  6.674  6.440

Hvordan kan det være over dobbelt så mange guttebarn som jenter? Er det pga abort av jentebarn? Man kan vanskelig lese tallene annerledes enn at det foregår en utskiftning av befolkningen i Sverige. Svensker erstattes med utlendinger, og når kvinnene skal føde, velger de gutter fremfor jenter. Dette er en dramatisk utvikling i et naboland. Hvorfor er det ingen oppmerksomhet rundt disse tallene i norske medier? Er det fordi det reiser for ubehagelige spørsmål? Legg merke til Statistiska Centralbyråns vinkling: Minskad utvandring bidrog till folkökning.

Se det hele på Document.no

Hvem lyver ?

Politiet går nu til verbalt modangreb på Brorsons Kirkes præst. Ved rydningen af Brorsons Kirke gik politiet først ind i kirken i skjorte ærmer og kasketter. Man da der opstår ballade og irakerne ikke vil forlade kirken frivilligt måtte politiet skif te til kampuniform. Det siger forman den for Københavns Politiforening Claus Oxfeldt. Han beskylder dermed Brorsons Kirkes præst Per Ramsdal for at lyve, når han siger, at politiet stormede kirken med knipler og visir Formanden for Københavns Politiforening siger til B.T., at Per Ramsdal har en meget lemfældig omgang med sandheden.

“Jeg og mange af mine kolleger er utilfredse med de ting, han fortæller om vores aktion i kirken, fordi de ikke passer,” siger han bl.a. til avisen. Politi: Præst lyver om rydning, Præstens øjenvidneberetning: Jeg begynder at græde og er ved at kaste op, video.

En svensk reportage – Danskt polisvåld mot flyktingar möter avsky – er interessant ved det den ikke fortæller: At der var et massivt politisk som folkeligt flertal for rydningen, samt at både England, Holland, Grækenland og Polen har tvangsdeporteret irakiske asyltanter de senere år. Også Sverige ser  ser mere kritisk på den irakiske exodus.

Rotterdam falls out of love with Professor Ramadan

skriver The Guardian, og giver i realiteten Wilders´ popularitet skylden. Det ser ud til at også hans gæsteprofessorat er røget sig en tur. I NCR Handelsblatt forsvarer Tariq Ramadan sit samarbejde med iransk, engelsksproget stats tv. Hollandske kommentatorer ser med mindre milde  øjne på hans arbejde for Mullaherne i Teheran: Rotterdam should get rid of this Islamist

Diskrimineringsbranchen

I Danmark næsten fordobler de konservative deres størrelse på Khaders forslag om forbud mod burkaen. I Sverige kan man tjene  seriøse  penge på at klage over at blive forhindret i at bære den:

Två kvinnor har alltså klagat hos DO på att de inte får ha heltäckande klädsel, niqab, där endast ögonen syns, på Västerorts vuxengymnasium. Dessa få ord, från den ena anmälaren, sätter i gång en sanslös och dyr karusell. Tiotals människor måste avsätta tid för att diskutera, konsultera, utreda, besvara frågor etc. Innan karusellen har snurrat färdigt har processen slukat massor av energi och resurser av olika slag. Inte sällan, som det verkar, i onödan.

Det borde vara en självklarhet att man i Sverige år 2009 inte kan gå klädd i burqa eller niqab i offentliga sammanhang. Det tillhör inte vårt öppna och demokratiska samhällssystem att människor höljer sig i heltäckande plagg så att man inte kan se reaktioner i deras ansikten eller identifiera dem. Samhället ska inte acceptera att kvinnor rör sig i offentligheten likt vålnader i plagg som täcker allt, inklusive ansiktet (niqab) och till och med ögonen (burqa). Vi ska inte i Sverige behöva mötas av den typ av oformliga gestalter som vi alla – politiker inte minst – reagerar mot när vi ser dem på bilder från Kabul eller Jemen. MERIT WAGER: Anmälan om slöjor ett sätt att tjäna pengar, Diskrimineringsombudsmannen utsedd till Sveriges sämsta chef, Burka-snak: Konservative stormer frem

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] forudsætninger, der oprørt viste mig hvad hans 13-årige datter lærte i en sydsvensk skole, se her og her. “Blev befolkningerne i de erobrede lande tvunget til at gå over til islam?” […]

JensH
JensH
14 years ago

Og så har Berlingske Tidende endnu en solstråle historie fra multikulturens Danmark, og vi kan hermed afblæse al denne debat om ‘integrations-problemer’:

http://www.berlingske.dk/article/20090820/danmark/708200082/

Prøv at læg mærke til, at der ikke er et eneste kritisk spørgsmål til ‘eksperterne’ i artiklen.

Morten - - -
Morten - - -
14 years ago
Reply to  JensH

Ja, det er en lille perle af en løgnehistorie. Helt utroligt.

»>Også Jørgen S. Nielsen påpeger, at hovedparten af de danske muslimer har det med religion ligesom den gennemsnitlige »folkekirke-dansker«.

»

»Det er en kulturel vane. Mange kan simpelthen ikke lide grisekød, fordi de ikke kender det,« siger Jørgen S. Nielsen.

»

Han er minsandten “professor i islam ved Københavns Universitet” … og han ved mindre, end de fleste lægfolk. Jeg har været gift med en muslimsk kvinde og levet sammen med hende i Avedøre Stationsby og i Istedgade. Jeg ved noget, “professoren” ikke ved.

– – –

LFPC
14 years ago
Reply to  Morten - - -

De ved det alt sammen, S. Nielsen’erne, Bæk Simonsen’erne, Esposito’erne osv. De propaganderer, og her er sandheden det første offer. De lyver fra hver kropsåbning.

LFPC
14 years ago

Desuden er jeg personligt ligeglad med om Afrika er muslimsk, for mig at se er det en langt større katastrofe om Europa bliver det eller ej“.

Hvis tingene kunne adskilles ud fra kontinenterne kunne man vælge at være ligeglad. Men det kan man jo desværre ikke i en verden der er afhængig af mobilitet, varer og råstoffer. Og våbenteknologien gør også kontinenternes grænser til en ringe beskyttelse.

Benjamin
Benjamin
14 years ago
Reply to  LFPC

Og våbenteknologien gør også kontinenternes grænser til en ringe beskyttelse. Afrikanere har jo ingen anden våbenteknologi end den, europæere forsyner dem med. Desuden er Afrika langt mere afhængig af handlen med Europa end Europa er af Afrikahandelen. Bananaer og kaffe kunne vi sagtens undvære (eller købe det i sydamerika i stedet), men vores penge, kan afrikanerne ikke undvære i det spinkle håb om en dag at kunne opbygge deres lande. At de så påstår, at de ikke får så meget for deres varer som de burde pga. europæisk udnyttelse er vel snarere politisk korrekt offermentalitet fra vestlige feministers side. Den… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
14 years ago
Reply to  Benjamin

hvis de altså havde haft hjerne til det.

Det HAR de, Benjamin.

– – –

LFPC
14 years ago
Reply to  Benjamin

Benjamin, du må da selv synes at alle de beroligende omstændigheder du opremser er en ringe garanti for fremtiden. Det må da gøre pokker til forskel hvilke lande afrikanerne allierer sig med og evt. får våben fra, afhængigt af om landene er kristne eller muslimske. Iran og Hizbollah opbygger baser i Venezu-fucking-ela. Selvfølgelig ville muslimske lande i Afrika gerne tage mod bistand fra slyngelstaterne, og tillade dem at true Europa fra deres jord.

Benjamin
Benjamin
14 years ago

Det med arabere og slaveri: Faktisk var det araberne der opfandt slavehandel i stor stil, før det var slaveri også meget udbredt blandt afrikanerne selv. Araberne har holdt langt flere sorte arikanere som slaver, end de hvide europæere i USA og Sydamerika nogensinde har gjort. Desuden døde der langt flere slaver under transporten gennem Saharaørkenen til Arabien end der gjorde under atlanterhavs-overfarten. Det var især de sorte kvinder, der var populære som slaver for araberne, da disse kunne udnyttes til sex som konkubiner. I de arabiske lande er der stadig i dag mange sorte, som er efterkommere af slaverne selv… Read more »

Pk
Pk
14 years ago

Læste engang en vidunderlig sætning .” Officielt gik Saudi Arabien fra slaveriet i 1962.”
Officielt…….

LFPC
14 years ago
Reply to  Pk

Ja, og det hænger jo sammen med at der sagtens kan forekomme de facto-slaveforhold når vi taler om f. eks. fillippinske hushjælpere eller bangladeshiske arbejdere i dette land. Det er også værd at huske at slaveriet ad disse kanaler skam også eksisterer i vores lande, i de lukkede miljøer hvor der ingen kontrol er med hvordan f. eks. saudier behandler hushjælpere. Der var f. eks. sagen fra USA for et par år siden, hvor en saudier blev idømt 26 års fængsel for netop dette. Manden blev rasende og sagde at dette var helt normalt i hans kultur (!), og den… Read more »

Emeritus
Emeritus
14 years ago

Til Gunnar Biering. Ja, ikke, Georg er rædsom. Engang var han mediedarling, siden en overgang respekteret. Der sidder velsagtens stadig et godt hovede på ham (den slags skruer man ikke bare af), men han bruger det øjensynligt ikke længere. Han har ikke engang opdaget, at det er ved at være intellektuelt selvmord at stikke folk blår i øjnene på den måde, som han gør. Kritisk analyse af medier rakte fra firserne helt ned i folkeskolen. Derfor er det i dag alt for let at se for folk, hvad han er ude på og de teknikker han benytter sig af. Han… Read more »

Gunnar Biering
Gunnar Biering
14 years ago

> Emeritus
Jeg læste lige for mine synders skyld den Georg Metz-artikel, du linkede til.

Mage til overfladisk, tendentiøst, giftigt bræk skal man lede – nå ja, ikke længe – efter. Han er kvintessensen af kulturradikalisme og frelst socialisme. Og hans kloner befolker stadig medierne, fakulteterne, nogle departementer…

Nå, med modstandere som ham bliver man da fortrøstningsfuld.

Emeritus
Emeritus
14 years ago

Rettelse: Det er rasende irriterende, når bogstaver eller hele ord elektronisk falder ud.

Der står i min kommentar: ‘…Ingen af delene har noget med hinanden at gøre udover, at hårene rejser – og det gør de med god grund…’
Der burde stå : ‘…Ingen af delene har noget med hinanden at gøre udover, at hårene rejser s i g – og det gør de med god grund…’

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
14 years ago

Til Gunnar Biering.

Karen Jespersens afsløring får hårene til at rejse sig.

Villy Sørensen skrev i sin tid en moralsk novelle. Den hed ‘Blot en drengestreg’. Hårene rejser sig, mens man læser.

Ingen af delene har noget med hinanden at gøre udover, at hårene rejser – og det gør de med god grund.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
14 years ago

Til Gunnar Biering.
Ja, man må ‘hugge en hæl og klippe en tå’.

På ‘Monokultur’ faldt jeg over et link til Georg Metz, der fører sig journalistisk frem på den måde. Han ender selvfølgelig utroværdigt som tom skal uden substans.

http://www.information.dk/200114

Med venlig hilsen

Gunnar Biering
Gunnar Biering
14 years ago

Men dette fører mig videre til: Er det ikke i stor udstrækning ligesådan i Danmark? Har vi ikke de samme god-mennesker i skoler og kommunale projekter, der prøver at proppe de samme fordrejede billeder af virkeligheden ned i halsen på især skolebørnene? Jfr. Karen Jespersens artikel i Berlingske i lørdags om propagandistiske skolebøger.

Efter 7-8 års borgerligt flertal i Folketinget! Jeg havde forventet – ikke borgerlig propaganda, men: Kvalitet! Kundskaber! Fakta!

Morten - - -
Morten - - -
14 years ago

@ LFPC

Kvinderne har efterladt sig efterkommere. Stol på det …

– – –

LFPC
14 years ago
Reply to  Morten - - -

Men er disse efterkommere blevet en ligeværdig del af det saudiarabiske samfund, og hvor er de? Denne side må være en af de mest omfattende kilder til dette emne: SLAVERY IN ISLAM Interessante detaljer fra Saudi Arabien i 1957: £400 for a Slave Fairly recently King Saud of Saudi Arabia visited “the land of the free”—the United States of America, where he was feted by President Eisenhower, and other American politicians. Little is known of his country except that there is sand—and more important—oil, in Saudi Arabia. But a recent United Nations report (News Chronicle, 22/ 2/57) gives us some… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
14 years ago
Reply to  LFPC

Pierre Loti skriver i 1895: Amongst the tall, white-robed Arabs is an extraordinary little being, clothed in a rich assortment of colours, who is the recipient of much adulation. ‘Tis a child of seven or eight years, the favourite son of the vizier, born of one of his black slaves. (In Morocco, these children have the same standing in the family as those of the white wives ; it is one of the causes of the degeneracy of the Arab race, which is becoming more and more infiltrated with Nubian blood.) Hele bogen foreligger i sin engelske oversættelse på nettet.… Read more »

LFPC
14 years ago

Tegningen er latterlig i sin propagandistiske primitivitet, og idealbilledet af islam er som Morten og Gunnar Biering fremfører, løgn. Muhammed selv kaldte afrikanere for “rosinhoveder”: Bukhari: V9B89N256 “Allah’s Apostle said, ‘You should listen to and obey your ruler even if he is a black African slave whose head looks like a raisin.’” Ishaq:374 “The black troops and slaves of the Meccans cried out and the Muslims replied, ‘Allah destroy your sight, you impious rascals.’” Bukhari:V4B52N137 “The Prophet said, ‘Let the negro slave of Dinar perish. And if he is pierced with a thorn, let him not find anyone to take… Read more »

Janne
Janne
14 years ago
Reply to  LFPC

Det er simpelthen alt for påfaldende at det forties..

Morten - - -
Morten - - -
14 years ago

@ Gunnar Biering

“Der må komme en hård opvågning en dag.”

Ja – det siger I jo 🙂

Jeg tror for så vidt den er kommet. Ikke alle er dog vågnet. Nogle sover ind i døden, som du ved.

– – –

Gunnar Biering
Gunnar Biering
14 years ago

> Emeritus:
Jeg er meget enig i det, du skriver, men katastrofen stopper jo ikke der:

For at få den ydre verden til at passe med moralisternes kunstige billede af den er moralisterne jo nødt til at sortere i informationerne udefra i en grad, der nærmer sig løgnagtighed. F.eks. tegningen: “Islam skelner ikke mellem sorte og hvide.” Men det gør kristendommen heller ikke, vist heller ingen anden religion overhovedet.

Og sådan er det åbenbart hele vejen igennem, og har været det i hvert fald siden Olof Palme.

Der må komme en hård opvågning en dag.

Emeritus
Emeritus
14 years ago

Tak til Snaphanen. Alle de tråde, jeg har fulgt, hvor Snaphanen beskæftiger sig med det svenska ‘Folkshemmet’ har med skræmmende tydelighed belært mig om, at samfundet hinsidan nærmest frivilligt har opgivet både at forsvare den frie tanke og den på overfladen rationelle retsstat, hvis man i stedet kan indføre MORAL og påstand om at tjene GODHEDEN og ANSTÆNDIGHEDEN. Enhver modsigelse af disse imperativer vil i et moralsk samfund automatisk medføre, at man enten er umoralsk eller amoralsk og ikke GOD, men ude i ONDT ærinde. Derfor er debatten derovre ikke fri og konstruktiv, men pæn, ensidig, ufarlig og korrekt. Man… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
14 years ago

MHT racisme – arabisk racisme har vel intet sidestykke i vor tid ? Arabisk slavetagning har vel intet sidestykke overhovedet ? Er konflikten i Darfur ikke baseret på, om man er “araber” eller ej ? Man fortvivles … At mange afrikanere har et horn i siden på vesterlændinge, stammende fra kolonitiden, kan jeg bevidne er løgn. Kolonitiden er en realitet og en del af historien. Myten om den, stammer imidlertid fra vor tid, og det gør resentimentet også. Arabere tog officielt (masser af) slaver. Vesterlændinge tog officielt ikke slaver. De købte dem “blot”. I øvrigt: 300.000 slaver indførte verdens mest… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

Det er et meget sigende billede det af sheiken der belærer svensk dreng om islam. Der siges at der ikke gøres forskel på hvide og sorte i islam. Og i næste sætning viser han at islam netop bygger på forskel… Mildest talt ubehageligt at den tekst og billede bruges i svenske skolebøger. Det burde fjernes. Her i landet pumpes der gymnasieelever ud i en lind strøm der helt seriøst mener at man kun er muslim hvis man overholder samtlige religiøse ritualer og dogmer som det er foreskrevet i koranen. Unge danskere opdrages til at mene at muslim er man kun… Read more »

Limewoody
Limewoody
14 years ago

Sverige er et skizofrent land. Det er åbentbart helt i orden og helt mainstream, at bruge nationalsocialistisk retorik overfor jøder og Israel, men overfor mussulmænner er tonen servil og krybende.
Israel beskyldes for at have høstet organer hos arabere, hvilket mainstream media kolporterer fro og frejdigt. Det er derimod “sygegjort” at nære modstand mod islamisering af det svenske samfund.

Mon ikke det ville være mere betimeligt at svenskerne tog det opgør med nationalsocialismen, som de aldrig har taget og nu derfor ikke kan kende forskel på skæg og snot.

Victor
Victor
14 years ago

Jeg er skeptisk over for disse tal….Christianity nailer det, når han taler om sin overbo. Det er, mig bekendt, kun indvandrere fra Sydasien – (nord-)Indien, Pakistan, Bagladesh og Nepal (og måske Afghanistan) som kønsselekterer på den her måde.

Jeg har ikke hørt om udbredte fosterdrab i de lande, hvor “vores” indvandrere kommer fra.

M.a.o…..pas på med at bruge de her tal, før I er HELT sikre.

boeufhjerte
boeufhjerte
14 years ago

Inden I går helt i selvsving her i kommentarsporet med konspirationer om pigemyrdende muslimske forældre, så bemærk venligst, at fødselsoverskuddet er antal fødte minus antal døde. Ikke at forveksle med fødselstallet, som selvfølgelig er antal fødte. De kønsopdelte fødselstal viser en nogenlunde lige fordeling mellem drenge og piger, 28.882/27.369 i 2009.Det er vist meget normalt, også hvis man kigger længere tilbage i historien. Når fødselsoverskuddet viser en klar overvægt hos mændene skyldes det, at der dør flere kvinder end mænd (24.415/22 442 i 2009) . Det kan man så undre sig lidt over. Vel, der er flere gamle kvinder end… Read more »

boeufhjerte
boeufhjerte
14 years ago
Reply to  steen

Nu har jeg kigget i SCB’s statistik over levendefødte børn 1968-2008. Tallene fra første halvår 2009, som skulle være så opsigtsvækkende, angiver andelen af drengebørn til 51,34 %. Det er faktisk lavere end medianen for 1968-2008, så nu ved vi hvorfor MSM ikke har bragt historien: Fordi at der ikke er nogen historie. Fra Excel via SCB: 1968 51,39 1969 51,69 Højeste andel af drengebørn 1970 51,33 1971 51,60 1972 51,57 1973 51,44 1974 51,50 1975 51,38 1976 51,41 1977 51,56 1978 51,32 1979 51,34 1980 51,37 1981 51,17 1982 51,46 1983 51,55 1984 51,49 1985 51,54 1986 51,40 1987… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

DET BURDE politikerne se at få undersøgt !

For det kan ikke være rigtigt at folk får lov til at abortere pigefostre fordi de hellere vil have drengebørn.

Men bevar´s det ville ikke undre mig spor om det foregår .

Jeg græmmes over at vi og vores dejlige lande er blevet kulturberiget med islam !

Hvem kan sige, at det IKKE er Antikrist´s stødtropper der er her i gestalter af islams rettroende ?

Christianity
Christianity
14 years ago

Helt ærligt, jeg har ganske ofte tænkt på hvor alle indvandrepigerne er henne. Jeg bor i et “Socialt belastet” område og det er altid kun store grupper af invandredrenge man ser. Der går kun ganske få piger rundt, jeg mente at det var fordi de blev holdt inde af famillien, men sandheden er nok bare at de bliver slået ihjel på fosterstadie. Min overbo som er af Parkistansk herkomst har 5 børn, heraf er kun en(1) pige.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
14 years ago

Dom ensamkommande ankarbarnen är ALLTID av den skäggiga sorten. Har aldrig hört talas om någonsin att det ens en enda gång varit en flicka/kvinna. Dessutom aborterar dom visst oftare flickfoster än den andra sorten. Ja vilket underbart land det har blivit, detta Nya Irak.

Peter Buch
Peter Buch
14 years ago

Der er vist heller ingen opmærksomhed på emnet i danske medier…
Bortset fra her.

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x