20
aug
Seneste opdatering: 21/8-09 kl. 1350
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

DR 2 Deadline: Asmaa Abdol Hamid i debat med Alex Ahrendtsen om hans nye bog. “Skal vi gi’  hinanden hånden? Nåh, nej.”

Velstand og Big-Mac index

Oslo är den dyraste staden i världen att leva i medan köpenhamnarna har högst lön. Stockholmarna stoltserar däremot med världens dyraste tunnelbana. Det konstaterar UBS i sin senaste globala studie.

Våra danska grannar tjänar bäst i världen och svenska löner hamnar först på en 17:e plats i en internationell jämförelse. Danskarna jobbar dessutom färre timmar per år – en tröst är att Köpenhamn är dyrare att leva i. UBS skriver i sin rapport att den genomsnittliga timlönen, före skatt, i Köpenhamn ligger på 235 kronor och i Stockholm på 139 kronor. Efter skatt sjunker lönen i Köpenhamn till 126 kronor och 96 kronor i Stockholm.

Overskrifterne varierer: Danskarna rikast – vi först på 17:e platsHär är det dyrast att leva, Stockholm har världens dyraste t-bana, Här är det dyrast att leva – och här får du mest i lön. HOW WORLDWIDE CITIES $TACK UP.

Uenighed om Ramadan-start i Sverige

Mahmoud Mohamed el-Khalafi, director of the Islamic center in Stockholm, told IOL Muslim institutions in Sweden, except the Bosnians and Turks, agreed to start Ramadan Saturday as most Arab countries. Ramadan Starts Friday, Saturday

En dommer ser rødt

Jeg ved ikke hvad livstid betyder i Tyskland, men det betyder næppe livstid. En banal konstatering, men som med et utal af lignende sager skal man i tilgift til de menneskelige omkostninger lægge et tal der er summen af udgifter erholdt på denne mand indtil hans anholdelse, udgifter i forbindelse med efterforskningen af drabet, udgifter i forbindelse med retssagen, udgifter på mandens fængselsophold. Alt sammen for en mand der aldrig skulle have fået adgang til landet. Et utal af lignende situationer hver eneste dag i Europa, betalt af vælgerne. Et flertal af hvilke troligt affinder sig med at få malket deres fremtid væk. Dette er det mest ufattelige. Via Jihad Watch (LFPC):

A Muslim asylum seeker has been sentenced to life in prison after killing his German-born wife because she was ‘too independent’, a court in Germany heard today.

The 27-year-old Kurdish man, identified only as Onder B, was found guilty today of stabbing his wife in the eyes, beating her with a billiard cue and then running over her in his car. His mother-in-law had once told him to be ‘strict’ with her strong-willed daughter, Mujde – who was also Onder’s cousin.

On New Year’s Eve 2008 he stabbed his 18-year-old wife Mujde 46 times and beat her with a billiard cue. And because she was ‘already so disfigured from the stabbing and beating that she would hate me for the rest of her life,’ he got into his car and ran over her body several times. […]

Bielefeld District Court judge Jutta Albert clashed repeatedly this week with family members of both victim and defendant as details of the horrific case unfolded.

‘One more remark from you and you’ll be removed!’ she told the victim’s mother. ‘Do you think you can behave here as if you were in a Turkish bazaar?’ […]Muslim man sentenced to life in jail after killing his German-born wife because she was ‘too independent’

19.8: Interview med Robert Spencer

i anledning af hans nye bog. Tag fat her, hvor Asmaa slap. “Koranen og Grundloven er lige vigtige for mig”. Kan være Asmaa  synes det lyder som betryggende og som en ros til grundloven. Hun forestiller sig næppe hvordan det lyder i vore  ører.  min 14:29. Fra Intel Nexus.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


bl

Posted: 21 august 2009 - 09:29 - Svar

Lige en kommentar om den kurdiske morder. Han opholdt sig illegalt i Tyskland.

Hun fik stukket øjnene ud med en frugtkniv, blev slået med en billardkø og til sidst kørt over 3 gange med bilen. Hun ville jo hade mig resten af livet, sådan som jeg havde tilredt hende..
Her er Westdeutscher Rundfunks udgave af sagen:

sidste artikel:

http://www.wdr.de/themen/panorama/kriminalitaet11/bielefeld_mordprozes s/090817.jhtml?rubrikenstyle=panorama

Første artikel:

http://www.wdr.de/themen/panorama/kriminalitaet11/bielefeld_mordprozes s/index.jhtml?stdComments=1

Søg på Önder B. og Bielefelder Landgericht, så kommer man ind i den tyske “undergrunds” blogunivers.
Sagen er godt nok det klammeste.

Anne Marie Buch

Posted: 21 august 2009 - 09:49 - Svar

Godt gået af Alex. Hun fik ikke et ben til jorden – og er iøvrigt blottet for argumenter.

Johansen

Posted: 21 august 2009 - 10:10 - Svar

Asmaa sammenligner kønsopdelt svømmeundervisning i offenlige svømmehaller efter islamiske krav med madlavningshold for mænd. Ak ja.

Asmaa er selv et skoleeksempel på islamiseringen af Danmark ved sin blotte tilstedeværelse. Hun kæmper for stadig flere islamiske særrettigheder og kalder det tolerance og frisind. Den limpind hopper mange danskere desværre på.
Hun iklæder sig islams flag og dyrker kønsapartheid med sin islamiske kvindeuniform og ingen håndtryk til mænd. Jeg tager skarpt afstand fra denne kvinde. Hun sår splid med sine anti-israelske og islamiske holdninger.

Bjovolf

Posted: 21 august 2009 - 10:40 - Svar

Forhåbentligt vil selv en del af de naivister og utopister, som stemmer
på Enhadslisten begynde at få nok af at have provokerende islamister og
ekstremister som Asmaa i partiet og begynde at sive lige så stille, så partiet
ryger under spærregrænsen ved næste valg. I så fald siger vi da mange tak 🙂

Men de næste par måneder vil vi dog nok se, at de får noget sympati pga. al balladen
ved Brorsonskirken og med de hjemsendte irakere. Den slags har det imidlertid
med at blive glemt på et halvt år eller så, når andre, vigtigere emner trænger sig på.
Jeg synes,vi generelt har set flere og flere meningsmålinger, der peger i den modsatte retning –
typisk i intervallet 1.6 – 1.9 %. Et så stort stemmespild vil temmelig sikkert få balancen til klart
at vippe til højre side, så der ikke bliver noget at rafle om. Især hvis Simon Debil & co.
så også lige kan trække 1 – 1.5 procentpoint, blandt alle de radigale vælgere (halvdelen ?),
der med rette gruer for at have Willy Sløwdahl og hans folkesocialister med i en regering 😉

Janne

Posted: 21 august 2009 - 12:17 - Svar

Ahrendtsen gør det meget godt i interviewet. Stille og roligt og med vægt. A la Søren Gade. Og a la Støvring i øvrigt. Det synes jeg godt om. Og han har ret i at vores land er delt. Nu ser vi f.eks. at burkaproblemet er ved at splitte regeringspartierne ad. Tørklædet og burka og niqab er religionspolitiske og kulturpolitiske redskaber. Og desværre er der som Ahrendtsen siger, mange danskere der accepterer disse ‘våben’ som del af dresskode og kultur i offentlige institutioner. Offentlige institutioner bruges på den måde som kultur- og religionskampzoner. Det må der ændres på så vi borgere atter har religionsfrihed i Danmark og så vi kan slippe for religiøs ufred og strid i offentlige institutioner.

Jeg synes at Ahrendtsen har ret i at når der laves islamiske enklaver så er det til skade for danskere, men det er også til skade for indvandrere der ikke ønsker slavisk at lade sig ’robotisere’ af koranen og koranvogtere. Og som ikke ønsker at leve i et ’koraniseret’ samfund. Heller ikke lokalt i boligområdet.

Asmaas eksempler med madhold for mænd er misvisende da det intet har at gøre med religiøs præference og tabuer. Det viser i øvrigt hvor lidt hun kender til dansk historie og kultur. Og talen om solo svømning til rettroende kvinder i offentlige svømmehaller, viser bare hvor ret Ahrendtsen har i sin kritik. Kvinfos indpakkede rollemodel er noget af en fortidig og stivsindet forbudsfeminist. En religiøs anakronisme. Dermed bliver også Kvinfo til en formørket anakronisme – et reaktionært, sekterisk og snerpet fortidslevn – der i øvrigt spytter tørklæder og den kultur der er knyttet til tørklæder ud på det danske arbejdsmarked via Kvinfos mentor netværk.

Kvinder skal svømme i offentlige svømmehaller uden mænd til stede. Vor herre til hest nogle kvindeisolations forkæmpere. Kønsapartheid forkæmpere. Kvinder der er kvinder værst. Kvinder der bekæmper kvinders frihed. Enhedslisten og Kvinfo er en flok intolerante forbudstilhængere m/k. Sådanne blodfattige guvernanter m/k skal ikke sætte sig på vores fælles svømmehaller (og en fri og moderne samt vestlig svømmehalskultur) med krav om svømmetimer til kun kvinder og dermed isolere kvinder fra andre og beslaglægge svømmehaller der er for alle. Det er i stort antal (venstrefløjs) kvinder der skaber øget ufrihed og færre valgmuligheder (for kvinder) i Danmark. Sammen med nogle konservative islam-tilhængere. Det er trist at være vidne til. Vores afslappede danske svømmekultur laves af forbudsfeminister om til en kønsapartheid svømmekultur der ellers ‘kun’ eksisterer i Saudi Arabien og i Iran. Føj for den da.

Forbudsfeminister m/k er kvinder og frihed (og ind imellem demokrati) værst. Godt at DF kommer med den nødvendige kulturkritik. Den stort set ingen andre har mod eller vilje til at komme med. Kulturkritikken gør DF til det nye progressive parti. Vi kan også se at der produceres en del meget relevante og meget vitalt kulturkritiske debatbøger fra DF hold i disse her år. Det gør DF til et tydeligt lokomotiv hvad nødvendig ny kulturkritik angår. Og vigtigt: DF lader ikke kvinders frihed og sekularismen i stikken af hensyn til overnational idealisme, multikultur ideologi og religion.

Forbudsfeminister fremmer mistillid og mistænksomhed mellem kønnene. Som jeg ser det er der tale om en hetz særligt mod både vestlige mænd, vestlig kultur samt tolerance og rummelighed i forbudsfeministernes kønsapartheid raid. Enhedslisten siger de ikke vil tvang. Men vores samfund er efterhånden mere end rimeligt præget af islamisering i offentlige institutioner. Uden at det er blevet taget op politisk om vi borgere ønsker islamisering af vores offentlige institutioner eller ej.

Således er der indført halalmad, bederum, separate baderum, tørklæder, lændeklæder til mænd i svømmehaller, burka, kønsapartheid, ramadanfester på rådhuse og islamiske særrettigheder osv. Fordi danskere ikke tør eller vil sige fra, som Ahrendtsen siger. Og hvis hr. og fru Jensen endelig vover at sige fra, så bliver de af politikere, kommuner og uddannelsessteder og offentlige arbejdspladser kaldt for islamofober og det der er værre. Men hr. og fru Jensen skal ikke lade sig kue.

At tage afstand fra islamisering er ikke at være modstander af udvikling. Tværtimod. Det er nødvendigt at flere politikere tager afstand fra islamisering af offentlige institutioner og i det hele taget, for kun derved kan Danmark fortsat være et frit, moderne, tolerant, mangfoldigt og åbent samfund i dynamisk udvikling. Et Danmark der ikke deler befolkningen op i mænd og kvinder, og i rettroende og vantro, men ser befolkningen som ligeværdige borgere og som udgørende et fællesskab.

Men vore politikere er generelt alt for håndsky i forhold til islam. (Se bare hvad der sker i det halal opdelte København, hvor der nu også er tale om at flere værtshuse skal forbydes og der skal bygges stormoske) Politikere generelt tør ikke engang at sige fra overfor islamisk burka og niqab. Det er en ynk at se hvordan regeringspartierne lader burka og niqab og islam trække regeringen (og det danske samfund) rundt ved næsen. Det forhold er også et tydeligt udtryk for islamisering af vort samfund. K har derfor ret i at islam er en langt større udfordring for vores samfund end miljøet er.

Og på svaret om hvad der står højest – grundloven eller religion – svarede Ahrendtsen (DF) grundloven. Sådan skal det lyde. Kvinfos indpakkede galionsfigur havde knapt så klart et svar til samme meget enkle spørgsmål. Også derfor skal tørklæder væk fra offentlige institutioner. Og derfor kunne man måske også begynde at overveje om det er rimeligt at Kvinfo får penge fra det offentlige.

Apropos hijab så har jeg set at Arbejdernes Landsbank nu skilter med hijab i en reklame på TV3. Mere islamisering. Men man kan da skifte bank om ikke andet. Hijab (og den kultur der knytter sig til hijab’en) promovering er blevet ganske massiv i vores samfund. Godt at DF tør at tale hvor andre tier. Det gør for mig at se DF til et friheds- og frisindet og ikke mindst til et befriende folkeligt parti.

Vivi Andersen

Posted: 21 august 2009 - 21:57 - Svar

Et foretagende som Arbejdernes Landsbank der ikke ved mere om islam og den kvindelige islamiske klædedragts signalværdier…ærlig talt hvor sølle.

Den sorte burka, hvor selv hænderne er iført sorte handsker, virke uhyggelig og det samme gør niqabén med dens glughul.

Hijab´en virker tilforladelig i forhold til burka og niqab og alligevel har dette tørklæde det samme budskab til omverdenen.

Arbejdernes Landsbank vil blæse på signalværdierne – for dem drejer det sig om tallene på bundlinien.

Leave a Comment