16
sep
Seneste opdatering: 17/9-09 kl. 1041
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jussi Halla-aho’s argumentation concerning the Finnish state’s illogical choice of prosecuting him for daring to insult Islam, is simply brilliant. Both the Finnish state prosecutor’s office and its judicial system, have managed to place their institutions in the undesireable position, of being seen as totally incompetent to the international community at large.

Any judicial ruling that serves to further cloud the issues (based on bad law to begin with) than to reveal clarity in the case it was prosecuting, speaks for itself. Please take the time to go through the entire three part interview, and pay special attention to the 2nd and 3rd, for in these two videos, the brillaince of Halla-aho’s argumentation comes shining through. Indeed, Jussi is the Finnish version of Geert Wilders, and in a fair court system, his case would either be won….or not even tried at all. It’s that crystal clear. Interview with Jussi Halla-aho, 3 videos ,  english subtitles

Aggressive bønner

prayer-in-milanIngen tvivl om at disse symbolske manifestationer i eller ved centrale vestlige institutioner er noget der giver blod på tanden [billede: Muslimsk fællesbøn udenfor Milanos katedral] (LFPC)

Tirsdag aften festede flere fremtrædende socialdemokrater med tyrkisk violin, æble- og appelsinjuice samt tre tyrkiske retter på Christiansborg. DF kalder festen »fejltænkt integration.«

Der var langt til tonerne af “Der er et yndigt land”, svinesteg og snaps under gårsdagens ramadan-middag på Christiansborg. I stedet blev de 150 gæster budt på tyrkisk violin, æble- og appelsinjuice samt tre tyrkiske retter. […]

S fejrer ramadanen på Christiansborg

Muslims who are working to stage the “Our Day Has Come” day of prayer at the U.S. Capitol have discussed views that include an Islamic takeover of the White House, from where they say President Barack Obama is providing their inspiration.

Building on the Islamic interest in Obama’s inauguration, when Muslims claimed in a magazine that “It’s our time,” the event planners are calling for 50,000 Muslims to attend the 4 a.m. event on the National Mall on Sept. 25. […] Obama inspires Islamists’ D.C. prayer rally – Shariah experts to proclaim ‘Our Day has Come’

Skabelsens sangerinde

inger-christensen

En helt speciel eksklusiv digtoplæsning fra 1962, hvor Inger Christensen pludselig bryder ud i sang. En optagelse, der har været forsvundet i årtier og kun ved et tilfælde blev fundet. Digteren Morten Søndergaard har monteret digtet fra digtsamlingen “Lys” med lyd. Den 2 Radio og You Tube 1 og You Tube 2. Europas Inger Christensen,Eine Sängerin der Schöpfung

Så ligger fremmedpolitiken fast ?

“Fremmedpolitik” er  et ord vi bruger for at drille. I Sverige er “fremmed” et fy-ord på linje med “neger” og “sigøjner”, “fremmed” skal i citationstegn. Selv “araber” må man ikke sige, skønt de  kalder sig selv det. Den store stilhed venter, til slut mimer vi allesammen og stumfilmen får sin store renaissance. Alt er så ømt og følsomt, at det er sikreste er at tie. Sprog er politik.

Halvdelen af socialdemokraternes og SF’s vælgere vil have partierne til at lave udlændingepolitik med de radikale. Ifølge målingen støtter 48 procent af S-vælgerne, at en ny regering skal føre udlændingepolitik med Det Radikale Venstre og Enhedslisten, mens 22,2 procent helst ser et samarbejde med DF, og 16,7 procent vil danne udlændingepolitikken i samarbejde med V og K.I SF-lejren er det over 60 procent af vælgerne, der helst ser, at udlændingepolitikken bliver dannet i et samarbejde mod venstre.Socialdemokraternes politiske ordfører Henrik Sass Larsen lader sig ikke rokke af sine vælgeres ryst.

Sass: 24-årsreglen bliver: »Vi har sagt, at vi vil lave regering bestående af S, SF og R. Det betyder selvfølgelig, at vi vil samarbejde med R – også om udlændingepolitikken. Men når det gælder den stramme udlændingepolitik, så ligger den fast«, siger Sass.Udlændingepolitik splitter S-vælgerne

Patriotisme og fædrelandskærlighed

“Patrioter”, det er noget man har i krig op på psykatriske afdelinger. Nå ja, og så lidt flere i Sverige, som Ulf  Nilson også har kaldt  “Sverige Sluten Anstalt” pdf. Men stadig et mindretal af hel- og halvnazister. Derfor er jeg aldrig stødt på nogen andre patrioter end forhenværende, nemlig frihedskæmperne, og de er ved at være væk. I Danmark har vi haft en sund og tempereret fædrelandskærlighed, der ganske vist er søgt kompromitteret af luftige ideer, men fuldstændig forgæves. Den er her ikke desto mindre endnu uafficeret, ja forstærket, og politikere gør klogt i at kalkulere med den. Spørgmålet Melanie Phillips rejser er: kan man have en fungerende nation, uden borgere der identificerer sig med den ? Og – er vi  i virkeligheden ved fabrikere patrioter og voldsparate neonationalister i disse år, som svar på en indtrængende kultur, der ikke  har tænkt sig at underlægge sig vores normer og vurderinger? For megen fædrelandskærlighed, chauvinisme, fører til krig. Det ved vi. For lidt gør det tilsyneladende også. Det vidste vi ikke. Vi kunne have vidst det, hvis vi ikke vi levede i glemsel, hvis ikke vores parlamenter havde tunnelsyn af fire års varighed. Der er foruroligende tegn på, at netop radikaliseringen  bestemmer den retning, vi har vi har i øjeblikket. Går vi ind i patrioternes tid, så Gud nåde og trøste os. Det vil i givet fald være militante antinationalister, der skaffede os  fædrelandskærlighedens vrangside på halsen. Vi vader i symptomer på det hver dag, her, her og her. Vi har lagt tynd is ud under vores børn.

Melanie Phillips , Copenhagen april 2009 127

If children are taught that patriotism is wrong, Britain’s very identity is at stake
By MELANIE PHILLIPS

A survey found three-quarters of teachers believed it was their duty to warn pupils about the danger of patriotism (posed by models).One of the most startling aspects of our society at present is the way things that were once considered to be virtues have now become the object of intense disapproval, and vice versa.A recent survey of teachers by London University’s Institute of Education found that some three-quarters of them believed it was their duty to warn their pupils about the dangers of patriotism.

Once upon a time, loving your country enough that you were prepared to die for it was held to be the highest virtue.
Indeed, without patriotism there would be no one serving in the Armed Forces.
For the past 1,000 years, it has given the people of these islands the strength and courage to repel invaders and defeat the enemies of liberty.
Is it not extraordinary that such affection for your country should now be considered so objectionable that children should be told it is positively dangerous?
One teacher said that praising patriotism excluded non-British pupils.
‘Patriotism about being British divides groups along racial lines, when we aim to bring pupils to an understanding of what makes us the same.’
But on the contrary, patriotism is what binds us together through a shared sense of belonging and a desire to defend what we all have in common.
What this teacher seemed to be saying was that children from immigrant backgrounds can’t have that shared sense of belonging because they are not really British. Is that not itself a racist attitude?
And if such children really are merely foreign visitors, it is even more extraordinary that teachers should tailor the education of children who are British to suit the few who are not.
But then, some of these teachers seemed unwilling to acknowledge the concept of citizenship at all, spouting idiotic nonsense instead about promoting ‘universal brotherhood’ or the need to ‘identify as humans’.
With no awareness of any irony (they probably don’t understand what that means either) some said promoting patriotism was a form of ‘brainwashing’.
So what, pray, is promoting ‘universal brotherhood’? Planet earth to teachers: make contact, please!
As the researchers who conducted this survey point out, much of history and politics is incomprehensible without understanding the power of patriotic sentiment.
Accordingly, they say, schools should ensure that pupils not only understand what patriotism is, but are also ‘equipped to make reasoned judgments about the place it should occupy in their own emotional lives’.
Surely that’s the point. Teachers should not set out to put across one point of view, which replaces education with propaganda. Instead, they should be giving pupils both knowledge and the ability to think about it and learn from it so they can arrive at their own conclusions.
But on the grounds that love for your country is wrong, many teachers have long stopped passing on to children the knowledge they need if they are to admire and identify with Britain. Somehow this has got mixed up with racism, xenophobia and the BNP.

Nick Griffin, leader of the BNP – Are teachers confusing the ability to admire Britain with xenophobia and racism?
Perverse though this may seem, it is not actually a surprise. It is merely the latest stage in the deconstruction of education that has been going on for the past three decades – and at the heart of which lies the teaching of history.
Back in the Eighties and Nineties, history teaching was at the centre of a tremendous battle over British national identity.
In one camp were those who believed that it meant transmitting to pupils the story of this nation and its institutions; in the other camp were those who said that to do so was racist.
That was because they subscribed to the view that Britain was itself intrinsically racist: that it had a history of colonial exploitation and that a new society had to be created that would treat the culture of every incomer as equal to the culture of the indigenous British.
More fundamentally even than that, they believed the very idea of a nation with a distinct identity at all was racist.
According to their reasoning, the nation led to nationalism, and nationalism led to prejudice and war. So destroying national identity would eradicate all such horrors and create the brotherhood of man on earth.
Of course, this was ridiculous. Such a utopian vision was likely to result in more prejudice and war, since without the glue of shared national identity a society fragments into warring factions. Moreover, the pose of ‘neutrality’ that teachers adopted in denouncing patriotism did not prevent them from telling children that Britain had a past of which it should be ashamed.
Despite their Far Left provenance, these destructive, even nihilistic views captured the education world. In part, this was a reaction to mass immigration. Teaching Britain’s national identity was thought to discriminate against foreign-born children.
But the surest way to ensure that immigrant children are excluded from a society is to fail to teach them to know and admire the country of which they are now citizens.
Native-born children have been left equally bereft of anything in their country with which they can feel a proud sense of identification. These teachers have produced equality, all right: an equality of rootlessness.
They have also produced widespread ignorance. No longer telling the coherent story of the nation, history teaching took instead the form of disconnected episodes that made little sense.
No wonder a major study is now warning that in some state secondary schools the subject faces extinction altogether.
Thousands of pupils are being allowed to drop history at the age of 13, with fewer than a third of pupils studying it to GCSE.

This ignorance is affecting even the intellectual cream of the crop. Professor Derek Matthews, an economics lecturer at Cardiff University, was so concerned at his students’ lack of historical knowledge that he set them four simple questions.
He discovered that only one in six knew that the Duke of Wellington led the British Army in the battle of Waterloo; only one in ten could name a single 19th-century British prime minister; some of his students had never heard of the Reformation; and one thought Martin Luther was an American civil rights leader.
Yet these students were probably in the top 15 per cent of their age group for educational success.
Despite – or perhaps, because of – this collapse of knowledge in the schools, there is a tremendous appetite for history among the general public.
TV historians turn into superstars; genealogy has become a craze as more and more people search for their family histories, and even the six novels shortlisted for the Man Booker Prize are all in different ways rooted in the past.
People are usually desperate if they cannot root themselves. Yet for ideological reasons, the teaching world decided unilaterally to deprive children of the ability to do so.
Gordon Brown has spoken in favour of encouraging pupils to be patriotic, calling for ‘Britishness’ lessons to be part of the curriculum. He is right to be concerned about the erosion of national identity.
What he is reluctant to acknowledge, however, is that the root cause of this is the promotion of multiculturalism, which has turned patriotism into a dirty word.
But without patriotism, a society starts to die. If the core purpose of education is to transmit a culture down through the generations, it is not patriotism that is a menace to this country, but the teachers whose real target is Britain’s identity itself.

Melanie Phillips Daily MailDonér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Janne

Posted: 16 september 2009 - 07:57 - Svar

Jeg har læst Politiken-Runes kommentar til at der angiveligt er sendt dødstrusler til københavnske politikere, der har sagt ja til en stormoske i København. Jeg er som han selvfølgelig modstander af dødstrusler. Det er udemokratisk og primitivt at true nogen. Jeg savner dog at samme Politiken-Rune viser lige så stor modstand mod trusler mod Pia Kjærsgaard og Naser Khader og avistegner Westergaard og Wilders. Trusler er primitive og udemokratiske ligemeget hvem der er afsender og modtager af truslerne.

  LFPC

  Posted: 16 september 2009 - 09:00 - Svar

  Jeg ville nok ikke være helt sikker på at Rune Engelbreth er modstander af dødstrusler. Faktisk er der næppe nogen debattør herhjemme der som han benytter sig af voldsladet retorik, som dette klassiske eksempel fra Politiken d. 24.9.2005:

  Kære dansker, dette er ikke et oplæg til debat, men en krigserklæring. Det er en krigserklæring mod den kulturracistiske tidsånd, der har besat Den Danske Forening, der har besat Dansk Folkeparti, der har besat Danmark.

  Og derfor er det en invitation til Dig om at trække sværdet og pennen og gøre det til de næste ti års vigtigste, afgørende, højeste og måske eneste prioritet at bekæmpe tidsånden, der har besat Dansk Folkeparti, som har besat Danmark.

  Det er meget muligt, at det for længst er for sent – men så er det i hvert fald ikke for tidligt.

  Af med fløjlshandskerne“.

  Og hans guru og læremester Erwin Neutzsky-Wulff har jo lige udgivet Menneskets Afvikling, der iflg. WAs anmeldelse skulle være en frådende fantasi om udslettelse af 99% af Jordens befolkning i et globalt raseri, så de resterende kan leve som jægere og samlere.

  Et af de største mysterier i dagens Danmark er for mig at denne mand accepteres af de pæne og anstændige som en af deres egne.

   Janne

   Posted: 16 september 2009 - 09:18 - Svar

   “Et af de største mysterier i dagens Danmark er for mig at denne mand accepteres af de pæne og anstændige som en af deres egne.” Måske er de heller ikke så pæne, bag den pæne overflade.

   Niels Hansen

   Posted: 17 september 2009 - 05:03 - Svar

   Nu siger jeg lige et ord i den forbindelse, jeg har brugt et stykke tid på at læse mytologier bare for sjov 🙂
   Jeg er ikke troende og har aldrig været det, men der er godt nok nogle underlige ligheder hvis man kan stole på wikipedia…

   Jeg har en kæmpe lang liste men jeg nævner lige et par her, fra wikipedia:

   Völuspá – Vølvens spådom:

   It sates itself on the life-blood
   of fated men,
   paints red the powers’ homes
   with crimson gore.
   Black become the sun’s beams
   in the summers that follow,
   weathers all treacherous.
   Do you still seek to know? And what?

   Brothers will fight
   and kill each other,
   sisters’ children
   will defile kinship.
   It is harsh in the world,
   whoredom rife
   —an axe age, a sword age
   —shields are riven—
   a wind age, a wolf age—
   before the world goes headlong.
   No man will have
   mercy on another.

   Freyr (sometimes anglicized Frey, from *frawjaz “lord”[1]) is one of the most important gods of Norse paganism. Freyr was highly associated with agriculture, weather and, as a phallic fertility god, Freyr “bestows peace and pleasure on mortals”. Freyr, sometimes referred to as Yngvi-Freyr, was especially associated with Sweden and seen as an ancestor of the Swedish royal house.

   The account of her wooing is given in the poem Skírnismál. Gerðr initially rejected marriage to Freyr, refusing his proposals (delivered through Skírnir, his messenger) even after bringing her eleven golden apples and the multiplying ring Draupnir. Skírnir finally threatens to use Freyr’s sword to cover the earth in ice and she agreed to marry Freyr.

   The most extensive surviving Freyr myth relates Freyr’s falling in love with the giantess Gerðr. Eventually, she becomes his wife but first Freyr has to give away his magic sword which fights on its own “if wise be he who wields it”. Although deprived of this weapon, Freyr defeats the giant Beli with an antler. However, lacking his sword, Freyr will be killed by the fire giant Surtr during the events of Ragnarök.

   The Antichrist stands with the old fiend,
   With the Satan, who will ruin him:
   On the battlefield, he falls wounded
   And in battle without victory
   But many men of God ween
   That Elijah will be wounded in that battle,
   When the blood of Elijah drips onto the soil
   The mountains will burn, no tree will stand,
   Not any on earth, water dries up,
   Sea is swallowed, flaming burn the heavens,
   Moon falls, Midgard burns

   The etymology and meaning of the term Muspilli (a hapax legomenon in Old High German, though forms of the word are attested in Old Saxon and Old Norse) is uncertain, but it is surmised to describe some sort of cataclysmic end of the world in fire

   In Norse mythology, Muspellheim (“Muspel land”), also called Múspell, is a realm of fire.[1] It is home to the fire demons or the Sons of Muspell, and Surtr, their ruler. It is fire; and the land to the North, Niflheim, is ice. The two mixed and created water from the melting ice in Ginnungagap.

   According to the Ragnarök prophecies in Snorri Sturluson’s Gylfaginning, the first part of his Prose Edda, the sons of Muspel will break the Bifröst bridge, signaling the end of times:
   In the midst of this clash and din the heavens are rent in twain, and the sons of Muspel come riding through the opening. Surtr rides first, and before him and after him flames burning fire. He has a very good sword, which shines brighter than the sun. As they ride over Bifrost it breaks to pieces, as has before been stated. The sons of Muspel direct their course to the plain which is called Vigrid…. The sons of Muspel have there effulgent bands alone by themselves.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Ragnarök

   Læs selv videre, det er ret sjovt. En del går igen i romersk og græsk mytologi og i hinduisme. Jeg håber ikke at vi får fimbul vinter i år 🙂

    Niels Hansen

    Posted: 17 september 2009 - 05:06 -

    In chapter 4 of Heimskringla, Snorri presents an euhemerized account of the war. Snorri states that Odin led a great army from Asia (“Asaland”) to attack the people of “Vanaland.” However, according to Snorri, the people of Vanaland were well prepared for the invasion; they defended their land so well that victory was up for grabs from both sides, and both sides produced immense damage and ravaged the lands of one another.[5]

    Snorri states that the two sides eventually tired of the war and both agreed to meet to establish a truce. Snorri continues that the two sides did so and exchanged hostages. Vanaland are described as having sent to Asaland their best men: Njörðr—described as wealthy—and his son Freyr in exchange for Asaland’s Hœnir—described here as large, handsome, and thought of by the people of Vanaland well suited to be a chieftain. Additionally, Asaland sends Mímir—a man of great understanding—in exchange for Kvasir, who Snorri describes as the wisest man of Vanaland.[5]

    Odin with Mímir’s body, illustration by Georg Pauli (1893)

    Snorri continues that, upon arrival in Vanaland, Hœnir was immediately made chief and Mimir often gave him good counsel. However, when Hœnir was at meetings and at the Thing without Mimir by his side, he would always answer the same way: “Let others decide.” Subsequently, the Vanaland folk suspected they had been cheated in the exchange by the Asaland folk, so they seized Mimir and beheaded him and sent the head to Asaland. Odin took the head of Mimir, embalmed it with herbs so that it would not rot, and spoke charms over it, which gave it the power to speak to him and reveal to him secrets.[5]

    According to Snorri, Odin then appointed Njörðr and Freyr to be priests of sacrificial customs and they became Diar (“Gods”) of the people of Asaland. Freyja, described as daughter of Njörðr, was the priestess of these sacrifices, and here she is described as introducing seid to Asaland.

    Indo-European invasion

    As the Vanir are often considered fertility gods, the Æsir–Vanir War has been commonly proposed as a reflection of the invasion of local fertility cults somewhere in regions inhabited by the Germanic peoples by a more aggressive, warlike cult.[3] This has been proposed as an analogy of the invasion of the Indo-Europeans.[3] Georges Dumézil stated that the war need not necessarily be understood in matters of historicity more than any other myth because it is set before the emigration from the Middle East and, he states, accounts are more focused on the truce than on details regarding the battles

    http://en.wikipedia.org/wiki/Æsir-Vanir_War

Janne

Posted: 16 september 2009 - 08:37 - Svar

I Dag siger Helle Thorning-Schmidt i en artikel i JP at DF er for de rigeste danskere. Sjældent har jeg grinet så meget som da jeg læste den artikel. Jeg kan godt se at centrum-venstre har svært ved at placere partiet DF – hvad DF dog ikke i den forbindelse er blevet beskrevet og tegnet som. Og nu så endelig en beskrivelse i sjove termer. Bare socialdemokraterne dog kunne forstå at ikke alt handler om penge.

Se nu f.eks. den S-kandidat socialdemokraterne har flirtet med i Århus, der har kaldt Århus borgmesterens Vammens møde med Hirsi Ali for en ‘skamplet’ – hans tilknytning til socialdemokraterne er med til at gøre at det ikke bliver socialdemokraterne der får min stemme under et folketingsvalg. Og der er flere ‘sjove’ holdninger hos S-politikere, der gør socialdemokraterne til et ikke-valg for mig. S borgmester i København er begyndt at fejre ramadan fest på KBH rådhus. (Sammenblanding af religion og politik) S-politikere kæmper voldsomt for stormoskeer i Danmark – selvom der allerede findes en del moskeer i DK, S-politikere går ind for at kvinder har hijab på, på job i offentlige institutioner, S-politiker støtter faste til børn i folkeskolen, den socialdemokratiske overborgmester i KBH var med til at give unge et nyt ungdomshus efter at der var blevet hærget i KBH igennem længere tid, S-ordfører støtter kirkeasyl, en københavnsk S-politiker har på et tidspunkt udstedt en fatwa, en ungdoms S-politiker i Odense fremstillede en borgmester som Hitler, socialdemokraterne vil afskaffe bøn i folkeskolen, men ikke tørklæder og halal mad og bederum. Og sådan kunne jeg blive ved, men jeg stopper her.. næsten… Socialdemokraterne aner ikke mere hvem de selv er.

  Janne

  Posted: 16 september 2009 - 08:55 - Svar

  Selv Christiansborg ramadaniseres af socialdemokrater. Den sammenblanding af islam og dansk politik ser jeg ingen grund til at støtte op om.

  “Tirsdag aften festede flere fremtrædende socialdemokrater med tyrkisk violin, æble- og appelsinjuice samt tre tyrkiske retter på Christiansborg.”

  h t t p://jp.dk/indland/indland_politik/article1817680.ece

   Bjovulf

   Posted: 16 september 2009 - 13:09 - Svar

   Ja, det er da helt utroligt, Janne – hold da helt kæft for en omgang islamlefleri, naivitet, godtroendehed og uvidenhed.

   Det viser sig så ved lidt simpel googling, at bevægelsens æresmedlem og grundlægger Fethullah Gülen til trods
   for de mange fine ord om tolerance og dialog har sagt en hel del kontroversielle ting i tidens løb, selv om han tilsyneladende
   er blevet mildere med årene. Men det er jo nok snarere en del af taktikken.

   Lidt simpel googling bringer artige ting frem om bevægelsens grundlægger og æresmedlem Mehmet Fethullah Gülen
   http://www.dialogin.dk/236-æresmedlem.htm

   http://en.wikipedia.org/wiki/Fethullah_G%C3%BClen

   “While Gülen’s earlier works are (in Bekim Agai’s words) “full of anti-missionary and anti-Western passages” [20], during the 1990s he began to advocate interreligious tolerance and dialogue.[2] He personally met with leaders of other religions, including Pope John Paul II, the Greek Orthodox Patriarch Bartholomeos, and Israeli Sephardic Head Rabbi Eliyahu Bakshi-Doron.[21]”

   In 2004 debate arose over comments by Gülen to the effect that terrorism was as despicable as atheism.[22] In a follow-up interview he explained he did not intend to equate atheists and murderers; rather, he wanted to highlight the fact that according to Islam both were destined to suffer eternal punishment.[23]

   [ Nå, ja – men så er det jo helt OK, at sige den slags 😉 ]

   Despite self-claimed “progressive views” on women, “modern professional women in Turkey still find his ideas far from acceptable.” (So Aras and Caha.) [3] The coming of Islam, Gülen claims, “saved” women, who “were absolutely not confined to their home and…never oppressed” in the early years of the religion. Western-style feminism, however, is “doomed to imbalance like all other reactionary movements…being full of hatred towards men…” [25]

   In 1998 Gülen emigrated to the United States, ostensibly for health problems (he suffers from diabetes) but arguably in anticipation of being tried over remarks which seemed to favor an Islamic state.[14] He was filmed as urging followers to “work patiently and to creep silently into the institutions in order to seize power in the state.” [15] Gülen complained that the remarks were taken out of context, [16] and questions were raised about the authenticity of the tape, which he accused of having been “manipulated.” Gülen was tried in absentia in 2000, and acquitted in 2006. [17] The Supreme Court of Appeals later rejected an appeal by the Chief Prosecutor’s Office. [18]

   Mere her:
   http://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%BClen_movement

   —————————————————————————————————————————————————————————-

   Tjah, de ledende S-politikere aner altså ikke en brik om, hvad det er er for en “gylle”-bevægelse, de lader sig bespise af.
   Bare man bruger ord som dialog og tolerance, så lægger de sig på maven for den slags arrangementer, og man tillader
   dem ghm. endda at bruge selveste Christiansborg til det. Spørger de virkelig aldrig sig selv, om hvorfor nogen er SÅ villige til
   at poste en masse penge i sådan et arrangement?

   Skulle det mon have noget at gøre med at skaffe/ købe sig indflydelse?
   Hvornår mon kravene om censur af islamkritik mv. og implementering af sharia-elementer begynder at komme?
   (som vi tidligere har set det i Sverige).

    Bjovulf

    Posted: 16 september 2009 - 13:48 -

    Og et par artikler fra den store leder himself:

    http://www.dialogin.dana12.dk/241-224-227-noedvendigheden-af-en-emllem religioes-dialog.htm

    Der findes fælles berøringspunkter for en dialog. Michael Wyschogrod skriver, at der findes ligeså mange teoretiske grunde eller trosbekendelsesgrunde til, at muslimer og jøder kommer hinanden nærmere, som der er for, at jøder og kristne nærmer sig hinanden. [1] Yderligere har muslimerne et godt ry m.h.t. behandling af jøderne: [ Øh, NÅ ?!?!? ] Der har næsten ingen diskrimination været, intet holocaust, nægtelse af menneskerettigheder, intet folkedrab. Faktisk blev jøderne budt velkommen i vanskelige tider, som da det Osmanniske Rige tog imod dem, da de blev fordrevet fra Spanien.

    Muslimske Vanskeligheder i en Dialog

    * Alene i det seneste århundrede er langt flere muslimer blevet dræbt af kristne, end alle de kristne, muslimerne har dræbt gennem hele historien. [2] Mange muslimer mener, at Vesten forsøger at underminere Islam med stadigt mere subtile og sofistikerede metoder.

    * Man husker vestlig imperialisme. Den osmanniske stat faldt sammen på grund af europæiske angreb. Fremmede invasioner af muslimske lande blev fulgt med stor interesse i Tyrkiet. Islams gradvise “transformation” til en konfliktens ideologi og reaktion eller til en parti-ideologi har også gjort folk mistænksomme over for Islam og muslimer.

    * Islam var den stærkeste dynamik i muslimsk uafhængighed. Den er blevet betragtet som et element af separation, en hård politisk ideologi og en masseideologi for uafhængighed, der rejste mure mellem den selv og Vesten.

    * Kristenhedens historiske portrættering af Islam som en grov, forvrænget version af Judaisme og Kristendom samt Profeten som en svindler, nager stadig.

    Dialog er en Nødvendighed

    For at en mellemreligiøs dialog skal lykkes må vi glemme fortiden, ignorere polemik og fokusere på fælles punkter. Vestens synsmåde har ændret sig. Lyt til Massignon, der siger, at Islam er “Abrahams tro, genoplivet ved Muhammad”. Han mente, at Islam har en positiv, næsten profetisk mission i den post-kristne verden, for: “Islam er religionen for tro. Den er ikke en religion af naturlig tro på filosoffernes Gud; men tro på Abrahams, Isaks og Ishmaels Gud, tro på vores Gud. Islam er stort mysterium i den Guddommelige Vilje”. Han troede på Koranens Guddommelige forfatterskab og på Muhammads Profetgerning. [3]

    Vestens syn på vor Profet har også mildnet sig. Kristne gejstlige og religiøse mennesker som Charles J. Ledit, Y. Moubarac, Irene-M. Dalmais, L. Gardet, Norman Daniel, Michel Lelong, H. Maurier, Olivier Lacombe og Thomas Merton udtrykker varme for Islam og Profeten og støtter en dialog.

    ——————————————————————————————————————————————————-

    http://www.dialogin.dana12.dk/242-224-227-en-sammenlignende-tilnaermel se-til-islam-og-demokrati.htm

  PeterK

  Posted: 16 september 2009 - 10:03 - Svar

  Vand på min mølle fra et indlæg i kirkeasyltråden. Partier med kvindelige ledere eller kvinder i flertal sejler derudaf uden mål og med. Normalt hører vi at DF er for de smådumme, kolonihaveejende i provinsen, der har et kakkelbord, flager med Dannebrog, spiser småkager til kaffen og hører “Rigtige venner” og “Kære lille mormor”. Nu er det så for de rige.
  DF er langt fra svaret på alt. Jeg hader deres leflen for de offentligt ansatte, deres kontrol og straf og hvis det ikke virker endnu mere kontrol og endnu mere straf mani, og at de helt åbenlyst ikke tør sætte regeringen stolen for døren i principielle sager. Men det er de mindst ringe.

   Janne

   Posted: 16 september 2009 - 11:40 - Svar

   Jeg er ikke enig med DF i alt hvad de siger og gør. Jeg er ikke enig med nogen partier i alt hvad de siger og gør.

Mosemanden

Posted: 16 september 2009 - 08:53 - Svar

@22,2 procent helst ser et samarbejde med DF

Jamen de Socialdemokrater skal da være hjertelig velkommen i Dansk Folkeparti .

Der er også penge af spare for selvom Dansk Folkeparti nu åbenbart er de riges (og landsbytossernes?) parti så tager de kun 150kr om år for et medlemskab.
Hvorimod Socialdemokraterne tager over dobbelt så meget fra deres lud fattige medlemmer nemlig hele 350-400kr hvilket vist afgøres ved om du er i et LO forbund eller om du er en gul overenskomst snylter ..

Velmødt i Dansk Folkeparti.
Nu også for de helt urimeligt rige ! . . . . 🙂

  Janne

  Posted: 16 september 2009 - 09:16 - Svar

  Socialdemokraterne har en kvindelig formand i spidsen, men partiet dyrker i stigende grad islam, der er en yderst patriarkalsk religion. Senest ses fejring af ramadan på Christiansborg og socialdemokraternes kamp for stormoskeer i Danmark. Så ja, velkommen til de socialdemokrater, der ikke ønsker at dansk politik og patriarkalsk islamisk religion blandes sammen.

JensH

Posted: 16 september 2009 - 09:35 - Svar

De herboende Islamisters provokationer kender simpelthen ingen grænser. Nu afholder ‘Muslimer i dialog’ gudhjælpemig Ramadan fest inde i ‘hjertet’ det Danske demokrati, nemlig Christiansborg:

http://www.180grader.dk/nyheder/DF_Hul_i_hovedet_med_ramadan-spisning_ p_Christiansborg.php

Det er simpelthen så øretæveindbydende frækt. Og Socialdemokraterne viser igen hvor naive og upålidelige de er når det kommer til truslen fra islamismen. Flere af Socialdemokratiets Folektingsmedlemmer deltog i denne fest for islamofascismen, og en af deltagerne, Klaus Hækkerup, slår lige naiviteten fast med syvtommer søm med denne udtalelse:

“Det er udtryk for gensidig respekt at være åben for sådan et arrangement. Alt andet havde været fordømmende, og det er ikke socialdemokratisk politik,” siger han.”

Mig bekendt er ‘Muslimer i dialog’ flere gange blevet taget ‘med bukserne nede’, og er blevet afsløret som en islamistisk forening.

  Janne

  Posted: 16 september 2009 - 09:50 - Svar

  Hvor er den gensidige respekt i koranen? Har socialdemokraterne et svar på det spørgsmål?

  Mosemanden

  Posted: 16 september 2009 - 10:13 - Svar

  Gensidig af hvad for en fisk ?

  I guder det skriger jo simpelhen til himmelen ! ! .

Janne

Posted: 16 september 2009 - 10:15 - Svar

Apropos pænhed:

Her er en pæn mand, der lige får vist et ikke så pænt syn på mennesker der ryger. Høi skriver bl.a. i en artikel om USA.

“…men de er nogle tabere fra rygeskuret,…”

h t t p://usablog.blogs.berlingske.dk/2009/09/15/reaktion-og-racisme-og-obam a/

KE

Posted: 16 september 2009 - 10:24 - Svar

Tak for linket til Inger Christensen. Er der mulighed for at høre de originale optagelser et sted? Morten Søndergaards tilsatte lyde er meget fine, men det ville være dejligt at kunne høre hende uden “stemningsmusik”.

barfbag

Posted: 16 september 2009 - 12:03 - Svar

“..centrum-venstre har svært ved at placere partiet DF..” Betegnelsen venstre- hhv. højreorienteret er forældet. I stedet bruger jeg betegnelsen “moonbat” om de folk, der er alt for ukritiske til fx den muslimske indvandring. Beskrivelsen af udtrykket findes under “Moonbat” på engelsksprogede wikipedia.

bl

Posted: 16 september 2009 - 13:25 - Svar

Patriotisme og fædrelandskærlighed – Tak for de eftertænksomme ord!

Tyskerne (Jürgen Habermas) har sat ord på “Verfassungspatriotismus” og skelner mellem nationalister og patrioter.

Patrioterne er dem, som ligesom amerikanerne, svejtserne, franskmændene, er fokuseret på oplysningstidens frihedstraditioner fra den amerikanske/franske/polske revolution – forfatningen.
Disse tre nationer er, ja, , stadigvæk meget stolte af deres historie & traditioner.
Forfatningspatriotismen er et meget liberalt projekt. Jo stærkere forfatningspatriotismen er, jo bedre virker demokratiet.

Nationalisterne er dem, som orienterer sig mod afstamningsfællesskabet, blodets bånd.
I konservatismen er (var) der en stærk orientering mod det fællesskab, som vi har overtaget fra vore forfædre. Per-Stig Møller er dog ikke en af dem.

I Habermas’ venstreorienterede øjne, så er forfatningspatriotisme en god ting – inkluderende,
mens nationalisme er ekskluderende – en dårlig ting…

I virkelighedens verden kan man ikke lave en 100% adskillelse.

Det betyder dog ikke, at man ikke som franskmændene kan have en meget klar opfattelse af, at sharia, slør osv er i modstrid med republikkens fundament. For nogle nationer er det måske for sent at blive forfatningspatriotiske, i stedet for dhimmificerer de sig.

Briterne og de andre historieløse har et problem…

Bjovulf

Posted: 16 september 2009 - 18:07 - Svar

Intet er så galt, at det ikke er godt for noget 🙂
Et år eller to på vand og brød skulle nok kunne tage pusten fra Tøger-tossen …

http://www.berlingske.dk/article/20090916/danmark/90916085/

Seidenfaden risikerer fængsel

Ved at trykke eksjægersoldaten Thomas Ratchsaks bog, har Politiken gjort sig skyldig i en grov krænkelse af ophavsretten. Udover et betydeligt erstatningsbeløb risikerer avisens chefredaktør igen at blive idømt fængselsstraf, vurderer advokat.

Af Søren Aaes
Sidst opdateret Onsdag den 16. september 2009, 12:35

– Det er alvorlige sager, vi har med at gøre her.

Sådan lyder vurderingen fra advokat, ph.d og partner i Bender von Haller Dragsted, Hanne Bender, der henviser til de paragraffer der er i spil efter at Dagbladet Politiken i dag trykte hele den omstridte bog, ”Jæger – i krig med eliten”, der er skrevet af den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack.

….

  Bjovulf

  Posted: 16 september 2009 - 18:13 - Svar

  Igen?!?! – Hvad var det så han lavede sidste gang?

  Det har så åbenbart været en betinget dom. Bare lidt ærgeligt, at prøvetiden for den er udløbet.
  Men kan Politiken virkelig have en to gange dømt kriminel som chefredaktør ? 🙂

Pk

Posted: 16 september 2009 - 18:35 - Svar

Så på TV noget piraterne fra Somalia. Disse er afrikanere, tidligere kaldet negre.
Læser at ordet neger er et fy ord og tænker lidt på, om årsagen til man ikke skyder
på piraterne, når de angriber mon kan være, at det vil blive udlagt som racisme?
Ja, den rige hvide mand skyder den fattige neger( afrikaner).
Venstrefløjen vil nok gå helt amok.

Pk

Posted: 16 september 2009 - 18:47 - Svar

Der kan godt findes en fin humor i den politiske sfære.
Valg-forsker Johannes Andersen om DF.
“Dansk Folkepartis vælgere er fortsat en marginal gruppe i Danmark.
Der er en overvægt af folk med henstillede biler uden nummerplader
i haven”.
JP den 16.11 07. Som pens. overlærer må jeg tilstå at have en svaghed for
skønne sætninger og sammenligninger. Er medlem af DF og hvorfor ikke? De andre partier er groft sagt ligeglad med mig
og mit land.

  Janne

  Posted: 16 september 2009 - 20:15 - Svar

  Du har ret. Der er snart ikke det DF og knap 500.000 vælgere ikke er blevet kaldt for – og ofte er det ret underholdende. Der burde laves en bog om det, for en del af det, der bliver sagt er så malerisk og man ser det for sig. Også den med de marginale mennesker med biler uden nummerplader i haven. ha ha.. 🙂

   Bjovulf

   Posted: 16 september 2009 - 22:52 - Svar

   Ja, det er da god underholdning, Janne & Pk 🙂

   Jeg har desværre ikke en bil i baghaven, men et kakkelbord kan vel også gøre det? 😉

   Og så må jeg vel ellers bare lade som jeg er fuldstændigt uuddannet,
   så alle de frelste PK-tosser og gloriepudserne ikke bliver helt forvirrede
   og får deres verdensbillede vendt totalt på hovedet – der er jo ingen grund
   til at være ondskabsfuld mod de stakkels, velmenende mennesker, vel?

    Janne

    Posted: 17 september 2009 - 07:16 -

    Ja, se på det med lidt humor. Verden er meget større en DF, det har valgforskeren og ‘de besatte løver’ på facebook bare ikke opdaget endnu. 😉

Leave a Comment