19
sep
Seneste opdatering: 19/9-09 kl. 2218
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Hvis der bliver jihad i Tyskland, så lad al-Qaeda indlede krigen. Hvis der bliver brug for en anden bølge, vil vi fortælle jer, hvad hver enkelt skal gøre.” Talsmand for al-Qaedatysk-marokkanske Bekkay Harrach alias Abu Talha truer Tyskland med terrorangreb, hvis ikke de tyske styrker trækkes ud af Afghanistan. EB .Video i tre dele .Vor tids jihadist, en ajourført Rudi Dutschke i metroseksuel habit.

Kholghi gæstetaler på DF´s landsmøde i Herning

När mullorna tog över var vi säkra på att hela världen tänkte på oss, och tänkte komma till undsättning. Men världen valde “kritisk dialog”.Sedan fortsatte han med att redogöra för personliga erfarenheter, och slutsatser utifrån dessa. Han berättade om att mullorna lovade demokrati när de tog över makten 1979, men att förhoppningarna snart grusades.
– Många naiva människor här i Danmark säger åt mig att jag blivit alldeles för dansk. Men om tro på frihet och demokrati är att vara dansk, så var jag dansk redan innan jag kom till Danmark! Frihetens värderingar är universiella, och icke unika för västvärlden. Sedan jämförde han mullorna i Iran med Adolf Hitler, och sade att nuförtiden är Hitler ersatt av en fanatisk mulla. Han avslutade med att med stor entusiasm utropa: Frihet är det vackraste ord jag känner! Gästtalare på DF:s årsmöte fördömde den iranska regimen, Farshad høstede større bifald end Pia.

Religionskritik er altid OK

Sydsvenskan säger inte konsekvent nej till annonser från Sverigedemokraterna. Men på torsdagen stoppades en annons från partiet. I den egna tidningen förklarar chefredaktören och ansvarig utgivaren Daniel Sandström att det inte var annonsören som stoppades utan innehållet i annonsen. Sydsvenskans policy är att den “accepterar politiska annonser från alla partier som respekterar det demokratiska samhällets värdegrund. Det betyder att annonserna inte får bryta mot svensk lag eller på något sätt innehålla ett budskap som är kränkande eller hetsande”.Enligt Daniel Sandström innehöll annonsen från SD budskap om “nej till islamisering”, som han ansåg var hetsande mot muslimer och han skriver: “Regeln är enkel: religionskritik är alltid okej, hets mot en religionsutövande grupp är aldrig okej.” Sydsvenskan stoppade SDs annons, SD tar sig in bakvägen på hemsidor

Befolkningsbomben under Europa

På kun  35 år, har arabverdenen mere end fordoblet sin befolkninger: Normalt er vi ikke så meget for rapporter på 270 sider som The Arab Human Development Report 2009, men det var to historier i dag der alligevel fik os til at græsse i den tilsendte rapport: Can Britain cope?, kan vi skaffe huse nok til alle de mennesker, og den nærmste bebrejdende historie fra SVT, at de overvågningsfly skulle ned og hjælpe græske myndigheder: Svenskar ska spana efter båtflyktingar.

Selvom fødselsoverskuddet i Arabverdenen er aftaget, er det stadig stort, og det ser ud som om arablandene ikke så meget er på vej mod sammenbrud, som at de allerede har været i færd med det længe. De har ikke arbejde til deres befolkninger, og de har allerede længe måttet importere fødevarer for at holde dem i live. (Bojkot af danske fødevarer, er en fuldstændig hul trussel.) Hvad alt dettte kommer til at betyde for Europa, vil EU og FN sikkert have nogle ideer om, men vil de flugte med Europæernes? Man skal næppe gætte længe på, hvor let  eurokrater i gated communities med minimum 1.3 mio i løn vil vil have til medfølelse med verdens lidende. Allerede i dag kommer mindst en halv mio. ind i EU illegalt hvert år. Europa synes måske det har modtaget mange flygtninge fra kaoslande, men mængden er for intet at regne imod de millioner der venter. Hvilke  politikere omtaler overhovedet denne umidelbare, eksplosive fremtid ? Mest akut er Egypten, der “håber at kunne stabilisere sig på 100 mio mennesker”, men uden nogen idé  om, hvordan det skulle gå til. For at sige det kort: Vil Europa overleve som europæisk, må det bla. forsvare sig militært, like it or not. At løfte DDRs 19 mio mennesker, var en kæmpeopgave for Tyskland. At  løfte  385 mio arabere ud af misére …..? For ikke at tale om 170 mio pakistanere, eller  147 mio fra Bangla Desh: “Befolkningstallet er blandt det største i verden, og er anslået til 147 mio. Befolkningstætheden svarer rundt regnet til, at hele den danske befolkning flyttede nord for Limfjorden.” – Hvor langt ud i selvødelæggelse, vil vores kristne etik drive os , ” at det er ædelt at dø, for at andre kan overleve” ? Sveriges selvødelæggelse giver god mening set i det perspektiv. De  der husker landet fra 50 og 60 erne, husker et langt mindre sækulariseret land end Danmark. Det er rimeligt at formode, at den stærke tro lever videre hvor den ikke  burde – i svensk politik, der er så moralsk præget over hele spektret. Norge har stærke indslag af det også, en sentimental gryderet af protestantisme og socialisme, der hverken kan eller vil forsvare deres samfund mod opløsning eller deres børns  fremtid i fred og frihed.

For most of the latter half of the 20th century,the Arab countries had one of the highest population growth rates in the world. From 1975-1980, the total fertilityrate  of the region was 6.5, meaning that the average Arab woman living to the end of her childbearing years would give birth to six or seven children. This rate declined to 3.6 in 2000-2005, a rate that is still higher than the population replacement rate of 2.1. Such a high TFR has contributed to a high population growth rate, although declining from 3.2 per cent per year for 1970-1975 to 2.1 per cent per year for 2000-2005. For the period 2005- 2010, the population of the Arab region is projected to grow by 2.0 per cent per year, and, over 2010-2015, the projection is 1.9 per cent per year. This is nearly double the world average for these periods, 1.2 per cent and 1.1 per cent, respectively. Taking into account existing population momentum, the UN estimates that the Arab countries will be home to some 385 million people by 2015 (compared to about 331 million in 2007, and 172 million in 1980) En sammenfatning på dansk her: Mini referat af Arab Human Development report

ScreenShot006

ScreenShot008

ScreenShot009


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Per N

Posted: 19 september 2009 - 08:17 - Svar

Altså, jeg kan ikke finde ud af om hver af jeres indlæg har sin egen kommentar tråd eller at de alle sammen er her?

Men Caldwell: vil jeg sige at han har meget svært at fange min interesse, manden er dræbendene kedelig at høre på, så jeg stoppede efter 15 min. måske skulle jeg prøve at høre det færdig når jeg er i bedre humør ; – )

Janne

Posted: 19 september 2009 - 08:19 - Svar

OT

Mishra skriver på sin JP blog om undertrykkelse – historisk set – i Indien og det får han verbale hug for i kommentarsporet.

h t t p://blogs.jp.dk/braendpunkt/2009/09/18/taj-mahal-symbol-pa-k%c3%a6rlig hed-eller-tvang/

Særligt en dansk kvinde, Karin, giver Mishra knoppede ord med på vejen – mildest talt. Hun spørger ham om, hvorfor han ikke bare rejser tilbage til Indien og så skriver hun at han er fuld af had til muslimer og så spørger hun om han tilhører en lav kaste.

Det viser meget godt hvad der jævnligt sker hvis man vover at kritisere undertrykkelse og uretfærdighed i islamisk kultur. Det er ikke lettere at komme frem med sin kritik for en mand der er fra Indien, kan vi se. Det er derfor vigtigt at JP vælger at give Mishra taletid.

  Mette

  Posted: 19 september 2009 - 11:16 - Svar

  Janne.

  Ja, jeg er enig, men der er noget galt/selvmodsigende i bloggerens oplæg, og det samme går igen i flere af de øvrige indlæg.

  Magt ophøjes jo trods alt til det atråværdige og det at erhverve magt til den højeste sublimering eller succes på jorden. For mig er det en yderst fremmedartet tænkemåde, som frastøder mig.

  LFPC

  Posted: 19 september 2009 - 12:15 - Svar

  Du har haft den tvivlsomme fornøjelse at støde på Karin Bennedsens indlæg. En kvinde med oceaner af tid til at udøse sin endeløse godhed og mistænkeliggørelse af andre på et utal af debatfora i Danmark. Hvad hun mener om verdens gang er sådan cirka lige så væsentligt som hvad Margrethe Monica Hansen og Carl-Erik Zølck mener. Man kunne sige at frøken Bennedsen er en lidt mere jomfrunalsk og urban udgave af de to. Debatterror med hvide handsker.

  Det eneste interessante jeg kan udlede af hende er at hun tydeliggør hvor fronterne står i den danske kulturkamp: Ikke mellem ‘fremmedhed’ og danskhed, ikke mellem mørk kontra lys hudfarve, men mellem islam og alle andre. Opstår der kognitiv dissonans, som når en mørkhudet person fra den tredje verden sætter spørgsmålstegn ved islam, falder valget for de pæne og anstændige ud til islams fordel. Al deres snak om ‘racisme’ og ‘fremmedhad’ afsløres som et billigt skalkeskjul. Karin Bennedsen ….. beder en indvandrer om at rejse hjem?????!!!

Limewoody

Posted: 19 september 2009 - 09:36 - Svar

Hvor langt ud i selvødelæggelse, vil vores kristne etik drive os , ” at det er ædelt at dø, for at andre kan overleve”.

Det er ikke ædelt at dø for at andre kan overleve alt efter omstændigheden dumt. Denne form for abstrakt “næstekærlighed” er moralsk og etisk uholdbar. Af mange årsager. Men den væsentligste må være, at det ikke på nogen måde kan være rigtigt og godt at hoppe i det oprørte hav for at redde et andet menneske hvis det med sikkerhed betyder at de begge vil gå under.

Jeg tvivler på, at man i kristendommen kan finde belæg for at udslettelse af individet er et sandt eller godt mål i sig selv. Islam angriber i sine trossætninger alt hvad kristendommmen står for. Islam benægter Jesu opstandelse, håner korset, og islamiserer Kristusfiguren og anerkender ikke samhørigheden mellem Gud og menneske.

På trods af disse tiders politiske forsøg på at forene hvad der ikke kan forenes ( under hvad visse politikere kalder den abrahamiske tro ) viser det kun at samme politikere undervurderer islam og overvurderer sig selv. Dernæst tror mange at det er muligt føre samtale om “det der forener”. Hvilket er et idiotisk standpunkt og kun er med til at forlænge den pine der kommer under alle omstændigheder.

Det er ikke muligt føre samtale med islam. For anerkender ikke samtalen. For samtalen forudsætter at begge parter anerkender den andens ligværdighed. Og da en muslim kun er ligværdig med en muslim er en meningsfuld samtale umulig også fordi samtalen for muslimen vil være et middel til i sidste ende at bringe samtalepartneren ind under islam.

alfahannen

Posted: 19 september 2009 - 09:55 - Svar

Sydsvenskans Daniel Sandströms något krystade förklaring till att stoppa SD-annonsen verkar vara en till situationen konstruerat politisk korrekt förklaring där enbart har det målet att på en gång stoppa SD från att annonsera och samtidig ge sken av att man har högt i tak.
De flesta vet nog hur man får “huka” sig på AsylSvenskan som den av någon orsak kallas i folkmun.

JensH

Posted: 19 september 2009 - 10:05 - Svar

@Limewoody

“Hvor langt ud i selvødelæggelse, vil vores kristne etik drive os

Det er et særdeles relevant spørgsmål. I Finland er den evangelisk-lutherske statskirke parat til at gå endog meget langt:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-25158595.html

Hvor lang tid går der mon til Folkekriken bliver inspireret af dette Finske eksempel, og biskopperne udsender et såkaldt hyrdebrev???

Janne

Posted: 19 september 2009 - 11:16 - Svar

Kvinder mod mænd – og finanskrisen er mænds skyld, mener en typisk Politiken skribent. Det er vand på de rød-grønne betonfeministers anti-vestlige mølle.

h t t p://politiken.dk/debat/article791816.ece

Selv mener jeg ikke det er rigtigt at sætte mænd og kvinder op mod hinanden på den bagstræberiske måde.

Jeg mangler at skribent Salam (og Politiken selv) ser på den ekstreme macho kultur i religiøse kredse i dag. Særligt i Afrikanske og mellemøstlige lande – men også nu i Danmark. Den religiøse machokultur der hersker i moskeer også i Europa. Og ser på den uansvarlige overbefolkning der forekommer netop i de lande, der ledes religiøst.

Mette

Posted: 19 september 2009 - 11:23 - Svar

JensH

Det er ikke luthersk kristendom, der ligger til grund for den udtalelse fra den finske ærkebiskop.

Søren Krarups JP-kronik fra i går var meget indtrængende og direkte i sin form. Den indeholder efter min mening det meste af, hvad der er væsentligt i den sag.

http://jp.dk/opinion/kronik/article1820550.ece

Limewoody

Posted: 19 september 2009 - 12:32 - Svar

JensH:

Bureaukraterne i EU kan skam osse:

Via: http://www.aina.org/news/20090918173623.htm

EU’s Proposed Equal Treatment Directive Will ‘Silence’ Christians

A Christian legal group is warning that the EU’s proposed Equal Treatment Directive will silence Christians and undermine their ability to profess their faith.

Christian Concern for our Nation (CCFON) said the directive had the potential to be used as an “instrument of cultural genocide” and persecution against Christians.

“Its provisions are likely to restrict Christian freedoms to the extent that, in certain cases, we would be silenced and prevented from providing goods or services to the public without violating our consciences, particularly if required to promote other religions or the practice of homosexuality,” said director Andrea Minichiello Williams.

The directive seeks to eliminate discrimination on the grounds of religion, belief, and sexual orientation in the provision of goods and services in each of the EU’s 27 member states.

CCFON warned that under the directive, businesses and employees risked being sued for harassment if they failed to provide a good or service in instances where it contravened their religious beliefs.

“This will cast a chilling shadow over free speech and freedom of expression for Christians, as it will for those with any views that challenge the prevailing `politically correct’ ideology,” said Ms Williams.

She went on to warn that the directive failed to provide protection for the freedom to follow one’s religious conscience and balancing mechanisms to arbitrate between competing sets of rights, such as the right of a homosexual to practise his lifestyle against the right of a Christian to refuse to facilitate the practise.

Ms Williams said that the CCFON was already dealing with cases of Christians being suspended under similar equality laws in the UK, including the case of a homelessness officer in London who was dismissed for suggesting to a terminally ill client that she try putting her faith in God.

Christians in healthcare, education, housing, and religious associations all stand to be affected by the directive, which requires a unanimous vote by all member states to be passed.

“We believe that member states should veto the directive,” said Ms Williams. “Please pray that it will not be passed and encourage a Christian campaign across Europe to `say a loud no to the EU Equal Treatment Directive’ before it’s too late.”

By Jenna Lyle

Victor

Posted: 19 september 2009 - 12:33 - Svar

Mette – har jeg misforstået noget. Nu er jeg godt nok ateist så det gør noget; men jeg mener ikke den lutherske kirke kan have en ærkebiskop.

  Mette

  Posted: 19 september 2009 - 14:53 - Svar

  Victor, jeg er heller ikke troende, kalder mig agnostiker, fordi jeg finder det lige så sandsynligt, at der ikke findes en Gud, som at der findes en og derfor på forhånd har opgivet at tage endeligt stilling til det spørgsmål. Har indset min utilstrækkelighed.

  Men undervejs i debatten har jeg opdaget, at mit hjerte bløder over de mange angreb på Folkekirken især fra biskoppernes side. Svært at forklare, hænger blandt andet sammen med ægte grundtvigianske bedste- og oldeforældre, tror jeg, men også med, at min veninde præstekonen havde nemt ved at overbevise mig om, at alle mennesker – eller næsten alle – har et religiøst instinkt.

  Når man ser nærmere efter, har Folkekirken en genial konstruktion, der taget seriøst burde være beskyttet mod sine egnes misbrug mht. politisering. Der er for mig ingen tvivl om, at kirken opfylder et stort behov, selv om det ikke altid er synligt. Den bærer blandt andet ritualer, som de fleste af os kan enes om at acceptere – helt eller delvist – ved livets skelsættende begivender: fødsel, bryllup og død. Kirkerne samler også fulde hus, når der er tragedier på spil, og jeg betragter den som en vigtig del af det kit, der binder nationen sammen.

  En gang havde vi en ærkebiskop i Hamborg-Bremen, men i 1103 lykkedes det for Erik Ejegod at få pavens tilladelse til at oprette et ærkebispesæde i Lund, hvilket fortæller noget om, hvilken rolle Skåne den gang spillede i danskernes bevidsthed. Man kunne have valgt en af de andre byer med store kirker. Men du har ret, ifølge vor opfattelse af betegnelsen ærkebiskop, bortfaldt titlen med reformationen for snart 500 år siden, da vi blev lutheranere.

  Åbenbart ikke i Finland, at dømme efter JensH’s link. Det er heller ikke tilfældet i den anglikanske kirke, hvor man endda har to ærkebiskopper, en i Carterbury og en i York, selv om Carterbury bispen anses for at være den førende indenfor den engelske kirke. York er en af mine yndlingsbyer, og jeg har ofte besøgt kirken også ifm.ritualer. Skønt Henrik VIII brød med paven, er der stadig noget af det katolske over den engelske kirke, synes jeg.

   Janne

   Posted: 20 september 2009 - 07:45 - Svar

   “…jeg er heller ikke troende, kalder mig agnostiker, fordi jeg finder det lige så sandsynligt, at der ikke findes en Gud, som at der findes en og derfor på forhånd har opgivet at tage endeligt stilling til det spørgsmål. Har indset min utilstrækkelighed.”

   Ha ha.. Godt sagt. Sådan har jeg det også.

  bl

  Posted: 12 oktober 2009 - 11:41 - Svar

  Den svenske kirke har en ærkebiskop (Anders Wejryd), derfor har den finske det også som en aflægger af den svenske. Det har med den svenske og dermed også finske kirkes særlige historie at gøre, deri ligner disse 2 kirker den anglikanske kirke og føler sig også særligt forbundne med den anglikanske kirke. Alle har apostolisk succession, dvs ubrudt biskoppelig velsignelse, ligesom den romersk-katolske. Reformationen kom i Finland og Sverige ca. 10 år førend i DK; men blev først rigtig forankret omkring 1600.

Peter Buch

Posted: 19 september 2009 - 19:57 - Svar

Canterbury.

Kort om anglikanere: http://en.wikipedia.org/wiki/Church_of_England#Organisation
Mit udsnit herfra:
Structure
…The church is structured as follows (from the lowest level upwards):
…Province, i.e., York or Canterbury (these are the only two in the Church of England). This is the area under the jurisdiction of an archbishop, i.e. the Archbishops of Canterbury and York. Decision making within the province is the responsibility of the General Synod (see also above). A province is subdivided into dioceses.
Primacy, i.e., Church of England. In addition to his specific authority in his own province, each archbishop is “Primate of All England” (Canterbury) or “Primate of England” (York) and has certain powers that extend over the whole country—for example his license to marry without the banns (marriage licence).
Royal Peculiar, a small number of churches are more closely associated with the Crown, and a very few with the law and are outside the usual church hierarchy though conforming to the rite. These are outside episcopal jurisdiction.
…Primates

The Archbishop of Canterbury, Rowan Williams.

The most senior bishop of the Church of England is the Archbishop of Canterbury, who is the archbishop of the southern province of England, the Province of Canterbury. He also has the status of Primate of All England and Metropolitan. He is also the focus of unity for the worldwide Anglican Communion of independent national or regional churches. The Most Reverend and Right Honourable Rowan Williams has served as Archbishop of Canterbury since 2002.

The second most senior bishop is the Archbishop of York, who is the archbishop of the northern province of England, the Province of York. For historical reasons (relating to the time of York’s control by the Danes) he is referred to as the Primate of England. The Most Reverend and Right Honourable John Sentamu has served as the Archbishop of York since 2005. The Bishop of London, the Bishop of Durham and the Bishop of Winchester are ranked in the next three positions….- udsnit slut.

Den ufuldendte reformation blev herfra kommenteret efter hr. Beinovs link indeholdende blandt andet bispers ytringer om fremtiden:
http://beinov.blogs.berlingske.dk/2009/09/10/folkekirke-i-fare/

Thomas Bolding Hansen

Posted: 19 september 2009 - 20:03 - Svar

Har lavet et minireferat af den rapport, om udviklingen i de arabiske lande:

http://logisksnit.blogspot.com/2009/09/mini-referat-af-arab-human-deve lopment.html

Peter Buch

Posted: 19 september 2009 - 20:28 - Svar

Bortset fra ovennævnte nævnte om strukturer i religion kunne befolkningsproblematikken nok fortjene en bredere mediedækning.
Uden, at det med det samme skydes en i skoene at alene det faktum at problematikken nævnes tyder på, man er for masseudryddelse(r) eller blot længselsfuldt venter store epidemier eller andre katastrofer.

Hvordan vil en befolkningsmasse med en befolkningsvækst af format gives samme eller blot lignende forhold som tidligere tiders mindre befolkningsstørrelse når hidtil kendte eksempler med økonomisk vækst ikke havde noget der ligner nutidens befolknings vækstrater, i disse i de viste tabeller særlige egne?

De store økonomiske vækstrater jeg erindrer nævnt fra historiestudet og egen orientering før og siden var – USAs , Japans efter 2 verdenskrig, Tysklands i diverse perioder, Spaniens på et vist tidspunkt, Kinas, Singapores, med flere – MEN INGEN AF DE NÆVNTE HAVDE ( muligvis undtaget USA med det i en periode forekommende ankomst OGSÅ af særlig arbejdsklare) BEFOLKNINGSVÆKST AF FORMAT SOM DE VISTE TABELLER.

Jeg er glad for korrektion(er).

steen

Posted: 19 september 2009 - 20:56 - Svar

Tak, Thomas, Har tilføjet linket til din komprimering. En ordentlig krabat af en rapport at komme igennem. De arabiske staters er kun lidt mindre end hele EU´s. Har nogen fantasi til at forestille sig hvad der sker, ved det sociale og økonomiske sammenbrud, som jeg ikke kan se hvordan skal undgås ?

Fattigdom er ingen asylgrund – på papiret, men der vil opstå konflikter, og krigsflygtninge har asylgrund. Vi stikker hovedet i busken i Europa og drømmer at det nok ikke bliver så alvorligt.

  Victor

  Posted: 19 september 2009 - 21:05 - Svar

  Steen – jeg har ikke læst denne rapport endnu; men jeg har læst de foregående. De burde være pligtlæsning – f.eks. er den meget citerede sammenligning mellem antallet af bøger, der oversættes til spansk hvert år – det er lige så højt som antallet af bøger, der er oversat til arabisk SIDEN MUHAMMED, fra UNDPs 2002 rapport.

  Thomas Bolding Hansen

  Posted: 19 september 2009 - 22:03 - Svar

  Har sandelig heller ikke læst det hele, men sprunget hele kapitler over, lynlæst resten og nærstuderet meget lidt.

  Jeg har opdateret lidt omkring økonomien, for det hører til at den er fordoblet inden for de sidste år på grund af stigende oliepriser.
  Går vi fem år tilbage havde de en nominel økonomi som Holland.
  Hvis vesten gjorde sig uafhængig af olie, i en grad så markedprisen faldt til 90 er niveau. ville det være et hårdt slag.
  Ikke at det ville være godt, for det vil skabe desperate masser af unge uden fremtid, som bliver let bytte for fundamentalister.

Robin_Shadowes

Posted: 19 september 2009 - 21:04 - Svar

“…Primates”

Lite komiskt att dom kallas så och inte så lite ironiskt heller. Snart kommer dom vara ersatta med betydligt primitivare primater…

Peter Buch

Posted: 19 september 2009 - 23:32 - Svar

Ja, ja Robin. Det er mig mere en fornøjelse, at der endnu eksisterer noget som “Royal Peculiar” der ud fra den korte beskrivelse synes udenfor kirke hierakiet stående, og dermed meget mere i Jesus stil, som jeg forstår den.

Janne

Posted: 20 september 2009 - 07:42 - Svar

Jeg vil meget gerne høre Kholghis tale, bliver der mulighed for at høre den her på bloggen?

Pk

Posted: 20 september 2009 - 13:54 - Svar

Mine kære muslimske brødre læser jeg. Det har een læst før, og i dag læser jeg, at i Pakistan er over 40
dræbt ved en selvmordsbombe. Altså muslimer dræber med stor glæde og fornøjelse hinanden.
Hvad menes der med ” mine kære muslimske brødre”?
P.S. Glemte de sårede,mon der også er tale om sårede børn?

Pk

Posted: 20 september 2009 - 13:57 - Svar

Når de arabiske lande bryder ud/ og sammen i borgerkrig
hvis skyld er så det??

Leave a Comment