20
sep
Seneste opdatering: 21/9-09 kl. 0213
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ahmed Rashid is “Pakistan’s best and bravest reporter” (Christopher Hitchens). His unique knowledge of this vast and complex region allows him a panoramic vision and nuance that no Western writer can emulate. SVT -Snaphanen upload:

Svenska regeringen tvingades lova USA att övervaka Mehdi Ghezali. Sverige gick också med på att stoppa honom från att fortsätta med “terroristhandlingar”. USA betraktade svensken som ett “hot”. Det berättar Pierre-Richard Prosper, tidigare ambassadör vid amerikanska UD, för Expressen. Det fanns en grupp fångar som inte släpptes om vi inte fick dessa löften. Den person vi talar om tillhör den gruppen. Han är mycket tydlig på en punkt. Ghezali uppfattades av amerikanska myndigheter som en farlig person.Det fanns en grupp av fångar som inte släpptes om vi inte fick dessa löften. Och den person vi talar om tillhörde den gruppen. Jag skötte personligen förhandlingarna. De släpptes inte om vi inte fick löften om att de bland annat skulle övervakas, säger Pierre Richard Prosper till Expressen. Laila Freivalds som då var justitieminister har i KU, konstitutionsutskottet, förnekat att USA fick just sådana löften som Prosper hävdar var ett villkor för att Ghezali skulle släppas från Guantanamo. Ambassadören: “Vi fick löften från Sverige”, “Sverige lovade USA bevaka Ghezali“,Sverige visste att Ghezali lämnat landet,   ”Extrema ser Ghezali som martyr”. Kassirdomen – inget tack till Sverige, Svenskarna i Pakistan kan dömas till döden.

Der skulle være en mulighed for at Sverige får Ghezali hjem igen, men antagelig under mere ydmyge forhold en sidste gang, uden det politiske og mediale heppekor, der er som sunket i jorden. Hvortil skal hans næste rejse gå? Til Danmark eller Norge?

Herrefolkshalløj på hotellet

Storbritannien fejler aldrig som et skrækeksempel på konsekvenserne af multi- og krænkelseskultur: Her et ægtepar der bliver arresteret alene som følge af en muslims påkaldelse af krænkelse, i øvrigt på ægteparrets eget hotel. Dette er hvad jura der opererer med angivelig følelse af krænkelse vil føre til, i takt med at lignende bestemmelser indføres i andre lande i EU. Storbritannien kan kun efter den snævreste definition kaldes et demokrati, og Fjordmans ord om at de vestlige landes regeringer fører krig mod deres egne befolkninger er ikke den mindste retoriske overdrivelse i dette faldne imperium. Via Gates of Vienna (LFPC):

A Christian couple have been charged with a criminal offence after taking part in what they regarded as a reasonable discussion about religion with guests at their hotel. Ben and Sharon Vogelenzang were arrested after a Muslim woman complained to police that she had been offended by their comments.

They have been charged under public order laws with using ‘threatening, abusive or insulting words’ that were ‘religiously aggravated’. The couple, whose trial has been set for December, face a fine of up to £5,000 and a criminal record if they are convicted.

Although the facts are disputed, it is thought that during the conversation the couple were challenged over their Christian beliefs. It is understood that they suggested that Mohammed, the founder of Islam, was a warlord and that traditional Muslim dress for women was a form of bondage.

They deny, however, that their comments were threatening and argue that they had every right to defend and explain their beliefs. Mrs Vogelenzang, 54, who has run the Bounty House Hotel near Aintree racecourse in Liverpool with her husband Ben, 53, for six years, said: ‘Nothing like this has happened to us before. We are completely shocked.’[…]

Sources said that a number of guests staying at the hotel, which charges £92 a night for a double room, were having breakfast in its restaurant on March 20 when comments were made about religion. One of those involved was the Muslim woman, who was staying at the hotel while she received treatment at a hospital nearby. […]

After the incident, the couple voluntarily attended St Anne’s Street police station in Liverpool, where they were interviewed under caution. In July they were arrested and charged under Section 5 of the Public Order Act 1986 and Section 31 (1) (c) and (5) of the Crime and Disorder Act 1998. […] Christian hotel owners hauled before court after defending their beliefs in discussion with Muslim guest

Fawlty Towers – The Germans (Don’t Mention The War)

For det lægger jo en dæmper på komikken at tænke på at en excentrisk hotelejer der havde fået et elghoved i hovedet og opførte sig sådan her, ikke bare ville miste kunder eller blive til en elsket sitcom, nej, han ville blive arresteret med fulde udrykning, og aviserne ville flyde over med de sædvanlige besværgelser om ‘political correctness gone mad’. Andre Pythoner har fanget de nye tider i Loony Britain: Michael Palin speaks of anger at BBC Trust’s rebuke to travel show (LFPC)

To prøveklude for §266b – hvem næst?

Lederen af Radio Holger er blevet idømt 30 dages ubetinget fængsel for “racisme”, selv om vi heller ikke denne gang kommer i nærheden af hudfarver eller andre biologiske karakteristika. Det er værd at fæstne sig ved de kriminelle udtalelser:

[…] Den 2. august 2006 sagde Kaj Vilhelmsen i en 10 minutter lang monolog blandt andet, at “vort land er forvandlet til den tredje verdens affaldsplads” og “vi ønsker ikke noget bastardsamfund, hvor tilfældige fremmede kalder sig danskere”.

De to udtalelser, vurderer retten, er grove nok til at dømme Kaj Vilhelmsen for overtrædelse straffelovens §266b – også kendt som racismeparagraffen. Retten mener også, at det har karakter af propaganda, der af retsformanden bliver defineret som noget, der bliver udsendt med henblik på at påvirke en befolkningsgruppes meninger i en bestemt retning. […] Radiovært dømt for racistisk propaganda

Dommen rejser flere spørgsmål der også er relevante for os mindre højtråbende bloggere. Er det således ordvalget som synspunkterne blev udtrykt med, eller er det synspunkterne selv, der er vurderet som værende “racistiske”? Hvis det er ordvalget kan det kun dreje sig om “affaldsplads” og “bastardsamfund”. Sidstnævnte ord leder unægteligt tanken hen på regederlig nazistisk tankegods – men 30 dage bag tremmer? Noget ligger bag beslutningen om at føre lige netop denne sag mod denne mand, for ord som disse og langt værre ord bruges jo dagligt i utallige debatfora, og her tænker jeg ikke på hjemmesider for nazister og fodboldhooligans – de er alle vegne, også på avisernes blogkommentarer. Er det indholdet der er det strafbare, så prøv at kontrastere med disse udsagn:

Mange lande har historien igennem kæmpet mod islamisk indtrængen, og de ved, at det enorme befolkningsoverskud i Tyrkiet, Mellemøsten og Nordafrika har kurs mod EU. I de næste 25 år, vil disse lande øge deres folketal med lige så mange, som hele EU’s folketal i dag.

Sammenhængskraften i det danske samfund bygger på, at der ikke er stor afstand mellem befolkningsgrupperne. Der er ikke dybe sociale kløfter eller store etniske og religiøse parallelsamfund.

Danmark skal ikke løse de problemer som muslimske lande har pådraget sig selv. F.eks. skal vi ikke aftage deres befolkningsoverskud pga. de har en umådeholdende og uholdbare fødselsrater.

Så, glem alt om integration – stil krav, og vær varsom med udstedelse af statsborgerskaber til personer der ikke ønsker at leve efter Danske traditioner.

For mig at se helt parallelle udtalelser med de strafbare ytringer – men disse her stammer fra to kendte politikere, den ene en tidligere minister, fra debatten på 180grader, og fra en skribent på TV2, ingen af hvilke mig bekendt er trukket i retten. Min konklusion af den aktuelle sag, og sagen mod den 15-årige dreng i Rønne fornylig, må være at netop disse sager er blevet ført fordi der skulle statueres eksempler (EU vil jo fremover kræve at hate speech-lovgivning skal bruges). Man har derfor valgt to helt ufarlige tilfælde der ikke vil give genlyd og føre til ubehagelig – for EU – debat. Havde de gået efter bloggerne havde de også været klar over at det ikke ville være gledet igennem uden et ramaskrig i blogverdenen og i medierne. Men hvor længe vil denne fred kunne vare?

Jeg, LFPC, vil gerne være prøvekluden, og udtaler derfor: Danmark skal ikke løse de problemer som muslimske lande har pådraget sig selv. Mange lande har historien igennem kæmpet mod islamisk indtrængen, og de ved, at det enorme befolkningsoverskud i Tyrkiet, Mellemøsten og Nordafrika har kurs mod EU. Så, glem alt om integration – stil krav, og vær varsom med udstedelse af statsborgerskaber til personer der ikke ønsker at leve efter danske traditioner (LFPC).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 20 september 2009 - 07:42 - Svar

LFPC

Det MÅ VÆRE ordvalget af “affaldsplads” og “bastardsamfund” og, at der SKAL sigtes og falde domme der gør sig gældende.

At der synes at være tale om udvidelse af rækken af ord og vendinger – der giver dom er en ting. I et land kendt for en vis ytringsfrihed er det grotesk.

Hele miseren med at have ord og vendinger der anses for udløsende- en dom. Der er ikke i omtalen- jeg har ikke set hele materialet- tale om trusler, som jeg mener, der allerede eksisterer en eller flere paragraffer mod i straffeloven. Trusler kunne der være en vis ræson i var strafbare.

For mig at se er der tale om en fuldstændig grotesk reaktion fra myndighedernes side, den dømmende magt er på dette felt ved anvendelse af en absurd paragraf der aldrig burde optræde i dansk lovgivning aldeles ude af kontakt med virkeligheden.

Konsekvensen af den selektive brug af § 266b mod eksempelvis hr. Vilhelmsen med flere kunne medføre, at endnu flere støtter ophævelsen af paragraffen og ved valg sætter kryds ved kandidater, der er af samme opfattelse- altså valg af mennesker der søger § 266bs afskaffelse i den lovgivende forsamling.
Den eksisterende § 266b forekommer mig uegnet og aldeles overflødig i Danmark.

Jeg tilråder stadig oprettelse og etablering af større afspærrede overvågede områder på dansk territorie, samt at dansk statsborgerskab såfremt noget sådan overhovedet tildeles, tildeles i et yderst begrænset antal, på basis af at pågældende der tildeles statsborgerskab har ydet noget exceptionelt for Danmark eller danskere. Flere exceptionelt ydende medfører selvklart stigende krav.

  LFPC

  Posted: 20 september 2009 - 13:17 - Svar

  Så vidt jeg har forstået det er det ikke længere en mulighed at afskaffe denne paragraf. EU kræver at der skal være hate speech-lovgivning på plads i medlemslandene næste år, og den skal bruges. Mere EU-kyndige må meget gerne korrigere eller uddybe dette.

Elefanten

Posted: 20 september 2009 - 07:44 - Svar

Hvad angår kvoteflygtninge har ministeren set på integrationspotentialet og valgt kristne fra Burma og fra Congo. Man kan vel ikke dømmes efter EU-lovgivningen, hvis man støtter regeringens politik?
PET gør et stort arbejde, og afholder bekymringssamtaler med herboende udlændinge, der nærmer sig radikalisering, islamisme, terrorisme og hellig krig.
På tilsvarende vis burde man tage hånd om magister Vilhelmsen og den unge mand fra Rønne.

Janne

Posted: 20 september 2009 - 07:50 - Svar

Vores naboland – fra folkehem til talebanhem?

Victor

Posted: 20 september 2009 - 10:23 - Svar

Godmorgen:

Sidder lige og tygger på, om det her er en god eller en dårlig nyhed. Det afhænger vist lidt af min dagsform: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/09/20/104727.htm

Mia

Posted: 20 september 2009 - 11:47 - Svar

@ LFPC

Faldt lige over denne her:

http://www.youtube.com/watch?v=IHWw1PItIQw

Det ser ud som om, de har nøjagtig samme problemer, som os i Staterne.

  LFPC

  Posted: 20 september 2009 - 13:27 - Svar

  Ja, det er nogle skræmmende initiativer der er på vej her. Jeg forstår meget lidt af hvad det er der rører sig i USA, hvorfor de kunne vælge en præsident der undergraver amerikanske kerneværdier. Man kunne måske have en forventning om at bøtten vender når dette går op for flertallet.

  Videoen her falder beklageligvis på gulvet til sidst: Dollarseddel + Bilderberg = så taler vi desværre om gemene jødehadere og konspirationsloonier. Men mange andre beskæftiger sig også med Obama-administrationens antidemokratiske udmeldinger.

   Mia

   Posted: 20 september 2009 - 20:26 - Svar

   Det var bestemt ikke min mening at reklamere for jødehadere og konspirationsloonier. Jeg så blot på de fremsatte lovforslag og opdagede slet ikke Bilderberg! Det må I undskylde:-(

    LFPC

    Posted: 20 september 2009 - 22:32 -

    Nej nej nej, det er mig der skal undskylde for ikke at have udtrykt mig klart nok – jeg havde på ingen måde forestillet mig at du havde den slags hensigter. Og hvis du ikke er bekendt med stikordene for den slags konspirationshalløj (Bilderberg er en øjeblikkelig markør hvis man følger den slags) ville du heller ikke have fanget den. Det kommer nærmest som en indforstået pointe til sidst. My bad.

Mosemanden

Posted: 20 september 2009 - 14:02 - Svar

“Affaldsplads” vil jeg aldrig bruge i omtalen af mit land eller om den frie verden .
“Bastardsamfund” er vel bare den mest politisk ukorrekte version af utopien om det perfekte “multikulturelle og multietniske samfund” som de “anstændige®” og næstekærlige humanistiske globalister på bedste diktatoriske vis har på tvunget vesteuropas befolkninger ? .

For mig er ordet “Bastard” noget man bruger om dyr ligesom f.eks “stue renhed” .
Begge ord er perverse og dybt respektløse at bruge om mennesker . Men det er “so” “fedesvin” O.S.V altså også .
Racismen har jeg til gengæld meget svært ved at få øje på , selvom jeg godt ved at det jeg kalder racisme er blevet noget udvisket med tiden .
Da jeg gik i skole viste vi allesammen at Holger var racist , han kunne ikke døje andre folk end hvide og mente at hud farven var afgørene for hvor intelligent man var . Den teori havde jeg og de andre dog noget kun svært ved at tro på da Holger ikke lige frem udmærket sig som ham der grinet først når en god dobbelttydig joke blev luftet. Eller for den sags skyld nogen som helst områder end de han til skrev “fejlfarverne” som han så smukt omtalte ikke lyshåret mennesker .
Han er forøverigt gift med en tidlige Vietnamesisk prostitueret stofmisbruger med to tvangsfjernet børn som onde tunger vel ville kalde “bastard unger” . . .

Det at en af grundtankerne bag pan-Europa bevægelsen´s imperialistiske ideologi netop er en kulturelt og etnisk blandet verdens befolkning , kontra de sidste 60års politiske og demografiske udvikling kan man vel med rette beskylde magt eliten i Vesteuropa for politisk at handle eller måske nærmer ikke handle således at Europæiske kulturer og etniske sammensætning ville forblive lige så homogent som den historisk har været i mange år .
Ja de “onde” og politisk ukorrekte tunger ville med en veldokumenteret politik fra magt eliten og ikke mindst den demografisk udvikling i Vesteuropa de sidste 60år . Med rette kunne påstå at magt eliter har forsøgt at skabe et “multikulturelt og multietniske samfund” ved en åben grænse politik overfor for folk med en anden hudfarve og en anden kultur. Eller sagt på en mere primitiv måde og med retorik lånt fra vores beskrivelse af dyrerigets forunderlige blandings udvikling . At de har forsøgt på at skabt et “bastard samfund” både kulturelt og etnisk som nu mest af alt ligner en kæmpe katastrofe uden side stykke i verdens historien .

Personligt mener jeg ikke det er racisme at påstå , måske lidt meget vel forsimplet men racistisk ? nej .
Skal man tale om racisme så ville jeg påstå at det der aldrig blev givet de vesteuropæiske befolkninger et valg før man satte den “multikulturelle og multietniske” plan i værk , tangere et kulturelt overgrab som efter min mening godt kunne falde ind under racisme efter de smarte nye forvrænget definitioner.

Men når alt komme til alt så har hudfarve igen igen intet at gøre med den situation vi i Vesteuropa i dag står i.
Om vi så alle blev genetiske “bastader” i morgen så ville problemet være det sammen .

Nemlig den totale farveløse Islam ! .

Robin_Shadowes

Posted: 20 september 2009 - 22:04 - Svar

Har ni sett dessa videos förr? Helig erövring av landet Danmark. Från Everykindapeople.

http://everykindapeople.blogspot.com/2009/09/helig-erovring-av-landet- danmark.html

Janne

Posted: 21 september 2009 - 11:01 - Svar

Ja, snaphaner, hvad skulle vi gøre uden lidt Monty Python humor. Det kunne de også bruge i Norge, hvor tabuisering af norske børnefødselsdage breder sig – de er ikke halal nok.

“Skepsis og usikkerhet rundt hva de får servert, er noen av årsakene til at en del barn med innvandrerbakgrunn ofte ikke dukker opp i norske barnebursdager. ”

h t t p://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=577557

Leave a Comment