21
sep
Seneste opdatering: 21/9-09 kl. 2126
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Melanie Phillips, i to dele

100 procent pÄ overfÞrselsindkomst

Der bor i alt 58.726 dansk-tyrkere i Danmark. I aldersgruppen 60-64 Är er 100 procent, ifÞlge Danmarks Statistik, pÄ enten kontanthjÊlp, dagpenge, fÞrtidspension eller efterlÞn. Aldersgruppen 25-59 Är bestÄr af 29.800 personer. Heraf er 66 procent pÄ enten dagpenge, kontanthjÊlp eller fÞrtidspension. (Kilde: Danmarks Statistik)

Pensionist i Danmark, borgmester i Tyrkiet. Den dansk-tyrkiske folkepensionist, Muzaffer YĂŒksel, har i flere Ă„r nydt godt af den danske folkepension. Ekstra Bladet kan nu afslĂžre, at han i mange Ă„r, samtidig har haft en betydelig indtĂŠgt i Tyrkiet. Ekstra Bladet,video

Ekspert mener, at kommunerne skal sĂŠtte flere nationaliteter under lup. FĂžrst afslĂžrede Ekstra Bladet tre dansk-irakiske parlamentsmedlemmer i at begĂ„ socialbedrag. SĂ„ kom turen til en general, en imam, en diplomat og en minister. I gĂ„r kunne Ekstra Bladet sĂ„ fortĂŠlle om 71-Ă„rige Muzaffer YĂŒksel , der sidelĂžbende med sit liv som folkepensionist i Danmark er bykonge og borgmester i den tyrkiske by Pinarbasi. Det har han bare ikke fortalt til de danske myndigheder, og han har derfor undladt at betale skat af sit landbrug i Tyrkiet, borgmesterhyren pĂ„ 10.000-12.000 kroner om mĂ„neden samt lejeindtĂŠgter fra nogle af hans seks huse, der lejes ud. Peter MĂžller, der er leder af kontrolenheden i IshĂžj Kommune, mener, at Ekstra Bladets nye afslĂžring efterlader landets kommuner med en kĂŠmpe udfordring. “I fĂžrste omgang fik I jo fat i personer, der tjente penge i Irak, og derfor kunne vi rette fokus derned. Nu kommer der sĂ„ pludselig en person, der tjener pengene i Tyrkiet. Og hvorfor skulle det slutte her? Det kommer til at krĂŠve mange ressourcer at fĂ„ afdĂŠkket det her,” siger han.  ( Ekstra Bladet, KĂŠmpe udfordring at afslĂžre alle, 14.09. 2009 og JEG TAGER HJEM OG FORKLARER MIN SITUATION, 13.09. 2009 -ikke online)

AnstĂŠndighedspartiet

Ganske vist fandt jeg pĂ„ det ikke sĂŠrlig originale navn for fire Ă„r siden, men det er  ikke nemt at patentere nĂ„r man er oppe imod den fĂžrste geronto-generation, der har tilbragt halvdelen af deres liv med at vĂŠre “tovholdere” og gĂ„ til mĂžder og vĂŠret medlemmer af 50 grĂŠsrodsforeninger. Livet uden Anita Bay Bundegaard, Egon Clausen, JĂžrgen Knudsen og Else Lidegaard ville ikke vĂŠre det samme, men de bĂžr ikke fortvivle. De er en  minoritet, men de har sat deres fodaftryk pĂ„ Danmark inden de en dag skal mĂžde Den Store Tovholder. Der er ikke flere fĂždder at sĂŠtte. (PS: SolvĂŠnget ligger pĂ„ 2100 Østerbro, KĂžbenhavns Kommune,  800 meter fra postdistrikt 2900 Hellerup. SnobberĂžve er de patetiske  BedsteforĂŠldre For Hyl oven i kĂžbet.) (Steen)

Inger Jensen gjorde opmĂŠrksom pĂ„, at der er ved at blive dannet et nyt, midlertidigt parti, AnstĂŠndighedspartiet……“Else LidegĂ„rd advarede mod, at vi var for negative i beskrivelsen af de danske asylforhold, hvorved vi ville komme til at gĂ„ Dansk Folkepartis ĂŠrinde, da asylansĂžgere sĂ„ ikke ville sĂžge til Danmark.”REFERAT FRA MØDE VED SANDHOLMLEJREN, SØNDAG D. 20. september 2009

OvennĂŠvnte referat fra BedsteforĂŠldre for Asyls mĂžde rummer et interessant udsagn:

BfA har aldrig sagt ’asyl til alle’, men vi mĂ„ medgive at ved de store demonstrationer var det det slagord, der trĂŠngte igennem.

Det er jo ord der forpligter. En sjĂŠldent set indrĂžmmelse af elementĂŠre geografiske, demografiske, kulturelle, og ikke mindst Ăžkonomiske overgrĂŠnser, som jo er den varme grĂžd de anstĂŠndige aldrig vil nĂŠrme sig. I virkelighedens verden mĂ„ ogsĂ„ de velmenende pĂ„ et tidspunkt optrĂŠde uanstĂŠndigt. SpĂžrgsmĂ„let er bare om der nogensinde i virkelighedens verden vil opstĂ„ en situation hvor de vil erkende dette, eller om de altid vil skubbe uanstĂŠndighedens abe videre. Ligesom det var velgĂžrende at opleve sammenstĂždet mellem Uffe Ellemann-Jensen og TĂžger Seidenfaden, sĂ„ledes anes her en sprĂŠkke i ‘de andres’ mur – en konflikt mellem radikale pĂ„ den ene side, og AFA’er pĂ„ den anden. Lige nu er dette dog kun hypotetisk: SĂ„ lĂŠnge pĂŠne bedsteforĂŠldre med bekymrede miner marcherer under dĂždningehoveduniformerede AFA’ers beskyttelse, er der ingen tvivl om hvor de hĂžrer hjemme. PĂ„ samme side som den radikale vinduespynt i den sovjetapologetiske fredsbevĂŠgelse i sin tid. Den forkerte side (LFPC).

MalmĂž: Dhimmis under indflydelse

Islams andel i byen er “kun” 25-30 %, men lĂžbet er kĂžrt:

Efter rĂ„n och hot mĂ„ste personalen pĂ„ Östra kyrkogĂ„rden arbeta i par–med personlarm.Vi rekommenderar ingen att gĂ„ hit ensam pĂ„ helgerna, sĂ€ger kyrkogĂ„rdschefen Malte Sahlgren.Att komma hit dagtid pĂ„ vardagar, nĂ€r hĂ€r finns personal. PĂ„ helger skulle jag inte rekommendera nĂ„gon att komma hit ensam, sĂ€ger Malte Sahlgren. En kvinnlig kyrkogĂ„rdsanstĂ€lld hade precis krattat grusgĂ„ngen utanför Sankt Knuts kapell nĂ€r tvĂ„ tonĂ„rs killar cyklade in mellan de sörjande pĂ„ gruset.Kvinnan uppmanade killarna att av hĂ€nsyn till de sörjande att istĂ€llet vĂ€lja asfaltsgĂ„ngen.En av killarna svarade med att dra ett pistolliknande föremĂ„l. Andra kyrkogĂ„rdsanstĂ€llda berĂ€ttar om knytnĂ€vsstora stenar som har kastats mot dem.

73-Ă„ringen blev nedslagen, sparkad och rĂ„nad pĂ„ 1 500 kronor. Jag sĂ€tter inte min fot pĂ„ Östra kyrkogĂ„rden igen, sĂ€ger han.Den 73-Ă„rige Malmöbon har besökt Östra kyrkogĂ„rden regelbundet alltsedan hans pappa dog 1939.Men fredagen den 11 september 2009 Ă€ndrar allt.73-Ă„ringen hade parkerat bilen och öppnat bakluckan för att ta ut trĂ€dgĂ„rdsredskap. DĂ„ angreps han av fem killar i 15–17-Ă„rsĂ„ldern.

VĂ„g av vĂ„ld pĂ„ kyrkogĂ„rden, “Jag sĂ€tter inte min fot pĂ„ Östra kyrkogĂ„rden igen”. – Tidligere pĂ„ Ă„ret: Judinna i Malmö: “Jag kĂ€nner mig inte trygg hĂ€r”, VĂ€rsta krisen för judar i Sverige sedan andra vĂ€rldskriget.

Italien sender flygtninge retur til Libyen

Den italienske kystvagt har blokeret for en bÄd med 75 flygtninge, der ville til Italien.BÄden blev opsnappet sÞndag af kystvagten omkring 44 kilometer fra Sicilien, og her blev den afvist, skriver det italienske nyhedsbureau Ansa. Flygtningene, der menes at vÊre fra Somalia, blev overfÞrt til en patruljebÄd og sendt tilbage til Libyen, hvorfra de menes at vÊre sejlet. En af flygtningene kom dog pÄ et hospital pÄ Sicilien for at blive behandlet for brÊkkede ribben. Det er ikke fÞrste gang, at flygtninge sendes tilbage til Libyen, der tidligere i Är indgik en aftale med Italien om, at flygtninge kan sendes tilbage. Ansa skriver, at der er sendt omkring 1000 bÄdflygtninge tilbage til Libyen, siden aftalen blev indgÄet. KrD

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
14 years ago

Vedr. video om terror, sĂ„ kan jeg forstĂ„, at, i UK skal terror handlinger (begĂ„et af islamister) sĂ„ vidt muligt omtales som anti-islamiske aktiviteter. Men hvad sĂ„ med de passager i koranen som terrorister henviser til – er de passager sĂ„ anti-islamiske? Er dele af koranen anti-islamisk? I sĂ„ fald kan de passager vel uden problemer tages ud?

Janne
Janne
14 years ago

“…der er ved at blive dannet et nyt, midlertidigt parti, AnstĂŠndighedspartiet”

En dansk pendant til det iranske Vogternes RĂ„d?

JensH
JensH
14 years ago

OT
SÞren Pind gÄr virkelig til stÄlet i sit seneste blog-indlÊg pÄ Berlingske.dk:

http://sorenpind.blogs.berlingske.dk/2009/09/21/den-pastaede-anst%c3%a6ndigheds-gr%c3%a6nsel%c3%b8shed/#comment-6105

Mette
Mette
14 years ago
Reply to  JensH

SĂžren Pind skriver: “Det er grĂŠnselĂžsheden der truer. En grĂŠnselĂžshed, hvor selv de usleste udenlandske kriminelle skal have fri gang iblandt os. “Asyl til alle”
 Fy for pokker. Til de krĂŠfter, der nĂŠrer Ăžnsket at skjule en sĂ„dan mand for danske myndigheder – for eksempel bedsteforĂŠldre for asyl – vil jeg sige: GĂžr hvad jeres samvittighed byder jer – men gĂžr det i det mindste ikke pĂ„ jeres bĂžrns eller bĂžrnebĂžrns bekostning. Eller vores.” I Ăžvrigt fremgĂ„r det, at “bedsteforĂŠldre for asyl” kĂŠmper for at pĂŠdofile skal fĂ„ asyl i landet. Hvad vi oplever i disse Ă„r er rablende vanvid.… Read more »

Thomas Nydahl
14 years ago

Steen
jag har just i min blogg lagt en lĂ€nk till ditt inslag om den dansk-turkiske folkpensionisten! Det Ă€r en helt fantastisk historia som stĂ€mmer vĂ€l överens med vad jag sjĂ€lv idag fĂ„tt veta, fast hĂ€r handlar det om nĂ„got större, fler mĂ€nniskor, stora pengar och under lĂ„ng tid. Det bedrĂ€geri som skett hĂ€r ska jag utförligt berĂ€tta om nĂ€r min kĂ€lla slĂ€pper materialet fritt. Men jag kan sĂ€ga sĂ„ mycket som att flera “ideella organisationer” blivit grundlurade pĂ„ stora pengar.

Universalgeni
14 years ago

Det, jeg mente var, at det er den flÊbende venstreflÞjs skyld, at vi i det hele taget har lukket dem ind. Hvad skal alle de tyrkere her? Hvad er de flygtet fra? Hvad irakeren angÄr, skal man selvfÞlge fratage hende prisen. Og hvad hun mÄtte have af opholdstilladelse/statsborgerskab.

Universalgeni
14 years ago

Hvorfor har vi ikke et fremmedpoliti? Det er totalt urealistisk at en dansk kommune skal kunne efterforske grov Ăžkonomisk kriminalitet af denne her kaliber. Tilmed kriminalitet begĂ„et i Irak, Tyrkiet og flere andre lande. For at det ikke skal vĂŠre lĂžgn, er kriminaliteten tilmed systematiseret. Og hvad laver FET og PET? Hvorfor er det EkstraBladet der skal udfĂžre efterretningstjenesternes arbejde? Har FET og PET ikke til opgave at finde ud af, hvad fjendtlige magter og personer laver her i landet? Det er et forbandet svineri. Det er vores skattepenge, man bruger. Jeg skal mindst have en 50’er tilbage i skat,… Read more »

Victor
Victor
14 years ago
Reply to  Universalgeni

VestreflĂžjen – ÞÞÞh, nu har en af dem altsĂ„ fĂ„et Venstres Frihedspris. Den plejer de altsĂ„ ikke at give til medlemmer af Iraks kommunistiske parti.

Fritz
Fritz
14 years ago

-100 procent Tyrkere pÄ overfÞrselsindkomst-

De ansvarlige politikere og samtlige dhimmier skulle smides ud af landet, og jo hurtigere des bedre.

Pk
Pk
14 years ago

Tyrkere pÄ evig hjÊlp. Jeg er rystet,kan vi ikke gÞre det bedre, som Nyrup sagde?
I Tyrkiet bor der ca 80 millioner. Hvad med dem? Skal de bare gÄ for lud og kold vand?
Hvad med dem i resten af mellemĂžsten? Hvad med Alle afrikanerne? Hvad med de mange fattige i sydamerika?
Hvad med .de fattige i USA? Ja jeg er rystet.
SĂ„ rystet , nu skammer jeg mig over at vĂŠre dansk.
HVORFOR HJÆLPER VI DOG IKKE?

alfahannen
14 years ago

Dert er ikke noget at blive oprÞrt over, det er bare Dhimmiskat og som kuffere kan vi bare vÊre taknemmelige for den Êre og hÊder vi mÄ fÞle over at pÄ den mÄde kunne bidrage till de rettroende.
Hvis vi forfÞlger dette vil Allahs dom blive hÄrd og fordrivning efter vores ejendom er konfiskeret er i den milde ende af skalaen.

Victor
Victor
14 years ago

Nu er der vist brug for, at kirkeasyl kĂžrer over broen til Sveas Rige…..de vil udvise en iraker til en sikker dĂžd, bare fordi han har deltaget i lidt tortur under Saddam:

http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?artikel=3107067

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x