1
okt
Seneste opdatering: 2/10-09 kl. 1404
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muslims need to develop a sense of humor and an appreciation of satire — and they need to understand that they are not “free of being mocked or being offended,” says the Danish caricaturist whose cartoon depicting the Prophet Muhammad incited rage throughout the Muslim world four years ago. Kurt Westergaard told roughly a dozen listeners Wednesday night that he will “always” be ready to defend an individual’s right to religious freedom.

“As the Danish tradition is for satire, we say you can speak freely, you can vote, you can speak out anytime, but there’s only one thing you can’t do — you can’t be free of being mocked or being offended,” Westergaard said. “That’s the conditions in Denmark and so many countries.” Westergaard spoke at a private residence in midtown Manhattan in conjunction with the Hudson New York Briefing Council. …Members of the Yale Muslim Students Association have said they are “deeply hurt and offended”. FOX.TV

The 74-year-old Westergaard said the cartoons “have been the catalyst in a necessary process,” forcing people around the world to confront the issue of free speech. He also compared Islamic extremism to other ideologies such as fascism and communism, calling all three ideologies forms of fanaticism. “Like communism had its commissars, Islam has its imams,” he said. Lars Hedegaard, president of the International Free Press Society, spoke before Westergaard and emphasized the importance of free speech both in Denmark and in the rest of the world, calling the right to criticize religion “fundamental.” Hedegaard praised the refusal of Westergaard and then-Danish Prime Minister Anders Fogh Rasmussen to apologize for the cartoons, saying that doing so “would be tantamount to accepting that Islam is a sort of über-religion, something that holds sway over everything else in our society.” Princeton: Controversial cartoonist defends free speech.

Dailyprincetonian: Why I drew the cartoon: The ‘Muhammad Affair’ in retrospectN.Y.T. Artist Who Set Off Muslim Fury Visits City. Michelle Malkin: Now Yalie Muslims Start Crying Over Cartoons2008: »Vi hedder alle Kurt Westergaard«. Vi lader posten stå åben da der  nok kommer  mere  fra New York i løbet af aftenen. Westergaard kommer  på Michael Coren Show, der er en tale i Toronto om et par timer og sikkert meget andet.

Ahmed Akkari om halal-kærlighed

Efter en karriere som imam, landsforrædder, løgnhals, bombehumorist og dømt børnemishandler på Lykkeskolen, mener Kristeligt Dagblad nu, at Ahmed Akkari er den rette til at bestyre en brevkasse i bladet og sprede sine formørkede uhælpeligheder på et sprog, der vistnok skal være dansk. Hvad kan egentlig diskvalificere én i KrD´s øjne ? En kvinde spørger om en kur for sin homoseksuelle bror. Akkari svarer:

Kære spørger, jeg forstår godt din bekymring, og jeg håber inderligt, at du vil få succes med at overbevise din bror om det forkerte i det, han søger. Vi mennesker er skabt med et formål og vi er skabt med henblik på at søge det andet køn i et organiseret halal forhold.

Jeg vil i denne sammenhæng også gøre dig opmærksom på, at hvis du skulle opleve fiasko med at overbevise din bror, så må du endelig ikke opgive håbet og din bøn til Allah. De europæiske samfund mener generelt, at homoseksuelle bør nyde anerkendelse i samfundet, og det bygger de på en meget ensporet filosofi om menneskets frie vilje og rettigheder, mens de glemmer at tage særlig meget højde for vigtigheden af at bevare samfundet mod forfald og tilbagegang i samme omfang som man vil tillade den personlige frihed i at udbrede sig.

Vi kan desværre ikke så nemt overbevise dem om det forkerte i at tillade sådanne forhold og de negative konsekvenser deri, så vi må væbne os med tålmodighed og sørge for at være ærlige og åbne om vores holdning til homoseksualitet. Med venlig hilsen, Ahmed Akkari, Lærer og tidligere imam,

(Oplysningerne om imamernes rejse fik Pia Kjærsgaard til at kalde dem landsforrædere. Ahmed Akkari var tudehistorie i 1994, fik opholdstilladelse af Birte Weiss, Imam Ahmed Akkari truer Naser Khader på livet.)

Også i Allahs ‘paradis’ bliver kvinderne hjemme (i teltet)

Faktisk lyder beskrivelsen her ikke ligefrem paradisisk for kvinderne, hvoraf altså nogle skal betjene herren her. En af de surrealistiske tv-optagelser fra det Østen vi aldrig skal mødes med: Gravalvorlige mænd svøbt i lagner sidder uden at fortrække en mine og udlægger skriftens mange uhyrligheder. Det var i øvrigt samme klerikale der ønskede Mickey Mouse dødsdømt. Lad os nu få åbnet de grænser (LFPC).

‘Fremmedfjendske’ Danmark – med en twist

Historien er ubehagelig, men ironien er betragtelig: Til det Danmark som de anstændige nu messer i kor er lukket for omverdenen og fremmedfjendsk, kommer rent faktisk et hold udenlandske gæstestuderende; rigtige studerende, og ikke lykkejægere og fattigdomsflygtninge i svøb. Og hvad sker: De bestjæles groft alle deres ejendele af ‘de andres’ offerkæledægger – i selveste Gellerupparken (LFPC).

Den brasilianske studerende Kurt Windich har mistet alt, hvad han havde med til Danmark.

– De har taget mit tøj, mine penge, min computer, ja, selv min kuffert. Og fordi jeg ikke havde nået at få et dansk CPR-nummer, så havde jeg ingen forsikring. Lige nu er jeg ved at finde ud af, hvordan jeg kan få det til at hænge sammen økonomisk, for jeg vil gerne blive her, men jeg er ærligt talt temmelig modløs, siger han. […]

Sammen med 11 andre udenlandske studerende var han, som beskrevet i sidste nummer af Campus, flyttet ind i en af tre store lejligheder i Gellerupparken for at få tag over hovedet, mens han læser på en kandidatuddannelse på Handelshøjskolen, Aarhus Universitet (ASB). Men hvad der i første omgang virkede som en rigtig god ide, har forvandlet sig til et mareridt, da to af lejlighederne med en uges mellemrum havde besøg af indbrudstyve. Ved det sidste indbrud, hvor den ramte lejlighed næsten bogstaveligt talt blev fuldstændigt tømt, havde tyvene tilmed nerver nok til at ringe på dørtelefonen, fem minutter efter at politiet var kørt, for at tilbyde de studerende at købe deres stjålne ting tilbage mod et anseeligt pengebeløb – et tilbud, de studerende måtte sige nej til.

– Vi er dybt chokerede over deres frækhed, og vi er rystede over, at politiet ikke kan gøre mere. Da vi anmeldte det, var betjentene flinke og rare, men de sagde samtidig ligeud, at de ikke kunne gøre noget, medmindre vi kendte navnene på dem, der havde begået indbruddet eller havde nogle andre konkrete spor. Det virker temmelig mærkeligt, siger Kurt Windich. […]

Kurt Windichs hjemby São Paolo i Brasilien har i mange år kæmpet med at få en voldsom og omfattende kriminalitet under kontrol. Men han har aldrig oplevet samme mangel på respekt over for ordensmagten i Brasilien. […] AU.DK Avis: Dårlig studiestart i Gellerup.

Winston Smith vs. grisehandler Oluf Larsen?

Jenni Russell på the Guardian kommenterer et eksempel, ud af en endeløs række, af rigid autoritetsudøvelse i Storbritannien, denne gang om en lærerinde der blev fyret for at fortælle en veninde, uden om de korrekte procedurer, at hendes barn var kommet til skade i skolen. Dette land er mig en gåde. Jeg har ingen som helst anelse om hvordan det er drevet ud i denne kvasi-totalitære blindgyde som vel ikke har sin lige i Europa. Frankrig falder måske p.g.a. sprogbarrieren gerne under radaren, men er selvfølgelig også kendt som et særdeles topstyret land med en rigid magtudøvelse, men vistnok uden de bindegale eksempler på formynderi vi hører om i overflod fra den anden side af kanalen. Er det mental indavl grundet i landets status af en ø? Desparate forsøg på at inddæmme konsekvenserne af hovedløs multikulturalisme? Jeg har ingen anelse om det, men interessant og glædeligt er det, at Danmark, så vidt jeg kan se, ikke har den mindste antydning af den britiske syge, tværtimod. Dette er værd at holde sig for øje når vores egne redepissere fordømmer Danmarks angivelige indelukkethed og kolonihavementalitet, og fremhæver Storbritannien som en multikulturel Paradisets Have (LFPC) :

[…] This removal of general authority from adults, and its gradual replacement by state-sanctioned interventions, is utterly corrosive. It infantilises grown-ups, who lose one of the roles that societies have always expected them to fulfil. It makes them timid, and demeans them in the eyes of their children, who see that they are powerless in the face of injustice. And by suggesting that adults may not approach, discuss or reprimand a child, it completely undermines the notion of a community, and the importance of social pressure and shame.

Exchanging these traditional bonds and constraints for sanctions imposed by schools, courts and police is not only wrong-headed, it is doomed to failure. The state can’t enforce order everywhere and at all times; nor should we want it to. Last week’s inquest into the appalling deaths of a disabled teenager and her mother, who burned themselves to death after years of bullying by a local mob of children, showed how powerless communities now are in the face of monstrous behaviour. The police were indifferent to their torment, and no adults dared to fill the vacuum. The children jeered that they could do what they wanted, and that no one could stop them. They were right. And the longer we continue on this deluded path, the more divided and out of control our society will be. Jenni Russell: School seeks dinner lady. Humans need not apply


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 1 oktober 2009 - 18:58 - Svar

Novra – Berlins tidligere finansminister, Thilo Sarrazin, han er socialdemokrat, tager bladet fra munden….i dén grad:

“Ich muss niemanden anerkennen, der vom Staat lebt, diesen Staat ablehnt, für die Ausbildung seiner Kinder nicht vernünftig sorgt und ständig neue kleine Kopftuchmädchen produziert.”

http://www.tagesspiegel.de/berlin/Thilo-Sarrazin;art270,2912564

Janne

Posted: 1 oktober 2009 - 19:07 - Svar

“The 74-year-old Westergaard said the cartoons “have been the catalyst in a necessary process,” forcing people around the world to confront the issue of free speech.”

Det er en stor dansker – en rigtig frihedskæmpende viking – der gæster USA i øjeblikket. Tak til både Westergaard og Hedegaard for at tale vores og vores frihedsrettigheders sag i USA.

Jutta

Posted: 1 oktober 2009 - 19:39 - Svar

@Victor
Ja, og den sandhed bliver han nu anklaget:
http://www.pi-news.net/2009/10/staatsanwaltschaft-ermittelt-gegen-sarr azin/

Enkefru Madsen

Posted: 1 oktober 2009 - 23:02 - Svar

“Men han har aldrig oplevet samme mangel på respekt over for ordensmagten i Brasilien.” Nej, de har vel heller ikke haft masseindvandring fra Mellemøsten?

  LFPC

  Posted: 1 oktober 2009 - 23:25 - Svar

  Sammenligningen med latino-poliser er selvfølgelig bemærkelsesværdig, men det den siger er selvfølgelig at ‘playing nice’ bliver opfattet som svaghed, og derved foragtet og udfordret. Arabere i latinamerikanske lande skulle nok vide at finde deres plads på lige fod med de lokale latinoer, ligesom de næppe render rundt og spiller smarte overfor arabisk politi.

Robin_Shadowes

Posted: 2 oktober 2009 - 03:20 - Svar

Adde

Posted: 2 oktober 2009 - 08:57 - Svar

På tal om det “Fremmedfjendske Danmark”: I en artikel som handlar om Obama-besöket och dess eventuella effekter på turistnäringen i dagens DN (http://www.dn.se/nyheter/varlden/padrag-nar-obama-landar-i-danmark-1. 964551) kan man läsa Ole Rothenborgs analys av orsakarna till minskad turism i Danmark:

“Inom branschen anser man att det beror på att Danmark anses som främlingsfientligt.”

Rothenborg nämner inget om försämrad ekonomi och relativt svagare valutor bland prospektiva turister i Danmark, så som fattigare svenskar och den försvagade svenska kronan.

Janne

Posted: 2 oktober 2009 - 09:50 - Svar

Det kan vist ikke komme bag på nogen det eks-imam Akkari siger om ‘halal forhold’. Hvorfor skulle han ikke sige det? Halal opdeling af mennesker (rettroende vs. vantro, rene vs. urene og mænd vs. kvinder) og mad og beklædning vinder indpas mange steder i offentlige institutioner i Danmark. Centrum-venstre politikere hjælper godt med til at indføre den ordning. Bederum, tørklæder, kønsapartheid, halalmad, ramadan fester på rådhuspladser, på rådhuse og på Christiansborg osv. Og hele boligområder gøres til hundefri områder. Hunde er ikke halal. Madvarer i butikker mærkes med symboler der gør opmærksom på om maden er halal eller ej.

Har I lagt mærke til det der står om koranen og sura og den ‘Duftende have’ og homoseksualitet i kommentarsporet i forlængelse af Akkaris svar? Det er bestemt ikke homo/menneske venlige sager der citeres fra diverse hellige og poetiske skrifter. At religiøse skrifter af politikere, medier og kulturpersonligheder sættes op på en udemokratisk piedestal (fredes for kritik) med det indhold nogle religiøse skrifter har, er mig en stor gåde. Så længe de får lov til at stå uimodsagt, vil forholdene ikke bedres. Slet ikke for homoseksuelle.

M.h.t. Kristeligt Dagblad, så synes det at avisen ikke kan bestemme sig for at være kristen eller islamisk. Avisen formidler masser af islam stof. Så hvorfor egentlig hedde Kristeligt Dagblad og ikke Islamisk Dagblad?

M.h.t. de udenlandske studerende i Gellerup, hvad gør ’godhedsmenneskene’ så nu hvor det er kulturberigere der stjæler fra udenlandske studerende, som gæster Danmark? Det må være hårdt for de studerende. Så langt hjemmefra og så udsat for så grov en behandling.

M.h.t. Kurt Westergaard og Hedegaard, så slår det mig at vi engang havde et ungdomsoprør. Nu har vi et voksenoprør. Et voksent oprør mod uretfærdige, udemokratiske og intolerante religiøse tabuer. Det er flere gamle 68’ere der primært gør oprør – igen. Mange helt unge er mærkeligt passive, men de opdrages også i stigende grad med halal opdeling af verden og mennesker og dyr. Pædagoger og lærere opfordres til at rose piger der kommer i skole med hijab på. Kommuner opfordrer til at der fastes fra børns 12. år. i folkeskoler. Akkaris halal verden vinder frem ved centrum-venstre politikeres hjælp. Desværre. Det er ikke fra unge eller fra centrum-venstre at vi skal forvente at der kommer kritik af halal fordomme og intolerance. Det er fra de ældre – de voksne – de der er vokset op i et Danmark med masser af sekularisme, frihed, spræl og tolerance – før nypuritanismen og halal intolerancen lagde sin klamme hånd over Danmark.

  Janne

  Posted: 2 oktober 2009 - 15:25 - Svar

  Hvor er jeg glad for at Sappho tager sagen med imam/koran/halal synet på homoseksualitet – som der gives udtryk for på Kristeligt(?) Dagblads hjemmeside – op. Tak for det. Jeg er spændt på at høre avisens svar til Sappho. Akkari er jo desværre heller ikke den eneste imam der kommer til orde i Kristeligt(?) Dagblad regi med mildest talt mærkværdige svar til mennesker der tumler med problemer. Og det er også set at Safia, der på et tidspunkt var medlem af det konservative folkeparti (hende der gav islamkritikere virtuelle nazi-tegn på) har skrevet at kvinder skal bede hjemme.

  På et tidspunkt bliver Kristeligt(?) Dagblad nødt til at vælge, for som det ser ud nu, fremstår avisen temmelig intolerant og dybt reaktionær – helt ude af trit med nutidige frihedsværdier, mildest talt.

  h t t p://www.sappho.dk/homoseksualitet-er-haram-hos-kristeligt-dagblad.htm

Johansen

Posted: 2 oktober 2009 - 10:07 - Svar

Janne

Vel talt!

Det er helt uvirkeligt, at Akkari har fået en brevkasse på Kristeligt Dagblad.
Han var én af de islamiske mørkemænd, som rejste rundt i Mellemøsten i forbindelse med Muhammed-konflikten og opildnede til had mod Danmark. Senere i 2006 blev han af den danske stat hjulpet ud af Libanon, efter at de islamiske fascister fra Hizbollah havde kidnappet to israelske soldater og den såkaldte Hizbollah-krig begyndte.

Er der dog ingen nedre grænse for, hvor blåøjede danskerne er?
Akkari er ikke og bliver aldrig dansker. Han er ikke loyal over for Danmark og moderne, vestlige værdier.

  LFPC

  Posted: 2 oktober 2009 - 11:54 - Svar

  Kristeligt Dagblad ligger på maven af benovelse over islam, som åbenbart kan gribe sjælene i en grad som kristendommen ikke rigtig evner længere. Du vil aldrig se KD tage principfast afstand fra f. eks. Akkari med udgangspunkt i hvad han har sagt eller står for. Dette ville jo i øvrigt også give dem nogle alvorlige problemer med at finde islamiske autoriteter der står for demokrati, pluralisme og tolerance på ubestemt tid – dvs. ingen herrefolksambitioner. Det kan de bare ikke, og vi og andre ville kunne skyde nye håb ned på få minutter ved lidt søgning på nettet. Så hvad enten de bryder sig om det eller ej må de lukke øjnene for folk der mener at frafaldne skal slås ihjel, eller at homoseksuelle og folk dømt skyldige i ‘hor’ skal have smadret hovedet med sten. Beggars can’t be choosers.

LFPC

Posted: 2 oktober 2009 - 11:42 - Svar

Endnu en historie fra et Storbritannien der har afskaffet almindelig dømmekraft til fordel for autoritarisme:

Are you old enough to own a spoon? Woman asked for ID when buying teaspoons in Tesco

A shopper was asked for proof of age when she tried to buy a packet of teaspoons from a supermarket.

Emma Sheppard was forbidden to buy the cutlery unless she showed identification to a shop assistant at her local Tesco.

Till operators at the store in Evesham, Worcs, wouldn’t sell the pack of five teaspoons on Monday night as part of their ‘Think 25’ scheme, which demands ID from people who look under 25 when buying certain goods.

Emma, 21, from Malvern, had spend around £70 on a food shop with her partner John, 20, when the female checkout assistant asked her for identification, before holding up the offending teaspoons. […]

JensH

Posted: 2 oktober 2009 - 12:38 - Svar

Skal man vise ID for at købe en teske i Storbritanien?? De er blevet rablende gale derovre, og der er desværre ingen udsigt til det bliver bedre. Ganske vist sår New labour til en velfortjent afklapsing ved næste valg i 2010, men desværre er deres Tory’er ikke meget mere bevendt. De britiske ‘konservative’ er lige så ‘hooked’ denne dødsyge multikulturalisme som Labour er det, og faktisk kan de nogen gange være værre. For et års tid siden foreslog den konservative London-borgmester, Boris Johnson, at man skulle give amnesti til op mod en 0,5 million illegale indvandrere i UK, da man jo så kunne få øget skatteindtægterne ved at gøre dem legale, og bagved forslaget lå der vist en eller anden ‘pragmatisme’ om, at nu boede de jo i UK og man ville aldrig slippe af med dem igen. Det var faktisk den daværende Labour Home Secretary, Jacqui Smith, der med forfærdelse skød dette tåbelige forslag ned med henvisning til, at en sådan amnesti blot ville skabe nye bølger af illegal indvandring.

Nej, de Konservative i UK er økonomisk set borgerlige, men når det kommer til værdipolitk er de mindst lie så politisk korrekte som New Labour. Ihvertfald når det kommer til de emenr vi beskærtiger os med her på Snaphanen.

Men nu vi er ved vanviddet i Storbritanien, så synes jeg det er værd at genopfriske denne lille hsitorie fra april 2008, hvor en 20 årig mand med ‘Downs Syndrome’, (mongol), blev arresteret og anklaget for “assault and racial abuse”:

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article3761056.ece

Den 20 årige mand, Jamie Bauld, er mentalt udviklet som det der svarer til en 5 årig, og episoden der fik ham arresteret fandt sted på hans specialskole:

“The incident in question took place last September at the special needs department of Motherwell College, in Lanarkshire, where Jamie is a student. Fiona Bauld, Jamie’s mother and full-time carer, claimed that the Asian student, who is only slightly older than Jamie, had been following her son and staring at him. Jamie had earlier complained to his parents that her behaviour scared him, and they had advised him just to walk away.

But one day, his mother said, the girl came close up to Jamie as he was eating lunch. He pushed her with one hand and told her to go away.

“It was,” Mrs Bauld said, “like two five-year-olds having an argument.” It was, therefore, no surprise when she received a phone call from the college to say that Jamie had been told off for pushing the girl, and that the girl had been reprimanded as well.

Soon after, however, the Baulds heard that a notice had been placed in a Motherwell newspaper asking for witnesses to a “racial assault” at the college on the day in question. It is not known who placed the advert but afterwards two police officers came to Jamie’s house in Condorrat, Lanarkshire, and interviewed him. ”

Er det ikke det man kalder “political correctness gone mad”???

HelgeD-H

Posted: 2 oktober 2009 - 16:02 - Svar

2.oktober. Samme skæbnedatoer for folkeafstemninger i Danmark i 1972, såvel som i Irland i 2009.
Bliver det til et flertal for Lissabon-Traktaten (egentlig Forfatnings-Traktaten)
er vejen banet for at EU kan gøre hvad det passer dem, uden folkelig forankring.
F.eks. får Tyrkiet lettere fuldgyldigt medlemsskab.

Mette

Posted: 2 oktober 2009 - 16:10 - Svar

Er Erik Bjerager ikke fortsat chefredaktør for Kristeligt Dagblad? Han skrev for tre år siden bogen “Gud bevare Danmark” og har endnu længere engageret sig i problematikken omkring Tyrkiets optagelse i EU. Det er bestemt mit indtryk, at han ikke er positivt indstillet til optagelsen.

Jeg har flere gange holdt Kristeligt Dagblads fredagsnummer som reklametilbud, det er deres flagskib og sætter fokus på bl.a etiske spørgsmål. Der var mange gode artikler fra højst forskellige mennesker og ikke nødvendigvis kristne. Bladet ligger vel i de fleste præstegårde.

Det kan sagtens tænkes, at Akkari får lov til at skræmme folk langt væk med sin brevkasse, ligesom en artikel af Helen Latifi, som jeg læste forleden, og som flere læsere havde kommenteret sarkastisk..

Jyllands-Posten har også mange skribenter mere eller mindre fast tilknyttet, som absolut ikke er på linje med bladets liberale grundholdning. Egon Clausen og Per Nyholm er oplagte eksempler, og der hersker efterhånden ligefrem krig mellem mange af læserne og Per Nyholm, som er fabelagtigt øretæveindbydende og dårligt kan skrive en klumme, uden at frakende danskerne al levemåde og anstændighed. Han er desuden tidligt og silde ude efer DF og virker faktisk patetisk. Manden har vist rakket verden rundt i hele sit voksenliv, altid på farten til vands, til lands og i luften. Kan åbenbart ikke finde ro og glæde ved at være et blivende sted men mener alligevel at have ret til at kritisere andres levemåde synder og sammen.

steen

Posted: 2 oktober 2009 - 16:22 - Svar

@ Mette: Jeg læser altid Kristeligt Dagblad, det er ikke en generel kritik. Jeg synes tit der er noget værdifuldt i den.

@Janne: Ja, kun tolv timer efter os, DET er hurtigt. 🙂

@ Victor: TAK! Condell burde lægge mærke til, at Danmark og England, der har kirker tilknyttet staten, er blandt de mest sækulariserede. Jeg deler ikke kan kristedomskritik, eller hans kritik af folkekirker. Se til USA eller Sverige, hvilke tumper de har fået ud af adskillelsen.

  Janne

  Posted: 2 oktober 2009 - 18:10 - Svar

  Har snaphanerne også kontaktet Kristeligt(?) Dagblad? for at få et svar på avisens ‘halal forhold’?

Proclus

Posted: 2 oktober 2009 - 16:54 - Svar

“Vi mennesker er skabt med et formål og vi er skabt med henblik på at…”

En lillebitte sætning og så meget af Islam AFSLØRET!!!

Lille Akkari åbenbarer her sin sin ideologis giftige indre mekanik.
Mennesket er af Allah skabt til et formål ikke som et mål i sig selv. Livet, som hos de kristne er en betingelsesløs gave fra den treenige Vorherre, er i Islam kun middel for den ophøjede Allah. Hvormed han skaber sig tjenere (slaver-Abd Allah) til at slide for sig i hans fineste konstruktion: Shariastaten.
Mennesket er alså givet livet for at trælle under Allahs åg. Allah kan med andre ord ikke tænke på andre end sig selv, hvorved han i mistænkelig grad ligner profeternes segl, Muhammed.
De der underkaster sig denne djævlepagt, kan dog trøste sig med at de tilgengæld er berettiget til at dominere deres ikkemuslimske medmennesker, som de frit kan overfalde, underkue, bestjæle og/eller slå ihjel.
Denne rasende amoral og groteske ugudelighed er selvfølgelig som Akkari så smukt formulerer det: “organiseret halal”.
Og om det er jeg ikke et sekund i tvivl!

  Janne

  Posted: 2 oktober 2009 - 18:08 - Svar

  Gode observationer. Som så ofte. Eks-imamen, bruger samme slags argumentation som flere tørklæde uniformerede kvinder bruger som argument for at have hijab på i offentligt embede – til trods for at arbejds dresskode er en anden. At de ellers ikke kan få frelse og at det er deres allah der siger at de skal have tørklæde på. Det er bare så robot-agtigt og hjernevasket. Tingsliggørelse af mennesker. Hele deres liv er tvangsstyret af religiøse læresætninger og udenadslære. Desværre er flere offentlige institutioner ved at overtage den måde at opfatte mennesker på. Således ser vi at mennesker der kritiserer hijab i offentlige institutioner og andre udtryk for religiøs hjernevask, de trues med politianmeldelse.

   Janne

   Posted: 2 oktober 2009 - 18:27 - Svar

   Apropos tingsliggørelse af mennesker – her kvinder:

   “‘En kvinde er som en blomst – er hun sammen med en mand før ægteskab, visner blomsten.’ Sådan lyder et gammelt arabisk ordsprog, der stadig den dag i dag får muslimske kvinder i Danmark til at betale mellem 6 og 8.000 kroner for at få en såkaldt mødomsoperation. For en kvinde skal være ‘ren’, og hendes tilkommende mand skal være den første (og eneste) hun er sammen med.”

   Kvinder reduceres til kusse og livmoder. Ordet kussetyv har fået en helt ny betydning.

   h t t p://ekstrabladet.dk/kup/sundhed/article1232296.ece

   Her kan der læses om en ung kvinde der fik lavet en kunstig mødom. Læs om de ulidelige smerter hun måtte lægge krop til, af hensyn til familiens intolerante kvindesyn:

   h t t p://www.oestrogen.dk/Livplus/Kvindeliv/Jeg%20fik%20syet%20min%20moedom .aspx

steen

Posted: 2 oktober 2009 - 17:21 - Svar

@ Proclus: Jeg hørte sidste weekend på Christiansborg professoren i sharia-ret, den frafaldne Sam Solomon (sammen med Bat Ye Or, Sookhdeo og Andrew Bostom.) Han kan koranen udenad på arabisk, det gav han mange prøver på. Han sagde bla meget andet: ” I virkeligheden er Allah Muhammeds tjener og slave.” Det skulle jeg tygge lidt på.

Iøvrigt mente han at Islam er bare sådan cirka 15 % religion/teologi. Resten er love, forbud, påbud, forordninger, statsbygning osv.

Ergo: En moské er altså ikke ret meget et bedehus. Det er en ambassade for en fremmed statsmagt, for nu ikke at citere Erdogans “kaserne”.

Desværre talte han uden manuskript, så jeg kan kun citere efter hukommelsen.

Mette

Posted: 2 oktober 2009 - 17:50 - Svar

Tja. Men kunne Akkari have svaret meget anderledes, og lærd har han jo aldrig været, blot en barfodsprædikant?

Jeg tror, at Akkari denne gang har gjort sig umage for ikke at støde nogen, men det er jo åbenlyst, at vi lever på lånt tid, hvis ikke vi får indvandringen og islamiseringen standset.

Citat fra biskop Niels Henrik Arendts lille bog “Gud er stor. Om Islam og kristendom”, der udkom første gang i 1994:

“kristendommen er ikke bagudstræbende som sådan. Selve Tidens forandring af kulturen og samfundet kan den forholde sig afslappet til.

Mere grundlææggende må man samtidig sige, at kristendommens udgangspunkt i forhold til sekulariseringern er forskelligt fra islams. Hvor meningen med islam er at beskytte Guds magt og ære, handler kristendommen om, at Gud selv har fralagt sig magt og ære ved at træde ind i denne verden som menneske. Det bliver meningsløst at kæmpe imod Guds ydmygelse og afvisning i verden, når den kristne fortælling handler om, at netop gennem ydmygelse og afvisning bliver Gud på paradoksal måde herre over verden.” (side 123)

Proclus

Posted: 2 oktober 2009 - 18:19 - Svar

Allah=Muhammed=Allah!

Læg feks. mærke til at: Allah altid er et skridt bagefter begivenhederne og tilmed indrømmer at han kan blive nødt til at omgøre beslutninger undervejs og det ovenikøbet i en bog han har haft i sine himle siden før han skabte universet!!!

Det er grove løjer!

Når Islam imidlertid har godt tag i sine slaver er det fordi den giver dem en enestående mulighed for at dyrke sig selv.
Man er de rene, de retledte, de retfærdige, de udvalgte osv. osv. osv.
Farisærismen løber i blodet på os alle og i Islam har den fundet sit ultimative, mest nådesløse udtryk!

steen

Posted: 2 oktober 2009 - 18:20 - Svar

@ Mette:

…….”Jødedom er en lovgivende religion uden at være universalistisk, mens kristendom er universalistisk uden at være lovgivende. Islam repræsenterer en separat kategori for sig selv. Den er både lovgivende og universalistisk. Sharia og jihad har altid været blandt islams vigtigste søjler”….

kan det siges meget kortere? Her har vi grunden til vores næsten øjeblikkelige konflikt med islamisk tankegang – én vi ikke har med jødedommen eller nogensinde har haft.
http://www.berlingske.dk/grid/kronikker:aid=602606” rel=”nofollow”>På tro kan demokrati ikke bygges, Af Mehdi Mozaffari Professor i Islamiske Studier, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. kronik 2005

Leave a Comment