6
okt
Seneste opdatering: 7/10-09 kl. 0348
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

CFRA Radio Ottawa Canada with Kurt Westergaard and IFPS James Cohen. En time, meget værd at høre, blandt andet giver James Cohen et meget interessant indblik i Ivy League universitetetes tankegang. Det er i aften i Canada (nat dansk tid) at Westergaard og Hedegaard er på The Michael Coren Show. Det dukker utvivlsomt  op her:

Turns out, my IFPS colleagues noticed Omer Bajwa at Kurt Westergaard’s Yale talk. I previously mentioned Bajwa, billed as the Muslim chaplain of the Yale Muslim Student Association, for having told an Islamabad audience that “Muslims will win the final victory in the West if they conform to their beliefs and disseminate the message of Islam with wisdom and politeness.”

Bajwa also made another baseless declaration: namely, that he had read “in the New York Times” that the son of Kurt Westergaard had converted to islam, and what did the son think of the father’s cartoon? Answer: Westergaard’s son has not converted to Islam and there was no such story in the New York Times. Diana West: More on Yale’s “Muslim Victory” Chaplain

Jørgen Bæk Simonsen: Sic transit gloria mundi

We hardly knew ye. Alting har en ende, og for en mand hvis profession er at sige absolut ingenting, må tiden i rampelyset rinde ud før eller siden, formentlig snarere før end siden. Infomedia er et rigtigt sjovt og nyttigt værktøj til at tage bestik af tendenser, selv om der selvfølgelig er underliggende variable som avismarkedets omskiftelser og fælles stof der også spiller ind. Bæk Simonsens finest hour ses at være som sniksnakker omkring 9/11 og Muhammedkrisen, men spørgsmålet er om det bliver ham medierne kommer styrtende til næste gang fredens religion siger ‘bum’. Antal hits på “Jørgen Bæk Simonsen” på Infomedia fra 1995 til i dag (LFPC):

1995: 13; 1996: 38; 1997: 38; 1998: 47; 1999: 33; 2000: 21; 2001: 130; 2002: 40; 2003: 41: 2004: 74; 2005: 73; 2006: 517; 2007: 216; 2008: 215; 2009: 50

[…] Religionshistoriker med speciale i islam Jørgen Bæk Simonsen mener ikke, at fænomenet er isoleret til muslimske samfund.

»Mænd i mange kulturer giver sig selv større rettigheder, end de er villige til at give deres søstre. Hvis en dansk dreng er sammen med mange piger, er han en frisk fyr. Gør en pige det samme, er hun løs på tråden,« siger Jørgen Bæk Simonsen.“ Jomfrukrav rammer kun piger

Beklager, men virkeligheden har ‘islam på hjernen’

Men det er jo altid nemmere at gå efter budbringeren. Vil nogen ved deres fulde fem sige at denne stigning skyldes fremmedhad, nationalt snæversyn, racisme og manglende kendskab til denne religion? Og et endnu mere skæbnesvangert spørgsmål: Hvad siger dette om situationen i Europa om få årtier, når procentandelen af muslimer er steget til 20-30%? Søgning på ordet “islam” på Infomedia 1995-2009. Holy shit (LFPC):

1995: 893        1996: 837       1997: 896

1998 :1081      1999: 1262     2000: 1445

2001: 5662      2002: 5071     2003: 4096

2004: 6840      2005 :9050     2006 :20022

2007 :15199    2008 :15513   2009 :11535

En tvetunget Nelson Mandela?

Da jeg så denne video på Gates of Vienna og overvejede om det var noget for Snaphanen, greb jeg mig selv i den berøringsangst som jeg dagligt skoser mainstreammedierne for at udvise: Hvad vil man tænke om mine motiver? Derfor er der selvfølgelig ingen anden mulighed end at poste den, hvis man skal bevare bare en smule integritet. Ja, den kommer fra en ekstrem pro-apartheid site (CofCC), ja, kommentarerne på YouTube er på neanderthalstadiet i deres primitive racehad, men det afgørende er: Er det sandt, eller er det ikke sandt, at Nelson Mandela synger “dræb de hvide” på et afrikansk sprog, og siger noget andet på engelsk? Af gode grunde kan jeg ikke stå inde for oversættelsen af sangen, men er den korrekt, rejser det selvfølgelig spørgsmålet om udlægningen af videoen som bevis på tvetungethed er forkert, og  om det er helt berettiget at denne slags optagelser bliver ignoreret af medierne.

Emnet er måske umiddelbart fjernt fra Snaphanens sædvanlige aktionsradius, men i et større perspektiv er den relevant i forhold til spørgsmålet om tabuiseringen af racisme og hate speech vendt mod hvide, og for grænsedragningen med hensyn til kollektiv skyld: Er Sydafrikas hvide stadig – og hvis ja, hvor længe endnu? – kollektivt skyldige i overgreb begået under apartheid, og er det rimeligt og forsvarligt at tilbageværende had udtrykkes i racetermer? (LFPC).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Mette

Posted: 6 oktober 2009 - 14:53 - Svar

LFPC

Efter lidt netsurfing fandt jeg den oplysning at bhulu , der her oversættes med “hvide” betyder “boer” på sangens sprog, hvilket vel oprindeligt var synomymer – eller næsten.
.
Jeg antager, at det er en gammel ANC-slagsang, som Nelson Mandela synger med på af nostalgiske grund, ligesom SF’erne boltrer sig med deres slagsang om “sultens slavehær”, når rødvinen stiger dem til hovedet på deres gourmetweekendmøder på Dragsholm, og hvor de ellers ses.

ANC har en broget fortid, og for mig, der i mange år troligt støttede dem ved at boykotte afrikanske varer og endda engang nægtede at deltage i en luksuriøs forretningsrejse til Syd Afrika, er det foragteligt at konstatere, hvor farlige forholdene er der nede i dag. Deres overhoved opfører sig som en zuluhøvding i en gammel eventyrfilm, hvor de hvide ender i den store gryde mens der blev danset krigsdans, inden helten og civilisationen når frem. Der er vist ingen, der præcist ved, hvor mange koner han har.

Jeg iler med at nævne, at videoen åbenbart misbruges til antisemitisk propaganda. Den er efterhånden alle steder.

  Victor

  Posted: 6 oktober 2009 - 16:55 - Svar

  Vil lige lægge lidt til: Det ER en ældgammel sang – jeg kan huske den fra 70erne. (I øvrigt den gang hvor Joe Slovo og Chris Hani var ledere af organisationen).

  Og som altid er kontext alt – jeg ville meget nødigt have mig frabedt at gøre Kong Christian politisk korrekt, så gotherne beholdt deres hjernemasse….

  Men der er en interessant vinkel her: Kan man ikke sammenligne boerne og muslimerne? I begge tilfælde var/er det indvandrede mindretal, som forsøger at gøre befolkningsflertallet til dhimmier. I så fald kan det ikke bringe mit pas i kog, at man synger om deres død og ødelæggelse.

  LFPC

  Posted: 6 oktober 2009 - 19:06 - Svar

  Dette med nostalgi kan lyde oplagt, men vi taler om den mest centrale personlighed i Sydafrika, selveste symbolet på opgøret med fortiden, og vi taler om et land der (med min beskedne viden) har været gennem en belastende periode af “truth and reconciliation”, med omstridt resultat.

  På denne baggrund, lyder det sandsynligt at dette samlingspunkt tager let på de stærke følelser og synger en sang indeholdende dødstrusler mod de tidligere modstandere, ud af ren nostalgi?

  Igen, det er ud fra overfladisk viden jeg skriver dette, men jeg vil som minimum sige at noget ikke er som det burde være.

   Victor

   Posted: 6 oktober 2009 - 19:46 - Svar

   Skal vi så osse lade være med at synge kong Christian…nu hvor vi er medlemmer af både EU og Nordisk Råd??

    LFPC

    Posted: 6 oktober 2009 - 20:35 -

    Du fabulerer. Læs mit svar til Mette igen.

   Mette

   Posted: 6 oktober 2009 - 21:05 - Svar

   LFPC

   I slutningen af videoen taler Nelson Mandela om demokrati, og under sangen, hvor folk står med knyttede næver som tegn på, at de er villige til at kæmpe, står han ved siden af flere hvide mænd, der synger med på sangen. Det er “boerne”, de vil bekæmpe, og hvad de står og stod for.

   Jeg tror, at Victor og jeg har ret i, at dette er en meget gammel sang med symbolsk betydning. En sang, der har noget mytologisk over sig, som vi andre ikke fatter helt, udover at den handler om en kamp for frihed, og at hjerte rimer på smerte.

   Mit kendskab til Boerkrigen stammer næsten udelukkende fra Churchill, der deltog som krigskorrespondent og blev taget til fange af boerne. Han undslap og skrev meget levende om denne krig, der var ikke så lidt grusom,. Wikipedia er inde på denne krigs betydning for de sorte afrikanere:

   “Trods denne hurtige politiske forsoning blev boerkrigen et mentalt fikspunkt for Sydafrikas hvide, afrikaanstalende befolkning. I forbindelse med opbygningen af afrikaaner-nationalismen i 1930’erne og 1940’erne blev krigen sammen med 1830’ernes store træk ophøjet til en begivenhed af nærmest mytologisk karakter. For mange afrikanere var lidelserne under krigen med til at legitimere opbygningen af apartheidstaten og undertrykkelsen af befolkningsflertallet. Krigens betydning for de ikke-hvide befolkningsgrupper er ofte overset i gængs historieskrivning.”

   http://da.wikipedia.org/wiki/Anden_Boerkrig

Bjovulf

Posted: 6 oktober 2009 - 16:40 - Svar

Mere kulturberigelse – nu holder man sig ikke længere tilbage fra at befri anholdte “brødre”

Betjent sparket i ansigtet
Offentliggjort 06.10.09 kl. 17:01

En københavnsk politimand blev sparket i ansigtet, da omkring 10 unge ville befri to anholdte nær Københavns Byret.

http://jp.dk/indland/krimi/article1841776.ece

Og fra den mere muntre afdeling:

http://jp.dk/udland/europa/article1841467.ece

Muslimer nægter at spille mod bøsser
Af JØRGEN ULLERUP, JP’s korrespondent i Paris

Offentliggjort 06.10.09 kl. 14:11

Et homoseksuelt fodboldhold i Paris fik kold skulder af muslimsk hold.

Paris

“Vores hold består af praktiserende muslimer, og det strider mod vores principper at spille mod jer,” lød beskeden i en mail, da en muslimsk fodboldklub i Paris i weekenden nægtede at spillede mod et hold, hvor nogle af spillerne er homoseksuelle.

Ha, man må da håbe, at de også begynder med den slags hysteri i Sverige –
hvad i alverden vil Mona Stahlin og resten af den islamofile elite mon så sige og gøre? 🙂

Hmm, vi kunne vel faktisk bruge de samme argumenter for deres masseindvandring her?
“Jeres racististiske, kvindeundertrykkende og fascistiske balladereligion strider imod alle
vore værdier og normer for god opførsel – så bliv hjemme i Abdullihstan, tak”

  Mia

  Posted: 6 oktober 2009 - 21:24 - Svar

  HØRT! HØRT!! Godt at du er tilbage igen Bjovulf. Du har ikke været på Snaphanen, i hvad der føles som indtil flere dage 😉

   Bjovulf

   Posted: 7 oktober 2009 - 00:18 - Svar

   Mange tak, Mia 😉

   Ja, jeg var løbet lidt tør for brændstof, men jeg har skam fulgt med løbende.

   Det var den pseudointellektuelle og totalt ignorante Bettina Heltbergs katastrofale optræden i Deadline 2
   forleden aften, der fik mig kickstartet igen ( fx. “demokratiske islamister” !!! ). Bare få hende – og andre frelste
   gloriepudsere af hendes type – på skærmen noget oftere, DR2! Så behøver Lars, Lene Pia & co. overhovedet ikke
   at bekymre sig om det næste valg 🙂

   Bare hun, BH, og vennerene kan få lov at dyrke deres frelste menneskesyn for fuld udblæsning, så skide være med
   alle os andre og de meget alvorlige langtidskonsekvenser. De skal nemlig nok sørge for selv altid at bo på behørig
   afstand af “kulturberigelsen” og få valgt de “rigtige” skoler i bedste Margrethe Vestager stil.

   Hvis ikke du fik set hende, så kan man se indslaget med hende på DR2s Deadline side.
   ( 4/10 – 2. sektion ) http://www.dr.dk/DR2/2sektion

    Mia

    Posted: 7 oktober 2009 - 20:38 -

    Tak for Deadline-tippet 🙂

    Jeg har næsten ondt af Bettina. Hun forsøger jo at forsvare sin afdøde mands minde.
    Dog bliver jeg vred, når hun taler om “muslimske tabere”. Jeg gad nok vide hvor hun bor, men her på Nørrebro, føler jeg mig mest af alt, som en dansk taber. Det går ad Pommern til, og det er hovedsagelig pga. muslimer!

    Det bliver ganske komisk, da hun til sidst begynder at råbe op om Oles “ekstremisme”. Hun lyder som en plade, der har sat sig fast. Det undrer mig næsten, at hun ikke rokker frem og tilbage under recitationen!
    Det er også stærkt foruroligende, at hun vil udrydde “det homogene danske samfund”.
    Jeg håber, danskerne er klar over, at kultureliten altid vil flyde oven på. Det bliver folket, der kommer til at betale den fulde pris. Det ser jo ud til, at vi i fremtiden vil miste vores privilegier i et verdensomspændende forsøg på at udrydde racisme, således at vi bliver underklasse på samme måde som, og på lige fod med, en arbejder fra Bangladesh.

    Bjovulf

    Posted: 9 oktober 2009 - 01:48 -

    Selv tak, Mia 😉

    Bettina H. er da totalt uden kontakt med virkeligheden og vel på det nærmeste også helt
    uden for pædagogisk rækkevidde. Om virkeligheden så ramte hende eller hendes kære
    som en forhammer, så ville hun stadig sidde der med sine frelste PK-holdinger og tale om
    dialog, forståelse og respekt for andre kulturer, uanset hvilken uforskammet opførsel,
    endeløse vanvittige krav og religionsstyret vanvidsmentalitet de så ankommer med.
    ALLE konflikter er pr. defintion ALTID de (ufrivillige) danske værters skyld set i hendes
    bedrevidende optik – alt andet ville da være helt utænkeligt. Når nu hendes forhenv. mand
    (Svend Auken) og resten af kumpanerne i S&R har siddet og været med til at vedtage med
    de “godhjertede” vennernede i EU, at den muslimske “kulturberigelse” og hyper-kulturrelativisme
    bare er så dejlige og naturlige, og at vi slet ikke kan få nok af dem ( fx. Metoc + Euromed ),
    så har “virkeligheden” – og befolkningerne med den – da bare at rette sig efter buddet nede fra
    de bonede gulve. Der er nemlig intet så godt som at spille god på andres bekostning –
    og især på deres – og deres efterkommeres – regning. Folk som hun og vennerne skal sandelig
    nok vide at flyde ovenpå i bedste Margrethe Vestager-stil, den dag katastrofens sande omfang
    ikke længere kan afvises eller bagateliseres.

    Ja, hun og hendes danskerforagtende slæng spiller ALTID den samme plade,
    fordi de overhovedet ikke er i stand til at forestille sig, at den gennemsnitlige dansker
    ABSOLUT ikke finder importen af folk fra stærkt fremmede og ucivilisererede kulturer
    med hang til fascistisk balladereligion det mindste berigende, men snarere ekstremt
    belastende, trættende, truende og koloenormt dyr – og desværre kun oplever en alt, alt for
    stor andel af uforskammet opførsel, disrespekt for danske/vestlige værdier, love og normer,
    religiøs fanatisme, middelalderlige normer samt enorme mængder af grov kriminalitet som
    tak for luksusbehandling med asyl, velfærd, gratis skoler & højere uddannelse, gratis lægehjælp
    og hospitalsbehandlinger, lejligheder, bistandshjælp, opholdstilladelser og endog statsborger-
    skaber ( uddelt næsten automatisk på samlebånd! ), danskkurser + hjælp til jobsøgning
    til ofte helt uintereserede og uintegrerbare personer etc., fordi man TOTALT glemte – eller
    simpelthen ikke vovede pga. risikoen for de evindelige racismebeskyldninger fra de PK? –
    at stille en lang række HÅRDE og UFRAVIGELIGE, men helt rimelige krav til “gæsterne” om
    at udvise tilpasningsevne, vilje til integration og assimilation i rimeligt omfang samt en god opførsel.
    Men det er jo nok krav af denne skrappe type, man meget snart og meget alvorligt bør overveje at
    udvide de forkætrede konventioner med, hvis værstbefolkningerne i fremtiden overhovedet
    skal kunne tage deres egne FOLKEVALGTE politikere seriøst længere. Passer disse betingelser
    så ikke de uinviterede “gæster”, så er der jo masser af muslimske lande – heriblandt mange
    styrtrige olielande – , der nok vil passe langt bedre til dem og deres holdninger, mentalitet,
    fanatisme og religiøse krav.
    SA og de andre potentielle kandidater for muslimsk masseindvandring må så bare skrue ned
    for mængden af guldvandhaner, støtten til diverse muslimske terrorbevægelser og hadprædikanter,
    produktionen og distributionen af fascistiske skolebøger og anden islamistisk hadpropaganda
    til hele verden samt til de mange ballademoskeer og byggeriet af sådanne i Vesten.

JensH

Posted: 6 oktober 2009 - 17:38 - Svar

@Steen

Man tror det er løgn, men netop som Sverige er begyndt at tvangshjemsende nogle af alle de Irakere der er kommet til landet, så har “Migrationsöverdomstolen” lige åbnet en ladeport for Somaliske ‘flygtninge’:

“Somalier får stanna i Sverige

Tre somaliska män får permanent
uppehållstillstånd i Sverige, därför
att det råder inre väpnad konflikt i
deras hemstad Mogadishu. Det fastslår
Migrationsöverdomstolen.

Migrationsöverdomstolen tar dock i
sin dom bara ställning till situatio-
nen i Mogadishu och konstaterar att
det inte heller finns något intern-
flyktsalternativ för de tre männen.

-Det här innebär troligen att väldigt
många somalier kommer att få stanna
här, bara de kan visa att de kommer
från den här regionen, säger advokat
Enar Bostedt, ombud för en av männen. ”

http://svt.se/svttext/web/pages/121.html

Jeg er ikke i tvivl om, at denne Svenske asyladvokat, Enar Bostedt, kan se frem til en blomstrende forretning med alle de sager der nu bliver for asylansøgende Somaliere. Og det er jo også glimrende for kamptrætte jihad-krigere fra Mogadishu og omegn at vide, at de nu har et sikkert sted hvortil de kan trække sig tilbage, og hvile ud efter de hårde kampe. Familien kan de også få med selvfølgelig, og den får ovenikøbet lov at blive mens de selv efter endt ‘orlov’ tager tilbage for at kæmpe med fornyet kraft. Og så siker den Svenske velfærdsstat ovenikøbet at de kan leve et rimlig komfortabelt liv uden der bliver stillet modkrav. Det er da et tilbud der virkelig vil noget, (an offer you can’t refuse).

Jeg vil godt vædde på, at fra nu af vil Sverige opleve en øget tilstrømning af Somaliske asylansøgere, og de vil alle sammen hævde at de kommer fra lige netop Mogadishu.

  Thomas Bolding Hansen

  Posted: 6 oktober 2009 - 18:27 - Svar

  For at gøre ondt værre, har de lige netop en større indvandring af somalier, end vi har, cirka, fra alle muslimske lande:

  3557 i 2008.

  http://www.migrationsverket.se/pdffiler/statistik/statistik_6_2008.pdf

  Som om der ikke var integrations og kriminalitetsproblemer nok i Sverige.

  Det vil nok hævde de kommer fra Mogadishu, og i øvrigt have en masse børn med, som er deres “egne”.

  Men selv i Sverige DNA tester man vel efterhånden for den slags.

  Men hvor skal man så gøre af de børn? Så vidt jeg husker er der mange børneflygtninge med kurs mod Sverige, det er der nok en grund til.
  En af gundene til de er så kriminelle, er nok også en forventning om at de sender penge hjem, til dem som så møjsommeligt har investeret i rejsen herop

JensH

Posted: 6 oktober 2009 - 18:39 - Svar

@Thomas Bolding Hansen

“en forventning om at de sender penge hjem, til dem som så møjsommeligt har investeret i rejsen herop”

Det er sikkert en af grundene. En anden kunne også være at det er fuldstændig omkostningsfrit for dem at begå kriminalitet i Sverige. Kriminalitet de hjemlandet var blevet 40 cm kortere af -målt fra oven- får de Sverige blot en betinget dom for.

Thomas Bolding Hansen

Posted: 6 oktober 2009 - 19:18 - Svar

Jeg tror heller ikke en lukket institution med store fladskærme og playstation, bordtennis osv. god mad, faste rammer er særligt afskrækkende.

JensH

Posted: 6 oktober 2009 - 19:32 - Svar

“Jeg tror heller ikke en lukket institution med store fladskærme og playstation, bordtennis osv. god mad..”

Hvad mener du med “lukket”?? Hvis det er de Danske “lukkede institutioner” du tænker på, så er det mit indtryk, at de indsatte ‘unge’ kan stikke af nærmest efter behag. Iøvrigt, så er det jo lidt svært at få glæde af “store fladskærme og playstation”, hvis man mentalt befinder sig i det 7. århundrede, og det er mit indtryk af mange af de herboende Somaliere befinder sig netop i det århundrede. Totalt umulige at ‘integrere’ i et moderne vestligt samfund. Men i Sverige må de jo åbenbart have meget bedre erfaringer med Somaliske flygtninge/indvandrere. Ellers ville det jo være totalt tåbeligt at åbne en ladeport for yderligere Somalisk indvandring via asylsystemet, ikke sandt??

  Thomas Bolding Hansen

  Posted: 6 oktober 2009 - 19:47 - Svar

  “Men i Sverige må de jo åbenbart have meget bedre erfaringer med Somaliske flygtninge/indvandrere. Ellers ville det jo være totalt tåbeligt at åbne en ladeport for yderligere Somalisk indvandring via asylsystemet, ikke sandt?”

  Tja, de registrerer vel ikke for kriminalitet efter oprindelsesland. Det gjorde vi jo heller ikke for blot få år tilbage, så erfaringen må jo hentes på gaderne stille og roligt. Sørgeligt, men sandt.

Mette

Posted: 6 oktober 2009 - 21:32 - Svar

Kurt Westergaard skal have tusind tak for den fine måde han repræsenterede sit land på.

Jeg tog mig tid til at høre hele videoen fra Canada og synes, at Westergaard svarede klogt på sin rolige og velovervejede måde. Dette blev også bemærket og fremhævet af canadierne, der gav ham og hele “sagen” en fin opbakning. .

Som Kurt Westergaard så rigtigt sagde, og vi andre jo hele tiden prøver at leve op til, FORSVARER MAN YTRINGSFRIHEDEN VED AT BRUGE DEN.

Ellers må man sige, at Yale fik læst og påskrevet! I et stykke tid viste videoen Yales logo, hvori indgår mottoet Lux et Veritas, der betyder Lys og Sandhed. Men det er ikke lys og sandhed, der har styret universitetets handlemåde på det sidste.

Sidst i videoen blev det fremhævet, at forsiden af et af Canada’s største dagblade næste dag ville handle 80 pct. om Westergaard, og det blev også fremhævet, at dette sker med stor forsinkelse. Deraf kan vi andre konkludere, at nogen er ved at komme op i gear, og at det ikke har været omsonst at stå fast.

JensH

Posted: 6 oktober 2009 - 21:52 - Svar

@Mette

“t forsiden af et af Canada’s største dagblade næste dag ville handle 80 pct. om Westergaard, og det blev også fremhævet, at dette sker med stor forsinkelse”

Er Canada ved at ‘komme op i omdrejninger’ mht. til truslen fra islam?? Det er i så fald nye toner, da der indtil nu har hersket en strigent politsk korrekthed. Såvidt jeg husker var der faktisk en avis der trykte de JP’s Muhammed-tegninger, hvorefter chef-redaktøren blev stillet for et ‘menings-tribunal’ som den pågældende delstat havde oprettet. Seancen hos dette ‘tanke-politi’ blev optaget, og videoen har vistnok også været lagt ud her på Snaphanen.

Men hvis Canadierne er begyndt at tage trusklen fra islam alvorligt er det jo en glimrende nyhed. Jeg læste idag inde på Uriasposten et indlæg fra en debattør som påstod, at hvide mennesker nu kan få asyl i Canada. Det er selvfølgelig irriterende med alle de arrogante Franskmænd der bor i Canada, men det er jo trods alt et geografisk stort land, så der skulle da være mulighed for at slippe for dem. Mne jeg tor faktisk, at der for nylig var en hvid Sydafrikaner, som rent faktisk fik asyl i Canada, men om det er en generel ordning som også omfatter Europæere er jeg ikke helt sikker på. Desværre.

Mette

Posted: 6 oktober 2009 - 22:06 - Svar

JensH

Jeg vil kalde canadiernes optræden på videoen for ret så passioneret. Prøv om du kan få tid til høre den.

Janne

Posted: 7 oktober 2009 - 09:16 - Svar

Skønt at International Free Press Society (startet i Danmark – det er bare vildt! – i lille Danmark) også har fået en afdeling i Canada. Stor tak til Lars Hedegaard.

Kurt Westergaard gør det rigtig godt på Danmarks og Vestens – og selvfølgelig sine egne – vegne i radio programmet fra Canada. Det er en fantastisk rejse han er på – ikke med sværd og aggressioner – blot med ord – og så et meget sympatisk væsen.

Make words not swords! – siger repræsentanten fra voksenoprøret.

Og det er godt at se en genoptrykning af de danske JP muhammedtegninger. Og situationen på Yale viser meget godt, at bederum på universiteter er en dårlig idé, for det skaber foragt for vestlige frihedsrettigheder – vestlige værdier. Ud med religiøse tilbedelses rum fra universiteter! De er magtcentre for religiøse fordomme og tabuer, der intet har at gøre i forskercentre.

Så forekom der også en kritik af dele af koranen i programmet. Forfriskende. Og så var der en meget nødvendig kritik af at Vesten generelt kun kritiserer uretfærdighed i egen kultur, men ikke uretfærdighed i andre kulturer. Den form for politisk korrekthed skal vi af med i Vesten. Vi skal væk fra Kvinfos og store dele af venstrefløjens tørklædefabrik kulturrelativisme. Alt – alle emner – skal kunne sættes under debat, som Georg Brandes sagde.

På et tidspunkt lød det som at Westergaard blev kaldt for Wildergaard, men det kan være jeg hørte forkert.

Så blev der vist sagt noget i retning af at lande uden ytringsfrihed er umodne. Den tanke kan jeg godt følge – i og med at mennesker, der ikke kan få lov til at tale og skrive, de gøres til pattebørn – holdes hen i uvidenhed og uformåen. Måske også derfor at en del opførte sig som pattebørn og udøvede vold og hærværk under muhammedkrisen – de har ikke lært at gebærde sig via sprog og skrift og et pluralistisk syn på mennesker og verden.

Religiøs hjernevask er overgreb – uanset hvor i verden det forekommer.

Leave a Comment