13
okt
Seneste opdatering: 14/10-09 kl. 1212
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

wilders iiii 016

It’s being reported that Dutch MP Geert Wilders has won his appeal against being banned from the UK. According to Radio Netherlands:

The Asylum and Immigration Tribunal in London has ruled that the British government was wrong to deny populist Dutch politician Geert Wilders entry to the United Kingdom. Mr Wilders planned to show his film Fitna to the British parliament. The government refused to allow him to enter the UK on the grounds that he represented a threat to public order. It is not clear whether the tribunal’s decision means that Mr Wilders is now free to travel to the UK. The British government has not yet reacted to the ruling.

Wilders had every right to come here, and as far as I can see the only reason he was banned was cowardly British fear of French-style riots. Lord Ahmed, a self-proclaimed Muslim “leader” who, unlike Wilders, has never been elected by anyone, said that Wilders’s criticism of his religion was “an incitement of religious and racial hatred”. He denies saying he would bring down 10,000 protesters to the Lords, but there was a definite air of surrender in the air.
Meanwhile the Government’s great friends, the Muslim Council of Britain, called Wilders “an open and relentless preacher of hate”. (This is the same MCB that has been reluctant to attend Holocaust Memorial Day and objects to mention of the “alleged Armenian genocide” and the “so-called gay Holocaust”.) Geert Wilders is free to enter Britain, Jacqui Smith week gets worse as Geert Wilders wins appeal, UK wrong to deny entry to Geert Wilders.

“Må vi være her?”: Det ærlige svar

Man antager at Mona Aweis’ spørgsmål ikke er retorisk, så mit klare svar er ‘nej’. Danmark var et bedre sted før hun og ligesindede lagde beslag på debatten om hensyn her, og eftergivenhed der, eller offerklynk som dette indlæg i post-konservative Berlingske. Men spørgsmålet om hvad jeg eller andre mener er naturligvis aldeles irrelevant: At “velfungerende borgere overvejer at pakke deres taske og rejse ud” er hverken en trussel eller et løfte, men en klynkende manifestation der aldrig vil blive omsat i virkelighed, og gjorde den det, ville talløse trosfæller til fr. Aweis stå parat til at overtage pladsen – uanset skrækdokumentarer på Al-Jazeera eller jammerkor over ‘tonen’. Det er den nøgne sandhed som Mona Aweis’ læserbrev står som en overleveret anakronisme i forhold til. Cut the crap, Mona. To usvigeligt sikre prognoser om fremtiden: 1) Klynkeriet vil fortsætte, og 2) Mona Aweis og trosfæller vil kæmpe med næb og kløer for at blive her. Det er den æresløse realitet for en æresfikseret kultur: Pengene trumfer æren.

[…] Med to generationer på flugt spekulerer jeg tit over, om jeg en dag også bliver nødsaget til at flygte. Ikke nødvendigvis på grund af krig.

Snarere på grund af følelsen af at være en uindbudt gæst her i Danmark.

I tide og utide bliver udlændingedebatten taget op. Debatten drejer sig næsten altid om det samme, og nogen fornuftige og mærkbare løsninger på de reelle problemer, kommer der ikke mange af. Den hårde tone i debatten skubber ikke integrationen af udlændinge frem. Snarere tværtimod.

For hvordan skulle incitamentet og motivationen til at integrere sig blive ved med at være der, når man konstant, implicit såvel som eksplicit, får at vide, at man er en belastning i det her samfund? Selvom man ihærdigt forsøger at etablere et liv side om side med sine danske naboer og kollegaer. […]

At sætte hele udlændingebefolkningen i Danmark i bås, som nogen politikere har tendens til, er medvirkende til, at velfungerende borgere overvejer at pakke deres taske og rejse ud. Dansk Folkeparti vil uden tvivl glæde sig over det, men det er altså vores land, der bliver taberen. […] Mona Aweis Statskundskabsstuderende: Debat: Må vi være her? [Berlingske Tidende 11.10.2009, ikke online]

Men gjorde Aweis og hendes lidelsesfæller alvor af ‘truslen’ om at rejse, burde pladsen i stedet besættes af indvandrere af José M. Ferrers kaliber (LFPC):

[…] Den hårde tone, som du fremhæver forekommer i debatten om integrationen, var aldeles ikke der i begyndelsen. Den dukkede op, da vi efterhånden fandt ud af, at I ikke ville indpasse jer i det nye land, og at det var os, som skulle gøre jer tilpas. Når I har følt, at vi betragtede jer »som en belastning i det her samfund«, har I så spurgt jer selv, hvad årsagen kunne være? Kunne det tænkes, at den måde, mange af jer opfører jer på, har skubbet os væk fra jer? Opfører I jer virkelig som »en del af det her samfund«? Hvad gør I for at ændre det billede, som en meget iøjnefaldende gruppe af jer har sørget for at slå stort op for den blåøjede og godtroende danske befolkning? Når I nu er så mange, der gør alle de rigtige ting, hvordan kan I så tillade, at det billede, man har af jer, tegnes af rabiate kræfter, som på den måde forhindrer jer i at falde til her? Er det os, der skal gennemskue, forstå og intervenere, uden at I aktivt påtager jer en rimelig andel af ansvaret? Kære Mona, jeg er selv »importdansker« og har aktivt sørget for, at jeg selv og mit barn ( nu over 40 og meget vel integreret!) tilpassede os det samfund, vi ønskede at være en del af. Jeg har arbejdet i flere lande, deriblandt i Mellemøsten, har lært at forstå og acceptere og har derfor ikke en forstokket mentalitet. For mig at se er I hjerteligt velkomne – men ikke udelukkende på jeres præmisser. […] José M. Ferrer, oversætter: Integration [Berlingske Tidende 13.10.2009, ikke online]

Afladshandlens genkomst

banner_innocentHyklerisk sammenkædning af forbrug og selvgodhed på miljøets vegne må være upåfaldende og logisk for store grupper af befolkningen, i og med at en gigantkæde som 7-eleven satser stort på konceptet. Jeg ser det som et varsel om hvad tankegangen vil kunne føre til: Selvudnævnte rødgardister à la Antifascistisk Aktion der forøver vold og hærværk på ‘miljøets’ vegne (LFPC).

Sarrazin-fejden: Integration eller kapitulation ?

Henryk M. Broder mødte i går aftes på  “Unter den Linden” på ZDF/ARD Integrationsminister Armin Laschet (CDU,”Minister for Generationen, Familie, Frauen og Integration i Nordrhein-Westfalen“, og bølgerne gik højt. Nogle ser ikke video, nogle hører ikke tysk, men til resten, spænd selen og  slå ørerne ud. Det går stærkt:

TV-Duell: “Dirty Henryk” versus “Dhimmi-Laschet”, Neuer Streit um Einwanderung – Integration oder Kapitulation? Bemærk  Broder om Danmark minut 22 og om familiesammenføringer min 27.

i fire afsnit på You Tube.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Benjamin

Posted: 13 oktober 2009 - 18:55 - Svar

Tillykke herfra – ikke til Wilders, men til englænderne. Måske er England ikke tabt alligevel, som jeg ellers gik og troede.

Hold dog op hvor var Armin træls at høre på. Dejligt at Henryk gav ham en overhaling 😉
“Du må ikke generelisere, det er altsammen enkelttilfælde”, lader til at være Armins motto. Gad vide om han stadig vil betragte det som enkelttilfælde den dag han bliver “kulturberiget” en mørk aften på gaden. Men det er jo usandsynligt for ham, han bor jo selv i behørig afstand fra brændpunkterne i sit villakvarter.

A propos Tyskland: Tyrkere dernede forlanger en særlig muslimsk helligdag ved ramadanens afslutning, hvor muslimske børn har fri fra skole.
http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,654948,00.html
Det fik det jødiske centralråd til ligeledes at forlange en jødisk helligdag i Tyskland. Heldigvis støder “forslagene” på bred politisk modstand. Men bare at stille dem fortæller jo også en hel del om tingenes tilstand.

morlille

Posted: 13 oktober 2009 - 19:34 - Svar

(Henryk Broder har sexappeal og kvindetække!). Meget rigtigt af ham at påstå, at roden til den elendige mislykkede eller fraværende integration er : integrationsråd, integrationskonsulenter, integrationsminister, integrationsmedarbejdere, integrationstjenester, integrationsprojekter, osv. De fratager ethvert initiativ, der måtte være hos den enkelte udlænding for at integrere sig!. De UMULIGGØR integration!

steen

Posted: 13 oktober 2009 - 20:00 - Svar

@ Morlille: Er det det vi mænd kalder charme og humor ? For det har han og så er han lynhurtig idet der store hovede på den lillle krop.

(Forklaringen skulle være denne: Polske jøder ( det er der hans forældre kommer fra) sultede i så mange generationer, at det gik ud over højden. Vores biologi skulle være så viseligt indrettet, at den der tager fra vore mest undværlige dele først.)

  morlille

  Posted: 13 oktober 2009 - 22:12 - Svar

  JA!

ole burde

Posted: 13 oktober 2009 - 21:18 - Svar

Har Gert Wilders soegt om ASYL i England eller hva ?
Hvor meget ska’ man hoere foer oerene falder af ?
Er det nu de engelske asyl-et-eller-andet som kommer galloperende for at frelse stakkels Gert ?
Er det bare endnu et tilfaelede af meningsloes absurditet eller er det maaske et lidt fjollet forsoeg paa at bevise ,at selv i PC universet kan to minusser gi’ et plus ?

Sort humor for viderekomne..

steen

Posted: 13 oktober 2009 - 21:22 - Svar

@ Ole – nej, da, han var inviteret af et medlem af Overhuset for at holde en tale og vise en film, ikke andet.

  ole burde

  Posted: 13 oktober 2009 - 23:02 - Svar

  Ja, det var saadan det startede for et aar siden ca, hvorefter det var REGERINGEN som naegtede ham indrejsetilladelse; og NU er det saa asyl- vaesenet som har underkendt regeringen ..

steen

Posted: 14 oktober 2009 - 01:03 - Svar

@Ole : Det ser umiddelbat ud til at være en uafhængig appelinstans, regeringen må rette sig efter:

Asylum and Immigration Tribunal
From Wikipedia, the free encyclopedia
The Asylum and Immigration Tribunal (AIT) is a tribunal constituted in the United Kingdom with jurisdiction to hear appeals from many immigration and asylum decisions. It was created on 4 April 2005, replacing the former Immigration Appellate Authority (IAA) and falls under the administration of the Tribunals Service.
The Special Immigration Appeals Commission (SIAC) has been set up to hear appeals against removal of potential deportees in high security cases. The information given to appellants and their representatives is limited as compared to other removal hearings.

JensH

Posted: 14 oktober 2009 - 08:40 - Svar

OT

Det ser ud til at regeringen har kastet håndklædet i ringen mht. at begrænse asyltilstrømningen. Den er eksploderet i år, og samtidig har man totalt ændret politik og accepterer langt flere som flygtninge:

“Det er især afghanere, syrere, irakere, iranere og tjetjenere, der i større omfang end tidligere kommer til Danmark. Og hovedparten af dem bliver accepteret som flygtninge. Det er et markant skift fra tidligere. Ikke mindst, når det gælder de irakiske flygtninge.”

http://www.berlingske.dk/danmark/boernefamilier-stuves-sammen-i-sandho lm

Fedt nok, folk fra de lande klarer sig jo erfaringsmæssigt også fantastisk i det Danske samfund. Hvis ikke DF for alvor ‘sætter stolen for døren’ overfor VK-regeringen, så mister partiet da totalt sin eksistensberettigelse. Men der sker nok det samme som der gjorde i.f.m. med Metock-dommen, hvor partiet faldt til patten mod nogle latterlige og symbolske ‘indrømmelser’.

  ole burde

  Posted: 14 oktober 2009 - 11:32 - Svar

  Det ku’ vaere interressant at vide noget mer om hvordan beslutningsprocessen ang. disse asylaccepterede “flygtninge” HELT NOEJAGTIG virker… det forekommer mig , at der er flere forskellige instanser som “gemmer sig” bag ved hinanden..

JensH

Posted: 14 oktober 2009 - 13:42 - Svar

LFPC skriver:

“Jeg ser det som et varsel om hvad tankegangen vil kunne føre til: Selvudnævnte rødgardister à la Antifascistisk Aktion der forøver vold og hærværk på ‘miljøets’ vegne”

Det har vi skam allerede set. For et par måneder siden var der en autonom gruppe der lukkede luften ud af dækkene på omkring en 100 store biler i Københavns-området. Formålet med ‘aktionen’ var selvfølgelig at ramme ‘miljø-svinene’, der kørte i disse benzin-slugere. Noget hårdere går det vist for sig i Berlin, hvor jeg på Tysk TV så, at biler ligefrem blev brændt af lokale ‘autonome’, som ikke mente der burde tillades privatbilisme i ‘deres’ kvarter, (jeg kan ikke huske om det var Kreuzberg). Faktisk kunne man i dette TV-indslag se, at folk nu via en speciel elevator uden på bygningen kunne tage deres biler med op i lejligheden, (en slags altan der var bygget til formålet såvidt jeg husker). TV-indslaget havde også et interview med en af de lokale autonome foran en af disse bygninger, og han var absolut ikke tilfreds med at bilerne nu stod oppe i lejligheden, selvom han vistnok var fortrøstningsfuld mht. at de nok skulle ‘få ramt’ på disse biler.

Anonym

Posted: 14 oktober 2009 - 15:38 - Svar

Der er også gang i dyreaktivisterne. Forleden blev 5.000-6-000 mink “befriet” og hærger nu, som de rovdyr, de jo er.

Johansen

Posted: 14 oktober 2009 - 20:29 - Svar

Meget enig med morlille angående Henryk Broder.

Henrik Jørgensen

Posted: 16 oktober 2009 - 19:28 - Svar

Her er så hvad Jyllands Posten mener om den hollandske politiker:

<b<Provo-politiker mødt af demonstranter

http://jp.dk/udland/europa/article1853531.ece

Jeg har netop opsagt mit abonnement!!!

PeterK

Posted: 16 oktober 2009 - 19:40 - Svar

@JensH

Det er ganske rigtigt i Kreuzberg, hvor mindre en 30% af indbyggerne har tysk statsborgerskab. Den lokale politimester opfordrer ejere af lidt dyrere biler til at parkere dem et andet sted.

Da myndighederne på et eller andet tidspunkt i fortiden – er der nogen der har et bud? – opgav at være myndigheder, er det gået fra slemt til værre, og vi har ikke set det værste endnu. Startede det med at man lod Christiania være, og cementerede at for nogen accepterer staten at deres magt er ret? Jeg er helt sikker på at hvis jeg klipper hækken ned og siger at nu er naboens have min, så vil jeg ret hurtigt få at se at min magt ikke er ret. Jeg ville heller ikke slippe godt afsted med at overmale stationen med grafitti, mens en politipatrulje holdt 50 meter væk og så på det, hvilket skete i Hyskenstræde.

Leave a Comment