14
okt
Seneste opdatering: 15/10-09 kl. 1443
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

“Hvis man skal udtale sig om noget konkret, skal man have sine flyttekasser pakket, inden man udtaler sig,” siger formanden for Tingbjerg Fællesråd.” Tingbjerg: Ingen tør sige noget

En modig formand i Tingbjerg.  Hvad vil politikerne, særligt det impotente flertal der er på Københavns Rådhus, gøre? Ikke noget der hjælper, det kan man efterhånden være vis på. De midler der kræves, er de ikke parate til. Situationeng kan druknes i dialog og snak. “Det er uacceptabelt!” Og næste år vil det være endnu en tak værre. Hvad der helt konkret har været anstødsstenen for de utilpassede unge i forhold til præsten, er på nuværende tidspunkt kun noget man kan “gisne” om.  At formanden i interviewet her afstår fra dette bestyrker blot at der er noget der endnu ikke er kommet frem. Tingbjergborgere kunne med fordel overveje at lade anonyme tips tilflyde medier og blogs.

En lille, men meget sigende, modsætning i interviewet her, giver et vink med en vognstang om hvor skoen trykker. Formanden bedyrer “at der både er unge med udenlandsk og dansk baggrund i gruppen”, men adspurgt om hvad der kan gøres, kommer der lidt tydeligere adresse på:

Henrik Duusgaard tror ikke, at Tingbjergs problemer kommes til livs, hvis ikke bydelens etniske sammensætning ændres, og der ikke kommer mere politi på gaden.

At han først prøver at dele sol og vind lige, og så alligevel lader den etniske sammensætning i bydelen være der hvor der bør sættes ind, fortæller så meget desto mere at der er tale om mere end utilpassethed og udstødthed (Steen/LFPC).

Se også Unge smadrede TV2 vogn i Tingbjerg, “Hej, din idiot!”, Femte skudepisode på Nørrebro på en uge.

Hønsetyvenes tumleplads

Jeg synes efterhånden at tendensen er klar: EU handler uden mindste skelen til hvad befolkningerne måtte mene. En politiker skal begå sig med en ydmyghed der udspringer af visheden om at han er et midlertidigt instrument for vælgerne? Glem det. EU fortæller os hvilke lande der bør have adgang til vores post-lande. Nu Makedonien og Kroatien, og måske endda Albanien. At den pestilens som østkriminalitet er blevet i vores hverdag skulle få dem til at klappe hesten og spørge sig for, er ikke noget der indgår i overvejelserne. Babelstårnet bliver bygget højt i disse år (LFPC).

EU-Kommissionen anbefaler at indlede optagelsesforhandlinger med Makedonien. Kommissionen vurderer, at medlemsdrøftelserne med Kroatien kan være afsluttet i løbet af et år. […] Nu skal EU være endnu større

[…] Albanien har i dag afleveret en formel ansøgning om EU-medlemskab, oplyser Tjekkiets premierminister og nuværende EU-formand, Mirek Topolánek, efter et møde med sin albanske kollega, Sali Berisha i Prag. – Der er lang vej forude, men jeg håber, den bliver kronet med succes, siger Topolanek. […] Albanien vil være medlem af EU

Skygger

onsd 014

onsd 015

onsd 010onsd 019

Fotos © Snaphanen,  onsdag den 14. oktober 2009, kl. 17.00


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Hansen

Posted: 14 oktober 2009 - 22:24 - Svar

En af mine gode venner blev truet og chikaneret ud af vollsmose, først fik han indbrud i lejligheden, så brændte de hans bil og tilsidst da de råbte danskersvin og truede med tæsk måtte han flytte samme dag, efter at have boet der i 20 år.

Så læser jeg en artikel som den nedenstående:

“Banders vagtværn tvinger politi i uniform

Frygten for at blive forvekslet med rockere og beskudt af bandernes gadevagter får politiet på Nørrebro til at begrænse brugen af civilklædte betjente.

Det sker efter flere episoder, hvor bandernes gadevagter har skudt på tilfældige mennesker, fordi de forvekslede dem med rockere.

– Der er visse boligområder og kvarterer, hvor jeg skal have en rigtig god grund, før jeg sender civilklædte betjente ind, siger lederen af politiets bandeenheds operative gren, politikommissær Jakob Vilner.

– Vi er naturligvis ikke bange for banderne. Overhovedet ikke. Men skrækscenariet er jo, at banderne eksempelvis får forvekslet en kortklippet civilklædt betjent med skudsikker vest med en rocker og slår nogen ihjel, siger han.”

http://ekstrabladet.dk/112/article1238659.ece

Er det mon gået op for den gode politimand at der, ligesom hos politiet, også blandt de lovlydige civile mænd findes personer der kunne forveksles med rockere, feks. hvis de er kortklippet eller tatoveret, mon de også udleverer politiunifomer til dem så de kan gå på gaden uden at risikere at blive skud eller er det mon et frynsegode?

Christianity

Posted: 14 oktober 2009 - 22:49 - Svar

Kampen er tabt…

Kig efter en billet ud af vesten, det er mit råd.

    Niels Hansen

    Posted: 15 oktober 2009 - 00:40 - Svar

    Kampen er ikke tabt, den er ikke engang rigtig begyndt. Jeg håber ikke at alt for mange følger dit råd, det er ikke vejen frem.

steen

Posted: 14 oktober 2009 - 23:39 - Svar

prøv at se foto her – kan ikke være fotoshoppet i denne sammenhæng:

12529860-3afbeae3eee3566efa057d25486399cc

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-20901067.html

Hvad siger Manu Sareen her ? Noget nyt ?

Politiker: København kan ende som Paris

Hvis ikke der kommer styr på rodløse unge og minoriteter vil København få flere voldelige optøjer, siger gruppeformand for De Radikale i København. Udmeldingen kommer efter TV2 fik smadret ruderne i en bil.
Uroen i København kan blive meget værre.
Det frygter Manu Sareen, gruppeformand for radikale venstre på Københavns Rådhus, efter en bil fra TV2 i dag blev angrebet af utilpassede unge i Tingbjerg.
De unge smadrede ruderne i bilen, før de stak af.

»Jeg er rystet over den udvikling, som vi til tider ser i København, og vi skal tage udviklingen meget seriøst, så vi ikke ender med tilstande, som vi kender fra andre steder i Europa. Tilstande, hvor arbejdsløse, rodløse og desillusioneret unge og i særdeleshed minoriteter skaber uro, utryghed og antisocial adfærd i forskellige bydele,« siger Manu Sareen i en pressemeddelelse.

Han nævner selv Liverpool, Paris og Leeds som skræmmeeksempler.
.

Uslehund

Posted: 14 oktober 2009 - 23:43 - Svar

Ja mange steder som tingbjerg, taastrupgaard, osv, har i mage år været no-go zone for mig.
Da jeg boede i KBH, og kom meget på NRB pga koncerter og værtshuse, fik jeg mange tæv og kom i slagsmål pga, de “UNGE” kaldte mig for jødesvin.. (min mor er ½ grønlænder) men jeg ligner åbenbart en (jøde?), ved faktisk ikke hvordan en jøde ser ud , min far havde dog en kæreste Rachel– hun døde gravid med min ufødte ½bror i maven, og et projektil…hun var israelsk! selvom jeg er ateist, overvejer jeg og konventer til jødedommen, så jeg idetmindste kan leve i fred i israel, men jeg stikker ikke af, Danmark er mit land og jeg bliver, koste hvad det vil…

Uslehund

Posted: 15 oktober 2009 - 04:14 - Svar

oOh ja , i kan lide musik her, jeg mener dog i ikke er vilde med rap heeh, men ham her er for vild til lyrik… http://www.youtube.com/watch?v=Y6oUlDpXahE
Mr..Kool Keith.., han er altid blevet gemt væk, fordi han svinede folk til, over deres lorte samples af led zeppelin, queen osv…. the black Elvis, som han kalder sig selv hehe, lur hans tekster, i vil finde mange sammenhæng med dagens samfund….
PS i burde have en rap musik indgang til de “UNGE”, det er dem giver gode ider til muhammed og vennerne.. (mange af dem er muslimer, nogle er sindsyge kristne, ala ham der obamas præst–)

jeg har danske osse, som forklarer hvordan staden fungerer, de er ikke så kloge de rappere.
KRS_ONE (KNOWLEGDE REIGNS SUPREME OVER NEARLY EVERY ONE) er en af de værste, han har opfundet sin egen religion….

her er hippi staden nu om dage.. http://www.youtube.com/watch?v=hS_wI5Lfehs

Værsgo og undskyld, men i kan nok klare det.. glæder mig til og se jeres syn på de nye hippier..

Hans L

Posted: 15 oktober 2009 - 07:23 - Svar

Det er sjovt som den politiske korrekthed virker, Formanden ved ikke hvad ord han skal bruge om vores berigere.

“Det er unge af både danske og etniske indvandrere” . Jamen hvordan kan man være dansk indvandre?

Janne

Posted: 15 oktober 2009 - 09:02 - Svar

Tingbjerg har i længere tid haft gratis ungdomsklubber og København har netop tildelt bydelen yderligere 6 millioner kroner til hjælp til bedre forhold. Typisk S og SF respons på problemer. S og SF lader sig kue af voldelige og udemokratiske elementer – og sender flere penge. S og SF har ingen rygrad. Det er ganske enkelt uværdigt og har fatale konsekvenser – for dem der i forvejen udsættes for chikane og vold og for vores samfund som et hele. Hvor er i øvrigt præsteinitiativet henne nu hvor en af deres kolleger af jaget fra hus og hjem? Og hvor er de følsomme kunstnere henne?

PS. Meget, meget dejlige fotos Snaphanen viser af byrum i efterårsdragt. Pragtfuldt med så forskellige årstider.

Janne

Posted: 15 oktober 2009 - 10:00 - Svar

Endelig lidt fornuft i Kristeligt Dagblad:

Der opfordres til forskning i de mange angreb på det danske samfund:

“Forskningen bør være tværfaglig, men der er ingen grund til at overteoretisere eller gøre emnet verdensfjernt, for sagen er og bliver i udgangspunktet ganske ligetil: Hvad motiverer bøllerne? Hvad har de overhovedet respekt for? Hvor kommer hadet til det danske samfund fra? Hvad betyder deres religion og kulturelle baggrund? Hvilke tiltag fra danske myndigheder har hidtil virket mindst ringe?”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/342245:Leder–Mere-viden-om-boell er

Janne

Posted: 15 oktober 2009 - 10:12 - Svar

Respons på angrebet på TV2 journalister og bil i Tingbjerg, er i øvrigt forslag om at der skal samarbejdes noget mere med gruppen her:

h t t p://www.ansvarligpresse.dk/om/

Der er en vis tilknytning til Krogerup Højskole, Information, Politiken, RUC bl.a.

Cevea på Krogerup Højskole:

h t t p://krogerup.dk/POLITISK-SOMMERUNIVERSITET-I

Mosemanden

Posted: 15 oktober 2009 - 14:14 - Svar

Formanden i Tingbjerg er jo klart HAér med de holdninger , sjovt de ikke lige viste hvad der stod bag på den vest han havde på . Og hvorfor stod han ikke bare op når han tydeligevis lider så voldsomt af hæmorider at han hele tiden skulle klø sig på stolen ? .

Jeg håber godt nok TV2 følger op på det her , for det er da helt tydeligt at ganske almindelige mennesker er stramt for vid og sans i Tingbjerg . . .

Vi kan simpelhen ikke være det her bekendt , hvorfor smider boligforeningen ikke de formillier ud ? .
Det gjorde de her i Aalborg og det virkede ! , efter knivstik og afbrændinger valgte boligforeningen Himmerland af smide 5 formillier ud og det gav altså ro .

Leave a Comment