21
okt
Seneste opdatering: 22/10-09 kl. 0013
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jimmy Åkesson til Fredrik Malm,FP: “Det vigtigste er at begrænse indvandringen…..I taler så ofte om at integrationspolitikken er mislykket, men I kan ikke forklare hvorfor. Jeg hævder at det beror på at indvandringen til Sverige har været for stor på for kort tid. Vi har taget imod flere end vi har kapacitet til at klare, derfor er integrationspolitiken mislykket. De må I først indse.”

Dét Åkesson siger sidst i aftenens SVT Debatt, er nok til at stemple ham som racist i svensk debat. Dette er altså så “kontroversielt” at et helt mediekorps flipper ud i shaming i takt. Åkesson kunne også sige, som Haarder sagde i Danmark: “Sverige er svenskernes land, punktum! og vi er trætte af politikere der forærer det væk i stor skala.” Men det er illegitim nationalisme, hvorimod islams stærke territoriebevidsthed, der er nedfældet i Koranen, og som politi og brandfolk har mærket ret så tydeligt, er helt legitim. Så sandt som islam  er andet end religion, kan man med rette påstå at svenske politikere går en anden politisk magts ærinde. Det er det eksplosive i Sveriges situation med en halv mio. muslimer. Åkesson ved det, men han nøjes med at antyde det.

Set fra Danmark er Åkesson helt main-stream. Man kan i Sverige begrænse tilstrømningen administrativt, men man kan ikke tale højt om det. På det punkt befinder Sveriges upper ten sig der hvor socialdemokraten Ritt Bjerregaard befandt sig for små ti år siden: Officielt “betyder antallet betyder ingenting”. At det betyder noget og at kultur betyder noget, kan man stadig ikke sige ustraffet i Sverige. I hvilket ærinde den småt nævenyttige folkpartist Fredrik Malm er ude, er svært at greje. Selvom han er liberal, og derfor må formodes at have  visse blinde pletter hvad angår nationalstaten, er han ikke uvidende om radikal islam i Sverige. Se hans artikler fra 2004 og 2005: Fatwor utfärdas i Stockholm, “Socialdemokraterna bjuder in känd försvarare av terrordåd”, “Massmordspredikan i svensk moské”. Jeg kan ikke høre andet end at han er ude at hugge pinde for Folkpartiets sølle 7-8 procents vælgerstøtte. Ligesom Malm er der ikke ét eneste svensk medie, der ikke skriver “muslimer” i stedet for “islam”.  Hvorfor diskutere det samme når man kan diskutere noget forskelligt ?(Folkpartiet er Sveriges Venstre, men mere liberalt og betydelig mindre nationalt.) Den journalistiske damage control fortsætter i  dag onsdag. Kun på Newsmill er der dissens: Mats Dagerlind :  SD-politik är inte extremism, det är att bekämpa extremismen. Er der nogen der kan nå at redde Sverige fra dets elite, inden det er for sent ? Det virker ikke sandsynligt i disse dage, der er blank fornægtelse over hele linjen. Der spædes på en situation, der nemt kan gå fra ondt til meget værre.

Docent Dahl: Integrationen af danskere

Man må gå ud fra, at den allerstørste gruppe af indvandrere i Malmø – danskere, der er flyttet over Sundet i jagten på en større bil og en bedre bolig – ikke tælles med i den sammenhæng. Eller for den sags skyld, at hele Småland er ved at blive overtaget af ødegårdsdanskere.Åbn en svensk avis og se, hvad vi står for.

År 2007 hade 48 % av Malmös förskolebarn under fem år ålder ett annat modersmål än svenska. Fem år tidigare, 2002 hade 84840 personer, 32% av befolkningen, utländsk bakgrund. De största invandrade grupperna kommer från följande länder:  Malmø , befolkning 2006:

Forna Jugoslavien (9 160)
Irak (6 153)
Danmark (5 815)
Bosnien-Hercegovina (5 451)
Libanon (3 029)

via SvD:S ”granskning” av Åkessons debattartikel. Malmø Stads egen statistik går af en eller anden grund kun til 2003. Fem år er  lang tid i denne sammenhæng. Malmøs demografi er ekstrem, men kun grader mere  end Stockholm, Gøteborg og mange andre svenske byers. Der arbejder  over 30.000 svenskere i Danmark og over 50.000 i Norge. Deres  integrationsstatus er urapporteret.

Britain’s population to hit 70 million by 2029

The population of Britain is set to increase at its fastest rate in at least a century, driven by an immigrant ‘baby boom’.In just 24 years it will increase by 10 million – and hit 70 million in 2029, the Office for National Statistics said. That is less than half the time it took to go from 50 to 60 million between 1948 and 2005. Every year 425,000 more people will be living here, the equivalent of a city the size of Bristol. Telegraph

Sharia light

iranpojke2Et logisk svar kan man nok let give på det umiddelbare spørgsmål ‘hvordan kan nogen dog gøre sådan noget’: Udgangspunktet er ikke vestlige begreber om barmhjertighed og rimelighed, udgangspunktet er sharialovgivningens krav om håndsafhugning for voksne berigelsesforbrydere. Som sådan er lynjustitsen mod den iranske dreng her, der angiveligt skulle have stjålet brød, jo for så vidt ‘afdæmpet’ nok. Men husk nu: Sharia er meget mere end drakoniske straffe. Dette skulle vistnok tjene til beroligelse. Tip fra Robin Shadowes i Snaphanens kommentarer (LFPC). Hårresande bilder från Iran 25.2.2008

Update: Se kommentarerne under den øverste hovedpost. Billederne skulle iflg. flere kilder ikke vise afstraffelse, men trickartisters optræden.

iranpojke4

Professorale råd

Men hur har då Danmark förändrats sedan Dansk Folkeparti fick politiskt inflytande 2001? Enligt Hans Mouritzen (DIIS) kan landet jämföras med en person som stirrat sig blind på en enda sak, i det här fallet muslimer. Det går i dag inte att lyssna på dansk radio, läsa en dansk tidning eller se på danska nyheterna utan att ämnet muslimer är på tapeten på ett eller annat sätt. Tonen i debatten är grövre, och i dag kan man i Danmark säga saker om muslimer som är otänkbara att yttra offentligt här hemma. Om övriga svenska partier vill motverka den danska utvecklingen, finns det bara en sak att göra. Tvärtemot.

– Genom att släppa in ett sådant parti och ta debatten med dem, så blir de på sikt mer och mer integrerade och accepterade. Idag behandlas Dansk Folkeparti precis som vilket parti som helst, av både medier och andra politiker. Frågan är om Sverige kan förhindra en liknande utveckling, säger Hans Mouritzen. Dansk Folkeparti ger Sverigedemokraterna kalla handen.

Det er svært at tolke DIIS professoren anderledes end at han råder svenskerne til straks at smide SD ud i mørket igen og lukke for det varme medievand som hidtil. For to år siden mente Mouritzen at “I Sverige er  alle svenskere og de er ikke “fremmedgjorte” overfor udlændinge”. Det er jo fint, så er SD Sveriges hovedproblem ligesom en vis chefredaktør mener  at DF er Danmarks. En anden dansk professor politiserer:  Lars Dencik: Så slipper vi drabbas av danska sjukan, om “den moralisk-politiska avgrund Danmark nu befinner sig i.” Panikken er anseelig når man tager den knusende mediale og poltiske overmagt i betragtning:

Den danska sjukan är ett livsfarligt hot mot det demokratiska klimatet och den politiska anständigheten i Sverige. Därför måste de stora partierna göra sig beredda att samarbeta och kanske i en övergångsperiod också samverka i regeringsutövandet för att förhindra att den kommer hit.

Det ville være synd at påstå Dencik bidrager til debatniveauet. Sanna Rayman i SvD har nogle gode pointer mht det pinagtige hundeslagsmål, vi nu er vidner til. I Danmark er denne diskussion gammel, derfor er den blevet kvalificeret, selvom den side omhyggeligt ikke er videreformidlet i Sverige. Carsten Jensen har tegnet billedet. I Sverige afslører åbningen af den amatørernes  og populisternes legeplads, som man kunne  se af bla. Maud Olofsson igår. Eliten er ikke klædt på til den. Det er endnu en grund til at lukke den igen med det samme, som vores professorer er så ivrige efter.

Der er i titusindvis af årlige ofre for multikulturen – røvede, mishandlede, voldtagne, enda myrdede. Den svenske nomenklaturas nonchelance imod disse, er en hån og en skændsel, og det er den berettigede og akkumulerede vrede den udbredte personvold, som er virkelig politisk livsfarlig for landet. Herfra  kan motivet til det næste svenske, politiske mord komme. Her Expressens Ann-Charlotte Marteus, pinligt er bare mellemnavnet.

ScreenShot003

Lad os slutte med en stemme fra virkelighedens verden:

För att han [Åkesson] säger det som ingen annan vågar säga. För att han lyfter locket. För att han pekar ut de exempel som är verklighet, och som faktiskt är skrämmande på riktigt, just nu i Sverige. De exempel som de andra gärna vill sopa under mattan

För att islam för mig, som kvinna, är ett tiofalt större hot mot min frihet, mina mänskliga rättigheter, mina demokratiska rättigheter, min rätt till utbildning, min rätt till ett självständigt liv, mitt människovärde, min rätt till min egen kropp (min rätt att inte bestraffas med piskrapp eller stening för att jag blivit våldtagen) och min sociala status, än något annat. Islam är för kvinnor vad nazismen är för judar. Skillnaden är att islam fortfarande är verksamt i enorm skala, och att dess (kvinno)människoutrotning i nuläget med många miljoner överstiger tredje rikets dito. Och en sak som alltid slår mig med häpnad är att vissa människor är så snabba att försöka stämpla SD som nazister, även fast de öppet gått ut med tex stöd för minnet av förintelsens offer. 357 Honey


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Vivian

Posted: 21 oktober 2009 - 02:08 - Svar

Jimmy Håkansson i al ære, men havde han bare lidt mere af Thulesen Dahls format, ville der også komme flere vælger til SD.

http://jyskebank.tv/012549226041687/kristian_thulesen_dahl_df_jeg_vil_ ikke_ende_som_en_frank_jensen

PeterK

Posted: 21 oktober 2009 - 08:47 - Svar

“Idag behandlas Dansk Folkeparti precis som vilket parti som helst, av både medier och andra politiker. Frågan är om Sverige kan förhindra en liknande utveckling”

Taler vi her om en eller anden bananrepublik eller et afrikansk diktatur, eller er det virkelig en svensk professor med minimum 20 års uddannelse, der siger sådan. Han er eller har sandsynligvis undervist studerende undervejs i karrierren. Godt låget omsider røg af derovre så folk tvinges til at sige den slags offentligt, og i hvad der minder om åben debat. Manden er jo gal, han er i hvert fald ikke demokrat.

  Janne

  Posted: 21 oktober 2009 - 09:35 - Svar

  “Idag behandlas Dansk Folkeparti precis som vilket parti som helst, av både medier och andra politiker.”

  Egentlig burde Politiken – og ikke mindst Seidenfaden og Engelbrecht – og Det radikale venstre takkes for den meget opmærksomhed DF har fået i tidens løb. 🙂

  steen

  Posted: 21 oktober 2009 - 11:08 - Svar

  @ Peter K: Det er en dansk DIIS professor i Svenska Dagbladet. Læs igen.

Fritz

Posted: 21 oktober 2009 - 09:04 - Svar

Hvad er dog det for en lille latterlig dhimmi tosse med briller som er med i det indslag, hatten af for Jimmy Åkesson for at han kunne holde sig i ro, og ikke pandede den brille nar en på lampen.

JensH

Posted: 21 oktober 2009 - 10:09 - Svar

OT

Bliver Kalundborg den første Danske by, der bliver erklæret i undtagelsestilstand, og hvor unge under 18 år får forbud mod at være på gaden efter kl. 21.00:

http://jp.dk/indland/krimi/article1858098.ece

  LFPC

  Posted: 21 oktober 2009 - 10:14 - Svar

  Jeg ved godt at det højst ville være DF der ville bakke op om sådan et forslag, men ligger det på nogen måde i Hjemmeværnets mandat at de kunne blive sat ind ved denne slags civile uroligheder? Politiet mangler ressourcer, og hvis Hjemmeværnet alligevel bare er på stand-by lyder det da oplagt.

   PeterK

   Posted: 21 oktober 2009 - 10:37 - Svar

   Det kommer, men først når problemerne er uoverstigelige og muslimske bander og AFA i fællesskab har erobret gaden, og sat myndighederne skakmat. At skulle indsætte hjemmeværnet, eller politi i kampuniformer vil udstille det multikulturelle projekts fallit, og det er meget få politikere parate til – endnu.

   Hvorfor er von Clausewitz ikke pligtlæsning, her står svarene, skrevet at en skarp hjerne for 300 år siden. Det handler om magt. Det vil nogen bestyrtes over, magt føj da!. Men det handler altså helt enkelt om hvorvidt de demokratiske institutioner skal have magten, eller facistiske sammenrend som AFA, Kirkeasyl, Blågårdsgadebanden og lignende skal have magten. Clausewitz igen – opstår der et magttomrum i et område, får den magten som tager den.

JensH

Posted: 21 oktober 2009 - 10:43 - Svar

@LFPC

Det er faktisk en glimrende tanke at sætte Hjemmeværnet ind. Politiet har jo længe brugt Hjemmeværnet i forbindelse med eksempelvis store sportsarrangementer, dyreskuer og rock-festivaler, men også i forbindelse med deciderede kriminalsager har jeg set dem blive brugt. For et par år siden, da dette solcenter på Østerbro brændte ned i en eksplosion-agtig brand, (påsat viste det sig), kunne man på TV2NEWS’ billeder se, at det var Hjemmevænsfolk (under politikommando) der stod for afspæringen af den pågældende gade på Østerbro, og sikrede at ingen uvedkommende kom ind i gaden. Hjemmeværnet indgår også i Politiets beredskab i forbindelse med terror-angreb. Under EU formandskabet i 2002 så jeg en dokumentar om alle forberedelserne op til møderne i København, og det var faktisk Hjemmeværnsfolk man uddannede til de chauffører, der skulle transportere stats – og regeringslederne til og fra mødet, (det kræver en speciel chauffør-uddannelse at få lov til at køre de biler).

Ovennævnte er kun nogle af de mange eksempler man kan finde på hvordan Politiet i stigende grad gør brug af Hjemmeværnet. Derfor har jeg under indtryk af de senere års deroute for lov og orden, (Venstrefløjen, ‘utilpassede’ unge muslismer ect.), ment, at det måske var på tide, at udskille en del af det nuværende Hjemmeværn til et egentligt Politi-Hjemmeværn, (eller hvad man snarre kan klade et “reservist-gendarmeri”). Dette korps skulle så have en egentlig politimæssig uddannelse istedet for en militær uddannelse, således det kunne assistere politiet i alt lige fra optøjer til trafik og grænseovervågning. Dette korps skulle selvfølgelig være underlagt Rigspolitichefen, og skulle også i høj grad ‘professionaliseres i den forstand, at da dette korps til enhver tid skal kunne haste-indklades, så skal dets medlemmer naturligvis have en månedtlig kompensation for at stå til rådighed. Samtidig skal korpsets medlemmer nyde den samme job-beskyttelse på deres civile arbejdsplads som eksempelvis tillidsmænd gør det, (det er måske ikke alle arbejdsgivere der synes det er hensigtsmæssigt at deres medarbejder lige pludselig bliver hevet ud af arbejdet til tjeneste et andet sted). Jeg har ikke sat tal på hvor mange medlemmer korpset skal bestå af, men vi taler om tusinder på landsplan.

JensH

Posted: 21 oktober 2009 - 11:08 - Svar

OT

Det er vist ikke kun i Sverige der panik lige før lukketid. Også i Storbritanien skal der være valg i 2010, og nu prøver den Britiske New Labour regering at bruge statskassen til bestikke “den hvide britiske arbejderklasse” til ikke at forlade Labour ved valget i 2010. Frygten hos Brown og hans folk er, at mange hvide britiske arbejdere vil stemme på partier som BNP ved næste valg:

http://www.information.dk/207821

“Vi synes, det er mærkeligt at bruge offentlige midler til at forfølge et partipolitisk mål. At bekæmpe ekstremisme er måske nok et samfundsproblem, men det er også Labours målsætning at reducere BNP’s effektivitet, fordi partiet tiltrækker nogle af de samme vælgere,« siger sir Andrew Green, formand for den immigrationsskeptiske tænketank MigrationWatch til Information.

Han påpeger, at antallet af immigranter i løbet Labour-regeringens 12 år ved magten »næsten er fordoblet

At BNP i denne uge bliver repræsenteret i Questiontime, er et rædselsfuldt anklageskrift over den måde, den nuværende regering har håndteret dette følsomme emne. Ikke alene har den ikke formået at være ærlig over for det britiske folk; den har håndteret folks legitime bekymringer med slet skjult foragt. Skylden for BNP’s succes kan placeres solidt hos regeringen,« siger Green.”

  Janne

  Posted: 21 oktober 2009 - 11:38 - Svar

  “Han påpeger, at antallet af immigranter i løbet Labour-regeringens 12 år ved magten »næsten er fordoblet.”

  Ikke så underligt at venstrefløjen bliver ved med at kræve højere skatter. Det er hr. og fru England og hr. og fru urbefolkning i mange andre lande, der er trækdyr for venstrefløjens grænseløse indvandringspolitik.

  Her i Danmark bliver venstrefløjen ved med at sende skattekroner til ghettoområder. Sidst har Tingbjerg fået 6 millioner kroner. Og unge ballademagere har fået gratis klubber. Det får unge, der ikke laver ballade, ikke. Nye krav fra venstrefløjen om flere penge hører vi hver eneste gang der er ballade i forskellige ghettoområder.

bl

Posted: 21 oktober 2009 - 11:32 - Svar

“– Rumsrena blir ni aldrig!, dundrade den dåvarande danske statsministern Poul Nyrup Rasmussen från Folketingets talarstol mot Dansk Folkeparti, kort efter att de kommit i Folketinget i slutet på 90-talet.

I dag, 10 år senare, kan uttalandet för var och en som följer dansk politik, te sig en smula naivt. Dansk Folkeparti har inte bara blivit rumsrena.”

Nyrup ville udelukke DF fra enhver indflydelse i politik med sin udtalelse om det ikke “stuerene” Folkeparti.
Hvem bruger i dag ordet salonfæhig el. salonfähig på dansk?
Hvem taler i dag om at kunne “begå sig på de bonede gulve” med sleben tale?
Egentlig var det jo det Nyrup mente; men han ville lige lægge lidt mere i kakkelovnen. Ved at bruge et ord, som man ellers kun brugte om hundehvalpe, ville han vise, hvad han mente om partiet. Faktisk skete der i stedet det, at betingelserne for at kunne deltage, blev grundigt sænkede. Fra at skulle “begå sig”, så skulle man pludselig bare kunne “holde sig”.

De ringe forventningers syndrom slog til.
DF blev ikke bare sturerent; men tolereret, på højresiden endda accepteret.

Der er dog væsentlige punkter meelm DF og SD som gør, at man som dansker tænker sig om 2 gang før man stemmer SD. Hvorfor denne optagethed af adoptioner over landegrænser? Skal Sverige være racerent?

Selv om man ikke synes om hende Aftonbladets korrespondent, som skrev en bog, ja så er det vist yderst få dansk, som ville kalde hende koreaner, hvis hun var adopteret af et dansk par! Hvor man fx. ellers hos Uriasposten kan læse nogle ret rabiate kommentarer, ja så var der egentlig kun en svensker som kaldte hende koreaner, alle danskerne betragtede hende egentlig som typisk venstreorienteret svensker.

Hvad mener I?

  Janne

  Posted: 21 oktober 2009 - 12:15 - Svar

  Nu er det ikke aktuelt for mig at stemme på SD. Jeg er i øvrigt ikke enig i alt hvad SD siger og står for, men partiet rejser en nødvendig og vigtig debat. De andre partier bliver nødt til at lytte til det partiet siger – og gå i dialog – præcis som det er sket i DK hvor alle partier har været nødt til – omend meget modvilligt – at lytte til og gå i dialog med DF. Nu skal svenske partier i praksis vise om de virkelig mener noget med al deres dialog snak.

   bl

   Posted: 21 oktober 2009 - 14:32 - Svar

   Jeg bor heller ikke i Sverige og skal derfor heller ikke tage stilling til hvem der skal ind i rigsdagen.

   Hvad man har i partiprogrammet og hvad man så gør i virkeligheden er ofte 2 forskellige ting. Men hvis partiprogrammet står i vejen for partiet egentlige politiske mål og formål, som i høj grad er at stoppe islamiseringen, så bekymrer det mig som dansker og nabo til Malmø og Skåne. Det resulterer i færre stemmer end de ellers ville have kunnet opnå og derved er blevet holdt under spærregrænsen.

   I steden for kan venstrefløjen, som Fanden læser Bibelen, sige at SD vil sende adopterede “hjem” til Korea etc. En betragtning om at adoption ikke er uden problemer kan hurtigt blve til fem høns.

   citat
   I egenskap av nationalister inser Sverigedemokraterna den enorma betydelse som starka rötter och en trygg identitet har för varje barns utveckling. Sverigedemokraternas grundläggande inställning är att varje barn så långt det är möjligt skall få växa upp under goda förhållanden med sitt eget folk i sitt eget land. Då detta tyvärr inte alltid är möjligt skall viss utländsk adoption kunna tillåtas. I dessa fall måste dock stor hänsyn tas till den rotlöshet och de identifikationsproblem som dessa barn ofta drabbas av.
   citat slut

steen

Posted: 21 oktober 2009 - 11:48 - Svar

@bl: Lena Sundström opfattes som en typisk socialdemokratisk AB journalist af de fleste, tror jeg. Det er måske på tide at pointere, at vi ikke er heppekor for SD (eller andre partier) selvom det kunne se sådan ud. Ikke udover at:

1) Den mediebehandling de har fået gennem årene er skandaløs og uværdig for et vestligt demokrati

2) Vi er enig med dem i at indvandringen til Sverige har haft et uansvarligt stort omfang med samfundsskader og omkostninger, der delvis vil være permanente. Der er ingen andre end SD, der siger at landet må holde op med at spæde på allerede uløslelige problemer.

  bl

  Posted: 21 oktober 2009 - 13:27 - Svar

  @ Steen

  1) Enig.

  2) Enig. Det er nok også svært at se for sig, at de andre svenske partier åbner øjnene, før sverigesdemokraterne kommer ind i rigsdagen. Den islamiske indvandring har en anden kvalitet, end alle andre indvandringsbølger før den. Og alle tidligere bølger var egentlig kun små bitte skvulp, selvom i svensk henseende, så var og til dels er den finske indvandring ret stor, men hvem har hørt om at finnerne krævede virkelig særbehandling?.

Crass Børsting

Posted: 21 oktober 2009 - 12:00 - Svar

Jimmy versus Maud. Han gør det udmærket. Diskussionens udgangspunkt minder en del om debatten i Danmark i 1980’erne og 90’erne. Erkendelsen af Islams sande natur fortrænges, men den jævne svensker, især den jævne svensker i storbyerne, ved selvfølgelig godt, hvad og hvor det brænder på. Også rent bogstaveligt.

Magga

Posted: 21 oktober 2009 - 13:50 - Svar

bl

Også jeg opfatter Lena Sundström som en emsig svensk journalist og ikke som en koreaner. Men når det er skrevet, er det jo nærliggende at tro, at hendes voldsomme optagethed af begrebet race kan hænge sammen med, at hun selv har følt sig anderledes som barn og måske stadig gør det – indest inde.

Adoptioner er langtfra så problemfrie, som de ofte fremstilles, efter at de første vanskeligheder er overstået. Adoptivbørn er mere udsatte for at få psykiske problemer end andre bør. Undertiden kan man også få på fornemmelsen, at børnene næsten drukner i opmærksomhed og kærlighed fordi de var så længe ventede og/eller specielle.

En af mine venner giftede sig med en meget mørk afroamerikaner, og deres børn lignede moderen på en prik, samme træk og hudfarve. I starten var de som små mascotter i skolen, alle syntes, at de var kære, hvilket de også var. Så kom der muslimer på skolen, og klimaet ændrede sig dramatisk. Nu var de to små sorte ikke mere ene om at være specielle og blive lagt ekstra mærke til, det var slut med forkælelsen, og mobning begyndte. De måtte flyttes til en anden skole. Deres far er ret bitter over forløbet, men sådan tror jeg, at det nemt kan gå, selv når de bedste viljer er til stede.

  Morten - - -

  Posted: 21 oktober 2009 - 17:17 - Svar

  Det er en meget god beskrivelse af, hvordan udviklingen i Danmark har været. Det drejer sig om det mellemmenneskelige, og ikke om ideologier. Da jeg var ung, var mulatter de mest eftertragtede kæresteemner, man overhovedet kunne forestille sig. De var yderst priviligerede blandt unge.

  Men så kom muslimerne. Og der opstod en fare for, at alle børn med blandet baggrund blev sorteret over i den “muslimske kategori”.

  Derfor burde faderens reaktion også have været at tage sine børn ud af skolen og sætte dem på en privatskole (jeg vil ikke høre om økonomi). Ligesom vi andre gør. Man kan ikke være andet bekendt.

  – – –

JensH

Posted: 21 oktober 2009 - 14:16 - Svar

Så har Politiken været i Malmø for at ‘tage tempraturen’ på den udlændingepolitiske debat hinsidan efter Jimmie Åkessons artikel i AB. Og igen slår det mig i hvor høj grad Tøgers pamflet har opgivet alle journalistiske principper. I Politkens reportage overtager man fuldstændig ukritisk den Svenske elites retorik, og kalder SD for “De fremmedfjendske Sverigedemokraterne “, og kalder samtidig partiet en “katastrofe”. Men gudskelov for Politkens abonniner afsluttes denne meningsmættede ‘reportage’ med nogle ‘anstædnige og opbyggelige’ ord fra to Malmø-kvinder, (som åbenbart endnu ikke er blevet overfaldet eller voldtaget):

“De to kvinder, Lina Ahlborg på 39 og Lina Alexandersson på 30, mener også, de kan mærke, at debatten har ændret sig i Sverige.

»Samfundet har ændret sig og er blevet hårdere. Der er større klasseskel, og folk har brug for at finde en syndebuk, de kan slå ned på«, siger Lina Ahlborg.

»Ja, medmenneskeligheden er væk«, siger Lina Alexandersson.”

Der er jo ikke et øje tørt efter disse smukke og velmenende årsag/virkning forklaringer. Politikens abonniner kan lulle videre i deres drømmeverden om et harmonisk, multikulturelt og anstændigt Sverige.

http://politiken.dk/incoming/article813377.ece

Morten Nielsen

Posted: 21 oktober 2009 - 14:30 - Svar

Det var dejligt at de fik lettet på kedlen derovre. nu kan det kun gå fremad med SD. Det er en nøjagtig kopi af da DF blev dannet.

Mette

Posted: 21 oktober 2009 - 14:55 - Svar

“I Vesten bliver mænd adopteret fra Korea ofte totalt afseksualiserede og gengives sjældent som lækre hunks eller skønne ægtemænd. De sociale og identitetsmæssige konsekvenser af dette var blot et af mange emner, som for nylig blev taget op på en international forskningskonference om adoption. FORUM var med til konferencen, der måske kan sætte skub i den manglende danske forskning om, hvordan internationalt adopterede navigerer identitet, raciale stereotyper og hvidhed
……..

Jeg fralægger mig ethvert ansvar, dette er hentet hos Kvinfo.

http://www.kvinfo.dk/side/559/article/167/#

  bl

  Posted: 21 oktober 2009 - 18:15 - Svar

  Kvinfo danser godt nok ud på tynd is der!

  Hvad man kan sige, er dog at det at være høj, kraftig af statur og slank Y-form er maskulint træk, som heteroseksuelle kvinder generelt finder attraktivt.

  Modsætningsvist, er en ikke for høj, men feminint bygget kvinde attraktive for heteroseksuelle mænd.

  Men det sælger selvsagt ikke i et foredrag, i steden for kommer man laangt ud…

  Mia

  Posted: 21 oktober 2009 - 19:09 - Svar

  Det skal der fluks rådes bod på! Jeg opfatter nu ellers disse adopterede børn som danske, men selv hvis de havde været udlændinge, så har jeg bestemt aldrig kimset ad en flot mand eller for den sags skyld forsøgt at afseksualisere ham 🙂

  Af fortræffeligheder specielt forbundet med den koreanske type nævner jeg i flæng deres tykke, ravnsorte hår og mørke, mandelformede øjne… og ofte er de forholdsvis bredskuldrede. Desuden bliver de sjældent fede; og når de gør, så kan de skam stadig være ganske charmante (tænk på Simon Jul).

  Her kommer lidt godt til øjnene: http://judo-saiko.weblogs.jp/photos/uncategorized/2008/12/26/blog5437_ 3.jpg

  Danske kvinder for reseksualiseringen af den koreanske mand…NU!!

  Benjamin

  Posted: 21 oktober 2009 - 22:11 - Svar

  Kvinfo.dk er jo på statsstøtte. De måtte dreje nøglen om, hvis de ikke fik deres årlige indsprøjtning på 6 mio. kr. betalt af de hårdtarbejdende, danske skatteydere. Og hvem er disse hårdtarbejdende, danske skatteydere så? Jo, det er såmænd (for en stor dels vedkommende) tratrateraaa (trommehvirvel); Hvide mænd! Undertegnede betaler så at sige (ufrivilligt) for at blive nedgjort på en rødfeministisk spasserhjemmeside, og jeg har ikke engang mulighed for at lave om på det. Skræmmende, så mange samfundsnedbrydende elementer, der er på statsstøtte, når man tænker nærmere over det.

  Av av, jeg kan næsten allerede mærke feministernes anklagende blikke i nakken. “Din lille racist, hvordan kan du have noget imod forskning indenfor den onde hvide mands afseksualisering af de stakkels adopterede koreanere? Buhuuu, hu, hu”.

  @ Mia: “Danske kvinder for reseksualiseringen af den koreanske mand…NU!!
  Jeg håber for alt i verden, at det var ment som en joke. Hvis det er danske kvinders opgave at reseksualisere mænd af en bestemt seksualitet, hvorfor så ikke strate med de danske, som er de mest afseksualiserede, nedtrådte, kriminaliserede og forhånede i denne feministstat. Nedbrydning af de danske mænd starter allerede i folkeskolen og fortsætter nu sikkert også på arbejdsmarkedet med kønskvoter for kvinder osv.

  Angående ham drengen, der fik sin arm pulveriseret for at have nakket et stykke brød af sult: Vil det være alt for sarkastisk af mig at tro, at han sikkert om 10 år bliver familiesammenført til et europæisk land og derefter begynder at demonstrere for indførelsen af sharia dér, samtidig med at han laver af offentlig forsørgelse?

   Mia

   Posted: 21 oktober 2009 - 22:30 - Svar

   Der undervurderede jeg vist kraftigt efterspørgslen. My mistake! Men jeg reseksualiserer dig skam hellere end gerne, kære benjamin! 🙂 Det er klart, at du som indfødt dansker, i overensstemmelse med min lettere patriotiske indstilling til alt og alle, straks får en “forlomme” på reseksualiseringsventelisten…

JensH

Posted: 21 oktober 2009 - 15:05 - Svar

“hvordan internationalt adopterede navigerer identitet, raciale stereotyper og hvidhed”

Det virker som om, at begrebet “hvidhed” er et der falder KVINFO helt naturligt at bruge??

morlille

Posted: 21 oktober 2009 - 16:18 - Svar

Vedr. “Sharia Light”: Og den øverste leder af dette rædselsregime har Danmarks statsminister Lars Løkke inviteret til Danmark i december. “Pæne” venner danske skatteborgere skal betale gæstebud for!

alfahannen

Posted: 21 oktober 2009 - 18:09 - Svar

Att Lena Sundström omtales som “koreansk/svensk” er fordi denne person uden problem anvender sin egen etnicitet ved behov og Lena Sundström får derfor acceptere dette præfix på sit navn.
Længere er den ikke venner…

JensH

Posted: 21 oktober 2009 - 19:15 - Svar

Hvis Fredrik Malm er proto-typen på en Svensk politker fra et af de syv Socialdemokratier i Riksdagen, så er det mig en gåde at SD ikke allerede sidder med eget flertal i nævnte Riksdag. Kors hvor var han ringe!!!

JensH

Posted: 21 oktober 2009 - 20:04 - Svar

Jimmy Åkeson er faktisk ikke mere end 30 år gammel, (född 17 maj 1979 i Valje, Blekinge län). Man må sgu sige denne unge mand har nosser. Utroligt han kan ‘blive stående på benene og bevare fatningen, når man tænker på den hysteriske og hadske kampagne den samlede Svenske meningsdanende elite. Men det er da glimrende han har et sikkert job:

“Åkesson är från och med sommaren 2005 heltidsanställd som partiledare. Innan han blev politiker på heltid bedrev han studier i bland annat statsvetenskap vid Lunds universitet.”

http://sv.wikipedia.org/wiki/Jimmie_%C3%85kesson

Så kan de da i det mindste ikke ramme ham på hans levebrød, sådan som de har gjort for at afstraffe andre SD’ere.

  Proclus

  Posted: 21 oktober 2009 - 21:01 - Svar

  Meget rigtigt! En virkelig modig mand!

  Håber det kommer til at gå ham godt og SDerne får vind i sejlene, de fortjener det.

  Svenskerne er dog lige som os herhjemme ramt af en god gammeldavs gang tumultarisk tumult, af en heletiden nastyererere kaliber, hvorfor han og hans partifæller, udsatte og sårbare som de er, hurtigt kan ende som ofre for kugler eller knive.

  Kniven har de vist endda smagt for ikke så længe siden, dog uden fatale følger. Hvilket iøvrigt kun gør hans indsats flottere.

  Et klokkeklart 12tal herfra!

Skalman

Posted: 21 oktober 2009 - 21:06 - Svar

Ang Sharia light-bilderna. Fruktansvärt, barbariskt och motbjudande. Människor som kan göra så mot ett hungrigt barn är inte värda någon form av respekt. KRÄK!
Och sånt sitter svenska och danska journalister och försvarar….

Victor

Posted: 21 oktober 2009 - 21:40 - Svar

En lærer på Abildgårdsskolen er denne eftermiddag blevet slået ned af en elevs far.

Interessant at se forskellen på hvad Politiken og Fyens Stiftstidende mener, læserne skal vide:

Først Politiken:

http://politiken.dk/indland/article813809.ece

Og så Fyens Stiftstidende:

http://www.fyens.dk/article/1347253:Odense–Far-anholdt-for-vold-mod-la erer

  Mia

  Posted: 21 oktober 2009 - 22:11 - Svar

  Angiveligt fordi læreren gav mandens datter et håndtryk!

   steen

   Posted: 21 oktober 2009 - 22:36 - Svar

   @ Mia – var inde på skolens hjemmeside, stakkels folk !

   Mangfoldighed frem for ensretning.

   Abildgårdskolen er en skole med godt 500 elever, heraf er 91 % tosprogede. Eleverne kommer fra 24 forskellige lande og mange forskellige trosretninger er repræsenteret.

   I skolens værdigrundlag skriver vi:
   ”Vi indgår i et ligeværdigt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene om det fælles ansvar for den enkelte elevs udvikling, undervisning og opdragelse. Vi giver forventninger til kende – og inviterer til samarbejde, vi taler med forældrene (ikke til), og trækker det positive og anerkendende frem”. [..]
   Samtidig skal eleverne lære at omgås andre mennesker på en ordentlig måde, tale respektfuldt til hinanden, tage hensyn, samarbejde og være kreative.

   I den daglige undervisning tages der udgangspunkt i elevernes forskellighed. Gensidig respekt og tillid, åbenhed overfor nye og anderledes holdninger, udseende og påklædning er en del af mangfoldigheden på skolen.

   Vi har især de seneste år ført nul tolerance politik overfor elever der på den ene eller anden måde var fordømmende eller talte nedsættende til andre klassekammerater. Og det virker. [..]
   Vi ser skolens mangfoldighed som en styrke – en ressource – og ikke et problem. Det gælder også det enkelte menneskes ret til selv at bestemme om man ønsker at bære tørklæde el. ej.

   Med venlig hilsen Skoleinspektø r Abildgårdskolen

    Mia

    Posted: 21 oktober 2009 - 23:17 -

    Vorherre bevares! Så kan man vist dårligt blive mere dhimmificeret.

    “Vi indgår i et ligeværdigt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene”

    Åhh… jeg tror, jeg bliver dårlig..argghhh…

    Lærerne kan indgå i ligeværdigt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene, lige så tosset de vil, men de får nu alligevel med flagstangen, hvis de ikke arter sig!

    Nåh, men hvorom alting nu er, så kan det da være, at læreren, der uden tvivl også var en politisk korrekt, SF-stemmende islamapologet, nu kan se pælet i eget øje… Undskyld flagstangen!

  Benjamin

  Posted: 21 oktober 2009 - 22:14 - Svar

  Nemlig, politiken mente ikke det var relevant at nævne mandens etniske ophav. Men de bruger jo også Ritzau. Magen til manipulerende dhimmi-spindoktor skal man s’gu lede længe efter.

   PB

   Posted: 21 oktober 2009 - 23:15 - Svar

   Pas på ikke at gå i selvsving , ret skal være ret.

   http://politiken.dk/indland/article813894.ece

    Benjamin

    Posted: 21 oktober 2009 - 23:57 -

    Det kan jo være de følte sig ladt i stikken, efter at de andre aviser mente det var relevant at nævne overfor læserne 😉
    Ironisk nok gik overfaldet ud over en anden “kulturberiger”. Skal man grine eller græde? Når selv kulturberigerne ikke kan være i fred for voldelig kulturberigelse, bør der vel være alarmklokker der ringer? Eller også er det bare glædeligt, at det ikke kun går ud over de urene danskere hele tiden. De er vel efterhånden også blevet så underdanige at det slet ikke er sjovt længere.

  Bjovulf

  Posted: 21 oktober 2009 - 22:50 - Svar

  Og Ritzaus forbløffende detaljerede version via BT:

  http://www.bt.dk/krimi/laerers-haandtryk-til-pige-udloeste-overfald

  Man er jo målløs! Var det for H. ikke snart på tide, at vi begyndte at KRÆVE
  af dem, at de med en underskrift SKAL acceptere at håndtryk er en
  naturlig måde at hilse på i DK – samt diverse andre ufravigelige krav ang.
  accept af fx. demokrati, ligestilling, ytringsfrihed, homoseksuelles rettigheder –
  FØR de overhovedet kan komme i betragtning til at få asyl, opholdtilladelser
  og statsborgerskaber etc. med risiko for at fortabe disse og/ eller sociale
  ydelser, hvis man svigter aftalen med det danske samfund?

Mette

Posted: 21 oktober 2009 - 22:30 - Svar

Jeg kan ikke udstå udtrykkene “hvid”, “sort” og “hvidhed”.

En gang sad jeg under en forelæsning ved siden af en japaner. Det var en varm sommerdag, og vi havde begge bare arme og underarmene hvilende på bordet foran os. De lå ikke langt fra hinanden, og jeg tænkte, at farven var næsten den sammen, min hudtone var blot en anelse varmere i det. At jeg skulle være hvid og japaneren gul var i hvert fald i det tilfælde uden mening.

Thomas Nydahl

Posted: 21 oktober 2009 - 23:11 - Svar

Jag skulle bara vilja komma med ett litet ps till denna intressanta diskussion: problemet med människor som Lena Sundström är varken härkomst, hudfärg, ögonform eller andedräkt: det är den ideologiska/politiska hållningen som bejakar allt som ser ut som “det goda” och därför i sin famn slutet både ormen och Muhammed. Sundström & Co. må komma från planeten Mars, men det är inte det som är problemet. Hennes ideologiska riktning har styrt Sverige mot avgrunden och det är det – och endast det – jag håller emot henne. Det är också denna ideologi som göder hennes fanatiska Danmarkshat! mvh Thomas

Leave a Comment