23
okt
Seneste opdatering: 24/10-09 kl. 1159
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Man kan sige om  BNP hvad man vil, men her kan man høre dem og sådan bør det jo være. I  seks You Tube afsnit. Det er forståeligt at det engelske topartisystem ikke kan opfange folkelige bevægelser. Det mere interessante er, hvorfor det svenske ikke kan, når danske, norske eller hollandske kan. Jack Straw får lov at svare for sig i et røngtenbillede af multi-konfliktuelle samfund:

UKIP Leader Nigel Farage called BNP boss Nick Griffin’s Question Time appearance “embarassing and cringeworthy”.

“Sverigedemokraterna har fel”

Svenske journalister i Facebook-oprør: Svenske journalister.Flera journalister i länet är med i en facebookgrupp med namnet “Sverigedemokraterna har fel”.

Man husker det fra skolen: der var artigduksene og så os, der skulle ha´en på hovedet, for at makke ret. Svensk journalistik er artig og lydig, ingen fare. De gør hvad de får fortalt. Gratis ytringsfrihed er den bedste ytringsfrihed.

UK: 15-årig måtte ikke købe vingummi

Man kan nok godt fremsætte rimeligt sikre konklusioner om i hvilken retning udviklingen i Storbritannien kommer til at forløbe, ud fra socialdarwinistiske overvejelser: Vil fremtiden tilhøre dem der pænt bøjer nakken og accepterer at staten har frataget dem enhver personlig dømmekraft og pålagt dem rigidt regelregimente? Eller tilhører den de voldsparate, volatile temperamenter der ikke lader regler hæmme deres udfoldelse – her tænkes på især én gruppe der mener sig udstyret med et regelsæt der indebærer stor belønning i det hinsidige, hvilket britiske narrøvsmentalitet ikke kan tilbyde? (LFPC)

While under-age drinking is rightly frowned upon, there is no law that says a teenager cannot satisfy his sweet tooth.

But when 15-year-old Jaz Bhogal left a discount store after buying a packet of wine gums, he was horrified to find a member of staff chasing him down the street. […]

When he demanded an explanation, a member of staff at the 99p Stores outlet in Wisbech, Cambridgeshire, explained that he needed to be 18 or over to buy anything containing alcohol. […]

‘He said they had wine in them and pointed to the word wine on the packet. I was absolutely speechless.’ […] Schoolboy banned from buying pack of wine gums… for being too young to drink

Uhellige alliancer

Søren Pind har en afgørende pointe her: En præst i den danske folkekirke der tog præsteløftet og den Augsburgske Trosbekendelse alvorligt og gik ud og forkyndte evangeliet for de muhammedanske hedninge i områder som Nørrebro og Tingbjerg, ville næppe komme helskindet hjem, måske ville han slet ikke komme hjem. Det bliver ikke sagt, men dette er altså accepteret som et præmis af ateister som Pelle Jarmer, der henviser til Ellen Christensen, en præstemodstander af Pastor Vogel, og som begge i øvrigt er rørende enige med muhammedaneren Muhammad Aslam, der jo henviste til ateisten Jarmer i Deadline. Ateister er forresten i den muhammedanske religion den største vederstyggelighed, men da benævnte religion ikke har en overordnet moral, men accepterer alt der fremmer islams sag, kan Aslam se gennem fingrene med at ateisten går lyslevende rundt. At forstå de ideologiske fronter i dagens Danmark kræver at man holder tungen lige i munden (LFPC).

[…] Pelle Jarmer kritiserer, at Tingbjerg-præsten Ulrich Vogel, der er gået under jorden efter chikane fra unge i det indvandrertætte boligområde, selv fik en kvindelig præstekollega flyttet fra kirken, da hun ville bruge kirken til integrationsarrangementer.

– Ulrich Vogel er præst i folkekirken. Folkekirken er en luthersk-evangelisk kirke. Hans opgave er et forkynde evangeliet, og evangeliet hævder, at det er sandheden. Med andre ord er det ikke hans opgave at integrere. Han kan ikke gå på kompromis med det, han hævder er sandheden, siger Søren Pind […] Pind: Kirken kan aldrig integrere

“Stuerene bliver I aldrig”

Svensk moral-shaming i rekyl. Spændende at se, hvem der kommer mest til skade:

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) säger i dag att han avgår om det krävs ett aktivt stöd av Sverigedemokraterna för att han ska kunna sitta kvar som statsminister. Reinfeldt avgår om det hänger på SD, Reinfeldt:  “Sverigedemokraterna är råbarkade rasister”.

Faisal A.Z. Yamani: Fristen er udløbet

Flere danske medier genoptrykte den 13. februar 2008 Kurt Westergaards Muhammed-tegning i protest mod mordplaner på tegneren. “Der er over 2000 sagsøgere – jeg kan ikke sige det præcise antal. Der er også personer fra Danmark blandt mine klienter – jeg ved ikke, om de bor i Danmark, men jeg kan huske, at jeg har set danske pas blandt sagsøgerne,” sig er Faisal A.Z. Yamani. “Det er muslimske mænd, kvinder og børn fra alle samfundslag og fra mange forskellige lande. Det er læger, professorer, forretningsmænd, lærere osv.,” siger han. Advokat: Danske muslimer med i sagsanlæg, Arabisk advokat: Jeg truer ikke.

»The first time ever I saw your face«

Jeg har en historie fra Østen med den sang, det spiller en mindre rolle nu. Her er den med harmonium, trædeorgel, som en salme: “Like the trembling heart of a captive bird.”  American music set ned på af, nå lad os skåne dem, de var medlemmer af det Radikale  landssvigerparti sidst jeg så dem. Johhny Cash´datter Roseanna har sunget en del duetter med John Hiatt. Kun denne er online.

Vi slutter i dur. Mine forældre havde den LP med hjem fra USA i 1963:The Beatles Live On The Ed Sullivan Show.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Proclus

Posted: 23 oktober 2009 - 20:48 - Svar

Jeg synes slet ikke Nick Griffin er så dårlig!

Men…..

Desværre har han og BNP skudt sig selv i fødderne og det med en svær kaliber, fordi de alt for hårdt
insistere på det etniske argument.

Istedet burde de tale Islams had/tyrani vs. britisk kultur/tradition, selvfølgelig med en fed streg under de britiske folks førstefødselsret til nationen.

Nu fremstår de desværre som noget skabsetellerandet. Hvilket SUPERDHIMMIEN Jack Straw (og legioner af andre) ikke lader gå ubenyttet hen og det er bare deværre helt selvforskyldt at denne ladeport står åben.

Victor

Posted: 23 oktober 2009 - 23:38 - Svar

Jeg har lige set en interessant kommentar om lærer-overfaldet i Vollsmose. På Islamic.dk

“For det første er der en faktuel fejl i artiklen. Det var overfaldsmanden, som er 33 år gammel, ikke læreren, som i hvertfald er over 40, så vidt jeg ved. Jeg kender personligt læreren, da min datter havde ham som lærer ind imellem i 1. klasse og han er en meget religiøs bror, som bl.a. bruger sine weekender på at være med-organisator for “lørdagsskolen” (arabisk-undervisning for børn, som også foregår på Abildgårdskolen i Vollsmose). Læreren er desuden far til fem børn (blandt andet piger som er gode islamiske piger med hijab) og er meget vellidt blandt skolens børn, masha’Allah. Han er desuden meget aktiv i en af moskéerne hernede og bruger også meget af sin fritid på forskellige arrangementer der. Jeg har aldrig oplevet manden sur og han er kendt som en islamisk, høflig og venlig mand. Han er nok en af de SIDSTE personer i Odense jeg kunne forestille mig ville “sige noget provokerende” eller lign. i en sådan situation.

Anyway, intet personligt, men jeg kunne ikke bare sidde og glo på at der gættes løs omkring en person, som alle hernede kender som en meget rolig og islamisk person.

Må Allah gøre ham rask.”

  LFPC

  Posted: 23 oktober 2009 - 23:49 - Svar

  Interessant, og det gør det endnu mere gådefuldt hvad dette handlede om – hvis palien ikke bare var almíndeligt skudt i låget.

  Hans f-e-m døtre er “gode islamiske piger” i kraft af at de går med niqab. Aha, indpakning er altså forbundet med at være rigtigt troende. Og hvordan var det så – helt igennem frivilligt?

  Men lige hvad angår at trykke hånd ser han på den anden side anderledes på det end Asmaa m. fl.

  Ret speget.

   Janne

   Posted: 24 oktober 2009 - 10:51 - Svar

   Det er tydeligt at piger og kvinder deles op i rene og urene piger og kvinder via hijab. Også derfor skal hijab forbydes i offentlige institutioner. Tænk på de mange piger og kvinder uden tørklæde der bliver kaldt for luder. Bl.a. i flere ghetto områder. Det er der desværre rigtig mange eksempler på efterhånden. Jeg kender selv flere kvinder der er blevet råbt luder efter af drengeflokke med anden etnisk baggrund end dansk.

  Crass Børsting

  Posted: 24 oktober 2009 - 11:42 - Svar

  Interessant vinkel på sagen. Måske er der tale om intern ballade i muslamistiske kredse. I så fald kommer sandheden nok aldrig frem.
  Man kan jo spørge, om ikke begge de implicerede er farlige mænd? Den ene som voldsmand, den anden som skolelærer med faste islamiske principper, tilslørede døtre osv. I det lange løb er det vel type 2, der kommer til at herske over os.

Janne

Posted: 24 oktober 2009 - 10:47 - Svar

““lørdagsskolen” (arabisk-undervisning for børn, som også foregår på Abildgårdskolen i Vollsmose”

Undervisning om lørdagen i folkeskoleregi? Hvem underviser og i hvad? Hvem er rengøringspersonale bagefter? Og hvem betaler?

  Mia

  Posted: 24 oktober 2009 - 11:37 - Svar

  Abildgårdskolen bliver altså også brugt til religiøs hjernevask 🙁

Janne

Posted: 24 oktober 2009 - 11:25 - Svar

Det bedste ved Beatles videoen er næsten de fires tydelige benovelse over alle pige hvinene. Hvor er det en skøn optagelse. 🙂
I mere end en forstand.

  Henning

  Posted: 25 oktober 2009 - 05:55 - Svar

  Jeg måtte se videoen efter at have læst denne kommentar. Det er sjovt at se – det er som om det er deres første optræden for piger.

JensH

Posted: 24 oktober 2009 - 12:39 - Svar

OT

Ikke just ‘Breaking News’., men Jan Guillou arbejdede for KGB:

http://svt.se/2.22620/1.1742681/jan_guillou_arbetade_for_kgb

Janne

Posted: 24 oktober 2009 - 13:42 - Svar

OT

Jeg har netop hørt Ditlev Tamm sige god for at der kunne laves en ordning med at der skal være plads til sharia lov i Danmark. Af hensyn til koran tilhængere. Det foregik på tv-kanalen DK4. Tamm er ansat på KU. Juridisk Fakultet.

JensH

Posted: 24 oktober 2009 - 13:50 - Svar

@Janne

Er det det DK4 programhvor den ældre herre, Ditlev Tamm, er iklædt teenage-tøj, bl.a. læderbukser og gummisko?? Jeg har kun set noget af interviewet, men det var svært ikke at bryde ud i latter når man så hans påklædning. Men under alle omstændigheder så placerer denne udtalelse om Sharia-lov i Danmark for alvor Ditlem Tamm på Peter Norsk-fløjen i det Konservative Folkeparti.

  Janne

  Posted: 24 oktober 2009 - 13:55 - Svar

  Jeg har ikke bidt mærke i mandens tøj, men jeg bider mærke i at han er ansat på KU der også har indført bederum og halal mad.

   Janne

   Posted: 24 oktober 2009 - 13:56 - Svar

   Er Tamm del af det konservative folkeparti?

JensH

Posted: 24 oktober 2009 - 14:18 - Svar

@Janne

“det konservative folkeparti”

Ja, Ditlev Tamm er Konservativ. Han var sammen med Peter Norsk den der gik stærkest imod pariets forslag om et Burka-forbud. Ditlev Tamm har blandt andet skrevet bogen “Det høje C” i forbindelse med Det Konservative Folkepartis 75 års jubilæum i 2001.

  Janne

  Posted: 24 oktober 2009 - 15:35 - Svar

  Jo, i den forstand er Det konservative folkeparti dybt konservativ – islam-konservativ. Trist at der er flere sharia tjenere i det konservative (u)folkelige parti.

   Mette

   Posted: 24 oktober 2009 - 16:27 - Svar

   Ha, ha,. Forleden stod der en flok konservative med en kendt person i spidsen og delte brochurer ud. Han nærmede sig storsmilende, og inden jeg havde tænkt mig om, skar jeg en grimasse og råbte smådesperat ud over torvet:

   “Ikke så længe I har Nasser!!!!”

   Og hvad skete. Hele forsamlingen brast i grin og frasagde sig Nasser. Så tog jeg hans brochure.

JensH

Posted: 24 oktober 2009 - 14:25 - Svar

@Janne

Jeg har lige checket DK4’s prgram på Tekst-TV, og programmet med Ditlev Tamm hedder “Tankens magt”, og det bliver iøvrigt genudsendt kl. 20.30.

Iøvrigt er denne udgave med Ditlev Tamm bare en ud af 6 nye afsnit af programmet “Tankens magt”. De øvrige er:

“Tankens magt fortsætter med at tage den filosofiske temperatur på et dagsaktuelt tema.
I de nye 6 afsnit skal forholdet mellem politik og ideologi vendes med Politikens redaktør Tøger Seidenfaden; burkaforbud, immigrationspolitik, religiøse symboler i det offentlige rum og lighed med centerleder Nils Holtug fra Center for Studier af Lighed og Multikulturalisme, KU; retsopfattelse og retsfølelse med juraprofessor Ditlev Tamm fra KU; spilteori og menneskelig adfærd med Pelle Guldborg Hansen, RUC; retorik og politik med professor Christian Kock, KU, og slutteligt diskuteres forholdet mellem psykologi og psykiatri med psykolog Henrik Risdorf Mølnitz.”

http://da.www.mozilla.com/da/firefox/central/

Johansen

Posted: 25 oktober 2009 - 12:19 - Svar

Jeg så en artikel i Jyllands-Posten d. 24/10, hvor der stod, at BNP kun optager hvide i partiet (kan desværre ikke finde den på JPs hjemmeside).
Hvis det er rigtigt, så havde Melanie Phillips ret, da hun i foråret i København sagde, at the brittish national parti er racistisk.
Det er forstemmende og uforståeligt, at BNP har den holdning. Hudpigmenteringen har jo INTET at gøre med, om man vil kæmpe for vestlige værdier.

JensH

Posted: 25 oktober 2009 - 12:27 - Svar

“hvor der stod, at BNP kun optager hvide i partiet ”

BNP blev vist for nylig slæbt i retten for at diskrimination mod ikke-hvide og jøder, da partiet ikke ville optage folk fra disse gruper som medlemmer. BNP er vist et såkaldt ‘white supremacy’-party.

li

Posted: 25 oktober 2009 - 15:01 - Svar

Tænk hvis en muslim havde søgt optagelse i BNP og blevet nægtet det, så havde de fået en ægte!!racismesag på nakken!!!
Nogen bliver jo ved med at påstå iSLAM er en race???

Leave a Comment