6
nov
Seneste opdatering: 7/11-09 kl. 0146
41 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Et usædvanligt langt, fair og oplysende indslag, ikke mindst takket være Erik Meier Carlsen, der ikke er nogen Lena Sundström type, men kender sit emne, og Åkesson selv. Link til DR 2 Deadline. En enkelt kommentar plukket fra nettet:

Imponerad är ordet, både på Jimmie och på de danskar som medverkade i programmet. Tänk om man i svensk TV kunde fått uppleva något liknande, ja bara tanken är svindlande och förbli tyvärr bara en tanke.

Deadline udsendelsen aktualiserer endnu engang, hvad man overhovedet kan bruge svenske medier til i et af landets mest brændende spørgsmål*. Efter den seneste debat ovenpå hans Aftonbladet- artikel , må svaret langt overvejende være: overhovedet ingenting. Kilometervis af kolumnister, den ene mere ligegyldig og intetsigende end den anden, og ikke noget der bare nærmer sig en politisk diskussion, bortset fra enkeltartikler på Newsmill. Det er den seneste nedslående erfaring af “at ta debatten”, som de kalder det, her forstået som det modsatte af censur. (* Svensk journalistiks omkvæd er, at Danmark har “fremmede (islam) på hjernen.” Man skal ikke lade sig snyde af trickét. Det betyder oversat: “Vi har besluttet, at det er en “icke-fråga”,  derfor irriterer det os at danskerne diskuterer det efter behag. Hold op med det, det kan vælte regeringer! “)

Hasan-sagen: Et stort bortforklaringsarbejde forestår

Fort Hood ShootingsDen primære indfaldsvinkel for mig i forbindelse med massakren på Fort Hood i Texas er mediernes grad af virkelighedsbeskrivelse. Vi venter vist alle her i blogverdenen på et gennembrud på denne front, som måske/måske ikke vil brede sig som ringe i vandet: En forbrydelse der uden indpakning forklares som legitimeret i islamisk mainstreamteologi, uden offergørelse af gerningsmanden, uden skift af fokus til bekymring for det mytiske ‘backlash’ mod muslimer under ét, uden relativering med forbrydelser angiveligt begået i kristendommens navn, og uden mikrofonholderi i forhold til kompromitterede muslimske interesseorganisationer som (i USA) CAIR.

Jeg tror ikke at gennembruddet kommer med denne sag, her skal vi nok se noget på en skala af terror med masseødelæggelsesvåben, eller borgerkrigslignende tilstande i Europa. Men Hasan-sagen kommer til at sætte apologeterne på arbejde: En højtuddannet amerikansk muslim, endda med en uddannelse (psykiater) der skulle give ham en professionel vinkel på evt. symptomer på psykisk lidelse hos sig selv, begår altså en uundskyldelig forbrydelse mod sine kolleger og mod sit land. Han udviser alle træk på ‘god’ muslimsk livsførelse, lige til lagenklæder og hovedtøj, og uddeler dagen før udåden Koraner med samt visitkort til naboer (billedet). De kan måske spinne disse ting i baggrunden, men de kan næppe fortie dem. Og CAIRs reaktion er så sikker som hadetale i moskéen: Bekymring først og fremmest for muslimers situation efter massakren, og endnu engang trækkes krikken ‘backlash’ frem (LFPC).

The D.C. area Islamic community has been quick to condemn Nidal Malik Hasan’s alleged attack on dozens of people at Ft. Hood, Texas. They’re taking a stand, and trying to cut off any impending backlash.

D.C. area Arab-American leaders are calling for calm. They do indeed fear there will be a backlash. They told FOX 5 the hate calls and hate emails have already begun.

Leaders from CAIR, the Council on American-Islamic Relations, and local Imams held a news conference appealing for calm. They say they have already begun receiving hateful phone calls and emails. […] Arab-Americans Respond to Shootings

Menneskesmuglere har kronede dage

Professionelle menneskesmuglere har frit spil til at hjælpe udlændinge i hobetal til Danmark i håb om asyl.
Helt nye tal fra Rigspolitiet viser, at der i uge 43 var 2860 asylansøgere, mens der på samme tid sidste år kun var kommet 1745 asylansøgere til landet.
»Jeg vil tro, at 98 procent har fået hjælp af professionelle menneskesmulgere, der hjælper med at skaffe falske pas og instruerer endda i at slibe huden af fingerspidserne eller hælde syre på, så man ikke kan tjekke deres fingeraftryk,« siger Jannik Bisp, der er daglig leder i Sandholm Lejren. Selv om Rigspolitiet udmærket er vidende om, at der er professionelle menneskesmuglere, der tjener mange tusinde kroner på at hjælpe mennesker på flugt fra krig og forfølgelse og mennesker på jagt efter et bedre liv i Danmark, så har bagmændene så godt som frit spil.

Antallet af asylansøgere er næsten fordoblet på tre år, og over halvdelen bliver nu anerkendt som flygtninge. I årets første otte måneder er 2.182 asylansøgere kommet til Danmark. Det er en stigning på 86 pct. i forhold til samme periode i 2006 og ifølge FN’S flygtningeorgan UNHCR en markant højere procentvis tilstrømning end i hele EU. Flygtninge strømmer til Danmark og Bagmænd har frit spil, BT, (ikke online.)  Asylsøgende første halvår 2009, der er endnu langt til svenske og norske tal. (Dansk Folkeparti vil give helt op til 200.000 kr. til udlændinge, der frivilligt rejser hjem. Aftale om at stramme udlændingeregler.)

Nidal Malik Hasan i rådgivningsgruppe for Obama

NidalHasanDet lyder uhyrligt, men ikke overraskende. Også herhjemme har vi utallige eksempler på ualmindeligt dårlige valg: Såkaldte rollemodeller for ghettounge der begår grov kriminalitet, eller imam Abdul Wahid Pedersen der kan tilslutte sig stening, og alligevel være inde i varmen som ‘moderat’ muslim. Der foregår givetvis screening for forbindelser til erklæret voldelige islamiske grupper både her og i USA når det drejer sig om følsomme stillinger, men ingen steder screenes der for antidemokratiske idealer, eller for potentiale for ‘Sudden Jihad Syndrome’ som alt tyder på var hvad overgik Major Hasan. Dels findes der ingen måder at screene for disse ting, dels ville der formentlig ikke rigtig blive nogen emner tilbage. Og så er det udtryk for uanstændighed at screene for disse ting (LFPC).

The gunman who killed 12 people today at Ft. Hood appears, based on current media reports, to be Army psychiatrist Nidal Hasan who was listed as a participant in a Homeland Security Policy Institute’s presidential transition task force last year. The task force was not officially affiliated with the White House. It was a project of the Homeland Security Policy Institute, an independent thinktank housed at George Washington University, aimed at drafting policy recommendations for the incoming Obama administration.

According to the task force’s May 2009 report [pdf], a “Nidal Hasan” from the Uniformed Services University School of Medicine was a task force event participant. Other participants included Senate and House staffers, Department of Homeland Security officials, Defense Department officials, and reporters for Politico, the Washington Post, and the London Times. Fort Hood shooter was member of Homeland Security Panel advising Obama

Nidal Hasans forsvar for selvmordsterrorisme

Denne tekst blev postet på internettet d. 20.5.2009 af en “Nidal Hasan”, omend det ikke er fastslået endnu om han er identisk med gerningsmanden fra Texas (LFPC).

There was a grenade thrown amongs a group of American soldiers. One of the soldiers, feeling that it was to late for everyone to flee jumped on the grave with the intention of saving his comrades. Indeed he saved them. He inentionally took his life (suicide) for a noble cause i.e. saving the lives of his soldier. To say that this soldier committed suicide is inappropriate. Its more appropriate to say he is a brave hero that sacrificed his life for a more noble cause. Scholars have paralled this to suicide bombers whose intention, by sacrificing their lives, is to help save Muslims by killing enemy soldiers. If one suicide bomber can kill 100 enemy soldiers because they were caught off guard that would be considered a strategic victory. Their intention is not to die because of some despair. The same can be said for the Kamikazees in Japan. They died (via crashing their planes into ships) to kill the enemies for the homeland. You can call them crazy i you want but their act was not one of suicide that is despised by Islam. So the scholars main point is that “IT SEEMS AS THOUGH YOUR INTENTION IS THE MAIN ISSUE” and Allah (SWT) knows best. Spencer: Jihad at Fort Hood

Nidal Malik Hasan: “Allah Akbar!”

[…] He told KSL News soldiers were sitting in a staging area for medical and dental checks when the group was startled by gunfire.

“A person behind counter stood up, and he said, ‘Allah Akbar!’ And just opened up on everybody,” the father told us…. “A person behind counter stood up, and he said, ‘Allah Akbar!’ And just opened up on everybody”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 6 november 2009 - 14:08 - Svar

I det mindste fik Jimmie Åkeson lov at tale ud, hvad han ikke er forvænt med i Sverige, (de få gange han har fået adgang til de Svenske TV-studier). Han svarede iøvrigt godt for sig, og man kan umiddelbart godt ærge sig lidt over at indvandrings-kritikken i Sverige (repræsenteret ved SD), ikke havde en velartikuleret politker som ham for en 15-20 år siden. Men omvendt, der var det Svenske folk vel ikke rigitg parat til at stemme på et indvandrings-kritisk parti. Det er de desværre først nu hvor det står fuldstændigt klart hvor katastrofalt den masse-indvandring har været for det Svenske samfund. partiet Ny Demokrati havde faktisk repræsentation i Riksdagen fra 1991-94, og gik i 1994 til valg på et opgør med Friggebo’s og Westerbergs vanvittige asylpolitk. Men valget i 1994 var fuldstændig overskygget af de store økonomiske problemer Sverige havde på det tidspunkt, og Svenskerne søgte mod det ‘trygge’, hvilket hinsidan vil sige Socialdemokraterne. Trist for Sverige at Svenskerne ikke allerede i 1994 tog opgøret med asyl- og indvandringspolitkken.

  steen

  Posted: 6 november 2009 - 14:14 - Svar

  @ Jens: Enig. Med godt 2 mio udlændinge, hvoraf små 1.5 er 3 verdenstilflyttere, må det svenske løb anses for demografisk kørt på bare lidt længere sigt. Derefter står “Alt i Gudfaders hånd”. Det kan gå godt, relativt skidt og helt ad Helvede til. Det er de muligheder unge svenskere har fået overladt af Riksdagsflertallets hasardspil. Skal man tyde efter dagens strømpile, vil det ikke komme til at gå godt, men det overlader vi iøvrigt til spåmændene og de unge. Det ville være interessant at være tilstede om bare 50 år, og se resultatet.

Egtvedpigen

Posted: 6 november 2009 - 15:13 - Svar

Åkesson arbejder alt hvad han kan på at forandre svenskens selvforståelse. Fjenden er jo ikke helt den samme som dengang under 2. verdenskrig; men svenskerne, der dengang formåede at blive en sikker havn for jøder og politiske flygtninge, har svært ved at vende sig til tanken om, at ikke alle tilvandrere er uskyldige, forfulgte lam.
I politisk henseende minder Sveriges kamp for et mere anstændigt land nu mest af alt om den virkelighedsfjerne Don Quijotes kamp mod vindmøller.

Jeg er for øvrigt rørende enig med Deadline-intervieweren i, at Åkesson er nydelig herre i en fin sweater! 🙂

  Bjovulf

  Posted: 6 november 2009 - 20:09 - Svar

  Du ved vel ikke tilfældigvis, hvor jeg kan købe sådan en sweater, Egtvedpige ? 🙂

   Egtvedpigen

   Posted: 6 november 2009 - 22:36 - Svar

   Kære Bjovulf! Nej, jeg ved desværre ikke, hvor man kan købe netop denne herlige cardigan; men skulle det alligevel lykkes dig at erhverve en så storslået strik, magen til den ovenfor viste, så lover jeg, at du må se min bronzeplade 🙂

    Bjovulf

    Posted: 6 november 2009 - 22:58 -

    OK, aftale – men min gamle pladespiller kan altså ikke klare 78’ere 😉

JensH

Posted: 6 november 2009 - 15:23 - Svar

@Steen

“Det ville være interessant at være tilstede om bare 50 år, og se resultatet”

Så lang tid tror jeg desværre ikke du behøver at vente. lad os sige det som det er: Det er den muslimske indvandring som er den problematiske (mildest talt), da det er en stor andel af disse som nægter at integrere sig i de vestlieg samfund, ja, hvis de da ikke ligefrem kræver deres vestlige værtssamfund skal integrere sig ind i islamisk kultur. Og de fleste af de ikke-vestlige indvandrere som vest-Europa, (incl. Sverige) har modtaget gennem de seneste 40 år kommer altså desværre fra den muslimske verden

Jeg tror ikke man skal være så fikseret på hvornår disse muslimske befolkningsgrupper når en andel 50,1 procent af befolkningerne i Europa. Jeg tror det man kan kalde den ‘kritiske masse’ ligger llangt under det tal. Lord Pearson var faktisk inde på noget af det samme i sidste uges interview med Free Press Society TV. De muslimske befolkningsgrupper behøver ikke at udgøre over 50 procent for at gennemtvinge deres krav. Som Lord Pearson gjorde opmærksom på, så er det naturligvis svært at sætte et tal på hvornår de er så stærke/talrige, at vi ikke længere kan modstå deres krav, men jeg vil gætte på at Sverige, (hvor man i forvejen gør alt for at undgå konfrontation), kun er nogle få år fra at være denne håbløse situation. Jeg indrømmer det er et gæt, men allerede for et par år siden bemærkede jeg reaktionen på alle de krav Sveriges Muslimske Råd (SMR) listede op til de Svenske politkere, som bl.a. krav om indføresle af sharia på famileretten. De Svenske politikere afviste alle kravene, (det var valgår), men ikke specielt ihærdigt. Der var ingen stor offentlig forargelse, (som der ville have været i DK). Man afviste bare i lidt halv-forblommede vendinger SMR’s syv sider lange liste med krav, og så talte man iøvrigt ikke mere om det. Det gav mig det indtryk, (det er muligt jeg tager fejl selvfølgelig), at de Svenske politkere for længst har indset, at de enten må tage en benhård konfrotation, (optøjer, intifada m.v.), eller også må de før eller siden give efter bid for bid, krav for krav. Og der er det min overbevisning, at de Svenske politker evil vælge at give efter. SMR var bare lidt for tidligt ude, men tiden arbejder for dem, da det muslimske mindretal er i hastig vækst, både som følge af høje fertilitetsrater og en stadig tilstrømning af nye indvandrere fra den muslismke verden.

Hvad mener du?? Hvor tror du Sverige står??

Mosemanden

Posted: 6 november 2009 - 16:20 - Svar

Men kan godt forstå hvorfor “de anstændige” i Sverige er skide bange for Jimmie Åkesson , han er nemlig lige så “over”velopdragen og vingummi blød som kun Svenske politiker kan være det .
En hver dansk svigermors værste mareridt , da INGEN kan være så Emma Gad møder Peter Plysagtig uden der ligger nogen mørkt og dunklet under den tiltalene glasur . I hvert fald ikke i Danmark da . .

Jimmie Åkesson fik en fair behandling i går og som det også blev sagt i studiet , så kan han holde sig på knivsægens uden af skære sig , hvilket vel præcis er det der gør ham så forbandet farlig set fra “de anstændiges” synkende skude .
Havde han dog bare været lidt mere “Mogens Camre” kan man næste høre dem tænke når han på svensk tv lader dem afbryde ham og svine ham til uden han gør andet end at smile og svar pænt på deres vanvittige person angreb .

PeterK

Posted: 6 november 2009 - 19:06 - Svar

Vedrørende infiltrationsgraden og point-of-no-return, så ligger den langt under 50%. Noget kunne tyde på at et mindretal på under 3-5% holder sig nogenlunde i ro. Nærmer man sig de 10% opstår der problemer, og nærmer man sig de 20% er der lavintens borgerkrig, som i dele af Århus og store dele af København. Over 20% er der udbredt dhimmicifering, som i Sverige, England, og Holland.

Jeg har ikke tallene for andre diktatorike ideologier, men antallet af aktive nazister var ikke specielt stort i Tyskland, men der var mange medløbere og mennesker som for at beholde deres job og familiens underhold måtte melde sig ind og trække i partiuniformen. Kommunisterne var heller aldrig i flertal i Sovjet, og selv i lande som DDR var de ikke i flertal. Maoisterne havde aldrig flertal i Kina, og det gjaldt også PolPot og hele rækken vi kan liste op. Hvem har tallene? Hvornår opnår man den kritiske masse?

Sune

Posted: 6 november 2009 - 19:40 - Svar

Et spørgsmål!

Erik Meier Carlsen – staves i artiklen Meir.

Er det en ‘forstavelse’ – eller en sproglig finte mht.
forfædrende religionsoprindelse?

Mette

Posted: 6 november 2009 - 20:04 - Svar

Det var interessant og lidt patetisk at se, hvordan Uffe Østergaard snoede sig ud og ind og ikke ville se bort fra, at unge hr. Åkesson kan have en fortid som nazist. Det er øjensynligt blevet helt legalt at mænd sladrer ondskabsfuldt på åben skærm og uden skyggen af et bevis for deres ondskabsfuldheder. Føj for den lede, Uffe Østergaard.

Østergaards fortid behøver man derimod ikke at tvivle om. Han var betonkommunist. Jeg husker nok, da vi på uni fik udleveret hans opus om den marxistiske produktionsmetode og det antikke Rom. Jeg læste det flere gange og måtte give fortabt. Nok var jeg en del af “det arbejdede folk” – OK, som borgerligt sindet var jeg det ikke i hans øjne, men reelt set var jeg – men jeg fattede ikke, hvad han skrev, skønt han officielt var på barrikaderne for folket.

Det gjorde de andre heller ikke, og vi var ellers mange og meget forskellige.

Så blev Uffe indkaldt og fortalte charmerende om, hvad han mente, mens vi sad bomstille og tavse.

Da han var gået igen, sagde vores lærer storsmilende og stolt over denne pryd for universitetet, at nu havde vi alle forstået, hvad Uffe mente.

Der var stadig bomstille.

Bagefter sagde jeg til min veninde, at jeg stadig ikke havde fattet en brik, og hun brød ud i et uartigt grin og sagde, at det have .hun heller ikke. Men vi var også begge belastet af, at vi i forvejen havde videregående uddannelse og i mange år havde været i borgerlige erhverv. Hun drev endda egen forretning. Og derfra og til at forstå den mest succesrige og politisk korrekte marxist på stedet, var der åbenbart langt. “Folket” var de andre i elfenbenstårnet og i Bruxelles.

Her mange år efter har jeg fortsat ikke forstået, hvad Uffe mente, men nu gør det ikke mere noget, for i dag mener han vist noget andet, eller gør han? I hvert fald har han længe været “Jean Monnet professor”, dvs. lønnet til at bedrive EU-propaganda, og han er vist ansat på det, vi i gamle dage kaldte Handelshøjskolen i København.

Pudsigt nok har jeg altid haft en stærk fornemmelse af, at Uffe Østergaard i virkeligheden er skabsnational. Han har klistret til det nationale emne næsten hele sit liv og tilsyneladende både elsket og hadet det. Måske slår det igennem, at han kom fra Tønder og havde en far, der var officer og gik i støvler. Måske som dem han forestiller sig, at Åkesson kan have haft på. Men jeg vil ikke undre mig det mindste, hvis Østergaard en dag bliver bragende national eller i det mindste skandinavisk national.

  Thomas Bolding Hansen

  Posted: 6 november 2009 - 20:44 - Svar

  Nej da, han har ikke forandret sig, han har blot fundet ud af, at EU er det tætteste man kommer på politbureauet og langt uden om demokratiets træge virkelighed 🙂

  At de snakker om folket, har altid gennem hele marxismens historie, været et alibi for elitevælde.

  Det ligger i selve konceptet “proletariatets diktatur”, at det er et elitediktatur, hvor folket er en undskyldning, ikke ulig Hitler og Mussolini, hvis folk dog kun var et bestemt nationalt folk.

   Mette

   Posted: 6 november 2009 - 21:09 - Svar

   Ja, det vil jeg tro. 🙂

Mette

Posted: 6 november 2009 - 20:07 - Svar

Hvis det kan betale sig.

Niels Hansen

Posted: 6 november 2009 - 21:06 - Svar

OT: Fellow snaphaner jeg vil godt lige benytte lejligheden til at advare mod flour, i tandpasta og vand. Tro mig eller lad være, men gør jer selv den tjeneste at undersøge sagen selv. Flour giver knogleskørhed, knoglekræft, gør dig ufrugtbar, gør folk uintelligente og en masse andre uhyrligheder, det er en meget potent nervegift der bla. blev brugt af nazisterne og russerne til at gøre fanger mere medgørlige. Og den er skadelig i langt mindre koncentrationer end dem der findes i tandpasta og vandhanen (ikke alle steder). USA tilsætter 200.000 tons flour til drikkevandet hvert år.

Der er tonsvis af beviser på dette, undersøg sagen og drag jeres egne konklusioner men gør jer selv den tjeneste at undersøge det selv inden i afskriver mig som konspirationsidiot.

  LFPC

  Posted: 6 november 2009 - 22:04 - Svar

  Lige præcis denne teori er det umuligt for mig at tage seriøst når man har set Dr. Strangelove et utal af gange.

  Men spørgsmålet om livsstilsvalg og -fravalg er interessant, omend nok temmelig perifert for denne blogs udsynsradius. Min indvending til det du skriver her ville være, at du helt selektivt udvælger en ud af et astronomisk højt antal sundhedsrisici, og gør den til et slags omdrejningspunkt.

  Drikker du aldrig mælk fra papkarton? Skadelige stoffer fra plasticforingen. Drikker du nogensinde alkohol? Så har du forhøjet risiko for kræft i mund, svælg, spiserør og de indre organer. Tager du nogensinde på charterferie? Forøget dosis kosmisk stråling i de højder fly bevæger sig. Har du fået checket om materialerne i din bolig udsender mere radongas end anbefalet? Mange mennesker skønnes at dø hvert år som følge af dette. Aspartam, hvad skal man tro? osv. osv.

  Vi vælger alle i større eller mindre grad livsstilsstrategier ud fra hvad vi har læst og hørt, på mere eller mindre velinformeret basis. Prøv at læse livsstilsbloggen jp.dk. Ikke hver dag, men hver eneste dag, har de en historie om et eller andet i folks liv der er sundhedsskadeligt. De planter disse historier helt kynisk, fordi ‘health scares’ trækker kunder i butikken. Tit kan man huske at man engang samme sted har læst præcist det modsatte. Der er ingen hoved eller hale på det, og konsekvensen hvis man skulle følge alle advarslerne ville være at pakke sig ind i vat og ligge for nedrullede gardiner hele dagen. Indtil de finder ud af at vat udsender farlige stoffer.

  Måske er det sandt eller delvist sandt, de oplysninger om fluor du henviser til. Vil jeg indrette mit liv efter det? Næh. Sådan fokuserer vi så forskelligt.

   Niels Hansen

   Posted: 6 november 2009 - 22:37 - Svar

   Så må jeg spørge, hvad er det du ikke tror på? At flour er skadeligt? Eller er det ikke skadeligt nok i forhold til andre ting eller hvor er dine indvendinger?

   Jeg vil meget gerne sende dig dokumentation for mine påstande, hvis du er interesseret

    LFPC

    Posted: 6 november 2009 - 22:58 -

    Nej, læs den sidste sætning jeg skrev. Pointen var overhovedet ikke om det er sandt eller ej, men at vi alle vælger livsstrategier ud fra personlige idiosynkrasier, og sikkert også tilfældigheder. Læs hvad jeg skrev om andre sundhedsrisici – har du f. eks. fået checket koncentrationen af radongas i din bolig?

    Dokumentation er overflødig, for jeg har ikke den faglige eksperstise til at bedømme om det er lødigt eller ej.

   Niels Hansen

   Posted: 6 november 2009 - 22:45 - Svar

   Kan det ikke undre dig at huller i tænderne åbenbart er så vigtigt at forebygge så de sætter milliarder af til dette ene formål og kunstigt tilsætter flour til drikkevandet af denne ene årsag?

   Burde de ikke tilsætte mineraler og vitaminer også i forebyggende øjemed?

   http://www.fluoridealert.org/carton-affidavit.htm

   Niels Hansen

   Posted: 6 november 2009 - 22:54 - Svar

   Det der fik mig til at undersøge sagen er at jeg havde en fornemmelse, dog uden at kunne dokumentere det, af at mennesket gennemsnitligt blev klogere for hver generation indtil en gang i midten af sidste århundrede hvor det pludseligt gik drastisk ned af bakke. Så undersøgte jeg stoffer der kunne gøre folk uintelligente, og det første der sprang i øjnene var flour.

   Flour passer også fint med tidspunktet i sidste århundrede, med knogleskørhed og manglende frugtbarhed i vesten. Jeg kan dog ikke finde ud af om vi i gennemsnit er blevet dummere da det er svært at bevise, men meget tyder i den retning.

    Victor

    Posted: 6 november 2009 - 23:15 -

    Altså – knogleskørhed har såmænd eksisteret altid. Tænk på kulsoen eller tordenkalven. Jeg har en serie fotos af min familie på Langeland i midten af 1800-tallet, og der havde de ældre kvinder udpræget osteoporose.

    Hvis der har været en “eksplosion” i antallet af osteoporose, så hænger det vel primært sammen med en stigning i vores gennemsnitslevealder. Du tænker måske på skeletal fluorosis, men den lidelse er mest udpræget på subkontinentet og i Kina – fordi der er et, naturligt, forhøjet fluor-indhold i drikkevandet.

    Niels Hansen

    Posted: 6 november 2009 - 23:19 -

    Ok Victor så streg osteoporose, det der bekymrer mig er intelligens, også der har man i Kina set en nøje sammenhæng mellem intelligens (eller manglen på samme) og indholdet af flour i drikkevandet.

    LFPC

    Posted: 6 november 2009 - 23:26 -

    Ripper:

    Mandrake. Mandrake, have you never wondered why I drink only distilled water, or rain water, and only pure grain alcohol?

    Mandrake:

    Well it did occur to me, Jack, yes.

    Ripper:

    Have you ever heard of a thing called fluoridation? Fluoridation of water?

    Mandrake:

    Ah, yes, I have heard of that, Jack. Yes.

    Ripper:

    Well do you now what it is?

    Mandrake:

    No. No, I don’t know what it is. No.

    Ripper:

    Do you realize that fluoridation is the most monstrously conceived and dangerous communist plot we have ever had to face? […]

    Ripper stands and exchanges fire with attacking troops. Enemy fire subsides.

    Mandrake:

    laughs Jack, don’t you think we’d be better off in some other part of the room, away from all this flying glass?

    Ripper:

    Ah, naah. We’re ok here. Mandrake, do you realize that in addition to fluoridated water, why, there are studies underway to fluoridate salt, flour, fruit juices, soup, sugar, milk, ice cream? Ice cream, Mandrake. Children’s ice cream?

    Mandrake:

    Good Lord.

    Ripper:

    You know when fluoridation first began?

    Mandrake:

    No. No, I don’t, Jack. No.

    Ripper:

    Nineteen hundred and forty six. Nineteen fortysix, Mandrake. How does that coincide with your postwar commie conspiracy, huh? It’s incredibly obvious, isn’t it? A foreign substance is introduced into our precious bodily fluids without the knowledge of the individual, and certainly without any choice. That’s the way your hard core commie works.

    Mandrake:

    Jack… Jack, listen, tell me, ah… when did you first become, well, develop this theory.

    Ripper:

    Well, I ah, I I first became aware of it, Mandrake, during the physical act of love.

    Mandrake:

    sighs fearfully

    Ripper:

    Yes a profound sense of fatigue, a feeling of emptiness followed. Luckily I was able to interpret these feelings correctly: loss of essence.

    Mandrake:

    Yes…

    RiRipper:

    I can assure you it has not recurred, Mandrake. Women… women sense my power, and they seek the life essence. I do not avoid women, Mandrake, but I do deny them my essence.

    Mandrake:

    Heh heh… yes.

    Niels Hansen

    Posted: 6 november 2009 - 23:46 -

    Haha LPFC, jeg har ikke set den, men efter som Orwells bog også nærmest er virkelighed idag gør det ikke påstanden mindre sand at den har optrådt i en bog eller film 🙂

    Jeg pakker mine teorier sammen og holder mig fra flour 🙂

    Niels Hansen

    Posted: 6 november 2009 - 23:47 -

    * LFPC

Niels Hansen

Posted: 6 november 2009 - 23:10 - Svar

Inden du afskriver mig helt så prøv lige at søge på google med disse ord “fluoride and intelligence” og læs lidt af det der dukker frem, Kineserne har bla. lavet en del undersøgelser der viser en nøje sammenhæng mellem indholdet af flour i drikkevand og børns intelligens.

Niels Hansen

Posted: 6 november 2009 - 23:16 - Svar

Du siger at det er temmelig perifert for denne blogs udsynsradius, det kan godt være, det kan også godt være at der er en sammenhæng med det denne blog beskæftiger sig med.

Vivian

Posted: 7 november 2009 - 01:10 - Svar

GRATIS FLOURTANDPASTE TIL MUSLIMERNE!!!

  Niels Hansen

  Posted: 7 november 2009 - 01:50 - Svar

  Nej!! Ikke mere flour til dem, de har vist rigeligt i deres drikkevand i forvejen

LFPC

Posted: 7 november 2009 - 01:59 - Svar

‘Backlash’ mod muslimer:

Jeg opfordrer af og til folk til at google ordene ‘backlash muslims’, fordi det er så lammende stereotype hits man får: Mainstreammedier der bevidstløst holder mikrofonen frem for muslimer der ‘frygter’ at nu bliver de til ofre for gallopperende had. Dette eksempel er slemt, men desværre typisk – årsdagen for 9/11 gøres til en tudehistorie om en muslimsk kvinde der får så ondt i maven af frygt for hvad amerikanerne kan finde på – fra MSNBC:

For Muslims, backlash fear builds each 9/11
Many in U.S. of Islamic faith still struggle through anniversary of attacks

Hold øje med disse afledningsmanøvrer i den aktuelle sag. Mainstreammedierne falder pladask for offerrollespil.

  Niels Hansen

  Posted: 7 november 2009 - 03:06 - Svar

  Ja det er det samme hver gang selvom vi endnu ikke har set disse hævnaktioner, men masser af muslimske terroraktioner.

  Der er iøvrigt en underlig ting ved den nye skudepisode, først sagde de tre gerningsmænd, 11 døde og 31 sårede.
  Nu siger de en gerningsmand, 13 døde og 31 sårede. Der er altså kommet to gerningsmænd mindre, og to døde mere men de to døde var ikke en del af de sårede, hvor kom de så fra?

   Niels Hansen

   Posted: 7 november 2009 - 03:10 - Svar

   Desuden havde gerningsmanden en pistol og en revolver, han har altså max 15 skud ialt uden at genlade, men det er lykkedes ham at såre eller dræbe 44 mennesker hvoraf flere er ramt af mere end et skud. Han har altså ladet sin revolver og pistol mindst fire gange uden at blive skudt og uden at folk er nået væk i mellemtiden, hvis han altså virkelig var alene om det.

   Niels Hansen

   Posted: 7 november 2009 - 03:38 - Svar

   Her kan du læse hvad muslimerne virkelig tænker om angrebet istedet for al deres taqiyya i medierne: http://www.revolutionmuslim.com/

Emeritus

Posted: 7 november 2009 - 11:38 - Svar

‘…Antallet af asylansøgere er næsten fordoblet på tre år, og over halvdelen bliver nu anerkendt som flygtninge. I årets første otte måneder er 2.182 asylansøgere kommet til Danmark. Det er en stigning på 86 pct. i forhold til samme periode i 2006 og ifølge FN’S flygtningeorgan UNHCR en markant højere procentvis tilstrømning end i hele EU. Flygtninge strømmer til Danmark og Bagmænd har frit spil, BT, (ikke online.) Asylsøgende første halvår 2009, der er endnu langt til svenske og norske tal. (Dansk Folkeparti vil give helt op til 200.000 kr. til udlændinge, der frivilligt rejser hjem. Aftale om at stramme udlændingeregler.)…’

Jeg er nok kommet lidt for sent ind på denne tråd. Alligevel. Inden finanslovforhandlingerne er gået i gang, koncentrerer DF sig mere om familiesammenføringerne, som Metock-dommen har haft væsentlig indflydelse på, siden den blev afsagt. Så der er formentlig god mening i, hvad DF gør. Uanset hvad, er tilstrømningen under de nuværende politiske betingelser ødelæggende på langt sigt. I begge tilfælde er der tale om smugling. To former: én er det tilladte Metoc-smugleri og en anden det forbudte menneskesmugleri.

Måske er jeg galt afmarcheret, men det er min opfattelse, at EU-domstolens Metock-smugleri er langt den mest ødelæggende enkeltforanstaltning for nationalstatens økonomi og overlevelse. Hvad økonomien angår, ser det ud til, at Stat og D.A. har delt det økonomiske mellemværende mellem sig. D.A. beholder det positive udbytte af de frit indvandrede hænders arbejdskraft, som de åbenbart ikke kan undvære, hvis der skal ‘skabes vækst i samfundet’, mens stat og kommuner deler de sociale udgifter mellem sig, når hele den uarbejdsdygtige, pukkelryggede familie skal forsørges i de næste generationer. (‘Jeg ik’ arbejd’ – ont i fod.’). Har jeg mon ret i det? – Da forældre, onkler, tanter, kusiner, fætre, og hvad ved jeg har ret til at følge med den frie arbejdskraft ind i landet under kuriøse ordninger, er det som bekendt mange penge, det drejer sig om. Hvorfra skal de penge mon tages?

Skatten.

Hvem har financieret den finanslov, der forhandles om? De arbejdsduelige i dette land.
Hvorfor bliver det da mere og mere tvingende nødvendigt med en skattereform? Fordi flere arbejdsduelige snart går på pension? Næppe. Det skal der være råd til. Eller fordi Metock-dommen på en eller anden måde skal kunne financieres? Sikkert. Eller for at vi kan opretholde velfærdsniveauet. Og for hvem? Eller fordi vi ikke har råd til det hele? Hvad er det hele? Tager jeg fejl her? De familiesammenførte er de facto for tung en byrde? Derfor skattereform? – De familiesammenførte er jo ikke i stand til at arbejde, ellers ville de vel gøre det og ikke bare være sammenførte. Så de familiesammenførte må vel betragtes på linie med alle andre bistandstrængende.

Jeg har et forslag! Arbejdsmarkedsreform. Det er det, der skal til. Lad erhvervslivet tage det fulde økonomiske ansvar for de familiesammenførte. Det er jo udelukkende erhvervslivets behov for arbejdskraftens frie bevægelighed, der bringer de familiesammenførte hertil – ikke? Hvad skulle det ellers være? Der er absolut ingen grund til at smøre så stor en udgift – som familiesammenføringer er – af på samfundet. Samfundet har jo ikke råd. En sådan ordning ville automatisk kunne sænke skatten og tiltrække KVALIFICERET udenlandsk arbejdskraft. FIRMAET betaler jo for familiens underhold og skatten er derfor lav! Behovet for arbejdskraftens frie bevægelighed ville blive reguleret på en helt anderledes naturlig måde, end det foregår i dag – og firmaerne har sagtens råd til at sætte standarden, lige som Tandberg i Norge gjorde i sine velmagtsdage. I endu ældre dage byggede de store virksomheder arbejderboliger til deres ansatte, hvor de kunne bo i tryghed sammen med deres familier. Tag ud og bese det gamle industrikvarter i Valby og bydelens gamle arbejderboliger, hvis I ikke tror mig. Det er en brandgod idé, jeg dér har fået – synes jeg selv.

Med venlig hilsen

  Bjovulf

  Posted: 7 november 2009 - 17:16 - Svar

  Ja, glimrende ide – mere BRUGER-betaling på disse områder
  må lige være sagen. Så kan vi få at se, hvor gode de “gode”
  egentlig er, når det virkelig kommer til stykket 🙂

  Janne

  Posted: 7 november 2009 - 18:22 - Svar

  “Det er en brandgod idé, jeg dér har fået – synes jeg selv.”

  Det synes jeg også, Emeritus. Rigtig god idé! 🙂

Vivi Andersen

Posted: 7 november 2009 - 19:36 - Svar

EMERITUS

Vil du fluks sende dette dit forslag til regeringen samt Folketinget !

For ja, det ER nemlig sådan det skal skrues sammen .

Samfundet kan ikke blive ved med at betale for disse udgiftstunge familiesammenførte ej heller for de der står på spring takket været EuroMed + Søjle 4 og den indbyggede ret til arbejdskraftens frie bevægelighed …. som vores kommende Partnerlande, de arabisk-islamiske Middelhavslandes befolkninger får adgang til.

På et eller andet tidspunkt i en ikke videre fjern fremtid vil økonomien totalt kulsejle fordi vi har fået alt for mange hertil der ikke kan bidrage positivt til fællesskabet, men kun trække på det.

Desuden er der vist noget med 50 + millioner af sorte, muslimske afrikanere som EU har tænkt sig vi også skal have ombord i EU-landene – og som EU forlængst er gået igang med at finde !

Emeritus

Posted: 7 november 2009 - 22:32 - Svar

Kære Bjowulf, samt Janne og Vivi med de yndefulde komplimenter og store viden om fælles emner:

I frister mig.

Sommetider er det nødvendigt at genopdage fortiden for at kunne forny sig i fremtiden.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 7 november 2009 - 23:49 - Svar

Supplement.

Jeg tænker stadig over det.

Man kunne sådan set også i et bredt politisk forlig garantere en privatfinancieret, social firmapraksis og sikre firmaernes menneskelige ansvar ved at indføre en statsligt garanteret og betalt repatrieringsordning, når firmaerne krakker, og det viser sig, at selskabet end ikke kan finde pengene til at sende de familiesammenførte og arbejdsstyrken samlet hjem til det eller de lande, de kom fra. Det kan man sagtens tænke sig kunne ske i stor målestok under depressioner, som dem vi havde i trediverne. Det vil der naturligvis være råd til, fordi pengene ikke er afsat til uendelig forsørgelse, men kun figurerer som éngangsudgifter.

En sådan privatfinancieret firmaordning, som staten med fornuft har fralagt sig ethvert ansvar har overfor, skulle jo nødigt medføre et hjemløst pjalteproletariat her i landet, efter at produktionen er ophørt og de private kilder til understøttelse derfor er tørret ind.

Med venlig hilsen

Leave a Comment