18
nov
Seneste opdatering: 19/11-09 kl. 1142
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Kirkebrande er ikke usædvanlige i Sverige efter hukommelsen. Jeg kender ikke en samlet oversigt, men den ville være bekymrende.

Kirchenbrand_in_Ove_249175b

En brand ødelagde et kirkegårdskapel mandag morgen i Over-distriktet i Harburg ved Hamburg. Politiet betegner det som pyromani. Det er tredje gang kapellet brænder. Indtil de tidlige morgentimer kæmpede omkring 120 redningsfolk mod flammerne. Men,de havde ingen chance. Den stråtækte, genopbyggede kirke brændte ned. Klokketårnet blev også alvorligt skadet, og er nu i akut fare for at  styrte sammen. Og dette var ikke den første brand: Efter at kirken blev ødelagt i påsken 2003 og efterfølgende genopbygget, slog pyromanerne til igen den 27. september i år. Et stråtag blev sat i brand og alvorligt beskadiget udefra. Taget var under renovation, så det indre af kirken var tom.

“I julen skulle der igen have være gudstjeneste”, siger Bernd Abesser (55). Præsten er ked af hændelsen. “Det ser ud som om nogen ønskede at gøre deres arbejde færdigt” ,siger han. Da brandstifterne ikke er pågrebet, vil politiet nu foretage flere kontrolbesøg. Vidner opfordres indtrængende til at melde sig. Skaderne beløber sig til 100.000 Euro. KIRCHE IN OVER AUSGEBRANNT. Fotoserie.

Münster – En gruppe af unge angreb søndag eftermiddag en kirke i Berg Fidel i Münster. En af dem slog kirkedøren ind, da en ansat i kirken ville tale ham til orden. En repræsentant for sognet blev forulempet og spyttet på af de unge. Politiet anholdt de unge urostiftere i kirken, hvor de havde lavet en del hærværk. Ifølge politiet er de ukendte unge i alderen 15 til 17 år. De var fra 1,65 til 1,67 meter høje, havde mørkt slikket hår, og bar jakker og joggingbukser.Vidneoplysninger skal sendes til Münster Politi. Jugendliche randalieren in Kirche (Snaphanens delvise  oversættelse)

CIA: EU kollapser inden for 15 år

Om det går på den ene eller en anden måde er hinsides EU-borgernes rækkevidde. De store linjer kan vi næppe rokke ved. Spørgsmålet man alligevel må stille sig er: Hvad er værst, et forkromet og i stigende grad udemokratisk EU på skinner, eller dette opløsningsscenarie med hvad det medfører af rædsler, men dog med mulighed for nationalstaternes suveræne indgriben? Via Gates of Vienna (LFPC):

THE CIA has predicted that the European Union will break-up within 15 years unless it radically reforms its ailing welfare systems. The report by the intelligence agency, which forecasts how the world will look in 2020, warns that Europe could be dragged into economic decline by its ageing population. It also predicts the end of Nato and post-1945 military alliances.

In a devastating indictment of EU economic prospects, the report warns: “The current EU welfare state is unsustainable and the lack of any economic revitalisation could lead to the splintering or, at worst, disintegration of the EU, undermining its ambitions to play a heavyweight international role.” […]

The report says: “Either European countries adapt their workforces, reform their social welfare, education and tax systems, and accommodate growing immigrant populations [chiefly from Muslim countries] or they face a period of protracted economic stasis.” As a result of the increased immigration needed, the report predicts that Europe’s Muslim population is set to increase from around 13% today to between 22% and 37% of the population by 2025, potentially triggering tensions.

The report predicts that America’s relationships with Europe will be “dramatically altered” over the next 15 years, in a move away from post-Second World War institutions. Nato could disappear and be replaced by increased EU action. […] CIA gives grim warning on European prospects

Update: Det gik vist lidt vel stærkt her: Artiklen der linkes til er faktisk dateret 16.1.2005. Angivelserne for den muslimske befolkningsandel i Europa er dog så interessante i deres divergens fra hvad vi ellers får at vide, at det er værd at have dem i baghånden som (formodet) kvalificeret dokumentation. Bemærk også den implicitte advarsel i ordet “accomodate” – hvis vi ikke føjer os for dem giver de os store problemer.

Da da daaah…………

Valgaften, valgflæsk med to dejlige damer, men med TV:  DR Cirkusbygningen, Villy ” Hope & Yes we can”, det er stort. Breaking news fra Horsens Rådhus. Tænd for de blå og røde borde. Landslide Norddjurs. Nedtælling til exit poll fra Endelaveeeeee:

Hvem laver DR TV for for tre milliarder kroner ? Døgnanbragte børn og ægtepar der vil slippe for hinanden ? Da røgen havde lagt sig i cirkusbygningen i Jernbanegade, var det meste uforandret. Men vi havde overværet en revolution på DR, hvor form og indhold havde byttet plads, som aldrig før. Kim Bildsøe blev for mit magiske øje til Eddie Skoller, og rundt omkring ham dansede heste, giraffer og elefanter, ligesom i Cirkus Schumanns tid. Nede i skærmens højre hjørne var der et akvarium af digitale guldfisk. Det koster tre milliarder, at blive tiltalt som en sinke. Mobilen ringede, men jeg satte den på omstilling til Volmer Sørensen, Svend Petersen, Flemming Madsen og TV-Teatret, da jeg var optaget af sager af betydning for Danmarks-historien: Frank Jensen var hjerteligt rørt over sit hold-kæft bolsche med tjenestebil og chauffør. Lene Espersen var glad,  Line Barfoed rigtig, rigtig var glad, Villy var rigtig eventyrligt glad med manus. Alle var rigtig, rigtig glade. Den kreative klasse gik med Villy til sambafest. DF markant frem. De Radikale på vej mod udslettelse. Det tager nogle år at dø, selv for partier der tror, at politik handler om at sige det, man mener. Man ved det tager tid, når selv Anders Samuelsens parti lever endnu. DR´s udsendte festede igennem på Karrierebar, hvor den så er, deres tøser stod foran rådhuse og frøs og måtte låne tilfældige herre-frakker. Betyder det altsammen noget ? Vi aner det ikke, vi får ikke penge for at ane noget, men vi tror, at når der kommer rigtige boller på suppen til næste folketingsvalg, har oppositionen beskedne chancer. Til trods for kulørte lamper og nedtælling til guldfisk. Men når den synker, vil det blive Götterdämmerung og Bismarcks sidste kamp live, for i Skærsilden sender de  DR døgnet rundt. Exit poll, Flakfortet.

– Tak og lov for Det Hvide Lam. De har ikke TV og man må ryge  pibe alt det man vil og valgsproget er, vi klarer det nok alligevel, selv uden Michael Christiansen og Peter Mogensen og mængder af selvoppustelige tv-kändissar, vi overhovedet ikke kender.

valg-011

Melanie Phillips’ lakmusprøve for moderation

Der er en yderligere vinkel her: Dét at synet på Israel ikke er spredt over flere opfattelser som i den ikke-muslimske verden, men er lammende konsistent som Phillips gør opmærksom på, er et upåagtet bevis på at de muslimske mindretal i vore lande ikke er en gruppe som andre. Man deler sig ikke efter anskuelser når det drejer sig om Israel, man marcherer i takt (LFPC).

[…] So it is very important to separate moderate Muslims from Islamists. But how can you tell a genuine moderate from the dissimulators?

I myself have stumbled in this area. Having believed that the government-funded “anti-Islamist” campaigner Ed Husain was as advertised, I and many others were rudely disabused of that notion recently when he sprang to the defence of the Muslim Council of Britain’s spokesman Inayat Bunglawala, who openly declares he wants Britain to become an Islamic state and who has refused to condemn the Islamic practice of stoning to death. […]

I do indeed think that the issue that defines true Muslim moderation is the absence of hostility towards Israel and, by extension, the Jewish people.

There are some Muslims who have zero prejudice towards Israel and the Jews. I have met a few of them — and there are indeed only a very few. They are excessively brave people.

They have to be — because even among Muslims who would never have any truck with sharia law or Islamist violence, theologically-based prejudice against Israel and the Jews runs very deep indeed.

Those who are free of such bigotry have the integrity to reject that theology. They are true moderates because, in supporting Israel’s defence against those who want to extinguish it as a Jewish state, they are on the side of truth against lies, justice against injustice and freedom against murderous tyranny. […] Melanie Phillips: My moderate-Muslim test


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 18 november 2009 - 06:19 - Svar

HelgeD-H

Posted: 18 november 2009 - 08:32 - Svar

Har i set ? : DF-borgmester Carl Christian Ebbesen er ikke velkommen på Nørrebro.
http://nyheder.dk.msn.com/nyheder.aspx?cp-documentid=150928755
Nørrebro er jo også sørgeligvis blevet en islamenklave i hjertet af det røde København.

  Janne

  Posted: 18 november 2009 - 13:23 - Svar

  De er gode til at udstille deres veludviklede demokatiske analfabetisme.

   Janne

   Posted: 18 november 2009 - 13:32 - Svar

   Gider I at putte et r ind i demokatiske, tak så mycket.

Pk

Posted: 18 november 2009 - 12:44 - Svar

Stor sejr til Fruerne Auken og Jelved.
Ja , og især Islam..
På en måde er det synd,kan godt lide mit land, men hvad kan jeg stille op
mod så mægtige kræfter.

JensH

Posted: 18 november 2009 - 13:05 - Svar

“Muslim population is set to increase from around 13% today to between 22% and 37% of the population by 2025, potentially triggering tensions.”

Hvor har CIA de 13 procent fra?? Normalt hører vi her i Europa fra ‘officelt hold’ at der ‘kun’ er omkring 5 procent?? Prøver den Europæiske elite i de gedulgte at skabe et fait accompli, som Europæerne om et par år -når de forhåbentlig gennemskuer alle løgnene- alligevel ikke kan gøre andet ved end at bare acceptere ‘tingenes tilstand’.

Som svar på LFPC’s spørgsmål vil jeg sige jeg af to onder foretrækker ‘opløsningsscenariet’. Til trods for alle ubehagelighederne , så giver dette scenarie dog det mindste et håb om at der er ‘light at the end of the tunnel’.

  LFPC

  Posted: 18 november 2009 - 13:18 - Svar

  Ja, tanken om at bureaukrater og domstole uden for demokratisk kontrol skal bestemme over os er den værste. Tænk, at vi 20 år efter Murens fald skal til ikke at tage frihed for noget givet.

  Jeg bed også mærke i procentangivelserne, som jo harmonerer bedre med hvad vi selv kan iagttage og udlede. Man bliver faktisk lidt mistænksom for om disse oplysninger her i Europa bliver fortiet og beløjet, for at skabe et fait accompli.

Janne

Posted: 18 november 2009 - 13:27 - Svar

OT

Sharia stener endnu en kvinde ihjel i Somalia.

“For anden gang på en måned straffer Somalias islamister utroskab med stening til døden.”

h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/346439:Udland–Kvinde-stenet-til- doede-i-Somalia

Universalgeni

Posted: 18 november 2009 - 14:29 - Svar

Det er primært muslimer, der belaster velfærdsstaten. Kvinderne må i vid udstrækning ikke arbejde. De må ikke ikke omgås andre mænd. De går i stedet hjemme og får mange børn. Det medfører en stor familie, der skal forsørges på kun een indtægt. Det er lig med fattigdom. Hvilket er lig med offentlige tilskud. I Danmark er det hver femte skattekrone, der går til omkostninger forbundet med indvandring (læs muslimer).

Hertil kommer indavl. Det berømte fætter-kusineægteskab. Hver fjerde pakistaner har diabetes 2. Hver 12. tyrker. Tallene for andre muslimske indvandrere menes at ligge der imellem. Problemet erkendes ikke pga. betegnelsen “medfødte sygdomme”. Læger definerer disse som værende sygdomme eller tilstande, der konstateres indenfor barnets første 48 levetimer. Men som diabetestallene afslører, er antallet af medfødte lidelse, der dukker op senere i livet, astronomisk højt. Ingen har fortalt politikerne om denne definition på medfødte sygdomme. Ikke mindre end 40 procent af menneskeheden er bærer af et gen, der kan udløse en bestemt slags sukkersyge. En anden form er der 20 procent, der er bærere af. Og når både fætter og kusine har genet, ja, så er den hjemme: kronisk syge børn. Anyway:

Det, der dræber vores velfærd, er: muslimers koranforskrevne levevis. Den islamiske familiestruktur har medført, at hele Mellemøsten er uarbejdsdygtig. Eksempelvis eksporterer de 22 medlemslande i the Arab League mindre end Finland. Ja, faktisk mindre en Nokia alene. Indavl, sygdom, tvangsægteskaber, indespærrede barnekoner uden uddannelse og uden job, flerkoneri. Find selv på mere.

Islam er en tragedie.

Sukkersyge hos muslimer:
h ttp://www.ugeskriftet.dk/portal/page/portal/LAEGERDK/UGESKRIFT_FOR_LAE GER/TIDLIGERE_NUMRE/2004/UFL_2004_49/UFL__2004_49_46027
h ttp://www.berlingske.dk/viden/gen-sukkersyge-fundet
h ttp://ing.dk/artikel/83362-forskere-finder-gener-for-sukkersyger

  LFPC

  Posted: 18 november 2009 - 15:15 - Svar

  Ja, almindelig logik siger at det ikke i længden er holdbart at bruge svimlende milliardbeløb på en gruppe der ikke kan ‘integreres’. Hvor mange hofteoperationer eller plejehjemspladser kunne de min. 40 mia. kr. årligt som vi iflg. Rockwoolfonden bruger på udlændingeområdet have været omsat i?

  Jeg anser det for utænkeligt at europæiske borgere i større tal vil vende sig mod politiske partier der – stuerent eller ikke-stuerent – vil forholde sig til denne ubesmykkede virkelighed. Det kommer efter min vurdering til at køre efter sin egen indre dynamik, dvs. nedad, med en masse ubekendte faktorer der vil bestemme det nærmere forløb.

  Og skulle europæerne i større tal gøre oprør er det så sikkert som amen i de tilbageværende kirker, at vi ingen venner og allierede har der vil bakke os op. Eliterne vil slå befolkningerne ned med hård hånd så længe det er muligt, internationale organer og domstole vil vælge side med fjenden, og USA ville formentlig bombe os på plads for at indynde sig hos den muslimske verden, jfr. Serbien.

   Universalgeni

   Posted: 18 november 2009 - 15:39 - Svar

   Det er rigtigt, at alt for mange ikke vil integreres. Muslimer må ikke have en vantro chef i følge deres skrifter. Derfor har de alle de butikker, kiosker, pizzeriaer, grønthandler, hvor der ikke ansættes kvinder eller vantro. Eller de kører taxi. Man forsøger at begrænse berøringsfladen med de vantro.

   Men hvad der er endnu værre er, at så mange heller ikke kunne integrere, hvis de ville. Sukkersyge er ikke det eneste, man får af indavl. Fysiske handikap, psykiske sygdomme, medicinske sygdomme, udviklingshæmmede. Masser af muslimer har et utal af disse tilstande på een gang. Med andre ord: de er ikke i stand til at deltage i arbejdsmarkedet, fritidsinteresser mv.

Universalgeni

Posted: 18 november 2009 - 14:44 - Svar

Glemte kilden til den arabiske export, som er en officiel FN-rapport fra UNDP. Pdf: http://www.arab-hdr.org/publications/other/undp/hdr/2000/arab/poverty2 000.pdf

  Universalgeni

  Posted: 18 november 2009 - 14:56 - Svar

  Tallet er exporten uden olieindtægterne, naturligvis.

JensH

Posted: 19 november 2009 - 11:47 - Svar

@LFPC skriver:

“Ja, almindelig logik siger at det ikke i længden er holdbart at bruge svimlende milliardbeløb på en gruppe der ikke kan ‘integreres’”

Det er et interessant emne LFPC tager op der, og han er faktisk ikke den første der har gjort sig nogle tanker om det. Hvis vi et øjeblik ser bort fra scenariet med et umiddelbart forstående økonomisk kollaps for de vest-Europæiske velfærdsstater, så er der såvidt jeg kan se blevet beskrevet to grundlæggende scenarier.

Det første er det som bl.a. Lars Olsen, (journalist, forfatter og socialdemokrat), har beskrevet i sin bog “Det Delte Danmark”. I dtte scenarie bliver den ‘solidariske’ velfærdsstat undergravet af middelklassen stigende ulyst til at finansiere den. Grunden til denne stigende modvilje skal findes i, at udgifterne til de (muslimske) paralellsamfund udgør en stadig større del af de samlede udgifter, og da middelklassen og de muslimske samfund lever i paralell-samfund, med fundamentalt forskellige normer og værdier, (og der samtidig udgår en masse kriminalitet og vold), fra de muslimske paralellsamfund, så mister den (danske) middelklasse viljen til at finansiere velfærdsstaten, og klarer sig i stedet med privat-forsikringer. Personlig tror jeg ikke på Lars Olsens scenarie, da han glemmer at tage højde for det man kalder ‘velfærds-koalitionen’, d.v.s. at mere end halvdelen af vælgerne har deres udkomme af de offentlige kasser, enten i form af løn eller overførselsindkomst. Denne ‘koalition’ er meget naturligt lodret imod indskrænkninger af velfærdsstaten, og ‘kan stemme alle andre ned’ ved valgene.

Det andet scenarie er det som jeg har læst Henry Broder, (eller Gunnar Heinsohn), har udmalet for fremtiden for de vest-Europæiske velfærdsstater, (incl Danmark). Dette scenarie tager sit udgangspunkt i, at grundet både den demografiske udvikling og ‘ældrebyrden’, så vil den veluddannede Europæiske arbejdsstyrke skulle se frem til at skulle forsørge stadig flere på overførselsindkomst. Ældrebyrden behøver vist ikke nogen nærmere ‘præsentation’, men mht. den demografiske udvikling, så kan det konsateres at speceilt muslimske indvandrere hænger fast i permanent offentlig forsørgelse, og dette er et ‘fænomen’ som gentager sig for 2. og 3. generations indvandrere fra den muslimske verden. Alt i alt vil dette resultere i, at der bliver lagt flere og flere byrder over på en relativt mindre og mindre arbejdsstyrke af veluddannede, der således kan se frem til stigende skatter og øget arbejdstid. Dtte skulle så ifølge dette scenarie betyde, at en stadig større del af den veluddannede Europæiske arbejdskaft emigrerer til f.eks. USA eller Canada, hvilket så igen vil lægge yderligere byrder på de tilbageblevne dele af arbejdsstyrken, hvilket naturligt vil sætte yderliger eskub på udvandringen af de veluddannnede.

Det er dette sidste scenarie, (jeg mener det Henry Broder der kom med det), jeg tror vil blive en realistisk udvikling for Vest-Europa., og som i sidste ende vil underminiere disse omfattende og generøse velfærdsstater. Denne udvikling vil ihvertfald i begyndelsen foregå helt stille og uden for offentlighedens radar. Der vil bare som idag blive offentliggjort statistikker over indvandring og udvandring i de forskellige Vest-Europæiske lande, men uden at det giver anledning til nogen form for ‘ophedet’ debat. Fordi hvis politikerne for alvor skal til at diskutere hvad der kan gøres for at fastholde den veluddannede arbejdskraft, så skal de virkelig til træde et vælger-flertal over tæerne.

  Peter Buch

  Posted: 19 november 2009 - 19:39 - Svar

  JensH
  “…glemmer at tage højde for …at mere end halvdelen af vælgerne har deres udkomme af de offentlige kasser, enten i form af løn eller overførselsindkomst. Denne ‘koalition’ er meget naturligt lodret imod indskrænkninger af velfærdsstaten, og ‘kan stemme alle andre ned’ ved valgene.”.

  Personligt har jeg været ansat langt størstedelen af mit arbejdsliv i en offentlig stilling uden at mene en stor offentlig sektor på nogen måde er noget særlig velegnet, jeg har blot ikke kunnet få, eller haft længerevarende ansættelser i det private erhversliv og heller ikke tilstrækkelige evner til at blive selvstændig.

  Det ene eller andet scenarie, du nævner, udelader at tage højde for at meget lidt med hensyn til villighed til skatteopkrævning adskiller den hævdede borgerlighed, den borgerlige regering eller hvad der ellers anvendes af ordlyd for at beskrive den nuværende regering fra tidligere regeringer. Der eksisterer simpelt hen ikke i Danmark nogen udbredt modstand mod enorme beløb omfordeles selv til mennesker, der reelt ikke har behov for det, ejheller er der stor modstand mod det offentliges næsten enerådende hegemoni på sundhedsområdet, undervisningsområdet og inden for det sociale område, disse tre sektorer er jo de store udgiftsposter i det nationale budget, og felter hvor private kapitalinvesteringer er nærmest ikke eksisterende.

  Nedenstående er klip fra: http://blogs.jp.dk/borgerligtvagtskifte/2009/11/17/demokratiet-har-bru g-for-politisk-kamp/

  David Gress, 8000 Århus C | Skrevet: 18. nov 09 kl. 05:10
  Jeg var lige ved ikke at stemme. Fordi alt det, man hørte fra kandidaterne var, hvor godt de synes de kunne bruge mine penge. Ingen, ikke én i nogen kommune i hele landet, sagde at det, han helst ville, var at indkradse og bruge færre penge. Ingen.
  Danskere er alle stats- eller kommuneslaver. At stemme på en borgerlig i en rød kommune er, punkt et, formålsløst og punkt to, ligegyldigt, fordi selv om den borgerlige vandt, ville han være lige så ivrig efter at misbruge mine penge som forgængeren.
  Tillid? Kasper, jeg spørger igen, hvor den er. Jeg har ingen. Hvorfor skulle jeg det? Mine magthavere gør ting, jeg aldrig nogensinde ville støtte frivilligt. Alt det miljøævl for eksempel. Mit valg er at udvandre eller blive anarkist.
  Danskerne tror, de har tillid til hinanden. Men de har ikke så megen tillid, at de tør overlade det til hinanden at forvalte egne midler. Nej, det hele skal foregå gennem “det offentlige”, altså magthaversystemet. Som ingen tillid har til os, undersåtterne. I dets øjne er vi altid skyldige, mens de altid har ret til kræve, hvad de lyster.
  Politikere er — måske — ikke onde mennesker af natur, men deres handlinger styrer mere og mere af alles liv og er derfor uretmæssige. Vi behøver et oprør.

  Peter Buch, Frederiksberg. Danmark. | Skrevet: 18. nov 09 kl. 05:47
  Korrekt hr. Gress
  Men, for der er sandelig også her et men. Valget, det er udover alt det andet ligevel et billede på hvor dårlige hvor ringe vi som individer, som grupper uden for de politiske partier er, til at gøre ting praktiske og gennemtænkte, at politikere kan råde over midler af den størrelse, det omfang, de nu engang kan.
  Omkring hver tredje stemte ikke, der hvor jeg stemte.

  klip slut

Universalgeni

Posted: 19 november 2009 - 17:53 - Svar

Ja, det er en af vejene frem: dansk selvstyre eller en art dansk hjemmestyre. Kan danskerne ikke få anerkendelse som et oprindeligt folk? Så kan vi have vores del af Danmark og de muslimske indvandrere kan have deres del af landet. Vi skal have separate skattesystemer og hver sin regering. Slut med den idiotiske sammenhængskraft. Den har aldrig eksisteret i virkeligheden. Og ikke noget med bloktilskud. Muslimernes skattevæsen skal selv finansiere alle deres børn, deres hjemmegående koner, deres førtidspensioner, fængsler med videre.

Og så skal der genindføres grænsekontrol. Lidt ligesom de har i Israel. Lidt hegn og lidt mur og ting der. Det bliver jo alligevel sådan, det ender. Israelske tilstande over hele Europa…

PeterK

Posted: 19 november 2009 - 18:45 - Svar

Ang indavl.
Jeg mener jeg et sted har læst at omkring 20% af de muslimske mænd sies fra ved intelligensprøven ved sessionen. Skrøne eller rigtigt? Eller er det en bekvem måde at undgå at give dem kendskab til forsvaret indefra og våbenbrug?

  Benjamin

  Posted: 19 november 2009 - 22:15 - Svar

  Angående det med indavl og intelligens:

  Intelligens er arveligt, dermed er mangel på intelligens også arveligt. Så hvis indavl medfører at de nedarvede skavanker videreføres, så videføres den lavere intelligens naturligvis også.
  Se hvor langt de muslimske lande ligger på listen:
  http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_Global_Inequality

  Hvad rapporten angår under Universalgeniets link, kan det selvfølgelig indvendes, at perlerne nok ikke har samme motivation til at komme i forsvaret og dermed klare sig godt til prøven som de etniske danskere. Det nævner de jo også i konklusionen. Men lavere intelligens har selvfølgelig en betydning også her. Bedre ville det have været med en test, hvor alle havde lige stor motivation for at klare sig godt.

Universalgeni

Posted: 19 november 2009 - 18:55 - Svar

Citat:

Det er ved den skriftlige test, at der er størst forskel på dem med ren dansk og dem med udenlandsk baggrund. Således blev 19,3 pct. af gruppen med anden etnisk baggrund fundet uegnet til militærtjeneste ifølge de skriftlige test, mens tallet var 4,7 pct. hos de øvrige indkaldte.

http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-7248606.html?forside

JensH

Posted: 19 november 2009 - 22:05 - Svar

@Peter Buch

“Der eksisterer simpelt hen ikke i Danmark nogen udbredt modstand mod enorme beløb omfordeles selv til mennesker, der reelt ikke har behov for det”

Du glemmer den grundlæggende præmis for at at Danskerne er villige til at lade sig brandbeskatte for at opretholde en stadig voksende velfærdsstat, med stadig flere på permanent offentlig forsørgelse. Det skyldes (ihvertfald ifølge ‘Lars olsen’-sceanariet), at Danmark har et homogent folk, og befolkningen er derfor parat til at slippe mere i skat til den ‘fælles kasse’. Det samme gør sig gældende i Norge og Sverige. Det socialdemokraten Lars Olsen frygter er, at en stadig større opsplitning af samfundet vil reducere viljen til at betale så høje skatter.

Hvad angår det andet scenarie, så er det et mere Europæisk perspektiv. Men jeg mener nu også det kan blive relevant for Danmark. Igen, jeg tror ikke ‘skaffe-dyrene’ vil være så villige til at lade sig brandbeskatte i den grad, hvis en stor del af pengene går til at forsørge bogle mennesker, som har en kultur og religion som nærmest er lige modsat af det ‘skaffe-dyrene’ selv står for, og som de gør alt for at undgå overhovedet at komme i nærheden af. Selv Magrethe VEstager vil jo ikke lade sine børn gå på en skole med mange ‘to-sprogede’ børn, så hun valgte den Classenske Friskole istedet. Hvis så ‘skaffe-dyrene’ ovenikøbet har udsigt til, at de skal arbejde mere og få mindre ud af det, ja, så tror jeg for alvor man ‘beynder at tælle på knapper’ og begynder at overvveje at flytte et sted hen hvor man får lov at få noget ud af al knokleriet. Eks. USA, Cannada, Australien eller New Zeeland.

Peter Buch

Posted: 20 november 2009 - 05:04 - Svar

JensH

Det har lidet med homogenitet i befolkningen at gøre i mine øjne, langt mere med de facto homogenitet, en udpræget konsensus i det politiske billede. Som jeg vil hævde ikke er sådan optrædende i selve befolkningen. Hvilket alene hr. Glistrup med de mange mandater, der ganske vist ikke umiddelbart kunne bruges til noget, kunne være et første belæg for. Andelen af mennesker der som nævnte herre er modstander af niveauet med så høj skat som den eksisterende, er for mig at se ikke siden 1973-valget på nogen måde formindsket. Der findes blot intet talerør, intet større parti der repræsenterer de opfattelser, de stemmer i det politiske billede.

Alt er en lidelse, eller skal reguleres, forbydes eller i hvert fald beskattes, synes at være væsentlige bestanddele hos alle de større politiske partier.
Sygt- efter min mening.

Beklageligvis er individer ikke i stand til at opstille alternativer og praktiske forhold mange kan få glæde af, hvorpå scenariet på kort sigt er at få kan hegne deres interesser, flytte deres poder og lignende og samfundet i øvrigt forgår. Forgår på baggrund af en efter min opfattelse helt forkert indvandringspolitik og procedure ved tildeling af ophold og statsborgerskab. Blandt andet forgår med denne baggrund- ikke udelukende på grund af disse nævnte elementer.

Men tilgange til problematikkerne homogenitet og velfærdsstat kan såvel som idealer, og mål hos individer og partier jo være yderst forskellige.
Du udelod Svejts i opremsningen. Enkelte nævner endnu landet på nettet i kommentarer som denne.

Leave a Comment