28
nov
Seneste opdatering: 29/11-09 kl. 0356
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Condells religionskritik sidder ofte lige i øjet, men den har det tilfæles med Richard Dawkins, at den bundter alle religioner sammen for at være på den sikre side, man skulle jo nødigt være en fob.  Ligesom vores 24-års regel gælder alle og ikke kun dem, der foranledigede den. Den svenske variant lyder sådan her: “Allahs lilla snopp” och “Gud faders impotens”. Men SVT gengiver selvfølgelig ikke det hele, det er her på You Tube. Velbekomme.

Minaretkrigen

En lille lynindføring i afstemningen i Schweiz i morgen. Som man ser skal man ikke tage minareterne for bogstaveligt, de er en anledning for schweizerne til at begynde at diskutere, hvad der sker med deres land. Islam har medført spændinger i landet, som også i Tyskland, selvom Per Øhrgaard, der burde vide  bedre, jævnligt hævder i P 1 at det ikke er nogen problemer der. Enhver der kan tysk, ved det er politiserende røgslør, jævnfør senest Thilo Sarrazin affæren.

Up until recently, Muslims living in Switzerland had mostly been keeping a low profile, preferring to practice their religion discretely in nondescript mosques. But over the past several years the number of mosques has mushroomed; there now are some 200 mosques and up to 1,000 prayer rooms dotted around the country. And although only four of those have minarets (plans to build a half-dozen more minarets are currently pending approval), observers say the minarets symbolize the growing self-confidence of Switzerland’s Muslim community.

Indeed, the Muslim population in Switzerland has more than quintupled since 1980, and now numbers about 400,000, or roughly 5 percent of the population. Most Muslims living in Switzerland are of Turkish or Balkan origin, with a small minority from the Arab world. Many of them are second and third generation immigrants who are now firmly establishing themselves in Switzerland.

The new Muslim demographic reality is raising tensions across large parts of Swiss society, especially as conservative Muslims become more assertive in their demands for greater recognition of their faith.
In the end, even if Swiss voters reject the anti-minaret referendum, the SVP will still be able to claim victory for having drawn the public’s attention to the limits of multiculturalism. Indeed, Swiss voters across the political spectrum seem to agree that Muslim immigrants need to be better assimilated and socially integrated. They are also beginning to understand that the debate about Islam in Switzerland (and Europe) is just beginning. Switzerland’s Minaret War.  (Nu skal  Roskilde, af alle steder have en muslimsk storambassade: Roskilde får stormoské.)

Women lead Swiss in vote to ban minarets

A right-wing campaign to outlaw minarets on mosques in a referendum being held in Switzerland today has received an unlikely boost from radical feminists arguing that the tower-like structures are “male power symbols” and reminders of Islam’s oppression of women.

“If we give them a minaret, they’ll have us all wearing burqas,” said Julia Werner, a local housewife. “Before you know it, we’ll have sharia law and women being stoned to death in our streets. We won’t be Swiss any more.”Tatiana, a teacher who had previously voted for the left, was quoted in a newspaper as saying she would vote for the minaret ban as she could “no longer bear being mistreated and terrorised by boys who believe women are worthless”. Times Online

Steyn om Warmergate: What Story?

Når mainstreammedierne groft misinformerer om eller fortier vigtige samfundsspørgsmål, er bloggeres arbejde ikke “en form for intellektuelt tyveri”, det er demokratisk selvforsvar. Prøv f. eks. at søge i Infomedia på islamiske termer som taqiyya og kitman, eller på Antifascistisk Aktion. Resultatet er mildest talt pauvert. Climategate/Warmergate bliver en afgørende prøve på græsrodsmediernes gennemslagskraft (LFPC).

Michael Gerson has lousy timing. In The Washington Post, in one of those now familiar elegies for old media, he writes:

And the whole system is based on a kind of intellectual theft. Internet aggregators (who link to news they don’t produce) and bloggers would have little to collect or comment upon without the costly enterprise of newsgathering and investigative reporting. The old-media dinosaurs remain the basis for the entire media food chain.

That’s laughably untrue in the Warmergate story. If you rely on the lavishly remunerated “climate correspondents” of the big newspapers and networks, you’ll know nothing about the Climate Research Unit scandals – just the business-as-usual drivel about Boston being underwater by 2011. Indeed, even when a prominent media warm-monger addresses the issue, the newspaper prefers to reprint a month-old column predating the scandal. If you follow online analysis from obscure websites on the fringes of the map, you’ll know what’s going on. If you go to the convenience store and buy today’s newspaper, you won’t. That’s the problem. […] Mark Steyn: What Story?

“Varning för folkpartister”

Folkpartisten Cecilla Malmsten har fået  posten som EU-kommissær over migration, grænskontrol, asyl och politisamarbejde. Benyt anledningen til at læse Anders Johanssons artikel om Folkpartiet, de bedste af de gode: Godhet och högmod, En berättelse om folkpartiet og gå ikke glip af Anders Johansson i Radio Kalmar. Det han siger, har man aldrig hørt i Riksradio.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 28 november 2009 - 16:09 - Svar

Pat Condell om ateisme og intolerance:

http://www.youtube.com/watch?v=yjO4duhMRZk&feature=sub

Thomas Bolding Hansen

Posted: 28 november 2009 - 20:26 - Svar

Jaja, nu er det vel ikke lige Condell, man kan beskylde for at undgå Islamkritik. Der er også god grund til at kritisere de andre religioner.

Janne

Posted: 28 november 2009 - 21:38 - Svar

Aggressiv ateisme kan være respons på aggressiv og intolerant religion/religiøsitet. Se blot hvad der står i koranen om anderledes troende/tænkende og homoseksuelle mennesker. Eller hvad der står i dele af det gamle testamente eller hvordan katolicismen forbyder mennesker at bruge fødselskontrol og se hvad det har gjort i f.eks. Afrika.

Universalgeni

Posted: 28 november 2009 - 22:11 - Svar

Det er kun en brøkdel af afrikanerne, der er katolikker. Protestanter, muslimer og andre religioner tegner sig for hovedparten. Islam udgør 45 pct. Katolicisme og protestantisme udgør 40 pct. Jeg har ikke set dokumentation for, at det især skulle være katolikker, der døde af aids, børnefødsler o.lign. At islam nogle steder udlægges som værende imod fødselskontrol og prævention har man heller ikke læst nogen steder. Medier og venstrefløj ser stort på, at islam også dræber.

  Victor

  Posted: 28 november 2009 - 23:38 - Svar

  Det er vist en sandhed med modifikationer. Jeg prøvede lige at tjekke HIV-procenter i CIAs factbook. Faktisk ser det ud som om, der er en korrelation mellem antaller af papister og højden på HIV-procenten. DET ville være et interessant studie.

   Universalgeni

   Posted: 28 november 2009 - 23:55 - Svar

   Ja, det ville det. Var det afrikanske lande, du tjekkede?

    Victor

    Posted: 29 november 2009 - 12:52 -

    Var det afrikanske lande, du tjekkede: Nej, det var selvfølgelig indiske delstater.

Benjamin

Posted: 29 november 2009 - 00:03 - Svar

Det er ikke sikkert at det kun har noget med religion at gøre. Måske har sorte simpelthen bare ikke tradition for at bruge prævention, eller det er imod deres kulturelle overlevering. I USA udgør de sorte kun 13% af befolkningen, men tegner sig alligevel for 49% af alle HIV tilfælde.
http://www.cdc.gov/hiv/topics/surveillance/basic.htm#hivaidsrace
Et tilsvarende billede tegner sig for de andre kønssygdomme herpes, gonorre, klamydia osv.

  Universalgeni

  Posted: 29 november 2009 - 00:27 - Svar

  Det var afrikanske tal fra 2006, jeg havde i kommentaren. I Afrika som helhed udgør Islam 45 pct., katolicisme og protestantisme udgør 40 pct. Der er åbenbart ikke maget tilbage af naturreligionerne.

  Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Africa

  Universalgeni

  Posted: 29 november 2009 - 00:48 - Svar

  Benjamin, det er indvandrere. Nys ankommet fra Afrika. Med aids. Typisk amerikansk at gøre alle ting op i sort og hvidt. Jeg vil æde min gamle hat på, at kristne sorte, der har boet i USA i flere generationer, har en pæn statistik vedr. sundhed og sociale forhold. Modsat nyankomne og muslimske sorte.

Niels Hansen

Posted: 29 november 2009 - 00:16 - Svar

Climategate nægtere bruger floskler som: taget ud af en kontekst, forkerte oversættelser og “i er ikke kloge nok til at forstå det, når i ikke er videnskabsmænd” Hmmm hvor har man hørt lignende bortforklaringer?

  Universalgeni

  Posted: 29 november 2009 - 00:28 - Svar

  Den kan de rejse langt med, når det gælder overbefolkning. Man kan altid finde et sted – altså en sammenhæng – hvor der er overbefolket. Om ikke andet så efter kriterier, som man selv opfinder…

Niels Hansen

Posted: 29 november 2009 - 00:31 - Svar

København bliver nu synonym med den største skandale i nyere tid, det vil gå over i historien og jeg tror kun det er startskuddet til at endnu flere og endnu større skandaler kommer frem i lyset, vi bliver holdt for nar og folk har fundet ud af det.

Steen, LFPC: Hvis i er interesserede vil jeg gerne skrive en artikel med en opsummering af skandalen, selvfølgelig med dokumenterede kilder og det hele. Det er virkelig stort det her, man kan kun gisne om hvor mange der er direkte involverede i svindlen og hvor mange der bare er medløbere/troende.

En englænder opsummerede således:

“We can’t trust our politicians, we can’t trust the BBC, we can’t trust our medics, we can’t trust our media, we can’t trust the bankers, we can’t trust the police, we can’t trust the clergy, and now we find we can’t even trust our bloody scientists. What a country, what a planet……Anyone out there want to buy a newly-built Ark ?”

Niels Hansen

Posted: 29 november 2009 - 00:45 - Svar

En sang: http://www.youtube.com/watch?v=nEiLgbBGKVk

Google forslår ikke selv noget når man skriver “climategate” eller “climate gate” selvom der har været 75 millioner søgninger på ordet, det samme gælder for youtube.

  Niels Hansen

  Posted: 29 november 2009 - 00:49 - Svar

  Information har fjernet de 16 kommentarer der var til deres artikel og lukket for kommentarer, tv2.dk har også fjernet posts i deres forum.

  Jeg har aldrig set Information lukke for kommentarer og fjerne dem der var, øvert kan i se (16) kommentarer, men de er pludselig væk: http://www.information.dk/216778

   Universalgeni

   Posted: 29 november 2009 - 01:01 - Svar

   Hold kæft, hvor er det lange ude. Så var det altså en konspiration og Dagbladet Information er med i det. !!! :mrgreen:

    Niels Hansen

    Posted: 29 november 2009 - 01:13 -

    Her er det forklaret, bare en del af det de har svindlet med: http://www.youtube.com/watch?v=Gp4sMasX-_8

    Men gad vide hvor mange der er direkte involveret og ikke bare uvidende? Det her er Maddox gange 1000, der er svindlet for trilliarder af dollars. http://www.youtube.com/watch?v=Gp4sMasX-_8

    Niels Hansen

    Posted: 29 november 2009 - 01:22 -

    I København vil de prøve at svindle for endnu flere penge, fra alle de rige lande og derefter give dem til de fattige (og dem selv). Det er ren Robin Hood, så alle midler gælder hvis man er venstrefløjser

Niels Hansen

Posted: 29 november 2009 - 01:29 - Svar

Al Gore og de andre kapitalister vil gøre det for at sælge luft og selv blive rige, Venstrefløjen er med for Robin Hood delen og dens konsekvenser og sikkert også for egen vinding eller indflydelse, Regeringerne er med for den ekstra skatteindtægt på afgifterne, en del er sikkert også med bare for klimareligionensskyld, det er en kraftig cocktail.

  Universalgeni

  Posted: 29 november 2009 - 01:37 - Svar

  Det er virkelig fantastiske videoer, du har fundet. Forklarer rigtig meget. Og musikvideoen er bare fed. Var det sølle 12 træer, de byggede hele årringedateringen på? De der årringe-træer nævnes i sangen. Jeg har set billeder af Michael Mann hvor han sidder med træskiverne i armene.

  Men det smuttede lige i kommentaren klokken 01.13. Der har du det samme link 2 gange…

   Niels Hansen

   Posted: 29 november 2009 - 01:48 - Svar

   Ja det var 12 træer og ikke nok med det, de stoppede med at bruge årringedataen efter år 1960, da det ikke passede med deres modeller, altså modsagde dem. De har “mistet” nogle af deres originale data, og håndplukket tal fra andre datasæt. De har nægtet at offentliggøre originale data og koden til deres klimamodeller. Det er bla.a. den kildekode han gennemgår i videoen.

   Ud over det så har de udelukket skeptikere og fået venner til at lave “peer reviews”, den undskyldningen de altid har brugt, det er jo “peer reviewed” falder dermed også til jorden. Selv de såkaldte originale data kan de have pillet ved, alt hvad de har udgivet falder til jorden, og da Cop15 og alle de andre videnskabsmænd har sat deres lid til disse data, hvis de ikke stopper nu, så er de enten retarderede eller involverede.

Universalgeni

Posted: 29 november 2009 - 02:09 - Svar

Har du linket til de der emails? De skulle ligge på nettet. Sagen bliver mere og mere fantastisk. I takt med at bevidsrne tårner sig op, hat Wikipedia fjernet sin entry om ClimateGate Scandal. Den ligger på Google Cahce, men når du kommer derind, er den der ikke:

Screenshot: [IMG]http://i46.tinypic.com/s4b020.jpg[/IMG]
Samme screenshot: h ttp://i46.tinypic.com/s4b020.jpg

  Niels Hansen

  Posted: 29 november 2009 - 03:28 - Svar

  Du kan hente emails her: http://www.climategate.be, google.com forslår climategate .dk gør ikke, så måske er det fordi der ikke er søgt nok på det i DK, så den er lidt tvivlsom, men det er resten ikke

Universalgeni

Posted: 29 november 2009 - 02:10 - Svar

Glemte den aktuelle side – nu uden ClimateGate: http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_E._Trenberth

Universalgeni

Posted: 29 november 2009 - 02:14 - Svar

Nå, ok. ClimateGate fik en større artikel. Ingen grund til panik: http://en.wikipedia.org/wiki/Climategate

  Niels Hansen

  Posted: 29 november 2009 - 04:43 - Svar

  Haha læs lige den Wiki artikel, “This page is currently protected from editing until disputes have been resolved.
  This protection is not an endorsement of the current version. See the protection policy and protection log for more details. Please discuss any changes on the talk page; you may use the {{editprotected}} template to ask an administrator to make the edit if it is supported by consensus. You may also request that this page be unprotected.”

  under “Reactions to the incident”: er der kun latterlige bortforklaringer, det de refererer fra de kritiske artikler er ren løgn, det er slet ikke den samme konklusion artiklerne kommer frem til.

  Wiki er også blevet hijacked

Niels Hansen

Posted: 29 november 2009 - 02:18 - Svar

Det er catch 22 spundet ind i ren Kafka – på steroider. Det er videnskabens Charlie Manson liga med en twist af Orwell. 🙂

Niels Hansen

Posted: 29 november 2009 - 02:24 - Svar

En anden skrev denne kommentar: “De etablerede, ‘gamle’ mediers ukritiske politiske følgagtighed og nu tydelige forsøg på at fortie eller ligefrem bortcensurere videnskabelige afsløringer og folkelig modstand mod den store CO2-agenda er IMO en større skandale end CRU-dokumenterne i sig selv.

Climategate har allerede vist sig at være ikke blot en videnskabelig, men også en politisk-demokratisk uhyrlighed. Denne vidtforgrenede skandale ryster de sidste rester af tro på, at vi endnu lever i et rationelt, frit og demokratisk samfund uden nævneværdig korruption.”

Jeg giver ham desværre ret.

Universalgeni

Posted: 29 november 2009 - 02:29 - Svar

Ja. Næste stop bliver forfalskninger af selve de originale databaser. Sådan en fejl vil man ikke begå igen. Det er slut med tillid. Og med dokumentation.

Efter os s…

Niels Hansen

Posted: 29 november 2009 - 02:31 - Svar

Her er en ryldestgørende gennemgang:

“Climate change: this is the worst scientific scandal of our generation”

http://www.telegraph.co.uk/comment/columnists/christopherbooker/667908 2/Climate-change-this-is-the-worst-scientific-scandal-of-our-generatio n.html

  Niels Hansen

  Posted: 29 november 2009 - 02:32 - Svar

  * fyldestgørende

Universalgeni

Posted: 29 november 2009 - 02:39 - Svar

De burde evaluere beviserne og aflyse COP15. Jeg håber ikke, at de autonome, der kommer udefra, kan få refunderet deres billetter.

Niels Hansen

Posted: 29 november 2009 - 02:41 - Svar

Anonym

Posted: 29 november 2009 - 03:50 - Svar

En engelsk EU politiker har nævnt det i EU : http://www.youtube.com/watch?v=snYggNfazKI&feature=player_embedded

Anonym

Posted: 29 november 2009 - 03:51 - Svar

En engelsk EU politiker har nævnt det i EU : http://www.youtube.com/watch?v=snYggNfazKI&feature=player_embedded

Nå nu skal jeg nok stoppe min spam, beklager hvis det er til gene, men undersøg sagen selv

Niels Hansen

Posted: 29 november 2009 - 03:53 - Svar

En engelsk EU politiker har nævnt det i EU : http://www.youtube.com/watch?v=snYggNfazKI&feature=player_embedded

Nå nu skal jeg nok stoppe min spam, beklager hvis det er til gene, men undersøg sagen selv

Niels Hansen

Posted: 29 november 2009 - 04:19 - Svar

*Ja der gik noget galt, vær venlig at slette duplikaterne*

“Vaclav Klaus President, Chech Republic, speech to the United Nations in New York, Sept 24,2007. Science Doesn’t Justify Global Warming.”:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2zHS7TPoxA&feature=player_embedded#

Jeg får mere og mere respekt for den mand, det er som om han er den eneste ærlige politiker der er tilbage.

Peter Buch

Posted: 29 november 2009 - 07:33 - Svar

Hr. Hansen og Universalgeniet
Det er i det mindste altid noget Snaphanen ikke betaler pr. kommentar- med eksemelvis undertegnede i hopla!

Kunne der ikke forholdsvis let flyttes bedømt interessante links med hele deres indhold der kan ses, til en server der er rummelig nok til større formål, hvorpå materialet altid derfra kan hentes igen?

Hvordan gøres noget sådan lettest og nævn eventuelt flere muligheder, der også er lette at sætte op for ikke pc-nørder?

  Niels Hansen

  Posted: 29 november 2009 - 08:27 - Svar

  Du kan bruge dropbox.com.

  “SCIENTISTS at the University of East Anglia (UEA) have admitted throwing away much of the raw temperature data on which their predictions of global warming are based. It means that other academics are not able to check basic calculations said to show a long-term rise in temperature over the past 150 years. The UEA’s Climatic Research Unit (CRU) was forced to reveal the loss following requests for the data under Freedom of Information legislation. The data were gathered from weather stations around the world and then adjusted to take account of variables in the way they were collected. The revised figures were kept, but the originals — stored on paper and magnetic tape — were dumped…”

  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/environment/article6936328.ece

  Niels Hansen

  Posted: 29 november 2009 - 08:31 - Svar

  Her er et udklip af diskutionen på wikipedia, om hvorfor de har låst artiklen for redigeringer:

  “Now we’ve had some new developments, and I think they should be added. In particular the university plans to announce an inquiry into the affair on Monday. [50] We can certainly prepare and, with consensus agreement, post an alteration to the existing section on call for an inquiry, and to the lede, when the announcement is made. There is no hurry here–even the university itself plans to wait through the weekend, and as we’re not a news source we can, in principle, take as long as we need to to get it right. A timely way to deal with this would be to agree an edit to be made by an administrator updating the article by Monday evening, Greenwich Mean Time. –TS 22:57, 28 November 2009 (UTC)

  I totally agree with you that we can take all time in world to write this article, and a slowdown is welcome – as it allows us to spend our time more productively by contributing to less controversial articles. WP is not a blog; if someone will try to read it for news, disappointment is inevitable anyhow. We need for the battle mentality of both camps to subside, so I agree with you on the need to cover the least controversial topics first. If the article remains locked, “Climategate” will quickly become a non-issue, as the word will either swim or sink on its own, and arguing about its inclusion or omission will become easier and faster. Let’s not discuss our pet issues on this page in the meantime (in the spirit of full disclosure, I am for inclusion of the “Climategate” reference and my pet issue is a direct link to the archive content). Dimawik (talk) 23:52, 28 November 2009 (UTC)

  There’s certainly not going to be any direct linking to the archive content since, as already mentioned, that would be an indisputable copyright violation (see WP:LINKVIO. I’d suggest you find another pet issue since that one’s a non-starter. 🙂 — ChrisO (talk) 00:10, 29 November 2009 (UTC)

  Let’s not worry about minutiae. The important thing is that we agree that this encyclopedia article can take the time to get it right. Wikipedia isn’t a newspaper. –TS 00:52, 29 November 2009 (UTC)

  There is nothing in your link that suggests that news isn’t appropriate for wikipedia. On the contrary.–Heyitspeter (talk) 02:31, 29 November 2009 (UTC)

  Don’t get me wrong, I don’t say news is inappropriate for Wikipedia. I say, rather, and Wikipedia policy has always been, that this encyclopedia isn’t a newspaper and writing an encyclopedia article isn’t journalism. That’s why you wouldn’t want to come to Wikipedia to find out what’s in the latest news headlines. –TS 02:49, 29 November 2009 (UTC)”

  http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Climatic_Research_Unit_e-mail_hackin g_incident

Peter Buch

Posted: 29 november 2009 - 08:52 - Svar

Tak for det hr. Hansen

Da tror jeg http://unite.opera.com/ mere er mig, og større i den umiddelbare udgave. Jeg tror, jeg vil forsøge at sætte et system op med en pc ikke forbundet med nettet, og to pc-er der kan være tilknyttet nettet, den ene opera unite dedikeret.

Niels Hansen

Posted: 29 november 2009 - 09:42 - Svar

Canada truet med eksklusion af commonwealth: http://en.cop15.dk/news/view+news?newsid=2735

  Niels Hansen

  Posted: 29 november 2009 - 09:43 - Svar

  “Countries that fail to help (tackle global warming) should be suspended from membership, as are those that breach human rights,” says Clare Short, the former International Development Secretary according to the Guardian.

  Niels Hansen

  Posted: 29 november 2009 - 09:48 - Svar

  fra kommentarerne til cop15 artiklen:

  “This is an enormous case of organized scientific fraud, but it is not just scientific fraud. It is also a criminal act. Suborned by billions of taxpayer dollars devoted to climate research, dozens of prominent scientists have established a criminal racket in which they seek government money-Phil Jones has raked in a total of £13.7 million in grants from the British government-which they then use to falsify data and defraud the taxpayers. It’s the most insidious kind of fraud: a fraud in which the culprits are lauded as public heroes. Judging from this cache of e-mails, they even manage to tell themselves that their manipulation of the data is intended to protect a bigger truth and prevent it from being “confused” by inconvenient facts and uncontrolled criticism.

  The damage here goes far beyond the loss of a few billions of taxpayer dollars on bogus scientific research. The real cost of this fraud is the trillions of dollars of wealth that will be destroyed if a fraudulent theory is used to justify legislation that starves the global economy of its cheapest and most abundant sources of energy.

  This is the scandal of the century. It needs to be thoroughly investigated-and the culprits need to be brought to justice.”

Leave a Comment