17
dec
Seneste opdatering: 17/12-09 kl. 1629
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Skulle snakken om bordet i juledagene falde på tidens måske allermest upassende og familiesplittende emne, kan man passende lange ud efter nærmeste pc og vise levende billeder der siger så meget mere end alskens ubehagelige fakta. Der ligger efterhånden adskillige af disse videoer online med billeder af det frembrydende nye Europa, her fra d. 11. december (LFPC).

Frygtens pris

Jylland_Posten_CartoonHar den menneskelige psykes evne til fortrængning og selvbedrag nogensinde affødt så omfattende resultater som det gælder på lige netop dette område i disse år? Hvis tendensen hos Hollywood virkelig er som her beskrevet, må man i øvrigt kunne få en idé om hvor udbredt virkelighedsfornægtelsen er. Markedskræfterne skulle jo vise om disse skønmalerier appellerer bredt, eller om publikum forkaster dem.

Hvad dette handler om er selvfølgelig ‘pars pro toto’: Enhver skildring af muslimske skurke hentet fra virkelighedens verden bliver opfattet som en fordømmelse af alle, i overensstemmelse med selvopfattelsen i netop denne religion, så  hvad fr. Al-Jaddas artikel i virkelighedens verden beskriver, er ren og skær frygt. Man bemærker selvfølgelig, at der ikke er samme tilbageholdenhed i forhold til f. eks. sorte eller asiatiske skurke. Lige netop den omhandlede gruppe er ikke præget af samme modenhed, hvilket næppe heller er muligt, da temperamentet udspringer af herrefolksmentaliteten (LFPC).

Muslim voices are finally being heard by and from Hollywood, and it’s in Tinseltown’s best interest to listen.

Negative stereotypes of Muslim characters date to at least the black-and-white era, but by the 1990s and the end of the Cold War, one-dimensional Muslim terrorist characters were the generic “bad guy” in countless movies and television shows, including True Lies (’94) and Executive Decision (’96). Even the cartoon Aladdin (’92) portrayed villains with Middle Eastern accents while the hero and heroine had standard American voices. […] Souheila Al-Jadda: ‘Sinister Muslim’ stereotype fades

Fremtidens Oslo

Antall fremmedspråklige utgjør 40 prosent av elevene i grunnskolen i Oslo. Det opplyser Utdanningsetaten i Oslo.Per 01.10.09 var det 21051 elever fra språklige minoriteter i grunnskolen av totalt 53120 elever. Elever fra språklige minoriteter utgjør dermed 40 % av elevmassen.Det er et så høyt tall at de fleste nordmenn har vanskelig for å fatte det: det beyr at om ti år er 40 prosent av ungdommene i Oslo av fremmedkulturell bakgrunn, og litt lenger frem er de 40 prosent av byen. Nå rommer tallet mennesker med bakgrunn fra mange ulike land, men fellesnevner er at Oslo allerede er i ferd med å bli en helt annen by. Et stort spørsmål er hvordan hovedstaden vil fungere i forhold til resten av landet. Oslo vil bli annerledesbyen, og samtidig skal den være hovedstad og makt- og kultursentrum for resten av landet. Hvordan vil det fungere? Antall fremmedspråklige har passert 40 prosent i Oslo

A Hard Rain’s A-Gonna Fall

Spørgsmålet er selvfølgelig hvem vreden vil regne ned over, os alle der ikke kan tæmme vores grådighed i “jordklodens” navn, eller sværmeriske, medløbende politikere, meningsdannere og blødende hjerter, når illusionen krakelerer. To aldeles fremragende vinkler på klimareligiøsiteten (LFPC).

[…] Billeder på tv fra Rådhuspladsen i København af en stor globus med folk vandrende og dansende omkring giver mindelser [om dansen om guldkalven]. Da kristendommen endnu havde sin magt over folk, satte man ikke spørgsmålstegn ved skaberværket, og lod verden passe sig selv på godt og ondt og tog klimaændringer med den nødvendige sindsro. […]

Når man i dag kaster sig over klimaforandringerne og mener med meget tvivlsomme videnskabelige beviser at kunne dokumentere sådanne, er det ikke så meget for at gøre noget ved dem, men et tydeligt eksempel på menneskets mangel på tro på et styrende princip. […]

Mit indlæg er ingenlunde et forsvar for et gudsbegreb, men en bitter erkendelse af, at verden atter en gang vil bedrages og nærmest halvmasochistisk og narcissistisk nyder at blive det. […] Bent Liholm: Verden vil åbenbart bedrages

Det handler i øjeblikket om jordkloden. Og ingen kan være imod jordkloden. Bag om alle uenigheder er vi alle enige om, at den klode, vi alle sammen bebor, skal have det så godt som muligt. Vi er enige om, at:

– Vi bør gøre alt, vi kan, for at bevare jordkloden bedst muligt.

Uenighederne begynder, når man skal konkretisere “alt vi kan” og “bedst muligt”. Men da alle – selv Bjørn Lomborg og Folketingets formand, Thor Pedersen (V), og andre “klimaskeptikere” – alene af sproglige grunde går ind for påstanden, som den står, så er den altid god som oplæg til en hyldest af den jord, vi lever på og af vores fælles forpligtelse til at passe godt på den. […]

Ingen ved sine fulde fem kan være imod. Det er umuligt at benægte dem uden samtidig at melde sig ud af det danske sprog. Sådanne påstande kalder sprogforskerne for platheder. Navnet er uheldigt, for det lyder negativt. Og det er ikke tilfældigt.

Mange forskere og andre gode mennesker, som nærer omsorg for kvaliteten af den offentlige debat, kræver nemlig platheder afskaffet til fordel for indholdsmættede udsagn, som det er muligt at modsige. Men denne kritik af den indholdstomme, positive påstand er forkert. Den bygger på en alvorlig misforståelse af det job, som sådanne uimodsigelige påstande udfører. Det er ikke påstande om kendsgerninger. Det er fanfarer, som indleder en hyldest af noget, vi alle har kært, f.eks. jordkloden, de unge, de ældre – og om nødvendigt potteplanter. Politik er ikke kun diskussioner mellem rationelle væsner. Politik er også at hylde det gode og udskælde det onde med lidenskab.

Derfor er vi i disse dage vidne til en hektisk konkurrence om at hylde jordkloden. Mens man deltager i hyldestfesten, vokser ens image. Og de, der ikke deltager, men surmuler i hjørnet, mobbes af alle og står til tab på image-kontoen. […] Klaus Kjøller: Klima som kult


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Thomas Bolding Hansen

Posted: 17 december 2009 - 17:16 - Svar

“Negative stereotypes of Muslim characters date to at least the black-and-white era, but by the 1990s and the end of the Cold War”

Jeg har det sådan, der er for mange film med utroværdige Terrorister, Die hard filmene for eksempel. Tyskere? hvis det havde været før murens fald og marxister, ja så måske, men efter murens fald?
Amerikanere som i forsmåelse over at være fyret fra CIA turn ugly, har man hørt om sådan nogle i virkeligheden?
Nej muslimske terrorister, det er troværdigt – og titusinder døde årligt vidner om det.-

  LFPC

  Posted: 17 december 2009 - 21:45 - Svar

  Et billede fra en anden tid – Gøg & Gokke i “Beau Hunks” (1931). De to bliver mod alle forventninger Fremmedlegionens helte, da de forpurrer et angreb af beduiner ved at smide søm på jorden.

  gg

Liva

Posted: 18 december 2009 - 09:33 - Svar

“Politik er ikke kun diskussioner mellem rationelle væsner. Politik er også at hylde det gode og udskælde det onde med lidenskab.”

Tænk om de mange klima religiøse havde forsvaret og hyldet demokrati og ytringsfrihed og andre vestlige frihedsværdier med samme lidenskab.

Gunnar Biering

Posted: 18 december 2009 - 11:21 - Svar

Hvis vi havde en kritisk og analyserende presse, kunne den lave en sammenligning af klimasagen og folkevandringssagen:

Klima: Ingen ved, om der i virkeligheden foregår noget, som vi kan påvirke. Vi ved ikke bestemt, om mennesker er årsag, og vi kender ikke virkningerne. Havene er ikke steget mærkbart, så når DR bringer indslag fra Asien om øer, der er ved at forsvinde, må det logisk skyldes andre ting, erosion osv.
Alligevel får klimasagen enorm opmærksomhed, alle verdens ledere er på dupperne, og store indgreb og enorme udgifter er på vej.

Folkevandringen: Alle kan se, hvad der sker. Konsekvenserne for de invaderede lande er mere og mere mærkbare og uønskede.
At løse problemet vil være yderst simpelt og kun kræve nogle få politiske tiltag. Udgifterne vil være minimale og gevinsterne enorme.
Hvorfor sker der så så meget på klimaområdet og så lidt på folkevandringsområdet? Læsere af denne og andre blogs har nok en del svar. Men hvad sker der i hovederne på eliten?

Om nogle år vil deres børnebørn spørge dem, a la Patton-film replikken: Bedstefar, hvad gjorde du i den store folkevandringstid? Så vil de flæbe i deres kørestol på plejehjemmet og jamre: Jamen, vi troede jo…

Liva

Posted: 18 december 2009 - 11:28 - Svar

Det siger en del om religions rolle i Europa, at gaderne i Paris nu fyldes op af bedende mænd, der alle har afleveret/ofret en del af deres manddom – et stykke forhud – til guderne. En rigtig mand – i religiøs og multikulturel forstand – er en mand der ikke har sit lem intakt, lader det til. Lemmet skal mindskes. Politikens rune har i samme stund lavet en (meget flot) billedbog om Danmark, hvor han kalder Dan-mark for en kvinde. Intet mindre. I islam opfattes kvinden som en mark. Det er samme mand der går ind for tørklæder til kvinder (indpakning) og accepterer at mænd – som helt små – afleverer et stykke forhud i en højere sags tjeneste.

Vivi Andersen

Posted: 18 december 2009 - 23:40 - Svar

Var noget sådant sket her i byen havde borgerne ikke affundet sig med det – for det ville have forstyrret den offentlige ro og orden.

Jeg forstår ikke at Paris´politi ikke fik fjernet disse Allahs Slaver, der med deres evindelige provokationer helt bevidst afprøver ikke-muslimernes grænser.

Og egentlig forstår jeg heller ikke muslimerne, at de fortsætter med deres adfærd overfor indvandrelandenes befolkninger.

For de MÅ sågu da have på fornemmelsen at det en skønne dag bringer europæerne ud over kanten og så…..

Gad vide om muslimer i det hele taget kender til Europas historie ?

  Universalgeni

  Posted: 19 december 2009 - 10:44 - Svar

  Det er for sent, Vivi. Muslimer opruster kraftigt over hele Europa. I Paris har de med sort sandsynlighed våben nok til at nedkæmpe gendarmeri, politi og hele molevitten. Plus at de brænder det halve af byen af undervejs i processen. I mange af Europas storbyer har myndighederne mistet kontrollen. Demokratiet er tabt. Det er andre styringsmidler, der definerer udviklingen nu….

LWB

Posted: 19 december 2009 - 00:27 - Svar

@Vivi

De kender den nyere historie, tænk på Kosovo…

PerH

Posted: 19 december 2009 - 01:49 - Svar

@Vivi Andersen
“Og egentlig forstår jeg heller ikke muslimerne, at de fortsætter med deres adfærd overfor indvandrelandenes befolkninger.

For de MÅ sågu da have på fornemmelsen at det en skønne dag bringer europæerne ud over kanten og så…..”

Jeg tror desværre, at disse muslimer har forstået mere af europæernes faktisk assertivitet end vi til dagligt forestiller os. De ved, at Europa idag er et kontinent reduceret til nydelsessyge, moralrelativisme og generel mangel på assertivitet. Det store flertal vil aldrig føle sig gået for nær, for den humanistiske indoktrinering og selvkorrektion gør det umuligt for flertallet at erkende at levende mennesker kan udgøre en eksistentiel trussel mod fremtidige generationers fremtid. Så længe det humanistiske paradigme består, så længe vil alle salami beskæringer af vores frihed blive tålt, fordi alternativet er at rokke ved hele det humanistiske paradigme. Det vil flertallet ikke, da det kerer sig lige så meget om det store tavse muslimske flertal, vi for alt i verden aldrig må stigmatisere eller drive over i de aktive jihadiers lejr.
Hensynet til det store muslimske flertal vil formentligt for altid hindre alle fornuftige politikker til at stoppe den lavintense intifada fra det mere utålmodige segment. Vi må derfor helt droppe enhver tilbageholdenhed af hensyn til det passive muslimske flertal. Det har haft chancen for at bevise, at det støtter os mod deres radikale trosfæller, og samfundet har på alle måder søgt at frede enablerne.
Takken for vores venlighed har været til at overse.

Leave a Comment