26
dec
Seneste opdatering: 27/12-09 kl. 1953
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vi skrev forleden om Venstres kandidat i Århus, Maryam Golchin. Pressen samlede historien op. Hun sagde efterfølgende til Jyllands Posten 24.12. (ikke online)

Maryam Golchin deltog ikke i selve mødet, men blev interviewet i iransk tv, hvor hun på flydende persisk fortalte, at hun er økonomisk rådgiver for den danske stat. “Jeg deltog i mødet for at rejse et personligt emne, som handler om, at mine danskfødte børn ikke kan få iransk statsborgerskab, som de ville kunne, hvis de var danskfødte børn med en iransk far,« forklarer hun. “I det hele taget var der tale om et meget upolitisk møde, forklarer Maryam Golchin”, og “de fleste talere var som hende mennesker, der oplevede problemer af forskellig karakter”.

»De første fire-fem talere var iranske studerende i Danmark. De fortalte, hvordan de havde svært ved at klare sig med støtten fra Iran, og selv Mahmoud Ahmadinejads tale, der markerede mødets afslutning, var upolitisk og handlede om Irans kulturseværdigheder og mindede om en rejseførers,« siger hun.»Min deltagelse havde intet med politik at gøre.« Maryam Golchin , økonom og medlem af Venstre. (fotos fra Ahmadinedjads hjemmeside)

Det fremgår af samme JPs artikel, at Golchin har modtaget trusler for sit møde med Ahmadinedjad. Det er måske psykologisk forståeligt, når man tænker på regimets forfølgelse af dissidenter i Europa og forholdene i Iran netop nu, men det er ikke meningen med dette. Meningen er, at Venstre-Århus’ personlige kontakter med gangsterne i Teheran, påkalder sig naturlig, almen interesse. Enhver kan vurdere kvaliteten af Zubir Butt Hussains forklaring. Nu vil vi gerne høre Venstres, og selvfølgelig også gerne  indholdet af Golchins tale, og hvorfor er et medlem af Venstre overhovedet inviteret til at tale i denne særlig indbudte VIP- forsamling? I denne tid, hvor journalister kalder alle og enhver “kontroversiel”, er det vel svært at opdrive nogen, der er mere kontroversiel end netop Ahmadinedjad – en holocaustbenægtende, atomoprustende, hamas og hizbollah støttende, islamistisk diktator, der henretter homoseksuelle og og lader sin revolutionsgarde beskyde sit eget folk. Er Golchin fuldstændig blottet for situationsfornemmelse, eller har hun nogle gode grunde til at være der, vi ikke kender ?

(Deadline onsdag: “Fuldstændigt uacceptabelt”. Sådan har kritikken lydt af en række danske muslimers deltagelse i et pressemøde, med den Iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad. Efter sin hjemkomst forlyder det: Ahmadinedschad nennt Europas Politiker dumm. Her har han dog måske en pointe. Videos fra optøjer Teheran, 27 december.)

551555515255140

Det fremgår desuden af dokument vi er kommet i besiddelse af fra et lægehus i Grenaa til Praksisenheden i Århus, at Golchin stod som vært på et efterudviklingskursus for praktiserende læger i Iran d. 28.5.06 – 04.06.06 som officielle gæster hos den iranske stat.

ScreenShot013

Photoshop?

Nope. Kunst “på et vist kunstnerisk niveau”. Lawrence Auster via Gallia Watch:

I received this picture in an e-mail and I was sure it was PhotoShopped. But it turns out that it’s real. The Sacre-Coeur de Bellinzona church in Switzerland is displaying it as a “work of art” by two artists–Matteo Casoni and Letizia Fontana–as part of a larger display of nativity scenes. The two say they wanted to make people think about other religions. The idea came to them after the Swiss vote on minarets. The priest of the church approved the display, saying: “We accept all creations. The only requirement is that they be of a certain artistic level … the fact that a cradle with minarets is in a Franciscan church only reinforces the message of peace and dialogue.”

Minarets in Swiss church nativity display


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Limewoody

Posted: 26 december 2009 - 15:24 - Svar

Hvis konen er fra Iran er hun formentlig shiamuslim. Shiamuslimerne er kendt for brugen af taqija. Med den måde hun taler om Ahmedinejads tale ville det være interesssant at få klarlagt hvad han har sagt i virkeligheden.

morlille

Posted: 26 december 2009 - 16:48 - Svar

Hvem erdet levende væsen med gråt skæg og smil fra øre til øre i smoking og som klistrer sig til den iranske morder og torturbøddel??

steen

Posted: 26 december 2009 - 16:52 - Svar

– skal der ikke også være lidt til journalisterne at finde ud af i juleferien? De citerer alligevel ikke Snaphanen som kilde til dette, hvis de kan blive fri. Kan være han er det tynde øl – øh, cola.

Vivi Andersen

Posted: 27 december 2009 - 00:38 - Svar

Hvad i alverden laver denne kone, Maryam Golchin, her i landet ?

Er hun gift med en daner eller ?

  @ vivi

  Posted: 27 december 2009 - 01:00 - Svar

  Til din info, er Maryam gift med en amerikansk professor (på billedet), men ja, Ahmedinejad er en gangster, men Maryams formål var, at skabe en debat frem for bare at boykotte, som intet fører med sig.

   LFPC

   Posted: 27 december 2009 - 01:23 - Svar

   Det forudsætter betydelig tillid at godtage dette motiv. Kan du give mig eksempler på at “debat” med Ahmadinejad har ført til resultater? Fortæller du os at “debat” kan opnå hvad boykot ikke kan? Kan “debat” monstro få ham til at stoppe med at true Israel med udslettelse?

   Vil du være villig til at opstille nogle målsætninger for denne slags “debat”? Skal der være nogle nøje specificerede mål med en bestemt tidsfrist, og hvad bliver konsekvenserne for Ahmadinejad hvis “debatten” ikke fører til resultater?

   Tja, jeg vil jo påstå at “debat” er et ord der skal forlene en selv med rene hænder, og overlade det beskidte arbejde med at forholde sig til virkeligheden til andre.

   Fritz

   Posted: 27 december 2009 - 09:39 - Svar

   -Ahmedinejad er en gangster-

   Nej manden er en rablende psykopat, hvilket også er kendetegnet for mange af hans trosfæller. Maryam er jo blot endnu en økonomisk fupflygtning, som nu passende kunne sendes hjem til Uran. Men næh, Venstre er blevet et stort landsskadeligt dhimmi parti, med en troværdighed som ligger på højde med Einheizlisten og tågehornet Villy Fort Bragg.

    @Fritz

    Posted: 27 december 2009 - 13:57 -

    Haha, din klovn. Til din info, tjener Maryam garanteret langt mere end sådan en social taber som dig. Hun er desuden ikke flygtning, men blev gift med en dansk mand og rejste frivilligt hertil og blev cand oecon og har en store villaer i USA og Iran. Hun betaler din bistand/arbejdsløshedsunderstøttelse.

   LFPC

   Posted: 27 december 2009 - 16:55 - Svar

   Hvilken formildende omstændighed skulle det være i denne forbindelse at hun har en stor villa i Iran? For mig at se får det hende da til at virke endnu mere indfedtet med Ahmadinejad. Var det nu også så smart at videregive denne oplysning til os?

Liva

Posted: 27 december 2009 - 10:22 - Svar

Uanset hvad så er den iranske leder og minareter i en kirke kommet til Vesten samtidig. Samtidig med at DR nu fortæller sine seere (og licensbetalere) at hvis de vil til Thailand, så må de ikke gives hånd til kvinder. Det virker ret kulturimperialistisk, arrogant og formynderisk at DR begynder at opdrage både danskere og thailandske kvinder. Men det sker desuagtet. Det samme gør det faktum at flere folkeskoler i Danmark nu har indført strikse halal madregler og halal tørklæder til kvinder er indført i flere offentlige institutioner etc. Det samme er bederum.

Jeg synes i øvrigt at, oven viste ‘kunstudstilling’ i kirken er spændende, for det giver et godt billede af et defensivt Vesten der har opgivet (og ofret) sine egne (religiøse og kulturelle) rødder – han hænger død på korset til højre – og i stedet for vælges der en ny profet/religion/kultur (i døbefonden) med ikke kun ét erigeret lem – som en dansk kunstner engang fremstillede ham med – men med hele seks lem(mer), der stritter målrettet lige op i vejret og i alle retninger – allestedsnærværende – dominerende.

Vesten har sat den slappe kristne – vend den anden kind til – figur/kultur/religion i skammekrogen – i nogle kirker helt væk fra kirkerummet – og lader gradvist en ny fødes. En med mere religiøs macho power – en der minder om den iranske leder?

Limewoody

Posted: 27 december 2009 - 11:06 - Svar

Peace and dialogue – newspeak for – war and monologue.

Interessant implosion – Jesus i krybben flankeret af islams bajonetter – enhver muslim vil glæde sig over denne islamisering af Jesusfiguren – og så uden at de behøver røre en finger.

Præstn bør lige slå op og studere den islamiserede Jesus – En voldsfyrste der ødelægger kristendommen.

Ak, hvad skal man med fjender når man har den slags “venner”.

Liva

Posted: 27 december 2009 - 11:27 - Svar

En ny CD med nogle af Benny Andersens digte har set dagens lys. Mander, det er god dansk jazz og ditto lyrik! 🙂 Skønne digte fra mange forskellige digtsamlinger.

http://www.youtube.com/watch?v=r0ueVXTIeHY

Jeg nævner CD’en meget apropos det at vende den anden kind til. I digtet ‘Kære venner ‘ overvejes det stærkt at slå en streg over det hele og trække kinderne til sig – og starte på en frisk. Måske ikke så dårligt – heller ikke for kirken og den vestlige kultur i det hele taget.

morlille

Posted: 27 december 2009 - 16:28 - Svar

Og konen har en sommerresidens i Iran! Har hun monstro også indtægter i eller fra Iran?

Mette

Posted: 27 december 2009 - 17:41 - Svar

Så økonomen inviterede danske læger til Teheran.

Det er ikke småting læger får tilbudt mellem år og dag af luksusrejser. Ren bestikkelse.

Ang. Wahid Pedersens og Zubair Butt Hussains møde med den lille psykopat, så de noget bøvede ud på billedet, og de sad ikke til højbords. Jeg har spekuleret på, hvem de anderledes velklædte herrer var, der sad nærmere på præsidenten? Hvilke iranere har vi her i landet, som er højt på strå og inde i varmen, ambassadefolk er mit eneste bud. Men så mange! Hvad laver de i så fald her?

steen

Posted: 27 december 2009 - 17:53 - Svar

@ Mette – forsamlingen på Hilton, kom ikke kun fra Danmark. Men det er da rigtigt, hvordan kan Golchin være VIP gæst uden at være fedtet grundigt ind i styret ?

Hun er ivørigt flyttet til Danmark året inden revolutionen i Teheran. Tankevækende, hvem er hun flygtet fra, hvis hun er flygtning ?

  @Steen

  Posted: 28 december 2009 - 14:16 - Svar

  Jeg er Maryams søn. Maryam flyttede til landet udelukkende fordi, hun blev gift med min far i Tehran og optøjerne i Tehrans gader var voldsomme og blodige. Desuden, var min mor kun 18 år i 1978.

  Min mor har ingen forbindelser til diktatorene i Iran, men blev inviteret af den iranske ambassade fordi, hendes nuværende mand er amerikaner og de tidligere har haft tætte relationer med ambassadøren for at få turistvisum til min papfar, som er amerikaner.

  Maryam holdt en tale, som desuden var meget kritisk overfor det iranske præstestyre og undertrykkelse af kvinder, som af en mærkelig årsag faldt i god jord hos diktatoren.

  Inden, I begynder, at svine min mor til, så husk også, at alle de store danske virksomheder, som Danfos, Grundfos, Vestas, Lundbeck og mange flere også var til stede, men det tør medierne sjovt nok ikke at nævne. Disse virksomheder, kan I være sikre på, også ønskede at skabe gode forbindelser til diktatoren i håb om, at få deres varer afsat på det iranske marked.

  Tænk lige over det.

   LFPC

   Posted: 28 december 2009 - 17:29 - Svar

   Du vil nok ikke kunne finde nogen i vores del af blogverdenen hvis hjerter banker for virksomheder der tager politisk parti imod frihed, som vi så det under Muhammedkrisen. Det holder nok heller ikke helt at hævde at mainstreammedierne ikke tør omtale sådanne sager – og dette er i øvrigt også irrelevant for din mors ageren.

   Men kunne jeg ikke få dig til at svare på de spørgsmål jeg stillede i tidligere kommentarer:

   Kan du give eksempler på at debat med Ahmadinejad kan opnå noget som helst af betydning? Skal sådanne møder have et eksplicit mål og en tidsfrist, og hvad skal konsekvensen blive for Ahmadinejad hvis de ikke fører til noget?

   Og hvad var lige præcist din pointe med at hævde at Ahmadinejad er jøde?

   Kim Skibsted

   Posted: 30 december 2009 - 08:55 - Svar

   Grundfos var IKKE tilstede på dette benævnte møde.

    Mette

    Posted: 30 december 2009 - 10:35 -

    Var Novo Nordisk og Danfoss? Jeg har ledt og ikke fundet noget.

    I det hele taget er jeg noget forvirret. Vi skriver om ét møde, men så vidt jeg kan se, hvar der været mindst to. Ved det ene sad man omkring et langt bord med præsidenten for bordenden og Wahid Pedersen og Butt Hussain langt fra ham. Ved det andet var mange mennesker anbragt ved mindre borde.

   NJ

   Posted: 27 januar 2010 - 23:07 - Svar

   Oops, jeg har misforstået noget helt fundementalt her. De nævnte virksomheder deltog ikke i mødet. Jeg har bare taget nogle løse rygter for gode varer, og det er jo dumt. Jeg har ikke været i stand til, at finde ud af hvilke, men det interesserer mig i bund og grund heller ikke. Se venligst bort fra dette i tidligere kommentar. Desuden, vil jeg lade dette være min sidste kommentar, og så vil jeg drikke mig pænt ud af denne debat og aldrig skrive noget her igen:o))

Mette

Posted: 27 december 2009 - 18:45 - Svar

Steen. Kan du huske, der var i nogle år ganske varme forbindelser mellem det danske kongepar og shahen og – hvad hed hun – Farah Diba?

Men hvis økonomens ophold i Danmark stammer fra dengang, forstår jeg ikke, at hun er på god fod med det nye styre. I det hele taget forstår jeg ikke denne forbindelse.

  steen

  Posted: 27 december 2009 - 19:05 - Svar

  Ja, jeg mener shahen fik Elefantordenen. Farah Diba lever vist endnu i USA. Jeg vil ikke spekulere yderligere i Golchin udover at hendes dømmekraft i al fald er ude i hampen. Det er Zubir Hussain og Abdul Petersens også, som Pittelkow skriver i dag, men det vidste vi i forvejen. Venstre må jo se om de kan vride HELE histrien ud af hende. Det er selvfølgelig interessant: tror hun vi er idioter, der ikke opdager det, eller er hun selv så idiotisk, at hun mener det er et møde som med så mange andre politikere ? Time will show og det der sker i Teheran lige nu, sætter en gevaldig accent under enhver af Ahmadinedjads kontakter her i landet. Følg med på http://www.stratfor.com/

  Hæren har tidligere stillet revolutionsgarden et ultimatum. Den vil ikke skyde på befolkningen. Svigter garden, falder styret.

Liva

Posted: 27 december 2009 - 22:36 - Svar

Stort islamisk optog i Danmark – skriver DR.

“Mens optoget i København forløb på den stille og rolige danske måde..”

Sig mig, hvornår er det blevet dansk at lave store islamiske, (politisk) religiøse optog i Danmark?

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/12/27/183400.htm

Islamisering af dansk byrum og Danmark går stærkt nu.

rostamjam

Posted: 30 december 2009 - 20:20 - Svar

Those who were present during the recent meeting of President Ahmadinejad with Iranians living in Scandinavia know that the main point of Maryam Golchin’s speach was to draw attention to the inequities that exist in the legal rights of womans in Iran today. Those who criticize her participation in this meeting either do not know the substance of her speech or are apposed to equal rights for women and men. Unlike those who hide behind anonymous websites and unlisted telephone numbers, Ms Golchin had the courage and format to present her case, face to face with the present leaders of Iran. Those opposed to the expression of the need for equal rights for women and men in Iran are opposed to basic human rights.

  LFPC

  Posted: 30 december 2009 - 23:47 - Svar

  That may very well be. I’m sure the truth will come out eventually. However, I have twice asked her son who posted comments here defending her if he could present me with any evidence that dialogue with Mr. Monkey Boy Ahmadinejad had any chance of succeeding. The young Mr. Golchin seems to be taking quite some time to phrase his reply, so perhaps you would be so kind as to enlighten us – has Ahmadinejad ever been known to make concessions on issues relating to Islamic orthodoxy?

vidar

Posted: 1 januar 2010 - 02:40 - Svar

Maryam golchin er en av de som drepper vanlige folket i Iran nå. hun er en stor skamm for Danmark.Hun lever i en frit land men stotter en diktatorog mørder .Feeeeeee

Leave a Comment