6
jan
Seneste opdatering: 7/1-10 kl. 1033
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

ScreenShot006

70 % af listens lande er  muslimske. Et emne  helt blottet for medietække, heller ikke særlig sexet blandt danske præster. Forfølgelseslisten 2010, Åpne Dørers forfølgelsesliste 2010. Et frisk eksempel på, hvad det kan dreje sig om: Gunmen kill 7 at Egypt church after Christmas Mass. “It is all religious now. This is a  war about how they can finish off the Christians in Egypt.” Her er en kvalitativ forskel til de lidelser, islam via OIC, imamer, Islam-Online osv. påstår sig udsat for i Europa.

En ur-svensk avisleder

En förvirrad 28-åring som i Allahs namn vill hämnas Kurt Westergaards karikatyr av profeten Muhammed är inte ett hot mot demokratin. Det är däremot politiker som låter grupper av innevånare bära skulden för en enskild människas kriminalitet. Tanken att utvisa någon utan annan grund än misstanke om samröre med något så diffust som ”terrorism” är inte bara bisarr. Den är också djupt odemokratisk. Ständigt denna syndabock.

Jøder, nazister, armenere og sigøjnere bundtet i en leder-suppe. Nu har vi tidligere haft tre meget alvorlige muslimsk motiverede terrorsager i Danmark på få år udover den løbende  kriminalitet, så ophidselsen er forklarlig. Vi er ikke vant til at nogen vi giver  husly, stræber os efter livet. Vi bryder os ikke om det. Vi har cirka 30 tilvandrede forbrydere, som ikke er statsborgere, som er  idømt udvisning, men som ikke kan udvises. Bortset fra det, så bebrejder danskere og svenskere ikke  i hovedsagen enkeltmuslimer, de bebrejder deres politikere og sådan bør det være. Disse prøver febrilsk at administrere en udvikling, der fra starten i 1983 var et misfoster. Hvis man som i Sverige lægger hindringer i vejen for den nødvendige kritik, så går det først for alvor udover uskyldige. Gøteborgs Posten har sin andel i den debatsabotage og kan begynde med at feje for sin egen dør. De problemer  Danmark har, er for intet at regne imod dem Sverige kan få fra den ene dag til den anden. GP kan forberede en grimasse allerede. (Se også: Dagens Sverige gir ordet tragedie en ny mening.)

Den sælsomme kimære af skrydende herrefolk og ansvarsfornægtende pattebørn

Vi har jo set det flere gange herhjemme de seneste dage. Dét der gør denne uværdige optræden særligt interessant, ud over den morbide fascination den kan afføde, er selvfølgelig, at femtekolonnen er ude af stand til at udtrykke sig i et sprog der kan vække forståelse hos de vantro. De er loony konspirationsteoretikere i en indlevet grad de er afskåret fra at sætte sig ud over. Og dette er ubetinget til vores fordel. Hvad har de egentlig af kort at spille der kan vække positiv resonans? Indpakkede kludekoner, rigide leveregler og letantændelige temperamenter er alt sammen noget som Gutmenschen elsker dem på trods af. Min påstand er at det kun er offerkortet de kan sælge sig på, og det gør de til gengæld godt hos en kultur der har den lidende næste som en integreret del af sin mentale bagage. Men holder illusionen i længden? (LFPC).

Dansk Folkeparti by default

Jeg skal gerne indrømme at min viden om Danmarks politiske partier og deres indbyrdes relationer på Christiansborg nok er langt ringere end den burde være, mit generelle samfundsengagement taget i betragtning. Jeg tilstår blankt at jeg ikke er ret interesseret i den partipolitiske vinkel. Hvad der interesserer mig er derimod hovedstrømningerne ude i samfundet, og her er min egen subjektive vurdering at strømninger som pænheden, værdirelativismen og berøringsangsten udfoldes identisk på tværs af partiskel. De pæne og anstændige og de voldelige samfundsomstyrtere indgår ubesværet i symbiotiske arrangementer med hinanden: Kirkeasyl, eller tæskeholdsgeneralen Balder Johansen bag AFA som indkaldt ekspert på Dagbladet Politiken, f. eks.

Når jeg er medlem af Trykkefrihedsselskabet og stemmer DF er det ikke udtryk for nogle politiske visioner og målsætninger. Der er tale om at disse sammenslutninger har næsten monopol på at udtrykke det jeg oplever som det mest påtrængende samfundsproblem i dag. Ikke monopol fordi de har tiltaget sig det – ingen vil forhindre Villy Søvndal i at indmelde sig i TF som reaktion på trusselskulturen der senest var ved at få alvorlige følger for Kurt Westergaard, eller Margrethe Vestager i at begynde at forholde sig til saudiarabisk finansiering af moskeer, madrassaer og akademiske institutioner i Vesten. Men de gør det ikke. Feltet er eksponeret af Trykkefrihedsselskabet og DF kun fordi de andre har svigtet, ikke fordi det er en sag der er associeret med et bestemt politisk projekt.

Sådan oplever jeg heller ikke mit eget engagement eller min stemme ved valgene. Jeg mener helt oprigtigt at truslen mod de vestlige samfund burde optage os alle uanset ståsted – OK, vi skal nok på forhånd ikke regne med Enhedslisten eller de Radikale. Men for mig er det et laveste fællesnævner-projekt: At bevare det demokratiske samfund der gør at vi kan være uenige uden at hovederne ruller. Det handler ikke om et ‘DF-samfund’, hvad så dette måtte være. Robert Spencer gentager noget lignende igen og igen: Det drejer sig ikke om højre kontra venstre, men om friheden kontra det totalitære. Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne samles under denne parole.

Men det kan vi som bekendt ikke. Ved shaming og latterliggørelse er denne kamp for frihed herhjemme blevet associeret med især Trykkefrihedsselskabet og Dansk Folkeparti. Et særligt perfidt, men ynkeligt, eksempel på denne ‘ført pisser de på os, og så siger de at vi lugter’-logik får man hos to af JPs mere inferiøre bloggere (LFPC).

[…] I bund og grund virker det ganske enkelt uredeligt, at selskabet markedsfører sig som politisk neutralt, samtidig med at man tjener snævre partipolitiske interesser. Vi har set den slags før herhjemme som dengang i 70′erne, da den tilsynelande pacifistiske organisation “Kvinder for Fred” tjente som frontorganisation for DKP. Kun nyttige idioter og naive skikkelser lugtede ikke lunten. Men selv for de allermest godtroende sjæle er luften omkring Trykkefrihedsselskaben efterhånden blevet fæl.

Så hermed en opfordring!

Kære Trykkefrihedsselskab, gå til bekendelse og indrøm, at I er en frontløber for Dansk Folkeparti. Foreningens legitimitet bliver kun forringet, så længe man klynger sig til illusionen om politisk neutralitet. Der er ingen skam i at være en politisk organisation, men så skylder man også det omgivende samfund at spille med åbne kort. […] Troels Heeger og Søren Villemoes: En opfordring til Trykkefrihedsselskabet: Spring nu ud!

Czech Cardinal: Christian Europe is to blame for Islamisation

“Europe will pay dear for having left its spiritual foundations and that this is the last period that will not continue for decades when it may still have a chance to do something about it,” he said. “Europe has denied its Christian roots from which it has risen and which could give it the strength to fend off the danger that it will be conquered by Muslims, which is actually happening gradually,” he said.

“At the end of the Middle Ages and in the early modern age, Islam failed to conquer Europe with arms. The Christians beat them then.”Today, when the fighting is done with spiritual weapons which Europe lacks while Muslims are perfectly armed, the fall of Europe is looming.” Leading Catholic cardinal has said Europeans only have themselves to blame for allowing Islam to “conquer” the continent. Miloslav Vlk, karidinal i Prag.

Den nye moskéejer i Malmø

SCAN0121

“Numera är jeg övertygad om att brandattentaten mot moskén under åren inte har utförts av några skumma högerextremister, utan snarare av de saudiska krafter i Malmö som tidigare försökt köpa sig inflytande.”

Nu finns han i Fastighetsregistret på Lantmäteriet: Libyens diktator Kaddafi. Enligt årsredovisningen ägde Islamic Center år 2007 byggnader och mark för 26 miljoner svenska kronor. Islamic Center har hela tiden haft problem att finansiera den allt större moskén i Malmö. Jag var med en av männen från Islamic Center i Libyen 1983 och såg honom förnedras och krypa för potentaterna på World Islamic Call Society i Tripoli, då beläget i en f.d. italiensk myndighetsbyggnad i närheten av Gröna torget i den libyska huvudstaden, en organisation som styrs av den libyske diktatorn och hans närmaste krets, och vars syfte är att kontrollera moskéer runtom i världen och därmed de muslimer som är bosatta i dess område.

Kaddafi har med köpet av Malmömoskén skaffat sig ett ovärderligt inflytande över svenska muslimer. Sydsvenskan uppgav i december att byggnader och mark köpts av Libyen för 5 miljoner. Det är antingen en bluffsiffra eller ett missförstånd rörande valuta och tidpunkt. Den verkliga köpeskillingen är 37 622 625, vilket motsvarar dryga fem miljoner US-dollar, vid tidpunkten för köpet som ägde rum redan den 8 juni 2008. Alla dessa uppgifter är offentliga i Fastighetsregistret på Lantmäteriet. Islamic Center använde pengarna att lösa lån på sammanlagt 27 miljoner svenska kronor. Det man måste fråga sig är, var de resterande 10 miljonerna finns. I vems fickor hamnade de? Vem behövde smörjas för att Kaddafi skulle bli fastighetsägare på Rosengård i Malmö?

Till hjälp för dessa uppgifter har jag haft några grävande bloggare, bland annat Muslimska friskolan, som använt sig av offentliga handlingar och av källor på Radio Malmöhus. Någon ljuger och bedrar och jag är inte övertygad om att det (bara) är moskéns VD Bejzat Becirov – albanen från Makedonien som en gång i tiden var en bekant till mig. Han har, tillsammans med min dåvarande vän och medresenär, den kosova-albanske författaren och läraren Ramadan Osmani, suttit i styrelsen för Islamic Center sedan långt innan moskébygget ens hamnade på planeringsstadiet. Becirov sköter moskén som sin privategendom. Hans privata lyxkonsumtion var legendarisk redan för tjugo år sedan (hemspråkslärare med fin villa och Mercedes väcker alltid undran).

I julas försökte någon skjuta moskéns imam. Man behöver inte vara särskilt begåvad för att förstå att det finns ett samband med det libyska övertagandet. Ytterst få muslimer betraktar Kaddafi som en pålitlig allierad.

Liksom jag numera är övertygad om att brandattentaten mot moskén under åren inte har utförts av några skumma högerextremister, utan snarare av de saudiska krafter i Malmö som tidigare försökt köpa sig inflytande, eller helt enkelt var taffliga försök till försäkringsbedrägerier, lika lite övertygad är jag om att moskéns och stiftelsens styrelse har rent mjöl i påsen. Vad de verkligen sysslar med lär vi inte få veta. Men myndigheterna håller ett öga på Becirov som sent i höstas faktiskt dömdes för bokföringsbrott. Frågan är om bokföringen är det största problemet. Jag vågar säga att jag inte tror det.

En helt annan fråga: är det rimligt att en diktator i Mellanöstern kan äga mark och fastigheter i Sverige?

(PS: Osmani tillhör inte längre kretsen kring moskén).

Thomas Nydahl, Occident.  DR har besøgt moskéen et par gange for a beundre lokalerne,  intet andet. Senest TV programmet Univers d. 4 oktober 2009.

SVT  31.12.2009:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


MIKE

Posted: 6 januar 2010 - 22:49 - Svar

Man tror jo ikke sine egne øjne når man læser de ting der kommer ud af den svenske presse i disse dage. Medierne og journaliststanden i Sverige har jo spillet fallit – kaput – slut – finale, og det er lige før jeg ikke engang har ondt af den svenske menig mand/dame, som ryger med i faldet når broderlandet inden for en kort årrække kollapser og synker ned i det store sorte multikulturelle helvedes hul. Hvis der ikke findes nogen modstand og når menigmand ingen mening har (og nosser af nogen art) – så har de selv været med til at grave deres egen grav.

Rank ryggen du svenske mand og dame – det er sku´ jeres lands fremtidige historie der bliver skrevet i disse år – og lige nu bliver den skrevet på et sprog i ikke engang selv forstår …

Victor

Posted: 7 januar 2010 - 00:21 - Svar

MEMRI TV-indslaget fik mig til at tænke på noget, jeg hørte på CNN og som egentlig var så himmelråbende åbenlyst. “Eunuk-bomberen” blev åbenbart sendt afsted fra Yemen…..kan det overraske nogen, at araberne i Al-Q på den arabiske halvø, sender lige netop de sorte sympatisører i den sikre død.

Hans Erling Jensen

Posted: 7 januar 2010 - 01:45 - Svar

Det är bra, att det finns någon svensk här också….
Jag menar det där GP køret!
Inte enmöjlighet att diskutera eller bara kommentera – inte vet vi vem som skrev det heler!

Jag vet vad som kommer hända med svensk presse inom de nästa 5 åren – de kommer halveras, bloggerna tar över som det sker i de flesta andra sanningssökande länder!

Tidningarna i Sverige är vilda med Robinsson, bønder som søkar fruar och att hallalala den med sin islam-älskovsssånger!
De har inte fattat vem som betalar – ännu!

steen

Posted: 7 januar 2010 - 02:00 - Svar

@ H.E.J : Sveriges Radio diskuterer igen for eller imod censur, det er sådan det høres her fra Danmark. Surreelt! Hvis ikke det var så trivielt, ville vi løfte det op i en postering, men det har mildt sagt ikke nyhedens interesse. Det er nyt den dag det holder op.

Tala eller tiga ihjäl främlingsfientlighet

Udsendelsen indeholder også to trivielle myter : At indvandringskritikken i DK og Norge er løftet frem af medierne og af andre partier, som har givet den “utrymme”. Ja, hvad er alternativet til ikke a give plads til lovlige, politiske synspunkter ? Som bekendt forholder det sig lige omvendt – at den i Sverige er blevet hold kunstigt udemokratisk tilbage med metoder, der er uværdige for et vestligt demokrati. (Det samme dog i mindre grad skete i DK før 2001, har redaktører som Blüdnikow prisværdigt medgivet)

Envidere siges det flere gange i ramme alvor, at indvandringskritikere (”fremmedfjendtlige” – ordet forekommer 43 gange på 19 minutteret ) ikke er demokrater, fordi de “ikke accepterer alla människors lika värde”. Ergo – man er ikke-demokrat, hvis man skelner mellem svenskere og ikke svenskere, statsborgere og ikke statsborgere.Hvad skal man stille op med det vås andet end at nægte at betale licens ? Hvad kan de ikke finde på lige op til valget ?

Mht svenske aviser og fremtiden. Jeg hørte Sydsvenskans nye mand i København Claes Fürstenberg i dansk P 1. Han talte om forskelligheder ved svenske og danske. Han sagde meget rigtigt, svenske har dobbelt så sport. Nemlig, for eksempel de to sider danske aviser i snit anvender i demokratiets tjeneste til læseropinion, bruger svenske til – sport og damebladsstof, genuspladder m.m.
Nu kan blogs ikke konkurrere med omnibusaviser, kun fylde og korrigere enkelte huller, så tonen i svenske ændrer sig først når befolkningen i stort antal stemmer anderledes. Så skal bladsmørerne nok komme halse efter opinionen, men jeg vil se først, at de så indrømmer hvordan de har ageret. Specielt dengang før nettet, da de virkelig sad som vogterne ved opinionsgærdet.

Santor

Posted: 7 januar 2010 - 07:18 - Svar

Og for ligesom at understrege sandhedsværdien af artiklen om kristenforfølgelse så kan man læse denne lille historie her til morgen :

http://nyhederne.tv2.dk/article/27634271/

Erling

Posted: 7 januar 2010 - 08:02 - Svar

Det drejer sig ikke om højre kontra venstre, men om friheden kontra det totalitære. Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne samles under denne parole.

Fordi vi, ligesom næsten alle andre demokratier, er et partivælde. Politiske partier har som deres primære formål at sætte borgere op mod andre borgere. 70-80% af Danmarks befolkning har levevilkår, der økonomisk set er stort set identiske, hvilket da også afspejles i de politiske partiers næsten ens dagsordner og parlamentariske praksisser. Hvis man ikke havde partier, risikerede man at borgerne rottede sig sammen mod magthaverne. Nu rotter de sig sammen mod hinanden i stedet, det er meget bedre. På den måde kan man holde de politiske diskussioner ude af politik og nøjes med at diskutere personsager og hvad slags teater, de to-tre procent som Danmarks økonomi vokser med om året, skal bruges på.

Sager som sikkerhedspolitik, indvandringspolitik og grundlæggende fordelingspolitik er ikke til diskussion. Den klappes af bag lukkede døre af organisationsfolk og erhvervsliv.

Så er der selvfølgelig partier som DF og Enhedslisten, men de er jo ikke ‘regeringsduelige’, for de spiller ikke efter reglerne. Det vil sige, at de kan ‘snyde’ og profilere sig på emner, som regeringsduelige politikere ikke har lov til. Skal man have chancer for en taburet, skal man gøre som Søvndal: sælge alle sine principper, holde op med at snakke om ikke salonfähige ting som økonomisk demokrati, overskudsdeling, virksomhedsbeskatning og den slags, og tilslutte sig den taktfaste march mod Neuropa. Pia K. bejler også til en taburet, hvorfor man nu ikke længere hører meget om, at indvandringen fortsætter med uformindsket styrke.

Journalisterne er helt på det rene med, hvordan klaveret spiller, og ligesom partierne, skal de spille med på melodien, hvis de vil have en chance for et ordentligt job. Dvs. man må ikke profilere sig på emner, som er tabu for ens holdspillende kolleger, det er snyd. Seneste groteske eksempel på et ikke-emne, er afståelsen af Grønlands undergrund til gengæld for posten som generalsekretær for NATO, vel nok den dårligste forretning siden Hækkerup solgte Ekofisk-feltet for en flaske snaps.

Erling

Posted: 7 januar 2010 - 08:05 - Svar

…et emne, der fik mindre spalteplads end et gennemsnitligt gadeskyderi.

JensH

Posted: 7 januar 2010 - 09:08 - Svar

Apropos historien om nedskydningen af de kristne Egyptere foran den Koptiske Kirke, så læste jeg den her til morgen på TV2 tekst-TV, og på Tekst-TV blev der gjort opmærkksom på, at 5 mennesker (ikke 7) var blevet skudt ned uden for denne koptiske kirke, og man sluttede artiklen af med følgende oplysning:

“Blandt de sårede var to muslimer, der i det samme gik forbi kirken.”

Pyt være med de dræbte kristne. Det der interesserer journalisten er, at der var muslimer blandt de sårede. Jeg ved ikke præcis havd denne oplysning om de sårede muslimer skal bruges. Mon det er et desperat forsøg på at overbevise os (vestlige) læsere om, at denne islamiske terror skam også går ud over muslimer, (“Vi er skam alle i samme båd”), og vi derfor ikke må forbinde denne jihad-terror med islam i al almindelighed?? Eller er det i virkeligheden bare en ren refleks hos journalisten, at muslimer skal sættes i offer-rollen??

Men på TV2.dk har man også historien, som tilføjer et par enkelte oplysninger:

http://nyhederne.tv2.dk/article/27634271/

Pk

Posted: 7 januar 2010 - 09:23 - Svar

Hvis en svensk journalist fik halsen skåret over af en muslim ,
så ville han tænke:”Jeg dør for en god sag”.

  Thomas Nydahl

  Posted: 7 januar 2010 - 11:41 - Svar

  PK: Lika trött som jag är på generaliseringar om “danskar”, lika trött är jag på samma eländiga världsbild om “svenskar”. Jag är de facto en svensk journalist. Sedan många år skriver jag om dessa frågor, i varje sammanhang jag kan och får. Jag tänker inte så som du tror. Och det finns många som jag. Vi kämpar mot den kultur som innebär tystnad och konsensus. Tror du den kampen blir lättare för att du sprider detta gift?

   World Traveller

   Posted: 7 januar 2010 - 19:55 - Svar

   Tjena Thomas,

   Jag tycker PK har helt raett i sin kommentar, aatminstone saa gaeller det 99% av alla svenska journalister. Jag traeffar maanga journalister i mitt jobb fast naestan aldrig naagra svenska. Senast jag traeffade naagra var igaar. Foer ungefaer 4 maanader sen pratade jag med 2 journalister som jobbade foer en TV-kanal som paastaas vara pro-militaer och pro-vaest. De som tror det, och det aer maanga, aer duktigt grundlurade. Naer journalisterna hoerde att jag aer fraan Sverige saa boerjade de svamla om att Sverige har Europas baesta regering eftersom vi tar emot flest muslimer, och de sa att de har maanga muslimska vaenner i Hedemora och ett annat staelle, kommer inte ihaag var. De ansaag islam vara det baesta som har haent (drabbat) Europa. Vilka jaevla tomtar! Om dom aer vaest-vaenliga saa vill jag inte traeffa de journalister som aer kritiska till vaest. Alla journalister som jag har traeffat genom aaren (och det aer maanga, fraan de flesta stora kaenda brittiska, amerikanska, svenska, och diverse andra tidningar och tv-kanaler) har en sak gemensamt, och det aer att de aldrig kan haalla sig till sanningen. En del ljuger ju saa tapeterna lossnar. Vet inte om du aer av samma kaliber men du kan ju motbevisa mig, eller raettare sagt visa att du aer undantaget som bekraeftar regeln.

    Thomas Nydahl

    Posted: 8 januar 2010 - 09:31 -

    World traveller, du kan ju börja med att läsa vad jag skriver, t.ex. här i Snaphanen eller i min egen blogg Occident. Eller någon av mina 42 böcker. Den arroganta ton du använder gör inte intryck på mig.

PeterK

Posted: 7 januar 2010 - 09:42 - Svar

Nu skal man jo passe på med motivanalyse – det var disclaimeren.
De 2 dræbte muslimer skal naturligvis bruges til at fjerne religiøsiteten i angrebet. Det var et ganske almindelight tilfældigt skyderi udenfor en kirke, muslimer og kristne blev dræbt – no problem. Da hysteriet om svineinfluenzaen var på sit højeste, valgte ægyptens regering at dræbe alle svin i Ægypten. Det havde intet sagligt formål, og viste kun et rystende lavt vidensniveau hos de ægyptiske myndigheder – men det var kun koptere der havde svin.

Helt ligesom da man skulle have en neger med i enhver cowboyfilm for at vise at man da ikke var racist, eller når der altid skal være mindst en sympatisk muslim i dansk TV drama.

Limewoody

Posted: 7 januar 2010 - 11:24 - Svar

RELIGION: 70% OF WORLD’S POPULATION DISCRIMINATED ***

– religious extremism is most concentrated in the countries of the Middle East and North Africa.

– countries with a Moslem majority (including Saudi Arabia, Egypt, Algeria and Turkey). Therefore, 64 nations, a third of the population, have a high or very high rate of restriction on religious freedom and some (Saudi Arabia, Pakistan and Iran, which the report labels “the trio of the worst”) are in both groups.

(ANSAmed) – PARIS, JANUARY 5 –

Among the restrictions imposed by governments, religious discrimination affects around 70% of the world’s population.

This is the finding of a report by the Pew Research Center’s Forum, a US body which aims to set up a databank on religion around the world. It also finds that religious extremism is most concentrated in the countries of the Middle East and North Africa. Entitled ‘Global restriction on religion’ and published by the French Catholic daily, La Croix, the study was carried out between mid-2006 and mid-2008 across 198 countries, taking in 99.5% of the world’s population. Researches started from 16 public reports coming from the State Department, the American Commission for International Religious Freedom, the Council of the European Union, the Office of Foreign Affairs for Great Britain and the Commonwealth and from NGOs such as Human Rights Watch and Amnesty International. The report is divided into two parts, on governmental restrictions (GRI, Government Restriction Index) and on inter-religious hostility (SHI, Social Hostilities Index) respectively. GRI examines national and local laws, judicial texts and police-force practices which limit the freedoms to teach or preach, prevent religious conversions or promote one religion above others. These restrictions affect Catholics, Protestants (especially Evangelicals), Jews, Buddhists and minority Moslem groups irrespectively. According to this primary classification, 43 countries have a high or very high rate of government restrictions, especially in countries with a Moslem majority (including Saudi Arabia, Egypt, Algeria and Turkey). Therefore, 64 nations, a third of the population, have a high or very high rate of restriction on religious freedom and some (Saudi Arabia, Pakistan and Iran, which the report labels “the trio of the worst”) are in both groups. Other countries, (such as Nigeria, Kenya, Ghana, the Philippines, Bangladesh), show strong inter-religious hostility alongside a degree of moderation in governmental discrimination. The lowest rates, both in terms of GRI and of SHI are to be found in Italy, Brazil, Japan, the USA, South Africa, with the highest in the Middle East and North Africa.

(ANSAmed).
2010-01-05 17:27

http://www.ansamed.info/en/news/ME03.XAM17273.html

Pk

Posted: 7 januar 2010 - 14:43 - Svar

Thomas Nydahl…jeg skal nok lade være med at sprede mere gift om journalister i Sverige.
God kamp til jer. Håber I klarer den,
Tror mig , det var i bedste mening….men nu stopper jeg.
Ang. Sverige….

  Thomas Nydahl

  Posted: 7 januar 2010 - 17:43 - Svar

  Pk, tack för ditt svar. Jag tror dig. Avsikten bakom det vi skriver är alltid god, men i de korthuggna budskapen blir vi ibland lästa på ett helt annat sätt. Jag strider dagligen mot de människor som säger att “danskarna är rasister”, “Danmark är främlingsfientligt” och liknande. Det är vidriga stereotyper som förhindrar varje form av samtidsanalys. Tack för att du svarade och tog min kritik med gott humör! Nu kämpar vi vidare. Med goda hälsningar från Skåneland, Thomas

Liva

Posted: 7 januar 2010 - 15:15 - Svar

“Kære Trykkefrihedsselskab, gå til bekendelse og indrøm, at I er en frontløber for Dansk Folkeparti.”

Er det ikke lige at gøre DF lidt for betydningsfuld? Det synes jeg. Der er heldigvis noget – meget – der er større end DF. 🙂

Emeritus

Posted: 7 januar 2010 - 16:13 - Svar

Til Snaphanen.

Jeres forfølgelseslandkort er en deprimerende visuel understregning af, at Islam trives bedst i en slamkiste af vold, terror, mord og frygt. Man hører aldrig officielle repræsentanter for dette mafiøse samfund uden centrum tage afstand fra uhyrlighederne i de ramte områder – kun nye opfordringer til jihad, vilde trusler, forfølgelser og hate-speech. Præsentationen vidner om, at Islam på verdensplan er fordærvet og befordrer den rene og skære ondskab. Vesten skal passe meget på. Der er ikke engang en telefon ingen pave, man kan ringe til. Kun ansvarsfri ondskab. Vi står over for en kriminel, magtliderlig religion styret af klan- og familieopdelte forbryderorganisationer, der ikke kan enes om ret meget, og det, de åbenbart er enige om, er ikke til at holde ud at se på.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 7 januar 2010 - 16:33 - Svar

Til Thomas Nydahl.

Nej, du har ret, Thomas. Her i landet retter vi alt for tit ‘smed for bager’ i vore stridbare og temperamentsfulde ytringer. I er vort broderfolk, og hvad vi siger om og til jer, rækker i virkeligheden ikke længere end til overfladen. Vi siger det kun for at få dine kompis’er op af stolen, derfor bliver vi så grove i munden. Vi kan simpelthen ikke forstå, at jeres såkaldte kulturelite, medielandskab og politikere i så lang tid har fået så uindskrænket magt over jeres svenske folkesjæl, at den ikke rigtigt kan vriste sig fri. Det er jo ikke farligt, hvis man gør verbalt oprør i tide og lærer at smide nogle sandheder i hovedet på hinanden, som man ikke for alt i verden vil have siddende på sig.

Mellem venner – Jeg siger undskyld herfra, hvis vi har gjort dig ked af det eller förbannat.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 7 januar 2010 - 17:29 - Svar

Til Thomas Nydahl II.

Tilgiv mig, at jeg tværer lidt i emnet, men jeg har lyst til at fremføre et enkelt ordeksempel blandt mange som bevis på jerngrebet fra oven i samfundet – den mentale undertrykkelse af anderledes tænkende både her og hos jer – klart praktiseret i ét ord – Sesam-ordet, Fremmedfjendtlighed. Er der noget, svenskere og danskere IKKE er, og helst vil være fri for at blive beskyldt for, så er det fremmedfjendtlig, men trickordet er nøjagtigt det samme på begge sider af Øresund. Selvfølgelig. Problemet er det samme i hele Norden. I virkeligheden betyder etiketten ‘fremmedfjendtlig’ ikke, som den skulle – luk dig dog op, spyt ud og sig noget. Nej, den betyder: ‘KLAP I!’ Og så siger man ikke mere, for man vil for alt i verden ikke beskyldes for at se skævt til fremmede. Så er man ude af det gode selskab med det samme. Sådanne magiske svindelnumre skal sprænges så hurtigt som muligt.

Personligt har jeg intet mod fremmede, men det er ikke enhver, jeg vil have inden for mine døre. Er det forkert? NEJ. – Desværre er jeg begrundet skeptisk indstillet over for ISLAM. Er det forkert? NEJ. Se på kortet øverst. Islam er i mine øjne et suspekt tankesystem omfattende en delmængde blandt alle mulige andre ‘fremmede’. En sådan delmængde kan aldrig gøre mig fremmedfjendtlig. Jeg er heller ikke islamofob for jeg er netop SUND og rask. Jeg tror, det er Steen, der titulerer sig selv islamofob. Du ved hvorfor. Sprængning af en magisk ring. Problemet med Islam er, at alle ved, hvad sagen drejer sig om, så det må vi ikke mene.

Mange venlige hilsener fra den ene skandinav til den anden.

  Thomas Nydahl

  Posted: 7 januar 2010 - 17:48 - Svar

  Emeritus, tack för båda dina tänkvärda texter!
  Du träffar huvudet på spiken. De flesta människor känner mig som en man som alltid stått upp för de förföljda. Utöver mina egna sex barn har jag t.ex. en fosterdotter som kom till Sverige som flykting på 1980-talet. Jag har stått på barrikaderna sedan jag var ung. Men det finns två saker jag inte tål: islam/islamism, och det är en självklarhet, eftersom det är en totalitär lära som vill krossa våra öppna, fria samfund. Men det andra är lika motbjudande: den totala moralupplösning som kallas mångkultur, en relativism som i skredet dragit med sin omfattande kriminalitet, ansvarslöshet och en nivellering på alla områden (skola, press, offentligt samtal etc). dessutom har du ju rätt i iakttagelsen att mycket av de svenska offentligheten, i pressen inte minst, löper med makten. Vad jag ville säga var, att det inte finns något som kan kallas “de svenska journalisterna”. Det finns också i Sverige både sådana som Tøger på Politiken och sådana som Kurt W. bland konstnärerna i pressen. Det finns alla sorter, och det gäller nu att vi står samman för att inte låta islamismen och maffian krossa oss helt. Vi kunde kämpa mot Muhammes drängar som våra förfäder gjorde mot Hitlers och Stalins. med gott humör, Thomas

   Liva

   Posted: 8 januar 2010 - 11:42 - Svar

   “Det finns också i Sverige både sådana som Tøger på Politiken och sådana som Kurt W. bland konstnärerna i pressen.”

   Sidstnævnte vil en del af os danskere meget gerne høre meget mere om. 🙂

steen

Posted: 7 januar 2010 - 18:28 - Svar

@ begge: Så må jeg hellere ile med at bekende at rubrikken “En ur-svensk avisleder” hentyder til Reinfeldts berømte udtalelse, og altså er ironisk. Andre end Thomas kunne komme i tvivl. * S

Thomas Nydahl

Posted: 7 januar 2010 - 19:59 - Svar

Steen, det bugar jag mig för, med hälsning från en barbar!

Casper | Borgerlig bums

Posted: 19 januar 2010 - 09:18 - Svar

Nyt: Kristeligt Dagblad skyder skylden på danskerne.

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/352948:Udland–Imam-blev-forso egt-myrdet

“Mens danskerne har været optaget af mordforsøget på tegneren Kurt Westergaard, er en imam forsøgt myrdet i Sverige…”
…” Moskeen i Malmö blev bygget i 1983 og har gennem årene oplevet en række gener og angreb.”

De kristelige journalister linker selv til en artikel i Expressen, men har åbenbart ikke læst den særlig grundigt:

“Moskén i Malmö byggdes 1983 har sedan dess varit utsatt för ett stort antal attentat, främst i form av skadegörelse. I april 2003 förstördes stora delar av moskén av en anlagd brand.
Fastigheten såldes under 2009 till den libyska organisationen World Islamic Call Society, sponsrad av Libyens president Muammar Khaddafi.

“Jag fattar ingenting”

Leave a Comment