10
jan
Seneste opdatering: 12/1-10 kl. 0222
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Moderate Islam: Western Ally or Western Myth? The Middle East Forum 1 december 2009, min 59:15. To ikke helt enige venner i  livlig debat. Klik start og “watch full program”.

Is there a robust zone of Muslim belief that lives up to the term “moderate?” Or is “moderate Islam” more of a hopeful Western construct? Wafa Sultan and Daniel Pipes disagree.

Terrorens taktik

er lige så enkel som den er gammel og effektiv. Slå én ihjel og luk munden på tusinder. Efter mordet på van Gogh krøb hollandske kunstnere og intellektuelle i et musehul, og dér er de endnu. Og der vil altid være en Seidenfaden eller Thisted, der ikke se årsagssammenhængen og tror at tigre kan fodres: “Tal nu pænt.” – oversat, “bøj jer nu for intimidering, det skal også være stuerent i Khartoum.”

Fire år efter Muhammed-tegningerne blev trykt, er der udbredt selvcensur blandt danske kunstnere og forfattere, viser en undersøgelse fra Ugebrevet A4.Undersøgelsen er foretaget blandt 654 forfattere, billedkunstnere og museumsledere. Næsten halvdelen af de adspurgte mener, at ytringsfriheden herhjemme er truet, og hver ottende har forkastet “projekter” på grund af selvcensur.

The Metropolitan Museum of Art quietly pulled images of the Prophet Mohammed from its Islamic collection and may not include them in a renovated exhibition area slated to open in 2011, The Post has learned. Udbredt selvcensur blandt kunstnere, Is the Met afraid of Mohammed?

This Ottoman miniature from the Siyer-i Nebi shows Islams prophet Mohammed in the typical way he was portrayed in Islamic art after the ban on showing him was put in place. The prophet is shown faceless, kneeling at the Kaaba, Mecca. Khader: Global mundkurv på fremmarch, Hvis man giver dem lillefingeren, så tager de hele hånden.

“Detta är det land jag snart lämnar utan ånger”

Sakta men säkert flyr tiden undan tills dagen med stort ”D” närmar sig. Jag kan inte påstå att jag känner någon ånger över mitt beslut att lämna Sverige, som under de senare åren förvandlats till oigenkännlighet. Jag vill inte uppleva min ålderdom med en ständig, oundviklig påminnelse om hur de styrande fortsätter sin utplåning av de kvarvarande svenskarna.

Det jag tycker är mest oroande är så många medborgare tycks leva i en slags skyddande bubbla, oförmögna att se de faror som skymtar vid horisonten. Vi blir ständigt påminda om den klyfta som skiljer ”verklighetens folk” från de ”politikerbroilers” vi ser i riksdag och regering, som lever i ett rosaskimrande töcken utan att oroa sig för framtiden. Ingen kan med rent samvete påstå att han inte blivit varnad. Detta är det land jag snart lämnar utan ånger, för jag vet att återskapandet inte kommer att ske under min livstid. Roger B Hermanson.

Kommentarerne til Hermansons artikel er mere oplysende end opløftende. Journalisten og den højt elskede blogger Kurt Lundgren, skrev mismodigt et par år  inden sin død: “Min bitterhet är lika djup som den livskris jag just kravlat mig ur. Om jag varit i 20-årsåldern med livet framför mig hade jag lämnat Sverige i dag.” England oplever en stor exodus af middelkasse, der kan klare sig selv og som ikke længere vil hæfte solidarisk over skatten. Det samme er tilfældet i mindre  grad i Sverige  (38.000  i 2009), men man har lov at gætte det bliver et af tiårets temaer. Sverige kan få et forsørgelsesproblem, der bliver en ond cirkel. Se for eksempel Millds statistik idag: Förtidspensioneringar.

Om tio år kommer Svenska kyrkan ha förlorat en miljon medlemmar

I dag har Svenska kyrkan runt sju miljoner medlemmar, vilket motsvarar 72 procent av befolkningen. Enligt kyrkokansliets prognos kommer siffran att ha sjunkit till cirka 60 procent år 2020. Mellan november 2008 och oktober 2009 minskade antalet medlemmar i Svenska kyrkan med nära 72 000 personer, eller drygt 1 procent. Det är omkring 20 000 fler än året innan. En miljon väntas lämna kyrkan

I Danmark er 82 % medlem af Folkekirken, men hvis den ligesom Svenska Kyrkan skiltes fra staten og blev en aflægger af Socialistisk Folkeparti og de Radikale*,  ville samme afvikling ske i Danmark. Mange svenskere er ikke i tvivl om årsagen: Svenska kyrkans attityd förödande för folkets förtroende. (*Seneste politiske meldinger fra Svenska Kyrkan: Svenska kyrkan pratar islam, EU-politik, klimat och mat, Skilda världar – kyrkornas syn på asylpolitikenSvenska kyrkan vill påverka klimatförhandlingarna.)

Svenska kyrkan pratar islam, EU-politik, klimat och mat, Skilda världar – kyrkornas syn på asylpolitiken,
Svenska kyrkan vill påverka klimatförhandlingarna


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Pk

Posted: 10 januar 2010 - 10:17 - Svar

Ang. venstrefløjen og islam så tænker jeg på det,
som en amerikaner engang sagde:
“To ignore factual reality by believing it to be otherwise
does not mean that a person is removed from that reality.
It only means that they suffer it ignorantly”.

Kloge ord af Edgar Cayce.

  Benjamin

  Posted: 10 januar 2010 - 15:08 - Svar

  Ang. venstrefløjen og islam så tænker jeg på det, som en amerikaner engang sagde:

  Tja, venstrefløjens røde samfundsnedbrydere danner jo et usmageligt godt makkerpar med islamisterne, fortrinsvis politisk selvfølgelig. I Tyskland er f.eks. er en spidskandidat for SPD, Bülent Ciftlik, som er af tyrkisk afstamning, netop blevet “taget” i at modtage penge for at arrangere et ulovligt pro-forma ægteskab mellem sin tyske veninde og en tyrkisk mand, som derved fik opholdstilladelse i Tyskland. For denne lyssky affære fik Bülent Ciftlik angiveligt 3000 € til sin slunkne kasse. Og det værste ved historin er, at de øvrige partifæller fra SPD holder hånden over ham, især landsformanden Olaf Scholz. Ciftlik var jo netop også blevet kørt i stilling i SPD som “Obama fra Altona”, som et eksempel på en velintegreret tyrker.
  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,670933,00.html

  Samarbejdet mellem de røde og muslimerne er både skræmmende, men også grotesk morsomt på en måde: De første, der bliver klynget op i lygtepælen, hvis muslimerne overtager Europa, er jo netop kommunisterne, feministerne og homoseksuelle. Og hvem er det, der kæmper for Islams udbredelse i Europa? Naturligvis kommunisterne, feministerne og de homoseksuelle. Efter den islamiske “revolution” i Iran var rødfeminister og homoseksuelle de første, der blev hængt. Og hvem giver i dag tilladelse til byggeri af stormoske finansieret af Iran?
  1) Anne Vang fra borgerrepræsentationen (kvinde+rød)
  2) Claus Bondam (homoseksuel+rød)
  3) Jette Gottlieb (kvinde+rød) … osv. (fortsæt selv)
  Kommunisterne måtte flygte fra Iran efter 1979 for ikke at blive forfulgt og myrdet af præstevældets håndlangere. Og hvem sørger for fri indvandring til Europa fra muslimske lande og udbredelse af Islam i dag? Kommunisterne!
  De graver, i bogstaveligste forstand, deres egen grav. Jeg ved ikke rigtig om man skal grine eller græde over det.

  Victor

  Posted: 10 januar 2010 - 23:22 - Svar

  Venstrefløjen og Islam???

  Hvem var det lige, som for et par dage siden, ville bruge imamerne som det demokratiske samfunds spydspids i kampen mod islamisme?

Peter Buch

Posted: 10 januar 2010 - 20:18 - Svar

Liva

Posted: 10 januar 2010 - 21:47 - Svar

“Når vold og trusler fra islamister får kunstnere og forfattere til at udøve selvcensur, så er der grund til alvorlig bekymring, mener den konservative integrationsordfører.. ”

h t t p://www.bt.dk/danmark/khader-kritiserer-bange-kunstnere

Ugebrevet A4 og politikere er godt nok laaangsomme. Mange islamkritikere har talt om det forhold i årevis. Men er det ‘kun’ islamister der gør at kunstnere og forfattere udøver selvcensur? Er det ikke også MSM og journalister der usolidarisk går forrest med at rette ind – efter at islamister har truet til højre og venstre? Er det ikke MSM og journalister der med sin retten ind og undlade at trykke f.eks. muhammed-tegninger, der gør at islamister oplever at det nytter at skabe frygt blandt europæiske, demokratiske landes befolkninger inkl. kunstnere og forfattere?

MSM er usolidariske med egne befolkninger, inkl. med kunstnere og forfattere, er de ikke? Boykot dem, hvis de ikke står op for vores ytringsfrihed og hjælper kunstnere og forfattere – og os andre – med at turde skrive og male og tegne det de/vi mener.

Emeritus

Posted: 10 januar 2010 - 22:54 - Svar

Til Benjamin.
‘…Samarbejdet mellem de røde og muslimerne…’

‘Krage søger mage’. Det er alt for sent at rette vildfarelsen, når hannen opdager, at hunnen i virkeligheden ikke ville parre sig, men bare var en sulten edderkop.

Med venlig hilsen

Vivi Andersen

Posted: 11 januar 2010 - 01:43 - Svar

Benjamin.

Venstrefløjen har, som jeg har skrevet mange gange, en usædvanlig kort hukommelse når det gælder det der overgik deres politiske fæller i Iran !

Derfor forbavses jeg næsten dagligt, når jeg læser om hvem det i grunden er der forsvarer islam og dens rettroende herhjemme, som i de øvrige europæiske/vestlige lande.

Man fatter det ikke, vel, at de ikke har fundet ud af hvad islam står for, hvilken agenda denne ideologi har .

De må helt bevidst lukke øjne og ører for det der er foregået i islams navn, både det historiske som det nutidige.

Gad vide hvor langt ad islamiseringens vej vi skal, og gad vide hvilke konsekvenser der tilsyneladende skal selvopleves, FØR man på venstrefløjen, samt hos samtlige ikke-muslimer der er velvilligt indstillede overfor islams tilstedeværelse, lægger kursen om ?

Jeg håber virkelig ikke der går alt for lang tid, da vi ikke har for meget af denne når man tager demografien med ind i billedet.

Den er så åbenlys ikke på vores, ikke-muslimernes side.

  Benjamin

  Posted: 11 januar 2010 - 18:38 - Svar

  Det er helt rigtigt med de rødes kortvarige hukommelse. De vil hente tonsvis af “kulturberigere” til landet og udstyre disse med statsborgerskab i en fart, så at de som “tak” for at have hentet dem selv og deres 100 familiemedlemmer til landet bringer de røde til magten via deres kryds på stemmesedlen. Men efter at Danmark er overgået til Dar-al-Islam, så får de røde at se hvordan den sande “tak” kommer til at se ud fra muhammedanernes side, når de hænger og dingler fra lygtepælene med et reb om halsen. Muhammedanere kan faktisk ikke udstå de røde, fordi de slesker for meget uden ryggrad og dyrker fri sex udenfor ægteskabet og har et noget løsere forhold til alkohol og stoffer. Men på overfladen stemmer de på deres partier, fordi de støtter islamiseringen. De røde er i muhammedanernes øjne “nyttige idioter”, for ligesom at bruge et udtryk af Lenin om dem, der hjælper andre til magten ved at gøre det grove arbejde.

  Men indtil videre foregår samarbejdet ufortrødent i ro og mag og kommunisterne sømmer endnu et par søm i deres egen ligkiste. Som sagt: Jeg er kraftigt i tvivl om man skal grine eller græde over det groteske ved det.

Vivi Andersen

Posted: 11 januar 2010 - 01:58 - Svar

Tak for linket til Wafa Sultans og Daniel Pipes´ diskussioner.

Desværre er Pipes ikke helt nem at forstå p.g.a. hans mumlen, men Sultan er klar og tydelig.

Hvad angår Wafa Sultan´s påstand om, at Erdogan fra Tyrkiet har ret i hans udtalelse for nogle år siden om, at der ikke eksisterer nogen moderat islam eller radikal islam, men kun islam …. så er jeg af den opfattelse efter gennem de sidste ca. 6 år at have tygget mig igennem ganske meget litteratur om islam , at det er Erdogan, og Sultan, der siger sandheden.

Moderat / radikal islam er en vestlig konstruktion der er fremkommet fordi man, ved at påstå det forholder sig sådan med islam, dermed gør det muligt at berolige de ikke-islamiske befolkninger i Europa og de øvrige vestlige lande.

`De radikale muslimer er jo få i antal og de moderate er langt, langt de fleste —- så tag det roligt.

Der er ingen grund til at bekymre sig over, at islam slår rod i de ikke-islamiske lande!`

Om det er fordi man – vores politikere meningsdannere, Gode Mennesker – mener man dermed bedre får islam til at glide ned hos os eller det er fordi man inderst inde ved den er gruelig gal, men ikke tør vedgå at vi sidder i saksen, aner jeg ikke.

Vivi Andersen

Posted: 11 januar 2010 - 02:14 - Svar

Liva

Enig i at vi skal boykotte de der er usolidariske.

Men jeg er faktisk, lige her og nu, noget trist over dette.

Gennem mange år har jeg holdt WA – og nu tyder en del på at dette ellers dejlige bekendtskab må sløjfes.

Hvad mon der er sket derinde på WA – den ligner efterhånden de øvrige aviser .

JensH

Posted: 11 januar 2010 - 18:55 - Svar

Angående middelklassen som ‘stemmer med fødderne’ og forlader Europa’s multikultur så skrives der her:

“Det samme er tilfældet i mindre grad i Sverige (38.000 i 2009), men man har lov at gætte det bliver et af tiårets temaer.”

Nu er 2009 jo ogsåkendetegnet ved finanskrisen, hvor virkesomheder over hele vesten snarre fyrer end ansætter nye medarbejdere. Såvidt jeg husker var tallet for udvandrere fra Sverige meget større for et par år siden, og mon ikke det vil gå op når verdens-økonimien igen kommer ind i en vækst-periode.

PeterK

Posted: 11 januar 2010 - 21:56 - Svar

Måske skyldes det at flere og flere aviser ligner Politiken, et skjult pres som vi ikke får noget at vide om. Ser vi her resultatet af Benita Ferrero-Waldner’s anstrengelser for at få særligt udvalgte journalister til at forestå selvcensur, og overholde reglerne om ikke at sammensætte visse ord og begreber? Det er jo i hele europa at denne spillen med falske kort foregår. Englænderne kalder dem “asians”, svenskerne “ungdomar”, her “unge”, alle vegne sløres fakta, og med hvilken hensigt? Selv den selvudråbte elite rammes af problemer, deres børn overfaldes også i S-toget og på vej hjem fra skole. Nogle er naturligvis så fanget af deres multikulturelle drøm, at de er villige til at ofre deres børn, de er naturligvis fortabte og ikke anderledes end dem der med stolthed sendte deres børn til fronten i sort SS uniform, eller blå NKVD uniform. Det er ikke nok til at forklare det, der er stukket noget under stolen, og mere end det der efterhånden er kommet frem om Poul Nilssons “klokkeklare aftale” fra den første oliekrises tid. Det er konspiration så det vil noget, men ganske ofte overgår virkeligheden fantasien.

Læg mærke til JP. På lederplads er de ofte ret skarpe, og der bringes af og til en kronik med markante meninger. Men klipper man en artikel ud af JP, vil det ofte være svært at sige om den er fra Politken, JP, WA, eller Berlingeren. Ledelsen i JP har helt tydelig en anden dagsorden end dem under, fra redaktører og redaktionssekretærer til den nyudklækkede journalist. Er det i det led BenitaFerrero-Waldners og Morten Kjærums tropper opererer? Ekstrabladets artikler er let genkendelige: Der er ingen ord på mere end tre stavelser, og ingen sætninger med mere end tre led – lix under 5, men de er ligeså støvsugede, og Ritzau og DR er udenfor kategori..

Jeg glemmer aldrig klippet af en stærkt svedende Toni Blair, der med et kropssprog der fortalte selv en blind at det her brød han sig ikke om, stå og skamrose islam og fremhæve det som noget vi alle burde se op til og stræbe efter. Bush kunne også godt. Jeg har et klip af ham hvor han ligeledes skamroser “fredens religion”, mens Condoleezza Rice sad smilende og nikkede samtykkende. Havde hun en aftale i mellemøsten som vi nu så udført, og var det derfor hun smilende applauderede udførslen?

Der er noget vi ikke får at vide. Som en klog mand engang sagde, hvis noget ser suspekt ud, så “follow the money”. Er nogen købt? Vi behøver ikke at spørge “af hvem?”, og spørgsmålet er vel egentlig også mere korrekt “hvem er købt”.

  LFPC

  Posted: 11 januar 2010 - 22:39 - Svar

  Jeg bemærker også dagligt afgrunden mellem JPs lederartikler og hvad deres journalistkvæg frembringer. Faktisk bliver det mere og mere pinligt. På det seneste er det små retoriske kunstgreb de tydeligvis har lært på et kursus, som skal lokke folk til at klikke til selve historien: “…. men det skulle han aldrig have gjort”, “Det viste der sig at være en helt særlig grund til” osv. De regner med andre ord mig for en idiot der ikke kan gennemskue det billige trick, OK, så klikker jeg helst ikke videre.

  Hvorfor i alverden kan ledelsen være tilfredse med overfladiskhed og efterplapren af klicheer hos dem de betaler for at lave avisen? I stedet for at journalisterne ligger under for nogle retningslinjer er det måske mere nærliggende at dette er hvad der produceres på den journalistiske pølsefabrik i dag. Nye generationer der er vokset op i en folkeskole der tilsyneladende ikke skaber selvstændigt tænkende individer udklækkes på DJH, og har det ganske fint med at skøjte rundt på overfladen.

  I sidste ende må det være markedet der bestemmer niveauet. Når man ser engang solide aviser som WA og JP blive dummere og dummere og mere og mere medløberiske med tidsånden, må det være fordi markedet vil have det sådan. Omvendt hvis der var et marked for solid journalistik af den gamle skole er der jo nok ikke nogen der kunne hindre det.

  EBs totale kollaps ind i tandløsheden som set de sidste par dage er det seneste eksempel på en generel nedadgående tendens. Nu kommer Mette nok efter mig med krabasken for at gøre det værre end det er, og jeg er selvfølgelig også opmærksom på de gode, lange artikler man stadig ser. For mig er det bare slet, slet ikke nok til at opveje tendensen.

   PeterK

   Posted: 12 januar 2010 - 08:41 - Svar

   Ja, det må være svært at drive en virksomhed hvor medarbejderne har – og gennemfører – en helt anden vision og strategi end den ledelsen har. Det kan kun være statsstøtte der holder et sådant hus i splid med sig selv oppe.

  Peter Buch

  Posted: 11 januar 2010 - 23:10 - Svar

  At Snaphanens lix-tal en dag- og i dag- da jeg så på sagen er lig Justitsministeriets er ikke kun godt.
  http://www.ddoo.dk/orcapia.cms?aid=198
  Mange rigtig mange er da stået af inden de står på.
  Dertil kan hævdes at det er underordnet, da det alligevel altid er få der står ved roret, og få der kan lave og laver store forandringer for mange. Det væsentlige er stadig indholdet, oplysningerne, informationerne ikke formen.
  Men det kunne bedre uddybes med argumenter i en anden tid med andre udfordringer end den aktuelle.

   LFPC

   Posted: 11 januar 2010 - 23:38 - Svar

   Måske er min tilbøjelighed til at lave lange snørklede sætninger med til at trække tallet længere op end det burde være. Men hvis vi først begynder at tænke i den slags baner ligger vejen åben for en glidebane af neddumning à la mainstreammedierne. Bottom’s the limit. Jeg personligt ser det som om vi udfylder vores niche med de forudsætninger vi nu har, og det har jeg det fint med. Dermed ikke sagt at man ikke kan reflektere over og lave løbende justeringer af retorikken når det virker hensigtsmæssigt.

  Erling

  Posted: 11 januar 2010 - 23:30 - Svar

  I sidste ende må det være markedet der bestemmer niveauet. Når man ser engang solide aviser som WA og JP blive dummere og dummere og mere og mere medløberiske med tidsånden, må det være fordi markedet vil have det sådan.

  Problemet er, er jeg ked af at måtte meldte, internettet. Der er slet og ret ingen penge i nyheder, og derfor falder kvaliteten og diversiteten med raketfart, man forsøger at skære i omkostningerne. Okay, det forklarer ikke selvcensuren og den hykleriske omfavnelse af fredens religion.

  Om føje år, vil alle nyheder undtagen ledere og kronikker, blive fremstillet på kæmpemæssige skrivebordsfarme i Kina, og ‘journalisternes’ eneste funktion vil være at oversætte telegrammer og spille deres celebrity-rolle så godt som muligt.

   Universalgeni

   Posted: 12 januar 2010 - 00:54 - Svar

   Jeg mener, der er flere hovedfaktorer. Først og fremmest er der en hær af specialister, der er kommet til fadet: bloggerne. Der er mange fagfolk imellem. Akademikere, der bruger deres uddannelse til at blogge om det, de ved noget om. Medierne har ikke indset det, fordi de opfatter alle bloggere som amatører: de er jo ikke journalist-uddannede. Hvilket rager de fleste læsere en høstblomst. Som læser anerkender man anerkender ekspertisen på en blog, når man ser den.

   Den anden faktor er politisk korrekthed og venstrefløjsere. For mange journalister tror, de er politikere, pædagoger, meningsdannere. De skriver om deres egne holdninger, ikke om facts. De har dæmoniseret normal-befolkningen. De tror, at noget frygteligt vil ske i gaderne, hvis de ikke lyver, manipulerer, skjuler sandheden om multikultur mv. Sverige er et grotesk eksempel, men vore hjemlige skriverkarle gør det samme, bare mere subtilt.

   Dertil kommer, at de åbenbart at bange for at skrive sandheden jvf. A4s nye undersøgelse.

   En fjerde faktor er nyhedsbureauerne, som laver manipulerende artikler (aktivisme for ekstreme venstrefløj?). Og telegrammerne stryger uredigerede ind i aviserne. De laver faktisk også nogle af de tv-inslag, vi ser.

   Der er sikkert flere faktorer, men jeg tror, der er de vigtigste?

    Universalgeni

    Posted: 12 januar 2010 - 01:02 -

    Det, jeg mener, er, at flere aviser og tv-kanaler drejer til venstre. Og at det er derfor flere af os ikke vil give penge for deres smørerier. Journalister stemmer knaldrødt, viser alle undersøgelser. Det gør befolkningen som bekendt ikke.

    Erling

    Posted: 12 januar 2010 - 02:38 -

    Der er mange fagfolk imellem. Akademikere, der bruger deres uddannelse til at blogge om det, de ved noget om. Medierne har ikke indset det, fordi de opfatter alle bloggere som amatører: de er jo ikke journalist-uddannede.

    Det er en slags psykologisk selvforsvar. De er truede på ikke blot deres levebrød, men deres selvforståelse.

    Og din iagttagelse gælder ikke kun bloggere. De fleste af de kommentarer, der skrives på avisernes brugerfora er hjernedøde, men hvis man kender lidt til stedet, lærer man hurtigt hvilke brugere der er værd at læse, og deres indlæg er som regel bedre end journalisternes. Jeg bruger en del tid på the Guardians brugerforum. Læser jeg artiklerne? Med få undtagelser, nej. Det er jo ufortyndet kommunist-propaganda og dhimmi-snak. Men med deres enorme antal kommentatorer, er der som regel altid et par stykker, der har arbejdet hele livet med det emne, som journalisten har brugt et par timer på at sætte sig ind i. Online-debattørerne er journalisternes værste fjender, og de HADER dem på samme måde, som forfattere hader kritikere. Det er også derfor, at journalisterne kun blander sig i læserdebatterne, når det er for at oplyse om, at vi allesammen har misforstået emnet, og farvel igen.

    Jeg har tit mødt folk online, der undrede sig over at journalister aldrig indgik i dialog med læserne, idet der jo rent faktisk var mange læsere der var leveringsdygtige i gode, relevante og skarpsindige pointer, men jeg er ret sikker på at professionelle journalister tænker: “Hvis I er så pissekloge, hvorfor har I så ikke mit job?”

    I grunden meget forståeligt, og jeg er glad for at jeg ikke er journalist. Debatsiderne må eddermaneme generere en enorm indtægt på banner-reklamer, ellers havde ingen aviser læserfora, for ud fra den måde de behandler deres debattører på, er det tydeligt at de anser dem for mere irriterende end fnat. JP tager i den henseende prisen. I de klummer, hvor de opfordrer læserne til at deltage i debatten, er der et max. på 500 tegn, og ingen mulighed for at formattere teksten, man kan ikke engang lave afsnit.

steen

Posted: 11 januar 2010 - 22:28 - Svar

@ Peter K. Klippene med Bush og Blair findes her i begyndelsen af Islam: What the West Needs to Know – FULL LENGTH Blair priser islam, får konkrete spørgsmål der afslører at han er øregas og bliver så upasselig og får travlt med at afslutte seancen.

  Universalgeni

  Posted: 11 januar 2010 - 23:14 - Svar

  Det bliver Blairs eftermæle: ham der ødelagde GB med indvandring. Det var Blair, der islamiserede England. Konflikten i Irland er vand ved siden af det, der venter.

   Gunnar Biering

   Posted: 12 januar 2010 - 09:51 - Svar

   Det er fristende med lidt motivanalyse af Blairs udlændingepolitik: Manden sprang ud af skabet som katolik efter sin afgang. Dvs han har tilhørt et mindretal ligesom f.eks. bøsser. Disse mindretal har åbenbart et ønske om at nedbryde det homogene, hvide osv. vestlige samfund, så deres egen mindretalsstatus bliver nedtonet.

   Desuden er hans frue inkarneret katolik, og advokat og menneskeretsfortaler a la Elmquist. Han har haft det hårdt derhjemme. Og det britiske folk betaler prisen!

  PeterK

  Posted: 12 januar 2010 - 08:38 - Svar

  Ja, det er her jeg har det fra, den er værd at se.

steen

Posted: 11 januar 2010 - 23:24 - Svar

Peter Buch: Lix taller er middel “som dagblade og lignende”, såvidt jeg kan se. Jeg er tilhænger af at udtrykke mig enkelt. Jeg siger sammenhæng og ikke kontekst, åndelig og ikke spirituel og sådan videre hele vejen. Jeg kan ikke tro mange står af. Skulle vi smide mere tysk oveni ? 🙂

Leave a Comment