15
jan
Seneste opdatering: 17/1-10 kl. 0956
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den algeriske skuespiller RAYHANA blev angrebet på gaden Pariskvarteret Belleville, oversprøjtet med benzin og svinet til med kvindefjendske fornærmelser og islamistiske slagord. To mænd holdt hende fast bagfra, fortæller hun. RAYHANA beskæftiger sig i sit arbejde med undertrykkelse af kvinder i muslimske samfund. Angriberne forsøgte at antænde benzinen med en cigaret. Heldigvis slap forfatteren var med forskrækkelsen, for fundamentalisterne fik ikke ild i benzinen, måske på grund af det meget kolde vejr. Muligvis lå der en  symbolik i barbariet, for Rayhana er passioneret ryger og har skrevet det selvbiografiske teaterstykke “I min alder gemmer jeg mig, når jeg ryger”. En rygende kvinde i Algeriet betragtes stadig som en hore,” siger hun.
Allerede i begyndelsen af januar blev hun intimideret på algiersk dialekt: “Vi ved hvem du er.” I Algeriet er hun kendt som kunstner og feminist. Men i flere år har boet i det sydlige Frankrig på flugt fra den islamistiske vold mod kunstnere og intellektuelle. Azzedin Medjoubi, direktøren for det statslige teater i Algier, blev i 1995 dræbt lige foran Rayhanas øjne. I hendes seneste stykke, det første på fransk, mødes ni kvinder i en hammam, og diskuterer deres forhold til mændene, der misbruger dem. RAYHANA selv spiller selv en ung kvinde i stykket. Det opføres nu under politibeskyttelse. Benzin-Attentat wegen “Ehrenmord”-Stücks.La comédienne Rayhana agressée en pleine rue. Journalisten Mohamed Sifaoui, som vi kender i Danmark, siger til France Soir:

Jeg var forfærdet, men ikke overrasket, da jeg hørte om overfaldet, jeg er selv blev overfaldet to gange i dette område, på grund af mine journalistik og mine holdninger. Det er det samme hver gang en divergerende stemme bryder en tabuer og siger ting, som ikke behager disse fundamentalister. Rayhana er skuespiller, så aggressionen kommer i medierne, men der er mange ukendte, der er udsat for de samme ting og ikke taler højt om det.

Du mener ikke, det er en isoleret hændelse?

Absolut ikke. Det er en sørgelig realitet, men Jean-Pierre Timbaud (11. arrondissement i Paris) er et område, der ikke længere tilhører republikken. For flere år siden forsøgte jeg at advare offentligheden og politikere om den tilstand der hersker i området, men forgæves. Ingen gør noget, det har været kendt længe, at moskéen i den gade besøges af fundamentalister og endda af terrorister. Skal vi vente, indtil nogen dør ? Islamisterne hader frigjorte kvinder, der ikke er tilslørede. Det er et relativt udbredt blandt dem end at forsøge at skamfere kvinder, at ødelægge deres skønhed, fordi kvindens krop og ansigt er et meget symbolsk for dem. Avalanche de réactions suite à l’agression de Rayhana. (Snaphanens oversættelser + en anmeldelse af teaterstykket fra FT, 23 december.)

Fortsat pyromanterror mod svenske skoler

Svensgårdsskolan i Ödåkra [Helsingborg] totalförstördes i en kraftig brand i natt. Lågorna slog ut genom fönstren när brandkåren kom till platsen. Mycket talar för att branden var anlagd.Larmet om branden på Svensgårdsskolan i Ödåkra utanför Helsingborg kom strax efter klockan 23 i går kväll. Skolan förstördes helt i storbranden. (Der er ingen frisk stastistik, men i 2008 opgik skolebrandene til 583 og i oktober 2009 hed det “Skolbränder fortsätter att öka”)

Wilderssagen: en opskrift på kaos

As for an end to “non-Western” immigration, whether one agrees or disagrees, why should it be illegal to raise the subject? As I understand, Geert Wilders mentioned ending non-western immigration in the context of what his party would do in its first days in office. Thus, the court is prosecuting his political platform. And, although Mr. Wilders is invariably described as “far right,” how “far” he is depends on where you’re standing: A poll last month found his party tied for first place in Dutch affections.

In other words, this court is explictly attempting to criminalize the political opinions of a large swath of the Dutch electorate. That doesn’t seem a smart move. Whatever it does to Wilders, it risks delegitimizing the state itself. Even by European standards, the Low Countries have too narrow a political discourse, and whenever somebody comes along to broaden the discussion, they either get killed (Pim Fortuyn), banned (Belgium’s Vlaams Blok), or prosecuted (Geert Wilders) — all for asking the same question as this piece in Germany’s impeccably non-far-right Spiegel:

How Much Allah Can The Old Continent Bear?

The way things are going in the Netherlands that headline will be illegal in a year or two. Pathetic.Mark Steyn.

(se også Machangama: Ytringsfrihed – også for Kaj Vilhelmsen.) En svensk nyhedssøgning på Wilders sagen giver ingen hits. En bredere svensk søgning, giver kun en masse svenske blog hits. Det vi andre synes er en helt principiel sag, der endda kan få store uforudsete konsekvenser, er set fra svensk journalistik en decideret ikke-sag. Intet under oplyste svenskere har droppet svenske medier. Man kan for eksempel læse dagens tekst fra en menig svensk kvinde, hvad hun mener om landets presse.

Riksdagens syv søstre

Vi spurgte os forleden, om Sverige kunne få et dansk 2001 valg i år, og svarede, at det ville være klogt at  kalkulere med eventualiteter. I 40 år er der ikke sket andet end at MP og KrD kom ind i 1988 og 1991. Få dage  efter kommer årets første Demoskop, der sender Centern, de Kristelige og Vänsterpartiet ud af parlamentet og Sverigedemokraterna  ind, så der er kommet  bevægelse i eventualiteterne, hvad der også var på høje tid. Vælgerkryds er til for at blive flyttet. At dagens resultat ville give oppositionen S og MP egen majoritet, må man tage med i købet. Se grafikken på Mauds misstag hotar alliansen. Hvad statsministeren måtte tænke om dette, overlader vi til de betalte politiske kandestøbere.

Alla Jenseners lika värde

Der er penge i godheden  kampen mod snæversynet. 75.000 dollars, ikke svenske kroner. En af de få danske skribenter, der overhovedet kan ytre sig på DN Debatt, hvor han rakker Danmark ned et par gange om året, får Olof Palme prisen for sit engagement for de forfulgte og undertrykte. Der er forresten ikke én eneste fremmedsproglig elev på hans lokale skole i Marstal, han kan være god overfor. Hvad er det modige ved Jensen, hvad risikerer han andet end kors og bånd og stjerner i tider, hvor temmelig konkrete trusler fyger om ørerne på folk der ytrer sig, jvf historierne nedenfor og ovenfor ? At sætte sig op imod VKO ?

Olof Palmepriset 2009 går till den danske författaren och samhällsdebattören CARSTEN JENSEN. I en tid då solidaritet och medmänsklighet sätts under tryck är behovet av modiga, aktiva och envetna försvarare av människovärdet som störst.

Carsten Jensen har vid sidan om sitt framgångsrika författarskap varit en både kompromisslös och kunnig försvarare av alla människors lika värde. I ord och handling har han tagit ställning för de utsattas position i det egna samhället och i världen. Carsten Jensens engagemang för förföljda och förtryckta har fört honom till krigets Balkan, Burma och Afghanistan, liksom till kyrkor och torg i sitt eget hemland där han försvarat asylsökande flyktingars mänskliga rättigheter. Carsten Jensen riktar ljuset mot vår självtillräcklighet och trångsynthet. Han bjuder oss att stå upp för humanism, förnuft och framtidstro.Olof Palmepriset 2009 till Carsten Jensen. (Mikael Jalving: Følsomme Poeters Klub.)

Hamed Abdel-Samad: Min afsked med himlen

»Der vil komme store strømme af indvandring. Infrastrukturen i disse samfund er elendig, uddannelsessystemet er nul og niks – med undtagelse af i Golf-staterne. Der foregår en befolkningseksplosi on: Hvor skal de tage hen? Der er ingen plads eller perspektiv i deres liv. De vil stå i køer foran jeres ambassader. I vil ikke garantere, at de kan få visa, og så vil de selv finde herop. Derfor bør de, der lever her nu, integreres, så de nye, der kommer, kan guides ind i samfundet – og så de ikke belæres om, at det er et ondt samfund. I skal integrere dem, der er her nu. Ellers bliver det værre, og det kan Europa ikke klare. Det betyder, at I skal slå meget hårdere ned på de radikaliserede muslimer – og eventuelt udvise dem, som begår kriminalitet. Det vil være den største hjælp, I kan yde liberale muslimer.«

14_04419

Hamed Abdel-Samed voksede op i en landsby langs Nilen 60 km uden for Kairo. Hans barndom forkvakles af overgreb. Som 4-årig blev han voldtaget af en lærling på et værksted. Han kom kun igennem det ved at ligge på alle fire og citere koranvers. Den skadede dreng, som også blev misbrugt af sin fader, udviklede skyldfølelse og voldelige, pædofile tendenser. Han fortalte intet om det til nogen, for han ønskede ikke at nedkalde skam over familien. Som teenager blev han politisk aktiv, stiftede bekendtskab med marxismen og lod sig hverve af Det Muslimske Broderskab.

Men han fandt også kærlighed til skønhed, kultur og kunst, og hans seksuelle erfaringer og fantasier får efterhånden lidt mindre abnorme udtryk. Han endte med en af sin årgangs fineste studentereksamener og formåede, gennem et forhold til en fraskilt og 18 år ældre tysk lærerinde, at få indrejsetilladelse til det både forjættede og forhadte Vesten.

»Aldersforskellen mellem min daværende kone og jeg udgjorde selvfølgelig en forskel. Men det vigtigste var den kulturelle forskel. De forskelle, vi har, i vores forståelse af frihed, menneskerettigheder og individualisme fører alt sammen til kulturelle sammenstød, som man kun kan slå bro over, når begge sider forsøger at opgive et eller andet. Det meste af tiden var jeg ikke parat til at opgive noget. Jeg krævede rettigheder, men jeg var ikke parat til at acceptere de pligter, jeg havde. Det er problemet med integrationen. Mange har en krævementalitet, før de har noget at byde på. ‘Jeg vil have en moske. Jeg vil have en minaret. Jeg vil have lov at kalde til bøn.’ Men hvad tilbydes samfundet til gengæld?«

– De skriver om, hvordan alle i Egypten siger, at Vesten tager fejl og er fordærvet, og alligevel er der lange køer foran de vestlige ambassader.

»Det er jo det forbandede: De unge udvandrer til lande, de ikke kan lide, og som de ikke respekterer. De kommer til Europa, og specielt asylansøgerne mærker, at det, der var tilbage af deres værdighed, går tabt. De kan kun tage imod. De har brug for at give deres liv en mening, og derfor føler de et behov for at forsvare deres religion. Jeg kender ikke noget til den somaliers baggrund, der forsøgte at myrde Kurt Westergaard, men jeg kan forestille mig, at han har gennemlevet dette forløb.« [..]

– Hvor stor en rolle spiller selve Koranen i de europæiske muslimers liv?

»De fleste kender ikke engang Koranen. De er ikke i stand til at læse den. Men Koranen er ligesom alkohol. Drikker man med måde, kan den være oplysende og inspirerende. Tømmer du flasken hele tiden, bliver du alkoholiker.« [..]

»De [kvinderne] har det svært, for de skal bekæmpe en macho-kultur. For at være helt ærlig er jeg ikke så optimistisk. Jeg ser, at den islamiske verden falder fra hinanden. Den er ikke så stabil, som vi tror. Det er derfor, fundamentalistisk islam er på fremmarch. Men skal ikke lade sig forføre af de store tårne, der bygges for tiden i oliestaterne. De er bygget på sand.« Hamed Abdel-Samad: Min avskjed med himmelen via Weekendavisen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Pk

Posted: 15 januar 2010 - 17:53 - Svar

Hører lige nu at der er for mange ægyptere i Ægypten.
Jamen det er da nemt at løse det problem.
Send 10 millioner til Sverige.
Send 10 millioner til Norge.
Send 10 millioner til Danmark.
Det må give lidt luft dernede, og tænk nu på, at vi skal jo være muslimske
lande en dag.

Hans L

Posted: 15 januar 2010 - 19:05 - Svar

Med euromed aftalen som træder i kraft om få dage så behøver vi ikke sende Ægyptere herop, de kommer selv inviteret med alle rettigheder.

HelgeD-H

Posted: 15 januar 2010 - 19:51 - Svar

Ja Så! EuroMediterranean-Aftalen træder i kraft fra og med d.1.feb. 2010
Det er det største komplot som begås mod europas oprindelige nationers befokninger 🙁
Det er rent fait accompli, og sagen er afgjort på forhånd.
Inden det var for sent var det en hemmelighed.
Vivi Andersen har fortalt om Euro-Med. til hudløshed.
Hvordan i alverden kan europas befolkninger mobilisere mindst én million protestunderskrifter
til Europa-elfenbentårnet i Bruxelles på mindre end to uger ?
Protestunderskrifterne skulle være lavet længe inden.

  Skjoldungen

  Posted: 15 januar 2010 - 20:16 - Svar

  Forfatningstraktaten Lissabontraktaten: borgerne kan ved at indsamle 1 million underskrifter forlange, at kommissione tager et spørgsmål op til overvejelse. Hvor lang tid tror du, at Kommissionen behøver til den overvejelse? – 1 nanosekund? – 1 Met? – 1 mikrosekund?

Robin_Shadowes

Posted: 15 januar 2010 - 20:47 - Svar

Så vi kan räkna med att innan det här året är till ända så har det vällt in muslimer i en mängd vi ej tidigare sett nåt liknande av. Våra befolkningar kan mångdubblas på noll-tid och efter det är det bara allah akhbar som gäller.

Menig 442

Posted: 15 januar 2010 - 22:34 - Svar

Psykoanalytiker: Att vara svensk är att vara tolerant. Det er så sandt, at det det ligefrem gør ondt at tænke på konsekvensen.

Liva

Posted: 15 januar 2010 - 22:51 - Svar

Multikultur ideologi i praksis i Danmark 2010. Det indebærer bl.a. at kvinder gøres usynlige i det offentlige rum.

Flere kvinder har nu kun øjnene fri, når de bevæger sig rundt i danske gader.

“Forskerne bag den såkaldte burkaundersøgelse har ikke fundet en eneste burkaklædt kvinde i Danmark. De har kun fundet kvinder, der anvender den muslimske klædedragt niqab, der lader øjnene fri.”

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/01/15/221157.htm

Læg mærke til hvad DR skriver om niqab skjulte kvinder: “De har kun fundet kvinder, der anvender den muslimske klædedragt niqab, der lader øjnene fri.”

DR der har haft en kvindelig vært med hijab og har lavet flere programmer hvor tildækning af kvinder romantiseres.

  Snowball

  Posted: 16 januar 2010 - 17:33 - Svar

  Nej hvad er problemet, de har jo øjnene fri!

Henrik Jørgensen

Posted: 16 januar 2010 - 11:57 - Svar

Hmm, Welt Online har sgu arkiveret artiklen under kultur, well – det er vel også en form for berigelse af samfundet!

Victor

Posted: 16 januar 2010 - 12:04 - Svar

Ang. Rayhana: Hvis jeg ikke tager grueligt meget fejl, blev hendes bror faktisk myrdet i af en bande algeriere – fordi han var bøsse. Manden blev kastet i Seinen.

Liva

Posted: 16 januar 2010 - 12:47 - Svar

Gad vide hvad PEN siger til overfaldet på den kvindelige kunstner i Paris? Og hvad Forfatterforeningen og Forfatterrådet siger til det?

Liva

Posted: 16 januar 2010 - 12:57 - Svar

Apropos kunstnere og kunst, så kan jeg varmt anbefale at læse bogen “Hvis dette er et menneske” af Primo Levi, som nu oven i købet er baggrund for en helt ny teaterforestilling i KBH. Det er en af de mest gribende og kloge bøger jeg har læst. Den har også været brugt som højtlæsning for unge unge i familien. Hvilket har ført til at den er blevet læst flere gange af en ny generation.

h t t p://ibyen.dk/scene/omtaler_scene/article875139.ece

Emeritus

Posted: 16 januar 2010 - 13:12 - Svar

Hamed Abdel-Samad:
‘…”Det er jo det forbandede: De unge udvandrer til lande, de ikke kan lide, og som de ikke respekterer. De kommer til Europa, og specielt asylansøgerne mærker, at det, der var tilbage af deres værdighed, går tabt. De kan kun tage imod. De har brug for at give deres liv en mening, og derfor føler de et behov for at forsvare deres religion”…’

At ville gennemtrumfe fortsat tilstrømning fra den muslimske del af Verden til Vest-Europa under dække af arbejdskraftens frie bevægelighed eller Euro-Med aftaler er derfor galmandsværk. Det siger sig selv. Alene af den grund, at enhver tanke om en vellykket integration forpurres af dem som til stadighed ankommer. I stedet for at nedbringe antallet af nogenlunde integrerede vokser antallet. Det er ikke længe siden, at forhåbningerne om islamisk dominans og indførelse af sharia omkring 2050 stimuleredes ikke mindst i kraft af familiesammenføringerne herhjemme. Det kræver selvfølgelig stop for muslimsk indvandring at sikre en fornuftig afskalning fra de grupper, som allerede er ankommet.

Fredag bragte JP (igen denne avis) en helside (Indland side 4) med teksten ‘De skal lære at holde af hverdagen’. Bingo!
Meget læseværdig. Igen folkeoplysning når den er bedst om dette emne – helt uden det sædvanlige social-fis. Og hvem anede noget om projektet ‘Den korte snor’. Danske mentorer (som reservefædre). Så har Københavns Kommune alligevel fået fingrene lidt ned i bolledejen.
Indvandrerproblematikken handler i høj grad om psykologi. Her har Københavns Kommune efter min mening fat i noget væsentligt gennem det projekt, som kaldes ‘Den korte snor’. Mandsopdækning er én ting – talentet til at være kvalificeret mandsopdækker er en anden. Denne service er derfor helt og holdent afhængig af, at der er lukket for tilstrømning udefra, ellers drukner den. Og så har jeg sluttet ringen til det citat, jeg begyndte med.

Med venlig hilsen

Med venlig hilsen
Mandsopdækning er naturligvis en del af løsningen.

  Anonym

  Posted: 16 januar 2010 - 13:28 - Svar

  Den er forlængst druknet, der er ikke nok kvalificerede til den opgave og der er for så vidt heller ikke råd til at ansætte tusinder af dem. Dem som bliver ansat nu, bliver ansat på bekostning af besparelser på andre områder.

  Men det er korrekt, at skal vi dæmme op for problemet, uden at bilde os ind, at vi kan afskaffe det, skal der handles nu.

  Thomas Bolding Hansen

Emeritus

Posted: 16 januar 2010 - 13:16 - Svar

Af en eller anden grund er der en stump tekst til slut i min kommentar, som burde være slettet. Beklager.

Proclus

Posted: 16 januar 2010 - 14:09 - Svar

“Min afsked med himlen” og et rungende velkommen til helvede!

“liberale muslimer” er ligegyldige, de er ALT for få, HELT betydningsløse og rider ofte så enorme mængder af kæpheste iforhold til islam at de er latterlige!

Når man “i debatten” bliver ved at hive disse stakkels kræ frem i tide og utide, er det fordi man ønsker at bilde sig selv noget ind.
Nemlig at: langt størstedelen at verdens muslimer er “moderate”, kan “integreres” og at islam kan “fortolkes” til at ligne buddhismen eller kristendommen, eller hvad ved jeg, bare ikke islam.

DROP DET, vi mister kostbar tid på at forfølge disse tvangstanker!!!!

Politisk konfrontation er det eneste der dur, med muslimerne herhjemme såvel som dem ude i den stur, stur verden.

Allahu-snackbar!

  Proclus

  Posted: 16 januar 2010 - 14:24 - Svar

  “Politisk konfrontation” skal forstås som en helt generel antagonisme overfor islam og alt islamisk!

  Bør jeg nævne, at islam er ideologien der tillader slaveri og flerkoneri, har erklæret anderledestænkende som urene undermennesker, udpeget dem som legitime mål for vold/tvang og underkaster dyr de værste lidelser for at tilfredsstille en psykose baseret på overtroiske forestillinger om magisk renhed?

  En konfrontation med dette system af lidelse og fortræd er vores hellige pligt!

   Proclus

   Posted: 16 januar 2010 - 14:40 - Svar

   Denne “head on” konfrontation kan tages for langt mindre penge og udkæmpes betydeligt mere effektivt, end det enorme politisk korrekte korstog vi idag er involveret i, i feks. Afghanistan, snart Yemen, snart Somalia, snart Pakistan, snart Sydpolen!

   Opgiv “hearts and minds”! Det første har koranen skåret ud, det andet har den lammet!

   Kun ved at forkaste denne toiletrulle kan muslimen genvinde begge dele!

   Nato samlede arsenal kæmper forgæves!

  steen

  Posted: 16 januar 2010 - 15:48 - Svar

  @Proclus: Det er en rimelig antagelse, at Europas meget lange grænse til omverdenen, aldrig ville kunne bevogtes ret effektivt. Hvor effektivt, ved vi ikke helt endnu.

  Vi har altså 300 mio mennesker lige syd for os (+ 100 mio tyrkere), der har to dominerende problemer: Islam og manglende evne til at begrænse befolkningernes størrelse, ja bare brødføde de nuværende. Ingen af delene kan reformeres i overskuelig fremtid, Euromed eller ej, og det gør landede til et tiltagende Helvede, de kun ønsker sig væk fra. Vi ved nu om et stort antal, at når de kommer her, medbringer de den mentalitet, der har gjort dem til flygtninge til at begynde med. Den kan let gøre vores fremtid til et Helvede også, en proces der er i fuld gang. Meget af det vi oplever idag, ville jeg have afskrivet som syg fantasi for bare tyve år siden.

  Det er klart, det er i EU s interesse, at stabilisere Mellemøsten, men det ser ikke ret lovende ud, hverken nu eller i nær fremtid.

  Abdel-Samed beskriver det udmærket og man må dele hans pessimisme, at vi er ved at sende vores efterkommere ud i en eksistenskamp for deres frihed, lighed og demokrati.

  Sad jeg i EU, ville mit første krav til økonomisk samarbejde med Mellemøsten overhovedet være en et-barnspolitik. Derefter ville jeg undersøge i hvilken grad Europas grænser overhovedet kan bevogtes effektivt. Efter det ville vi bedre kunne vurdere vores efterkommeres liv, med de frihedsrettigheder de nyder nu og om Mellemøsten overhovedet er en skude, der kan rettes op.

  Kernen i interviewet er, at vi sidder ovenpå en bombe, vi måske hverken kan demontere eller holde os fra livet. Det er alvorligt og det burde bekymre enhver, der er ung i dag og selvfølgelig alle dem der tror, at det hele bare er et spørgsmål om asyl- og menneskerettigheder. For ikke at tale om al pladderet om “racisme og fremmedhad.” Dette handler om krig eller fred, om frihed eller tyranni og religiøs terror.

   Proclus

   Posted: 16 januar 2010 - 20:08 - Svar

   Jeg er ikke uenig, men mener Samed begår nogle hårde brølere! Han mener tydeligvis, at integrationen kan lykkes og at vi derfor kan fortsætte med at lade nye muslimer bosætte sig.

   “i skal integrere dem”- Hvilket jeg både kan læse og med mine egne små glugger se, ikke kan lykkes i nogen grad, der kan betegnes som optimisme fremmende. Dertil iøvrigt, i al sin frustrerende latterlighed, at vi, trods de mere end usle resultater, stadig omtaler dette projekt som et der har en gylden fremtid foran sig ! Så meget at de store tvstationer har installeret et næsten fast happyface indslag om den “vellykkede” integration, der dog altid er om nye indrømmelser til islam, direkte eller indirekte.

   “islam uden sharia”- Findes ikke og har aldrig eksisteret. “diet islam” ved jeg ikke hvad er, det er et intet, et 0!
   Islam vil uden tvivl opløses når denne tredje jihad har opbrugt sin kraft, men det har ingen relevans nu, hvor den forsat tjener som erobringsideologi, provokeret og optændt af Europas svaghed, der udbasuneres igennem multikulturen.

   “til det både forjættede og forhadte vesten”-Er imidlertid lige i øjet og kan koste os alt! Hvorfor vi må og skal lægge os ud med islam! Dette system og de menneskemasser det har magt over, er vores fjender, lad os få det på det rene! Vi overlever ikke endnu et velment favntag med dem. Muslimerne må overlades til deres skæbne! Vores eneste ærinde i denne sammenhæng er at forsvare det der er vores.

   Disse betragtninger er langt fra originale, Samed har også øjne i hovedet og med dem burde han kunne se at hans “slags” er undtagelsen der bekræfter reglen.

Emeritus

Posted: 16 januar 2010 - 14:49 - Svar

Til Thomas Bolding-Hansen.

‘…Den er forlængst druknet, der er ikke nok kvalificerede til den opgave…’

Ja, undskyld jeg spørger dig direkte, men er det noget, du ved noget sikkert om, eller er det en fornemmelse, du har? – For initiativet ‘Den korte snor’ er jo helt rigtigt tænkt og præcist beregnet på en bestemt målgruppe.

Det udtalte politiske skrækscenarium, som har ført til dette her, har i årtier været, at det europæiske folketal har været dalende – siden abortlovene kvindernes frigørelse og stadige vandring ud på arbejdsmarkedet. Det kom der en eksplosiv stigning i velstand og et forskrækkende fødselsunderskud ud af. Det med fødselsunderskuddet har man effektivt gjort noget ved gennem indvandringen. Man kan dog stadig hævde, at den europæiske andel af Jordens befolkning er dalende, men kun hvis man tyer til procenter. Kun den procentuelle andel er dalende – ikke folketallet. Men et procentuelt dalende folketal kan også ende med tab af politisk indflydelse og dominans. Folketallet er ikke dalet i alt fald ikke for Skandinaviens vedkommende takket være politiske indgreb. Status quo fra tresserne burde for Danmarks vedkommende være 4.5 mio indbyggere, men er 5.6 mio. (det politiske indgreb). Så er det, jeg spørger: Hvorfor i alverden skal vi være endnu flere? – Det skaber ingen rigdom. Det skaber rigdom til flere, at både mænd og kvinder deltager på arbejdsmarkedet. At produktiviteten dermed stiger og fødselstallet daler. Der bliver færre til at dele, men flere mærker forøgelsen i materiel rigdom.

Hvis for mange indvandrede ikke deltager i den proces, men bliver ved deres livsmønstre at føde flere børn, være fjender af Staten, klumpe sig sammen i familier og klaner og strømme ind i landet, ender vi udover at blive en muslimsk stat med at udskifte rigdommen og dele den samme fattigdom både materielt og kulturelt, som råder i de lande, indvandrerne kommer fra. Anderledes kan det ikke være, for de bliver flest og har taget de eneste mønstre med sig, de tror på og holder fast i – hjemlandets levevis, den som vi ikke formåede at bryde.

Det er ikke så svært at tænke sig hverken til finalen eller alternativet.

Med venlig hilsen

  Thomas Bolding Hansen

  Posted: 16 januar 2010 - 17:33 - Svar

  Det er en formodning, jeg baserer på, at som jeg har oplevet det, er det faktisk de færreste lærere og pædagoger som formår at håndtere, selv almindelige pæredanske “besværlige” børn med “sociale problemer”.

  Jeg tror at holde sådanne nogle indvandrerunge i øret kræver sin mand, det er der ikke særligt mange som kan.

  Men det er ikke dårligt tænkt og det er nu, hvis vi skal have en chance for at holde accelerationen af problemet nede i tempo.

  Men ærligt talt, tror jeg ikke initiativet bliver den helt store succes. Det bliver dog bedre, end at ingenting at gøre.

  Og ja vi er dalende, fortsætter vi som nu, vil vi gå fra at være 4,9 millioner – etniske danskere – til omkring 4 millioner om hundrede år

  Indvandringen har aldrig i mine øjne givet nogen mening. Da vi startede den var der over 800.000 mennesker uden for arbejdsmarkedet, i den arbejdsdygtige alder og det er der stadigvæk, eller nærmere over 900.000.

  Den skaber ikke reel velstand, den skaber selvfølgelig vækst i BNP, fordi der bliver flere mennesker, mere shopping, mere byggeri.

  Men økonomisk har vi begået selvmord, ved at påføre og udgifter vi ingen grund havde til at påtage os, og de udgifter bliver større og større.

  Det kommer ikke til at gå frem ad, med de unge man satser massivt på skal man nok opnå resultater, men så er der jo friske skud på stammen hele tiden og der bliver langt flere unge efterkommere.

Pk

Posted: 16 januar 2010 - 14:54 - Svar

En kvinde vil muslimer brænde af og hvorfor?
Jo for kvinderne på venstrefløjen brænder for Islam.
Så muslimerne føler sig “hjemme nok” til at gøre det i et Europæisk land.
Frankrig. ….merde.

Liva

Posted: 16 januar 2010 - 16:11 - Svar

Et nyt magasin ser nu dagens lys: Consume.

“Vi har et horn i siden på den såkaldte ’stiletfeminisme’, som er den unge, smukke, hvide kvinde, der shopper derudad og tjener en masse penge ” – står der søreme.

– og der skrives om kvinden som stakkels offer – ikke fordi hun ikke har mad nok eller har trange økonomiske kår eller er enlig mor til mange børn, nej, det handler om en kvinde der ikke må have sit religiøse, kønsuniforme og anti-kapitalistiske tanke- og dogmesystem synligt på hovedet i hjemmeværnet. Hun må ikke have tørklæde på.

h t t p://politiken.dk/kultur/tvogradio/article881129.ece

Oldgammel – og sur – og misundelig? Og religiøs jantelov – vin på nye flasker: Den (hvide, vestlige og selvstændige) kvinde der tillader sig at klæde sig dyrt og smart og tjene mange penge – hvis hun har lyst til det – og kan det – hun får endnu engang på puklen verbalt – af andre (religiøse) kvinder og religiøse mænd, mens kvinden der klæder sig tilhyllet (anti-kapitalistisk) og religiøst afrettet hun er en Madonna – nu en socialistisk + religiøs heltinde.

Hvad blev der lige af den rebelske venstrefløj?

Kvinder opdeles igen, igen i luder og Madonna – denne gang ikke af det borgerlige selskab – de er dog blevet klogere – men af venstrefløjens nybornerte madammer m/k – og nu med islamisk religiøst kvindesyn som en del af venstrefløjens politik.

Når jeg ser mange kvinders og særligt mange venstrefløjsfolk – socialister og religiøse – kæmpe så hårdt for at putte noget på kvinders hoved, så kommer jeg til at tænke på den korte og humoristiske historie om Muldvarpen, der ville vide hvem der havde lavet lort på dens hoved. Find bogen, den er lille bitte og bestemt værd at bruge tid på.

Hvorfor dog lægge en ‘lort’ på kvinders hoved? Så voldsomt som det sker på venstrefløjen lige nu.

Hvorfor skal kvinder stå model til den voldsomme religions-kapitalisme?

Liva

Posted: 16 januar 2010 - 16:23 - Svar

I en artikel på politiken omtales alkohol som noget der er ulovligt.

“Valget af kasteskyts kan have en symbolsk værdi, i det mange muslimer opfatter alkohol som ulovligt.”

h t t p://politiken.dk/udland/article881331.ece

Vivi Andersen

Posted: 17 januar 2010 - 12:53 - Svar

Det er besynderligt det, der foregår :

de muslimske indvandrere bosætter sig hos folkeslag de ikke kan respektere, i lande de ikke kan lide .

Hvorfor rejser de ikke tilbage til deres oprindelseslande, de der er her og som ikke kan lide landet og den oprindelige befolkning og kultur ?

Og hvorfor bliver muslimer ved med at ankomme til de vestlige lande for at bosætte sig her, for derhjemme i de islamiske lande kan de ikke have undgået at høre om de rædselsfulde vesterlændinge og deres tilsvarende rædselsfulde kultur og land ?

Hvad vi andre angår, hvorfor bliver vi ved med at lægge ryg til muslimers utålelige opførelser ?

Hvorfor bliver vi ved med at servicere dem – og hvorfor bliver vi ved med at betale for deres eksistens via overførelsesindkomster – for manges vedkommende livslangt ?

De KRÆVER at vi skal udvise respekt for dem – noget de ikke selv evner at praktisere.

Og vores egen selvrespekt får nogle grundskud, når vi gang på gang bliver møget til af muslimer – for dernæst at modtage de næste asylansøgere eller immigranter fra de arabisk-islamiske lande !

Ærlig talt….. vi burde stoppe totalt for modtagelsen af folk, der kommer fra lande med denne inkompatible, islamiske kultur !

Vivi Andersen

Posted: 17 januar 2010 - 13:25 - Svar

PS

Jeg ved ganske udmærket at mit fromme ønske om et totalt stop fra de arabisk-islamiske lande IKKE er realistisk.

De er nu vores PARTNERLANDE og vi er, qua de aftaleforhold tidligere, som nuværende EF/EU politikere har indgået med Saudierne om OLIE FOR IMMIGRATION m.m., bundet op på nogle forpligtigelser hvad angår netop muslimer fra de arabisk-islamiske Middelhavslande.

Dette forræderi overfor Europas lande og befolkninger betyder, at vi ikke selv kan bestemme hvem vi gerne vil have ombord i vores lande som nye medborgere.

Vi kan vel allesammen sagtens nævne befolkninger og kulturer som ville passe rigtig godt ind i “familien” Danmark, men i stedet SKAL vi altså tilpasse os, integrere os i den islamiske kultur og dens mennesker, her i vort eget land.

Det er nok ikke for meget sagt, at disse, indtil for temmelig nylig, hemmeligholdte aftaleforhold er den værste svinestreg, der nogensinde er blevet begået af politikere overfor deres egne befolkninger !

Sådan noget burde disse politikere være blevet straffet for !

  Proclus

  Posted: 17 januar 2010 - 18:02 - Svar

  Må jeg anbefale “To them we no longer exist” posted på bloggen Galliawatch!

  Her finder man beskrevet en elite og et “projekt” der er UDE AF KONTROL!!!

  Jeg vil efter denne kommentar er skrevet gå ud og fylde tønden med grønne grise.

  For dette forræderi må de ansvarlige straffes, så snart/hvis det bliver muligt.

Leave a Comment