16
jan
Seneste opdatering: 17/1-10 kl. 2007
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

…whatsoever with the  Europe-Arab Alliance, instead it has imported Muslim radicalism and anti-semitism…Before 1973 there were almost no anti-semitism in Europe. There was a general feeling of sympathy and solidarity towards  jews and Israel.” Rabbi Shaul Praver interviewer Bat Ye’or i 2007 om Eurabia. I tre dele via Kitman TV.

Progressiv – hverken luder eller underdanig

Ni Putes Ni Soumises hedder en fransk, feministisk bevægelse, der er engageret i kampen mod islams kønsstereotyper og vold mod kvinder, og som her udtaler sig om benzinattentatet mod Rayhana, vi omtalte igår. Rayhana blev angrebet i en gade nær en fundamentalistisk moské, som Mohamed Sifaoui nævnte. Man spørger sig, hvorfor de progressive  kræfter demonstrerer foran teatret og ikke foran moskéen:

I en tid hvor nogle har ikke modet til at handle mod formørkede kræfter, blev den algierske skuespiller Rayhana, en skuespillerinde overhældt med benzin tirsdag aften …Kvinder er de første ofre for den grasserende fundamentalisme og dens angreb. Vi opfordrer alle progressive kræfter til at støtte kvinder og mænd, der kæmper mod mørkets kræfter.Rayhana, en modig kvinde, ønskede at gå på scenen samme aften. Vi vil demonstrere lørdag, 16 januar foran maison des Métallos (teatret) og opfordrer alle progressive kræfter til at komme og vise deres støtte. NPNS vender sig mod benzinattentatet på RAYHANA, video SOLIDARITÉ AVEC RAYHANA.

Uskønne spildte kræfter

Her på Snaphanen ville vi ikke ligefrem proklamere en mission der talte om at “bekæmpe islamisering og dhimmificering”. Vi udbyder supplerende, debunkende og korrigerende information, sender det afsted, og håber at det bliver bemærket rundt omkring. Ovre hos de andre – og jeg er ikke helt sikker på at ‘venstrefløjen’ er en dækkende betegnelse i et moderne politisk landskab der gerne inkluderer ureformerede DKP’ere, anstændige satanister og gejstlige – tager man ikke risikoen for pompøsitet så tungt. Initiativet skal være velkomment, men ligesom ordvalg som “Faklen” og “tage fløjlshandskerne af” godt kan give anelser om vrede der kunne antyde korporligheder, er selvbesmykningen som “løver” selvfølgelig taget ad notam. Velkomment skal det være, fordi et initiativ der som udgangspunkt bygger på en fejlagtig antagelse næppe har de store chancer som hverken ‘this is BBC London’ eller Tokyo Rose. Man antager at hvad man betegner som “fremmedhad” er blotte misforståelser, og ikke reaktioner på virkelige fænomener ude i virkeligheden. Ord vil ikke skabe den multikulturelle harmoni (LFPC)

Søndag går en ny radiokanal i luften. Folkene bag “Modstandsradioen Danske Løver” har viet programfladen til at bekæmpe fremmedhadet i Danmark. Søndag den 17. januar sender “Modstandsradioen Danske Løver” sit første program på Den 2. Radio. Kanalen vil modarbejde fremmedhadet i Danmark og er stærk kritisk over for Dansk Folkeparti.

Radiokanalen sender via internettet, podcast og på 23 lokale og regionale radiostationer. Bag projektet står blandt andet kommentator på Politiken, Rune Engelbreth Larsen. Han opfordrede i august i avisens kronik til at danne “Modstandsbevægelsen mod Dansk Folkepartis magt” sammen med journalist Malene Fenger Grøndahl og forfatter Flemming Chr. Nielsen. Programmet redigeres af Birgitte Rahbek og Anette Bruun Johansen med en fortid på P1. […] Ny radiokanal vil bekæmpe dansk fremmedhad

Så skal vi vist til det igen

Rage Boy kan nok ventes på banen inden for længe. Via Gates of Vienna:

A dozen Pakistani Muslim extremists in Lahore burned a Norwegian flag and chanted slogans after a Norwegian newspaper reprinted the famous Danish Mohammed cartoons and a Norwegian Member of Parliament changed his Facebook profile picture to the caricature of Mohammed with a bomb in his turban. […] Muslim extremists flip out over Facebook photo, Framstegspartiet trykkjer eigne Muhammed-karikaturar i medlemsavisa .

PAKISTAN-NORWAY-IS_1184113x

TEHRIK Hurmat-e-Rasool (THR), the movement for condemning the western media for committing blasphemy of the Holy Prophet (SAW), will observe a countrywide protest day on Sunday (today), holding demonstrations and seminars in major cities and towns of the country. According to an announcement by the THR, its convenor Maulana Ameer Hamza urged the Pakistani government not to confine to lip service for condemning the re-publication of blasphemous cartoons in the Norwegian press but come out with a courageous stance to discharge their religious responsibility. He said the THR had already demanded the government expel Norwegian ambassador, sever ties with Oslo and cut off Nato supply line to Afghanistan in order to punish the anti-Islam military alliance for its soldiers committing blatant desecration of the Holy Quran in Afghanistan. Protest against blasphemy sunday. (Tehrik Hurmat-e-Rasool hed tidligere Jama’at-ud-Da’wah et alias for forbudte Lashkar-e-Taiba.)

The Anti-Semitic Jihad On Campus: My Night at USC

Her blot indledningen til en længere tale af David Horowitz fra Frontpage Magazine om vilkårene for ytringsfriheden på amerikanske læreanstalter i dag. Hvad det egentlig er der foregår i USA i disse år bliver for mig mere og mere gådefuldt. Vi taler om garanten for traditionelle frihedsrettigheder, hvor campus landet over, med ledelsens accept, hærges af voldeligt tankepoliti. Vi taler om et land der for ikke så længe siden valgte en præsident der i sin embedsperiode har udnævnt et rekordantal såkaldte ‘tsarer’, rådgivere uden ansvar og med ukendte beføjelser. En af disse, den Harvarduddannede Cass Sunstein, har publiceret et paper der slår til lyd for kriminalisering af rygter og konspirationsteorier (LFPC).

[Editor’s note: Protected by a bodyguard and twelve armed campus security officers, David Horowitz spoke at the University of Southern California on November 4, 2009. This is a text of his remarks, edited for readability. A video of the speech is available here. To read about the efforts to censor him before the speech and the slander directed at him, click here.] David Horowitz: The Anti-Semitic Jihad On Campus: My Night at USC


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Liva

Posted: 16 januar 2010 - 16:27 - Svar

Gid de på den nye venstrefløjs radiokanal ville se på det der står om anderledes troende/tænkende og homoseksuelle mennesker i koranen.

steen

Posted: 16 januar 2010 - 16:42 - Svar

Jeg ved ikke hvorfra BT har fået, at Den 2 Radio er ny. Den politiske vinkling er heller ikke ny, det nye er vel kun Engelbreth og Grøndahl. Den laver nogle gode undsendelser, som p 1 er holdt op med for længst, dvs. lange programmer om “smalle emner”, musik, litteratur mv. Resten er ren Georg Metz og Ole Weiss, hedder han vist.

  Liva

  Posted: 16 januar 2010 - 19:42 - Svar

  Nuvel, hvis vi nu antager at islam og dermed koranen er et dansk fænomen – som mange hævder det er – så må modstandsradioen vel i gang med at se på det der bliver sagt om anderledes troende/tænkende og homoseksuelle mennesker i koranen? Det kan vel i det lys ses som en form for dansk fremmedhad, eller…?

  PeterK

  Posted: 17 januar 2010 - 12:41 - Svar

  Ole Weiss er søn af Birthe Weiss. Han begynder der hvor moderen holdt op, og bekræfter påstanden om at 2′ generation er mere rabiat end 1’generation.

Pk

Posted: 16 januar 2010 - 16:46 - Svar

Lang lang tid før fremmedhad kommer fremmededfrygt.
Må jeg anbefale, at den nye kanal for DE GODE OG RIGTIGE ser på dette forhold.
Gør ikke politik sværere end det er.
Når een læser navnene, så slår det mig at her mangles medmenneskelighed.
Stakkels os danskere.

Pk

Posted: 16 januar 2010 - 16:47 - Svar

Danske løver,,,,tja, danske røvhuller er nu bedre.

morlille

Posted: 16 januar 2010 - 17:10 - Svar

Er Rune Engelbræk Larsen ikke sådan een, ingen rigtig kan bruge til noget, og er han ikke sådan lidt staklet og til at have medlidenhed med? Altså HVEM tager ham seriøst?

  Anonym

  Posted: 16 januar 2010 - 17:35 - Svar

  Han har skrevet nogle idehistoriekse bøger, de fik fine anmeldelser.

Benjamin

Posted: 16 januar 2010 - 17:34 - Svar

Det er ikke fremmedhadende eller fremmedfjendsk at stemme på dansk folkeparti, på trods af at folkene bag denne “radiokanal” prøver at stille det op sådan. Derimod vil jeg da mene at det er særdeles fremmedhadende at ophøje en bogs anvisninger til universel lov, hvori der står at alle anderledes end dig selv skal dræbes, betale bøde eller tvangskonverteres til din egen pædofile ideologi. Skal jeg i mit eget land finde mig i at blive betragtet som uren og andenrangsmenneske af en herboende gæst, som jeg i øvrigt aldrig har inviteret, fordi jeg spiser svinekød og drikker pilsnere? Og hvis jeg protestere over det, så er jeg racist? Ak og vé, de røde landsforrædere har da vist så sandelig haft held til at holde befolkningen i en skruetvinge, mens de fortsætter deres samfundsnedbrydende aktivitet.

  Anonym

  Posted: 16 januar 2010 - 17:46 - Svar

  Hvor mange danske borgere (med eller uden anden etnisk baggrund) har sagt til dig, at du er “uren og et andenrangsmenneske”? 0, ikke sandt?!

   Bjovulf

   Posted: 17 januar 2010 - 20:40 - Svar

   Lever du ude i den virkelige virkelighed eller bare i din helt egen private virkelighed på en beskyttet institution? 🙂

Mette

Posted: 16 januar 2010 - 17:41 - Svar

På JP Blogs foregår der også en kraftig propaganda. Her har et kendt navn fra DDR-tiden, Jan Aage Jeppesen skrevet enormt meget i den sidste tid. Han angiver, at han var med til at stifte Trykkefrihedsselskabet, og nu er han nået frem til, at vi skal frelse muslimerne.

Gud ske tak og lov for folk som Kai Sørlander, jeg har netop læst hans artikel i Kristeligt Dagblad om minareter.

steen

Posted: 16 januar 2010 - 17:51 - Svar

@ Mette – med skam at melde opdagede jeg først Sørlanders kronik fra den 6.1 ved et besøg på Document. Der er da heller aldrig nogen der fortæller os noget 🙂

Minaretforbud er forsvar for demokratiet. Det schweiziske folkeflertals forbud mod minareter er reelt et forsvar imod en ideologi, der vil erstatte demokratiets sekulære lovgivning med en islamisk lovgivning

  Mette

  Posted: 16 januar 2010 - 18:59 - Svar

  Steen, jeg havde heller ikke set den, man kan jo ikke være over det hele. 🙂

Anna Lyttiger

Posted: 16 januar 2010 - 17:53 - Svar

Ups – så ikke at du have “fanget” historien. Men jeg har lidt satire ovre hos mig.

Ta-ta

Victor

Posted: 16 januar 2010 - 18:35 - Svar

Nå da da. Rune E som MC på en ny radiostation. Det skal nok gøre minoritetspartiet større end DF. Især hvis de osse hiver Bashy ind i varmen og bygger på de strålende fælles erfaringer fra Nørrebro TV:

http://www.youtube.com/watch?v=txpEMxn9jaE

Liva

Posted: 16 januar 2010 - 19:57 - Svar

Jeg læste lige på bloggen Hodja følgende:

“Og da man allerede nu arbejder intenst på internet-censur, skulle man vel nok kunne få has på entartete Elementen såsom Beethoven, Bach og Bellman – ”

Det får mig til at tænke på at jeg på radio P2 for nyligt hørte lige præcis Beethoven og Mozarts musik omtalt som ‘klassisk’ musik. Disse komponisters musik er ikke mere på P2 klassisk musik, men ‘klassisk’ musik. Så den klassiske forståelse af klassisk musik er under udrensning – desværre betalt af os licensbetalere. Det er jeg godt ked af. På samme tidspunkt var der et spændende indslag om persisk musik. Den musik blev til gengæld ikke omtalt som ‘persisk’ musik.

I øvrigt hørte jeg på samme ellers skønne radio kanal P2 en radiovært bruge frasen “dum blondine”. Jeg hørte ham ikke sige det som en vits og der var ingen der sagde ham imod. Det er åbenbart helt ok på P2 at sige sådan om mennesker med lyst hår.

  Liva

  Posted: 16 januar 2010 - 20:00 - Svar

  I øvrigt skal der nu laves en slags P3 klassisk musik på P2 på søndage. Det skulle jo nødigt blive for tørt knækbrøds agtigt akademisk, som der blev talt om på P2. Klassisk vestlig kultur har trange kår efterhånden.

  steen

  Posted: 17 januar 2010 - 11:17 - Svar

  @ Liva – P 2, det er sgu mærkeligt, hvergang man åbner, spiller de Brahms 2. eller 4 (den 3. er nok for……smal for os bønder.)

  Svensk klassisk radio er langt mindre poppet og af langt højere kvalitet. Genkendelsens glæde er stor, navnlig for børn, men man vil jo gerne høre noget man ikke har hørt 1000 gange før. Lære noget nyt, kort sagt.
  Det her et én af de ting jeg er fuldstændig enig med Georg Metz i. Det gælder også nyhedsprogrammerne i Danmark og i udlandet. Skønt at der er noget man er enig om, ikke ?

Mette

Posted: 16 januar 2010 - 20:10 - Svar

Egentlig foragter jeg de flagafbrændinger, men det ville da være ganske forfriskende, hvis et af de sorte muslimske flag med trosbekendelsen, som de bruger i “Krigens hus”, undtagelsesvis bliver afbrændt en skønne dag. Vi ved jo, at de findes i landet, de er blevet anvendt under demonstrationer.

Nuvel. Det norske flag er Dannebrog med et blåt kors. Gammelt venskab glemmes ikke så let, og det gør mig ondt at se det brænde, men hvor ser flagbrænderne dog dumme ud.

Som en dansk dame skrev i et læserbrev, da der blev brændt flest danske flag: “Vi syr bare nogle nye”. Og selvfølgelig gør vi det. Desuden foragter vi idioterne, der skaber sig som “de vilde” i gamle Tarzan film.

  LFPC

  Posted: 17 januar 2010 - 00:07 - Svar

  Jeg har aldrig forstået aversionen mod at vores værste fjender afbrænder vores flag. Et flag kan både være generisk (“det danske flag er Dannebrog”) og specifikt (“demonstranterne afbrændte Dannebrog”). I sidstnævnte tilfælde taler vi om nogle stykker stof rimpet sammen i et tredjeverdensland. Ho hum. Vores flag består.

  Hvis de vildøjede masser i tilbagestående lande derimod begyndte at hylde Dannebrog ville jeg da først blive alvorligt bekymret …..

  Victor

  Posted: 17 januar 2010 - 00:27 - Svar

  Du kan osse vælge at se flagafbrændingerne på denne måde:

  http://www.youtube.com/watch?v=ELDm9rfS77A

   LFPC

   Posted: 17 januar 2010 - 00:38 - Svar

   He he, det er helt ‘Life of Brian’. Tre forarbejdede sten af fineste kvalitet og en pose grus til steningen.

Gunnar Biering

Posted: 16 januar 2010 - 23:12 - Svar

Jeg har kun et spørgsmål:

Hvordan skal man kunne høre forskel på den nye radio og så DR og TV2?

Vivian

Posted: 17 januar 2010 - 00:23 - Svar

Hvad der foregår i USA i disse år, har visst været på vej længe. Det går bare meget hurtigere nu, efter “The Change”- man kom til magten.
600 bemandede fangelejre er blevet anlagt bl.a i Alaska og det sydlige Californien. Der er ikke nogle fanger der …. endnu, og hvem de er beregnede til kan man kun gisne om.
Mon, ikke det bliver personer som David Horowitz og andre der benytter sig af sin konstitutionelle yttringsfrihed og ikke retter sig efter reglerne for “Obamas New World Order”.

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread59023/pg1

Robin_Shadowes

Posted: 17 januar 2010 - 00:26 - Svar

“Danske løver,,,,tja, danske røvhuller er nu bedre.”

Word!

Per N

Posted: 17 januar 2010 - 06:54 - Svar

Kig også efter Ahab the Arab, jeg bliver i så godt humør når jeg høre den, (lavet i 1962)

Per N

Per N

Posted: 17 januar 2010 - 06:55 - Svar

Bjovulf

Posted: 17 januar 2010 - 07:10 - Svar

Fakkel-Rune og de andre PK-multikulti-tosser er bare helt uden for pædagogisk rækkevidde.

Hvilket fremmedhad for helvede?!?!?! Jeg hader sgu da for h. ikke fremmede, men jeg er naturligvis IKKE udelt begejstret,
når de ankommer uinivteret i enorme mængder, og så siger “pænt tak” for luksusbehandlingen med velfærd, gratis hospitaler, gratis uddannelse, frihed, religions-FRIHED, gratis lejligheder etc. – i forhold til hvad de er vant til hjemmefra – og naiv over-
tolerance med ekstremt grov kriminalitet i endeløse baner, insisteren på vanvittige æresbegreber, middelalderlig kultur og
religiøs fanatisme, mens man i øvrigt kun har hån og had til over for dansk/ vestlig kultur, værdier og normer – og den indfødte
befolkning, der endog offentligt omtales som urene vantro, hunde, svin og kvinderne som ludere.
Og jeg, samt mange, mange andre danskere er bare så pissetrætte af det, og vi har bare fået mere end nok, så vi tillader os faktisk at diskutere tingene lige ud af posen, som de er, Rune – uanset hvad du og dine latterlige, skinhellige venner så synes om det. Sandheden kan I nemlig ikke længere stoppe!.

Det er sgu ikke småting, denne totalt udflippede del af venstrefløjen bare uden videre tilader sig at forvente, at danskerne skal stå model til imod deres vilje – og det endda uden nogensinde at være blevet adspurgt demokratisk om dette totalt uanvsvarlige sociale eksperiment i fuld skala.
Ledende politikere har fra 80’erne og 90’erne har faktisk sidenhen indrømmet, at dette emme var totalt tabu, fx i valgkampe gennem denne periode. Så hele multi-kulti-projektet har faktisk været kørt helt uden bare den mindste skygge af et demokratisk mandat helt fra starten. Og et indvandrerstop fra 1973 er end ikke blevet forsøgt overholdt i praksis, snarere har man nærmest åbent endnu mere for sluserne af folk fra særdeles fremmede himmelstrøg og med i alt for mange tilfælde totalt uintegrerbare kulturer; folk som end ikke fra starten er ankommet med nogen som helst positiv indstilling og vilje eller ønske om at tilpasse sig deres værtslands værdier, normer og krav, men kun for selv at stille endeløse ekstreme krav og kræve respekt for de mest bizarre værdier og religiøst vanvid, og det endda uden nogensinde at have tænkt sig at vise den mindste grad af respekt for deres ufrivillige
værtsbefolkning og dens kultur og værdier, snarere tværtimod!

Tja, man må jo næsten håbe, at Rune & co. en dag selv bliver “kulturberiget” for alvor, så de kan vågne op til de barske realiteter, før det er for sent. Hvis der bare er et gran kosmisk retfærdighed tilbage, så får Rune-banden snart løn som fortjent af deres “egne” evigt “offer-spillende” og konstant krænkede muslimer.

Iøvrigt ganske “sjovt” at se, at en mand som Rune Engelbreth, som med sine små legekammerateter blandt ekstremt venstreorientede danskheds-hadere og kristenforagtende satanister, plejer at nedrakke alle danske og kristne værdier, finde små ubetydelige oversættelsesfejl i Biblen – som enhver med indsigt i den slags ting i øvrigt hele tiden har kendt eksistensen af! – og forstyrre TV-transmitterede julegudstjenester med, forventer at alle andre konstant skal vise stor respekt for den stærkt belastede balladereligion islam og dens ofte bindegale, hypersarte og ekstremt krævende udøvere.

Hvorfor h. tager du og dine åh-så-ædle og “modige” Fakkel- / Løve-tosser ikke ud og forstyrrer en muslimsk gudstjeneste,
lille Rune-tosse? Tør I ikke, Rune, når det virkelig koster noget og man kan risikere, at de forurrettede svarer igen med andet
end forbløffelse, skuffelse, sorg og venden den anden kind til jer?

Det ku’ sgu ellers blive til en megaflot video, Rune 😉

  PeterK

  Posted: 17 januar 2010 - 12:39 - Svar

  Det groteske er jo, at hvis man har været i blogverdenen et stykke tid, så vil man have observeret at ikke så få af de islamkritiske rent faktisk er gift med udlændinge, det er ikke udsynet og frisindet der mangler. “Fremmedhaderen” Wilders er også gift med en “fremmed”. Vi har inviteret en “fremmed” ind i vores hjerte og fælles hjem. Ordet fremmedhad er derfor direkte komisk.

Emeritus

Posted: 17 januar 2010 - 11:12 - Svar

‘…Søndag går en ny radiokanal i luften. Folkene bag “Modstandsradioen Danske Løver” har viet programfladen til at bekæmpe fremmedhadet i Danmark. Søndag den 17. januar sender “Modstandsradioen Danske Løver” sit første program på Den 2. Radio. Kanalen vil modarbejde fremmedhadet i Danmark og er stærk kritisk over for Dansk Folkeparti…’

Opstandelsen over Lars Hedegaards kontroversielle udtalelser, som de faldt hernede i kælderen fjernt fra offentlighedens søgelys, har endnu ikke lagt sig. Ikke kun LH er i skudlijen. De tre ‘afhoppere Lilleør, Pind og Mchangama er med rette i forklaringsproblemer. Af alle søforklaringer er Pinds den ringeste. Han sammenfatter sin begrundelse for at smække med døren kausalt, kunne man sige. Udtalelserne betegner efter hans opfattelse ikke kun Hedegaards opfattelse (som Pind åbenbart anser for en stinker, men tilladelig). Næh, der, hvor Pind står helt af, er på virkningerne af det, LH. kan få sig selv til at sige! Det sagte skaber efter Pinds mening det, Hedegaard frygter.

Så er det man må spørge: Hvor i alverden ved Pind fra, hvad Hedegaards meninger medfører af skader i muslimske kredse?
– Intet. Hvad man derimod véd er, at mennesker er meget ømme over deres omdømme. Uanset hvad man som tilflytter er i stand til at bilde sig ind, så har alle en medfødt evne til at fornemme, hvad vej vinden blæser. Om man kan lide modvinden eller ej, og om den er prisen værd? Vil jeg være her som tilflytter, eller må jeg gøre mig mere umage? Vil jeg sprænge nogen i luften og blive buret inde og smidt ud af landet, eller kan det ikke betale sig?
Intet fornuftigt menneske tror jo på, at Hedegaard stigmatiserer nogen med sine bemærkninger. Hvem skulle det dog være? Ham, der voldtager under Allahs beskyttelse? – Godt så. – De andre i familien, som lukker øjnene? – Ja, men Pind dog.

Man kan derimod roligt hævde det modsatte: at Hedegaards provokerende udtalelser må mane til eftertanke i de muslimske samfund, mens Pinds reaktion signalerer, at de roligt kan blive ved med at voldtage døtre og kusiner, for Pind vil hellere end at støde bevare voldtægt i muslimske familier som en hævdvunden ret og en bevaringsværdig muslimsk kulturarv. Pind forsvarer altså den voldtægtstradition, Hedegaard angriber. Pind forsvarer i pænhed.
‘Duer ikke’, sagde Prinsessen.

Med venlig hilsen

Crass Børsting

Posted: 17 januar 2010 - 12:02 - Svar

Danmarks Løver er en anti-DF-radio. På hjemmesiden står: “Radioproduktion er desværre ikke gratis, men takket være Politikens Fond kan de første 4-6 magasiner fra Modstandsradioen Danmarks Løver gå i luften på Den Anden Radio hver anden uge i de kommende måneder.”

Hvis man skal sige 1 god ting om Danmarks Løver, så må det blive, at den ikke er licensbetalt. Når fondsmidlerne løber ud, dør den nok stille og roligt af sig selv.

polinos

Posted: 17 januar 2010 - 15:19 - Svar

Overskriften siger alt – skønne (eller rettere uskønne) spildte kræfter.
Hvem forestiller ophavsmænden sig, vil gide lytte til deres “radio”? De allerede frelste? De gider vil trods alt ikke bare blive bekræftet i, hvad de allerede mener. Folk som os, der skriver eller kommenterer her på bloggen? Ha, livet er for kort til Rahbek og Thøgers discount-satanistiske alter ego. Hvem så? “Den brede befolkning” derude ved kakelbordene i hjørnesofaen under kronhjorten? Hvis de overhovedet finder kanalen, vil de i alt fald ikke gide spllde tid på den, når man kan se X-factor. Så hvem? Aner det ikke.
Hele affæren kan vel nærmest kun forstås som en slags rituel djævleuddrivelse, hvor det er handlingen i sig selv (se, vi er gode mennesker, vil laver en radiokanal, vendt imod de grimme DF og de grimme fremmedhadere ude i parcelhusstuerne), der skal helliggøre bagmændene og give dem kredit i de rigtige kredse. Kort sagt, endnu en hjernelammende øvelse i PK-ekkorummet. Jeg spår den en levetid på et par måneder, afhængig af, hvor meget det offentlige eller fagforeningerne har smidt i den.

wallah

Posted: 17 januar 2010 - 18:37 - Svar

@ Anonymous

“Hvor mange danske borgere (med eller uden anden etnisk baggrund) har sagt til dig, at du er “uren og et andenrangsmenneske”? 0, ikke sandt?!”

Lige præcis det har jeg ikke været ude for. Min hustru er til gengæld blevet kaldt grimme ting, jeg ikke – for tonens skyld – skal gengive her, og jeg har selv fået fingeren af forbikørende lømler. Min overbo har fået en kniv for halsen, da han ville hæve penge – til sig selv – i hæveautomaten. De danske børn i området tvinges til at spise halal-velsignet mad, og svinekød er bandlyst. Osv. Om den dårlige opførsel skyldes for meget koranlæseri, ved jeg af gode grunde ikke. Men der synes at være et enormt had til det land, hvor man nu engang har valgt at bosætte sig. Et had, jeg finder bekymrende.

Casper | Borgerlig bums

Posted: 17 januar 2010 - 19:38 - Svar

Den 2. Radio har da også sympatiske ting… musik af Sibelius og Schubert. Hvor meget jeg end værdsætter højkulturen, så er det altså ikke særlig sprælsk. Garneret med drævende kedelige essays af Fr. Dessau. Der var også en reportage om grønlandsk fortælletradition, hvor man næsten slet ikke høre de grønlandske fortællere, men kun to danske eksperter der snakkede og snakkede. Det lyder meget som DR P1 i 1990’erne, blot tilsat nogle flammende angreb på Dansk Folkeparti. Sådan ville Danmarks Radio sikkert stadig være i dag hvis de havde fået lov til at udvikle sig uden indblanding.

Hvor lyder det smukt når en midaldrende middelklassekøbenhavnsk akademiker udtaler ordet “kunst” med tør mund.

Casper | Borgerlig bums

Posted: 17 januar 2010 - 19:39 - Svar

P.S. Den grønlandske reportage viste tydeligt deres syn på de “ædle vilde”, der ikke selv fik lov at komme til orde.

Leave a Comment