20
jan
Seneste opdatering: 7/8-10 kl. 1232
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

wilders IV 147 -“Geert Wilders is on trial for wanting to discuss it [demography & islam]. The European political class will not permit this – even though what is “undiscussable” in polite society is a statement of the numbingly obvious if you stroll through Amsterdam and Rotterdam, not to mention Antwerp, Clichy-sous-Bois, Malmoe, or any old Yorkshire mill town. The Dutch establishment is effectively daring the citizenry: “Who ya gonna believe – the state-enforced multicultural illusions or your lyin’ eyes?” Lest you be tempted to call their bluff, the enforcers are determined to make the price of dissent too high.

In the Low Countries, a pattern is discernible. Whenever politicians seek to move the conversation from the “subterranean” to the surface, they are either banned (Begium’s Vlaams Blok), forced into exile (Aayan Hirsi Ali) or killed (Pym Fortuyn). Given that the court provided greater security to Theo van Gogh’s killer than to Mr Wilders, you might almost get the impression that the authorities are indifferent as to which of these fates consumes him.

Behind this disgraceful prosecution lies a simple truth that the Dutch establishment cannot tell its people – that, unless something changes, their nation will become more and more Muslim and, very soon, slip past the point of no return.” Mark Steyn

– Geert Wilders er, som Henryk Broder skrev i april 2008, ingen “højre-populist”, et udtryk som ingen af hans kritikere har villet gøre sig den ulejlighed at uddybe, og som derfor hænger i luften som andre diffuse, nedslidte skældsord som “fascist” eller “kommunist”. Hvis Wilders er noget “extremt”, er det liberalist”. Nu skal han blandt andet retsforfølges for at sammenligne nazismen og islam, en sammenligning Karen Blixen og Churchill gjorde før Anden Verdenskrig, og som muslimske lande gjorde deres til at forstærke under krigen, og som asyl for gamle nazister efter krigen. Wilders vil indkalde islam til at vidne for sig og imod sig selv, og det kan blive noget af det allermest pikante ved denne sag, rent bortset fra at det indirekte kan blive en eksponering af et folkestyre, der overhovedet har muliggjort en sådan retssag bla. ved, som man kunne se i går, at indfødte hollændere fra i år kommer i mindretal i deres egen hovedstad. Interessant bliver det også at se, om domstolen vover urent trav med hele verdens øjne hvilende på sig. Nu får Wilders så lejlighed til at diskutere det udiskuterbare med det størst tænkelige publikum. Det er der  jurister og politikere, der i det stille ikke er helt bekvemme ved. Måtte både Wilders og Holland komme helskindet igennem det.

Ifølge morgenens hollandske aviser forventes en dom sidst på året. Geert Wilders føler sig “meget stridbar” på tærsklen til sagen mod ham. “Jeg er overbevist om, at processen kun kan ende med en frifindelse. Jeg skal kæmpe. Jeg har aldrig sagt noget kriminelt.” Wilders har på sin hjemmeside opfordret til sine tilhængere til at demonstrere foran retten.” Kl. 10 havde 500 demonstranter samlet sig. Fotoserie fra Amsterdam. Video: “It Is Becoming Frightening Now…”:

“Det kan hende jeg har mistet friheten for resten av livet, og hvis det blir slik er det i så fall en trist konklusjon. Jeg unner ikke min verste politiske fiende å miste friheten. Men jeg angrer ikke. Hvis ikke jeg og flere verden over kjemper mot islams ideologi basert på hat og underkastelse, vil vi alle miste friheten,” sier Geert Wilders til rights.no, dagen før mannen – som kan bli Nederlands nye statsminister – må møte for domstolen grunnet islamkritikk. Eksklusivt intervju med Geert Wilders: “Angrer ikke”. Fra processens indledning:

Al-JazWildersVi citerede i går historiker Torben Hansen for at akademikere og eksperter er blinde for den elefant der er få centimeter fra dem. Den sandhed som Wilders nu søges dømt for at henlede opmærksomheden på, er vores elefant. Og der er en mageløs ironi i at dem den hollandske politiker advarer imod, igen og igen leverer den dokumentation der bør frikende ham – hvis sandheden vel at mærke er grund til frifindelse. Al-Jazeera er en dybt professionel tv-kanal med et internationalt publikum. De kunne have undladt at bruge netop dette billede som illustration – men de gjorde det ikke. Dét er ironien. Stationen er selv sovset ind i den brovtende herrefolksmentalitet der er en del af islams ‘hele pakke’, at de bare ikke tænker på at dette billede i en normal verden ville være rigtig skidt PR for sagen – eller også gør de det med fuldt overlæg i bevidstheden om at det ikke har nogen konsekvenser i forhold til de selvpålagt blinde kuffar. Al-Jazeera proves Wilders’ point

Mere censur, ikke mindre

Hur bör vi i medierna bevaka Sverigedemokraterna? Det frågade Publicistklubben i en debatt i måndags, och fick flera svar: Genom att förlita oss på de vanliga journalistiska verktygen, tyckte reportern Niklas Orrenius, och inte bekämpa partiet, och alltså även skriva när sverigedemokrater utsätts för misshandel eller avskedas för sina åsikter. Nej, det räcker inte att bara kavla upp ärmarna, och fortsätta som vanligt, det är naivt, invände krönikören Lena Sundström, för detta är ett parti med helt andra spelregler, vilket vi borde bli mer medvetna om. Det gäller att inse vad ökad bevakning leder till, menade forskaren Björn Johnson, och förklarade att partiets popularitet hade gått upp märkbart efter Aftonbladets många artiklar i november förra året, då man bland annat upplät en helsida åt dess ordförande.Hur hanterar man ett parti med helt egna spelregler?, Direkt från debatten om SD och medierna.

BBC: It´s only a matter of time

BBC, min. 2:50

Multikulturel manual for medierne – utænkeligt i Danmark?

Man kniber sig først i armen og overvejer den mulighed at dette er et falskneri, men den er god, eller rettere slem, nok. Det er endnu ikke helt klart for mig om denne historie fra Atlas Shrugs break’er denne vejlednings eksistens, eller om det har været kendt før, men dokumentationen ligger frit fremme på hjemmesiden for en amerikansk journalistisk sammenslutning.

Der har ofte været spekulationer i blogverdenen om der bag den lammende homogenisering af nyheder vedrørende indvandrerkriminalitet og terrorisme ligger nogle udspecificerede retningslinjer fra f. eks. EU, eller måske en intern overenskomst mellem mediehusene, om ikke at behandle dette område efter sædvanlige journalistiske kriterier. Der er selvfølgelig harmoniseringspølsemaskinen Ritzau som ensretter af sproglig afglidning (‘utilpassede unge’) og som garant for afetnificering, men alt for ofte er det åbenlyst at journalister kan alle knebene på rygraden helt uden hjælp. Manual eller tillært berøringsangst og politisk korrekthed? Vi ved det ikke hvad angår Danmark, men nu kan det i hvert fald fastslås at tanken ikke er utænkelig, og vi taler vel at mærke om et land hvor dette ikke er påduttet ovenfra, men af branchen selv. Indholdet er dybt beskæmmende.

On Oct. 6, 2001 at its National Convention in Seattle, the Society of Professional Journalists passed a resolution urging members and fellow journalists to take steps against racial profiling in their coverage of the war on terrorism and to reaffirm their commitment to:

— Use language that is informative and not inflammatory

— Portray Muslims, Arabs and Middle Eastern and South Asian Americans in the richness of their diverse experiences; […]

Visual images

— Do not represent Arab Americans and Muslims as monolithic groups. Avoid conveying the impression that all Arab Americans and Muslims wear traditional clothing.

— Use photos and features to demystify veils, turbans and other cultural articles and customs.

Stories

— Cover the victims of harassment, murder and other hate crimes as thoroughly as you cover the victims of overt terrorist attacks.

— Make an extra effort to include olive-complexioned and darker men and women, Sikhs, Muslims and devout religious people of all types in arts, business, society columns and all other news and feature coverage, not just stories about the crisis. […]

— When writing about terrorism, remember to include white supremacist, radical anti-abortionists and other groups with a history of such activity. […] Society of Professional Journalists: Diversity guidelines, POST 911 SUBVERSION: Institutionalized Islamic Propaganda as Dictated by “Society of Professional Journalists”

Så fik vi måske her håndfast dokumentation for oprindelsen af den allestedsnærværende opstilling af moralsk ækvivalens: Otte dræbte abortlæger + terrorbomben i Oklahoma ‘viser’ at vores kultur ikke er spor bedre, osv. (LFPC).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Universalgeni

Posted: 20 januar 2010 - 10:05 - Svar

Det er uholdbart at operere med begrebet religiøs racisme. Det er i realiteten det, Vesten gør i øjeblikket. Begrebet er lige så meningsløst som begrebet politisk racisme. Og det er det, Wilders er ude for. Politisk racisme. Han har jo bare sagt sandheden om koranen og islam.

Religion er bare en holdning, man har. En overbevisning. Ligesom en politisk holdning eller overbevisning. Og begge typer holdninger må finde sig i at blive gjort til genstand for andre menneskers vurdering, dom og stilllingtagen. Men har ret til at foragte eller bekæmpe både religiøse og politiske holdninger.

Herhjemme har muslimen Fahmy Almajid i marts 2006 sagt til LOs ugebrev A4: “Dansk Folkeparti er en pest, som ramte Danmark i 2001”.

Eftersom religiøse og politiske holdninger skal være ligestillede kan jeg også tillade mig at sige: islam er en pest, som ramte Danmark i 70’erne.

Hvis Wilders taber i Holland, vil de få konsekvenser for os alle. Der bliver tale om en præcedens, som kryber ind over grænserne til alle europæiske lande, er jeg bange for. Så vil det kun være Europas Almajidder, der kan sige, hvad de vil. Vi andre må tie.

Vi kan ende der, hvor sandheden ikke længere er et gyldigt forsvar…

  Liva

  Posted: 20 januar 2010 - 10:23 - Svar

  “Religion er bare en holdning, man har. En overbevisning. Ligesom en politisk holdning eller overbevisning. Og begge typer holdninger må finde sig i at blive gjort til genstand for andre menneskers vurdering, dom og stilllingtagen.”

  Enig.

  Det er bl.a. grundloven der giver særlige rettigheder og særlig frihed på grund af religion, så det må ende med at grundloven på det punkt må laves om.

   Universalgeni

   Posted: 20 januar 2010 - 10:36 - Svar

   Det er en misforståelse. Religionsfriheden er ikke vægtet særligt meget i dansk lovgivning. Vi har nemlig religionsfrihed, men vi har ikke religionslighed. Og det er vigtigt! Islam skal bestemt ikke ligestilles med andre religioner. Folkekirken har særstatus og det skal den blive ved med at have.

   Ville man måske ligestille fascistiske ideer med demokratiske?

    Universalgeni

    Posted: 20 januar 2010 - 10:47 -

    Det, vi i stedet burde gøre, er at afskaffe blasfemiparagraffen. Det er strengt taget også i islams interesse. Set med kristne øjne er islam blasfemi. Det er eksempelvis blasfemisk at skelne mellem ren og uren mad. Muhammed er blasfemi af første rang. For i følge Biblen, var den sidste profet her på jorden Johannes Døberen. Og der har ikke været nogen profeter siden.

    Liva

    Posted: 20 januar 2010 - 12:19 -

    Det kan godt være at du synes at det er en misforståelse, men grundloven bruges nu sådan at kvinder der kræver tørklæder i offentlige institutioner, de får det ved blot at henvise til netop grundloven. Det samme gælder for halalmad, halalslagtning, bederum etc.

    Liva

    Posted: 20 januar 2010 - 12:24 -

    Grundloven er med til at islamisere Danmark. Sådan bruges den i hvert fald. Sådan kan den bruges.

Gunnar Biering

Posted: 20 januar 2010 - 11:11 - Svar

Retssagen mod Wilders er en skandale og en farce.

Alle politiske ytringer skal være tilladte, så længe der ikke opfordres til lovovertrædelser.

Jeg har indtryk af, at det især er den internationale menneskerettighedsindustri, der støtter og inspirerer til disse tankeforbudsparagraffer. Derfor siger jeg igen: Nedton menneskerettighederne, lad os holde os til Borgerrettighederne, som nedfældet i Grundloven. Det kan vi bedre håndtere. Så kan vi måske blive herrer i eget hus igen.

Jeg ønsker det samme for Nederlandene og alle andre lande!

Universalgeni

Posted: 20 januar 2010 - 11:20 - Svar

Faktisk er det ikke selve teksten i den universelle menneskerettighedserklæring, der er noget i vejen med. Det er den internationale domspraksis, der er degenereret. Det er denne verdens Elmkvister og ligesindede fra dommerstanden, der er skyld i den misere, vi er landet i. Det, de gør, handler om venstrefløjsaktivisme, halalhippier og “judges legislating from the bench”.

  Universalgeni

  Posted: 20 januar 2010 - 11:59 - Svar

  Man har sagt, at det vi har fået, er Human Lefts. Men at det, vi burde have haft, er Human Rights. Og det er lige præcis den skinbarlige sandhed! :mrgreen:

   Mette

   Posted: 20 januar 2010 - 12:41 - Svar

   ta ta!

   De forenede socialdemokratier slår til igen. I dag har jeg læst et JP læserbrev fra en “socialkonservativ” og spekulerede på, om det er den slags, der leverer de meget billige fiskevarer fra Espersens i Hirtshals. De er så billige, at jeg viger tilbage fra at købe dem.

Mette

Posted: 20 januar 2010 - 12:46 - Svar

Universalgeni skrev:

“Hvis Wilders taber i Holland, vil de få konsekvenser for os alle. Der bliver tale om en præcedens, som kryber ind over grænserne til alle europæiske lande, er jeg bange for. (…) Vi kan ende der, hvor sandheden ikke længere er et gyldigt forsvar…”

Ja, hver gang nogen skriver, at dette er et dramatisk vendepunkt for Holland, tænker jeg, at det er det for os alle.

Karl Popper mente, at sandheden altid er i spil, og der er vi allerede. De “sandheder” vi får serveret fra mange kanter, og som er mere eller mindre præget af petrokemi, er allerede højst diskutable.

JensH

Posted: 20 januar 2010 - 12:47 - Svar

Og så er der en ung og køn 17 årig pige fra Silkeborg som har lavet en hyldest-sang til Kurt Westergård. Videoen kan ses her:

http://jp.dk/timeout/article1953435.ece

Mette

Posted: 20 januar 2010 - 13:00 - Svar

Liva.

Ang. Grundloven, som den tåbelige cand. scient.pol. Yildiz Akdogan kalder “en bog”, fordi hun ikke kan få Koranen ud af hovedet, mener jeg, at den vurdering, der foreligger om burka og niqab er mere politisk dikteret end juridisk. Justitsministeriet fremtræder ligesom PET mere og mere som vore modstandere.

Jeg synes, at Kai Sørlander har argumenteret ganske glimrede for det misforhold, der foreligger mellem islamiske symboler og menneskerettighederne, senest den 6. ds. i Kristeligt Dagblad i artiklen om minareter.

Den diskussion var fra starten helt forfejlet, idet den koncentrerede sig om brugernes ret til bære disse latterlige kostumer. I stedet for at vurdere, hvad maskeringen betyder for os andre.

Tænk, hvis der dog en gang imellem var nogen, der tog mere hensyn til de etniske befolkninger i Europas nationalstater end til den muslimkværn, der kører i døgndrift, og som ønsker at hakke os i ens småstykker på knæ for allah. Det er med vilje, jeg skriver sidstnævnte med lille.

Universalgeni

Posted: 20 januar 2010 - 13:08 - Svar

Kære snaphaner – overskriften her er ikke ret smuk. – Det hedder da indiskutable ?

  Gunnar Biering

  Posted: 20 januar 2010 - 13:34 - Svar

  Det synes jeg ikke, du har ret i. I mine ører betyder indiskutabel noget, som godt kan diskuteres, men hvor alle kan se resultatet på forhånd, så diskussion er overflødig.
  Udiskuterbar betyder i mine ører noget, som magthaverne ikke ønsker diskuteret, selvom mange af undersåtterne har et ønske om det.

   Mette

   Posted: 20 januar 2010 - 13:46 - Svar

   Diskuterbar er et tungt ord, men det står i min retskrivningsordbog. Gad vide, om det er af nyere dato?

   Indholdsmæssigt har jeg svært ved at se nogen forskel på udiskuterbar og indiskutabel, men indiskutabel er langt pænere, mere “musisk”, lidt syngende, hvorimod udiskuterbar er “stødende” – på mere end en måde. Derfor passer det ikke dårligt til den umenneskelige mastodont, der er sat i værk i Holland.

    steen

    Posted: 20 januar 2010 - 14:21 -

    @ Mette et. al.: joh, det faldt mig ind i morges. Jeg har tygget på det, og jeg er ikke kommet frem til noget 🙂 Det er ikke helt mit eget indfald, der står jo ” “undiscussable”. Skal vi ikke la´det stå ?

    Thomas Bolding Hansen

    Posted: 20 januar 2010 - 14:39 -

    Indiskutabelt og udiskuterbart betyder i mine øjne ikke helt det samme.

    Indiskutabelt bruges ofte, når det skal understreges, at noget er så klokkeklart fakta, at det ikke er værd at diskutere.

    Hvor udiskuterbart anvendes om noget, som det er svært at diskutere uden det fyger med gnister og knaster. Altså umuligt at diskutere.

  Universalgeni

  Posted: 20 januar 2010 - 14:40 - Svar

  Der er helt fint med mig. 🙂

JensH

Posted: 20 januar 2010 - 14:08 - Svar

@Steen

Her er en dansk journalist og forfatter ved navn Jan Cortzen, som nærmest skamroser det Svenske sundhedsvæsen på bekostning af det Danske:

“Det kan godt være, vi kan slå Sverige i fodbold, men når det gælder sundhedsvæsen, vinder Sverige – suverænt.”

http://politiken.dk/debat/kroniker/article882895.ece

  steen

  Posted: 20 januar 2010 - 15:05 - Svar

  @ Jens: Jeg så godt kroniken. Han har jo været syg i Sverige, så han kender systemet indefra. Jeg har kun fået syet et skinneben, jeg huggede en økse ind i, så mine kilder er pressen, en svensk sygeplejerske der arbejder i København, og en skåning der har prøvet systemet på begge sider. Han var ikke i tvivl. Jeg kan ikke sige noget helt sikert selv, som kronikøren.

  Efter hvad jeg forstår, er det store svenske problem tilgængeligheden. Man ringer heller ikke lige til en vagtlæge kl 1 om natten, endsige får medicin og recept gratis ved samme lejlighed. “En anelse brugerbetalt” – nedenfor er priserne for tre år siden.

  Sydsvenskans nye korrespondent i København: sammenligner Skåne og København:

  Kris – det beror på vad man jämför med
  Av Biibi Häggström
  Det sägs att det är kris i sjukvården här i Danmark. I tisdags i förra veckan protesterade uppemot 100000 anställda mot nedskärningar, inte enbart inom vården utan i den allmänna, danska välfärden.

  Definitionen av välfärd är rätt vid och vad jämför man med?Vad händer när du flyttar till ett nytt land?
  Vart ska du vända dig när du behöver en läkare? En tandläkare? Akut behov av sjukhus?

  Den dagen jag fick ett danskt personnummer fick jag också en husläkare. Frågan var vem jag ville ha.
  Va?
  Hemma i Skåne fick jag aldrig någon läkare, det var fulltecknat på min vårdcentral.Jag sa att jag gärna vill ha en kvinna.

  Den vänliga damen på Folkeregistret visade snabbt på sin dataskärm upp ett stort antal läkare som jag kunde välja mellan. Inget av namnen sade mig något så min personnummerhandläggare föreslog Naomi Meyer Henius.
  – Hon har sin mottagning 400 meter från din bostad och hon är 46 år gammal. Passar det?

  Jag har fortfarande inte behövt träffa doktor Henius men jag ringde och kollade hur snabbt jag kan få träffa henne om jag skulle behöva. Frågan vållade en del huvudbry, det var självklart att jag kunde komma samma dag om jag akut behövde en läkare. Om ärendet var mindre akut kunde jag få tid inom en vecka.

  Inte nog med en snabbtillgänglig husläkare.Under min första vecka i Danmark kom det även två erbjudanden från två olika sjukhus.

  Hvidovre sjukhus hälsade mig välkommen till en cellprovstagning i sin nationella undersökning av kvinnor i min ålder. Det avstod jag från men inte av otacksamhet. Mycket är utbytbart men inte min erfarna gynekolog i Trelleborg.Det jag däremot med glädje sa ja tack till var mammografi på Bispebjergs Hospital.

  På grund av mitt jobb har jag behövt ställa in flera inplanerade tider. Lätt har vi kommunicerat via e-post. Avbeställning från min sida dagen innan har inte varit några problem.Jag har fått ny tid direkt och inom endast någon vecka.

  Sjukhuset önskar dock att jag ska ha med mig plåtar från tidigare undersökningar, i mitt fall från sjukhuset i Trelleborg. E-postar till sjukhuset och efter några dagar ringer en sjuksköterska från röntgen i Trelleborg och säger att det inte är några problem. Gammeldags plåtar från tidigare undersökningar och från den senaste på en cd. Tre dagar senare kommer ett tjockt kuvert.

  I förbigående får jag veta att jag borde ha varit hos dem för två år sedan. Det var inte möjligt eftersom de ligger efter rejält. Tur att jag bor i Danmark, här tar det inte ens en vecka.

  Tandläkare?
  Så långt har jag inte kommit än. Frågade om hjälp på specialistkliniken i Lund som jag gått hos i flera år. De kunde inte hjälpa mig med motsvarande professionalism här, det fanns ingen sådan kontakt över Sundet.

  Behov av ambulans och akutsjukhus?
  Då ringer jag 112. Rigshospitalet ligger en slipslängd bort.
  Kris i sjukvården? Tillgänglighet? Det finns uppenbarligen något att lära här. För Region Skåne alltså.

  Sydsvenskan

  *************

  “Från den 1 januari 2007 blir det inte längre gratis att gå till doktorn med barn över tolv år. Nu genomför den borgerliga alliansen i Region Skåne sitt första beslut på kollisionskurs med den tidigare rödgröna majoriteten.
  Det kommer att kosta lika mycket som för vuxna, nämligen 150 kronor hos allmänläkare, och 300 kronor om man går till specialist eller vänder sig till sjukhusens akutmottagningar.”
  Sjuka barn ska betala för vård

  Det har kostet penge længe.Priserne varierer i de forskellige egne af landet (landsting) I mine gamle egne i Kronobergs län, et relativt velstående län, ser det ud som om man endnu kan køre gratis med ambulance (normalt 80-100 kroner) og ikke skal betale for at ligge på sygehus(normalt 80 kr. om dagen), kun for kosten:
  (vårdcentral = praktiserende læge, vagtlægesystemet findes ikke,). Og så siger man , at det store problem i Sverige er tilgængeligheden til sygehusvæsnet.

  Avgifter, Läkarbesök
  Besök hos distriktsläkare på vårdcentral 150:-
  Läkarbesök på jourcentral eller motsvarande 300:-
  Läkarbesök på sjukhusmottagning eller hos specialist 300:-
  Första besök hos specialist efter remiss från läkare på vårdcentral 150:-
  Telefonförskrivning/rådgivning 100:-
  Annan sjukvårdande behandling
  Besök hos sjuksköterska på vårdcentral, sjukhus och inom psykiatrin, 100:-
  Telefonrecept, 100:-…………….se priser videre på Kronobergs Landsting

  De aktuelle afgifter i Skåne hvor Bibi Häggström kommer fra

  Patientavgifter öppen sjukvård från och med 1 april 2007

  Besök i den öppna sjukvården är gratis för barn under 12 år.
  Besök inom barn- och ungdomspsykiatrin och barnhabiliteringen är gratis. Även besök på ungdomsmottagning är gratis.

  Läkarbesök på grund av sjukdom
  – Besök hos specialist i allmänmedicin (ex vårdcentral) 150 kr
  – hos psykiater inom närsjukvården 150 kr
  – Besök hos övriga specialister 300 kr
  – Besök hos specialist i allmänmedicin under jourtid 300 kr
  – Besök vid sjukhusens akutmottagningar 300 kr
  – Remiss från läkare med ersättning från Region Skåne 150 kr

  Avgifter för övriga besök
  – sjukvårdande behandling (ej utförd av läkare) 100 kr
  – sjukvårdande behandling, hembesök 150 kr
  – dagmedicin, dagpsykiatri, dagrehab 100 kr
  – Telefonrådgivning som leder till recept 50 kr
  – Gynekologisk hälsokontroll 120 kr
  – Förlängning av läkarintyg pga sjukdom 100 kr

  Patientavgifter vid sjukhusvård
  – Är du under 20 år: 0 kr/dag
  – Har du fyllt 20 år: 80 kr/dag de 30 första dagarna,
  40 kr/dag under följande dagar
  – Har du sjuk- elleraktivitetsersättning och är under 40 år: 40 kr/dag

  Hembesök Läkarvård, Avgift
  -specialist i allmänmedicin 250:- under jourtid*) 400:-
  – psykiater inom närsjukvård 250:-under jourtid*) 400:-
  -övriga specialister 400:-
  detaljeret prisliste

  Afgifter, region Skåne

Universalgeni

Posted: 20 januar 2010 - 14:30 - Svar

Journalistforbundet i Norge har en næsten magen til den amerikanske: http://i47.tinypic.com/10emonl.jpg

Proclus

Posted: 20 januar 2010 - 14:42 - Svar

Sagen mod Wilders er latterlig og vidner først og fremmest om et “establishment” der så langt ude at skide, at de griber efter dette rådne halmstrå midt på et brusende ocean, som de selv har lukket sluserne op for.

Om Wilders vinder eller taber, er så vidt jeg kan se uden nogen afgørende konsekvens!

Ja han risikere bøde, (måske fængsel?) og politisk slowmotion, men det er og bliver en stakket frist for hans modstandere.

Hvad skal de stille op i længden? De er færdige og de ved det!
Retsagen er et “last gasp” om noget.

  Universalgeni

  Posted: 20 januar 2010 - 15:00 - Svar

  Det har da afgørende betydning om Wilders bliver Hollands nye statsminister eller ej. Det er det, der er på spil her!

   Mette

   Posted: 20 januar 2010 - 15:21 - Svar

   Jeg forestiller mig, at der kan være det på spil, at sagen skal videre til en overnational domstol.

   Proclus

   Posted: 20 januar 2010 - 15:40 - Svar

   Arhh, det bliver han, retsag eller ikke retsag, vel næppe denne gang, trods sin store fremgang i popularitet.

   Selve retsagen er tilgengæld et enormt scoop for ham!! Den viser hans voksende magt, som “man” frygter og som “man” tydeligvis er magtesløs overfor, fordi multikulturen (med islam som hovedkomponent) er sådan en piiiinlig, dyr og farlig fiasko.

   Det her er begyndelsen for Wilders ikke slutningen. Eller nærmere: “The end of the beginning, not the beginning of the end”!

   Herregud, for et år siden havde jeg knapt hørt om manden og nu står menuen på ham, dag ud og dag ind.

   Wilders er dreven og dygtig og endnu vigtigere: han siger sandheden!

   Multikulturalisterne har ligesom ayatollaherne i Iran snart kun magten tilbage og den alene er og bliver et ynkeligt instrument og en delvis indrømmelse af nederlaget!

   Fat mod Universalgeni, snart skal dit sejl fyldes med vind! 🙂

    Universalgeni

    Posted: 20 januar 2010 - 15:59 -

    Tja, jeg er blevet lidt desillusioneret af at arbejde med islam. :mrgreen:

  Klaus

  Posted: 20 januar 2010 - 18:37 - Svar

  Svar til Prolus:Ja,de er godt ude at skide,som du skriver,hele elendighedsunionen har gevaldigt ondt i ytringsfriheden,der er ellers nok af konkrete eksempler på muslimers negative gøren og laden overalt hvor de opholder sig,det skal man ikke have den store juridiske embedseksamen for at kunne få øje på.God vind til dig,Klaus

Benjamin

Posted: 20 januar 2010 - 15:44 - Svar

At medierne får et kursus i multikulturalisme til glæde for muhamedanismen, er der jo intet nyt i. Hvis alting skal islamiseres på en langsom og snigende måde, er der vel klogt netop at starte med medierne, som kan have en positiv effekt på befolkningen (eller negativ, alt efter hvordan man ser på det.)

Hvad mener i f.eks. på denne “opskrift” på hvordan videnskaben og viden generelt skal islamiseres, så den bliver tilpasses bedre til islams doktriner?
http://i-epistemology.net/attachments/505_iokn%20-%20Contents%20and%20 Preface.pdf
Så er det vel kun et spørgsmål om tid, inden der står i danske skolebøger, at jorden er flad som en pandekage. (Det tror man faktisk stadigvæk mange steder i de muhamedanske lande).

Mette

Posted: 20 januar 2010 - 15:48 - Svar

Jutta henviste engang til en organisation indenfor EU, der afholder kurser for politifolk. Jeg kan ikke huske navnet, det ender på
-pol, og der findes en hjemmeside, som jeg besøgte. Her foregår der en ensretning, men om Per Larsen & Co. har deltaget, ved jeg ikke, vi er jo udenfor det retslige samarbejde.

Men at der rumsterer et eller andet med ensretning i medierne, har jeg tænkt på i længere tid. Det da fx meget, meget mærkeligt, at de kan blive enige om at være så tilbageholdende med at fortælle om verdens største muslimske organisation Det Muslimske Broderskab, samtidig med at bloggernes verden flyder over med informationer, der er burde rydde forsiderne.

JensH

Posted: 20 januar 2010 - 15:49 - Svar

@Proclus

“Selve retsagen er tilgengæld et enormt scoop for ham!!”

Helt enig. Hvis han da ellers overlever den. Men ufatteligt den Hollandske elite giver ham en sådan politisk platform som denne retssag jo virkelig giver ham. Gad vide om disse feje politikere i virkeligheden inderst inde ønsker, at Wilders skal overtage magten, således at han kan gøre alt ‘det beskidte arbejde’ med at tage det nødvendige opgør med islamiseringen af det Hollandske samfund. Det nødvendige politiske arbejde disse politkere selv er alt for berøringsangste -for at ikke sige feje- til at gøre??

  Proclus

  Posted: 20 januar 2010 - 16:56 - Svar

  “-for ikke at sige feje-”

  Helt klart!

  Man har i multikulti-regimet først haft en enorm arrogance og selvsikkerhed overfor alle de dumme racistiske provinsboer, der var ih og åh så bange for den store berigelse man generøst havde udstyret dem med!

  Det hele er imidlertid vendt rundt på en tallerken. Regimet er pludselig ikke de progressive længere og man er død bange for de muslimer man har hentet ind til at stå for selve berigelsen!

  Nu stikker man så hovedet i jorden og lader som om det er “business as usual”, mens man venter på at få røven skudt af.

Universalgeni

Posted: 20 januar 2010 - 16:51 - Svar

Jutta

Posted: 20 januar 2010 - 18:08 - Svar

@Mette
Jeg kan ikke selv huske det, men maaske hjaelper disse Adresser?:
Bare scroll ned til
“Fuld frihed for medierne og ansvarlig optraeden”
http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterra nien-Eurabien.php

og saa er det her fra EU-kommissionen – isaer paa side 5:
-opfordre til debat i medierne og reklamebranchen om det image, som de skaber om islam og muslimske befolkningsgrupper og om deres ansvar i denne henseende til at undgaa fordomme og ensidig information

http://www.coe.int/t/dghl/monitoring/ecri/activities/GPR/EN/Recommenda tion_N5/REC5-2000-21-DNK.pdf

Jutta

Posted: 20 januar 2010 - 18:21 - Svar

Hvis man lytter to gange, saa forstaar man naesten alt, fordi det jo er vores Thema.
G. Wilders taler meget tydeligt og langsomt.
G.Wilders i dag foran retten:

http://www.youtube.com/watch?v=8T_vUW5tiqE

Pk

Posted: 20 januar 2010 - 19:15 - Svar

I årevis har een været rystet over, at politikere og andre, som har vækket muslimernes vrede,
må leve døgnet rundt med politibeskyttelse.
Det er især det forhold, at mange europæiske politikere er ligeglade med denne udvikling.
Plus største del af pressen,
Hårdere tider venter os.

Victor

Posted: 20 januar 2010 - 19:47 - Svar

Læg mærke til navnet Mohamed Badie….I kommer stensikkert til at høre det igen i de kommende år. Den 66-årige dyrepatolog – jeg vidste ikke, at dét erhverv eksisterede, er netop blevet valgt til Ægyptens øverste Muslimbror.

Jeg linker lige til et par artikler om ham:

http://www.ft.com/cms/s/0/a01bff42-0387-11df-a601-00144feabdc0.html

Guardian mener, valget beviser, at hardlinerne i organisationen ikke rokker sig ud af stedet:

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/belief/2010/jan/20/muslim-brot herhood-egypt

Bjovulf

Posted: 20 januar 2010 - 20:29 - Svar

Danmarx Radio aka. DDR fortsætter helt uhæmmet sit multi-kulti-propagandaflip for licenspengene …

http://www.dr.dk/Musik/Temaer/00erne/Podcast/20091117085538_1_1.htm

“Hør Pharfar fortælle, hvordan Natasja blev en ny rollemodel for unge danske piger. ”
[ Blev hun da det ?!?!? Måske for en relativt begrænset gruppe, ja – men langt fra for alle ]

Du kan høre interviewet med Pharfar i ’Globaliseringens Musik’, den tredje del af vores podcast-serie om 00’ernes musikalske tendenser, som fokuserer på den nye, globaliserede musik.[!!!]

DOWNLOAD
Globaliseringens musik (32MB)

——————————————————————————————————————————————————–

Begejstringen kender tilsyneladende ingen grænser for DR, når det gælder om at promovere musik og
kunstnere med de RETTE PK-multi-kulti-flippede holdninger. Skal vi gætte på, at den 17-årige pige, der
indspillede en hyldestsang til Kurt Westergaard næppe vil blive råspillet i D(D)R, uanset hvor god sangen
så er? Og at hun næppe nogensinde ville blive tildelt en tilsvarende opmærksomhed, ligegyldigt hvor
mange teenagetøser, der så lyttede til hende og så hende som et forbilllede?

Johansen

Posted: 20 januar 2010 - 21:27 - Svar

Må lykken og sejren stå Geert Wilders bi – også i denne groteske retssag.

Universalgeni

Posted: 20 januar 2010 - 23:23 - Svar

Helle Merete Brix om Wilders-sagen på Russia Today: http://www.youtube.com/watch?v=hBlg2e5EAZk

li

Posted: 20 januar 2010 - 23:46 - Svar

Må vi alle sammen krydse fingre for, at sandheden, friheden og oprigtigheden vil sejre og Gert Wilders frikendes.
Hvis endnu et mord! på friheds talende mennesker, enten korporligt eller juridisk begås, så vil jeg personligt tage det som et uretfærdigt nederlag, som jeg aldrig vil glemme og gøre mit bedste for, at retfærdigøre disse menneskers ofre for min friheds skyld, jeg vil ikke lade flere uhørte “drab” på anderledes tænkende gennemføres af hverken muhammedanere eller deres krybende bange dhimmier usagt hen.
Jeg vil ikke finde mig i, at skulle forklare mine endnu ikke fødte eller måske aldrig fødte! børnebørn om, hvordan dette islamiske helvede kunne overgå Europa.
Kampen vil ikke slutte, selv hvis Gert Wilders også sættes ud af krigsspillet!!
For vi ER i krig med hjernevaskede muhammedanere og deres frivillige bange opgivende dhimmier uanset om vi vil det eller ej.

Jutta

Posted: 21 januar 2010 - 00:00 - Svar

Her er G.Wilders tale paa english som tilhoerer Videoen :

http://www.geertwilders.nl/

Cavatus

Posted: 21 januar 2010 - 00:01 - Svar

The situation is not any better in Sweden, unfortunately. This trial will pave the way for islam’s approach in the whole of Europe. In Sweden, a man (of Muslimorigin, what else?) just took his doctor’s degree at Uppsala University the other day. His thesis states that sharia law should be introduced in Sweden for the muslims. Yes, this is what I say. This man was most likely even subsidized by the State in order to perform this so called research! And the political correctness does not allow for criticism of such manifestations. Then you are immediately accused of being a racist.

I have recently started an English blog in order to show the world outside Sweden what is actually going on here. So, you are very welcome to visit it. There are not many postings yet, but there are so much to write about so I don’t know where to start. There will be much, I promise!
cavatus.wordpress.com

Leave a Comment