25
jan
Seneste opdatering: 26/1-10 kl. 0443
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En meget anderledes video, tydeligvis en ikke professionel mobilvideo, der interviewer nogle af demonstranterne foran retten i Amsterdam forleden. Candid videophotography der giver et intimt og skitseagtigt indtryk, som de officielle medier ikke kan formidle. “Der kommer han, vores blonde Satan” siger én muntert da Wilders’  bil  svinger ind. (tekstet på engelsk) (Vi ser at en har smuglet et mobilkamera ind i retssalen og smugfilmet: GEERT WILDERS TRIAL ,From inside the Court Room – Part 1, Part 2. Det vidner ikke videre betryggende om sikkerheden. Vi faldt over det helt tilfældigt, kun 74 seere har det haft.)

“Muhammedtegnere”
Der er naturalister, impressonister, expressionister, kubister, futurister, fauvister, surrealister, dadaister, situationister, mininalister, konceptionalister, konstruktivister, og så er der præ- og post-. En del vil gerne være kontroversielle, vække debat osv. men i virkeligheden er det kun “Muhammedanisterne”, der er kontroversielle og vækker debat, men dem er der ikke så mange af. For 30 år siden ville ingen have taget sig af dem. Bortset fra det har jeg hørt at Westergaards tegning er et selvportræt, så måske er han bare den eneste Westergaardist i verden.

Den kontroversielle bladtegner Kurt Westergaard udstiller i Nyhavn.I en alder af 74 år debuterer han som gallerikunstner i Galleri Nyhavn, der samarbejder med Galleri Draupner, der samarbejder med Westergaard. Westergaard tilknyttes som en af Galleriets faste kunstnere, og galleriet er ved at producere en række kunsttryk, som vil blive signeret og nummeret.På Galleriet i Nyhavn vil han udstille, hvad galleriet kalder “sin helt vidunderlige H. C. Andersen” fortolkninger og “andre fabulerende kunstværker.” Muhammedtegner udstiller i Nyhavn.

Nyt ord: “Udviklingsområder”

Utanförskapet i dom stora bostadsområden i Västsverige har ökat enligt en undersökning gjord av Statistiska Centralbyrån rapporterar idag SvT Västnytt. Det är gruppen av människor som varken studerar eller arbetar som har ökat och allra mest i Bergsjön, där flera år av minskning bytts till största ökningen i Sverige. Västnytt redovisar ej från vilka nivåer det har ökat. Regeringen har tecknat lokala utvecklingsavtal för 38 stadsdelar belägna i 21 kommuner för att gemensamt finna effektiva metoder för ett långsiktigt utvecklingsarbete. Ökat utanförskap i Väst. Grafik: Utanförskapet.se.

Debattens døde punkter

ScreenShot003

Lige præcis i dette interviewbrudstykke blotlægges de mest effektive stopklodser for nogensinde at få en meningsfuld debat i gang. Som den ene fremlægger Ritzaus interviewer bevidtsløst præmissen om at det handler om at være “modstander af” eller ikke modstander af islam. Ikke at Dansk Folkeparti eller andre kunne have nogle begrundelser hentet fra virkelighedens verden – i stedet stadfæstes det igen at det er et spørgsmål om holdninger. Dernæst trækker han shamingkortet ved at påpege at islam forudsætter mennesker der “går ind for” islam. Mainstreammedierne er fuldt tilfredse med at nå hertil, igen og igen, i stedet for at tage næste skridt og spørge ‘vi har altså et alvorligt problem, hvad gør vi?’ Pænheden trumfer spørgsmålet om egen eller egne børns fremtid. Jeg vil aldrig kunne fatte det (LFPC).

– Opfatter du dig selv som modstander af islam? »Det må jeg sige, at jeg gør. Islam og kristendom kan ikke forliges. Og det har de ikke kunnet i de 1500 år, islam har eksisteret. Jeg betragter religionen islam som en fare for ethvert samfund, hvor den slår sig ned.« […]

– Er det også grundholdningen i Dansk Folkeparti? »Jeg har ikke oplevet nogen som helst uenighed om det spørgsmål i Dansk Folkeparti. […]

– Så man kan godt sige, at Dansk Folkeparti er imod islam? »Det kan man godt sige. Dansk Folkeparti står i et nødvendigt opgør med islam, men ikke er mod muslimerne som befolkningsgruppe. […]

– Men hvis de ikke gik ind for islam, så var de jo ikke muslimer? »Nej. Jeg siger ikke, at der ikke er nogen forbindelse. Men det er meget afgørende, at man ikke begynder at lægge samtlige muslimer for had. Dels er det ikke pænt at gøre, og dels er det uhensigtsmæssigt,« siger Jesper Langballe. ‘Dansk Folkeparti er imod islam’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 25 januar 2010 - 08:20 - Svar

Der er blevet skudt på Mullah Krekar i Oslo….alle de store norske aviser har det som tophistorie, så – take your pick.

JensH

Posted: 25 januar 2010 - 10:07 - Svar

“Sådan omtrent tænkte jeg, da jeg så Langballes artikel i går. Nu læser jeg ikke danske aviser hele næste uge”

Det der egentlig heller ikke nogen grund til. Deres reaktion er helt forudsiglig. Nu skal der for alvor gøres op med den ‘dårlige debattone’, og derfor er alle sejl sat til. TV2NEWS tæsker selvfølgelig løs i ‘sagen’ idag. Og BErlingske Tidende forlanger i en leder, at Pia Kjærsgård tydeliggør sine holdninger fordi ‘Tanten mener der er brug for “markere meget klare grænser mellem sund fornuft og respekt for danske værdier og så direkte fremmedhad og religionshetz.”. Den får ikke for lidt skulle jeg hilse at sige, og Berlingske lederen sætter til sidst ‘trumf på’ med denne lille perle:

“Er det Islam, partiet er modstandere af, eller er det den ekstreme form for Islam, som i sidste ende kan føre til terror, partiet er modstander af. Er det det lille fåtal af muslimer, der måtte tilslutte sig at sætte praktiseringen af Sharia-lov i Danmark over dansk lovgivning, partiet tager afstand fra. Eller er det det store flertal af danske muslimer, som lever fuldt integreret i Danmark og praktiserer samme uformelle forhold til deres religion, som de fleste folkekirkemedlemmer har til deres.”

http://www.berlingske.dk/ledere/df-og-islam

Pilestræde må virkelig adskille sig markant fra resten af landet.

Liva

Posted: 25 januar 2010 - 11:15 - Svar

I videoen fra Holland siger en mand at venstrefløjen er blevet afhængig af islam og at venstrefløjen bør gøre sig FRI af den islam afhængighed. Det er rigtig godt sagt og jeg er helt enig med ham.

Venstrefløjen har gjort sig afhængig af en religion – islam. Bliv fri igen – venstrefløj. Og centrum-venstre også.

  Liva

  Posted: 25 januar 2010 - 11:24 - Svar

  Bare det at en kvindelig statskundskabs professor (gammel feminist) kan få sig selv til at kalde religionskritik for sygelig/islamofobisk. Det viser hvor langt ude dele af venstrefløjen (og en pæn portion kvinder) er kommet i sin religionsafhængighed. Afhængighed af islam.

  Hvad er det der får venstrefløjen (og centrum-venstre) til at tro at voksne selvstændigt tænkende og demokratisk sindede mennesker/borgere kan spises af med at venstrefløj (og centrum-venstre) kalder samfunds- og religionskritikere sådan? Så skulle PH og Georg Brandes også have været sygelige? Og Grundtvig for den sags skyld. For de var i den grad samfunds- og religionskritikere? Venstrefløjen er virkelig langt ude når det gælder islam. Islam nedtrapning for venstrefløjen ville nok være en ganske god og oplysende ide.

Johansen

Posted: 25 januar 2010 - 11:18 - Svar

Det kommer ikke bag på mig, at MSM ikke gengiver korrekt, hvad Langballe egentlig skrev.
Her er det efterhånden berømte citat:

“Selvfølgelig skulle Lars Hedegaard ikke have sagt, at der er muslimske fædre, der voldtager deres døtre, når sandheden i stedet synes at være, at de nøjes med at slå døtrene ihjel (de såkaldte æresdrab) – og i øvrigt vender det blinde øje til onklernes voldtægt, skriver Jesper Langballe i avisen”.

Læg mærke til at han skriver, DER ER muslimske fædre….. Ja, det er der beklageligvis. Utallige rapporter om såkaldte æresdrab kan findes ved simpel googling.
Langballe skriver jo netop ikke ALLE muslimske fædre, men at DER ER muslimske fædre, der nøjes med at slå døtrende ihjel.
Hvor svært kan det være at forstå dansk. Medierne fordrejer budskabet for at ramme budbringeren. Og budskabet? Down the drain.

I øvrigt så er Khader ude med riven igen.
Han “glemmer” at forklare forskellen på islam og ekstrem islam:

http://naser.blogs.berlingske.dk/2010/01/24/langballe-og-krarup-er-%25 c3%25a6rlige-%25e2%2580%2593-men-langt-ude/

Måske er islamister, de muslimer som tager koranen/islam på ordet?!
Findes der en islam, som ikke er ekstrem og ej hadefuld og intolerant over for ikke-muslimer?
Kan Khader oplyse om, hvilken islam, det er? Hvad for en bog eller hellige kanoniske skrifter er det?
Ja undskyld, jeg vil gerne bare vide det, for jeg har ikke kunnet spore den.

Per N

Posted: 25 januar 2010 - 12:18 - Svar

Johansen.
Der er kun en Islam. jeg ved godt at forskellige frihedskæmper bruger ordet ekstrem Islam, men det betragter jeg som en sikkerheds ventil så de kan sige at der er grupper inden for Islam, for mig og Muslimer er der kun EN Islam, og den er voldelig fordi Umaen? (forkert stavet?) har kun plads for en Gud og det er Islam`s gud.

Per N.

HelgeD-H

Posted: 25 januar 2010 - 13:21 - Svar

Helle Ib er altid ude med riven efter Dansk FolkeParti m.h.t. Jesper Langballe, i en leder i B.T. i søndags.
Jamen de Politisk Korrekte kan vel bare “knalde” Dansk FolkeParti, og forbyde DF.
Men frihedens stemmer kan de Politisk Korrekte ikke bare uden videre kvæle.

  Liva

  Posted: 25 januar 2010 - 13:45 - Svar

  Jeg tror egentlig ikke at det overvejes, at når der tales om DF, så tales der om et vestligt udgangspunkt og et vestlige syn på verden og mennesker og livet. At forbyde DF er at forbyde det vestlige. Man kan ikke forbyde Vesten, kan man? Måske i mellemøslige lande eller i nogle afrikanske lande, men kan man gøre det i Europa? Kan det vestlige forbydes i Vesten? DF er for mig at se efterhånden lige så meget et internationalt vestligt parti som et dansk.

PeterK

Posted: 25 januar 2010 - 13:41 - Svar

Helle Ib, tsk tsk. Hvem, i alverden tager hende alvorligt? Jeg troede hun var sendt til de evige brevkasser om strikketøj og syltede agurker efter hendes stunt med Morten Messerschmidt. Morten Lund som var årsagen, eller måske blev brugt som løftestang til historien, har været totalt væk fra medieverdenen siden. Ekstrabladet viser efterhånden dagligt at bunden ikke er nået endnu, og de har stadig Karen Thisted som klummeskriver. Vrisne Victor og Freilif Olsen ville vende sig i deres grave, hvis de vidste hvad deres avis er degenereret til..

Jens Hansen

Posted: 25 januar 2010 - 20:45 - Svar

Jeg synes der er blevet relativt stille om Islam i øjeblikket?
For mens de traditionelle sympatisører hyler som stukne grise når nogen siger noget, så virker det som om de der normalt udtaler sig på Islams vegne er krøbet i skjul.
Tænkte på om forklaringen kan være at den side kun forstår magt , og at det indgyder respekt at man ikke har formået at lukke munden på kritikerne og derfor venter med næste fremstød til bedre tider?

Så måske er logikken helt omvendt af hvad vi har fået fortalt?
Sådan at jo mere vi passer på tonen, ikke kritiserer, bøjer os for krav om særbehandling, undgår at krænke osv. jo mere vil Islam udfylde det magttomrum som vi efterlader, jo mere bliver vi presset i defensiven, og jo mere øges terrortruslen måske endda?

Og modsat, jo mere direkte og uden omsvøb vi udtrykker os, som Hedegaard, Langballe, Westergaard og mange flere, jo stærkere bliver civilisationspresset på Islams tilhængere om at indordne sig under det samfund som de ellers ikke frivilligt ville indordne sig under. Så med en underlig bagvendt logik er det måske ikke utænkeligt at de grovheder som EB hidser sig op over beskytter os bedre mod terror end meget af det PET foretager sig? Og mon ikke det er den hurtigste vej til integration i vort samfund, i det omfang det overhovedet er muligt, hvis vi alle incl. myndigheder af enhver art og politikere stod sammen om at opretholde dette pres? Som egentlig blot er et pres for at overholde spillereglerne i vort samfund.

For det er vel her at nogen har fejlet: Dels ved at lade så mange komme hertil som ikke havde til hensigt at overholde reglerne i vort samfund, dels ved derefter at undlade at forsøge at håndhæve dem?

  LWB

  Posted: 25 januar 2010 - 21:12 - Svar

  Meget spændende og god pointe… Tankevækkende.

  LFPC

  Posted: 25 januar 2010 - 21:42 - Svar

  Så med en underlig bagvendt logik er det måske ikke utænkeligt at de grovheder som EB hidser sig op over beskytter os bedre mod terror end meget af det PET foretager sig?

  Det er meget hypotetisk, synes jeg. Vi ved desuden også at jihadister gerne bruger f. eks. Afghanistan som legitimering af angreb. De hader os ikke for hvad vi gør, men for hvad vi er: Trodsige vantro. Personligt tvivler jeg på at grov retorik betyder så meget i det større billede, men det er da muligt at det er med til at pirre letantændelige gemytter til handling. So be it. Generaliseringer og grimme ord bringer ikke debatten op på et højere plan, men omvendt at ræsonnere som vores modstandere vil gøre, at ‘vi’ med ‘vores’ retorik er med til at ‘radikalisere’ nogle er endnu værre. Dels fordi det flytter skyld væk fra de handlende ædle vilde, dels fordi tanken om at vi skulle veje vores ord på en guldvægt, ‘or else’, er horribel.

  Jeg prøver at bevæge mig væk fra disse overvejelser: Så længe ytringsfriheden ikke er benhårdt styret af et Big Brother-samfund, er grove ord og generaliseringer a fact of life. Det er fuldstændig ligegyldigt hvad vi mener om slig retorik, den er der, den vil forblive der, prøv at komme videre. Vores modstandere vil blive ved med at gå i selvsving over Langballe’rne og Hedegaard’erne. Kunsten må være ikke at lade sig trække med.

  Kristeligt Dagblad havde en artikel for ikke så længe siden om tidligere meget debataktive muslimer der var blevet mulet væk af onde danskere. Det var alle sammen folk der ikke havde villet tage afstand fra stening og sharia osv., og KD græd snot over deres triste skæbne: Tænk, at fordomsfulde danskere ikke bare ville acceptere dem for hvad de mener.

  Jeg synes det er vanskeligt at gætte på en årsag, især fordi vi ikke ved hvad der foregår bag kulisserne, men også fordi tilfældige omstændigheder kan sætte større forløb i gang, som vi ikke mindst så med Muhammedkrisen. Vi ved så meget at der foregår en massiv elektronisk overvågning, så effektiv at der har været adskillige forpurrede terrorplaner, men ingen vellykkede attentater i Europa, siden 7/7 i London. Vi ved ikke hvad der foregår af tiltag hvor myndigheder lægger pres på imamer osv. for at få dem til at dæmpe gemytterne – og hvilke indrømmelser de måtte få i bytte.

  Det vil være letsindigt at tolke stilheden som udtryk for at ‘integrationen’ er ved at falde i hak. De klogere jihadister vil lade tiden arbejde, og derudover kører mange ting jo også i det ‘stille’, hvad angår mediedækning: Voldtægtsstatistikker, skole- og bilbrande, og andre ting vi dækker her.

  Man må kigge på de nettokonsekvenser der lige så stille indfinder sig, og som det er komplet umuligt at få en tværgående debat om i dagens klima, hvor det øjeblikkeligt bliver til ‘hadefuldhed’ og forkerte ‘holdninger’. På få år er disse ting blevet accepteret af medier og vælgerflertal i Europa: Geert Wilders, Ayaan Hirsi Ali, Kurt Westergaard og Robert Redeker vil have brug for livvagter resten af deres liv; islam er fritaget for samme satire som alle andre kan blive genstand for; hele kvarterer i det forfatningsmæssigt sekulære Frankrig lukker ned i forbindelse med fredagsbøn på gaden, osv. Hysteriet over Hedegaard og Langballe illustrerer at disse forhold er så fjernt som nogensinde fra at blive debatteret assertivt og proaktivt: Skal vi bare acceptere at samfundet bliver gradvist forringet på denne måde, eller skal vi begynde at tænke fremad?

   Jens Hansen

   Posted: 26 januar 2010 - 00:33 - Svar

   Jeg forsøgte egentlig bare at stille det sådan op at hvis man står overfor hinanden og har erkendt at man er fjender så er det vel kun magtens sprog der kan benyttes og forstås. Citeret: “De hader os ikke for hvad vi gør, men for hvad vi er” så selv om vi ikke hader så erkender vi at konflikten kommer vi ikke udenom. I det lys mener jeg at det er rigtigt af de nævnte debattører at rette skytset mod modpartens svage sider.

   Modsat finder jeg det svært at forstå den asymmetri som man ser: Mens hadet rettes mod Vesten så forsøger en del her stadig at nå modparten med forståelse. Men måske er det ved at gå op for dem at de er faret vild siden de reagerer så rasende når nogen påpeger problemer med Islam.

   Jeg tror at vi er mange der helst var helt fri for at høre nogetsomhelst om Islam mere, men efter de seneste ugers meningsudvekslinger var jeg nået til at den bedste måde at nærme sig det mål på må være at sige tingene så direkte som muligt og ikke skåne de ømme punkter, ellers tror jeg at man går fejl af hinanden.

    LFPC

    Posted: 26 januar 2010 - 00:59 -

    men efter de seneste ugers meningsudvekslinger var jeg nået til at den bedste måde at nærme sig det mål på må være at sige tingene så direkte som muligt og ikke skåne de ømme punkter

    Jeg er ikke uenig med dig, kun at – for mig, i hvert fald – ‘que sera, sera’ nok er det bedste udgangspunkt, og ikke at have nogen forventninger til at det ene eller det andet vil ændre noget væsentligt. Generaliseringer og grove stereotyper er kommet for at blive, og debatten burde derfor tage udgangspunkt i dette forhold. Ikke om DF eller Hedegaard er så eller så skrækkelige for at bruge dem. Andre vil bruge dem – get used to it.

    Der er en ny udvikling der kunne blive en tangent som det hele ryger ud af, nemlig med SMS-kæden om ‘regeringspartiet’ der siger sådan-og-sådan om muslimer. Vores modparter har åbenbart den helt defensive indstilling at nu skal vi virkelig gå på æggeskaller, så går det nok.

    For det første er det en illusion der ingen vegne vil føre. Alt kan bruges som påkaldelse af krænkelse. Selv taler af paven, eller mønsteret på isbægre der ligner ordet Allah. Modparterne er ude i et håbløst ærinde, og burde i stedet forholde sig til det væsentlige, nemlig hvordan vi manøvrerer bedst i en verden der er undergivet voldelige og uforudsigelige luner. Den selvbeherskelse de åbenbart mener det drejer sig om vil ikke føre til noget, og vil være helt uacceptabel i et åbent og frit samfund.

PeterK

Posted: 25 januar 2010 - 22:33 - Svar

LFPC, jeg tror man skal se det som et eksempel på at når argumenterne svigter hæver man stemmen. Er det ikke nok går man over til personangreb. Den metode er lige så gammel som debatten selv. Venstrefløjen er klemt, inderst inde ved de klogeste, og dem er der altså nogen af, at slaget er tabt. De får aldrig folket med sig, og erstatningsfolket fra ørkenen hænger dem som de første i nærmeste lygtepæl når tiden er inde.

Vi ser det her gentagne gange. Ind fra højre kommer en, der skal ind og sætte dehøjreekstreme fremmedhadere, hvor rigtigt mange hader fremmede så meget at de gifter sig med dem, på plads. De kommer med de samme skrøner og samme metodik som da man i sin tid diskuterede med troende kommunister, falske statistikker, fordrejede og direkte løgnagtige “kendsgerninger”, stråmænd og hele baduljen. Så bringer vi de rigtige statistikker, men links og referencer, og da islam fylder alt for meget citater fra koranen. Så sker der det at vi beskyldes for en eller flere af fire tinmg: At citere forkert, at citere ude af kontekst, at uhyrlighederne bragt direkte fra hestens mund (allah) beskriver historiske begivenheder, og til asidst at vi ikke forstår det, fordi vi ikke læser den på arabisk, hvilket vantro i øvrigt ikke må. Så går vi til dem igen, og så skifter metoden til klynk:Vi er onde, vi eer efter den enkelte muslim, det er synd for den flinke grænthandler, og vi er nazister alle til hobe. I tredie runde hvor vi dokumenter at det også er løgn, skifter man taktik og flytter fra det saglige plan til det personlige plan. Der lukkes op for truslerne, “når vi bare bliver mange nok, så skal i bare se”, fredens religion skal man bare være bange for. Derefgter daffer man af fra debatten. Normalt sker det efter anden runde.
Dette billede kan man se på samtlige diskussionsfora i hele versden hvor der er venstreorienterede, muslimer eller begge dele indblandede.

England går interessante tider i møde, det ulmer. Når man tænker på tidligere tiders arbejdskampe, hvor det “kun” drejede sig om arbejdspladser og hele byer der lukkede, og ihukommer hvilke midler der toges i brug fra begge sider, så ville jeg ikke sove roligt hvis jeg var prime minister.

  LFPC

  Posted: 25 januar 2010 - 23:03 - Svar

  Helt enig. Jeg prøver, som det nok er skinnet igennem flere gange på det seneste, i øjeblikket at holde disse selvsvingsdebatter ud mellem to fingre. Én ting jeg selvfølgelig har vidst er at disse debatters effekt på virkeligheden er i bedste fald minimal. Noget andet er at man/jeg godt kan blive trukket ind i endnu et hundeslagsmål, hvilket koster psykisk energi til ingen verdens nytte. Derfor prøver jeg at holde en vis distance.

  Man kunne næsten opstille en slags ….. trosbekendelse eller en række teser man kunne sømme fast på Berlingskes hovedindgang: Fremtiden er hvad dette handler om. Dette er det absolut primære. Fremtiden bliver ikke bestemt af hvad meningseliten mener om Dansk Folkeparti, Hedegaard osv. Den bliver heller ikke bestemt af hvad befolkningen mener om Dansk Folkeparti osv. Den bliver heller ikke bestemt af Lars Hedegaard, Jesper Langballe, Niels Krause-Kjær, OBO + chihuahua, Tøger og Engelbreth, Karen Thisted etc. etc.

  Det er de langt mere umiddelbare indtryk hos majoritetsbefolkningen der betyder noget, og om disse på et tidspunkt vil få dem til, lissom, at kræve ændringer og indgreb af politikerne. Vi kan måske bidrage med forklaringer på hvorfor muslimske kvinder skal indpakkes, men det tæller ikke i forhold til det umiddelbare indtryk af spøgelser og kludekoner i gadebilledet, eller det forhold at islam fylder grotesk meget i medierne, og kun for noget negativt. Disse indtryk kan vi ikke udbrede mere end de allerede bliver helt af sig selv, og de kan ikke spinnes til den ene eller den anden side af os eller vores modstandere.

PeterK

Posted: 25 januar 2010 - 22:50 - Svar

Fandt lige det her i biblioteket. Man skal altid se ind i modstanderens omklædningsrum. Det er måske en fake, jeg ved et ikke, men der er adskillige af punkterne man kan nikke genkendende til.

How to Debate and Frustrate Infidels
by Ayesha Ahmed
12 Mar, 2007
Dear brothers and sisters in islam:
We live in kuffar country and daily we have to face the infidels who criticize islam and our prophet, and who want to debate us. In an Islamic country if some one did that all we have to do is to announce loudly what he said and the rest is taken care of by an angry mob. The critic is lynched in no time. End of the story. However here we don’t have that luxury as yet. Inshallah in forseeble future after we grow by conversions of morons and criminals in prisons, legal and illegal immigration and procreation we will, inshallah, become a majority and will not have to face this problem on daily basis. However, for the time being following is an approach all muslim brothers and sisters can use when faced with such a pest. Jazakallah Khair. Inshallah the vermin will steer clear of you in future.

1. A popular question is “why islam calls for death of Islamic critics and apostates”. Insist that their info is false. Quote aya “to you your religion and to me my religion”.

2. To answer “Islam spread with sword”, say that it is a big lie spread by the jews and hindus and that quran clearly says ” there is no compulsion in religion”.

3. If some one quotes violent ayas from Koran, accuse him of quoting ayas in bits and pieces and cherry picking .

4. If he then quotes full ayas and ayas before and after, than insist that the translation is wrong.

5. If he brings ten different translations than say correct meanings can be understood only by reading Quran in Arabic.

6. If he happens to be well versed in Arabic language than insist that those ayas don’t mean what they appear to mean as they have allegorical meanings.

7. If he is adamant, than say you cannot understand those ayas and it’s context without reading hadith and sira.

8.. If he shows up with the hadiths and siras in hand and quotes the context of the violent ayas by referring to hadiths of prophet’s rapes, robberies , assassinations and genocides then insist that “all hadiths and siras are heresay and are false, and only truth is in quran.

9. If he says Quran is a man made document and wants proof of it’s divinity then refer to the sciences in Quran and the book written by Dr. Bucaile confirming the sciences in our holy book. You can also quote that Mahatama Gandhi read Quran daily and also spoke highly of it.

10. If he says that Bucaile was on Saudi payroll and that nor he nor Gandhi ever changed their religions and that Bucaile was challenged and proven wrong by many experts then challenge him to ask his experts to debate islamists like Zakir Naik..

11. If the pests still hangs around then change the topic and find faults in other religions and their books.

12. If he continues on then use personal attacks and insult him by calling him a jewish a- hole , a Chinese pig or a hindu dog .

13. If that does not frustrate him, then ask him how much he is being paid by jews to throw dirt on Al Islam.

14. If he still does not stop then run for his mother and sister and use very filthy language.

15. If he is very stubborn and wants to continue, then curse him like “Burn in hell, you will repent on last day, Allah will get you in your grave” etc

16. When all of the above has failed, threaten him with bodily harm and end the debate by drum beating and announcing that you won the debate hands down because Koran is the word of allah.

17. If possible anounce about this debate in an islamist website and that you had won it handily. Such announcements do wonders for the iman of muslim website readers and for dawah operations in prisons to convince low IQ prisoners of the truth of Al Islam.

http://www.islam-watch.org/AyeshaAhmed/debate-frustrate-infidels.htm

  LFPC

  Posted: 25 januar 2010 - 23:11 - Svar

  Der er tilsvarende veldokumenterede uhyrligheder fra islamiske fora til at det i hvert fald kunne være ægte. Man kan dog tvivle på om så direkte tale som her ikke er kontraproduktivt, set fra deres synsvinkel:

  “If that does not frustrate him, then ask him how much he is being paid by jews to throw dirt on Al Islam”.

  Hvad angår de enkelte punkter er vi vist efterhånden klædt på til at kunne tackle dem, hvis ellers man er i en situation hvor man kan få et ord indført, og ikke er fysisk truet.

Emeritus

Posted: 26 januar 2010 - 13:21 - Svar

Til PeterK

Nej, man kan ikke nødvendigvis sige Fake. Islam Watch er ‘Islam Under Scrutiny by Ex-Muslims. Listen er angiveligt stillet op af en kender – På samme hjemmeside findes en tilhørende ret omfattende medlemsliste over frafaldne ex-muslimer, som stimulerer troværdigheden!
En af dem hedder: Ayesha Ahmed. Men der kan stadig være tale om enten dæknavne – eller Fake.
Jeg tror, det kan være den rene vare. Her er en række spørgsmål fra hjemmesiden:

Here’re my questions to Muslims:

Q1. Why would God want his creation to not ask, questions, criticize, debate or experiment ideas that he gave us? This can only happen to cover up lies. This is the reason why we can’t question clergy about things like What’s the proof that God exists and what’s the proof that Muhammad is the prophet of God. Seems like a great deceit to make sheep out of humans. Only truth can stand the fierce scrutiny and criticism and still stand tall.

Q2. Why would God make religions appear only in poor, illiterate and desert areas? 1400 years ago, Greek were more scientific and progressive, why religion didn’t appear there instead? I tell you why. Because Muhammad could have only mislead the gullible, ignorant and poor people. In fact, his first followers were actually poor. Rich and literate people thought of him as crazy. Even today, if I go to a illiterate village and proclaim myself as a big saint, millions will follow me. That’s how easy it is to make stupid people more stupid. That’s why you don’t see new religions forming in Europe.

Q3. If there is Science in Islam, why didn’t God tell us how old the Universe is, how old Earth is, whether it is round or flat, how long it took for it to cool down, how Life began, how Life evolved? It seems that Allah knew only things that were already known at that time by the Greek and ancient scientists and philosophers. If I start a religion today, I wouldn’t forget to add an ayat, “And thou will not spread mischief in the earth which took us fifteen billion years to make. There are altogether eleven dimensions, yet the unbelievers deny our signs.” Ridiculous!

Q4. Why Abrahamic religions, specifically Islam is exclusivist? How can a truth be confined to some people and not others (people living in other places, other times etc. can’t be all wrong). Buddhism on the other hand is not exclusivist like Islam. Buddha even said don’t believe me, don’t believe your holy books, don’t believe what people say, but believe only what’s true to your heart and mind, because truth can only come from inside, not outside (outside = scriptures, prophets, gods).

Q5. Why would God care about whether people believe in him or not? The creator of the universes and each and every atom in them, can’t be so narrow minded, arrogant or stupid. Because arrogance means ‘covering up negative feelings about self’ and genuine God would rather be full of self-esteem than arrogance. God’s name being ‘Al-Mutakab-bir’ is beyond me.

Q6. Why would God choose a mass murderer, rapist, blasphemer, pedophile, madman and power and sex hungry person as his prophet? Marriage with 9 year old Aisha, Marriage with his daughter-in-law Zainab, Marriage with Javairah, his slave after killing his father, husband and brother the same day, killing others just because they don’t believed him, killing someone if they change their religion, killing without reason, spreading Islam not with discussion, logic or spirituality but with murder and war is beyond me.

Q7. Ali Sina says that Muhammad was a mentally sick person or what you call a narcissist having temporal lobe epilepsy. I watched a video on ‘Temporal Lobe Epilepsy’ on YouTube. It is a BBC documentary and the way it describes about the experiences of people with sensitive temporal lobe resembles exactly how Muhammad acted when he used to get revelations, sweating, feeling guilty and sad, feeling that he’ll go mad and that sort of thing. Furthermore, why an angle would make him feel so demonic and depressed is beyond me? Aren’t we humans supposed to experience something enlightening, happy and peaceful when such alleged experiences take place?

Q8. Why shouldn’t we accept for others, laws and morals we deem perfect for ourselves. That’s the only measure of truth. If I speak truth, do good, be gentle, I would want the same to happen to all people. Following this logic, if a Muslim who becomes a Hindu should be killed, shouldn’t we teach these great laws to all other religions. Shouldn’t Hindus, Christians and Jews also kill people who become Muslims? Why not? If what we regard as moral and as truth, shouldn’t that be true to all others?

Q9. It seems that Muhammad was not a nice man, I couldn’t find a single act of kindness from this person in the whole of Islam’s history. The only two stories of kindness were the story of Jew lady who used to throw garbage at prophet and he, at the time of her death came to visit her. And another incident about a young man who used to eat too much sugar and her mother requested Muhammad to ask him to stop it. He didn’t ask him to stop anything but later asked him to stop eating too much sugar because this time around he himself stopped eating too much sugar. Both of these stories are fables and are not found in Quran, Hadiths or the complete Islamic History. If I am wrong, find me any ayat or hadith matching these stories. I will not become apostate if you can tell me a single incident of kindness ever done by Muhammad. Remember, you can’t tell me about what Muhammad said to his followers about how to conduct life and be kind etc. I want his own personal acts of kindness only. Any Schmuck can ask others to do good and himself do otherwise.

Q10. Why a person who is religious is more prone to absurdities and away from reality of life? Why an educated person is less likely to be religious? Doesn’t that mean that religion is for the gullible, weak and immature? Why was Einstein, the most intelligent person who walked on earth was not religious. If it didn’t worked for him (most intelligent) How can you claim that you know better? If he worked it out without religion, why it won’t work for you?

Q11. If God created us and sent Adam from Heaven to Earth, why are there fossils found for all early primates that were neither chimp nor humans? Checkout this link. What does God created something actually mean? Wherever science looks, it finds some process involved, no magic! Is God subjugated to natural laws? In our present lives we don’t see magic happening, no waters parted, no virgin births, no moons being cut and no back to the future Miraj happening. Humans have always attributed magical thinking to past and future events to make a sense of the world they live in. In other words, ‘I didn’t see it happen therefore magic man did it!’ Doesn’t it make sense?

Q12. If we have souls and are either to go to heaven or hell, why don’t animals have souls? Since we’ve evolved from animals, and early humans like homo erectus or homo habilis were intelligent too (slightly lower than us) would they also be judged on the judgment day? If not, why not? They didn’t have any prophets too, because their brains didn’t think in malignant ways like us. We are more clever. Doesn’t that prove that the more clever we get the more potential we have to become notorious and the most likely it is for a God to appear out of no where? (God didn’t made us in his own image, we made God in our own image).

Q13. Buddhists are more moral than Muslims. They won’t burn embassies, temples and churches to prove they are true. They don’t believe in a God. Does it not mean that morality doesn’t depend upon God or absolute laws but inner resolve and commitment? Only immature and morally bankrupt people need fear of hell or greed of heaven to be moral.

Q14. If Quran is the Guidance from God, why can it be shaped in any way of thinking imaginable? A book of guidance from God should be straight forward and objective rather than being subjective and full of discrepancies. But it seems our Omniscient God thinks like humans and learns via trial and error.

Q15. If the only reason one should stick to religion is because of the uncertainties of the afterlife, what if it turned out that, there in fact is a God who tested us all to see whether we become fools at the hands of authority, religion and society or discover the truth and reality of life. All those who allow themselves to become fools may end up in hell and all those who turn to truth and reality are given heaven. Doesn’t it seem more rational for a thinking person to assume, by observing all the multitudes of religions in the world than to follow Islam?

If no Muslim can answer my questions above within one month, I would consider all my accusations along with my questions as true and would proclaim my apostasy (Period).

Med venlig hilsen

Vivi Andersen

Posted: 27 januar 2010 - 01:38 - Svar

PeterK

Fake…..overhovedet ikke.

For det ER en temmelig nøjagtige beskrivelse af hvad man som vantro kommer ud for, hvis man går i diskurs med rettroende.

De rettroende er sørme da ligeglade med hvorvidt vi andre læser disse vejledninger.

Præcist som de er ligeglade med om vi f.eks. læser The Muslim Brotherhood´s manual, “The Muslim Manifesto” omhandlede en strategi for overlevelse indenfor i endnu ikke-islamiske vestlige lande .

Eller at vi vantro gennem læsning af Tariq Ramadan´s bog om europæisk islam finder ud af, at dette er et umuligt projekt.

Tanker, som han ikke selv kan være helt foruden at gøre sig jvf. den viden og indsigt han har i europæiske forhold og de europæiske mentaliteter.

Leave a Comment