3
feb
Seneste opdatering: 4/2-10 kl. 1914
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Glem journalister. De stiller ikke pågående og vedholdende spørgsmål af denne art til denne kategori af personer. Heldigvis har den teknologiske udvikling muliggjort journalistikkens demokratisering, så her får man et aldeles fremragende eksempel på journalistik som det burde være. Bemærk at professorfyren starter med at sno sig nøjagtigt som Abdul Wahid – han kan ikke fravælge dele af islam. Her stopper de højtlønnede bladsmørere som bekendt. Den ukendte borgerjournalist fortsætter og fortsætter, og professoren hænger til sidst og spræller så det er en nydelse (LFPC).

Hugh Fitzgerald: One More Look at Awadh Binhazim, Or, A Door Left Ajar In Tennessee

Forbrydere med en sag

Fængsler og fredens religion går hånd i hånd ikke kun hvad angår religiøst legitimeret kriminalitet. Er jihadisterne først indenfor murene venter som bekendt et interessant marked af konvertitemner – og i hele den vestlige verden ser myndigheder blot passive til. Mon ikke mange har fornemmet det umiddelbare slægtsskab mellem jihadister og sociopater: Sidstnævnte kan jo ved indrulning under den grønne fane dulme evt. tilbageværende moralske skrupler ved skidt adfærd i ‘visheden’ om at tjene et højere mål. Og belønningen i det hinsidige er også til at forstå umiddelbart for mere impulsive typer. Raymond Ibrahim om konvergensen mellem disse to samfundsproblemer (LFPC).

[…]  If traditional masculine virtues are upheld in Islamic culture, so too do traditional masculine vices abound — for it is often a very fine line that separates hyper-virtue from hyper-vice. Honor, courage, and patriarchic ethics can — and do — easily morph into destructive pride (e.g., “honor killings”), disdain for life (e.g., suicide bombings), and rabid misogyny. Nonetheless, for those more “adventurous” young men looking to add a bit of “excitement” to their lives, Islam offers avenues. Based on the Koran and Muhammad’s biography, raiding, killing, and plundering infidels (i.e., the “other”), abducting their women, and enslaving their children are all permissible, so long as they are done in a jihadist context, that is, in the “service” of Islam. […]

Of course, such behavior was “normal” in the seventh century. Then, wherever one looked, men of all races, creeds, and religions were raiding, pillaging, plundering, and enslaving their neighbors. For Islamists, however, the actions of seventh-century Muhammad, no matter how at odds with modernity, must be emulated today no less than yesterday. Moreover, any moral scruples a potential jihadist may experience over such “antiquated” practices — that is, should his conscience momentarily get the best of him — immediately dissipate in light of Allah’s explicit approval. For instance: “Married women are prohibited to you [Muslims] — except for those taken captive in war” (Koran 4:24; see also 23:6 and 33:50-52).

Little wonder, then, that Islam appeals to certain Western men over Christianity: Aspects of it better comport with man’s baser proclivities — for war, possessions, and women — than, say, the passive and inhibiting teachings of Jesus: “turn the other cheek,” “pray for those who persecute you,” and “he who lusts after a woman in his heart has already committed adultery.” Even Islam’s version of paradise is far more alluring. There, a river of wine and dozens of “voluptuous women” await the jihadist who dies battling infidels (see Koran 78:33). And so, like mischievous little boys who find the pirate lifestyle fascinating — raiding, killing, plundering, abducting, hiding in caves — so do some Western men find the lifestyle of the jihadist captivating. So they convert. […] Raymond Ibrahim: The Lure of Radical Islam, or ‘Boys Will Be Boys’

Increase in use of Kalashnikovs in Brussels

According to the police trade union NSPV the number of heavy weapons has increased in Brussels in recent months. The police have especially noticed a growing number of Kalashnikovs.On Saturday, after a failed hold-up attempt on a money exchange bureau, a shootout ensued. One of the police agents involved in thwarting the attempt was shot with a Kalashnikov.The NSPV trade union says that they see more heavy machine guns and other war arms in certain neighbourhoods in Brussels than they used to. Expatica –  500 politifolk demonstrerede igår foran Palais de Justice i Bryssel mod volden imod dem. “Volden imod os er ude af kontrol, den er et angreb på staten.” (fransk – klik på videoen.)

Les policiers manifestent à Bruxelles

Kulturellt självmord eller temporär svacka?

Essä om litteraturen, kulturen och offentligheten i det nya nöjessamhället.

Följande essä skrevs före nyår för Kristianstadsbladets kultursida.I onsdagstidningen publiceras den som mitt farväl efter mer än trettio år som dagstidningskritiker. Min första journalistiska skola var den revolutionära vänsterpressen. Jag skrev i sådana tidningar i Sverige, Danmark och Norge mellan 1973 och 1979. Dessutom skrev jag i Folket i Bild/Kulturfront, tidskrifterna Clarté och Förr och Nu, samt i liknande norska organ. Men det som började som ordinärt dagstidningsharvande fick sin start i Helsingborgs Dagblad och Kvällsposten på 1970-talet och fortsatte sedan i tidningar som Arbetet, DN, Expressen, Kvällsposten på nytt och sedan med ett återvändande till tidningen jag skrev i under 1980-talet, Kristianstadsbladet. Med denna essä avslutas det härmed. Thomas Nydahl: Min sista dagstidningstext.

That old shithole

Henry Miller  og Ferdinand Celine.


Bathroom monologue 1, 2, 3 om kvinder, Buddha, Gauguin, Hesse, Cendrars – og kvinder.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Benjamin

Posted: 4 februar 2010 - 00:01 - Svar

Tja, at man som muhamedaner i Europa har større sandsynlighed for at ende i spjældet end “normale” mennesker har de røde jo nu ved flere lejligheder prøvet forklare ved at muhamedanerne befinder sig i de lavere samfundsklasser, for derved at forsøge at tørre den af på kriminalitet som socialt betinget og muhamedanerne befinder sig så “tilfældigvis” i de lavere sociale klasser. Dette er jo det samme, som slet ikke at give nogen forklaring overhovedet på den givne sammenhæng, idet det jo stadigvæk ikke forklarer, hvordan det kan være at muhamedanerne havner i de lavere klasser, mens samtlige andre indvandrere fra Kina, Rusland, Norge, …. bliver perfekt integreret og kommer til at bidrage positivt til det danske samfund. Er det måske fordi muhamedanismen ansporer til kriminalitet fordi den er uforenelig med den vestlige verdens retsprincipper? #ahøm# sikke dig noget racistisk vås #ahøm#

I Tyskland har politiet netop gennemført landsdækkende razzia mod islamister på 40 forskellige adresser rundt omkring i landet. Igen denne skelnen mellem islamister og muhamedanere. Islamister er da også muhamedanere ikke sandt? Men den sammenhæng lader ikke til at være relevant at fremhæve.
http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,675741,00.html

Nyheden kommer samtidig med at universitetet i Münster vil uddanne imamer for tyske skatteyderes regning. Noget, som de forskellige “integrationscentre” har skreget efter i årevis. Ja det skal sandelig hjælpe på integrationen at få indflydelse på hvem der skal undervise i islam i folkeskolen. Som om islam ændrer sig af dén grund.

JensH

Posted: 4 februar 2010 - 09:16 - Svar

OT

Det er virkelig en hard-core multikulturalist Socialdemokraterne i København har fået placeret på borgmester-posten som børne- og ungeborgmester. Anne Vang støtter “med glæde” op om beslutningen o,m at det danske ligestillingsprincip er blevet sat ud af kraft på Holbergskolen i København:

http://www.berlingske.dk/danmark/borgmester-bakker-faedrefrit-moede-op -med-glaede

Den unge Anne Vang har allerede nu fået oparbejdet sig et politisk synderegister som ellers kun ville være en en gammel, garrvet og pensions-moden politker værdigt. Eksempelvis gik Anne vang rundt i en støtte T-shirt for ‘Kirke-asyl’ under besættelsen af Brorson Kirken, og det selvom ‘Kirkeasyl’ på det tidspunkt var blevet afsløret som en ren dækorganisation for den yderste voldsforherligende venstrefløj. Hvis jeg var spin-doktor i et af VKO-partierne, så tror jeg jeg allerede nu havde oprettet en ‘Anne Vang’-file. Hendes eskapader i hovedstaden må kunne bruges til at skade Sosserne på landsplan.

  Victor

  Posted: 4 februar 2010 - 11:08 - Svar

  Jeg har sagt det før – og jeg vil da gerne gentage det. Hvis jeg havde en større pose penge, ville jeg åbne en privatskole i København, med rødder i asatroen. Vores forfædre havde jo et tæt forhold til det guddommelige svin Særimner, havde intet mod sprut og udenomsægteskabelig sex – Freja og sån. På sådan en skole ville en afvisning af at spise svinekød og førægteskabelig sex blive tolket som religiøst mobberi; men ellers måtte indvandrere da hjertensgerne gå der. Hvis de ellers ville acceptere skolens religiøse fundament.

   PeterK

   Posted: 4 februar 2010 - 18:18 - Svar

   Det tror jeg sagtens du kan. Forn Sifr er godkendt trossamfund, så de penge du donerer til dem er fradragsberettigede, og de penge de modtager, er ikke skattepligtige. Det er da muligt, at vi i denne for vort land så svære stund, lige skal back to basics en tid.

  Snowball

  Posted: 5 februar 2010 - 04:16 - Svar

  Marianne Jelved er åbenbart fast besluttet på at gå ned med sit skib:

  “Det er fuldkommen uinteressant. Vi lever i et multikulturelt samfund, og der tager vi hensyn til hinanden”

  siger hun om et forslag om at kortlægge de religiøse hensyn, der bliver taget i det danske samfund (http://jp.dk/indland/article1970369.ece)

  Ja, det er så spørgsmålet, Marianne, om alle kulturerne tager hensyn til de andre, eller om det i virkeligheden mest går den ene vej…

   Snowball

   Posted: 5 februar 2010 - 04:18 - Svar

   Hvis det kommer dertil, at vi skal vælge mellem multikultur og demokrati – og det ser det ud til, at det gør – hvad vælger vi så?

    Universalgeni

    Posted: 5 februar 2010 - 07:35 -

    Det er irriterende, at de radikale slipper afsted med at sige “Danmark er et multikulturelt samfund”. Hvem har vedtaget det? Det er vi ALDELES ikke, – og vi vil heller ikke være det.

Limewoody

Posted: 4 februar 2010 - 09:33 - Svar

Man ser også hvorfor venstrefløjen er SÅ glade for mussulmænnerne – man genkender paraleller hele diskussionsformen fra 70erne og 80´erne om det kommunistiske samfund – måden at glide af emnet på, måden at tale udenom emnet, måden at prøve at få spørgeren sat i centrum ved at stille modspørgsmål, diskussionen om “den ægte/rigtige islam”, sproglige spidsfindigheder – islamiske/muslimske land. Og så videre……..

Man må spørge sig selv om hvad der dybest set driver mussulmænnerne – hvis ikke det er det samme som kommunisterne – misundelse, had, grådighed og ikke mindst ærgerrighed og magtbegær.

  Victor

  Posted: 4 februar 2010 - 10:58 - Svar

  Inden du går helt i selvsving over “venstrefløjen”….har du så læst Søvndals kommentarer til forældremødet?

Mette

Posted: 4 februar 2010 - 11:57 - Svar

Sommetider går de kære nordmænd helt bananas. Som nu Dagbladet, der på forsiden bringer en tegning af Muhammed som gris med klovene på Koranen.

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=597545

Spioner har de også, og det samme har vi. Og lækager!!!

http://tiny.cc/vT4Rp

JensH

Posted: 4 februar 2010 - 12:46 - Svar

@Mette

Ja, det er i sandhed en bemærkelsesværdig udvikling at vi skal opleve et sådant ‘Muhammed-stunt’ fra Norske VG. Men hvem ved, måske de inderst skammer sig over deres feje opførsel under den ‘rigtige’ (Danske) Muhammed-sag i 2006. Dog har Norge ikke fuldstændig ændret karakter. Jeg checked dit link, og fandt følgende:

“VG Nett) Flere butikkeiere har nektet å selge Dagbladet onsdag på grunn av forsiden. Det synes konstituert redaktør Lars Helle (48) er beklagelig.

Del på Facebook
Del på Twitter
Legg til på Nettby
Utskriftsvennlig versjon
Tips en venn
VG Nett følgerMedia / RSS
Lag din egen RSS

Les også:
PSTs Facebook-sider lenker til Muhammed-tegninger
UD reagerer mot Pakistan etter karikatur-feil
Brenner det norske flagget igjen
KrF vil gi pris for karikaturtrykking
Brente det norske flagget i karikatur-raseri
Frp trykker Muhammed-tegninger
Ingen direkte reaksjoner etter Muhammed-faksimile
Hva mener du?

Ville du trykket Muhammed-karikaturene dersom du var redaktør?

Nei, det ville jeg aldri gjort
Ja, det ville jeg gjort uansett
Ja, men bare for å illustrere en viktig sak

“Dagbladet viser onsdag en tegning av Muhammed fremstilt som en gris på sin forside. Tegningen fant Dagbladet via PSTs Facebook-side. Ved siden av tegningen er det ytringer om folkegrupper og religioner.

Oppslaget har vakt reaksjoner, og i Oslo har flere kjøpmenn gått sammen om en boikott av Dagbladet.”

Lars

Posted: 4 februar 2010 - 12:54 - Svar

Limewoody,

Den ”intellektuella” vänstern har de senaste hundra åren predikat för några stora projekt:

Under 20-30-talen var det Sovjetkommunismen/Stalinismen.
Resultat: 100 miljoner döda. http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2004_2009/documents/ad/550/5505 65/550565sv.pdf

I augusti 1939 allierade sig Stalin med Hitler mot de västerländska demokratierna. Komintern slöt upp bakom alliansen, och kommunister över hela världen försvarade alliansen och Hitler och attackerade de västliga demokratierna som ”de verkliga krigshetsarna och fascisterna” ända fram till den tyska invasionen av Sovjet den 22 juni 1941. Kommunismen gjorde Andra världskriget och Förintelsen möjliga.
http://www.marxistarkiv.se/varldskrig/kommunisterna_o_2a_varldskriget. pdf

Under 50-talet propagerades det för militant avkolonisering istället för en fredlig sådan, som i Indien. Resultat: Många miljoner döda.

Under 60-talet var det maoismen och kulturrevolutionen.
Resultat: Upp mot 35 miljoner döda.
http://www.mega.nu:8080/ampp/rummel/china.chap1.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Leap_Forward

Under 70-talet var det många som trodde på Kampuchea, även socialdemokrater. Resultat: 2 miljoner döda.

Från och med 80-talet predikas den s.k. ”multikulturalismen”. Det har visat sig genom åren att det finns inga brott, inga förfärliga praktiker i den muslimska “kulturen” eller i den öppna islamistiska aggressionen som vänstern inte är beredd att finna nya argument för att försvara och förlåta, fortfarande efter alla dessa år av våld. Vad blir resultatet av detta vänsterprojekt ?

Ja, man kan spörja sig vad det är som får dessa ytligt sett omaka par att samarbeta med varandra, vad det är som driver vänstern att samarbeta med islamisterna, trots de skenbart motsatta principer som sägs bära deras båda olika ideologier. Förklaringen är nog att islam är extremvänsterns slutliga lösning på borgarfrågan.

Islam har inte trängt sig in i Europa, utan har blivit inbjudet av de som inte vill oss väl.

Lars

Posted: 4 februar 2010 - 13:05 - Svar

Samma spörgsmål till AWP, tak!:

Det är ett väldigt enkelt och effektivt sätt att avslöja islam på. Man kan ljuga om allt möjligt annat för att invagga “otrogna” i falsk säkerhet, men på en direkt sakfråga kan man inte neka att tala sanning om Koranens påbud, för att göra det vore att förneka Allah och därmed belagt med dödsstraff.

Liva

Posted: 4 februar 2010 - 18:44 - Svar

Waau, snaphaner, tusind tak for linket til Henry Millers monologer. 🙂 Skønt at høre – og se. 🙂 Vesten har masser af spændende kultur til at dæmme op for religiøs konformisme der er ved at brede sig i europæiske lande nu. Find det hvis I kan – på youtube eller andre steder, aviser, blogs etc. Det er en guldgrube. 🙂

Universalgeni

Posted: 4 februar 2010 - 20:01 - Svar

Hvordan kan de kvinder stå til rådighed for arbejdsmarkedet, når de ikke må være i lokale med mænd? Sagen bør få et efterspil. Det bør kontrolleres, at kvinderne ikke modtager sociale ydelser. Den slags holdninger skal dhimmierne ikke finansiere…

  Anonym

  Posted: 4 februar 2010 - 21:31 - Svar

  Helt enig.

  PeterK

  Posted: 4 februar 2010 - 22:06 - Svar

  Sidste år fik omkring 70% af de muslimske kvinder i Århus førtidspension. Det er ren kassetænkning for så er kommunen fri for dem, de får pension betalt af staten. Får de den pension fordi deres mænd ikke kan forsørge dem, eller hvad er begrundelsen? I Danmark er ægtefællerne ansvarlige for at forsørge hinanden. Kan en hjemmegående dansk husmor også supplere mandens manglende indtægt med en førtidspension?
  Hvordan kan man stå til rådighed for arbejdsmarkedet, hvis man tager på ferie i måneder “hjemme”, og “hjemme” er ikke Danmark, ikke engang for 3′ generation.

   Universalgeni

   Posted: 4 februar 2010 - 22:54 - Svar

   Nej, det er ikke kassetænkning. Langt hovedparten er vitterligt hundesyge. Det drejer sig primært om diabetes som følge af fætter-kusineægteskab eller andre giftemål med nærtbeslægtede (niece-onkel for eksempel). Hver 4. pakistaner her i landet har diabetes og hver 12. tyrker. Masser af andre sygdomme florerer i de samme miljøer – opstået som følge af incest.

   Over hele Vesten er politikere gået i den samme fælde. Man laver undersøgelser over medfødte lidelser som følge af fætter-kusineægteskab. Disse undersøgelser viser, at risikoen for medfødte lidelser er 2 eller tre gange højere. Det vælger man at acceptere.

   Problemet: “medfødte lidelser” er et helt fast defineret begreb i lægevidenskaben. Det er de sygdomme, der konstateres i barnets først 48 levetimer. Og 99 procent af alle medfødte lidelser viser sig først senere. Det er groft sagt kun klumpfødder og vand i hovedet, der kan konstateres 48 timer efter fødslen.

   At tallet i virkeligheden er oppe på omkring 50 procent – muligvis mere, flyver under radaren….

   Nina

   Posted: 11 april 2010 - 17:52 - Svar

   Tusinder lever på nedsat pension
   Socialrådgiveren nr. 4, 25. februar

   Mange tusinde borgere må leve af en lavere pension, fordi de ikke har boet i landet i de 40 år, der kræves, for at få tilkendt en fuld pension. Det skaber stor fattigdom, fortæller socialrådgiver.

   Af Birgitte Rørdam

   Borgere, der har fået tilkendt folkepension eller førtidspension, og som ikke har boet i Danmark så længe, som loven kræver det, må klare sig for en nedsat pension, også kaldet en brøkpension, og det betyder, at de udsættes for en helt urimelig forskelsbehandling. Sådan lyder det fra socialrådgiver Lena Madsen, der har arbejdet på et pensionskontor de seneste 12 år.
   Brøkpensionen, der blev indført i januar 1973 i forbindelse med Danmarks indtræden i EU, rammer familiesammenførte borgere, borgere med humanitær opholdstilladelse samt danskere, der har opholdt sig i udlandet i længere perioder, og således ikke har “optjent” fuld pensionsret. Reglen gælder både førtids- og folkepensionister.
   For at få fuld pension skal man have boet i Danmark i 40 år. Ellers modtager man brøkpensionen som beregnes efter, hvor mange år man har boet i Danmark, fra man er 15 til 65 år. Har man for eksempel kun boet i landet i 10 år, får man en kvart pension udbetalt, og så fremdeles. Og får man tildelt førtidspension som brøkpensionist, vil der ikke blive lavet et nyt regnestykke, når man bliver 65 år og overgår til folkepension.

   Låst fast på et lavt beløb
   – På den måde har vi en stor gruppe borgere, der får en nedsat pension, fordi de har været i landet i begrænset tid den dag, de tilkendes pension. Og det er helt urimeligt. For enten er man berettiget til pension, eller også er man ikke, og det er jo ikke billigere at leve, fordi man har boet i landet i kortere tid, siger Lena Madsen og fortsætter:
   – Jeg har for eksempel en borger, som kun fik beregnet 12 bopælsår, da hun blev tilkendt forhøjet almindelig førtidspension. Hun får så 12/40 af en fuld pension, hvilket svarer til lige godt en fjerdedel af den almindelige pension. For hende er det brutto 4.126 kroner om måneden. Havde hun fået fuld pension, ville hun have modtaget brutto 13.756 kroner.
   Folk, der modtager en brøkpension, har mulighed for at søge supplerede hjælp, men kun hvis de efter en kontanthjælpsberegning vil være berettiget til et supplement. I den kommune, hvor Lena Madsen arbejder, kan rådighedsbeløbet således maksimalt suppleres op til 3.500 kroner månedligt.
   I ovennævnte eksempel er borgeren ikke berettiget til et supplement, fordi hun bor sammen med sin voksne søn og derfor efter reglerne kun kan få godkendt halvdelen af sine faste udgifter.
   – Problemet med de her sager er, at det er en svag gruppe, som kan have svært ved at gøre opmærksom på sig selv, og som vil være fattige resten af deres liv. Og mange af dem ser vi måske aldrig, fordi de slet ikke ved, at de kan søge et supplement, siger hun.

   Fakta om brøkpensionen
   •Folkepensionister skal have boet i landet i 40 år efter det fyldte 15. år for at få fuld pension
   •Førtidspensionister skal have boet i landet i 40 år efter det fyldte 15. år eller 4/5 af de mulige år efter det 15 år for at få fuld pension.
   •Ifølge tal fra Indenrigs- og Socialministeriet er der i dag 20.300 folkepensionister og 8.700 førtidspensionister, der modtager den nedsatte brøkpension.

   2010 er europæisk fattigdomsår. I den anledning taler vi i de kommende numre af Socialrådgiveren med socialrådgivere, der har oplevet eksempler på fattigdom i deres arbejde.

steen

Posted: 4 februar 2010 - 20:13 - Svar

@ Liva – det var Thomas Nydahls essay om kulturjournalistiken forfald, der mindede mig om min meget læsende ungdom. Læs det ! Jeg havde min Miller raptus da jeg var 16, jeg læste det hele inkl. de rariteter Brøndums Forlag udgav. Hvis man fodrer unge rigtigt, kan de læse verdenslitteraturen mellem de er 15 og 25. DE vil være taknemmelige over det resten a deres tid. Sådan er det vistnok desværre ikke idag, hvor man dårligt kan opleve den på P 1.

  Liva

  Posted: 5 februar 2010 - 11:44 - Svar

  Jeg håber at du gider at dele mere ud af det du har mødt på din vej af verdenslitteratur og kunst. Kæmp for dit corner. 🙂 Det er jo ikke blot dit eget corner – det er den vestlige (og maskuline) – kulturs corner der for mig at se gerne må kæmpes for. Skal kæmpes for. For hvor er vi henne hvis vestens mænd – og kvinder – kun synes at mænd er mænd – og kvinder er kvinder – hvis de gør som fængsels imamer og islam mener… så er vi ikke i et selvbevidst og frisindet og frit Vesten i hvert fald. Tværtimod.

  M.h.t. Miller, så er han en vældig interessant og fri fætter/sjæl. Fuldstændig fri af fordomme. Og sikke mange herlige historier og anekdoter om kunstnere/forfattere han kan fortælle. Og så hang der en Jørgen Wiinblad plakat på hans badeværelse. haha..

   Christina

   Posted: 6 februar 2010 - 22:10 - Svar

   The Land Of Fuck

   Everybody had at one time or another planted a flag in this territory, and yet nobody was able to claim it permanently. It was NO MAN’S LAND…;-)

   Henry Miller – Tropic of Capricorn

Christina

Posted: 6 februar 2010 - 22:12 - Svar

Henry Millers Find-Fuck-Forget filosofi är inget för mig, tack!

Miller = Grumpy Old Man…;-)

Leave a Comment