4
feb
Seneste opdatering: 5/2-10 kl. 0810
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

mere på Amanpour. com : Islamic Headscarves. Khader: Danskerne imod politisk islam.

Anders Fogh Rasmussen: Derfor ligger jeg på maven for Taliban

Semantisk gymnastik. Nå, men måske kan dette foranledige antijihadiske blogs udenfor Danmark til at se eksen i et lidt mindre rosenrødt skær end eftergløden af hans finest hour – noget der lignede standhaftighed i de hektiske dage i starten af 2006. Anders, we hardly knew ye. Via Jihad Watch (LFPC):

[…] In a post on the alliance’s Web site ahead of a two-day meeting of NATO defense ministers in Istanbul to open Thursday evening, Fogh Rasmussen said a new $140 million trust fund would offer insurgents an alternative to remaining with the Taliban. ”Much attention is on the new reconciliation and reintegration effort initiated by the Afghan government. Questions were raised if we are bribing the Taliban just to get peace,” he said. ”I understand why this is a sensitive issue for many.”

He said many rank-and-file insurgents were not fighting against the government and international troops for religious and ideological reasons. ”They fight for the Taliban for small amounts of money to simply make a living or for other grievances,” he said. ”What is on offer to them is the chance of a new life.”… […] NATO Chief: No Plan to ‘Bribe’ Taliban

Børne-jihad i Manchester

Counter-terrorism police say their discovery of a film of children being encouraged to hold guns is evidence of attempts to radicalise youngsters. The Counter Terrorist Unit (CTU) in North West England revealed they found the film during a raid in Manchester. Officers say it shows two children, aged about three and six, playing with a pistol and a Kalashnikov rifle. Material seized separately included the advice: “No child is ever too young to be started off on Jihad training.”
The video shows a girl and young boy playing with guns, which police believe are real. ”What do you do with the weapon?” asks a man’s voice. He answers his own question: ”I want to kill the infidels.” Film seized ‘shows children being radicalised’, Police warn of Jihad training for children. Dokumentaren sendes 21.25 dansk tid på BBC i aften.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 4 februar 2010 - 20:46 - Svar

Khader på CNN: Danskerne imod politisk islam

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1293587.ece

Naser Khader deltog onsdag aften i et program på CNN, hvor stationens
stjernejournalist Christiane Amanpour stillede skarpt på Europa og islam.
Se her, hvad han sagde om danskernes forhold til islam

Danskerne er imod politisk islam, og burkaen er en del af den politiske islam. Det sagde De Konservatives integrationsordfører, Naser Khader, da han onsdag aften deltog i et program på CNN, hvor stationens stjernejournalist Christiane Amanpour stillede skarpt på Europa og islam.

– Et flertal af muslimer i Vesteuropa og Danmark er velintegrerede og bidrager til samfundet. Og et flertal af danskerne er åbne og ønsker at inkludere muslimer i samfundet. Men danskerne ønsker ikke politisk islam. Og burka er en del af politisk islam, sagde Naser Khader.

….

Støttet af den somaliskfødte forfatter Hirsi Ali fastholdt Khader, at burkaerne kun udgør en del af diskussionen om politisk islam.

– I Danmark har vi et mindretal, der lever i parallel samfund. Fysisk bor de i Danmark, men mentalt bor de i Mellemøsten, og de skaber problemer for flertallet af muslimer, siger Naser Khader.

Victor

Posted: 4 februar 2010 - 21:21 - Svar

1) Khader gjorde det klogeste, han kunne gøre her: Han lod det blive til en kamp mellem Tariq Ramadan og Hirsi Ali – Ramadan afslørede sig selv som en opblæst, selvforelsket macho, som helt tydeligt ikke ville nedlade sig til at lytte til en kvinde.

2) Blev noget forbløffet over at læse, at Wilders liste over vidner til retssagen er blevet, næsten, helt slagtet af dommeren. Af 18 eksperter, må han kun hente tre i retten:

http://blogs.telegraph.co.uk/news/douglasmurray/100025018/the-trial-of -geert-wilders-why-we-wont-be-hearing-about-camel-urine/

ole burde

Posted: 4 februar 2010 - 23:21 - Svar

Khader opdeling af muslimerne i getto-beboere som mentalt stadig er i melemoesten ,og saa de velintegerede forstads -mellemklasse -borgere som ham selv , er stof til eftertanke .Han opstiller en TEORI som siger, at virkeligheden er saaledes skruet sammen . Mange spoergsmaal herom stiller ligesom sig selv : hvordan er opdelingen maengdemaessigt og hvad er et relevant kriterie for at vaere gettoindbygger ? Hvordan kan denne opdeling vaere rigtig , hvis der er en tendens (ihvertfald i England) til at praktiserende terrorister er veluddannede ,foedt i England og tilhoerer midelklassen ? I hvilket omfang er det sandt at der hele tiden etableres nye mini-gettoer hvoraf nogen saa vokser sig stoerre ? Hvor mange 2. og 3. generationsinvandrere er der som flytter TILBAGE til gettoerne ?Maaske skal Khaders postulat ses som en slags wishfull-thinking som gerne ville ha’ vaeret en selvopfyldende profeti ?

  Universalgeni

  Posted: 4 februar 2010 - 23:46 - Svar

  Det er ren manipilation. Ikke fra Khaders side, – ham getager bare ukritisk pressen fra de senere dage. Man skal have et meget rummeligt middelklassebegreb, for at tro på det. Kriminalstatistikkerne taler sit eget tydelige sprog. I 2005 blev 22 procent af mandlige efterkommere i alderen 20 til 29 år dømt for mindst en forbrydelse.

  http://gammel.180grader.dk/nyheder/Hver_femte_mandlige_2_G_er_d_mt_i_2 005.php

  Sat lidt på spidsen i et tankeeksperiment: man tager 5 ikke-danske mandlige efterkommere på 20 år og følger dem til de bliver 30. Når de bliver 21, er en af dem allerede blevet dømt. Når de fylder 22 er der faldet 2 domme i gruppen. Når de bliver 23, er der faldet 3. Når de bliver 24, er der faldet 4. Når de bliver 25, har de fem fremmede indkasseret 5 domme. Mindst. Det fortsætter så i yderligere 5 år.

  Vi ved allesammen, at det er de ikke-vestlige, det handler om. Tallene ville se værre ud, hvis de blev opgjort for ikke-vestlige alene.

  Hertil kommer så dem mellem 15 og 19. Også her er det omtrent hver femte ikke-vestlige indvandrer, der dømmes hvert år eller anbringes i en særforanstaltning. Den gruppe, vi startede med ovenfor, var allerede dømt flere gange i forvejen – for de ikke-vestliges vedkommende. Kriminaliteten stopper heller ikke, blot fordi en person fylder 30.

  Derudover er der diverse former for økonomisk kriminalitet så som sort arbejde, socialt bedrageri, moms- og skatteunddragelse. Den type kriminalitet er slet ikke med i opgørelsen her. Visse former for narko-kriminalitet er med i den rapport, artiklen omtaler, men området er ikke opgjort i fuld udstrækning, – for eksempel er narkotikabesiddelse med, mens narkomani ikke er. Det er ikke lovligt at tage stoffer.

  Desuden skal man huske, at nogle af de kriminelle ikke kunne lave kriminalitet i 2005, fordi de i forvejen sad i spjældet. Det vil sige, at de fem i tanke-eksperimentet i perioder er reduceret til fire eller færre, for de vil selvfølgelig også få fængselsdomme på et tidspunkt. Alligevel lykkes det gruppen at indkassere en dom hvert år.

   Universalgeni

   Posted: 4 februar 2010 - 23:53 - Svar

   Jeg var lige ved at glemme en vigtig detalje: når politikere og andre siger, at hovedparten af muslimerne er lovlydige borgere, så lyver de. Det er flertallet af dem, der er kriminelle. Det betyder bla. at flertallet af de muslimske børn i folkeskolerne kommer fra kriminelle hjem. Hertil kommer så antallet af fundamentalister….

Bjovulf

Posted: 4 februar 2010 - 23:56 - Svar

Prøv også at se indslaget om den kuppelforstyrrede islamkonvertit Yvonne Ridley og hendes kristne mor: 🙂

http://www.cnn.com/video/#/video/world/2010/02/03/amanpour.mother.daug hter.seg.cnn

ole burde

Posted: 5 februar 2010 - 11:50 - Svar

Hvis man proever at udforske de teoretisk mulige fremtidsscennarier , kan de sorteres efter hvor godt eller slemt de eksisterende tendenser kommer til at udspille sig .
Alle scenarier er relevante , men der er stor forskel paa , i hvilken grad det er muligt paa nuvaerende tidspunkt at goere noget , som vil have en effektiv effekt paa udviklingens gang.
“hvis det alligevel altsammen ender i HAPPY END , saa ka’ vi ligesaagodt bare laene os bagud i sofaaen”
“hvis vi er paavej til helvede , saa skal det vidst bli’ meget vaerre foer folk bliver rusket ud af coma’en”
Men midt mellem de to yderpunkter eksisterer der scenarier ,hvor man ,ihvertfald ifoelge kaosteorien , har en situation hvor en enkelt “heldig” handling kan afgoere hele udviklingsforloebet .
I foelge “game theory” er den mest succesfulde strategi somregel den ,som hurtigst er i stand KREATIVT at udnytte “frisk” information om systemets tilstand . I et spil skak betyder dette , at vare istand til at taenke laengere frem end modstanderen.
Her er et eksempel paa , hvad det maaske kan betyde i andet spil…
Hvis “modstanderen” er i fare for at blive delt op i “gettoindbyggere” og “integrerede” , er der et saadant midter-scenarie hvor et enkelt heldigt ” traek” paa skakbraettet kan have stor indflydelse , hvis dette er i stand til at udnytte en af modstanderens svagheder , som indtil nu ikke blev identficeret som en svaghed . Et eksempel herpa er den generelle DOPPELTHED eller TVETYDIGHED i den mellemoestlige mental-tilstand . En aegte muslim vil helst vaere BAADE the-big-bad-muhammad-army OG en eksemplarisk loyal medborger . Det er denne doppelthed som truer enhver chance for assimilation
En maade at ” udnytte” denne tankegang ville vaere at give SELEKTIVE tilladelser til diverse saerrettigheder som muslimer heletiden kraever :
“Moskeer ? …OK , men KUN i et gettoomraade ,og kun for dem som bor der
“Halalslagtning ? OK ..men …
“OSV ?

En saadan strategi neutraliserer modstanderens psykologiske fortrin , evnen til at tro paa to diameralt modsatte ting paa samme tid.
Naar man hoerer feks Naser Khader tale ,er det meget svaert ikke at tro paa ,at han selv tror paa meget af hvad han siger , dvs. MENS han siger det !
Mit modtraek ,hvor jeg flytter min dronning op bagved hans forsvar er : ENTEN ELLER !

Emeritus

Posted: 5 februar 2010 - 12:17 - Svar

OT.
Karen Jespersen har foreslået, at religiøse hensyn bliver kortlagt. Det er der politisk flertal for.
Socialdemokraterne har dog svært ved at se behovet, mens Marianne Jelved citeres for sin ideologiske drømmeverden, der for altid skal forvandle Danmark til et muslimsk (multikulturelt) forskelligt samfund. Der er jo som bekendt mange måder at være muslim på. Hun ryster på hovedet ad forslaget og siger til resten af befolkningen (resten – er det os?) Citat: ‘…Samfundet skal ikke være ensrettet, men have plads til forskelligheder. Men hun citeres også for: ‘…Vi lever i et multikulturelt samfund, og der tager vi hensyn til hinanden. Vi tog også hensyn, da vi havde et monokulturelt samfund…’

Naser Khader siger meget rigtigt, at de hensyn, der tages, er hensyn til en minoritet i minoriteten. Altså en anden tilgang end Mariannes, hvor hun åbenbart allerede forestiller sig endemålet – resten af befolkningen som minoriteten. En kvindelig runkedor, der med sine udtalelser afslører sig som politisk forrædder af sit eget folk stående midt iblandt os. Hun har set udviklingen komme, villet den, fremmet den, – intet gjort for at stoppe den, men hilst samme, politisk skabte udvikling velkommen uden på noget tidspunkt at have haft den folkelige legitimitet.

Med venlig hilsen

  Liva

  Posted: 5 februar 2010 - 12:30 - Svar

  “Karen Jespersen har foreslået, at religiøse hensyn bliver kortlagt.”

  Hun er gammel venstrefløjser – som Hedegaard også – i øvrigt. Begge har i den grad fingeren på pulsen.

Emeritus

Posted: 5 februar 2010 - 13:38 - Svar

Til Liva.
Just præcis.

For resten – Margrethe Vestager blev engang af en journalist spurgt, hvorfor hendes børn ikke gik i den kommunale folkeskole.
Ja, hun ville i hvert fald ikke eksperimentere med sine børns fremtid. Når man kender de radikales skolepolitik og hendes forsvar af den politik, som jo i høj grad har ført til Folkeskolen, som vi kender den i dag, ja, så ved man, at det, der radikalt set er godt nok til resten af befolkningen, vil hun personligt ikke lægge børn til. Jeg kan heller ikke forestile mig, at forrædderen, Marianne i solidaritet med de multikulturelle foretrækker at bytte adressen Store Kongensgade 118, 3. th. ud med en adresse på Dortheavej eller Rytterbakken. Ét er nemlig, hvad man i sit hjertes uendelige godhed gør for Verdens stakler, noget andet er, hvad man forbeholder sig selv. De skulle jo nødigt komme alt for tæt på.

Med venlig hilsen

  Liva

  Posted: 5 februar 2010 - 15:39 - Svar

  Jeg tror – og det lader da også til – at det er frugtbart hvis gamle venstrefløjsere a la Hedegaard og K. Jespersen OG borgerlige samarbejder om vestlige frihedsrettigheder og værdier. Det er de nødt til. Det lader til at en del af venstrefløjen også er ved at indse det nu. Jævnfør SF’s nyeste udmelding vedr. Holbergskolens kønsapartheid.

   Johansen

   Posted: 5 februar 2010 - 22:25 - Svar

   Det varede ikke længe, inden Søvndal vendte på en tallerken. Hvor kender vi det fra? Nå ja, under Muhammed-konflikten. Der forsvarede Søvndal i første omgang ytringsfriheden, for derefter at gå beklagende på en arabisk tv-kanal. Og skrive imod Muhammed-tegningerne sammen med Ole Sohn.
   Ak ja, den venstrefløj. Og dele af de borgerlige er heller ikke pålidelige.

   Johansen

   Posted: 5 februar 2010 - 22:26 - Svar

Anonym

Posted: 5 februar 2010 - 13:56 - Svar

For de uindviede efterlader Khader den illusion, at politisk islam kan adskilles fra islam som helhed. Det er det samme, som Tariq Ramadan altid har sagt, og det er en grov løgn. Islam er genemsyret af magtpolitik, og man kan overhovedet ikke fjerne vold, smædevers om ikke-muslimer endsige magtpolitiske indslag fra Koranen, uden at det hele falder fra hinanden.

Jeg kan heller ikke genkende Khaders påstand om, at de fleste muslimer tilhører en middelklasse og bor spredt i samfundet, mens det kun er en mindre del, der bor i ghettoer. Han undgik fuldstændig at nævne, at en stor del af muslimerne lever af overførselsindkomster, og at de i det hele taget udgør en kolossal og hastigt voksende belastning af samfundet.

Mette

Posted: 5 februar 2010 - 15:00 - Svar

Det er mig, der har skrevet indlægget ovenfor 13:56.

Anonym

Posted: 5 februar 2010 - 17:12 - Svar

Hvis det virkelig skal batte med at undersøgelsen af de religiøse hensyn, skal man gå hårdt til skolebøgerne og lærerne.

PeterK

Posted: 5 februar 2010 - 19:32 - Svar

Hvis integrationen er så god som Khader hævder, at muslimerne nu tilhører middelklassen og køber parcelhus, en påstand han har fra en en undersøgelse Catinet foretog for Ritzau, betyder det så at:

* Danske skolebørn ikke mere skal spise halalslagtet kød?
* Muslimske piger kan tage tørklædet af uden at skulle beskyttes af politiet bagefter.
* Min jødiske bekendt kan gå gennem Blågårdsgade uden problemer?
* Vi kan droppe al snak om sharia boliglån?
* Det ikke mere er nødvendigt at strippe i lufthavnen?
* Knivstikkerierne i nattelivet forsvinder, og vi kan aflyse knivloven?
* Man ikke mere skal rode i politiets døgnrapport, for at finde ud af at endnu en homoseksuel mand er overfaldet i Ørstedsparken af 7-8 personer ”af anden etnisk herkomst”.?
* Ofret tør bede Politiet om at tage sig af det, og ikke bede om at der ikke gøres noget?
* Der ofres plads på det i avisen, fordi det er usædvanligt.?
* Vi pludselig får 50-75 milliarder tilovers på finansloven – hvert år, og kan sænke skatten tilsvarende, eller bruge dem på noget bedre?
* Man kan fjerne politibeskyttelsen af Naser Khader, Pia Kærsgård og Kurt Westergaard?
* Jødiske børn, og danske, kan tage S-toget i skole – og stadig have mobil, lommepenge og jakke når de kommer hjem?
* Ambulancefolk ikke skal have politibeskyttelse for at udføre deres arbejde?
* De 70% af indvandrerkvinderne i Århus der fik førtidspension sidste år, nu kan arbejde eller forsørges af deres mænd?
* At man kan have tiltro til hvad der kommer fra Ritzaus Bureau?

Eller betyder det, at vi har givet køb på så meget, at store dele af Danmark minder om Beirut. Er vi på vej derhen som i Sverige, hvor en pige fra Rosengården i Malmø sagde at Rosengården var så dejlig at bo i fordi ”Det käns som hemma”.

Prudentius

Posted: 5 februar 2010 - 20:17 - Svar

Khaders middelklasse muslimer er jo netop dem der har tid og overskud til at suge islam til sig og organisere/planlægge jihad!

Der er ingen socio-økonomisk frelse for individer eller grupper inficeret af Allahs ordre om at kæmpe for hans sag og dræbe og blive dræbt.

Bin Laden er ikke noget offer for fattigdom.

Det ved alle, undtagen vores politikere og vores journalister, hvis pligt det er at vide det, eller ihvertfald at finde ud af det.

Godmorgen min bare……røv.
🙂

Mette

Posted: 5 februar 2010 - 20:51 - Svar

Mon ikke Khaders middelklassemuslimer gennemgående er uden job?

Det kan da ikke passe, at der kun er et mindretal af mulismerne, der bor i parallelsamfund, det virker da, som om de er samlet i de samme kvarterer og bydele.

  Prudentius

  Posted: 6 februar 2010 - 00:17 - Svar

  Khader har vel en drøm at Europas/Danmarks muslimer bedre kan vriste sig løs fra “islamismens” jerngreb og omfavne hans udgave af islam, da de er fjernet fra stormens center.

  Her gør han imidlertid regning uden vært, da det er helt tydeligt at muslimske udflyttere ingen intentioner om integration har overhovedet. Man vil have del i Vestens velstand og intet andet!

  Det kommer Khader måske aldrig til at indse.

  PeterK

  Posted: 6 februar 2010 - 16:04 - Svar

  Professor Ulf Hedetoft, der kommenterede undersøgelsen, oplyste at antallet af muslimer (han kaldte dem nu indvandrere) med en årsindtægt på under 100.000 årligt var halveret på 10 år. Hvordan man kan tjene under 100.000 om året i Danmark – uden at være på SU og dermed kommende skatteyder eller folkepensionist og dermed tidligere skatteyder, er en gåde.

  Kontanthjælpen for et ægtepar er, med kilde ww2.borgerservice.dk

  pr person over 25 5.079 kr mdl
  tilskud pr barn 1.270 kr mdl, dog maks 2 stk.

  Allerede her er vi på 91.000 kr. Dertil kommer så børnefamilieydelsen, der afhængig af børnenes alder svinger mellem 2500 og 4400 i kvartalet pr barn. Det vil sige at en familie på kontanthjælp med et barn rigeligt kommer over de 100.000 kr, og en typisk muslimsk familie med 5-7 børn orker jeg ikke at regne ud. Hertil kommer så specielle tillæg og boligtilskud. De savner ikke noget, hvilket man kan få bekræftet ved at se på indkøbskurven hos en muslimsk kvinde i Bilka. Er man på starthjælp er de 5.079 betydeligt lavere, men med diverse tilskud hiver man sig alligevel ganske pænt op i årlig indtægt. Meget mere end vi spiser lærlinge og studerende af med – landets fremtid, eller pensionister der har lagt et helt arbejdsliv her.

  Jeg kender et par velfungerende muslimer. Fælles for dem begge er at de spiser rullepølse og drikker øl. Jeg tror ikke de kender ret meget til Koranen, og hvor meget muslim er man så?

Vivi Andersen

Posted: 6 februar 2010 - 05:19 - Svar

Jeg er ikke i tvivl om, at det Khader fik sagt udsprang af hans egen ønsketænkning – for det ville jo heller ikke tage sig godt ud at skulle fortælle for åben skærm, at muslimers integration i det danske samfund mildt sagt er katastrofal dårlig.

At når unge muslimer afslutter deres skolegang er de for alt for manges vedkommende funktionelle analfabeter.

De taler, skriver og læser dansk umådelig dårligt – til trods for at mange af dem er født og opvokset i Danmark.

Men Khader var jo i den situation, at han skulle deltage i et program sammen med hans (fhv.?) fyrtårn og ledestjerne, Tariq Ramadan + Hirsi Ali.

Hvis der er noget Khader gerne så indført er det Tariq Ramadan´s såkaldte Euroislam som, når det kommer til substansen i denne, ikke adskiller sig fra Koranens tekster ej heller fra Hadith-teksterne, som er de tekster der omhandler Muhammed levemåder.

Ramadan aarbejder, som HUT´erne, for Kalifatets indførelse i Europa og med Sharia´en som styresystem og lovgivning.

Hvis vi bortser fra navnet, Euroislam, er der er intet nyt ved Ramadans islam, der er hverken foretaget revisioner af de mest voldelige sura eller fjernet sura der omhandler hvordan kristne og jøder skal behandles, straffes og slåes ihjel for ikke at makke ret overfor den supremacistiske islam.

Leave a Comment