6
feb
Seneste opdatering: 7/2-10 kl. 2224
55 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ifølge Kim Møller blev maskeringsforbudet ikke håndhævet. Havde det været det, ville overfaldet ikke have været muligt for øjnene af så mange vidner. Dette overfald har adresse til alle dem, AFA endnu ikke har behaget at udnævne til fascister. Kim Møller har været i stort set samtlige  mainstream medier i landet, han er ikke en fodbold-hooligan. Han er på gaden for at dokumentere noget journalistisk, ikke for at personregistrere. Beskeden er, ikke mindst til pressen: Dette kan overgå enhver til højre for Søvndal og Thorning, hvis lovlige holdninger disse typer ikke bryder sig om. DR og JP har oplevet det på Nørrebro. Jeg har selv oplevet det tiltagende umulige i at dække københavnerhændelser fotografisk, mange trusler og ét overfald under Gaza demonstrationerne sidste år. Man må håbe, Århus Politi tager tungere på det, end deres talsmand gjorde på TV. Vi bemærker i forbifarten at Politiken lægger afstand til ordet  “ekstremister” om voldmændene. Hvad skal vi blive enige om at kalde dem ?

Update: Blog-redaktør: »Antifacistisk Aktion overfaldt mig«, AFA: »Vi overfaldt ikke Kim Møller«. AFA nægter. Det ville jeg også gøre. Mere tænksomme hoveder i miljøet, der i forvejen bliver åndet i nakken af politiet for uhyre grove voldssager, må have indset det kontraproduktive i at overfalde en offentlig person som Kim Møller. Det er “bad for business” når man ikke kan styre sine hooligans.

Et øjenvidne skriver:

Hej Kim. jeg er glad for du er ok, jeg stod ovre på den anden side af vejen, og har tænkt SÅ meget på det der skete, synes det var det værste jeg nogensinde har oplevet, men nu var jeg også kun på et kort visit, og jeg tager ikke til storbyen igen forløbi. men er glad for du er ok.

I forbindelse med sin dækning af en såkaldt “antifascistisk” demonstration på Århus Rådhusplads lørdag den 6. februar kl. 14 blev Kim Møller, historiker og redaktør af den populære politiske blog Uriasposten, overfaldet af 8-10 maskerede demonstranter. Kim Møller og en kammerat, der ledsagede ham, blev bagfra slået ned med flasker og derefter overdænget med spark, da de var på vej væk efter at have taget billeder af demonstrationen.

Overfaldet skete i fuldt dagslys på åben gade og i overværelse af et stort antal tilskuere. Selv om begge de overfaldne pådrog sig læsioner i hovedet og blødte kraftigt, synes de at være sluppet uden varige men. […] Sappho: Venstreekstremistisk attentat på Uriaspostens redaktør.

Uriasposten: Another day at the office. SE også juli 2009: Møde med anstændighedens stormtropper, Indre Nørrebro, torsdag eftermiddag ,  Editor of Uriasposten-blog Attacked by Left-wing Radicals, Berlingske: Vold imod ytringsfrihedenJyllands Posten: Vi er Kim Møller og Højreorienteret redaktør overfaldet og Document.no “No Kidding”. (foto: Kim Møller.)

Begyndelsen forløb fredsommeligt, da det store optog bevægede sig fra Rådhuspladsen og hen ad Frederiks Allé for at dreje ned ad Banegårdsgade, hen over Banegårdsplads. En voldsepisode fandt dog sted ved på M.P. Bruuns Bro ikke længe efter demonstrationens begyndelse. To mænd blev slået i hovedet med en flaske, så blodet flød. De to ofre blev kørt til behandling på Skadestuen i hver sin ambulance.

»Vi er ved at efterforske voldsepisoden ved Park Allé i øjeblikket, Vi kan ikke udelukke, at den har noget med demonstrationen at gøre,« siger Brian Voss Olsen, der er leder af vagtcentralen ved Østjyllands Politi.

»Vi har endnu ikke fundet gerningsmændende til overfaldet. Men det er alvorligt at angribe med en flaske, så vi gør alt for at finde dem.« Fredelig begyndelse på antinazistisk demonstration.

Proportioner og blindhed

Egentlig er der noget håbløst over vores og andre bloggeres forsøg på at formidle kendskab til områder der ignoreres af medierne, eller i bedste fald underbelyses. Ofte står virkeligheden mejslet i sten og bøjet i neon, og der skulle ikke være nogen grund til at prøve at udbrede og analysere den: En ældre mand søges dræbt med en økse, og må have beskyttelse for et årligt millionbeløb – på grund af en tegning. Alligevel er der en udbredt opfattelse af at reaktionen følger mekanisk af foranledningen, dvs. tegningen. En hollandsk politiker må ligeledes mandsopdækkes for et årligt millionbeløb på grund af trusler fra gæster i landet. ‘Årsag’? Ene og alene hans ord, manden har ikke nogle gadetropper i ryggen. Alligevel bliver han i brede kredse opfattet som problemet.

Tilsvarende har vi i Danmark et politisk tæskehold der udnævner, dømmer og afstraffer politiske modstandere. De klæder sig i sort, maskerer sig, pryder sig med dødningehoveder, og fremstiller truende plakater. De har tætte forbindelser til et politisk parti på tinge. Alligevel kalder medierne dem næsten uden undtagelse Antifascistisk Aktion uden anførselstegn. Der er tilsyneladende accept hos journaliststanden af deres selviscenesættelse, og af antagelsen om at deres modstandere nok er nazister til hobe. Dette er formentlig grunden til den yderst minimale opmærksomhed på dem de tæsker, truer eller chikanerer. Er de nu også “nazister” eller “racister”? Oplagte spørgsmål for journalister, skulle man jo ellers mene.

Jeg har lige lavet et hurtigt survey på Infomedia: Antifascistisk Aktion er i de sidste 12 måneder blevet nævnt 30-35 unikke gange i mainstreammedierne, dvs. fraregnet deres eget bagland på Modkraft og Dagbladet Arbejderen. Få særdeles voldsparate individer kan blive en faktor der må tages højde for i det politiske liv, men opmærksomheden fra medierne glimrer ved sit fravær (LFPC).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Universalgeni

Posted: 6 februar 2010 - 17:58 - Svar

Prudentius

Posted: 6 februar 2010 - 18:50 - Svar

Et af den globale jihads biprodukter: Et opildnet og blodtørstigt yderste venstre!

Der er ikke langt imellem Muhammed og Marx er det værd at huske. Begge “profeter” for totale systemer.

Marxismen spejler som “videnskab”, islam som “religion”.

De her overfald vil tage til i styrke sålænge multikultiregimets svaghed regerer landet. 🙁

  Prudentius

  Posted: 6 februar 2010 - 20:24 - Svar

  Det er værd lige at tilføje at de “autonome” selvfølgelig ikke er særligt velbevandrede i Marx.
  Men selvom kendskabet til bogstavet mangler er ånden utvivlsomt intakt.

Anonym

Posted: 6 februar 2010 - 20:07 - Svar

“Mads Kering, talsperson for ”Good Night White Pride” var godt tilfreds med fremmødet. Der kom blandt andet flere busser fra København med aktivister fra den militante venstreflløjsgruppe Antifascistisk Aktion (AFA).

»Vi råber og hygger os og viser, at der er et fedt alternativ til at rende rundt og heile.« ”

http://jp.dk/indland/aar/article1971963.ece

Det er en massepsykose, som DR, politikerne og blade som Politiken har bidraget til.

  Snowball

  Posted: 6 februar 2010 - 22:17 - Svar

  Er det virkelig værre at heile end at slå folk ned med en flaske?

Universalgeni

Posted: 6 februar 2010 - 22:03 - Svar

Vi bliver da aldrig enig med Politiken om noget som helst. Røde fascister. Det er, hvad de er.

Henrik R Clausen

Posted: 6 februar 2010 - 22:03 - Svar

Det kan da kun være ekstremister, der tænker på at at rende rundt og heile. Ordentlige mennesker har vigtigere ting at tage sig til.

Universalgeni

Posted: 6 februar 2010 - 22:04 - Svar

Vi må støtte Uriasposten med penge, så Kim kan få et nyt kamera. Her er Uriaspostens konto: http://www.uriasposten.net/?page_id=3785

Universalgeni

Posted: 6 februar 2010 - 22:30 - Svar

Da de angreb SIADs folk, var det lige ved at ende med mord. Politiet syltede sagen. De røde fascister var vrede over, at SIAD demonstrerede imod kvindeundertrykkelse i Saudi Arabien. Der er jo så dejligt i mullah-styret dernede: http://www.siad.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=977:dr absforsog-pa-siad-medlemmer-d-21-oktober-2007&catid=68:fakta

ole burde

Posted: 6 februar 2010 - 22:42 - Svar

Det kunne maaske vaere en idee at oprette et offentlig tilgaengeligt katalog over hvem de egentlig er disse energiske unge mennesker , navne og adresser og al anden information som kan skrabes op af kloaken . Maaske kan det lade sig goere at hyre et privat firma til at lave det meste af arbejdet . Det kommer nok til at koste lidt penge , meeeeen ,mon ikke en sponsor ku’ findes i saa god en sag ?
Helt klart blir dokumentationen noedt til at vaere 100% juridisk vandtaet…..
Hvis man foerst ved hvem de er , ja saa (BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP) !

steen

Posted: 7 februar 2010 - 00:10 - Svar

@ Ole: Registrering og overvågning er en opgave for politiet og PET. Personligt interesserer højre og venstre ekstremister mig ikke en døjt. Det er selvfølgelig et sygdomstegn i samfundet, når deres huseren tiltager, det er et interessant symptom i sig selv. Men ellers har jeg set for mange komme og gå, der er for meget deja vu over det, fra Peter Duelund og Finn Ejnar Madsen og hele vejen frem. Man vil forstå det.Jeg overværende Det Ny Samfunds stiftende møde i 1968. – i Munkekælderen, hvis jeg husker ret. Stormen på Sofiegården. Galleri 101, Verdensbanken, Allotria. Ryesgade. Sorte Hest und kein Ende.

-Kun lidt har ændret sig. Marx blev skiftet ud med Muhammed, der for de kvikkere hurtigt blev skiftet ud med Global Warming, og undervejs blev hashén skiftet ud med vold. Og mere vold. Men i grunden er det den samme narcissisme i skikkelse af idealisme, der gentager sig og jeg kan ikke mobilisere større interesse for dem. De må allesammen gerne gå over i deres egen verdenshistorie, men de skal ikke banke mine venner ned upåtalt. Vi gør noget ud af dette, fordi Kim Møller er en ven. Han er en vigtig stemme i samfundsdebatten, og et overfald på ham, er et overfald på enhver der ytrer sig lovligt. Hvis andre medier nedtoner eller ignorerer overfald som dette, er det af almen interesse og i sig selv en grund til at skrive om det.
Ellers vil vi med den største glæde ignorere dem og vi kommer kun til at beskæftige os med dem igen, i den udstrækning det bliver nødvendigt at politianmelde dem.

Vivian

Posted: 7 februar 2010 - 00:24 - Svar

Hvad har nu venstreekstremisterne lige pludsligt fået imod at heile.
De plejer da ellers at frejdigt marchere sammen med heilende araber under hamas faner.

  Niels Hansen

  Posted: 7 februar 2010 - 00:42 - Svar

  Ja men de leder åbenbart efter nye alternativer som feks at slå folk ned med flasker, de er nød til at tænke alternativt for at tiltrække nye fjolser

Bjovulf

Posted: 7 februar 2010 - 01:24 - Svar

Så kører den udflippede venstrefløjs konspirationsteorier igen for fuld drøn –
og “kendtes” meninger har åbenbart særlig interesse for Politiken 🙂

http://politiken.dk/udland/article895467.ece

Kendte: Undersøg 11. september forfra

AF Henrik Kaufholz

De kræver undersøgelse
Bag kravet om en ny, uvildig undersøgelse af terrorangrebet står blandt andre.

Vladimir Putin, ministerpræsident, Rusland.

Juliette Binoche, skuespiller, Frankrig.

Dario Fo, instruktør og forfatter, Italien.

Walter Mondale, tidligere vicepræsident, USA.

Hosni Mubarak, præsident, Egypten.

Erica Jong, forfatter, USA.

Hans-Christian Ströbele, grøn politiker, Tyskland.

Louis Freeh, tidligere direktør for FBI, USA.

Francesco Cossiga, tidligere præsident, Italien.

Asif Ali Zardari, præsident, Pakistan.

David Lynch, filminstruktør, USA.

Leonid Ivasjov, tidligere generalstabschef, Rusland.

Hugo Chávez, præsident, Venezuela.

Sharon Stone, skuespiller, USA.

Berit Ås, socialistisk politiker, Norge.

Robert Fisk, journalist, Storbritannien.

Michael Moore, filminstruktør, USA.

Wesley Clark, tidligere chef for Nato i Europa, USA.

Nina Hagen, sanger, Tyskland.

Ralph Nader, forbrugeradvokat, USA.

Martin Sheen, skuespiller, USA.

Hamid Gul, tidligere chef for efterretningstjenesten ISI, Pakistan.

Robin Cook, tidligere udenrigsminister, Storbritannien.

Scott Ritter, tidligere våbeninspektør i Irak, USA.

Andreas von Bülow, tidligere viceforsvarsminister, Tyskland.

Kendte danskere [ Nåda – er de kendte? -så må det nok være sandt, ikke ? 😉 ] kræver sammen med berømtheder fra hele verden en undersøgelse af, om terrorangrebet på World Trade Center (WTC) i New York 11. september 2001 i virkeligheden skyldes et amerikansk regeringskomplot.

Bag kravet ligger en teori om, at centret blev sprængt i luften af Bushregeringen og ikke – som officielle undersøgelser ellers viser –blev ødelagt af de to kaprede fly.

Skuespiller Jesper Klein, filminstruktør Lotte Svendsen, læge Inge Genefke, sanger Ivan Pedersen, skuespiller Flemming Jensen, Gasolin’-guitarist Franz Beckerlee, bassist Peter Ingemann, præst Flemming Pless og teolog Gitte Berg medvirker alle i en video, der støtter kravet om en ny undersøgelse. I disse måneder trækker universitetslektor i kemi Niels Harrit fulde huse landet over med et foredrag om ’Det syvende tårn’ – den bygning i WTC, der ikke blev ramt af et af de to fly, men alligevel faldt sammen sidst på eftermiddagen 11. september 2001.

—————————————————————————————————————————————————————————–

Mageløst – disse “overbegavede” kendisser kan altså ikke få sig selv til at fatte, at når man flyver et stort widebody
passagerfly med flere hundrede tons jetfuel ombord ind i en skyskraber med 7-800 km i timen, som derved svækkes
markant på flere af de midterste etager i selve sammenstødet og derefter antænder brande med meget
høje temperaturer, som over ca. en time svækker de bærende stålkonstruktioneri store områder – stål bliver
blødt og mister styrken og dermed bæreevnen helt allerede omkring 5-600 grader! – således at hele bygningen
på over 400 meters højde til sidst styrter sammen i en kædereaktion af kollapsende etager og derved sender
1000’er og atter 1000’er af tons af beton og stål ned mod gaden 200 km i timens, som rammer gadeniveauet og
derved starter en gigantisk beton- og stål-tsunami, derskyller ustoppeligt hen imod nabobygningerne, så kan varmen
antænde brande i dem og svække dem så meget, at de før eller siden styrter sammen. Nej, det er vel nok mærkeligt!

Alternativt foreligger der naturligvis en hypotetisk mulighed af, at Bygning 7, som til dels var hjemsted for diverse efterretningstjenester har været forsynet med en sikkerhedsløsning, der muliggjorde en sprængning, hvis bygningen af en eller anden grund måtte OPGIVES i en katastrofesituation, for at forhindre følsomme informationer i at falde i de forkerte hænder.
Det har man så valgt at gøre, da opfanget af skaderne efterhånden begyndte at stå klart for de ansvarlige myndigheder.

Men ændrer det overhovedet på nogen måde på, hvem der stod bag angrebene på WTC, kære venstrekendiser? 🙂
At der skulle have været nogen, der stod parat med flere minerede skyskrabere – tænk på logistikken og omfanget
samt den uønskede opmærksomhed ved et sådan kæmpeprojekt!- , hvis nu NOGEN lige tilfældigvis skulle få den
“fantastiske” ide at flyve to fuldt tanket passagerfly ind i dem med 700-800 km i timen med få minutters mellemrum.
er simpelthen for langt ude – det giver absolut ingen mening, og hvad skulle motivet dog være?

Hvis det virkelig var en undskyldning for at angribe Irak eller Afghanistan, man ønskede sig i USA, så kunne man jo
nok være kommet op med en lidt mindre krævende og lidt mere elegant ide, som ikke ville kræve tusinder af amerikanske
liv og heller ikke ville sætte en hel fløj af ens eget militære hovedkvarter ud af kraft i månedsvis, ikke sandt? 🙂

Vi så alle, hvem der festede og dansede i gaderne over hele verden den 11/9 2001, og vi ved hvem, der har pralet af,
hvordan planlægningen af terrorangrebet på tusinder af helt uskyldige mennesker foregik.

  LFPC

  Posted: 7 februar 2010 - 02:35 - Svar

  Mange af disse mennesker er jo mildest talt ikke nogen man kan have respekt for, men det gør nu ondt at se Sharon Stone på listen, når man lige her til aften har set hende på Blu-Ray i Basic Instinct – incl. en vis legemsdel i 1080p HD 🙂 .

  Og en fin skuespiller som Martin Sheen, hvor er det sørgeligt. Men selvfølgelig en påmindelse om at man hvad angår kunstnere altid må skelne mellem præstationerne og mennesket bag. De lever gerne i deres eget cloud cuckoo-land.

  Peter Buch

  Posted: 7 februar 2010 - 07:53 - Svar

  Enhver kan selv betale hvad en uvildig undersøgelse koster, om noget sådan så findes er en anden problematisering, der her er udeladt af pladshensyn, at individer, kendte individer hvoraf en del tillige gennem årene har oppebåret betydelige indtægter, ikke formår selv at organisere og sætte midler af til hvad de finder væsentligt, som her specifikt en undersøgelse, synes mig sært. For nu at udtrykke det på den måde.

  Henrik Jørgensen

  Posted: 7 februar 2010 - 14:47 - Svar

  Tjah, den såkaldte borgerlig avis JP er også meget interesseret i denne historie, man refererer i hvert fald
  gladeligt Politiken og historien stod længe øverst oppe på den elektroniske udgave:

  http://jp.dk/indland/article1972135.ece

steen

Posted: 7 februar 2010 - 01:42 - Svar

@ Bjovulf: Jeg har set en film på nettet (nu kan jeg ikke lige finde den) hvor de der “kendte danskere” og Niels Harrit medvirker. Den var utrolig underholdende. Navnlig Lotte Svendsen og Jesper Klein står får utallige perler. Muligvis omtalte Uriasposten den for et lille år siden.

Der bla en ting jeg ikke forstår ved konspirationsteoretikere: hvor får de tiden fra ? At sætte sig ind i terorierne om 9/11 er en meget tidskrævende affære, som man ikke lige sådan har 6 måneder at sætte af til. Alene alt det videomateriale der findes………………

  Bjovulf

  Posted: 7 februar 2010 - 02:43 - Svar

  Ja, det må du nok sige, men de er jo pr. definition meget kreative i det segment 🙂

  Ja, der er enorme mængder, men jeg har også opgivet at følge med i det.

  Debatterne gentog sig selv i det uendelige, og konspirationsteoretikerne var helt uimodtagelige
  for simple facts og sund fornuft, og de hidsede sig voldsomt op, hvis man tillod sig at foreslå
  alternative forklaringer. Måske de er bange for at det virekelig skulle vise sig, at de har taget totalt
  fejl og derved spildt enorme mængder af tid på absolut ingenting og til ingen verdens nytte.

  OK, den film med de danske “eksperter” ville jeg nu gerne se – bare underholdningsværdien af deres uvidende
  vrøvl og fantasifulde teorier må vel være ret høj og og borge for et par rigtigt gode grin?
  Jeg synes godt, at jeg kan huske, at jeg har set den omtalt – har den måske været vist på en af vore
  TV-kanaler ? Jeg må prøve at lede efter den.

  Bjovulf

  Posted: 7 februar 2010 - 02:48 - Svar

  Hm, det må vel være denne video eller hur ? 😉

  http://video.google.com/videoplay?docid=226747179721332852#

  Ikke dårligt at finde den i et hug, vel? 🙂 (først link)

  Peter Buch

  Posted: 7 februar 2010 - 08:18 - Svar

  Så delvis videoen, en del er jo slet ikke specifikt relevant for bygning 7s fald, men hvad personerne ellers ønsker at ytre sig om i verden, deres verdensopfattelse, politisk propaganda, lidt i stil med denne min tolkede kommentar.

  PeterK

  Posted: 7 februar 2010 - 11:16 - Svar

  Jeg læste lidt om det da Niels Harrit kørte på sagen for et år eller to siden. Da jeg hørte han, en dansk universitetsprofessor(?), fortælle at bygningen faldt med tyngdekraftens 7 m/s, holdt jeg op. Tyngdekraft giver 9,1 m/s. Har man ikke fat i helt basale fakta og grundbegreber som man lærer i 7′ klasse, så er resten af samme kaliber. Det samme som jeg siger til mine kolleger i et fag forpestet af dårligt engelsk, “kan du ikke forklare det med helt almindelige danske ord, så har du ikke forstået det selv.”

  I øvrigt ville jeg flygte fra enhver liste der indeholder Hugo Chavez. Se navnene, et total sammensurrium. Det er muligt de ønsker en ny undersøgelse, men har de samme motiv til det?

   Bjovulf

   Posted: 7 februar 2010 - 12:15 - Svar

   9.81 m/s^2 for at være mere præcis 😉

    Peter Buch

    Posted: 8 februar 2010 - 01:55 -

    Den vedtagne standardværdi for normal-tyngdeaccelerationen på jordens overflade er gn = 9,80665 m/s² , dette skulle vist være det aktuelle uden afrunding. Gult grin.

    Bjovulf

    Posted: 8 februar 2010 - 03:40 -

    Ja, jeg brugte bare den afrundede værdi 🙂

    I øvrigt kan g godt variere noget hen over jordkloden pga. dens let fladtrykte
    ellipsoide-facon, samt efter hvor store mængder af massiv klippe eller lignende,
    der ligger tæt på overfladen lokalt. Jeg mener, at den fx. er oppe på 9.82 nogle steder.

    Man kan faktisk anvende disse småvariationer i g til at finde områder, der potentielt
    kan have interesse for olieeftersøgning.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Earth's_gravity

   Bjovulf

   Posted: 7 februar 2010 - 12:25 - Svar

   Nemlig – navnet “Hugo Chavez” burde da få alle alarmklokker til at ringe, bare ikke ude på den
   “progressive” venstrefløj.

   Ja, det starter med at de undrer sig over noget, og inden man ser sig om, så har de opfundet
   et helt kompleks af konspirationsteorier og forklaringer, uden noget som helst andet belæg at
   de ikke bryder sig om USA – og George Bush & co.i særdeleshed – samt krigen mod terror
   og DKs deltagelse, og bliver derved bekræftet i deres egne holdninger ude fra det venstreorinterede
   overdrevs fjerneste afkroge.

Bjovulf

Posted: 7 februar 2010 - 02:33 - Svar

Bedst som man tror, at nu kan venstrefløjen da umuligt finde flere måder
at lefle for formørket islam og mellemøstlig middelaldekultur, så demonstrerer
de sandelig, hvor kreative de egentlig er.

At det er så lige er imod dansk love at TVINGE folk til at gifte sig med en af andre udvalgt partner,
synes ikke at bekymre åndsfyrsterne ude på den udflippede, islamleflende venstrefløj. Man bliver
aldrig nogensinde træt af at lægge sig på maven for de endeløse krav fra vore ædle “kulturberigere”
i de pseudointellektuelles frelste kredse.

http://politiken.dk/debat/article894882.ece

»Tåbeligt at afskaffe arrangerede ægteskaber«
Teaterchef på Mungo Park forsvarer arrangerede ægteskaber.

AF Mette Albæk
Politikere og debattører har i årevis fordømt arrangerede ægteskaber. Men teaterchef fra Mungo Park, Martin Lyngbo, er helt uenig.

Arrangerede ægteskaber, hvor mor og far tages med på råd [ jaja, tro du bare naivt, at det er sådan det forløber i praksis :-)] ,
kan faktisk være en udmærket måde at finde en livspartner på, lyder det fra teaterchefen.

Teaterchef. Martin Lyngbo forsvarer arrangerede ægteskaber i forbindelse med ny forestilling.
Skal vi tilbage til middelalderen, Martin Lyngbo?

»I processen med den nye forestilling ’Et andet sted’har jeg snakket med en masse forskellige mennesker, og undervejs har jeg fået en forståelse for, at der er mange måder at finde en livspartner på. Og man kan ikke være kategorisk og sige, at det arrangerede ægteskab er det samme som tvangsægteskabet. Det er fuldstændig tåbeligt, at man i den offentlige og politiske debat går målrettet efter at afskaffe arrangerede ægteskaber«. [!!!!]

Er det ikke bare noget, du siger for at lave reklame for jeres nye forestilling?

»Nej. Jeg mener det. Jeg tror, jeg har fået en mere nuanceret og respektfuld holdning. En forståelse for, at der er mange måder at gøre tingene på. Nogle gange er der ting, familierne bare selv skal tage sig af. Og staten og den offentlige debat behøver ikke altid blande sig i alting«.

…..

—————————————————————————————————————————-

Tja, hvad skal man egentlig sige til den omgang mageløse sludder?
Venstrefløjen er endnu engang kommet for sent til virkeligheden, og Martin
har absolut intet begreb om de faktiske forhold.

Bank nogle flere racister

Posted: 7 februar 2010 - 06:22 - Svar

Ja og i racister har jo aldrig brugt vold ;( I er nogle infame psykopater!!!

  Bjovulf

  Posted: 7 februar 2010 - 16:07 - Svar

  “Bank nogle flere racister

  Posted: 7 February 2010 – 06:22 – Reply

  Ja og i racister har jo aldrig brugt vold ;( I er nogle infame psykopater!!!”

  ———————————————————————————————————–

  Øh, jeg tror faktisk ikke, at du finder nogen som helst racister herinde, så du må nok være gået forkert, lille ven.

  Og vi er overhovedet IKKE supportere af White Pride eller lignende ekstreme bevægelser!
  Og det er Kim Møller med garanti heller ikke!

  Vi kunne faktisk ikke drømme om at overfalde nogen, ikke engang sådan en sølle, voldelig og småtbegavet
  venstrefacist som dig. At du har den slags rablende sindssyge fantasier og lyst til at overfalde fredelige, tolerante folk,
  der bare vover at mene noget end dig og dine ekstreme venner, fortæller vist en hel del om dig og medfascisterne.
  Hvor er I dog langt ude i hampen … – ja, faktisk helt uden for pædagogisk rækkevidde!

  Men du skal da alligevel have mange tak for at vise os den ekstreme, fascistiske venstrefløjs sande ansigt –
  hvis nu nogen efterhånden stadig skulle være i tvivl om jeres voldelige hensigter 🙂

   Snowball

   Posted: 7 februar 2010 - 17:41 - Svar

   Få et indblik i (anti)fascisternes selvforståelse:

   http://www.modspil.dk/wordpress/?p=904#comment-6321

   Jeg havnede der via Politikens hjemmeside…

   Snowball

   Posted: 8 februar 2010 - 07:37 - Svar

   Jeg er blevet “sat på moderation” da jeg kom for skade at stille spørgsmålstegn ved, at det er “yderst rimeligt” at Kim Møller er blevet slået ned. Dette er åbenbart et uddebatteret emne. De bryder sig virkelig ikke om at få deres illusioner udfordret. Brugen af trylleordet “diskurs” tillader dem at begå grove voldshandlinger og samtidig beholde deres umådelige selvretfærdighed intakt. For vold er jo noget, de principielt er modstandere af, undtagen når det går ud over nogen, der har en voldelig DISKURS. På den måde kan man betragte sig selv som modstander af fascisme, samtidig med at man støtter at maskerede bøller i flok overfalder pressen.

   Jeg har nu svaret med følgende indlæg:

   “Jeg stiller et yderst relevant spørgsmål, og så længe der ikke er blevet svaret på det, kan emnet vel ikke være uddebatteret:

   HVORDAN KAN EN VOLDELIG OG ULOVLIG HANDLING VÆRE “YDERST RIMELIG”?

   Uanset hvor mange gange i gentager det magiske ord “diskurs”, og uanset hvor mange af mine indlæg, i sletter, så har i et forklaringsproblem. Måske især overfor jer selv, for for en udenforstående er det ikke svært at gennemskue, at i har lullet jer ind i et selvbedrag for at retfærdiggøre jeres voldshandlinger.”

   Men det er nok tvivlsomt, om denne provokation fra min side vil slippe igennem den strenge antifascistiske censur…

Pk

Posted: 7 februar 2010 - 08:26 - Svar

Citat fra Ralf Pittelkow, JP 7.2
“SF,s socialordfører, Øzlem Cekic, er oppe i det skringre stemmeleje med angreb på formanden
for “populistisk politik” som føres ” på bekostning af de allermest socialt udsatte”.
Ja , hvis man er SF,er og muslim så er damer , som bor et sted og får penge af danskerne nok
“de allermest socialt udsatte”.
da jeg er dansker og ikke SF,er, så er stakkels danskere som bor på gader de allermest socialt udsatte.
Har vidst det længe, SF er muslimernes garanti for ødelæggelse af det danske samfund.
Hvorfor gør SF dette? Glæde ved at ødelægge, sværere er det ikke.

polinos

Posted: 7 februar 2010 - 08:51 - Svar

Nogle gange ved jeg ikke, om jeg skal grine eller græde. En flok “kendisser” forlanger 911 gen-undersøgte, fordi de tror, at det ikke var Osama bin Laden (der ellers har indrømmet), der stod bag, men derimod Elvis… undskyld Bush. En skoleinspektør arrangerer kun-for-kvinder-forældremøder, hvor man prøver at “inkludere” muslimske kvinder med den udtrykkelige begrundelse, at deres mænd ikke vil lade dem gå til møder, hvor mænd er til stede. En teaterdirektør forsvarer arrangerede ægteskaber. Man kunne blive ved og ved, og nogle gange er jeg bare af hensyn til mit blodtryk nødt til at lægge det hele fra mig og læse en bog for at få lidt perspektiv i det hele.
I øjeblikket er jeg ved at genlæse Barbara Tuchmans “March of Folly” – “Tåbelighedens parade”, kan man vel nærmest oversætte titlen til.
Den har mange år på bagen, men virker skræmmende frisk – måske fordi menneskelig tåbelighed er en konstant ned gennem historien. Vores nuværende politik i forhold til islam er åbenlyst en “tåbelighed” efter Tuchmans definition: “At man forfølger en politik, der står i modsætning til et samfunds eller en stats egen-interesse. Egen-interesse er det, der fremmer samfundets velfærd eller fordel; tåbelighed er en politik, der er mod-produktiv i forhold til disse mål”.
For at kvalifiere som en “tåbelighed” må tre kriterier opfyldes: Den førte politik må opfattes som mod-produktiv i sin egen tide, ikke kun i bagklogskabens klare lys. Dernæst må en mulig alternativ politisk kurs foreligge. Endelig skal den førte tåbelige politik være en gruppes værk, ikke en enkelt, individuel politikers.
Lyder det ikke, som noget vi kender? Mest skræmmende er Tuchmans gennemgang af selve Tåbelighedernes urmyte: Den trojanske hest. Og vi, der råber op, står til at få samme skæbne som Cassandra: Vi får ret, men ingen lytter. Eller som Laokoon – knust af en slange.
Og imens kan vi måbende betragte Tåbelighedernes parade gennem medier, der er så ringe, at de ikke fortjener at overleve.

Liva

Posted: 7 februar 2010 - 11:17 - Svar

LFPC

“Egentlig er der noget håbløst over vores og andre bloggeres forsøg på at formidle kendskab til områder der ignoreres af medierne, eller i bedste fald underbelyses.”

Måske, men det giver også muligheder. F.eks. mulighed for at sætte fokus på netop det MSM ikke vil/tør at beskæftige sig med og muligheden for at uddybe det MSM ikke vil/tør.

MSM spiller selv (frivilligt?) bolden over hos jer. Berlingske Tidende gør det f.eks. når avisen med fru Knudsen i spidsen indretter sig efter konservativ islam tegneforbud. Det giver bloggere en mulighed for at vise et vestligt – og maskulint – udgangspunkt, som flere aviser ikke vil stå ved mere. Et reelt alternativ til MSM feminiseret og udjævnende og omsorgsfuld journalistik.

Den vestlige, historie- og kulturbevidste mand kan ikke komme til i MSM ret mange steder mere. Prøv at se ulemperne som en fordel. Prøv selv at skabe plads så. Via bloggen. Også selvom indignationen kan tage over engang imellem. Hvis I – og det I tror på – skal høres, så bliver det lige nu via blogs. Men det kan måske ændre sig med tiden. Forhåbentligt. I er reelt et alternativ. Et vægtigt alternativ. Både for mænd og kvinder.

  Liva

  Posted: 7 februar 2010 - 13:43 - Svar

  Blogs som et alternativ til MSM? Jo, og meget mere..

  Uriasposten har et helt godt bud hvordan blogs kan være meget mere end et alternativ – nemlig et korrektiv til MSM. Det er en herlig offensiv måde at forholde sig til MSM og det danske mediebillede på. Cool at han skriver sådan – og særligt oven på det han var ude for i går. Egentlig kan man vel sige at han frejdigt og på sin egen vestlige kultur- og historiebevidste – og insisterende – måde, prøver at tage den gule førertrøje i et udvidet dansk mediebillede. 😉 Det er godt gået af ham. (Og af jer i øvrigt). Men det må engang imellem være lidt svært at finde vej i uopdyrket land. Et medie land og landskab der i så stor grad styres af multikulti ideologi, islam snobberi eller underkastelse og ikke mindst nurseri. Et medielandskab der – trods det at netop selv samme medielandskab fortæller os at vi lever i multikultur – stadigvæk opfatter sig selv som rigtige medier og nyhedsformidlere og debatfora – og alt andet som subkultur. Faktum er dog efterhånden, at aviser ikke mere altid er bedre formidlere af nyheder og politiske debatter end blogs er.

  Europæere – mænd og kvinder – kræver plads til den vestlige kultur og til den historie- og kulturbevidste europæer/dansker i MSM og i det hele taget. Blogs giver vel i den forstand et meget godt billede af resultatet af den vestlige, frie opdragelse; blogskribenter kræver at der er ytringsfrihed for alle – også for religions- og mediekritikere – og at der er plads til det vestlige blik på kultur, religion og samfund.

Liva

Posted: 7 februar 2010 - 11:25 - Svar

M.h.t. at de såkaldte antifascister nu korporligt har langet ud efter Uriaspostens ejer, viser blot at de siger et og mener noget andet. De er hule. Det er et stort point til jer at kunne vise/dokumentere det. At MSM så vælger ikke at fortælle noget om den selvmodsigelse – og hulhed, viser at MSM har en bestemt overordnet historie de vil fortælle, men der kan I så pege på at den overordnede historie er teater.

Mette

Posted: 7 februar 2010 - 11:44 - Svar

JP Århus har i dag på side 2 en artikel med overskriften “Maskeforbud i kulden” og skriver:

“90 pct, har åbenbar ikke behov for et tørklæde for at holde varmen. Det er sjovt nok, at de sidste 10 pct. er fra den samme gruppering”,siger Amrik Chadha med henvisning til, at de maskerede gik forrest i en gruppe midt i optoget”

Maskerede indvandrere????

Der følger to billeder med denne tekst, der skrevet af Martin Johansen, JP. Et stort billede viser en person med et palæstinensisk tørklæde bundet om det nederste af ansigtet og noget sort og en hætte over det øverste, man ser kun lidt af næseroden og øjnene. Person svinger med et stort sort piratflag med dødningehoved. Der ses ogs røde flag på billdet. Det andet billede viser maskerede sortklædte personer,

Johansen

Posted: 7 februar 2010 - 12:25 - Svar

Det er uhyggeligt at se de maskerede, sorte “stormtropper” marchere. Og de skulle forestille at bekæmpe en modbydelig ideologi som nazismen. Javel så. Umiddelbart minder de om dem, der siger, de bekæmper.

Angrebet på blogredaktør Kim Møller er et utåleligt personligt angreb på ham og på ytringsfriheden i særdeleshed. Hvis man ikke er enig med de maskerede sortklædte fascist-lignende demonstranter, så forsøger de at lukke munden på én med vold.

Anonym

Posted: 7 februar 2010 - 13:01 - Svar

Ja, Johansen, de ligner dem, de påstår at bekæmpe. Bannere i rødt, hvidt og sort, og selv klædt i sort som gestapo.

ole burde

Posted: 7 februar 2010 - 17:40 - Svar

@Steen
Jeg forstaar udmaerket din afsky for at have noget med feks. AFA ekstremister at goere .
Men hvad goer man hvis politiet ikke rigtig kommer nogen vejne med opklaringen af overfald paa alle dem som er” lidt tilhoejre for DF” ? Er det ikke lidt for sent at vaere naiv ?
Hvis dem som er aktive i fx AFA ved at deres anonymitet er truet , kan det blive svaerere for dem at rekrutere . Som det er idag er der ikke nogen PRIS at betale for dem .
Maaske ville det vaere godt ,hvis politiet blir konfronteret med muligheden for at blive helt til grin fordi et privat firma lynhurtigt kan overhale dem ?

Universalgeni

Posted: 7 februar 2010 - 19:03 - Svar

Politiken har efterhånden en hel stribe artikler om voldsepisoderne i Århus. PET er åbenbart gået ind i en af sagerne. De har valgt den sag, hvor deres yndlinge – de røde fascister – blev overfaldet. Tril ned i bunden af linket og tjek listen over artikler: http://tinyurl.com/y9ueepc

Hans Erling Jensen

Posted: 8 februar 2010 - 00:05 - Svar

Den her på TV2 er læseværd! Det står jeg inde for: http://blog.tv2.dk/retcute/entry359079.html

Kim Møller slået ned

Historikeren Kim Møller der også har bloggen Uriasposten, slåes ned af Antifacister i Århus.

Hvis man tror antifacister er nogle pæne unge mennesker der demonstrerer mod den ultra højrefløj tager man helt fejl.

http://www.antifa.dk/

Der er tale om de mest hard-core anarkister i landet. Antifascismen har hærget europa i over 80 år.

Vivi Andersen

Posted: 8 februar 2010 - 00:21 - Svar

Hvad fan.. er det der foregår her i landet – ja, for den sags skyld overalt i Europa ?

Hvad er gået galt siden det danske samfund kan frembringe (venstrefløjs)folk som bl.a. disse kendisser, der i deres afsky for de vestlige samfund, primært USA, offentligt vedgår deres infame tanker om vestlige forhold, i dette tilfælde om årsagerne til tårnenes fald, samtidig med de er parate til at holde hånden over en plage som den menneskefjendske ideologi islam og dens rettroende?

Det er da ikke helt almindeligt at udtrykke sig på måder, der får omverdenen til at forbinde en med oikofobi for deres afsky omfatter jo også deres eget land!

Men dette virker ikke til at genere diverse kendisser, politikere og meningsdannere – tværtimod lader det til at blive opfattet nærmest som en hædersbetegnelse.

At nogen gider se deres film, teater og hvad ved jeg det er de laver, forstår jeg ikke.

Forleden fortalte min sidste levende slægtning fra forældreårgangen, min kære Moster som nu er 92 år gammel, åndsfrisk og fysisk adræt på et niveau som endog mange langt, langt yngre mennesker ikke nogensinde bliver, at hun ikke ville have så meget imod mere at takke af for denne omgang jordisk liv.

Årsagen er, at hun mener samfundet er blevet uforståelig for hende.

Hun kan ikke med sin bedste vilje begribe, hvorfor Danmark bid for bid skal omdannes til en nordisk udgave af et Mellemøstligt helvede.

Og hun forstår heller ikke hvorfor – og hvordan det har kunnet lade sig gøre – politikerne fra 1970`erne og frem har fraholdt danerne indsigt i og viden om det Bat Ye`or kalder Eurabia, Euromed-projektet.

Nogle af dem har VIDST ganske god besked – præcist som nogle af dem i dag ved ganske glimrende besked om HVORFOR hånden holdes over aggressive unge, der f.eks. kalder sig AFA og andet interessant.

Hvad er hensigten ?

At disse aggressive og voldelige unge inddirekte skal virke som fødselshjælpere for den endelige frembringelse af Eurabia ?

Hvordan er det nu det forholder sig når magthaverne skal have virkeliggjort et og andet som de VED befolkningerne ikke vil gå med til under normale forhold – hvilke fremgangsmåder og metoder er det så der tages i anvendelse ?

  Snowball

  Posted: 8 februar 2010 - 08:05 - Svar

  Nu ved jeg ikke, hvordan man kan poste et billede, men dette link viser i mine øjne meget godt, hvad det er , der overordnet foregår i Danmark og måske Europa:

  http://www.annexed.net/freedom/AnimalFarmCommandments.jpg

  Vores frihedsrettigheder, som alle magthavere selvfølgelig bakker op om, især i teorien, bliver stille og roligt undergravet af fortolkninger og undtagelser i særtilfælde og ord, der pludselig ikke helt betyder det, man troede etc.

  Ytringsfrihed betyder selvfølgelig ikke, at man bare kan ytre sig frit uden at stå til ansvar overfor andet end dansk lov.

  Kønnenes ligestilling betyder selvfølgelig ikke, at alle mødre bare uden videre kan gå til forældremøde på deres børns skole uden tilladelse fra deres mand.

  Religionsfrihed betyder selvfølgelig ikke, at man kan blive fri for at få andres religiøse ritualer tvunget ned over hovedet ved at ens børn f.eks. skal spise halalmad.

  Vi bør alle sammen føle os en smule dumme, hvis vi troede at frihed, lighed og søstersolidaritet skulle tages så bogstaveligt.

  Snowball

  Posted: 8 februar 2010 - 08:14 - Svar

  Det er rascisme at stille folk til ansvar for deres handlinger på lige fod med hinanden uden at tage forbehold for deres kulturelle baggrund.

  Det er antifascisme at true andre til tavshed med vold.

  Det er sober journalistik at udelade de fakta, der vil give læseren det forkerte indtryk.

  Agression er udtryk for afmagt, så vi skal vise ekstra hensyn til dem, der truer med og anvender vold.

  Det er had at protestere mod at blive udnyttet.

  Osv. osv.

  Taurus

  Posted: 11 februar 2010 - 18:03 - Svar

  “VESTEN SKAL IKKE BEKJEMPES MED STRIDSVOGNER, MEN MED BARNEVOGNER!” skal en eller annen imam ha sagt.
  Hvis muslimske menn fritt kan gifte seg med vestlige kvinner, men ikke motsatt – hvor ligger da “integreringstanken”???
  Eventuelt avkom blir uansett muslim, og man skal ikke ha store matematiske kunskaper for å regne ut hvilken vei det går.

Casper | Borgerlig bums

Posted: 8 februar 2010 - 00:22 - Svar

Her er nogle godt skjulte antydninger i en nyhed fra skattevæsenet (jeg nægter at kalde dem SKAT):

http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1873576&vId=0&newwindow=true

For godt et år siden startede de første lufthavnsfogeder med at konfiskere penge fra rejsende på vej ud af Danmark fra Københavns Lufthavn. Fogederne har siden indkrævet 3,8 millioner i kontanter sammen med de almindelige pantefogeder.

… 3,8 millioner kroner har fogederne indkrævet siden samarbejdet kom i gang. De enkelte udlæg svinger fra 10.000 kr. og helt op til godt 350.000 kr., som en mand havde forsøgt at gemme i sin håndbagage. Andre har godt fyldte pengebælter omkring livet eller penge gemt i skoene.

Når fogederne foretager udlæg, registreres det, hvor mange penge skyldneren har haft på sig, og hvor den pågældende var på vej hen.

– Vi har på fornemmelsen, at mange af dem, som bliver taget, skal besøge familien i deres tidligere hjemland, og at pengene skal bruges til forsørgelse af familien. I andre tilfælde kan det være, at der skal investeres i udlandet. …

  tavsen

  Posted: 8 februar 2010 - 16:49 - Svar

  “Den strammere kurs kan blive rigtig indtægtsgivende for statskassen. En opgørelse SKAT har lavet for DR Nyheder viser, at der i 2009 blev optaget 129 sager med et samlet indhold på 47 millioner kroner – 129 sager hvor den rejsende ville ud af landet med kontanter svarende til mere end 10.000 euro på sig.”
  http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Hovedstadsomraadet/2010/02/01/13 2355.htm

  Og sådan har det foregået i mange år.

  Bare se på hvordan vekselbureauer poppede op i takt med, at bankerne fik strengere lovkrav om overførsler. Det er indvandrere, der står bag disken, og indvandrere der bruger vekselkontorerne.

  For 25 år siden afslørede Søren Krarup, at en bankmand havde fortalt om de svimlende summer, der blev sendt ud af landet. Sørme om ikke bankmanden blev sigtet for at bryde bankhemmeligheden 😀

  Legalt sender de over 10 milliarder ud af landet hvert år. Så vi kan roligt droppe ulandshjælpen

   Universalgeni

   Posted: 8 februar 2010 - 19:51 - Svar

   Skatteminister Kristian Jensen er et bløddyr. Han burde forlængst have sat Told & Skat i sving med knaldhårde metoder i stedet for at køre en papir-kampagne om fairness.

Emeritus

Posted: 8 februar 2010 - 20:41 - Svar

‘…Tilsvarende har vi i Danmark et politisk tæskehold der udnævner, dømmer og afstraffer politiske modstandere. De klæder sig i sort, maskerer sig, pryder sig med dødningehoveder, og fremstiller truende plakater. De har tætte forbindelser til et politisk parti på tinge. Alligevel kalder medierne dem næsten uden undtagelse Antifascistisk Aktion uden anførselstegn…’
Det er oprørende.
Øksemand, selvmordsbomber, SA, SS, NKVD, AFA, Hipo, Gestapo, hellige krigere, banderne på Nørrebro, alle slæber de rundt på det samme modbydelige fællestræk, uanset at man kalder dem noget forskelligt. De er indædt fælles om at søge radikale løsninger på alt, hvad de ikke bryder sig om, alt, hvad de synes er forkert. Det er de samme mænd i skiftende forklædninger. Troen og adfærden adskiller dem marginalt – de fælles mål forener dem maksimalt i det man med en let omskrivning kan kalde – ‘Hensigterne helliger midlerne’.

Det er usselt, at venstrefløjen så længe efter II. Verdenskrig stadig rummer drømmere, der er blevet hængende i den vold, som deres forfædre rendte rundt og gjorde Europa usikker med sammen med SA og SS. Det er usselt, at AFA efter så mange årtier overhovedet kan hente sympati fra politisk hold herhjemme, og det er tankevækkende, at de fra det yderste venstre er langt farligere end den nazisten, Jonni fra Køge.

Behandlingen af Kim Møller understreger, hvorfor alle, der giver deres ærlige mening til kende ufiltreret, i cyberspace bør overveje, hvor hensigtsmæssigt det er af dem at fægte med ‘åben pande’. Det er modigt, men dumt. De personer, som vil åbenheden til livs, følger en helt anderledes radikal dagsorden. Desværre er Kim Møller for længst en kendt person, og ikke alle kan få bevilget bodyguards døgnet rundt. Man bør tænke på et alternativ. I denne omgang blev Kim Møller kun pyntet. Hvad med næste gang? – Hvem bliver den næste? Blot fordi man slår visiret ned, betyder det ikke, at man begynder at blive utroværdig. Nogen går efter KM – andre går efter familien. Lær af vort frømandskorps, de slår ikke visiret op, sådan som jægerkorpset har gjort. Halter sammenligningen?
Lige nu måske.

Med venlig hilsen

Leave a Comment