10
feb
Seneste opdatering: 11/2-10 kl. 1327
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Også i Tyskland udgør indvandrerkvinder 50 % af kvindecentrenes voldsofre. RTL, tysk, engelsk tekstet. (Vlad Tepes)

»Svenskere rejser over grænsen for at lave røverier«

Snart en klassisk historie. To store sager med svenskere:

Idet stora målet om Danmarks näst största rån, värderånet i Bröndby augusti 2008 sitter drygt 15 med svenskt medborgarskap häktade. Rätte-gången startar under våren. Många i gänget tillhör den så kallade M-falangen i Malmö och princip alla är från Balkan. 25-åring knuten till M-falangen i Malmö:

Naief Adawi, född 1984-02-01,  Mål nr B 8349-09, Bröder: Rami Zahran, född 1989-09-24, Mål nr B 8554-09, Khalid Zahran, född 1984-05-07, Mål nr B 8565-09

M-banden i Malmø er albanere der i har været involveret i mord, mordforsøg, mishandling, narkotika, brud på våbenloven, afpresning, bedragerier,  tyverier og indbrud.

Årelange fængselsstraffe til de tre svenske mænd, der begik røveri mod en pengetransport i Holte. En fjerde mistænkt skal udleveres fra Zagreb.I flere andre sager om opsigtvækkende røverier, er det også svenskere, der er mistænkt. Sagen bekræfter, at svenskere rejser over landegrænsen for at lave røverier, som vi ikke ser hver dag her i landet, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen.Røvere udvist efter millionkup,Fängelse för kroater med svenskt medborgarskap som rånade i Danmark. Foto  af Holte-røverne.

Malmö stad får en central avdelning för trygghetsfrågor mot gängkriminalitet mod de ovennævnte  Balkan terrorister, der har hærget i årevis trods masser af “nul-tolerance”. Myndighederne siger “fy” uafbrudt, men det er afmagtens sprog, de taler. Byen har intet modtræk imod dem når Sverige  har spillet sig det eneste kort der virker – udvisning – af hænde. Når politifolk ytrer sig anonymt på, siger de at kriminaliteten forlængst er ude af kontrol. Det er en offentlig hemmelighed, at byen synker som en sten, socialt som økonomisk. Det  kan man  naturligvis ikke skrive i en pæn avis.

Holland: Newspaper Withdraws Interview following Threat

Via Jihad Watch:

Regional newspaper De Gelderlander has decided not to publish an interview with a Moroccan woman after the newspaper was threatened by her son. Nonetheless, the editors deny they gave in to intimidation. Two Moroccan criminals ran over a 50 year old man with their scooter last month while fleeing from the police after robbing a hotel. The perpetrators then went to the hospital where doctors were trying to save the man’s life. He died because they made their work impossible. […]

The brother of one of the suspects visited the editorial staff of De Gelderlander last Friday and demanded that the newspaper drop publication. The youth also threatened an editor, according to the newspaper. […] Newspaper Withdraws Interview following Threat

Det belgiske Beirut

Engelsk oversættelse på Gates of Vienna fra flamsksprogede DePers.

Officers are being shot at, robberies are a daily occurrence. Arnold Karskens went to have a look at “the new Beirut”. Which is in Brussels.

The white police van stops for a moment in the Liverpoolstraat in Brussels, notorious for its illegal car dealers. In gaping dark rooms cars quick as lightning have their number plates changed or within a few hours are completely dismantled. But the police van is not lurking for the illegal Africans who rushed into the shadows. Too dangerous. “We don’t have bulletproof vests,” the driver says. “I say can’t say anything further, even though I know enough for you to easily fill four pages.” His partner nods: “I am risking my life every day. The money for the police is spent on bureaus, not to work in the field.”

“This is the new Beirut,” says Frederic Erens, member of Vlaams Belang. He points to the garages. “No tax inspector will go in here. The last one was twenty years ago and has never been seen again since.” […] The New Beirut

Mærk min smerte

Nu skrev jeg helt fortjent mindre venligt om det åndløse foretagende P 1 er blevet til nedenfor, men provokeret af læsningen af Dr. Dalrymple idag må jeg spørge mig selv, om ikke P 1 bare er et spejlbillede af det, vi er blevet til og lever højt på at være et destillat af tiden. En avis prakker hans hjem et TV på for første gang i 30 år. Han skal anmelde hvad han oplever igennem en uge i det  og oplever at apparatet bare er et spejl tilsuttet noget strøm. Således deprimeret, og fordi vi samler på små glæder, opløftes vi af at Christopher Hitchens bror helt uafhængigt af Snaphanen er kommet frem til at kalde Tony Blair for “Prinsesse Tony”. Men han var en prinsesse med en “vision”: Labour is guilty of a sickening act of national betrayal.” Vi må se, hvem vi eller kan melde ind i klubben. Den yderst flegmatiske Reinfeldt, der én gang i en partilederdebat viste  temperament i et mikrosekund, da han truede venstrefløjen med at bryde musketéreden og indlemme indvandringen i den almindelige politiske diskurs ? Han er vel sindbilledet på tidens feminiserede mandeideal over there og til dels her.

It would be comforting to imagine that politicians like Blair, Clinton and, I fear, Obama have been visited upon us like aliens arriving from outer space (George W Bush was dreadful in a rather different, and perhaps slightly more traditional, way). But they have not: they were, after all, elected – Blair and Clinton re-elected – by millions and millions of votes. Such politicians are the natural product or culmination of a certain cultural development over the past sixty years; they not only rule us, they represent us and what we ourselves have become.

The cultural development in question is the systematic over-estimation of the importance not so much of emotion, as of the expression of emotion – one’s own emotion, that is. The manner with which something is said has come to be more important than what is said. Saying nothing, but with sufficient emotional vehemence or appearance of sincerity, has become the mark of the serious man. Our politicians are, in effect, psychobabblers because we are psychobabblers; not the medium, but the emotion, is the message. [..]

In the circumstances it is hardly surprising that so many of us have become like the princess in the story by Hans Christian Andersen, who could not sleep on twenty mattresses and twenty feather beds when a single pea was placed under them. We are so busy examining and cherishing our own feelings that reality itself ceases to interest us very deeply. This is the world in which Messrs Clinton and Blair – the latter of whom Peter Hitchens, the brother of Christopher, has so accurately dubbed Princess Tony – flourish. If these characters, who have long combined unctuous self-righteousness with complete ruthlessness, have been able to make fortunes from claiming to feel the pain of others, it is only because they so brilliantly distil the psychology of the age. Theodore Dalrymple Please Feel My Pain.

Blogger-overfaldet:

Jyllands Posten trodser mediemumleriet

Den seriøse del af opinionen støttede Kim Møller hundrede procent, men i reportagen blev der nølet slemt. Værst var Politikens lavsindede insinuationer.

Kendt blogger overfaldet i Århus. Han er efterfølgende bekymret over mediernes tavshed og den officielle strategi fra ordensmagtens side.Bloggeren og historikeren Kim Møller blev i weekenden slået ned, da han tog billeder af en demonstration i Århus.Billederne var tænkt som illustration til en artikel på Møllers blog, Uriasposten.Også en ledsager til Kim Møller blev overfaldet. Begge måtte behandles på skadestuen. De to ofre blev slået med flasker og derpå sparket. Kim Møller selv anslår, at 8 til 10 maskerede angreb.

Uriasposten er kritisk over for multikulturalismen og det autonome miljø. Kim Møller betegner sig selv som nationalkonservativ .

Skuffelse over politiet

Han er i dag stadig rystet oven på det dramatiske optrin og vil fremover ikke færdes i sin hjemby Århus efter mørkets frembrud. Han bebrejder politiet dets officielle håndtering af sagen, som han mener lægger et tågeslør over begivenhedsforlø bet.

»Det er ikke rart, når det århusianske politis talsmand Brian Olsen erklærer, at man ikke ved, om overfaldsmændene havde tilknytning til demonstrationen,« siger KimMøller .

»Erklærede militante antifascister afholder deres største demonstration i årevis, mine overfaldsmænd var sortklædte og maskerede, de kender mig – og alligevel vil talsmanden hævde, at politiet ikke ved, om de var demonstranter.

Jeg kunne godt mærke på betjenten, der afhørte mig, og på hele stemningen i lokalet, at man praktisk efterforskede ud fra en vished om, at det var autonome, man skulle lede efter. Men udadtil vælger talsmanden en anden historie.«.

Du er også skuffet over medierne. Hvorfor?

»De føler sig berettigede til enten slet ikke at tage notits af overfaldet eller afdramatisere det. De kan finde støtte i politiets uklare melding. Politiken, der er en af de få aviser, der skrev om volden, fik det tilmed i anden omgang vredet til, at jeg måske slet ikke var blevet overfaldet.«.

Kritik af lokal avis

Kim Møller er ligeså kritisk over for en lokal avis: »Århus Stiftstidende beskriver demonstrationen som “fredelig” på trods af, at den har redaktion lige over gerningsstedet og kunne betragte begivenhederne fra deres egne vinduer. Et foto af, hvordan jeg blødende bliver ført ind i en ambulance, har avisens egen fotograf taget deroppefra.Men avisen lader det ikke påvirke sin vinkel på demonstrationen. Den er fastlagt på forhånd.«. [..]

Jeg vil heller ikke tage billeder fra en bil, for det er en lusket måde. Og jeg præsenterede mig, da én spurgte, om jeg var Kim Møller . Jeg vil blot dokumentere venstreekstremister s aktiviteter med de midler, jeg har til rådighed, herunder fotos fra demonstrationer. Jeg har ikke sympati for vold uanset hvilken side, der udøver den.Og jeg har naturligvis ingen forbindelse til White Pride overhovedet. Men det påstår anti-fascisterne, at jeg har. Det er klart, at jeg generer en masse mennesker med min blog. Jeg er polemisk og går lige til stregen. Men aldrig over. Jeg er meget omhyggelig med dokumentation for alt og prøver at være så kildekritisk og stringent som mulig.«.

JP: Blogger på en uriaspost (ikke online)

TV-Avisen igår kl 21 kaldte  Kim Møller “højrefløjsaktivist”. Den var ny.

Demonstrationer uden vold

I Århus lavede det venstreorienterede Antiracistisk Netværk i dag en såkaldt manifestation i byens Latinerkvarter. Manifestationen var en reaktion på en anti-nazistisk demonstration i lørdags, der endte med tre overfald. 10. feb. / 21:10:05 /0:37

Kim Møller samler selv reationer fra længere nede i nettes rendesten her. Man kan læse dette som en aktuel kommentar: Britta Mogensen, antorpolog for HRS Heks, svin, svinehund, fascist, rotte, ekskrement, luder, horemutter.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten Dreyer

Posted: 11 februar 2010 - 06:20 - Svar

Nu er de dømt og efter endt afsoning er de udvist for bestandigt.

Men hvad gør vi, hvis de atter kommer til Danmark ?

I dag er reaktionen oftest, at en udvist person varetægtsfængles og indenfor et par dage atter udvises. Det er så det.

Men udenlandske kriminelle afsoner kun sjældent den fulde straf – ofte kun 50 % inden udvisningen. Det kan der være en god ræson i, hvis vi slipper for at se dem mere.

Hvis en udvist atter indrejser burde han som et mindstemål afsone resten af sin dom – og så en tillægsdom for at overtræde udvisningen – gerne af samme længde som den første dom.

Derved vil Danmark bedre kunne vise, at vi ikke ønsker hans tilstedeværelse.

Peter Buch

Posted: 11 februar 2010 - 07:09 - Svar

  Egil

  Posted: 11 februar 2010 - 09:41 - Svar

  Hej Peter,

  I Berlinske ser man en collage af Pia Kjærsgaard med hugtænder og et grisehoved stikkende ud af munden:

  http://images.berlingske.dk/node-images/217/2/620×355-c/2217953-kronik .jpg

  For at få lidt balance i “debatten” (dette er øjensynlig tantens debatniveau) må vi forlange at de viser en tilsvarende, ligså formærmende kollage af en immam, f.eks. Abdul Wahid Pedersen siddende overskrævs på et svin med navnet Muhammed. Hr. Pedersen ville være et logisk valg, da man jo nødig skulle kunne beskyldes for racisme.

   Liva

   Posted: 11 februar 2010 - 11:12 - Svar

   Det ser du ikke – og det viser netop et ikke-vestligt blik på ytringsfriheden – i øvrigt i flere aviser. Der er dobbeltstandard i MSM.

   Hvad er der egentlig galt i at blive fremstillet med en et stykke grisekød i munden? Intet, for mig at se. DF har virkelig skabt sig en god platform – et vestligt blik – et vestligt udgangspunkt og standpunkt. Det koster idag. Så bliver man fremstillet som vist på den kollage som du linker til. Jeg synes at kollagen er fin og den er udført i genren grotesk.

Peter Buch

Posted: 11 februar 2010 - 07:12 - Svar

Hospital indfører afspærrede overvågede områder:
http://jp.dk/indland/article1976590.ece

Peter Buch

Posted: 11 februar 2010 - 07:40 - Svar

På Berlingske har min lille kommentar overskriften: Teser i burka.
Dette da jeg ikke ser annocerede teser.

Limewoody

Posted: 11 februar 2010 - 08:43 - Svar

Er der nogen der kan forklare hvordan en kultur fremavler denne form for handlingsmønster:

Two Moroccan criminals ran over a 50 year old man with their scooter last month while fleeing from the police after robbing a hotel. The perpetrators then went to the hospital where doctors were trying to save the man’s life. He died because they made their work impossible.

  Egil

  Posted: 11 februar 2010 - 09:25 - Svar

  Koranen!

  3:32 og 30:45
  3:85 og 18:29
  3:28, 4:89, 4:144 og 5:51
  4:101 og hele sura 9 (Islams krigserklæring mod resten af menneskeheden)
  4:89 og 9:5.

  Hadet er så indgroet i den helvedes koran at det er blevet en del af personligheden for enhver som bekender sig til Muhammedanismen og tager den alvorligt. Det er slet ikke “kulturen” som er skyld i hadet, det er den religiøse og politiske doktrin, Islam.

Anonym

Posted: 11 februar 2010 - 09:13 - Svar

sitter drygt 15 med svenskt medborgarskap häktade.

Når der skrives sådan, er alle klar over at det ikke handlem om Medelsvensson. Det er ad helv…. til, at man skal underkaste avisartkler en kritisk analyse for at finde ud af hvad der egentlig er sket. Den nuværende journaliststand er skammeligt ringe. Hvis man vil drive politik, så gå dog ind i politik, i stedet for at misbruge sin arbejdsplads til det.

Hvis man vil vide hvad der sker, så er det ikke medier befolket af professionelle man skal gå til, så er det amatørmedier som dette og andre, der nu er en helt nødvendig del af mediebilledet. Det er HER, man tør hvor andre tier.

PeterK

Posted: 11 februar 2010 - 09:14 - Svar

sitter drygt 15 med svenskt medborgarskap häktade.

Når der skrives sådan, er alle klar over at det ikke handlem om Medelsvensson. Det er ad helv…. til, at man skal underkaste avisartkler en kritisk analyse for at finde ud af hvad der egentlig er sket. Den nuværende journaliststand er skammeligt ringe. Hvis man vil drive politik, så gå dog ind i politik, i stedet for at misbruge sin arbejdsplads til det.

Hvis man vil vide hvad der sker, så er det ikke medier befolket af professionelle man skal gå til, så er det amatørmedier som dette og andre, der nu er en helt nødvendig del af mediebilledet. Det er HER, man tør hvor andre tier.

Liva

Posted: 11 februar 2010 - 10:55 - Svar

OT

Så er der startet en ny bevægelse til forsvar for ytringsfrihed. Uanset om man er enig eller ej med forsamlingen – så har Trykkefrihedsselskabet været med til at skabe det ryk i debatten der sker nu (synes jeg). Tak for det. Tak til Hedegaard, specielt.

h t t p://www.berlingske.dk/kronikker/til-forsvar-ytringsfriheden

Bjovulf

Posted: 11 februar 2010 - 12:27 - Svar

“Oraklet” Anne-Grethe Bjarup Riis forsøger igen at belære os om, hvad vi skal/må tænke og sige 😀

Det var hende, der efter valget i 2005 for åben skærm tillod sig at skælde danskerne hæder og ære fra –
sådan ca. “Hvad bilder vi os dog ind, at stemme på den måde ?!?!?? – jeg er bare så flov! – bla, bla ” –
for at have stemt “forkert”, fordi nu havde hun lige gået og håbet på en tilbagevenden til de gode gamle,
kravløse Morten Kjærum-dages lallenaivisme og totale laden-stå-til på indvandringsområdet.

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1296634.ece

DANSK FOLKEPARTI er blevet det nye satireshow herhjemme. Vi er i hvert tilfælde mange, som får os et godt grin over galningenes groteske livssyn.

Først var der Jesper Langballe, der udtalte sig så tåbeligt og knusende intolerant på tv, at man måtte hulke af grin og tænke: ‘Hvor er det synd for tossen’.

Han er imod bøsser og lesbiskes ret til at adoptere og argumenterede for sit synspunkt ved at hævde, at ægteskabet mellem mand og kvinde var en naturlig ting og en tradition, der gik helt tilbage til 1500-tallet, og at det skulle man holde fast i.

‘For hvad kan det næste ikke risikere at blive?’, spørger manden så og svarer selv på det tåbelige spørgsmål: ‘Skal der så også til at indgå tre mennesker i et ægteskab i fremtiden?’.

Gudhjælpemig topper Langballe fadæsen nogle dage efter, hvor han godt og grundigt får svinet alle muslimske mænd til ved at beskylde dem for at være sexgalninge, der voldtager deres døtre i flæng.

SÅ VAR det Pia Kjærsgaards tur til at fremture med fordømmende og negative udtalelser om mødre-møderne på Holbergskolen. Hun ignorerer fuldstændig, at disse møder er en del af et statsstøttet projekt, der netop skal integrere indvandrerkvinderne.

Og som kronen på værket kom denne kongesatire, hvor jeg simpelt hen var lige ved at blive kvalt i et grineflip. Jeg har aldrig hørt så latterligt et lovforslag som dét, Dansk Folkeparti nu er klar med. De vil simpelt hen forbyde alle samtaler i timerne og i frikvartererne i folkeskolerne, hvis det foregår på andre sprog end dansk. Og det er ikke engang en joke! Men gud i himmelen, hvor er det dog pinligt, ubegavet og dybt menneskekrænkende.

Jeg kan lige se en flok små, raske, danske drenge drøne rundt i skolegårdene og holde øje med, at der kun bliver talt dansk. Det nye Hitler-jugend kunne vi jo kalde ordensduksene, der har til opgave at notere synderne for derefter pavestolt at stå oppe på skoleinspektørens kontor og stikke skolekammeraten, der så kan modtage sin straf i form af en ‘sveder’.

[ Der er vist helt lukket for al selvstændig tankevirksomhed i hendes tilfælde – helt uden for pædgogisk rækkevidde ]

  Bjovulf

  Posted: 11 februar 2010 - 12:48 - Svar

  “pædagogisk” sgu da for h. 🙂

  AGBR er en af mine absolutte yndlingsaversioner. Jeg får det simpelt hen både fysisk og psykisk dårligt, når hun toner
  frem på skærmen i al sin endeløse selvgodhed, sine evindelige selvglade, selvpromoveringsstunts, PK-gloriepudsning
  på andres bekostning og sit forlorne smil.

  Når bare hun kan spille god og føre sig frem, så skide være med de alm. danskere, der skal bo ude i den barske
  virkelighed, som naivister og pseudointellektuelle kendisser som hun selv har været med til at fremme, fordi de alt
  for længe var i stand til og fik lov til uimodsagt at tilsvine enhver, der fremkom med det mindste kritiske pip om den
  katastrofale masseindvandring / “kulturberigelsen” af alt for fremmedeartede og alt for krævende og komplet unintegrerbare
  personer med tilbagestående middelalderlige værdier, religiøst vanvid og endeløse krav om særbehandling på snart sagt
  ethvert område – og naturligvis betalt af de måbende danskere.

  Har hun mon studeret beboersammensætningen på landets krisecentre for kvinder for nyligt?
  Eller situationen i vore nabolande? – fx. Sverige, Tyskland, England eller Frankrig?

  Magen til uvidende, selvsmagende gås, der konstant fører sig frem om alvorlige ting, hun ikke har begreb skabt om,
  skal man godt nok lede længe efter. Jeg ville pr. automatik boykotte enhver film, TV-serie eller teaterstykke, der har
  hende på rollelisten eller ethvert produkt hun måtte medvirke i en reklame for.

  Har I andre det ligesådan ang. AGBR ? 🙂

   li

   Posted: 11 februar 2010 - 22:26 - Svar

   JA, jeg læser, høre intet af agbr’s bræk førend jeg har en brækpose inde for rækkevide.
   Konen er totalt blank, hun er et simpelt overflade menneske der ikke gider sætte sig ind i tingene, men som en hjælpeløs lemminge flyder med strømmen af højtråbende floskel politiske korrekte selvhyklere.
   Sidst jeg hørte den dumme gås, var vist i morgen tv, hvor hendes bidrag til et eller andet, kan ikke huske hvad, var at rende højt råbende og skringende rundt i supermarkeder efter sin unge, fordi denne kun måtte tage økologiske vare, og hun sagde, hun bevidst råbte og skreg højt i supermarkede , for at påvirke de andre sagsløse, måbende kunder om at de skulle købe økologiske vare.
   Så er det bare jeg tænker, hvor forfærdeligt det måtte blive at handle ind, hvis samtlige vi forældre skal rende rundt efter vores børn, råbende og skrigende, der skræmte ikke ved vi udfører en samfundsopgave! og prøver at opdrage andre kunder, hvad bliver det næste, at køre indkøbsvognen ind i kunder der ikke forstår budskabet!! ja, jeg spør’ bare…..
   Konen er selvfrelst GAL.

    Bjovulf

    Posted: 11 februar 2010 - 23:49 -

    Ok, mange tak, Li 🙂

    Det er da en stor trøst, at vide, at jeg ikke er den eneste, der er hyperallergisk
    over for den skingre, selvoptagne, selvgode gimpe med allle de “rigtige” PK-
    meninger, som hun åbenbart føler sig kaldet til at forsøge at opdrage os med i
    tide og utide.

  steen

  Posted: 11 februar 2010 - 13:33 - Svar

  Bjovulf: Først opfattede jeg titlen på Urhskovs “Et delt Folk” som om den handlede om “dem og os” – danske og indvandrere. Men sådan er det ikke helt (endnu?). Det delte folk er os selv. Det er det kroniske offentlige skænderi, brudte venskaber osv.

  At kunstnere tror, de har en særligt kvalificeret samfundsindsigt, er bare komisk og indbildsk. Ganske enkelte har selvfølgelig , men næppe en højere andel end blandt skraldemænd og buschauffører.

   Bjovulf

   Posted: 11 februar 2010 - 15:54 - Svar

   Aha, sådan havde jeg nu selv hele tiden opfattet den. Sjovt som man kan fortolke så forskelligt uden at tænke nærmere
   over det. Men måske hentydes der ligefrem til begge fænomener.

   Men ellers har du da helt ret. Det med brudte venskaber over ophedede diskussioner om disse emner kender jeg skam
   også selv til. Man må jo så håbe, at nogle af “vennerne” er blevet klogere siden – et par af dem, har da i den grad fået “kulturberigelsen” tæt på sig siden de uskyldige 90’ere ( i dette tilfælde den del af det førhen så fredelige Brønshøj, der grænser op til det stærkt “kulturberigede” og meget livlige Tingbjerg ).

   “At kunstnere tror, de har en særligt kvalificeret samfundsindsigt, er bare komisk og indbildsk. Ganske enkelte har selvfølgelig , men næppe en højere andel end blandt skraldemænd og buschauffører.”

   Ja, frelste, bedrevidende kunstnere, skuespillere, forfattere og andre pseudointellektuelle kendisser forrestiller sig af hidtil uopklarede årsager, at deres meninger har en særlig vægtig betydning – selv når de faktisk overhovedet ikke aner, hvad de
   taler om og absolut intet gør for at sætte sig ind i de barske realiteter, fordi de pr. definition har moralen og humanismen
   på deres side. Så betyder fakta straks langt mindre – hårrejsende beretninger og dyrekøbte erfaringer fra virkelighedens
   eksperter tæller for ingenting i disse “gæve” folks øjne, så længe de bare selv kan slippe for selv at være forsøgskaniner for
   “elitens” mulikulti-projekter ud over “åh-så-flink-tyrkisk/ -pakistansk/ -arabisk …-grønthandler / -kioskejer / -pizzamand-stadiet”. Spillen humanist på andres bekostning har alle dage været disse typers favoritdisciplin.

Victor

Posted: 11 februar 2010 - 12:37 - Svar

Det her er faktisk en interessant udvikling – som den engelske Human Rights Commission burde have kunnet forudse: Efter at den beordrede BNP til at ændre sine statutter, så det ikke kun er hvide, der kan blive parti-medlemmer, kunne noget tyde på, at hinduer og sikher faktisk gerne vil være medlemmer.

Netop de to etniske grupper har jo et århundredelangt modsætningsforhold til muslimerne. Det er ikke blevet mindre i England.

http://www.guardian.co.uk/politics/2010/feb/11/bnp-nonwhites-members-s ikh-join

Er det ikke det, man kalder for et “blowback”?

Mette

Posted: 11 februar 2010 - 13:14 - Svar

Egil.

Du har misforstået formålet med den fladpandede tegning i Berlingske Tidende. Den handler ikke så meget om Pia Kjærsgaard som om det nye debatselskab Fri Debat, der er opstået som en reaktion på Lars Hedegaard. Han har splittet de kræfter, der arbejder for ytringsfriheden.

I dag har offentligheden fået kendskab til en ny parallel til PEN og Trykkefrihedsselskabet, den kalder sig Fri Debat og foreløbig har 20 medlemmer med Frederik Stjernfelt, Jacob Mchangama, Søren Villemoes, Troels Heeger og Jens Martin Eriksen som kendte frontfigurer. “Vi anser islam for en stor trussel mod ytringsfriheden, men man er nødt til at skelne og ikke se islam som en trussel i sin helhed, men se på hvilket trømninger inden for islam, det kommer fra“, mener Frederik Stjernfelt (JP d.d. Kultur, side 13.

Dermed skulle manglen på jordforbindelse være sikret i Fri Debat, og der er gjort plads til et fjerde “trykkefrihedsselskab” af den type konservativ-liberale, som Henrik Gade Jensen for nylig har skrevet en artikel om, der blev refereret på Uriasposten. Vi får se, om rummet bliver udfyldt, foreløbig har de liberale i erhvervslivet – i by og på land – travlt med at arbejde og ryste på hovedet af the chattering Classes.

Jeg forsvarede i mange indlæg Hedegaards julebommert, men det vil jeg ikke bruge flere kræfter på,, der er efter min mening for meget 68‘er studentermarxisme over hans synspunkter, og han har ingen chance for at vinde gehør i de brede lag, der producerer landets eksistensgrundlag og udmærket er klar over, hvad 68 har påført landet. Jeg har derimod stor sympati for Katrine Winkel Holm og Helle Merete Brix og mange andre, der støtter Trykkefrihedsselskabets interesser og kan kun beklage, at Hedegaard splitter folk.

I går modtog jeg en hilsen fra en forbitret Venstre-mand, der som jeg er dødtræt af regeringens fiksfakserier i Jægersagen, og som gentog de berømte ord om at socialdemokraterne har sejret ad helvede til. “Misundelsesideologien“, som han kaldte den. “Se hvad det er blevet til, de gamle socialdemokrater, der ville kulturen, må rotere i deres grave. William Jansens søster på X-factor.”

http://tiny.cc/QQKJ5

  Egil

  Posted: 11 februar 2010 - 13:30 - Svar

  Hej Mette.

  Det kan være jeg er overfølsom for den slags, men jeg kan altså ikke snuppe at en person karikeres på den måde. De vækker for mange minder om Joseph Göbbels og hans system, som ikke undså sig for at karikere jøder som svin, rotter og abekatter, en metode som den danske presse har taget til sig, og igennem tiderne har anvendt til overflod på Pia Kjærsgaard og DF.

   Mette

   Posted: 11 februar 2010 - 14:16 - Svar

   Egil. Du misforstår stadig. Vitsen går på, at med Fri Debat vil tonen kunne blive forrået.

   Jeg har kun foragt tilovers for platte tegninger af den art.

  Bjovulf

  Posted: 11 februar 2010 - 16:02 - Svar

  Var det bare en joke, eller er det virkelig William Jansens søster, Mette ? 😀

  Det sætter jo unægteligt tankerne i gang i så fald ….

Historyman

Posted: 11 februar 2010 - 13:52 - Svar

FRI TALE >< FRI MENING

Nu kom den så, den konkurrerende ytringsfriheds forening!
Det er den med den gode tone, med den gode smag, dvs. Gentofte versionen.

Uden at skulle lyde total konspiratorisk og/eller paranoid, så tror jeg dette har været undervejs længe. Og det er, som jeg tidligere har beskrevet(se Snaphanen d. 23.12.2009), Berlingske Tidende eller personer nær denne avis, der står bag denne forening. Hermed vil man tilbageerobre ytringsfrihedsdebatten fra det mere folkelige, urbane og DF – orienterede Trykkefrihedsselskab. De "talende klasser" slår til, med FRI DEBAT skal den islam kritiske linje, som Trykkefrihedsselskabet hidtil har stået for, køres ud på et sidespor og "glistrupficeres "(urørlig gøres). Ytringsfriheds debatten og dermed også værdi debatten skal neutraliseres op til det kommende valg. Den skal rives bort fra DF, eller idet mindste handle om noget andet end Islam/Muslimer.

Hele OBO/Hedegaard debatten var bare en forløber, en murbrækker, der i bedste McCartyistiske stil skulle male Hedegaard "sort"(nazistisk). Derefter blev Hedegaard opfordret til at trække sig fra sin post. Dvs. det var den sidste advarsel, ”enten trækker du dig og lader Trykkefrihedsselskabet blive mere general i sin ytringsfriheds kritik”, eller også kommer der en ny forening. Da Hedegaard i stedet trak sig fra DF, fjernede han et argument fra sine angribere, nemlig om sammenblanding imellem Trykkefrihedsselskabet og DF.

Hvad tror i FRI DEBAT vil diskutere? Hvem tror i FRI DEBAT vil kritisere?

Jeg tror et rigtig godt gæt er Trykkefrihedsselskabet og Dansk Folkeparti. De vil blive fremstillet som ekstreme, – som opildner, – som hadtalere. De bliver gjort til problemet. Så vi kommer til at se en masse ”messenger shooting”. Derefter vil den debat der kommer, være fokuseret imod ”generaliseringer og kulturalisme”. Debat om debatten og masser af motiv analyse.
(og ja jeg ved godt, at det er det jeg selv gør nu!)

FRI DEBAT vil derefter komme med en debat, der tager udgangspunkt i ytringsfrihedsproblemer andre steder i verden f.eks. Rusland, Iran, Langbortistand, sikkert en vigtig debat, men ikke med den helt store betydning på forholdene, for homoseksuelle præster i Tingbjerg.

Det at der nævnes som ”…og relaterede menneskerettigheder”, lugter langt væk af Amnesty-international, Kirkeasyl, og hele den verden af rettigheds tænkning, som navnlig Gammeltoft – Hansen har været fortaler for.
Bag den nydelige upræcise formulering gemmer, i min opfattelse, sig Jacob Mchangama, og hans opfattelse af juridisk aktivisme, med fokus på bindende internationale regler. Det er fint at kunne se, at OIC er et problem i FN organisationer, men det ikke at kunne se det grundlæggende, problem med internationale juridisk bindende aftaler, på menneskerettighedsområdet er det.
Søren Krarups pointering at menneskerettighedsdyrkelsen, frem for de borgerlige rettigheder, som en åben ladeport, hvorigennem alverdens intellektuel dårligdomme kan flyde. Og her lader det til at ”de oplyste” på bjerget vil kæmpe for en større effektuering af internationale forpligtelser. At man ikke vil anerkende at menneskerettigheder, dvs. borger kontra stat/kirke kontra marked, er og bliver kulturelt betingede, er en katastrofe. Under alle omstændigheder kan den borgerlige regering kan se frem til kritik fra FRI DEBAT, på en helt del flere områder end bare ytringsfriheden.

Her er vi også inde i kernen i kronikkens analyse, nemlig at der er en højrefløj og en venstrefløj når det gælder ytringsfriheden. Og implicit er problemet højrefløjens brug af ytringsfriheds debatten. Her benyttes burka debatten, dette drejer sig principielt ikke om ytringer, men om beklædning.
Men da uniformering, herunder brug af guddommelig påbudt burka/niqap, kan opfattes som en ytring(stillingtagen) kan denne debat ligeså godt falde ind under en ytringsfrihed debat, selv om libetarianere ikke syntes at det sømmer sig. Grundlæggende viser denne reference at FRI DEBAT ikke kun vil nøjes med at være vagthund på ytringsfriheds området. (og igen skimtes Jacob Mchangama´s hånd)

Grundlæggende ser jeg, Lisbeth Knudsen tiltrædelse som chefredaktør på Berlingske Tidende (16/4 – 2007) og generelt Mecom´s overtagelse af Berlingske Tidende (Juni 2006) som ændringen i angrebet på den danske opinion.
Den socialdemokratiske/socialistiske metode med økonomisk og social kritik virkede ikke på den borgerlige regering støttet af DF. Regeringen var dannet på en ændring i befolkningens opfattelse af samfundsproblemer. Jfv. Søren Krarups tale om systemskifte i 2001.
Derfor måtte man ændre befolkningens holdning, dette gøres bedst igennem medier. Dette blev navnlig aktuelt efter Muhammed konflikten (nov. 2005 – marts 2006). Ved at tage en kendt socialdemokrat som L. Knudsen og gøre hende ikke bare til chefredaktør for Berlingske Tidende, men chef for hele det Berlingske Officin(nov. 2007), lagde David Montgomery(officiel ejer af Mecom) ikke bare en linje for avisens indhold, men også for hvem der skulle ansættes og fyres i hele koncernen. Langsomt er der på Berlingske Tidende blevet renset ud af alt for islamkritiske mennesker (Hedegaard) og den journalistiske linje på f.eks. Weekend Avisen er også begyndt, at blive væsentligt mere kulturrelativistisk, end den tidligere klare borgerlige linje. Der er langsomt, men sikkert, blevet skabt en meget anti-borgetlig avis, en avis der læner sig væsentligt mere imod midten og venstrefløjen, end Jyllandspostens klare borgerlige profil.
Dog opfattes avisen stadigt, mange steder som borgerlig/konservativ.( En ulv i fåreklæder)

Men mit grundlæggende spørgsmål er hvem er den største aktie ejer i Mecom eller hvem den største långiver til koncernen? Arabiske lande eller muslimske rigmænd?

Det er i min opfattelse klart, at denne konkurrerende forening/selskab er en metode at marginalisere islamkritikerne, – ud af det offentlige rum, – ud på obskure hjemmesider.
Bort fra den pæne og smagfulde mening.
Mvh.
Historyman

  LFPC

  Posted: 11 februar 2010 - 14:25 - Svar

  Interessant vinkel. Berlingskes forskellige udmeldinger har godt nok kunnet fremkalde undren og spekulationer over bevæggrunde.

  Men Fri Debat må selvfølgelig måles og vejes på ideernes valplads, den offentlige debat, og det kan ikke være en dårlig ting. Hvem formår at sætte ord, de rigtige ord, på aktuelle emner der optager folk? Jeg har jo i al beskedenhed tjattet lidt ud efter Jacob “jeg er chefjurist” Mchangama, fordi han konsekvent undgår at forholde sig til islamisk dogmatik som legitimering hos jihadister, og til spørgsmålet om hvorvidt rigid henholden til konventioner og rettigheder kan sikre vores eget samfund i længden.

  Bliver det et metroseksuelt latte-selskab med ‘le kulturalisme’ og sniksnak på programmet, hvor TFS går lige til benet? Så kan det blive interessant at se om sidstnævnte kan presse dem til at forholde sig til det de gerne vil være et alternativ til.

   Liva

   Posted: 11 februar 2010 - 17:57 - Svar

   Ja, det bliver interessant at se om den ny forening også kigger på indholdet i koranen. (Det der står om anderledes troende/tænkende og homoseksuelle mennesker og om koran opdragede der ikke makker ret) Eller om det fortsat kun er Trykkefrihedsselskabet og DF der tør og gør det? Vi ved jo at Jansen har haft gang i et større koran analyse projekt. Gad vide om han vil gå videre med det projekt i forenings regi? I Fri Debat regi. Eller om det er noget Jansen nu lægger bag sig.

   Uanset hvad så er der bevægelse på intelligens parnasset – også på centrum-venstre fløjen. Det er godt.

Mette

Posted: 11 februar 2010 - 14:23 - Svar

Jeg er helt uenig med dig, Historyman. Fri Debat ejer ikke folkelig appeal, og Tanten er et skrantende blad.

  Liva

  Posted: 11 februar 2010 - 18:13 - Svar

  Det tror jeg faktisk at foreningen gør. Særligt fordi Jansen er med i klubben.

   Mette

   Posted: 11 februar 2010 - 20:23 - Svar

   Nå. Hvem appellerer han til?

   I dagens anledning kalder William Jansen sig for socialrådgiver, men mig bekender han sig i endnu højere grad end Jacob Haugaard til bevægelsen af bevidst arbejdsksy elementer og har sidt arbejdet for et par år siden som kustode på Kronborg. Det forbinder jeg ikke med det, som de liberale herrer står for, og forhåbentlig er det heller ikke det, som socialdemokraterne v

   Mette

   Posted: 11 februar 2010 - 20:23 - Svar

   Nå. Hvem appellerer han til?

   I dagens anledning kalder William Jansen sig for socialrådgiver, men mig bekender han sig i endnu højere grad end Jacob Haugaard til bevægelsen af bevidst arbejdsksy elementer og har sidt arbejdet for et par år siden som kustode på Kronborg. Det forbinder jeg ikke med det, som de liberale herrer står for, og forhåbentlig er det heller ikke det, som socialdemokraterne v

    Mette

    Posted: 11 februar 2010 - 21:38 -

    mit indlæg sendte sig selv, førend det var færdigt.

  Historyman

  Posted: 12 februar 2010 - 01:07 - Svar

  Kære Mette

  Meningen med det jeg skrev, var at fremlægge en analyse, af en mulig årsags sammenhæng.
  til FRI DEBAT`s opståen. Analysen er muligvis en smule langt ude, men jeg anser Berlingske Tidende som en bevist modspiller/modarbejder imod Dansk Folkeparti(de er bare ikke så åbne omkring dette som Politiken), dette er muligvis fejlagtigt forstået. Men igennem én næsten daglig læsning af “tanten”, syntes jeg at avisen har fået en væsentligt mere midtsøgende redaktionel linje, nogle ville måske kalde den skabs socialdemokratisk. Men hvad ved jeg?

  Om FRI DEBAT har folkelig appel eller ej vil jeg lade tiden vise, men jeg tror at, en alt for sanitært tilgang eller alt for akademisk samfundsanalyse vil skræmme de fleste væk. Ligegyldigt hvordan vi end vender og drejer Danmarks samfundsproblemer, herunder ytringsfriheden stilling i samfundet og iblandt borgerne, så er det tilstedeværelsen af de ca. 350.000 – 400.000 muslimer og deres tro Islam, der sætter en overordnet dagsorden, fordi denne tro fordre underkastelse og lydighed.
  Det der bliver spændene, at se er om FRI DEBAT kan lykkes i skabe en “venstrefløjs” baseret ytringsfriheds debat, der fungere afkoblet fra den islamiske tilstedeværelse, og dens krav og ønsker.

  Personligt tror jeg ikke at det er muligt, og dermed forstener FRI DEBAT i lige dele afstandtagen over for Trykkefrihedsselskabets og DF´s hadtalere, som f.eks. Lars Hedegaard og i afstandtagen over for de tiltagende krav fra den muslimske befolkningsgruppe. Hvis ikke der indgår en analyse om baggrunden for de muslimske krav, dvs. en forståelse af Koranen, én tolkning af Muhammeds liv, og general forståelse af Sunaen (den islamiske retslære), så er det ikke muligt at forsvare ytringsfriheden over for de religiøse krav, der vil blive stillet i dagligdagen. Herunder køns separeret gymnastikundervisning, religiøst velsignet mad(kød), m.m. Det kulturelle aspekt, som religionen Islam har, i skabelsen af det muslimske menneske, er afgørende for forståelsen af de problemer, herunder ytringsfriheden, som Danmark vil står overfor de næste mange år.

  Tak for bemærkningerne LFPC og li

  Mvh.
  Historyman

   Mette

   Posted: 12 februar 2010 - 12:25 - Svar

   Kære Historyman.

   Tak for dit svar. Ang. at forstene, tror jeg allerede, at det er tilfældet med Fri Debat. Det har jeg skrevet lidt om hos Hodja. De har jo ikke så mange mulighedjer udover dem, de allerede har brugt og kan hurtigt snakke folk i søvn med al deres “universalitet”. Den bliver mere og mere luftig for hver gang Mchamgama m.fl. hengiver sig til den, skønt meningen er god nok.

   Jeg er ganske vist liberal af overbevisning, og jeg har også beskæftiget mig en del med naturret og kender filosofierne om den, men i praksis har ingen rettigheder ud over dem, som magten tillader eller giver. Og magten er aldrig ledig, som en marxistisk seminarielektor engang belærte mig om under et pædagogikkursus på universitetet; det er det eneste jeg husker, fordi jeg fandt resten forkert.

   Fri Debat kan selvfølgelig i langsom takt anerkende nogle flere af islams uhyggelige sider, men hvis de ikke vil indse, at det er islam en masse, det er galt med, tror jeg, at de lynhurtigt vil blive alt for uinteressante og væltet omkuld af begivenhederne og folks utålmodighed med akademisk selvfedme.

   For jeg tror, at den europæiske virkelighed vil blive så påtrængende, at islam bliver forhadt i løbet af føje tid. Vi står over for kæmpe store økonomiske problemer af forskellig art og påvirkes også af andre landes store vanskeligheder. Grækenland er jo ikke det eneste land i nød. Krigen i Afghanistan koster i milliardklassen, og de indenlandske muslimer har længe gjort det.

   I Danmark er det nu de få, der føder de mange, og at underkende det, der driver dem – deres livsgnist – til fordel for spekulative ideologier, der allerede er kommet til kort, er for dumt. Det er en parallel til muslimernes tale om fredens religion, når de tænker på det rige, som de tror vil opstå, efter at islam har sejret.

   Den offentlige sektor er umættelig, desuden må vi forudse stærkt stigende energiudgifter, vi er ikke mere selvforsynende med olie. Det kan kun gå galt, og selv om muslimerne udgør en væsentlig del af problemet, tror jeg, at det bliver økonomien fremfor ideologien og kulturkampen, der afgør handlemåden i de kommende år. Vi har ikke råd til den kostbare indvandring og håbløse kamp for det, som man kalder integration. Det er syv-otte år siden, at jeg holdt op med at bruge udtrykket, fordi jeg finder det helt meningløst. Det må være assimilation eller ud, og islam vil ikke kunne tåle assimilation.

   Jeg er netop i gang med at læse Thomas Rathsacks “Jæger. I krig med eliten” og har desuden set “Drageløberen”, begge med beskrivelser af afghanske forhold, desuden har en af mine nære slægtninge arbejdet i Afghanistan som læge og fortalt om forholdene. Lad os komme væk, det er et rædselsfuldt land med en rædselsfuld kultur, det er meget hårdt at være der, og det hele eskalerer jo alligevel mod vest, Yemen, Iran, Sudan. Patetisk, at vores forsvarsminister forleden lod eller var forfærdet over det tyske ønske om en europahær.

   Der bliver mange oprørte sind i de kommende år, for sandheden avler had. Veritas odium parit, som jeg lærte for længe siden, da jeg ikke vidste, hvad had er og ligefrem var stolt af det. Ondskab og had er begreber, som folk nord for Alperne har svært ved at anerkende eksistensen af, men det er vi i færd med.

    Mette

    Posted: 12 februar 2010 - 12:29 -

    Jeg undskylder udseendet af mit netop afsendte indlæg, skønt jeg ikke har noget ansvar for dets tilstand, min kopi ser helt anderledes ud. Men så blev jeg så meget klogere. Håber, at nogen morer sig.

    Bjovulf

    Posted: 12 februar 2010 - 12:57 -

    Det må vist være et midlertidigt problem i din browser, Mette.

    Dit indlæg ser ganske pænt og tilforladeligt ud herfra –
    og selv indholdet er endog fornuftigt 🙂

Bjovulf

Posted: 11 februar 2010 - 16:08 - Svar

Enhedslisten, nu med sharia

http://www.berlingske.dk/ledere/enhedslisten-nu-med-sharia

Asmaa Abdol Hamid byder nu aktivt parallelle retssystemer velkommen, og bomber gerne ligestillingen af kønnene i ægteskabslovgivningen tilbage til år nul.

Torsdag den 11. februar 2010, 12:15

Et ældreråd i Vollsmose bestående af muslimske mænd er kommet i søgelyset, efter det er kommet frem at en pædofili-mistænkt mand er blevet forvist fra Danmark, og dermed har modtaget en straf udenom det almindelige retssystem.

At et ældreråd på den måde tilraner sig en uformel magt og tilsidesætter retsordenen, er en alvorlig glidebane som der straks må sættes ind overfor, og det gør bestemt ikke emnet mindre presserende, at ældrerådene nu har politisk opbakning til deres arbejde.

Folketingskandidat for Enhedslisten Asmaa Abdol Hamid, har taget afstand fra ældrerådets indblanding i pædofili-sagen, men siger samtidig til Politiken: “Rådet fremstår også som mæglere i bandekonflikter, skilsmissesager, slåskampe og så videre. Det er i sig selv godt.” Vi kan dermed konkludere at Enhedslisten nu aktivt byder parallelle retssystemer velkommen, og gerne bomber bl.a. ligestillingen af kønnene i ægteskabslovgivningen tilbage til år nul, og hylder sharia-tilstande i ghetto-områder, når det blot ikke drejer sig om “hårde straffesager” som det formuleres. [!!!]

….

  Bjovulf

  Posted: 11 februar 2010 - 16:13 - Svar

  Og mere her:

  http://www.berlingske.dk/danmark/s-og-df-vil-have-undersoegt-folkedoms tol

  S og DF vil have undersøgt folkedomstol
  Et ældreråd i Vollsmose, der angiveligt fungerer som en slags domstol, forviste i 2008 en pædofilmistænkt mand fra bydelen. S og DF vil have sagen undersøgt.

  Torsdag den 11. februar 2010, 14:12

  Justitsminister Brian Mikkelsen (K) bør undersøge sagen om en selvbestaltet domstol i bydelen Vollsmose. Det mener Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti.

  Sagen drejer sig om det såkaldte ældreråd, der angiveligt fungerer som en slags selvbestaltet juridisk instans i bydelen. I 2008 valgte de tre mænd, som sidder i rådet ifølge Politiken, at landsforvise en mand [!!!], der var mistænkt for at krænke en dreng. Samtidig blev drengens forældre rådet til ikke at gå til politiet.

  Det socialdemokratiske medlem af Folketingets Retsudvalg kalder sagen “grotesk”.

  – Det er altid alvorligt, hvis der er nogen, der har begået noget kriminelt, som ikke bliver retsforfulgt. Men det demokratiske problem er endnu mere alvorligt. Sådan en folkedomstol fortæller også noget om, hvor dårligt det egentlig går med integrationen, siger Julie Skovsby.

  Dansk Folkeparti vil have Brian Mikkelsen til at afklare, om ældrerådet har begået en strafbar handling ved ikke at anmelde pædofilisagen til politiet.

  – Ifølge flere medier findes der i den muslimsk-dominerede Odense bydel, Vollsmose, et selvbestaltet råd af ældre mænd, som agerer som en slags shariadomstol. Det er en praksis som straks må bringes til ophør, siger Peter Skaarup, Dansk Folkepartis retsordfører.

  Julie Skovsby vil også have undersøgt, om der findes andre lignende råd i Danmark.

  ….

   Bjovulf

   Posted: 11 februar 2010 - 16:28 - Svar

   Odense Kommune anmelder råd til politiet

   http://www.berlingske.dk/danmark/odense-kommune-anmelder-raad-til-poli tiet

   Omdiskuteret ældreråd bliver nu meldt til politiet af Odense Kommune.

   Torsdag den 11. februar 2010, 15:44

   Odense Kommune trækker nu politiet ind i sagen om den verserende pædofilisag i Vollsmose.

   Peter Rahbæk Juel (S), rådmand for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget, mener, at et selvbestaltede ældreråd ikke har overholdt deres indberetningspligt. Det er sket, da ikke rådet ikke er gået til de sociale myndigheder med en pædofilisag.

   – Jeg har gjort politiet opmærksom på sagen og bedt dem holde mig orienteret om, hvad der sker, siger Peter Rahbæk Juel til politiken.dk.

   Ældrerådet, der består af tre ældre mænd, valgte at landsforvise den mand, der var mistænkt for pædofili. Dermed valgte rådet at dække over pædofilisagen, vurderer rådmanden.

   Sagen startede i 2008, da der kom mistanke om, at der var en pædofil blandt beboerne i Vollsmose. Dengang var det en optagelse fra en mobiltelefonsamtale, der afslørede manden.

   Den krænkede drengs familie anmeldte først sagen til nærpolitiet i Vollsmose i 2008, men trak sagen tilbage kort tid efter, hvorefter de gik til Ældrerådet.

   …..

    Martin Popullitanus

    Posted: 11 februar 2010 - 16:35 -

    Gad vide hvilke love Ældrerådet dømmer efter. Det er tilsyneladende IKKE demokratisk justits som vi kender dét, for ellers ville de jo benytte de regulære domstole. Spørgsmålet er så, om der er en form for ideologi eller et slags værdisæt, som de udfærdiger deres domme efter? Men hvilken? Det KAN vel ikke være islamisk sharia-lov, vel? I så fald ville Ældrerådet jo være en sharia-domstol, og det er næsten umuligt at forestille sig en sådan en, i integrations-succesen Vollsmose!

  Liva

  Posted: 11 februar 2010 - 18:21 - Svar

  Den form for selvtægt er ekstrem.

Snowball

Posted: 11 februar 2010 - 16:25 - Svar

Hvor er kirkeasyl henne, når der virkelig er brug for dem?!

  Benjamin

  Posted: 11 februar 2010 - 18:43 - Svar

  Burde det i grunden ikke snarere hedde moskéasyl 😉
  Så var der da i det mindste meldt klart ud.

li

Posted: 11 februar 2010 - 23:27 - Svar

@Historyman
Enig med dig, jeg tror ikke på det nye fri debat, jeg håber bare Mette får ret, at den folkelige opbakning får de ikke, men de får magten til hele tiden at komme i medierne og “opdrage” der.
Tiden vil vise hvilket person galleri! der melder sig ind, og vi kan aflæse, hvilken vej vinden blæser.
På nuværende tidspunkt er jeg meget skeptisk overfor dette måske politiske korrekte dæk projekt.

Jeg har længe undret mig over das berufverbot socialist kundsens ansættelse på en borgerlig avis, den er fuldstændig forkert, hvordan kan sådan en bommert ske?
Enhver med bare to hjerneceller, ville aldrig ansætte en så håbløs socialist som den altædende selvfedme socialskraldespanden das Frau knudsen, og ja, den forhenværende borgelige avis, har fået trukket alle borgerlige journalister “tænder” ud, så den tandløse tante nu er udstyret med forlorne grimme utilpassede socialist “tænder” journalister. Det das Frau kontrollen knudsens makværk!
Ingen kan være så dumme, at ansætte en håbløs socialist med udrensnings tendenser, der må være andre pengestærke opkøbere med tvivlsomme ideer bag denne fadæse!

Jeg vil fortsat støtte Trykkefrihedsselskabet, og takke for deres utrolige vigtige arbejde, de får måske nok mere og mere brug for støtte, hvis fri debat bliver udstyret med medlemmer som svenske støttede 400.000,00kr carsten jensen.

Venter spændt på hvilke personer der skal “muhammed” tegne! fri debat…

HelgeD-H

Posted: 12 februar 2010 - 13:03 - Svar

Svineblod og oksekød klistres sammen med kødklister. Muslimerne må blive rasende over dette tiltag fra EU 😀 , som blev vedtaget d.8.februar.
Sammenklistret oksefilet som muslimerne ikke kan vide sig sikre for om der er svineprodukter i 😀
Det kan være muslimerne kræver kødklistret oksekød taget af bordet, eller også at have autonome slagterier
for det muslimske hjemmemarked og eksportmarked.
Som en tredie udvej, kan det være at kødklistret kød kun må spises af vantro.
Kødklistret kød må ende med at blive erklæret for haram-kød.

Bjovulf

Posted: 12 februar 2010 - 13:17 - Svar

Den kendte PK-tosse og moralsk smagsoverdommer, Brille August, for hvem, der naturligvis gælder
heeelt andre regler privat. Hykleriet i de kredse kender vist efterhånden ingen grænser 😉

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2010/02/12/103702.htm

Fagforbund i kødet på Bille August
12. feb. 2010 10.46 Jobliv Opdat.: 12. feb. 2010 13.04

Fagforbundet Træ-Industri-Byg anklager Danmarks internationalt kendte filminstruktør Bille August for at udnytte og underbetale polske håndværkere, skriver Avisen.dk.

Det skete i forbindelse med at Bille August i sommer købte en pragtvilla til 26 millioner i Hellerup nord for København. Det 568 kvadratmeter store hus skulle have nyt tag på.

Fik polsk løn
De 10 polske håndværkere, der blev hyret til at udføre arbejdet i mere end en måned, fik ikke dansk løn, men arbejdede efter polsk standard.

Sådan lyder anklagen fra fagforbundet Træ-Industri-Byg, der har besøgt byggepladsen og talt med de polske håndværkere flere gange.

– De sagde til os, at de var selvstændige, og at de havde det godt. Men ingen af dem havde et polsk CVR-nummer, så de arbejdede illegalt, fortæller Kristoffer Møller, faglig sekretær i fagforeningen.

…..

Leave a Comment