18
feb
Seneste opdatering: 18/2-10 kl. 2131
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hele Glenn Goulds Goldberg Variationer er dukket op på net min. 47:16, et lille mirakel af en film. Svensk TV sendte filmen Glenn Gould – The Alchemist (2002). Indspilningsfolkene fortæller i den, at de til slut var i tvivl om hvor Bach sluttede og Gould begyndte. “Han blev til Bach foran vores øjne.” Læg mærke til stolen han sidder på. Han havde den med overalt og mente ikke han kunne spille på andre. Men den er  vi naturligvis for dumme til i Danmark, også på “Kanal Klog”. Der er meget DR 2 ikke vil sende, forn eksempel BBC´s fremragende dokumentar om Enoch Powell. DR er begyndt serien klassisk for dummies: Nikolaj Koppel og Hella Joof s ’Åbent Hus’. Det kan vi lige  klare, ifølge DR. De forudsætningsløse pludrer med for forudsætningsløse. Men hvem er det, der har gjort os forudsætningsløse ? Man bebrejder man os, at vi  ikke gider betale licens til den joggende DJØFér  og apparatchik Kenneth Plummer? S´gu da pokker ha´fjernsyn. Jeg har fået en licensopkrævning fordi DR mener min HTC Hero kan tage radio. Selv om den kunne tage en dansk kanal, hvad den ikke kan, kan DR kigge i vejviseren. Og denne blog og dens licens – der er net overalt i København. Public Service er at sende det, kommercielle ikke har råd til at bringe. Det er ikke DR og det har det ikke været i 20 år, siden TV 2 kom og underbød dem i imbecilitet. Lad os udtrykke kort, hvad der blev af P 1 radio, som tidligere var en kilde til viden og oplevelser: kællingeradio, hvis man unskylder at sømanden poppede op i os. “Hvordan har vores navle det lissom idag, trænger den til nogle “eksperter” eller ligefrem “krisepsykologer”? Public service var en god idé. Synd den har undergravet sig selv, men den kan ikke længere forlange vi  andre skal medvirke til at finansiere den. Den havde en berettigelse, da den var “the best and the brightest”, uanset partifarve, men  de dage er forbi. I dag kan man opleve reminicenser af det gamle P 1  på Den 2 Radio som har kvalitet, men er politisk vind og skæv, omtrent som P 1ville have lavet radio, hvis de ikke havde været underlagt et alsidighedskrav. Konklusionen er indtil videre, at kvalitet og politisk neutralitet åbenbart ikke kan trives side og side, men vi bor jo også i et lille, snævert land. Det vil Politikens verdensmand og DN´s darling, bolværksmatrosen Carsten Jensen sikkert være enig i.

Fem somaliere anholdt for trusler mod Pia Kjærsgaard

Under en anholdelsesaktion på Nørrebro i formiddags anholdt politiet fem personer med indvandrerbaggrund, der sigtes for dødstrusler mod Pia Kjærgaard. Aktionen skete blandt andet i Mimersgade. Truslerne mod Pia Kjærsgaard formentlig kommer fra det somaliske miljø.Ekstrabladet.dk erfarer desuden, at sagen er ganske alvorlig. Således skulle der være beviser for konkrete angrebsplaner mod Pia Kjærsgaard. Der skulle også have været konkrete trusler. Fem anholdt for trusler mod Pia Kjærsgaard

Dansk politi har i dag foretaget en række ransagninger og foretaget arrestationer af en gruppe personer, der har udstedt trusler mod Pia Kjærsgaard. Politiet oplyser, at fem er anholdt. De skulle være af anden etnisk herkomst end dansk.

DF. Slag mod åbent demokrati, siger politikerne. Det er mildt sagt ikke nogen nyhed hvem der er truet, og  hvem der går fri. Her er Villy-gå ad Helvede til- Søvndal knipset i ensom majestæt midt på Amagertorv i myldretiden. Ingen vil krumme et hår på hans hovede, det ved enhver, men de ved også at hans parti har medvirket aktivt til at skaffe tilstande, hvor folk må frygte for deres sikkerhed. Ikke bare politikere, men politifolk, sygeplejersker, skolelærere og socialrådgivere.

Hvad der er oppe eller ned i sagen, som måske er en ikke-sag, er mildest talt uklart i skrivende stund. JP: 500.000 kr. for drab på Pia K. kontra EB: Anonymt tip var en fuser. Der er ikke rigtig nogen middelvej her. Er det sidstnævnte mulighed kan anstændighedsfløjen ånde lettet op: Somaliere er uglesete ofre for fordomme. Ikke på nogen måde kunne dette have været sandt. Westergaard fordømmer trusler.

Pia Kjærsgaard mordhotad.Det ska bli intressant att se om det kommer några fördömande kommentarer här i Sverige. Jag har en stark och välgrundad misstanke om att många “goda” människor hade nickat instämmande om mordhotet genomförts. För den som bryr sig det allra minsta om yttrande- och tryckfrihet och demokratiska metoder är beskedet ännu en påminnelse om hur hoten från islamisterna ser ut. De menar det de säger. I görligaste mån genomför de också det de sagt sig vilja göra.

Ikke den skarpeste kniv i skuffen, men formentlig heller ingen knive i baghånden

OK, der er øjeblikke hvor man krummer tæer over Dansk Folkeparti. Jeg havde ikke hørt om Mathias Grøning før, og havde billedet ikke båret DFs logo kunne jeg have taget ham for en af disse her omrejsende amerikanske faith healers. Er det forkert og forkasteligt at udtrykke sig som han angiveligt har gjort – og EB var det jo der for et par dage siden omtalte Kim Møller fra Uriasposten som “højreradikal”, så evnen til i dette tilfælde at skelne mellem politikeren og de umodererede kommentarer må også indregnes? Ja, det er en forfladigelse af den politiske debat, det er 100% praktisk uanvendeligt, det er ammunition til de politiske modstandere, og det er udtryk for en enfoldig analyse af virkeligheden.

Min vinkel på samme problematik i ultrakompaktform: De reelle problemer som Grøndal og de mere tumpede kommentarskrivere reagerer på kan ikke løses ved lynchmentalitet, bralder, eller udpegelse af individer. De kan ikke løses lokalt eller på landsplan. De vil kun, og kun måske, kunne løses på europæisk og internationalt plan. En bevarelse af vores frihed ville starte med en erkendelse af dette perspektiv. Ikke med mere eller mindre rabiate og drakoniske ideer. Ikke med konkrete midler og metoder, men med 1) et mål, 2) en bred  erkendelse af og enighed om problemernes natur i de europæiske befolkninger, og 3) handlefrihed i forhold til de ting der binder os på mund og hånd: EU, FN, konventioner og retsgarantier.

I bedste fald vil Grøndal og ligesindede kunne gøre nytte som en indikation af en rumlende vrede. Heller ikke mere. Der er med andre ord hårdt brug for et parti der udtrykker de virkelige perspektiver uden omsvøb, og situationens trøstesløshed uden lokkende toner om symbolske tiltag. Og Dansk Folkeparti er slet, slet ikke dette parti, og vælgermassen eksisterer absolut ikke selv hvis der gjorde. Er Grøndals pinagtigheder udtryk for noget potentiale for virkelig vold? La’ vær’. Kun oppe i hovedet på tone-kommentatorer som OBO og ham den slemme på Politiken. Dette er blot bevægelser i sandkassen – folk som Søren Espersen eller Morten Messerschmidt kan hæve partiets profil det ene øjeblik, hvorefter halehænget af Mathias Grøndal’er trækker de positive tiltag ned på jorden. Dette vil med garanti fortsætte og fortsætte på ubestemt tid, alt imens virkeligheden arbejder udenfor legepladsen (LFPC).

Det er er ikke kun Pia Kjærsgaard, der er truet på livet. Den magtfulde partiejer skulle måske rette fokus mod sit egen rede i Dansk Folkeparti, der i Facebook gruppen ’Nej til moskeer i Danmark’, går fuldstændig amok i had og dødstrusler. Det sker med opfordringer til drab, chikane, hærværk, likvideringer af politikere og meningsdannere som støtter et ja til stormoskeer i Danmark, samt tilkendegivelser om terror mod muslimer og venstrefløjs politikere. […]

Rent konkret opfordrer gruppen desuden til overgreb mod hovedbygherren bag gigant-moskeen, Viborg-milliardæren Finn Bach, stjernearkitekten Bjarke Ingels og den oprindelige idemand, byggematadoren Kurt Thorsen, der hænges ud som landsforrædere. Finn Bachs personlige telefonnumre, også mobil angives med direkte opfordring til personlig chikane og vold. […] DF-politiker amok: henret moske-bygherre

Fra Centralkomiteen til skriverkarlene

Kursus: “Hvordan skal I behandle et parti, som I får jeres løn for at modarbejde?” Om igen:  “TU:s verksamhet är organiserad utifrån de produkter och tjänster som ska verka för yttrandefriheten och bättre förutsättningar för våra medlemmars affärer.” Og: “Mediernas makt är betydande i den politiska opinionsbildningen. Det som avgör riksdagsvalet är inte verkligheten utan mediernas bild av verkligheten.”  Tilgengæld agerer Tidningsutgivarna för pressfriheten i Turkiet, det er dog altid noget. Sverigedemokraten Thoralf Alfsson skriver: Personligen blir jag mörkrädd! (Og som tjenerne, så deres herrer: Det blir inga debatter med Sverigedemokraterna, SD, före valet och det blir inget samarbete med partiet om de kommer in i riksdagen. Nej, det havde vi da gættet for længe siden.)

En ”Vågn Op” udkald til fredelige muslimer

af  Cherif El-Ayouty, civilingeniør og forfatter

Ved at give os selv en mundkurv på, vi “almindelige muslimer” og ikke reagere effektivt og bestemt på de frygtelige aktioner fanatiske muslimer udfører og gøre alt hvad vi kan for at isolere de fanatikere i en særskilt gruppe, der kan bekæmpes på alle fronter af os fredselskende muslimer. Tilpasser vi os selv disse fanatikere og  tillader vi resten af verden til at dømme alle muslimer under ét og behandle dem som om de var alle sammen en stor fanatisk gruppe, der fortjener fremmedgørelse, diskrimination og nedrykning til en status af pariaer.

Vi skylder kommende generationer, specielt vi der bor i Vesten, at adskille os fra de muslimske fanatikere, at bekæmpe, afsløre og stoppe dem i alle lejligheder og til at bevise over for verden, at der faktisk er to forskellige grupper af muslimer: én de kan stole på og leve i fred med og en anden, der skal bekæmpes og elimineres. Hvis vi ikke gør det, vil vores efterkommere blive Vestens dalitter.

En mand, hvis familie tilhørte tyske aristokrati før Anden Verdenskrig, ejede en række store industrier og godser. Da han blev spurgt om, hvor mange af den tysk befolkning var sande nazister, svarede han: ”Meget få mennesker var sande nazister, men mange nød tilbagevending af den tyske stolthed, mens mange flere havde for travlt til at bekymre sig for det. Jeg var en af dem, der bare troede, at nazisterne var en flok idioter og jeg fortsat bare med min dagligdag. Så de fleste af os sad bare tilbage og lod det hele sker. Men før vi vidste det, lykkedes det for nazister at eje os, og vi havde mistet kontrollen over landet. Min familie mistede alt. Jeg endte i en koncentrationslejr, og de allierede bombarderede mine fabrikker.”

Vi i Vesten får at vide igen og igen af “eksperter” og de ”kloge”, at islam er fredens religion, og at det store flertal af muslimer blot ønsker at leve i fred. Selv om denne ukvalificerede påstand kan være rigtig, alt efter hvilket fortolkning der bruges, er den helt irrelevant. Det er meningsløst fnug, der er beregnet til at få os til at føle en falsk tryghed, og formindske betydningen af de aktioner fanatikere hærger hele verden med i islams navn.

Faktum er, at fanatikerne regerer islam på dette tidspunkt i historien. Det er de fanatikere, der marcherer frem i dag. Det er muslimske fanatikerne, der er en del i over 50 bevæbnede krige verden over. Det er de fanatikerne, der systematisk nedslagter kristne eller stammegrupper over hele Afrika, og er ved gradvist at overtage hele kontinentet i en islamisk bølge. Det er fanatikerne, som bomber, halshugger, dræber, eller begår æresmord over hele verden. Det er fanatikerne, som overtager moské efter moské og bestemmer hvad unge muslimer skal udlæres. Det er de fanatikere, der ivrigt sprede stening og hængning af voldtægtsofre og homoseksuelle. Det er de fanatikere, der underviser deres unge til at dræbe og at blive selvmordsbombere. Samtidigt er det hårde, kvantificerbare faktum, at det fredelige flertal af muslimer, eller rettere sagt de tavse muslimer, er kuet ned og marginaliseret.

Det kommunistiske Rusland bestod af russere, der bare ønskede at leve i fred, men de russiske kommunister (kun 7% af befolkning) var ansvarlige for mordet på omkring 20 millioner af deres egen mennesker. Den fredelige flertal var således irrelevant, da de gav kommunister fri lejde. Kinas enorme befolkning var så godt som fredelig, men de kinesiske kommunister (under 3% af befolkning) var i stand til at dræbe et svimlende 70 millioner mennesker i Kina. Den gennemsnitlige menige japaner japanske  før Anden Verdenskrig var ikke en krigsmager sadist. Alligevel myrdede og slagtede Japan på sin vej over Sydøstasien i et orgie af drab, der omfattede den systematiske mord på 12 million kinesiske civile, de fleste blev dræbt af sværd, skovl, og bajonet. Og hvem kan glemme Rwanda, som kollapsede i et regulær slagteri. Kunne det ikke være sagt, at de fleste af rwandesere var fredselskende?

Historieundervisningen er ofte utroligt enkel og sløv, men for alle vores kræfter på jorden, vi går vi ofte  glip af de mest basale og ukomplicerede pointer: Fredselskende muslimer har gjort sig selve irrelevante ved deres tavshed. Hvis de ikke vågner snart, kommer de til at opdage, at de er fanatikerenes ejendom, og at slutningen på deres fredelige verden er begyndt.

Fredselskende tyskere, japanere, kinesere, russere, rwandesere, serbere, afghanere, irakere, palæstinensere, somaliere, nigerianere, algeriere, og mange andre er døde, fordi den fredelige flertal  var tavst, og  intet gjorde for at stoppe fanatikerne . Også for os, der ser det hele udfolde sig, må vi være opmærksomme på den eneste gruppe, der tæller – de fanatikere, der truer vores livsform.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


christian wibroe

Posted: 18 februar 2010 - 02:47 - Svar

Mageløs musiker og yderst spændende at se et geni i arbejde. Glæder mig til at få tid til at se hele udsendelsen ved lejlighed. At DR kan undgå at vise noget sådan er ikke alene for dårligt, men ærlig talt tættere på at være kriminelt.
Tak for opmuntring midt i al det dystre.

Robin_Shadowes

Posted: 18 februar 2010 - 04:53 - Svar

I vårt land delas det varje år ut priset Årets svensk till någon politiskt korrekt idiot. Ett pris i samma anda men betydligt mindre pk vore att inrätta priset Årets kafir. Alla västerländska länder borde instifta ett sådant pris. Alltid hade det retat någon… 🙂

nielsmk

Posted: 18 februar 2010 - 09:27 - Svar

Das war eine graussame Salbe!

Men det ensomme og ejendommelige geni Glenn Gould er bestemt, og altid værd at lytte til. Med en manisk optagethed af sit stof har han formuleret nærmest grænseoverskridende tolkninger af Bach´s værk.

Men jeg har set filmen før. Om ikke på DR, så ét eller andet sted. Og jeg havde ikke mange TV-kanaler som tidrøvere.

Lad fortsat adrenalinen strømme. God kamplyst på de vigtige felter. Og, til søens folk: Hold udkig!

mvh. NM

Victor

Posted: 18 februar 2010 - 17:58 - Svar

“Ingen vil krumme et hår på hans hovede, det ved enhver, men de ved også at hans parti har medvirket aktivt til at skaffe tilstande, hvor folk må frygte for deres sikkerhed.”

To ord: Poul Hartling. Nuff said.

  Universalgeni

  Posted: 18 februar 2010 - 20:26 - Svar

  Er det ikke snart på tide, at vi begynder at drøfte finansieringen af det her? I øjeblikket tager multikulturalisterne pengene til fængsler, retssager, politi, hospitalsbehandlinger, bistandshjælp, førtidspensioner etc. over skatten. Det er uholdbart, at hver 6. skattekrone går til omkostninger forbundet med (muslimsk) indvandring. Det er nemlig tilfældet for tiden. Halalhippirene må finde en ordning, hvor de selv betaler. Vi andre vil hellere sikre f.eks. folkepensioner til vore ældre. Det er det, vi har betalt til. Sammenhængskraften omfatter ikke de fremmede.

   Victor

   Posted: 18 februar 2010 - 21:33 - Svar

   Det er en del af det. KLart. Men hvis jeg lige skal tage et helikopterblik ud over the state of the nation, mener jeg, at der er en ting, som mange ikke har fattet endnu: At det her ikke er et højre-venstre-problem.

   Og at hvis du vil have nogen som helst chance for at komme videre, må man fatte, at alliancepolitik er vigtigere end alt andet lige for tiden.

   Det er der masser af historiske paraleller til: Under kirgen kunne kommunister, indre misson og konservative sagten samarbejde. Endda rigtigt godt. Sådan var det i Danmark, Norge, Holland og Frankrig – det er de lande, hvor jeg kender noget til historien.

   Det samme kunne du se i Spanien under Franco eller Grækenland under obersterne. Begge steder var diktaturerne ikke faldet uden forskellige partiers og gruppers aktive samarbejde. Eller i store dele af østblokken. (Polen, Tjekkoslovakiet og DDR kender jeg lidt til – og her var kirken på samme side som trotskister, grønne og superliberale og konservative).

   Et af problemerne i Danmark er, at vi – til trods for, at der for eks er rigtigt gode erfaringer fra EU-afstemningerne – ikke har formået, at skabe den samme form for sammenhæng, når det gælder om islams rolle i samfundet. Det handler alt for meget om at gøre det her til en højre-venste-konfrontation.

   Så længe dét fortsætter, så længe nogle forventer, at man også skal være enige om holdningen til klimaforandringer, privatiseringer, skolepolitik eller virtuel børneporno, og så længe der bliver brugt så meget tid på en verbal flaskeleg – hvordan er vi endt her – så længe kommer man ikke videre.

   Hvad var det gamle Donald Rumsfeld sagde- ” if you’re in a hole, stop digging”.

   I øjeblikket undrer jeg mig lidt over, om folk helst vil grave eller tackle vor tids store totalitære trussel.

Liva

Posted: 18 februar 2010 - 18:41 - Svar

Hvor er det bare flot, Bachs musik. Og Goldbergs talent ligeså. Så nøgent og hudløst. Vestlig ypperlig kunst er netop – nøgen, hudløs. Der vendes vrangen ud på talent. Pragtfuldt. Gåsehudsfrembringende godt. Tak for et genhør med Bach.

Bjovulf

Posted: 18 februar 2010 - 20:20 - Svar

Nogle mennesker får åbenbart bare aldrig nok af at lægge sig på maven for “kulturberigelsen”
( set på Uriasposten)

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/356399:Danmark–Religioese-hen syn-mindsker-konflikter

Religiøse hensyn mindsker konflikter
16. feb 2010 00:00 Særlige baderum, ingen svinekød og fri til ramadan. En undersøgelse viser, at folkeskolen tager religiøse hensyn. Olav Rabølle Nielsen, skoleleder på Humlehaveskolen i Vollsmose i Odense, mener, at det er vigtigt at række hånden ud

Olav Rabølle Nielsen. — Humlehaveskolen.

————————————————————————————————————————————————————————————–

Folkeskolen tager hensyn

En rundspørge blandt 592 af landets godt 1500 skoleledere, foretaget af Politiken Research, viser, at 31 procent af de danske folkeskoler bevilger særlige fridage omkring forskellige religioners højtider. Hver fjerde skole har lavet særlige baderum for at imødekomme piger i puberteten, overvægtige og religiøse forhold. Tre skoler fortæller, at de tilbyder bederum på skolen.

Formand for Folketingets Integrationsudvalg, Karen Jespersen (V), krævede i forrige uge omfanget af religiøse særhensyn i
Danmark kortlagt.

————————————————————————————————————————————————————————————–

Hvilke religiøse hensyn tages der på Humlehaveskolen?

Vi har separate badelokaler, vi serverer ikke svinekød, og så kan vi ikke undgå, at børn bliver fritaget fra skolen i forbindelse med ramadanen. Og så udviser vi almindelig omtanke. For eksempel tager vi i seksualundervisningen højde for, at størstedelen af vores elever er muslimske og derfor har en anden blufærdighedsgrænse. Vi gør meget ud af at informere om, at kristendomsundervisnigen ikke er missionerende, men at vi i undervisningen tager afsæt i de religiøse baggrunde, som børnene har med sig i skolen.

Hvorfor er det nødvendigt at tage religiøse hensyn?

Vi får en evig konflikt og kollision og etablerer ikke dialoger og samarbejde, hvis vi ikke tager hensyn. Så kommer vi bare til at stå i hver vores lejr. Vi bliver nødt til at række hånden ud. Hvis vi ikke finder nogle fleksible løsninger, er vi med til at fremprovokere flere muslimske privatskoler, som absolut er dårligt for integrationen.

……

  Universalgeni

  Posted: 18 februar 2010 - 20:31 - Svar

  Ren anti-dansk propaganda. De vantro børn tvinges til at adlyde sharialoven. Den inspektør er et af de mest foragtelige umennesker i dette land…

   Bjovulf

   Posted: 18 februar 2010 - 20:43 - Svar

   Nemlig!

  Bjovulf

  Posted: 18 februar 2010 - 20:43 - Svar

  Så bliver det næste nok , at man ikke må høre om Darwins evolutionsterori i biologi eller om Big Bang i fysik.
  Eller at der ikke må være grise i fx. tegnefilm på TV. Jo, det har nogle af de muslimske “kulturberigere” skam
  faktisk brokket sig over allerede.

  Hvad med om man for H. på forhånd KRÆVEDE af folk, der af EGEN FRI VILJE” vælger at komme til DK, at de lover
  at acceptere danske normer, omgangsformer og dansk kultur samt respekterer danske love og værdier og fralægger
  sig alle rabiate holdninger og import af hjemlige konfliter – fx. mht. at chiakenere og true danske jøder i dk –
  og endvidere på tro og love sværger, at de vil opdrage deres børn til det samme?

  Det var nok snart på tide at genforhandle de tåbelige, utidsvarende konventioner eller udevide dem med nogle meget
  skrappe paragrafer om ens PLIGTER over for værtslandet, frem for som nu, hvor man åbenbart kun udstyres med en
  masse rettigheder og iøvrigt så frit kan pisse på værtsbefolkningen samt dens kultur, værdier, normer og love uden at
  risikere noget som helst i praksis. Stop dog det mageløse muslimlefleri!

  Stil flere UFRAVIGELIGE KAV og sæt tydeligere grænser for vore “gæster”! Alt andet er dyb naivisme og skruen uden
  ende, fordi muslimerne BARE opfatter det som svaghed og som en opmuntring til at stille stadigt flere vanvittige krav i
  endeløse baner. Hvis vi virkelig har brug for indvandring, så behøver den altså ikke at komme hertil fra Abdullihstan og
  omegn – der er faktisk MASSER af andre mennesker i verden – ovenikøbet civiliserede, tolerante og fredelige – , der ville
  tage imod sådan et luksustilbud med kyshånd.

   Bjovulf

   Posted: 18 februar 2010 - 20:44 - Svar

   “chikanere”, naturligvis – BEEP!

  Prudentius

  Posted: 18 februar 2010 - 23:43 - Svar

  Manden er bange for at skabe flere muslimske privatskoler hvorfor han har ladet sin egen skole omdanne til en halal kaserne!

  Sådan skal den skæres….omskæres!!!

  Dertil insisterer jeg på min egen lejr, med kristendom og missionærstilling, hvorfra jeg med tungt artilleri vil beskyde de andres lejr indtil den står i flammer og jeg kan tilbyde dem et muldet bederum!

  Har jeg meldt mig ind i klubben af tumpede kommentatorer nu LFPC???

  🙂 🙂

   Universalgeni

   Posted: 19 februar 2010 - 00:16 - Svar

   Ja. På min blog slettes den type kommentarer.

Buffa

Posted: 18 februar 2010 - 20:42 - Svar

Tak for den store oplevelse det var at se og høre Glenn Gould spille. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at gemme udsendelsen på YouTube, men kunne desværre ikke finde ud af det. Buffa

  steen

  Posted: 18 februar 2010 - 20:49 - Svar

  Victor

  Posted: 18 februar 2010 - 20:54 - Svar

  Det er ellers så nemt. Brug – evt opdater – din realplayer. (Den har også en browserfunktion btw). Gå til den side du vil. Afspil. I øverste højre hjørne kommer den en download-knap. Tryk på den. Og VOILA.

  Bjovulf

  Posted: 18 februar 2010 - 23:17 - Svar

  Eller brug det glimrende program OrbitDownloader – der får man
  et GetIt ikon op, når man flytter muse-pilen ind over en video
  på fx. YouTube, som man så bare skal klikke på osv.

  Videoer på YouTube er i Flash Video-format ( .flv), som
  enten kræver all round media-playere som fx. GOM ( glimrende), KLM
  eller SMPlayer ( / Mplayer ) – ELLER download og installation af en
  codec-pakke som fx. “k-lite”, hvorefter Windows Media Player kan
  afspille denne filtype såvel som mange andre.

  God fornøjelse, Buffa 😉

Skåning

Posted: 18 februar 2010 - 20:57 - Svar

Du har en talang för att uttrycka dig träffsäkert, Steen. “Från centralkomittéen till skribenterna” (fritt översatt) är precis vad det handlar om. Det är exakt samma visa som “debatten” i publicistklubben nyligen, när Sundström, Helin och några andra, diskuterade i en och en halv timme hur man bäst skulle “hantera” SD, och där det enda mothugget kom från en Jimmie Åkesson som var förpassad till publiken.

Fast det är egentligen inget nytt. Expo har arrangerat den här typen av “kurser” länge. 20 000 spänn för en dagskurs i hur man bäst motarbetar Expos politiska motståndare. Den mentala inaveln i journalistkåren är så inbiten att de själva inte begriper hur DDR det är.

  steen

  Posted: 18 februar 2010 - 21:17 - Svar

  @ Skåning. – Tak og i lige måde. På danske har skriverkarle er bestemt association, nemlig Holbergs Vielgeshrey i Den Stundesløse:

  “Det er sandt Pernille, det er uendeligt. Nu skriver I Karle der henne?”

  Den er måske mere for nordmænd ? Holberg var en slags nordmand. Vielgeshrey er hvad man ser, når man klikker ind på Aftonbladet. Når jeg klikker ind på Sydsvenskan, runger min gamle vens ord i mit øre når han åbnede Berlingeren: “Nogen gode døde?”. Dødsannoncerne var det første han læste. 🙂 og i Malmø lever man livet farligt.

   Victor

   Posted: 18 februar 2010 - 21:34 - Svar

   “Holberg var en slags nordmand”….dont say that in Oslo.

Universalgeni

Posted: 18 februar 2010 - 21:43 - Svar

Vi er nødt til at arbejde på at få nedlagt folkekolen. Enten ødelægger vi folkeskolen eller også ødelægger folkeskolen dansk kultur. At få religiøs segregering er det mindste af de 2 onder. Faktisk vil det være herligt at få islamfri privatskoler. Længe leve det private initiativ!

-CoPeNhAgEn-

Posted: 18 februar 2010 - 21:52 - Svar

Ham der Johnny Meyer, er sørme i vælten ovre på EB, hva’? Sikke han boltrer sig, og spilopper. Hvis »Fallujah« var en journalistisk genre, så…

Victor

Posted: 18 februar 2010 - 21:54 - Svar

Broders kommentar til Wilders-retssagen:

http://www.spiegel.de/kultur/gesellschaft/0,1518,678451,00.html

Universalgeni

Posted: 18 februar 2010 - 22:08 - Svar

Wilders er i TV2 lige nu…

  Egtvedpigen

  Posted: 18 februar 2010 - 22:56 - Svar

  Ved du om Hodjas er nede?

   Universalgeni

   Posted: 19 februar 2010 - 00:20 - Svar

   Google er sært ustabil i dag. “Siden kan ikke vises”…

Vivian

Posted: 19 februar 2010 - 00:18 - Svar

Buffa!

Glenn Gould med Goldbergvariationer.

http://video.google.com/videoplay?docid=-6984208089899995423#

Anna Lyttiger

Posted: 19 februar 2010 - 02:35 - Svar

DF-politiker amok: henret moske-bygherre: Læg mærke til, at Ekstra Bladets kilde er ingen ringere end Monika SHansen

Men har han sagt og skrevet sådan, er han en tomhjernet landsbytosse, der ikke har noget at gøre i politik.

Vivi Andersen

Posted: 19 februar 2010 - 02:45 - Svar

Vivian

Den CD kører jævnligt her !

Er jeg trist osv., så er Glenn Gould´s udlægning af Goldbergvariationerne sagen.

Det var rigtig sørgeligt, at han skulle Gå Over, dø, i en relativ ung alder.

Det samme med den geniale Jaqueline Dupree. Hendes cello-spil var dejlig at lytte til.

Leave a Comment