22
feb
Seneste opdatering: 23/2-10 kl. 1456
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Chet Baker med Van Morrison og Elvis Costello på Ronnie Scotts i 1986. Apprenticeship Of Learning, Costello taler med Baker. Den aften tog Baker en af Costellos smukkeste sange, Shipbuilding, og løftede den endnu en tand. Versionen findes desværre ikke online. Hør også Baker og Stan Getz i “Ack, Värmland du sköna” fra Stockholm 1983. Stan Getz var ombord på Svenska Amerikalinjens MS Kungsholm, da jeg sejlede  med den fra København til New York i 1965 og tilførte husorkestret noget i de seks dage overfarten tog. Det var atlanterhavslinjernes svanesang, få år efter var de væk. Amerikakaj findes endnu i den gamle Søndre Frihavn, men den er kun et navn. Her “Send in the clowns” med Van Morrison:

Jag är sannerligen inte den förste som frågar mig, hur det var möjligt för den allt trasigare heroinisten Chet Baker att ända fram till slutet skapa några av be-bopens vackraste stycken, både med trumpeten och rösten. Den frågan har (alltför) många redan ställt. Men när jag läser texterna i Bo Everlings och Rolf Yrlids lysande antologi Nio jazzliv (Atlantis) slås jag av hur pendeln hela tiden slår mellan det trasiga och dömda å ena sidan, och det poetiska och himmelska å den andra. Jag glömmer inte i första taget de två texter som handlar om Bakers sista dag i livet, i Amsterdam där prioritet nummer ett var att få tag i heroin och kokain, och där den väntande konserten också sattes i bakgrunden. När han föll från sitt hotellfönster var det slut med allt, också med knarkandet och musiken. Thomas Nydahl: Trasiga själars toner och ord

Labourgate: Masseindvandring trods “racistiske” briter

Ikke blot de konservative skulle have “næsen tværet rundt i mangfoldighed”, men sluserne blev også, viser det sig nu, åbnet i fuld erkendelse om befolkningens modstand og den medfølgende kriminalitet. Man troede ikke det kunne blive værre (LFPC).

Labour encouraged mass immigration even though it knew that voters opposed it, Whitehall documents confirmed yesterday. The Government said the public disagreed with immigration because of ‘racism’ and ministers were told to try to alter public attitudes.

The thinking on immigration among Labour leaders was set down in 2000 in a document prepared for the Cabinet Office and the Home Office, but the key passages were suppressed before it was published. The paper was finally disclosed under freedom of information rules yesterday. It showed that ministers were advised that only the ill-educated and those who had never met a migrant were opposed to immigration. They were also told that large-scale immigration would bring increases in crime, but they concealed these concerns from the public. […] Secret Labour plan to increase immigration said public’s opposition was ‘racist’

The Guardian, nu midtvejs mellem søvn og vågen

Riots and street killings concentrate Italian minds. In the space of a few weeks, Italy has witnessed bouts of violence involving immigrants that seem to be lifted straight from Hollywood films, starting with Mississippi Burning replayed in Calabria last month and, on the streets of Milan last week, West Side Story. After hundreds of African fruit pickers were hauled out of Rosarno in Calabria in January following battles with locals, an Egyptian man was left dying in Milan after a fight between North Africans and Latin Americans. Italy wakes up to the realities of immigration

Portræt af et problem

Kædekoloniseringen, også kaldet “anhörigeinvandringen”. Anhörige til anhörige til anhörige, direkte ind på svensk velfærd. 98 644 beviljade uppehållstillstånd och uppehållsrätter 2009. Emnet diskuteres aldrig i et MSM medie, som enhver oplyst og interesseret nu iøvrigt betragter som kørt bag af dansen i spørgsmål af egentlig betydning. De valgte pengene, den halve milliard kaldet pressestøtte samt alle frynsegoderne. Men det er en kortsigtet investering på det frie ords vegne.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Vivi Andersen

Posted: 23 februar 2010 - 01:24 - Svar

Hvor kunne de engelske Labour politikere nænne dette overfor deres eget land og befolkning !

Jeg gad vide, når jeg tænker over hvor sammenspist sosserne i Europa er, OM de danske sossere ……….

De hjemlige har, som det mindste, haft kendskab til dette engelske socialeksperiment og det vil ikke komme som nogen overraskelse om der har ligget tilsvarende agendaer for Danmark og danerbefolkningen.

Det er SÅ groft dette forræderi overfor egen befolkning, som disse engelske politikere har udøvet !

De skulle straffes !

Frank

Posted: 23 februar 2010 - 02:11 - Svar

Der er ingen tvivl om at det danske socialdemokrati har haft akkurat den samme dagsorden. De har været dybt infiltreret af de internationale socialisters destruktive dagsorden, styret gennem snedig KGB-testet venstrefløjspropaganda. Og det I en sådan grad at det er umuligt at skelne de onde fra idioterne.

Social-demokraterne har aldrig forstået at socialisterne egentlig er deres værste fjende. De fattede simpelthen ikke, at man efter revolutionen havde for vane at sende både social-demokrater, krævende fagforeningsfolk og “liguster-fascister” direkte i en af de 900 koncentrationslejre man havde indrettet til formålet.
De synes stadig det er helt fint at sidde at hygge med landsforræderen Ole Sohn. De er så dumme at man kan styre dem helt uden tvang. Det eneste man behøver er at tilrettelægge sin skjulte propaganda på en sådan måde at den vækker den særlige social demokratiske følelse – så vil de hoppe med på hvad som helst. De vil stå med big-smiley på den europæiske scene og forsvare importen af millioner af islamiske fascister som udover at koste en formue, forringer alle offentlige tilbud og sænker lønnen for deres egne vælgere – og iøvrigt har de diamentralt modsatte værdier af den hedonistiske 80´er venstrefløj.

I dagens interview med UKIP politikeren George Batton var det meget interessant at se hvad han havde at sige om Helle Thornings svigerfar Neil Kinnock og hans landsforræderiske forhold til KGB. Det viser hvor dybt hun er involveret med den kyniske engelske elite, som har tilvejebragt den katastrofe landet står overfor. Socialdemokratiet skal aldrig have indflydelse igen… de hører til på historiens mødding.
Fremtidens valg står mellem ultra liberalisme og nationalisme.

de her to dele omhandler kinnock
http://www.livingscoop.com/watch.php?v=MjQ4
http://www.livingscoop.com/watch.php?v=MjQ5

hele interviewet 17 dele
http://www.livingscoop.com/user.php?u=69

christian wibroe

Posted: 23 februar 2010 - 03:03 - Svar

Min private ide om venstrefløjens reelle bevæggrund for indvandring fik jeg for mere end 20 år siden. Behovet for et nyt proletariat.
Den danske arbejderklasse, og især den ringere stillede del, svandt simpelt hen væk og dermed magtgrundlaget. En ny underklasse måtte skabes. Og resultatet blev så kraftig indvandring af bogligt svage.
Ironisk nok blev det så den oprindelige menigmands utilfredshed med denne politik der i sidste ende væltede socialdemokraterne.
Hvordan historien vil forløbe i UK vil snart vise sig.
Fremtiden – uhyggelig spændende og skræmmende!

  Peter Krogsten

  Posted: 23 februar 2010 - 15:04 - Svar

  Jeg tror der er et andet element, penge. Ikke alle politikere er børnehavebørn der leger sandkasse og hvem vil lege med hvem. Der findes enkelte med noget at byde på i øverste etage. Jeg tror et af elementerne var pension.

  Der er aldrig sparet op til folkepensionen, den er altid blevet udbetalt af de løbende indkomster. Det gik fint i 60’erne da der var fuld damp på den økonomiske kedel, befolkningstallet steg, BNP steg og man havde endnu ikke fået den grotesk svulmende offentlige sektor. Det var dengang Danmark flyttede i parcelhus, fik bil og TV og rejste til Mallorca med Spies.
  Dengang var der også meget langt tid til de store krigsårgang gik på pension, i det mindste længere end de fire års tidshorisiont der hurtigt bygges in i enhver politiker. Krigsbørnene var faktisk allesammen først i 20’erne og på vej ud på arbejdsmarkedet, der var meget langt til 2010. Så kom oliekriserne, slemt nok, men samtidigt kom Anker Jørgensen……. Beskæftigelsen styrtdykkede, alt gik i stå, og fødselstallet faldt. Nogle politikere kan godt regne, i det mindste så meget at de kunne få 1945 + 65 til at blive 2010, og få 1975 + 25 til at blive 2000. Fra 2000 ville det begynde at gå galt. Der gik flere på pension, end der kom ud på arbejdsmarkedet. Nu kunne man gøre 3 ting: Sænke skatterne for at få gang i samfundsmaskineriet igen, lave en pensionsordning så de kommende pensionister selv kunne betale deres pension, eller hæve fødselstallet, så der kom flere på arbejdsmarkedet.
  Sænke skatterne er en kamel ingen politiker kan sluge, og man kan ikke rigtigt tvinge folk til at få børn. Man lavede Den Sociale Pensionsfond, som skiftende finansministre altid har haft en godt øje til, og til sidst kunne Lykketoft ikke nære sig, og konfiskerede de 175 milliarder på private individuelle kontir, der nu står i en fælles konto i Nationalbanken.

  Løsningen på for få på arbejdsmarkedet kunne løses med import. Altså fik vi udlændingeloven af 1983, hvor porten blev slået op på vid gab, i menneskelighedens navn naturligvis, og fra dag 1 holdt man op med at skelne mellem flygtninge og indvandrere. Alle blev gjort til indvandrere, og vi skabte den kæmpe godheds industri vi har i dag. Hvad man fuldstændigt havde glemt at tænke på, og måske var man også lidt under pres fra aftaler indgået med arabiske land om mennesker-for-olie, var om de importerede mennesker ville være et plus for samfundet eller et minus. Mange kunne fra starten se det var et totalkiks, de blev holdt frem til spot og spe, men det er ligesom om, det er ved at dæmre for de fleste nu.

  Det er nu tindrende stjerneklart, at dem man importerede for at bage samfundskagen større, absolut ikke havde tænkt sig at arbejde med i bageriet, men kun ville spise af kagen. Man var i asken med en fremtidig (nu) svindende arbejdsstyrke til at holde live i vores forældre – nogen kalder deres forældre for en ældrebyrde, og kom direkte i ilden, ved at importere et stort antal mennesker der hader det samfund, de selv har valgt at flytte til, og meget hellere vil have deres egne lukkede samfund inden i det danske samfund. Eneste forbindelse er en tyk pengeledning, hvor strømmen kun går én vej.

  VI kender navnene på dem der stod for det. De burde have ristet et skamstøtte i et uforgængeligt materiale.

   PB

   Posted: 23 februar 2010 - 20:19 - Svar

   “VI kender navnene på dem der stod for det. De burde have ristet et skamstøtte i et uforgængeligt materiale.”
   Så sandt som det er sagt, gabestok på torvet er vel en tand for strengt?

Bjovulf

Posted: 23 februar 2010 - 03:51 - Svar

Er Sverige et ægte demokrati? Havde Messerschmidt virkelig ret i sin klage til EU-kommisionen over den svenske valgproces?

Og så endda i selveste Politiken … – bare nu ikke Carsten Jensen & co. bliver fornærmede …. 😀

http://politiken.dk/debat/kroniker/article907822.ece

Hvor demokratisk er Sverige?

De svenske valg er nok frie, men ikke nødvendigvis fair. – Foto: Mats Kockum/AP

Svenske valg lever ikke op til internationale standarder.

AF JØRGEN ELKLIT og BIRGITTA WIDSTRAND

fakta
Jørgen Elklit er dr.scient.pol. og professor i statskundskab ved Aarhus universitet.
Birgitta Widstrand er fil.dr., genusforsker [!!!!! 😀 ] ved Uppsala Universitet og medlem af Riksdagen i Sverige 1991-2002.

Lige før jul skrev Morten Messerschmidt, som jo er medlem af Europaparlamentet for Dansk Folkeparti, til parlamentsformanden, hr. Buzek. Det var dog ikke et traditionelt julebrev, Morten Messerschmidt sendte. Han var angiveligt bekymret for den måde, valg afvikles på i Sverige, og han foreslog derfor, at parlamentsformanden skulle overveje, om Europaparlamentet ikke burde tilbyde Sverige at sende valgobservatører til riksdagsvalget til september.

Der er vist ikke andre danske medier end Politiken, der omtalte Messerschmidts brev. En grund til den manglende interesse er måske, at mange gik ud fra, at Messerschmidt havde en skjult dagsorden, nemlig at hjælpe Sverigedemokraterna til repræsentation ved valget i eftersommeren. Partiet er for tiden kun repræsenteret i nogle kommunalbestyrelser, men de seneste opinionsmålinger viser, at Sverigedemokraterna ville komme i Riksdagen, hvis der var valg nu. Mange i Sverige syntes antagelig, at Messerschmidts forslag nærmest var pinligt; det blev i hvert fald ignoreret i de svenske medier. [!!!!!]

….

Efter vores opfattelse er det dog lige så meget systemet for trykning og distribution af stemmesedler, der principielt er uheldigt, fordi der her sker en systematisk skævvridning til ugunst for små og nye partier. [!!!!]

Konklusionen er altså, at problemerne vis-a-vis partierne og produktionen og den manglende sikring af ensartet adgang til stemmesedler overalt i Sverige betyder, at svenske valg ikke kan gives prædikatet ’free and fair’ – de er nok frie, men de er i hvert fald ikke fair. [!!!!!] Og det skal de være, hvis et politisk system skal kunne karakteriseres som demokratisk.

….

Helt bortset fra det er det foruroligende, at der i Sverige tilsyneladende ikke er nogen, der ønsker at gå ind i en diskussion om, hvordan man holder valg hjemme i Sverige [!!!!!] – samtidigt med, at man hjertens gerne forholder sig til, hvordan alting skal være indrettet og fungere i de nye demokratier, man sender valgobservatører til.

Der kunne faktisk være god mening i at bruge erfaringerne fra valgobservationerne i andre lande til en form for service-check hjemme i Sverige – ikke mindst, når der i hvert fald er et par områder, som det ville være oplagt at se nærmere på. [!!!!!] 😀

Morten - - -

Posted: 23 februar 2010 - 10:42 - Svar

“Man troede ikke det kunne blive værre”.

Hvor var du i firserne ? Dengang blev disse ting udtalt helt åbent på et ensrettet TV, hvor modstandere af indvandringen blev holdt i kort snor, indtil 1986, da Søren Krarup som den første fik lige så meget taletid, som sin modstander, Thor A. Bak. Og kun fordi “pastor Krarup” fremstod tilstrækkeligt usympatisk i befolkningen – mindre på grund af hans annonce: “Nej, ikke en krone!” – og mere på grund af, at han talte for revselsesretten i slutningen af halvfjerdserne.

Der blev for åben skærm talt om “visse usympatiske strømninger i befolkningen” (som man ikke skulle lade få mæle) og om at “vælgerbefolningen ikke er moden nok til at skulle tage stilling til disse ting”. Man diskuterede, om man skulle møde “racister” med argumenter, eller man simpelthen skulle undertrykke deres synspunkter “for racister kan man ikke diskutere rationelt med”. Det var ganske ufarligt for politikere at tale sådan. Folk stemte på dem alligevel! Endskønt “danskerne” jo var racister …

Kan du ikke huske det ?

– – –

Liva

Posted: 23 februar 2010 - 11:30 - Svar

Uha uha uha, de mange vestlige ‘nøgne’ kunstneriske mænd der findes. Vesten er et jazz land – ikke et rap land. Tak for dine rigtig flotte kultur bidrag, steen. Du har virkelig noget at dele ud af.

Leave a Comment