28
feb
Seneste opdatering: 1/3-10 kl. 1836
68 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I am not a religiuos man myself, but still I can respect people in this World who love Prophet Muhammed – Peace and blessing be upon him.” (Ander Bøtter, december 2008), DR-vært: Derfor spiller jeg kristendomshadende musik, men er imod Muhammed-tegninger.Video: Anders Bøtter (han får Seidenfaden til at ligne Sobieski) siger min  hjemmelsmand.Tøger aner ikke, hvem han sagde undskyld til.

Advokat tilfreds med Seidenfadens kapitulation

Ifølge Yamani er de danske dagblade ved at give sig.: -Jeg er meget tilfreds med, at danske medier valgt ikke at trykke tegningerne af profeten Muhammed i forbindelse med nyheden om vores forlig med Politiken i fredags. Det viser, at de har forstået vores budskab, siger Faisal Yamani.

Betyder det, at De mener, at Deres trusler mod de danske aviser har givet det ønskede resultat?

-Der er ikke tale om trusler. Jeg har anført, at tegninger er krænkende for muslimer, og at det var en fejl at trykke dem. Og nu kan jeg se, at selvom en dansk politiker ved navn P.I.A. (Pia Kjærsgaard.red.) i fredags krævede, at danske medier skulle trykke tegningerne igen, så gjorde de det ikke, siger Yamani.

Faisal Yamani siger i øvrigt videre, at han ’meget snart’ vil offentliggøre sine planer for det videre forløb af sagerne mod de dagblade, der ikke vil undskylde for Muhammed-tegningerne. “Jeg har desværre ikke modtaget svar fra disse medier. Derfor vil jeg nu tage de videre skridt, som jeg har omtalt i mine breve til redaktørerne,” siger Yamani. Saudi-advokat erklærer sejr i Muhammed-sag.

Danskerne støtter stadig Afghanistan-engagementet

Man beundrer soldaternes dygtighed, deres mod og deres idealisme. Jeg ville ønske jeg kunne mobilisere nogen tro på formålet. Forleden tog en venindes søn afsted som skarpskytte. De har fortalt ham, det er en humanitær aktion. Han brænder sådan for at gøre noget for civilbefolkningen at man ikke nænner at lufte sin absolutte skepsis. Han vil være en dygtig skarpskytte, når han kommer hjem.

Among allied forces fighting in Afghanistan, few countries have deployed a bigger share of their armed forces than Denmark, and fewer still have taken higher levels of casualties. But the small Scandinavian country is emerging as an unlikely example of how to maintain public support for the war.The popularity of the international campaign in Afghanistan has fallen across Europe and in the U.S. On Tuesday, the Dutch government set a June 9 date for general elections, nearly one year ahead of schedule. The move followed the unraveling of Netherlands’ coalition government last weekend after it failed win support to extend the mandate of the nation’s 1,600 troops in Afghanistan, presaging a likely withdrawal this year. Denmark has paid a high price in Afghanistan. Its 750 troops represent almost 5% of its entire military, including reserves—among the highest in Afghanistan. Wall Street Journal: Denmark Rallies Public Behind Afghan War. Danske Leopard 2 kampvogne støtter engelske enheder i Moshtarakoffensiven.

Hollandsk dhimmitude – et ekko fra 1930’erne

Engelsk oversættelse på Gates of Vienna fra de Volkskrant (LFPC).

[…] Germany was in no way to be provoked, especially now that it was in such an so irritable mood. Therefore the reports about Kristallnacht were largely confined to the matter-of-fact news reports of the ANP. Only the workers’ radio broadcaster had a radio report from the eyewitness Piet Bakker, but he also had to moderate his tone. In his report, “old people that in the neighboring country are now persecuted until bleeding”, was changed to “old people that now have to flee their homes”.[…]

Also curious was the action against the publisher Rob Leopold, who was brought to court in March 1940 (two months before the invasion of the Netherlands). His offense: he had published the Dutch translation of “Gespräche mit Hitler,” (“Conversations with Hitler”), translated by the Dutch writer Menno ter Braak. Germany held the Dutch government accountable for it and on March 8, 1940 the police in The Hague and Leiden confiscated all books of this writer. In the book, the German ex-Nazi Hermann Rauschning sketched a damaging picture of the German dictator. The prosecutor in The Hague however, considered a number of passages of the book “intentionally insulting, at the very least insulting, to the head of a befriended state, the German Reich, Adolf Hitler”. […] An offense deserving punishment

»Vi hader os«

En kronik om »Det meningsløse danske selvhad«. En perlerække af professionelle hændervridere er indkaldt af Amnesty til deres nye temanummer. Måske er det bare Amnesty, der hader os. Eller Eva Smith og Stig Dalager, der hader sig selv. Tag ikke fejl af Lena Sundström, hun får sig så godt betalt for sin valgpropaganda, at hun ikke  behøver tro på den selv. Hun behøver ikke hade nogen, det skulle da lige være hvis hun passerer et spejl. Næste gang det groft politiserende Amnesty antaster mig på gaden, vil jeg spørge : “Ligner jeg Stig Dalager eller ser jeg suicidal ud?”

Tag nu det seneste nummer af Amnesty Internationals medlemsblad, hvis tema er »Bunden af Danmark«. I sin leder skriver redaktøren Ole Hoff-Lund: »Det er fantastisk, at vi kollektivt er så tilfredse med tingenes tilstand og vores individuelle behovsopfyldelse, at vi år efter år modtager denne globale lykkemedalje med en blanding af stolthed og selvfølgelighed.« Derefter følger artikler om vores behandling af asylansøgere, der ikke vil rejse hjem; af illegale indvandrere, som ikke får »adgang til gratis behandling i det offentlige sundhedssystem«; og af »fredelige klimademonstranter« på kold asfalt. Der er selvfølgelig også et interview med den svenske journalist, Lena Sundström, der drog på feltarbejde til Danmark for at undersøge, »hvad der dog sker med Danmark i disse år« og bagefter skrev Verdens lykkeligste folk til skræk og advarsel til sine landsmænd om, hvor galt det kan gå, hvis de ikke sørger for at holde Sverigesdemokraterne ude af i Riksdagen. Og så havde redaktionen sat den bidske jurist Eva Smith og den bløde humanist Stig Dalager stævne »for at sætte ord på udviklingen«. Men det var nu ikke så svært dem, for ordene var jo sagt så ofte før. Med bekymrede øjne, røde kinder og snefnug i håret under sin alt for lille kasket gentog forfatteren, at tonen i udlændingepolitikken viser, at »der er noget galt i Danmark«. Og fra sine mange rejser ud i verden som »en slags kulturel udsending for Danmark«, vidste han, at Danmarks renommé havde lidt skade. F.eks. i Kina og Pakistan. Michael Böss, Kronik: Verdens lykkeligste folk hader sig selv,

Amesty International temanummer, pdf, 47 sider. – Sundström, der nødigt skulle tale om brændende biler, der var langt over 1000 i Sverige sidste år:

“Muhammedkrise, brændende biler og galopperende islamofobi. Hvad sker der dog med Danmark i disse år? Det spørgsmål stillede den svenske journalist Lena Sundström og flyttede tilNørrebro for at undersøge sagen.”

Mennesker eller dyr

“Lena Sundström tror ikke, at den danske tone i længden er bedre for samfundet end den svenske, som mange beskylder for at være politisk korrekt. ”Vi sætter jo altid nogle grænser for, hvad man må sige til hinanden, både på arbejdspladsen og i TV. Så jeg synes, at det er naturligt, at man i et samfund sætter grænser for, hvordan man taler til hinanden. Uden sammenligning i øvrigt, men når det er gået rigtig galt, som for eksempel i Rwanda og under Anden Verdenskrig, så sker der en dehumaniseringsproces, som handler om retorik.
Hvis man som menneske overhovedet skal kunne holde ud at diskriminere en gruppe mennesker i et land, så bliver man nødt til at holde op med at se dem som mennesker, men i stedet som anderledes, og som farlige. Man begynder at sammenligne dem med dyr. Det var tilfældet med jøderne under Anden Verdenskrig og med tutsierne i Rwanda. Det skal man altså tage mere alvorligt, end man tror”, siger Lena Sundström.”

Ole Hyltoft: Tør du være dansk?

Oder til fællesskabet (Hovedland) af Thomas Nydahl

Ole Hyltoft, född 1935, har en livslång verksamhet i den danska socialdemokratin bakom sig. Han var ministersekreterare för landets första kulturminister, Julius Bomholt och han har varit både journalist och kulturredaktör på dagstidningen Aktuelt. Han är vice ordförande i styrelsen för Danmarks radio och har ett rikt författarskap bakom sig, bestående av såväl skönlitteratur som sakprosa.

Hyltofts nya bok Tør du være dansk? Oder til fællesskabet är skriven som en kärleksförklaring till friheten och tillhörigheten i det vardagliga Danmark. Det finns något gripande i hans korta texter som griper in i varandra med poesi. Han kan skriva saker som:

“Et sted at vokse op. Et sprog at tale. Et folk at tilhøre. Et arbejde at mestre. Sin natur at være tro”.

Som improvisationer kring ett sådant omkväde väver han samman tankarna i texterna. De handlar i grund och botten både om det mest grundläggande i den mänskliga belägenheten, men de handlar också om vad nationell och kulturell identitet är för något. Vad vore vi utan platsen, språket och tillhörigheten? Hyltoft visar att sådan identitet inte har det minsta med chauvinism att göra, rakt tvärtom är det den som utgör grunden för en människa som vill vila i något slags inre frihet.

Ole Hyltoft skriver in sig i en lång dansk tradition. Det kunde se ut som en kliché om jag åberopade Grundtvig, men jag gör det ändå eftersom Hyltoft själv gör det. Det levende ord, Grundtvigs begrepp, kan sägas vara närvarande i Hyltofts texter, som ofta formar sig till kärleksförklaringar, inte bara till Eros i människan utan också till själva den Moder Jord han verkar på. Träden, skogarna, frukterna, blomstren. Hur man kan stanna upp inför det förunderliga i skapelsen.

Hyltoft blir i sitt frihetsmanifest en talesman för yttrande- och tryckfrihet, för en folklighet som omfattar allt det som finns i citatet ovan: platsen, språket, arbetet. Han vänder sig med lika stor självklarhet emot de totalitära läror som härskade under fasans perioder i Europa, nazismen och kommunismen, som han vänder sig emot islam, den växande gruppen muslimer i Europa, dess köns- och gruppapartheid och dess sociala, kulturella och politiska särkrav (som ytterst innebär ett avskaffande av demokratiska konstitutioner).

Ole Hyltoft har skrivit en bok som ter sig osannolikt förnuftig och sympatisk för en svensk. Vem kunde skriva en sådan bok i vårt land? Förmodligen ingen, just för att vi frivilligt avskurit oss från såväl arv och tradition, som från förmågan att uttala en tillhörighet. Därför är den lärorik.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Universalgeni

Posted: 28 februar 2010 - 20:57 - Svar

Sådan er venstrefløjen. Først skider de på os. Derefter farer de rundt i udenlandsk presse og klager over, at vi lugter. Og så hjem igen med en ny klage: Danskerne og Danmark har et dårligt ry i udlandet. Jojo. Sådan har det været i mange år.

Prudentius

Posted: 28 februar 2010 - 21:26 - Svar

“The last gasp of the establishment”…

Virkeligheden har for længe siden flået røven af dem og de står nu med skoene fulde af blod og knoglerne strittende ud af flængen i bukserne, mens de prøver at lade som ingenting!

Det er ikke helt Umorsomt.

🙂

  Prudentius

  Posted: 28 februar 2010 - 21:33 - Svar

  Læg nemlig mærke til at deres bortflåede røve ikke er med på billedet, der kun fokuserer på deres teatralske ansigtsfolder!

  Amnesty min bare og (so far) intakte røv.

andreas

Posted: 28 februar 2010 - 21:57 - Svar

Det, der er problemet for alle disse elitære narrehatte, er, at de jo nu i mange år ikke har haft den regering, de så brændende ønsker sig. Derfor er simpelthen alt galt i Danmark. Når nu de måske snart får deres ønske opfyldt, bliver landet overnight til et mønster EU-protektorat. Gad vide hvad de så vil fordrive tiden med. Næppe noget nyttigt.

  Prudentius

  Posted: 28 februar 2010 - 22:17 - Svar

  Problemet er desværre at de “pæne” ikke længere kan dreje uret tilbage.

  Bare de kunne havde jeg nær sagt, men den dynamik vi er inde i tillader det ikke.

  De pæne og deres pæne meninger bliver hver dag færre og færre og mere og mere skingre.

  Multikulturen er i smadder og vi er alle blevet dens ofre.

PeterK

Posted: 28 februar 2010 - 22:11 - Svar

Gad vide om Fr. Sundstrøm kender til følgende passager:

“Dommedagen vil ikke komme førhen muslimerne kæmper imod jøderne. Muslimerne vil slå dem ihjel til sådan en grad at jøderne vil gemme sig bag træer og sten, så vil træer og sten sige:- O muslim, O Allahs slave, der er en jøde bagved mig kom og slå ham ihjel”.

Tariqah-Jihad, Danmark, danske sufimuslimer.

”Danskerne er selv ude om voldtægt af deres piger, for de beskytter ikke deres piger, og urene piger er ikke beskyttet af den hellige Koran. Islam er stor og skal herske i hele verden, som den hellige Koran siger…. Danske kvinder lever urent……og de skal ud af vores område.”

(Uddrag fra deres danske fatwa for Nørrebro af 22.10.2001) udgivet af organisationen Tariqah-Jihad, se også deres hjemmeside)

Muslims therefore have a special role to torment the Jews:
“We shall battle them and wage Jihad against them …
Allah loves those who battle for Him in one line…
Oh, servants of Allah, be you the ones by whom Allah tortures the Jews with harsh torment.” Pakistansk TV udsendelse.

Lena Sundstrøm er en uvidende nar. Jeg fatter ikke, hvorfor hun uimodsagt får lov til at fremture.

  Prudentius

  Posted: 28 februar 2010 - 22:24 - Svar

  Af den simple grund at mange så inderligt ønsker at hun har det!

  Hos Lene sælges der stadig billeter til Never Never land.

  Et land hvor eurpæerne bare er nogle bondske provinsboer der skal oplyses og hvor islam er stor civilisation og muslimerne et nærmere bekendtskab værd.

  Av, av, av!

   Prudentius

   Posted: 28 februar 2010 - 22:39 - Svar

   Billedet af Sundstrøm med det lille uskyldige lam, den blå himmel og de PÆNE blomster er ment som hånlig karikatur af det polerede og provinsielle Danmark vi idiotiske danske fejlagtigt ønsker os, ifølge multikulturalisterne.

   Men sandheden er en anden.

   Det er multikulturalisterne der lever i et psykotisk glansbillede.

   Derfor vil de ikke konfronteres med (eller konfronterer) islams bloddryppende barbari, da det ville knuse deres illusion.

   Sundstrøm befinder sig paradoksalt nok inde i det verdensbillede hun tror hun bekæmper.

    Prudentius

    Posted: 28 februar 2010 - 23:26 -

    “Sundstrøm ejer paradoksalt nok selv det verdensbillede hun tror hun bekæmper”… Er en bedre formulering!

    For hvordan er man inde i et verdensbillede???

    Det går, i alt min iver, ofte for hurtigt med pølserne på nøglebrættet.

    Den her går ud til Sundstrøms og Obamas bedste venner, huset Saud:

    Hip, Hip Allahu-røvkatar!!!!

Liva

Posted: 28 februar 2010 - 22:34 - Svar

Jeg synes at amnesty og Sundström og Dalager og Smith skulle tage et kig i koranen og se hvad der står om anderledes tænkende/troende og homoseksuelle mennesker. Og i øvrigt tage stilling til de vilkår kristne og jøder og homoseksuelle og ateister lever under i de lande hvor det er koranen der er lov.

Liva

Posted: 28 februar 2010 - 22:39 - Svar

”Jeg snakkede frygteligt meget med folk, jeg ikke kendte: Manden i kiosken, taxachaufførenog manden og kvinden på gaden, de ansattepå restauranterne”.

Gad vide om hun snakkede med de taxa chauffører der ikke vil tage blinde med førerhund med op at køre. Eller de taxa chauffører der springer kunder – der har tatoveringer – over. Eller med kioskejere der har rod i pengesager eller dem der er lukket ned af myndighederne på grund af narkosalg.

Liva

Posted: 28 februar 2010 - 22:48 - Svar

“..så sker der en dehumaniseringsproces, som handler om retorik.” skriver sundström bl.a.

Ja, f.eks. når hun bruger ordet islamofob om meningsmodstandere. Netop fordi hun siger som hun gør, er det nødvendigt at blive ved med at kritisere hende og brugen af sådanne usaglige plastik ord. Flere forskere bruger også dette usaglige plastik ord. Som om de mangler tiltro til egen argumentations evne.

Universalgeni

Posted: 28 februar 2010 - 23:33 - Svar

De vantro er aber og svin. Det er nok den type eksempler, hun tænker på?

  Liva

  Posted: 1 marts 2010 - 11:41 - Svar

  Ja, hvis sundström og Co. virkelig går så meget op i hvad ord gør ved og mod mennesker, så skal koranen selvfølgelig ikke fredes som den desværre bliver det – over hele linien – nu. Fredet af både politikere, forskere og kunstnere.

Bjovulf

Posted: 1 marts 2010 - 00:09 - Svar

Stig Dalager er bare en flæbende, pseudointellektuel, ignorant, gloriepudsende PK-tosse, totalt uden kontakt med virkelighedens verden – sådan en slags kunstig befrugtning mellem Anita Bay Bundegaard, Anne Grethe Bjarup-Riis & Elsebeth Gerner Nielsen.
Og han ser sgu også lige sådan ud 😉 Så giv dog manden en fuld burka på i stedet for den latterlige, lille kasket.

Og den altid oikofobe og islamleflende Eva Smith burde tvinges til at gå med burka permanent.

Hvorfor h. tror den type “elitære” folk mon, at de har en særlig “gudgiven” ret til at udtale sig om alt muligt, og at de
nærmest er ansat til at opdrage alle os “lavtstående”, “provinsielle” & “fremmedhadende” danskere?

Sikke dog et par storbytosser – endnu et par oplagte kandidater til Oluf Kvalme-prisen 😀

Vivian

Posted: 1 marts 2010 - 00:45 - Svar

¨Det bliver brugt alt for meget tid og energi på det overfladiske og ubegavede lille svenske fjols, Lene Sundström.
Hun kommer ikke med noget andet eller nyt, end fanatikerne af multi kulten her i Danmark lirer af i tid og utide.
Det er de samme nedslidte og forlorne fraser fra venstrefløjlens klichefabrik om og om igen, og når desperationen over manglende argumenter overvælder hende, vender hun op og ned på sin indre lortespand: Fremmedfjendsk, racist, “islamofob”.

Hun skal bare viftetes væk, som en hvilken som helst anden irriterende insekt.

Vivi Andersen

Posted: 1 marts 2010 - 01:21 - Svar

Universalgeni

Praecist / hvordan kan hun glemme hvad de vantro kaldes i de islamiske tekster .

*der er sket et og andet med mit tastatur saa det ikke vil skrive f.eks. aa, ae osv.*

Naa, hun har sikkert ikke laest koranen,hadith, sunnah og shariaen.

  Universalgeni

  Posted: 1 marts 2010 - 03:00 - Svar

  På proceslinjen: Hvis der står EN, skal du ændre det til DA. Højreklik -> værktøjslinjen sprog. Ellers prøv ALT+Shift.

Hans L

Posted: 1 marts 2010 - 05:40 - Svar

Ja folkeopdragelsen kører på højtryk. Nu må man jo husker på at denne folkeopdragelses taktik har virket så mange gange tidligere, forskellen denne gang er man tillige stigmatiserer og skammer folk ud. Mon ikke man er nød til dette, når nu folket har gennemskuet projektet?

Gad nok vide hvad næste skridt er.

Og ang Per Hækkerups datter Eva Smith, er man ikke snart maget træt at høre og se hende her der og allevejne udtale sig om alt imellem himmel og jord.

Det bliver en god dag den dag disse 60 er oldtidfund er jordlagt.

  PB

  Posted: 1 marts 2010 - 11:02 - Svar

  Jo det , eller deres pensions alder er da værd at glæde sig til men desværre er det nok sådan : For de gamle, som faldt, er der ny overalt, de vil møde, hver gang der bliver kaldt.

  Bjovulf

  Posted: 1 marts 2010 - 11:56 - Svar

  Eva Smith er hovedgrunden til at der burde indføres burkatvang for visse kvinder i DK 😉

-CoPeNhAgEn-

Posted: 1 marts 2010 - 06:10 - Svar

Venstrefløjen er virkeligt dårlige til at være i opposition. De kan slet ikke udholde det. Tænk på hvor fattede vi andre var under Nyrup-regimet. I gamle dage kaldte Politiken DR Gyldendal for ‘Den røde bermudatrekant’ (flere varianter). Hvad kalder man den nye konstruktion, hvor menneskerettigheds-industrien også er blevet en aktiv part?

  Bjovulf

  Posted: 1 marts 2010 - 06:29 - Svar

  Firebanden? 😀

Universalgeni

Posted: 1 marts 2010 - 07:52 - Svar

Etniske minoiteter. Etniske? Jeg er dødtræt af begrebet etniske minoriteter. Det er ikke et gammelt urfolk på linje med samerne, vi snakker om. Det er folk, der frivilligt er rejst hertil for at blive danskere. Bliv dansk! Kravet er udtrykkeligt: integration! Ikke noget med at være “etnisk”. Eller minorit. Der skal ikke være parallelsamfund.

Det er nemlig hvad en etnisk minoritet er: et parallelsamfund. Eva Smith har ikke tænkt sig om. Endnu en, der ønsker at smide hvad som helst efter danskerne. Jeg finder mig ikke i, at der skal oprettes etniske minoriteter her i landet. Importeret ukultur.

Assimiler eller skrid!

Universalgeni

Posted: 1 marts 2010 - 08:07 - Svar

Opgaven kan jo ikke løses. Hvis de fremmede fik lov til at eksistere som etniske minoriteter ville vi få at vide, at vi var racister og at vi havde ekskluderet dem i et parallelsamfund. De skal ikke behandles som etniske minoriteter. Så længe de ikke integrerer sig og helst assimilerer sig, er det fint med et kraftigt ordforråd, der kan definere den skadelige påvirkning, de udgør. Der har lige siden indvandringen startede været en solid folkelig modstand imod den. Det kan ikke være meningen at det demokratiske flertal skal underlægges halalhippiernes konventionstyranni, der alligevel ikke fører til andet end et opsplitning af samfundet.

Universalgeni

Posted: 1 marts 2010 - 08:09 - Svar

I øvrigt er jeg uenig med mig selv. Jeg synes, det er fint, at de fremmede klumper sig sammen i ghettoer og i “sorte skoler”, som nogle har kaldt dem. Så er vi andre fri for deres destruktive adfærd.

  Peter Buch

  Posted: 2 marts 2010 - 07:25 - Svar

  Selvmodsigenheden kunne være et tegn på at selv et universalgeni er et menneske og ikke en ideel dogmatisk entitet.
  Fuld sammenhæng er vist mest for teoretikere.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 1 marts 2010 - 08:19 - Svar

Vi kan lugnt konstatera att Gotfred Appels tankar inte alls har varit särskilt extrema inom europeisk vänster från 60-70-talen och framåt. På demonstranternas plakat stod den gången: “Krossa Kapitalismen”, “Krossa USA-imperialismen”, krossa det och krossa allt annat. Inte ett ord om att bygga något. På 80-talet klippte och rakade sig vänstern. En del bytte t.o.m. till kostym och slips. Somliga kallade sig liberala. Men allt som vänstern har gjort och genomdrivit sedan dess har syftat och gett resultat i samma riktning som slagorden från -68, KROSSA BORGARKLASSEN! Det framgår också av vänsterns handlingar att dit räknas också Gotfred Appels “arbetararistokrati”. Västvärldens arbetare, som enligt vänstern, likt kapitalisterna suger ut tredje världens proletariat är “köpta av borgarklassen”.

“Så, vad göra?”, undrar vänsterrookien. Jo, svarar de ledande opinionsoligarkerna (i smyg): “KROSSA, KROSSA, KROSSA !!! Hur ? Vi inom den upplysta vänstern är ju så få. Enkelt. Vi har ju redan målat upp en bild av att alla människor i tredje världen är förtryckta, särskilt i arabvärlden. Vi har redan nära förbindelser med Muslimska Brödraskapet och vet att de är på vår sida i kampen mot fienden. Vi behöver bara övertyga borgarna om att våra bröder behöver få skydd som flyktingar och låta tiden ha sin gång. Världsrevolutionen är säkrad inom några decennier.

Islam är vänsterns slutliga lösning på borgarfrågan.

Egil

Posted: 1 marts 2010 - 08:23 - Svar

Der er noget galt i Danmark!
Ja det tør siges. Illustrationen viser to eksemplarer, det ene til højre og det andet til venstre i billedet.
Føj, sikken en sladderkampagne!

Niels Hansen

Posted: 1 marts 2010 - 08:25 - Svar

Selv om jeg er ateist giver denne sang god mening:

Tool – Right In Two

http://www.youtube.com/watch?v=OLYLb6M2LAY

Universalgeni

Posted: 1 marts 2010 - 08:32 - Svar

http://www.youtube.com/watch?v=5BmEGm-mraE

I see the bad moon rising.
I see trouble on the way.
I see earthquakes and lightnin’.
I see bad times today.

CHORUS:

Don’t go around tonight,
Well, it’s bound to take your life,
There’s a bad moon on the rise.

I hear hurricanes ablowing.
I know the end is coming soon.
I fear rivers over flowing.
I hear the voice of rage and ruin.

CHORUS

All right!

Hope you got your things together.
Hope you are quite prepared to die.
Looks like we’re in for nasty weather.
One eye is taken for an eye.

  Bjovulf

  Posted: 1 marts 2010 - 11:37 - Svar

  Et par andre CCR-klassikere til at sætte jer alle i godt humør på
  en grå, grå mandag, hvor foråret burde være på vej, men hvor sneen
  faldt København for et par timer siden.

  Hvor ser John Fogerty dog flabet ud i denne video,
  og spilleglæden er bare helt i top hos alle.

  “Looking Out My Back Door”
  http://www.youtube.com/watch?v=RqZhM75aGMg

  Og sangen med et af de fedeste guitar-riffs “ever” :
  “Up Around the Bend”
  http://www.youtube.com/watch?v=N_yaVBH8LF8

  John Fogerty still going strong (2006) –
  “Have you ever seen the Rain”
  http://www.youtube.com/watch?v=SCQ6XmsJ8tE

  Sikke dog en fed rock-stemme og en superflot lyd.

  Og hvor er 99.9 % af det nye musik dog bare røvkedeligt
  i sammenligning med CCRs medrivende musik,

   PB

   Posted: 1 marts 2010 - 14:01 - Svar

   Tak for sangen. Ku ik’ være mere enig og Creedence Clearwater , det holder stadig!

  Snowball

  Posted: 1 marts 2010 - 11:37 - Svar

  http://www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog&feature=fvst

  “Uprising”

  Paranoia is in bloom,
  The PR, transmissions will resume
  They’ll try to, push drugs that keep us all dumbed down
  And hope that, we will never see the truth around
  (So come on)

  Another promise, another seed
  Another, packaged lie to keep us trapped in greed
  And all the, green belts wrapped around our minds
  And endless, red tape to keep the truth confined
  (So come on)

  They will not force us
  They will stop degrading us
  They will not control us
  We will be victorious
  So come on

  Interchanging mind control
  Come let the, revolution takes its toll
  If you could, flick the switch and open your third eye
  You’d see that, we should never be afraid to die
  (So come on)

  Rise up and take the power back
  It’s time the, fat cats had a heart attack
  They know that, their time’s coming to an end
  We have to, unify and watch our flag ascend
  (So come on)

  They will not force us
  They will stop degrading us
  They will not control us
  We will be victorious
  So come on

  Hey, hey, hey, hey
  Hey, hey, hey, hey
  Hey, hey, hey, hey

  They will not force us
  They will stop degrading us
  They will not control us
  We will be victorious
  So come on

   Bjovulf

   Posted: 1 marts 2010 - 12:17 - Svar

   Mere fra dengang musikken havde sjæl 😉

   http://www.youtube.com/watch?v=laUhyN0I7DU

    PB

    Posted: 1 marts 2010 - 13:58 -

    Så sandt, så hører den her vel også med i samlingen.
    “In the desert you can remember your name
    ‘Cause there ain’t no one for to give you no pain”

    http://www.youtube.com/watch?v=nxpKTids-u0

    Bjovulf

    Posted: 1 marts 2010 - 14:16 -

    Yep! 😉

    Og denne:

    Kansas – Dust in the Wind ( Advarsel! – En af dem man får på hjernen )
    http://www.youtube.com/watch?v=SjGF6Hrxj9w&feature=related

    PS. Violinisten med det utrolige hår kunne have spillet Gimli fra
    Ringenes Herre – UDEN make up ! 😀

    Bjovulf

    Posted: 1 marts 2010 - 14:35 -

    En fantastisk sang fra en helt anden genre (folk) om et slag ved Cropredy ved floden
    Cherwell i Oxfordshire
    i den engelske borgerkrig i 1644 ( ja, den med Cromwell, cavaliers & roundheads 😉 ) –
    skrevet til Fairport Conventions årlige festival på samme sted.

    Advarsel! – endnu en “hjerne-parasit” 😉

    Fairport Convention – “Red and Gold”
    http://www.youtube.com/watch?v=G1SZQugUOno

    En situation som mange af vore politikere – og de fleste politikere i Europa! – for tiden
    gør alt, hvad de kan for at genskabe, bare på en meget større skala – og helt uden en
    eneste tanke for de yderst alvorlige konsekvenser!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Cropredy_Bridge

    Christina

    Posted: 1 marts 2010 - 21:01 -

    “Mere fra dengang musikken havde sjæl”

    Från mig till dig, Howlin’ Bjovulf… 😉

    http://www.youtube.com/watch?v=a1M1SzMDPso

    Bjovulf

    Posted: 2 marts 2010 - 01:12 -

    Haha, mange tak, Christina – så svenskere har altså humor ?!?!

    Ja, det er også lige min stil – og så dette:

    Hot Tuna – Hesitation Blues
    http://www.youtube.com/watch?v=WEtT9yZBLFs

    Desværre kunne jeg ikke finde originalen med den sorte (& blinde )
    Reverend Gary Davis, men her er en anden “låd av och med honom” 😉

    http://www.youtube.com/watch?v=3_Hbuf6FEoY

    Og en “fed” ( groovy, (Vad säger man på svenska ?) ) hyldestsang til RGD
    fra Ralph McTell – “Blind Faith” / “Reverend Thunder” ( starter ved 0:50 )

    http://www.youtube.com/watch?v=9v7dcknGZIE

    En anden sort ragtime/blues mester:

    Arthur Blake – Dry Bone Shuffle
    http://www.youtube.com/watch?v=0aEFcD34R-o

    Ralph McTell – Dry Bone Rag / Shuffle
    http://www.youtube.com/watch?v=_c6evjH_Oh4

    Bjovulf

    Posted: 2 marts 2010 - 01:42 -

    Big Bill Broonzy – “Glory of Love” –
    en af dem man bliver i godt humør af – helt automatisk 😉

    http://www.youtube.com/watch?v=XHH-jmj7DJQ

    Joseph Spence – “Coming In On a Wing And a Prayer”
    ( NB. Det tager lige lidt tid at vænne sig til de skæve toner +
    en guitar som med vilje (!) er stemt forkert )

    http://www.youtube.com/watch?v=dYmnJ5WmR3U&feature=related

    En fantastisk hyldest til Joseph Spence – inclusive en af hans mest kendte
    numre – her instrumentalt, men med lidt mumlen og “growling” a la Spence –
    “There Will Be a Happy Meeting” / “Great Dreams of Heaven”

    Ralph Mctell – “Hands of Joseph” – en af mine absolutte favoritsange,
    løfter også altid humøret et par takker eller tre 😀
    ( Og som jeg næsten kan spille “perfekt” nu – det har “kun” taget flere år 🙂 )

    http://www.youtube.com/watch?v=XE5pcE4QlYo

    Liva

    Posted: 2 marts 2010 - 12:11 -

    Herligt nummer Dry Bone Shuffle med Arthur Blake. 🙂 Det minder mig om denne her:

    http://www.youtube.com/watch?v=D3pdAWWnsuw

    Klik klik lydende og spræl går igen. Det minder mig om dukketeater kultur, som jeg er helt vild med.

   Egtvedpigen

   Posted: 1 marts 2010 - 17:42 - Svar

   Det må jeg nok sige, sikke en tekst! Men de er jo også fra England, hvor integrationsniveauet får den danske model til at ligne en succes.
   Der er ingen tvivl om, at den engelske underklasse er begyndt at vågne, specielt nu hvor landet er så hårdt ramt af den finansielle krise, og når krybben er tom, bides som bekendt hestene…

    Egtvedpigen

    Posted: 1 marts 2010 - 17:44 -

    Hovsa! Den var til Snowball.

  Bjovulf

  Posted: 2 marts 2010 - 21:11 - Svar

  Apropos CCR – “John Fogerty til København” 😉

  http://ekstrabladet.dk/musik/dkmusiknyt/article1307844.ece

  John Fogerty til København
  Den legendariske tidligere Creedence Clearwater Revival-forsanger gæster hovedstaden til sommer

Bjovulf

Posted: 1 marts 2010 - 09:37 - Svar

Mere om sagen i Tower Hamlets-bydelen i London:

Radicals with hands on the levers of power: the takeover of Tower Hamlets

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/politics/labour/7333487/Ine xtricably-linked-to-controversial-mosque-the-secret-world-of-IFE.html

But for a small number, the mosque is the headquarters of a secretive, fundamentalist political network. [!!!!!] The Islamic Forum of Europe [!!!!!] is dedicated, in its own words, to changing the “very infrastructure of society, its institutions, its culture, its political order and its creed … from ignorance to Islam”. [!!!!!]

The mosque and IFE are inextricably intertwined. Dr Mohammed Abdul Bari, the chairman of the mosque, and its vice-chairman are former IFE presidents.

The director and imam of the mosque are trustees of the group. Of 22 IFE trustees in recent years, only five have not also been trustees or officeholders of the religious centre.

The mosque calls the IFE a “social welfare organisation” [!!!!!] and the IFE presents itself as committed to “community cohesion” and “tolerance”. [ Ha, det er lige den slags “tale”, der får naivister og PK-tosser som Klaus Bunddum til at slå baglæns flik-flak af multi-kulti-begejstring 😀 ]

But the undercover reporters discovered that it was also a sophisticated political group with a structured rank system and hardline goals. [!!!!]

….

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/politics/labour/7333537/Rad icals-with-hands-on-the-levers-of-power-the-takeover-of-Tower-Hamlets. html

The council chamber has hosted at least one debate with an anti-homosexual Islamic preacher [hmm, det lyder bekendt!]. Until last month, Tower Hamlets public libraries stocked hundreds of items of extremist Islamic literature [!!!!!], bought at taxpayers’ expense and available to borrow.

These included hundreds of audio tapes of sermons by the extremist preacher *** Anwar al-Awlaki *** [!!!!!], blamed for inspiring September 11, the Fort Hood terrorist massacre and the underwear bomb plot.

According to senior IFE activists speaking to undercover reporters for Channel 4’s Dispatches, Tower Hamlets council – with its 15,000 staff and £1.1 billion budget – is their most impressive political achievement yet.

In secret filming, Abjol Miah, an IFE activist and Tower Hamlets councillor, said: “We’ve consolidated ourselves now. We’ve got a lot of influence and power in the council, councillors, politicians.” Abu Talha, an IFE member, said: “Our brothers have gone into positions of influence, council positions.”

“Sjovt” nok er det den SAMME berygtede terror-imam, Anwar al-Awlaki, som Berlingske omtalte for et par dage siden!

http://www.berlingske.dk/danmark/terror-imam-paa-spil-i-danmark

Og så er det jo, det helt store spørgsmål trænger sig på:

Foregår der mon de samme lyssky, ekstremistiske og samfundsundergravende ting i Dawah-centret i Valby,
endda med økonomisk støtte fra de københavnske skatteborgere?!?!

Og køber S i Kbh. sig indirekte store stemmeblokke af muslimske kredse mod at sørge for store tilskud via alle
mulige fantasifulde integrations- og kulturprojekter til gengæld?

Hvorfor skulle det egentlig foregå væsentligt anderledes her, når mekanismerne, naiviteten og uvidenheden
blandt politikerne er stort set identiske?

Emeritus

Posted: 1 marts 2010 - 11:57 - Svar

‘…”Et sted at vokse op. Et sprog at tale. Et folk at tilhøre. Et arbejde at mestre. Sin natur at være tro”…’

Eliten har spillet fallit og Benny Andersens søstjerne peger stadig i alle retninger. Eliten har intet sted fundet at vokse op, et særligt sprog at tale, et folk at tilhøre, en natur at være tro, som ikke r bedre alle andre steder. Alt er til gengæld lige godt, alt kan blandes, for alt er lige-gyldigt. Og hvis vi spørger: “Hvem har stukket dit øje ud, som du blev født til at se med?” er Verden vendt om, når du svarer: “Ingen!”

Ole Hyltoft var for resten gæst hos Dan Tchernia i går i ‘Ugen igen’. Der var meget, Dan ikke kunne forstå, for hans øje til at se med var tilsyneladende stukket ud. Det så nærmest ud, som om en undertrykt væmmelse på det nærmeste sev ud af den olierede Dans fredsommelige Søren Brun-ansigt sammen med de spørgsmål, der forlod hans måneansigt. Værst for ham syntes at være, at Ole Hyltoft havde kaldt Carsten Uhlfeldt for landsforrædder (Injurierende?). Eliten aner ikke længere, hvor langt den er ude. Efter nogle få bløde poster og riposter op til i dag om CJ-problemet, faldt øksehugget præcist, da Hyltoft som en bøddel vendte tilbage til virkeligheden og den historie, som eliten har lagt død. “Hvis Carsten Jensen havde levet på Corfitz Uhlfeldts tid, var han blevet halshugget!” Tydeligere kan fakta vist ikke bedømmes. Hverken elitens relativering af fakta, eller hvad der er op og ned i sagen, kunne DT lave om på den konstatering. Så udtalelsen fik lov at stå ukommenteret. Emnets farlighed var åbenlys.

Med venlig hilsen

Liva

Posted: 1 marts 2010 - 13:18 - Svar

OT

Kvindelig PET chef siger god for imam samarbejde:

“- Den forebyggende indsats forudsætter omfattende dialog med repræsentanter for forskellige etniske og religiøse miljøer i Danmark. Det gælder også dem med mere kontroversielle holdninger..”

h t t p://www.fyens.dk/article/1547912:Odense–Kritik-af-moede-med-imamer-i-O dense

Tænk hvis vi havde et PET der ikke er islam afhængig. Eller et fængselsvæsen for den sags skyld.

Liva

Posted: 1 marts 2010 - 13:37 - Svar

Det er lidt komisk – og ret skægt – med Carsen Jensen med al hans galde mod danskere. Det er danskere der har købt hans bøger. Det er dem han har levet af. Han minder om de gammeldags præster, som buldrede mod sin menighed, men som netop i kraft af dette havde stor magt. Måske er dette på vej tilbage i nogle kirker. Som det er i kunsten. Særligt Bornedal bruger moral bulder mod den slemme dansker. Og som sagt Jensen.

I Sanderum kirke på Fyn har de netop afdækket nogle gamle kalkmalerier hvor der bl.a. er billeder af fanden himself – med ild ud af popo’en. Den kvindelige præst i kirken er blevet spurgt hvad hun vil gøre ved at fanden nu er at skue i kirkerummet, hvortil hun har svaret, at, måske skulle der tages hul på at snakke om helvede igen i folkekirken. Tak for kaffe. Det er surrealistisk at høre en helt ung kvindelig præst sige sådan. I en anden kirke – en af dem der langer ud efter DF – der vil man holde kønsapartheid prædiken og møder. For at se hvordan det er. Den ‘bløde’ side af kirkelige kredse er ved at ændre karakter. Går måske Carsten Jensen i bedene? Og Bornedal. Store dele af centrum-venstre er desværre gået i kedsommelig selvpiner mode.

Mere Jørgen Leth i kunstnerkredse, tak. Mere gavmildhed og mindre forargelse.

Bjovulf

Posted: 1 marts 2010 - 15:54 - Svar

“I Sanderum kirke på Fyn har de netop afdækket nogle gamle kalkmalerier hvor der bl.a. er billeder af fanden himself – med ild ud af popo’en.”

Det må sgu være en stærk omgang chilli con carne, de serverer nede i helvede 🙂

  Prudentius

  Posted: 1 marts 2010 - 16:37 - Svar

  Ifølge Muhammed er menuen pus og kogende vand.

  Sammen med Jibriil så Muhammed også kvinder hængt op i håret og i brysterne og nogle iført tøj af ild, alle fordi de havde været frække overfor deres mænd.

  Ifølge Dante der senere, sammen med Vergil besøgte helvede, var Profeten selv imellemtiden kommet ned iblandt beboerne!

  Det forekommer mig at Dante, i modsætning til Muhammed, skrev med en stærkt undervurderet realisme.

   Prudentius

   Posted: 1 marts 2010 - 16:43 - Svar

   Undskyld mig, Muhammed skrev slet ikke!

   Det havde han også folk til.

   Heriblandt en enkelt der omformulerede hans “guddommelige” åbenbaringer/sura´er for ham, for at peppe dem lidt op.
   Hvilket Profeten uden knas gik med til.

   Den evige, uskabte bog…

   Massiv hjernevask er og bliver kernen i et system som islam.

  Christina

  Posted: 2 marts 2010 - 08:30 - Svar

  Christina

  Posted: 2 marts 2010 - 08:32 - Svar

  “I Sanderum kirke på Fyn har de netop afdækket nogle gamle kalkmalerier hvor der bl.a. er billeder af fanden himself – med ild ud af popo’en.”

  Let it go… 😀

  http://www.youtube.com/watch?v=ZvNO0BfBecc

  Liva

  Posted: 2 marts 2010 - 11:58 - Svar

  Ja, er det skægt som nogen (af alder) voksne religiøse mennesker har behov for at fortælle andre voksne mennesker – og børn – at hvis de ikke gør ditten og datten så havner de i noget der kaldes for helvede. Det svarer vel til forældre der siger til børn at hvis de ikke opfører sig ordentligt så vanker der… Det er da afmagt så det batter. Hvorfor dog sætte sådan en religiøs afmagt i system?

  Få nu de bederum ud af uddannelsessteder og af offentlige institutioner i det hele taget.

   Liva

   Posted: 2 marts 2010 - 12:03 - Svar

   Den var til Bjovulf.

    Bjovulf

    Posted: 2 marts 2010 - 19:25 -

    Tak, Liva – helt enig.

    Det er en kæmpeskandale, at den slags overhovedet kan komme på tale.
    De må så bare bede et par ekstra gange, når de kommer hjem, hvis det er
    så sk.-vigtigt for dem. 😉

    Man skulle måske i stedet overveje, at fortælle “kulturberigerne”,at sådan
    spiller klaveret altså IKKE i DK. Det er IKKE noget tag-selv-bord. Og få det
    så for h. indføjet i en kontrakt, som de skal skrive under på, så man kan
    “ophæve samarbejdet”, hvis kontrakten senere brydes, fx. ved gentagen
    fremsætning af vanvittige krav og tilkendegivelser af utilpashed ved dansk
    kultur og danske traditioner, omgangsformer og værdier.

   Christina

   Posted: 2 marts 2010 - 22:24 - Svar

   “Få nu de bederum ud af uddannelsessteder og af offentlige institutioner”

   Personligen föredrar jag stillsamma ‘andrum’ framför akademiska ‘klassrum’ och offentliga institutioner.

   Tyst i klassen… 😉

Hans Erling Jensen

Posted: 1 marts 2010 - 17:29 - Svar

Den er gammel, men god nok!
http://jp.dk/indland/article1331444.ece

Mens projektet “Undskyld Muhammed” – ANDERS BØTTER – er blevet hædret med en muslimsk pris, har administratoren af modgruppen, der nægter at undskylde, modtaget dødstrusler og er blevet bortvist fra Facebook.

Det har været 10 intense uger for Hans Erling Jensen, siden han meldte sig som hovedadministrator af Facebookgruppen “Ingen undskyldninger til Muhammed”.

Den 57-årige dansker, der lægger vægt på, at han er “gammel militærnægter og pacifist til fingerspidserne”, har modtaget hundredvis af emails, hvoraf en stor del indeholder trusler om vold, død eller seksuelle overgreb.

En person, der kalder sig Talal Al Talal, har f.eks. sendt beskeden: “Vi vil snart dræbe dig”.

Stødende tegninger
Mandag blev Hans Erling Jensen bortvist fra Facebook med den begrundelse, at han har været for aktiv, og at hans profil indeholder billedmateriale, der angriber “bestemte befolkningsgrupper”.

Hans Erling Jensen har samlet en række danske og internationale satiretegninger, der er tegnet før, under og efter Muhammed-krisen.

“Jeg har svært ved at afgøre, hvad der er hetz, og hvad der er satire. For hvordan tænker vi danskere i forhold til dem, der administrerer Facebook,” spørger Hans Erling Jensen.

Undskyld Muhammed
Gruppen, som han administrerer, blev i februar oprettet som reaktion på 27-årige Anders Bøtters gruppe “Undskyld Muhammed”, der har til formål at samle personer, der gerne vil undskylde for offentliggørelsen og genoptrykningen af Muhammed-tegningerne.

Anders Bøtter modtog i weekenden en muslimsk kulturpris i Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater for sit initiativ.

Både Anders Bøtter og Hans Erling Jensen ønsker at føre dialog og oplyse om danske principper som demokrati, ytringsfrihed og religionsfrihed.

Vil ikke sælge ud
Men for Hans Erling Jensen går grænsen ved en undskyldning.

“En undskyldning er en sejr for dem, som man undskylder til. Vi vil ikke sælge ud af ytringsfriheden, og muslimerne må forstå, at den er en del af vores kultur,” siger han.

Hans hovedopgave har været at distribuere den artikel, som ledsagede tegningerne, da de blev trykt i Morgenavisen Jyllands-Posten i efteråret 2005.

“Der er ikke mange, der har gidet at læse den medfølgende artikel, men hvis tegningerne får lov til at tale for sig selv, bliver grundlaget for debatten helt forkert. Dem, som har læst artiklen og været klare i hovedet, har pludselig forstået, at der er tale om to kulturer, der støder sammen, fordi de ikke kan forstå hinanden,” siger Hans Erling Jensen.

Forstår ikke hinanden

Gruppen har – udover truslerne – givet ham nye og gode kontakter i Mellemøsten, men efter 10 uger er han ikke særlig fortrøstningsfuld. Debatten rokker sig ikke ud af stedet, forklarer han.

“Hvis vi ikke helt klart melder ud, at vi undskylder og lover, at vi aldrig gør det mere, vil den torn aldrig forsvinde. Ligegyldigt hvor meget vi forsøger at forklare sammenhængen. Jeg oplever, at vi diskuterer på to forskellige plan, og at vi ikke har den platform, der skal til for at forstå hinanden,” siger Hans Erling Jensen.

Han har netop fået dispensation til at få sin Facebook-profil tilbage, men han regner ikke, at truslerne vil høre op.

Per N

Posted: 2 marts 2010 - 12:25 - Svar

Christina:

Yes, let it go og gerne på en kultur beriger : -)

Christina

Posted: 2 marts 2010 - 13:08 - Svar

Liva, tack för Naftule Brandwein länken…<3

Universalgeni

Posted: 2 marts 2010 - 13:11 - Svar

Egentligt meget festligt, at folk sidder og spiller musik i trådene herinde. Det kan jeg godt lide. :mrgreen:

  PeterK

  Posted: 2 marts 2010 - 18:55 - Svar

  Ja, pudsigt at kulturløse danskere kan sidde og gøre hinanden opmærksom på god musik fra Mozart, over jazz til rock og danske evergreens. Og så endda på en højreekstrem blog, befolket af ekstreme højreekstremister der befinder sig helt ude til højre.
  Og engang imellem går diskussionen også om kunst! Og vi der burde tilbede lagerforvalter Rindahl. Næh fru Heilbundt – må jeg SÅ bede om mine himmelblå, og bede folk om at blive i de kasser de nu engang er puttet i.

Leave a Comment