19
mar
Seneste opdatering: 21/3-10 kl. 1704
53 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Justitieminister Beatrice Ask vill att familjen ska få veta om en man är misstänkt för sexköp.-“Det är lite grann att du får skämmas på torget,” sade Beatrice Ask på ett seminarium.På ett seminarium i riksdagen i torsdags om prostitution, sade Beatrice Ask att omgivningen bör få veta om någon är misstänkt för sexköp. “-Jag skulle kunna tänka mig att ha väldigt grälla färger på kuvertet och skicka hem till folk som var misstänkta för detta,” sade hon. Ask vill att sexköpare ska skämmas.

Hvad nu hvis mistanken er forkert ?  Hvad nu hvis det er husfruen i huset, der har købt sex ? For nylig ville Vänsterpartiet gøre sexkøb i udlandet lige så ulovligt som i Sverige. Dvs. at sexköplagen i princippet skulle gælde i Rio og Hong Kong. Nu er der  i forvejen historier, som den om den svenske seniorofficer, der mistede karrieren fordi han havde været på grisebasse på Balkan, så den helt ubegribeligt tåbelige lov er allerede grænseoverskridende. Måske havde han beholdt jobbet, hvis han havde sagt, han havde fået “sympatif……” uden betaling, som vi sagde da jeg sejlede til søs……

»Ikke ideelt«

siger skoleråd Torger Ødegaard (H) – “Det er ikke ideelt med skoler som har 80-90 prosent elever med etnisk minoritetsbakgrunn. Men vi lever ikke i en ideell verden.” De fem siste årene er antall skoler hvor norskspråklige elever er kommet i mindretall økt med 18, fra 40 til 58.Ved årtusenskiftet hadde 31 prosent av elevene i Oslo minoritetsbakgrunn. Norskspråklige elever kan bli i mindretall i Oslo i 2021, Norskspråklige kan bli minoritet.

Hege Storhaug: Hva bringer fremtiden? Jeg opplever at situasjonen allerede er utenfor kontroll…….Slaget er med andre ord tapt. På nåværende tidspunkt. Sagt på en annen måte; det reelle slaget har aldri begynt. [..]

Jeg tror flere velintegrerte innvandrere og norske som meg vil velge bort Oslo i årene som kommer, ikke minst barnefamilier. Innen en time fra byen venter Norge – inkludert fantastisk natur på utsiden av en billig stuedør (i alle fall billig i dag, men det vil nok også endre seg jo flere som velger å forlate storbyen). Mange vil sikkert flytte fra østkanten til vestkanten også, og slik blir tigerstaden enda mer segregert enn i dag. Vi vil se et sosialt forfall i øst, med utenforskap myndighetene ikke har ”innenforskap” i. Kriminaliteten vil øke, jenter og kvinners frihet vil ytterligere reduseres, skoler vil brenne som i Sverige, voldtektsratene vil gå til værs, og radikalisering av muslimsk ungdom vil gå ufortrødent, og i løpet av denne prosessen mistet Oslo sin jødiske befolkning.

“Den røg gennem PK-filteret”

skriver en kommentator om dette læserbrev, der mest er opsigtsvækkende fordi det er så ligepå og åbenhjertigt og at den virkelig har stået i en svensk – en skånsk – avis. Svenske aviser har ingen læserbrevskultur af betydning. Det er  lidt småtteri om hundelorte på gaden og skatten på el, det fylder ikke noget, hverken i mængde eller tyngde. Og det er ikke fordi folk ikke kan eller vil skrive. Det er egentlig også noget sent at begynde at skaffe sig en ægte folkelig debatkultur, nu øvrigheden har lagt det væsentlige så usvigeligt til rette, men nettet har flyttet et par klodser  hist og her. Man er nødt til at linde lidt på info-låget. Her er læserbrevet altså:”Vem vill egentligen ha mångkultur?” Ulf Gilderstam, Kristianstadsbygdens framtid.

UK: I det multikulturelle galehus, endelig lidt retfærdighed

Vi hører tit om Rockwoolfondens anslåede minimum 40 mia. årligt som indvandringen koster danskerne. Man må gyse ved tanken om hvad det tilsvarende beløb er i Storbritannien, hvor sociale udgifter til bigamister og hundedyre boliger til erklærede fjender af landet er blot to poster på regnskabet. Denne histories konvertit Paul Martin er en skidt ka’l, og som altid må man spekulere på om han var skidt til at begynde med, og fandt belejlig legitimering i den importerede herrefolksideologi islam, eller om han ‘bare’ var en mand uden ståsted der fik lidt styr på sit liv ved at overtage de mest utiltalende attituder fra samme trossystem. På Erica Connors bekostning. Islam æder sjæle op. Det er opløftende at se pengene rulle den anden vej, og man under virkelig fr. Connor hendes kompensation på £400.000, men først og fremmest skulle der jo rulle hoveder – i overført betydning – blandt de kommissærer der lod den psykiske terror komme så vidt, i mangfoldighedens navn (LFPC).

A headmistress hounded out of her job after being falsely accused of racism by two Muslim governors is entitled to £400,000 damages, the Court of Appeal ruled today. Erica Connor, 57, had run a ‘happy and successful’ primary school but was driven to a breakdown by the allegations.

She left the New Monument primary school in Woking, Surrey, after Paul Martin – a Muslim convert – and Mumtaz Saleem began monopolising meetings with the aim of turning New Monument in Woking into an Islamic faith school. […]

The school had a 80-85% Muslim intake and problems began in 2003 when Martin was elected a parent governor and Saleem was appointed as a local education authority governor. Martin started making allegations about anti-Muslim comments by members of staff which led to an investigation by Mrs Connor. […]

The High Court had been told Martin tried to stir up disaffection in the community against the school and Mr Saleem was verbally abusive in school meetings. […] Headmistress wrongly accused of racism by Muslim governors wins £400,000 payout

Hirsi Ali: ‘Europe is sleepwalking towards its downfall

(oversat fra hollandsk, 16 marts)

Ayaan Hirsi Ali is now in the Netherlands to sell her new book ‘Nomad’, and she’s using the opportunity to voice her opinion on Geert Wilders and the situation in the Netherlands. In a recent opinion article she advised the biggest parties on how they could beat Wilders.

Some people commented that Hirsi Ali is turning against Wilders and ‘against the cause’ by focusing on ‘radical’ Islam, but I think it’s important to listen carefully to what she’s saying. She’s not saying Wilders is a racist or fascist, she’s saying his suggestions, such a banning the Koran, are impractical and that he’s a populist. Banning the Koran might be popular, hence ‘populist’, but in the Western world today, does anybody really think that banning a book is going to make people stop reading it?

And as I wrote in my previous article, I don’t think she’s suggesting anything he wouldn’t agree with. She’s pushing a very radical agenda. In fact, Hirsi Ali is calling to turn Islam into a faith-based religion.

In an interview on NOS she said Muslims don’t need to give up their faith. “Not praying, they may keep Ramadan and other spiritual sides of Islam.”

“The social-political side of Islam, they must give up, such as the subject of Jihad or introducing Sharia in any form ever in the Netherlands, the oppression of women, the intolerance against homosexuality, intolerance against people who were born Muslims but want something else. Those are issues that you must give up if you choose to live in the Netherlands.”

“And that is a choice. Immigration is a choice. Nobody forced them to come here. Everybody came here willingly.”

——————

Ayaan Hirsi Ali is proceeding in her new book with her campaign against radical Islam. She calls on the Church to wage a propaganda battle with Islam, which according to her doesn’t get much resistance. Americans underestimate the growth of Islam in their country. Europe is sleepwalking towards its downfall.

The Catholic church must enter the competition of systematic religious propaganda with Islam, to curb the growth of that religion. Saudi-Arabia invests millions in koran schools and religious propaganda. Why should the Catholic Church, with all its financial options and millions of believers, not do the same? Westerners have looked on for too long while Muslim scholars won souls, says Hirsi Ali in her new book, Nomad.

In the book Ali describes how Islam is getting more and more established in the US and Europe and how this ideology clashes with Western ideals such as freedom and personal responsibility. Therefore she says it’s time for ‘opening Muslim thought, an enlightenment project.”

She urges Christians, humanists and feminists to improve the fate of Muslim women and fight the radicalization of the youth. “It’s maybe paradoxical to call in the church, while advocates of the enlightenment always fought the Vatican, but Christianity has changed and the Church has become a much more tolerant institution,” writes Hirsi Ali.

Without enlightenment, she says, immigrants will never adopt Western values and norms and would continue to see the oppression of women and domestic violence as normal. The 40 year old Somali grew up in a tribal society. In 1992 she got asylum in the Netherlands, and in 2003 she became a parliament member for the VVD.

Since 2006 she’s been working for the American Enterprise Institute, a think-tank in Washington, and attract full hall with her lectures in the US. In those she speaks of her view of Islam, the belief in which she was raised but which she swore off in 2002. She described her youth and her arrival as an asylum seekers in the Netherlands in her international bestseller “Infidel” [in Dutch named ‘My freedom’]. In her newest book, Nomad, she again weaves her political message with her own experiences and observations in Europe and the US. In both continents she’s met much naivety regarding Islam.

She says Americans don’t know enough about Muslims in their country. Again and again she’s got shocked responses when she says in her lectures that customs such as marrying off, FGM and honor murder happen also in the US. Hirsi Ali says that Americans see radical Islam as a foreign policy topic. They don’t understand that it’s taken root also at home.

It’s unclear how many Muslims live in the US. Estimates vary from 2 to 8 million. Surveys show that more than half of the Muslims in the US see themselves as Muslims first and only then as Americans. Suicide attacks in order to protect Islam are justified by a quarter of young Muslims.

Immigration from Muslim countries to the US is increasing, as is the financing of mosques in the US by Saudi Arabia. Through this mission work, Hirsi Ali says, Muslims in the US are becoming more and more dogmatic. She claims that the radicalization is still at an early stage. The first American Muslims are going for Jihad training abroad.

The attack by an army psychiatrist, a Muslim born in the US, at an army base in Texas in the fall of 2009 is according to Hirsi Ali the proof that Islamic martyrdom has reached America too.

She’s pessimistic about the US. She blames the Church of passivity. “Europe is sleepwalking towards its downfall; a cultural, ideological and political downfall; because the church authorities neglected the ghettos with the immigrants.”

She says that churches could be active in Muslim communities and offer there the same services that radical Muslims now do, by building Catholic schools, hospitals and civic centers and from there do the same civilizing work they did in Africa during the colonization period.

She says the West is losing the propaganda war and the Church can help Muslims assimilate. She says motivating immigrants to adopt Western values has been neglected for too long. “European leaders – including church leaders – have for decades neglected to take the newcomers into their flock.”

In her book Hirsi Ali taunts Tariq Ramadan, whose book ‘In the Footsteps of the Prophet’ she describes as ‘poorly written conversion literature,” and says that from Oxford he operates his program of medieval brainwashing to the rest of the world.

Hirsi Ali also reveals that Rita Verdonk had asked for her support in her battle against Mark Rutte for the leadership of the VVD. But Hirsi Ali didn’t think either of them should be the leader, but rather Henk Kamp. Since she refused to support Verdonk, Verdonk later took revenge on her by taking away her passport in 2006, an affair that led to the fall of the third Balkenende government.

Sources: Telegraaf, Elsevier (Dutch) – oversat af Islam in Europe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Vagn Henning

Posted: 19 marts 2010 - 11:36 - Svar

“Men vi lever ikke i en ideell verden”. Magen til ansvarsforflygtigelse! Gu’ lever vi ikke i en ideel verden, men at Norge skulle importere alverdens problemer har været en politisk beslutning.

Stå ved den eller begå selvmord!

Gunnar Biering

Posted: 19 marts 2010 - 12:08 - Svar

Norske elever kan blive i mindretal i Oslo i 2021!
Det er jo ubegribeligt! Det er sket over få årtier, i vores tid! Og det mest ubegribelige: Det bliver jo ved med indvandringsvanviddet i Norge og især Sverige!

Så i går fru Jelved gentage sit pladder om, at der kun kom få tusinde “flygtninge” til Danmark om året i 1990, derfor var der slet ikke nogen problemer ved den politik, hun havde ført. Hun har aldrig haft overblik over de samlede tal, hun har ikke forstået en skid, og hun vil stadig ikke forstå. Hun går mod afgrunden, mens hun siger “Sikken en flot udsigt!”

li

Posted: 19 marts 2010 - 12:56 - Svar

Ja, den svenske taske helved, havde jo så travlt med, at vi skulle skynde os at hoppe på afgrunds eu-toget, inden det kørte fra os,jo,jo det havde nu været bedre for os, hvis vi ikke var hoppet med på dette galmatiastosse-ekspresfuttog med kurs mod afgrunden og ned til allah i helvede!

Universalgeni

Posted: 19 marts 2010 - 14:01 - Svar

Har I tjekket spamfilteret? Der ligger vist noget…

Savner du noget ? Der hænger ingenting. * S

  Universalgeni

  Posted: 19 marts 2010 - 16:44 - Svar

  Ja, jeg har en forsvundet kommentar. 🙁

   LFPC

   Posted: 19 marts 2010 - 17:58 - Svar

   Jeg fandt en i spamfilteret, håber det var den.

    Universalgeni

    Posted: 19 marts 2010 - 18:44 -

    Det er sikkert min egen fejl helt igennem, Jeg har nok brugt en af alle mine debat-aliasser. Jeg kan snart ikke huske, hvad jeg egentlig hedder.

    kimpo

    Posted: 20 marts 2010 - 08:40 -

    Sidst jeg mailede med dig, kaldte du dig Misse Møghe, men sådan er der så meget 🙂

JensH

Posted: 19 marts 2010 - 14:29 - Svar

@Gunnar Biering

“Så i går fru Jelved gentage sit pladder om, at der kun kom få tusinde “flygtninge” til Danmark om året i 1990”

Jamen, hvis vi op gennem 1990’erne ‘kun’ tog et par tusinde flygtninge, hvor i alverden kommer så alle de mellemøstlige/somalistiske/Parkistanske udseende menenrsker man ser i gedebilledet så ind i landet?? Og glemmer Fru Jelved ikke de masse-amnestier hendes regering gav til Bosnierne i 1995 og Kosovo-Albanerne i 1999. Og hvad med alle familiesammenføringerne??

Men nu så jeg ikke DR2 ‘Debatten’ igår, (jeg kan efterhånden ikke tåle synet af de Danske politkere), men ifølge Hodja’s Blog så kom Marianne Jelved med følgende lille ‘guldkorn’ under udsendelsen:

“Hvis man er berettiget til dagpenge – så er man også berettiget til permanent opholdstilladelse”

http://hodja.wordpress.com/2010/03/18/marianne-helved-er-ofte-god-for- et-meget-sigende-citat/#respond

Den lader vi liiige stå et øjeblik…………………..

  Gunnar Biering

  Posted: 19 marts 2010 - 14:50 - Svar

  Ja, præcis. Så vidt jeg husker, kom der typisk 4-6.000 asylsøgere om året i 1990’erne, men dertil kom 10-15.000 familiesammenføringer. Alt i alt kom der ca.20.000 om året. Det er jo ingenting i forhold til 5 millioner danskere, fik vi at vide, men på 10 år er det altså 200.000, på 30 år 600.000 plus børn osv. Og så betyder det pludselig noget.

  Alt dette har Jelved aldrig forstået, og hun vil aldrig komme til det. I modsætning til hende har begavede hædersmænd som demografen prof. Poul Chr. Matthiesen og professor Niels Thomsen i alle årene gjort opmærksom på forholdene. De er blevet hørt af nogle, men ikke af mange nok.

bl

Posted: 19 marts 2010 - 14:35 - Svar

Ubegribeligt er det desværre ikke. Norges olie er Norges forbandelse. Det er olien og et mere venstreorienteret politisk spektrum, som har bidraget til den uhæmmede udvikling i indvandringen.
Dertil har man villet styrke yderdistrikter ved ikke at stoppe indvandringen. Til dels er det lykkedes; men de som tager til bygden er som regel polske tandlæger, håndværkere etc.

Pakistanerne, somalierne, araberne og så videre tager til Oslo. Resultatet lader sig se!

Hvis Danmark får et stærkt opsving over adskellige år som sidst, er det ved til vores lignende ligkiste. Uhyggen breder sig, i det mange danske kalder deres andet fædreland. En national katastrofe kommer langt hurtigere end selv i Sverige, lader det til.

Norske nordmænd fra Norge var engang. Nu skal pakistanske piger i bunad være med i hvert 17. mai optog, de fleste bliver vel bare hjemme i deres sorte heldragt.

Universalgeni

Posted: 19 marts 2010 - 16:43 - Svar

Norge har stadig råd til at betale sig fra det efter samme model som vores 117.000 kr. Hvornår kommer den ordning? Man venter og venter….

Robin_Shadowes

Posted: 19 marts 2010 - 18:10 - Svar

Hirsi Ali är inget annat än en taqyyia muslim. Dialog med islam är en omöjlighet. Bara krig kan befria oss från denna cancer-svulst. Ingenting annat.

  Universalgeni

  Posted: 19 marts 2010 - 18:55 - Svar

  Det er ikke rigtigt. Hirsi Ali er et stort plus for os allesammen. Men så længe domspraksis, EUs love, regler etc. er som de er, er både Wilders og Hirsi Alis forslag vanskeligt gennemførlige for en stor dels vedkommende. Halalhippier i embedsværket har jo ødelagt vores muligheder for at gøre noget radikalt. Både her og i Holland.

Victor

Posted: 19 marts 2010 - 18:52 - Svar

“Hvis man er berettiget til dagpenge – så er man også berettiget til permanent opholdstilladelse”

Beklager; men Jelved tager vist fejl. Det er endnu værre. Man behøver ikke en gang at være berettiget til dagpenge – så har folk da, i det mindste, bidraget, lidt, til BNP. EF-domstolen (Hedder den ikke EU-domstolen nu?) har i de seneste år

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1253151/Somali-woman-claim-ben efits-burden-social-assistance-landmark-EU-ruling.html

Peter Buch

Posted: 19 marts 2010 - 19:32 - Svar

Lidt andet perspektiv end Hirsi Alis, Srdja Trifkovics konklusion dog meget negativ:
“…to reform Islam into a matter of personal choice separated from the State and distinct from the society. Now we know that it could not be done…”.
http://serbianna.com/analysis/?p=448

Universalgeni

Posted: 19 marts 2010 - 19:40 - Svar

I Norge som i Danmark har der hele vejen igennem været et stort flertal imod den muslimske indvandring. Alligevel har pseudoeliten på det mest udemokratiske fortsat importen af kriminelle, patienter, bistandsklienter mm. Og da disse mennesker så var anbragt i rundt omkring, gik det op for folk, hvad islam egentlig går ud på. Så efterhånden som mange muslimer har gjort, hvad de kunne for at drive de oprindelige befolkninger ud af lokalområderne, har folk valgt at forlade områder med muslimsk dominans. Og den dominans opstår hurtigt. Bare en håndfuld fremmede i flok, kan ødelægge en hel bydel.

Nu har vi så et berettiget krav til venstrefløjen: I har sagt, at I vil integrere dem. Jamen, sæt igang! Sæt jeres egne børn i de sorte skole. Lad jeres egne børn få tæv, blive voldtaget, overfaldet, bestjålet etc.

Det skal I ikke bruge alle os andre til. Ryd selv op! Halalhippierne skal ikke forvente, at vi kommer og hjælper dem.

Per N

Posted: 19 marts 2010 - 19:47 - Svar

Jeg har tabt stort set alt for hende efter hendes svada om Wilders, hun minder mig om Rusti et eller andet (jeg kan ikke huske hvordan han skrives) han har stort set i de sidste 10 til 15 år? lagt afstand til hans egen bog han ville aldrig havet skrevet den hvis han var klar over reaktionen, en rigtig leftig person, jeg har set flere videoer om ham.

Hendes svada om Wilders kom samtidig med at Glen Beck betegnede hans parti som facister og Brit Humes og Kruthammer kom med ligende udtalelser, det var nogle sorte dage, så jeg er meget skeptisk om hvem jeg kan stole på.

Til alm. oplysning vil jeg sige at jeg er blevet lidt ordblind de sidste åringer, så bær over med mig.

Johansen

Posted: 19 marts 2010 - 20:34 - Svar

“Skolesituationen” i Oslo er dybt alarmerende men ikke overraskende.
Den giver et fingerpeg om, hvor vi også bevæger os hen i Danmark. Skolerne islamiseres. Det må være det, danskerne ønsker, siden de stemmer, som de gør. På multi kulti partier.

  Universalgeni

  Posted: 19 marts 2010 - 20:46 - Svar

  Nu har vi jo så en borgerlig regering og det har vi haft siden 2001. Problemet er EU. Der er næsten ikke flere stramninger tilbage, som vil være lovlige. EUs regler, love, traktater, domspraksis mm. sætter grænser for, hvormeget vi må regulere indvandring.

  Vi skal påvirke vælgerne i de andre EU lande. Hvis nogen på vores fløj har sprogkundskaber i italiensk, tysk, fransk, græsk etc., så skyld jer ind på deres aviser, debatfora, YouTube kommentarer og skriv. YouTube, Google med flere holder os adskilt ved ikke at vise søgeresulteter på andre sprog. Og det kan være lidt indviklet at komme forbi den barriere.

  Det er et forslag til i hvert fald en enkelt ting, vi kan bidrage med: hjælp med at sprede viden om den fare, vi står i. Og påvirke, så de andre landes vælgere ikke stemmer på deres varianter af halalhippi-partier. Specielt ikke til Europaparlamentsvalg. 😈

  Liva

  Posted: 20 marts 2010 - 09:21 - Svar

  Ja, det er bedrøveligt. Mildest talt! Når nu skoler i så høj grad islamiseres, så bør skoler tage stilling til om de er enige i det der står om anderledes tænkende/troende og homoseksuelle mennesker i koranen. Er skoler enige i det der står i koranen om jøder f.eks.? Det skal skoleledelser tage stilling til. Både i Norge og I Danmark og i andre europæiske lande der islamiseres nu.

Ulla Lauridsen

Posted: 19 marts 2010 - 21:08 - Svar

Vi kan også bare melde os ud af EU. Hvis de vil begå kollektivt selvmord er det deres problem. Jeg vil ikke være med.

  Liva

  Posted: 20 marts 2010 - 09:21 - Svar

  Det vil jeg så gu’ heller ikke.

Universalgeni

Posted: 19 marts 2010 - 21:23 - Svar

Præcis. Enten sadler EU om på en meget radikal måde eller også må vi ud. Masser af lande over hele kloden i ikke med i EU eller en EU-lignende konstruktion og de vestlige af dem klarer sig fremragende. EU er økonomisk set ren tilsætning. Den måde e bruger ressourcerne på er jo hul i hovedet. Og vi hører intet om det mere. Ingen kritik af landbrugstilskud eller andre tilskudsordninger.

Der skal bla. gøres op med de tilskudsordninger, lovgrundlaget for diverse EU-domstole, åbne grænser, fri bevægelighed og så skal der ske en voldsom decentralisering på en lang række områder. Beslutningskompetencen skal tilbage til medlemslandene – herunder flygtninge- og indvandrerpolitik.

Vivian

Posted: 20 marts 2010 - 01:07 - Svar

Robin Shadows,

Var föreslår du att det kriget förs?

Irak och Afghanistan är redan avprövat. Det gav ännu fler invandrare.

  Universalgeni

  Posted: 20 marts 2010 - 01:51 - Svar

  Der er masser af fup og plat i begge kulturer. Det er vores fejl, at vi hopper på de falske postulater om asyl. Eller rettere sagt: det er EUs fejl.

  Men man kan håbe, at det nye integrationsforlig i Danmark vil betyde, at irakere ikke kan rejse hjem uafbrudt, som det sker nu. De vil blive hårdt ramt af det 10-årige stop.

  Og man kan endvidere håbe, at præcis den gruppe vil tage de 117.000 kr. for at aflevere pas, statsborgerskab og opholdstilladelse og rejse hjem. Men vi mangler at se ordningen i praksis. Hvis der skal betales skat af pengene, falder initiativet til jorden, for så er beløbet simpelthen for lille. Det er i forvejen i underkanten.

  Desuden er planen om at oprette egnede centre til flygtningebørn i deres hjemlande en effektiv stopklods. Så er der ingen udsigt til familiesammenføring, når børnene flyves hjem med det samme.

  Men man har stunder, hvor det er lige før man savner Saddam Hussein. Havde han ikke en dobbeltgænger af en fætter? Hvor blev han af? Måske kunne han bruges i nødstilfælde…

Robin_Shadowes

Posted: 20 marts 2010 - 03:51 - Svar

Vivian, kriget pågår redan på vår egen mark i våra egna länder. Det lågintensiva kriget kommer utvecklas till inbördeskrig. Börjar vi inte försvara oss och slänga ut muslimerna snart så återstår bara dhimmitude eller utplåning.

kimpo

Posted: 20 marts 2010 - 08:45 - Svar

Hvor jeg bare elsker det feminazistiske Helvede i øst. Et stikkersamfund ala 1984, hvor myndighederne bryder familier op, og hvor børnene rapporterer tilbage til myndighederne. Virkelig et forbillede for os alle sammen. Det er lige før man holder med muhammedanerne.. Dø Sverige, dø!

  Liva

  Posted: 20 marts 2010 - 09:32 - Svar

  Ja, det er uhyrligt det den kvindelige justitsminister siger. Nej tak til feminisme!

   steen

   Posted: 20 marts 2010 - 10:25 - Svar

   @ Liva: Den svenske justitsminister – der ikke er jurist – jeg så historien sent i går aftes, og havde jeg ikke været mat i forvejen, så blev jeg helt mat af at høre hende. Så jeg orkede ikke at nedskrive anden mening en den i rubrikken. Mage til nævenyttig, snerpet formynderheks. Og dybt provinsiel samtidigt. Gudskelov man ikke kan sætte sig ind i tankegangen.

   Victor: (af en eller anden grund kan jeg ikke svare nedenfor):

   Ja, det er jo noget svineri. Jeg mener dog at det allerede er strafbart at udsætte andre for HIV i Sverige. Det har i al fald været det.

    Liva

    Posted: 20 marts 2010 - 10:45 -

    Ja, det er virkelig trist at se hvad der er ved at ske med Sverige efter at feministerne er kommet til magten. Hvad har de fået? Sex- og kropsforskrækkelse, islamisering, udskamning af svensk kultur og historie og sprog – det vil sige bl.a. den vestlige mands kultur – og sprog – udtryksform.

    Apropos, så så jeg forleden en kvindelig instruktør nærmest undskylde for at have sat et Shakespeare stykke op (Macbeth) og nærmest undskylde for det svære sprog hos Shakespeare. Jamen, hvornår kommer der mon instruktører der synes – og kræver – at gamle vestlige teaterstykker f.eks. lavet af mænd – og bøger og musik ditto – skal have ret til at vise det sprog de nu engang har (er skabt med) og at det faktisk er den vestlige mands historiske sprog og udtryk vi kan få et indblik i ved at se og høre og læse stykkerne unplugged?

    Liva

    Posted: 20 marts 2010 - 10:46 -

    Det var på DR2 jeg så den kvindelige instruktør.

    Victor

    Posted: 20 marts 2010 - 11:33 -

    Steen – lad mig lige spille djævelens advokat et øjeblik. Lad os sige, at politiet får kendskab til, at hr. Rasmussen med jævne mellemrum besøger den HIV-positive nigerianske prostituerede Sulaima….hvorefter han glad og fro tager hjem til konen/kællingen/madammen. Den slags sker jo. Skal hun have at vide, hvad hendes mand har gang i?

    kimpo

    Posted: 20 marts 2010 - 11:53 -

    Nu er det jo heldigvis ikke alle ludere, der er HIV-smittede.

    Kvindernes krig mod mændene er selvfølgelig ris til egen røv. Det er os alle uanset køn, race eller religiøst tilhørsforhold, som lider under statsfeminismen, båske bortset fra en snæver gruppe elitefeminister.

    Generelt mener jeg kvinder har svært ved at tåle deres uafhængighed af manden. De har stadig magten på hjemmefronbten, nu har de også fået magten over samfundet. Absolut magt korrumperer.

    Der er selvfølgelig masser af undtagelser fra reglen om at de kønne skal holde sig væk fra politik, bl.a. de mange kvinder i Trykkefrihedsselskabet. Jeg har endda stemt på en af dem, den yndige Johansen (Maskulin Modstand tilgive mig..)

    Egtvedpigen

    Posted: 20 marts 2010 - 12:39 -

    @ Kimpo

    Man bliver ganske rigtigt helt fordærvet af al den magt… Og derfor var min første tanke også, at denne ukristelige ulighed, manden så ofte udsættes for, kunne udlignes i soveværelset af en yndig fyr som dig min due 😀

    Vi må anerkende, at de danske mænd med deres elendige sædkvalitet og hormonforstyrrede kroppe har brug for hjælp. Amerika, som jo altid er mindst fem år foran, kan måske hjælpe os igennem dennne seksuelle identitetskrise?:

    http://www.youtube.com/watch?v=1taC3JjIOkM

    Victor

    Posted: 20 marts 2010 - 13:22 -

    Steen – selv om det er strafbart, så vil Rasmussen jo først blive straffet EFTER at konen er blevet smittet. For en del år siden var der jo nogle i Sundhedsstyrelsen, som lækkede historien om en HIV-positiv haitiansk gademusiker, som havde smittet en hel del kvinder – med navn og det hele. Det måtte de ikke – og tavshedspligten er vigtig – men der er tilfælde, hvor man er nødt til at smide principperne i papirkurven.

  Mats (Malmo)

  Posted: 20 marts 2010 - 10:32 - Svar

  Nej, jag vill inte att Sverige ska dö som Kimpo skriver. Men här är mycket som behöver ändras.

  Det justitieminister Ask säger baseras på den s k sexköpslagen som kom 1 jan 1999. Det innebär att det är förbjudet att köpa sex, men inte att sälja sex.

  Den lagen ska bort – varken köpa eller sälja ska vara förbjudet. Sådant som trafficing och alfonseri – koppleri ska naturligtvis fortfarande vara förbjudet, och ska bekämpas som det gjorde redan före 1999.

  Det som minister Ask säger är gräsligt, skrämmande!

  Förresten – jag har läst att socialdemokraterna i Danmark önskar införa samma lag om sexköp som gäller i Sverige.

   Liva

   Posted: 20 marts 2010 - 10:55 - Svar

   “Nej, jag vill inte att Sverige ska dö..”

   Nej, er du tosset mand. 🙂 Never!

Peter Buch

Posted: 20 marts 2010 - 08:45 - Svar

Relateret minister Asks forslag om offentligørelse af menneskers udførte handlinger ved særligt bud, er ønsket om total overvågning naturligvis ikke begrænset til socialister, alle politiske og ideologiske retninger og endda nogle af de der ikke mener sig rubricerbare kan være med.

Et eller andet sted foretrækker jeg mine i Italien bosatte venner og bekendtes opfattelse af, at alle politikere- uanset tilhørsforhold- i udgangspositionen er- forbrydere.

  kimpo

  Posted: 20 marts 2010 - 08:55 - Svar

  Præcis. Jeg har også venner i mere “primitive” lande, hvor befolkningerne har en langt sundere indstilling til magten. Heroppe mod nord er vi fuldkommen dopet til betingelsesløst at adlyde, ære og respektere systemet (de fleste af os).

Pk

Posted: 20 marts 2010 - 08:56 - Svar

Måske skal vi prøve at tilgive socialdemokrater og radikale?
Tænk på at ødelæggelsen af Danmark har stået på i snart 25 år, så
et rimeligt spørgsmål må være? Hvordan skulle f.eks fruerne Weiss og Jelved kunne
vide det?

Emeritus

Posted: 20 marts 2010 - 10:32 - Svar

Til universalgeni.
Stramninger eller ej. Er tilstrømningen standset, eller er niveauet, som det hele tiden har været? – Er krisen blevet en hæmsko for tilstrømningen? – Hvis ikke, hvem skal så betale for underholdet? Ifølge tallene modtager vi omkring tyvetusinde om året uanset konjunkturerne. Kommer disse erklæret ‘flittige’ mennesker nogensinde i arbejde, dem, som vi modtager nu, hvis vore egne unge, som falder ud af arbejdsstyrken, ikke gør?

Hvis EU-hensigten kunne være at stabilisere befolkningstallet i EU og lette fødselsoverskuddet i skrøbelige/fejlslagne stater, hvorfor har det så intet gavnet hjemlandene de seneste tredive år? Hvorfor skulle det hjælpe dem fremover at komme af med fødselsoverskuddet, så længe kvinderne fortsat er lige så fødedygtige som altid? – Hvad gavner det Europa – økonomisk, kulturelt i længden eller på alle andre måder? – Hjælper fornyet entusiasme på området herhjemme så? – Ikke en – Pind formodentlig. Importerer vi ikke bare det fødselsoverskud (og mindset), som fører til skrøbelige og fejlslagne stater? I næsten alle disse mere eller mindre elendige statsdannelser er Islam jo mindsættende og dominerende.

Med venlig hilsen

Liva

Posted: 20 marts 2010 - 11:11 - Svar

OT

Hørte i øvrigt her til formiddag en filmanmelder på P2 omtale den danske virkelighed som leverpostegsfarvet..

  Liva

  Posted: 20 marts 2010 - 11:12 - Svar

  Tror nu at det blev udtalt som leverpostejsfarvet. 😉 haha

Emeritus

Posted: 20 marts 2010 - 12:19 - Svar

Min kommentar fortsat:
Jeg mener, erfaringen viser, at vi ikke har de store problemer med første generation udover den økonomiske side af sagen. Det drejer sig derimod om generationerne efter, hvor tre problemer melder sig på akkumulerende vis. Først det evige problem med Islam, som vil blande sig i alle samfundets anliggender, akkumulerer truende, og vil lave alting om. Dernæst indvandrernes arkaiske og kaotiske mindset, som akkumulerer, og sidst antallet, som akkumulerer på grund af den fortsatte indvandring og den højere fødselsrate. Ingen af disse problemer vil forsvinde, før indvandringen stopper. Tværtimod. Alle disse problemer er akkumulerende, uanset tilpasningen (integrationen). Hvad Islam ikke gør kål på, sørger skintilpasningen for over tid.

Hvad Søren Pinds entusiasme og mulige succes angår, er tidsperspektivet han kigger ind i mere end foruroligende og de initiativer, som er gået forud lutter håbløshed.

Med venlig hilsen

Mats (Malmo)

Posted: 20 marts 2010 - 13:29 - Svar

En liten kommentar till fru minister Asks förslag om gredelina kuvert:¨finns här:

http://www.kallestrokirk.se/10mars20.htm

  steen

  Posted: 20 marts 2010 - 13:59 - Svar

  HA! Tak !

  Apropos Aks´s replik her: man siger jo, at hvert 10 barn ikke har den far, det tror det har. Hvad siger det om mødrene så ?

   Liva

   Posted: 20 marts 2010 - 17:12 - Svar

   Ej, Steen, nu spolerer du da elitefeministernes, kirkens og islams enøjede kvindesyn. 😉

Liva

Posted: 20 marts 2010 - 20:13 - Svar

Rigtig godt at kvinder hjælper kvinder, meen, kan eller vil MSM ikke holde lidt afstand til sit stof?

Ritzau og BT benævner kvinde som medsøster:

“Ved ikke at vende hovedet den anden vej, lykkedes det en 28-årig kvinde at forhindre en voldtægt på en 23-årig medsøster i Hans Tavsens Park ved Assistens Kirkegård på Nørrebro i København lørdag morgen.”

h t t p://www.bt.dk/krimi/kvinde-sender-voldtaegtsmand-paa-flugt

Skåning

Posted: 20 marts 2010 - 22:32 - Svar

Matriarkatsmatronorna slår en med häpnad återigen. Nu ska det skickas gredelina kuvert hem till misstänkta sexköpare. Precis när jag var övertygad om att ingen i regeringen kunde vara mer korkad än Maud Olofsson, så dyker Beatrice Ask upp och bevisar hur fel jag hade.

Gredelina kuvert. Hå hå jaja. “Det ska liksom vara som på torget förr. Så att det syns.” Så Beatrice menar att för den ondskefulle patriarkala kvinnoförtryckaren som köper sex på lika villkor, omsesidigt accepterande, ska alltså få utstå något som motsvarar stocken. Undrar vad som ska hända med alla grova gängvåldtäktmän. Ska de få violetta kuvert hemskickade, Eller dessa kanske bara det är synd om i deras “utanförskap”, därmed vita välförslutna kuvert minsann.

Liva

Posted: 21 marts 2010 - 11:13 - Svar

Engang var kvindekamp noget forfriskende nyt og fordrede tolerance og frihed, men med svenske Ask’s kuvert sladdertante stunt og feministers kamp for burka og hijab og kønskvoter til kvinder og hetz på mænd (og kvinder) der ikke lever 100% efter feministers røg- og kødfri normer, så synes jeg at denne kommentar er på sin plads:

http://www.youtube.com/watch?v=kNCEURBYEGo&feature=related

Leave a Comment