23
mar
Seneste opdatering: 23/3-10 kl. 1829
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

…men ikke spor uforklarligt. Nu hvor taget mere seriøst er ved at brage ned om ørerne på den multikulturelle illusion, skal man lære sig det udtryk, så man kan sige sige det i takt med politikerne. Der blir´ brug for det. Jødiske, norske børn får klasket gule stjerner på ryggen. Hvis man synes ens tid er til kriminelt vås, kan man jo læse Nalin Pekguls forskruede forklaring på islams jødehad. Konen kan ende som minister i en Mona Stahlin regering – det er der altså én der kalder hende. I Norge og Sverige skylder alle politikere skylden på alle, bare nu befolkningerne holder fast i hvem der var ansvarlig for hvad. I Danmark har vi ikke glemt det. Please repeat after minister Kristin Halvorsen, Socialistisk Venstreparti, Norge:

Elever i norsk skole med jødisk bakgrunn opplever jødehat fra muslimske medelever. NRK fortalte i går om lærere som sier at jødehat er blitt legitimt blant mange elever med muslimsk bakgrunn. En mor til en jødisk gutt forteller at sønnen over flere år har blitt trakassert av medelever med muslimsk bakgrunn. Det er en klar antisemittisk trakassering, som utarter seg både verbalt og fysisk, sier moren til NRK.De sier de skal drepe, at alle jøder skal drepes, bruker kallenavn som «jødesvin» og «jødefaen», legger hun til. Jødiske barn får altså klistret gul stjerne på ryggen, og sier at de føler seg sviktet av skolen. Lærerne tør ikke å ta tak. Hass auf Juden in Skandinavien Gelbe Sterne auf den Rücken.

Farlige udlændinge må spærres inde

Oslos politichef udtaler en “Karen Jespersen”. Nød lærer nøgen kvinde….politichefen er en kvinde. Overfor de folkevandringer der nu er i gang og deres effekter på civilsamfundene, er demokratiernes politikere og embedsmænd i kronisk baghånd. Gangstere starter altid med et pointforspring. Hvornår vi indhenter det, tilbagestår at se.Det har indtil videre på tre år kostet 35 norske kvinder en ufrivillig sex-oplevelse, men alt hvad der følger deraf.

Polititoppen tar nå til orde for at utlendinger som er dømt for grov kriminalitet og er utvist fra Norge, plasseres i lukkede mottak etter sonet straff, i påvente av uttransportering. Forslaget, som hun fremmet på helgens Skup-konferanse for norske journalister, bør følges opp av to grunner, mener hun.

For det første for å verne samfunnet mot farlige personer. Men også for å gi disse personene menneskeverd og psykiatrisk omsorg fram til de blir uttransportert fra landet, sier Rohde. Hun er leder i volds- og sedelighetsseksjonen i Oslo, og har vært politiets ansikt utad i jakten på mennene som har begått overfallsvoldtekter i hovedstaden de siste årene. Politiet har identifisert 13 gjerningsmenn som enten er siktet eller tiltalt for til sammen 35 overfallsvoldtekter i perioden høsten 2006 til utgangen av 2009. Samtlige har ikke-vestlig bakgrunn, og seks av dem har vært asylsøkere på et tidspunkt. Vil sperre inne farlige utlendinger, Noe å diskutere?

95,5 procent av de asylsökande saknade legitimation

enligt Migrationsverket. 24.194 søgte asyl i Sverige i 2009. Bemærk Spanien i bunden. De må ha´et stort skilt hvor der står: “Nordpå, denne vej”. Procentuelt er Sverige stadig Europas suveræne nr. 1 hvad angår modtagelse af trespassers fra mislykkede stater. Derfor ikke underligt at Sverige er stadig mere mislykket. Hvor man i Norges tilfælde må sige “en stat er forpligtet til at beskytte og forsvare sine borgere,” må man i Sveriges tilfælde sige “en stat bør ikke bekrige sin egen befolkning,” men det er hvad de gør, når man ser hvad der foregår på gadeplan i landet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 23 marts 2010 - 07:06 - Svar

Der er vel intet at blive forbavset over. Jødehad er en gammel arabisk disciplin, stolt holdt i hævd gennem generationer af uuddannede og uintelligente fædre og mødre.

Pk

Posted: 23 marts 2010 - 08:04 - Svar

Når gode folk som bdr. Rothstein og Melchior arbejder for muslimsk
indvandring, så bliver jeg forvirret.
For danskere som kæmper for, at danske jøder ikke skal lide
overlast, bliver ofte kaldt meget grimme navne og bliver pålagt
slemme motiver.
Mærkeligt.

polinos

Posted: 23 marts 2010 - 09:31 - Svar

-> Santor. Du har ganske ret. Hvis man gider læse koranen, vil man vide, at jødehadet (og christofobien) er en uadskillelig del af islam. Islam er i egen selvforståelse en “berigtigelse” og en “korrektion” af jødedom (og kristendom), og Muhammed bruger megen tid og energi på at opfordre jøder og kristne til at følge hans nye religion, der jo blot er opfyldelsen af løfterne i deres mere ufuldkomne udgaver, ja, han er åbenlyst overrasket og skuffet over, at de ikke hopper og danser af begejstring over hans tilbud.
Derfor koranens underlige blanding af “respekt” for “bogens folk”, der på den ene side tolereres (såfremt de accepterer en ydmyg rolle som dhimmier), og på den anden trues med død og ødelæggelse og – i jødernes tilfælde – direkte med blodtørstige opråb til de sande troende om at dræbe dem. Det var da også for et korancitat med opfordring til drab på jøder, den danske formand for Hitz-but-Tahrir blev dømt for nogle år siden; en meget interessant dom, i øvrigt, idet det mig bekendt er første gang et korancitat har været på anklagebænken i en vestlig retssal, og er blevet fundet skyldig.
-> Pk Lige som dig undrer jeg mig såre over “suicidal-jøderne”, der som regel har meget grimme ting at sige om DF, men viser en forbløffende tolerance over for de tilvandrede muslimer, der truer dem på livet. Her må dybdepsykologien vist træde til. Personligt tror jeg, at forklaringen er en underlig blanding af (meget sympatisk omend i dette tilfælde misforstået) historisk funderet sympati for “de forfulgte”, angst for assimilering og deraf følgende kærlighed til “multikulten”, dårlig samvittighed over Israels selvforsvarspolitik, en følelse af “anderledeshed” i forhold til majoritetssamfundet og en deraf følgende – her malplaceret – sympati for andre minoritetsgrupper og en selvgod bedreviden, som man desværre også engang imellem oplever hos jøder; usympatisk men forståelig i betragtning af, hvad de har bidraget med til det danske samfund. Andre forklaringer må vi vist hidkalde Dr. Freuds spøgelse for at finde frem til.

  Peter Buch

  Posted: 23 marts 2010 - 21:59 - Svar

  polinos

  Det var i HuZ formandens sag ikke udelukkende koran-ctatet der er dommens baggrund, citatet det er en del af materialet hvorpå der dømtes, som jeg forstår det. ( Uddrag af wiki om sagen: “…i 2003 idømt 60 dages betinget fængsel for trusler, grove forhånelser og opfordring til drab på jøder. Dommen faldt for overtrædelse af racismeparagraffen ved at uddele løbesedler vendt mod jøder, hvori der bl.a. stod følgende Korancitat: “Og dræb dem, hvor end I finder dem, og fordriv dem, hvorfra de fordrev jer” (OQM. al-Baqarah:191)…”.).

  Om der ikke har været koran-citater med i anklagematerialet for andre domme i vesten har jeg ikke oversigt over.
  Umiddelbart uden eksakt viden på området ville jeg formode, det ikke er den eneste sag hvori der optræder korancitater som materiale i dømte sager i vesten.

Asger Trier Engberg

Posted: 23 marts 2010 - 09:40 - Svar

@ PK: Når gode folk som bdr. Rothstein og Melchior arbejder for muslimsk
indvandring, så bliver jeg forvirret.

Jeg tror det har noget at gøre med, at mange jøder lever en lidt isoleret upperclass tilværelse uden føling med de forfærdelige ting som sker i ghettoerne i Danmark. Så er det nemt nok at følge med den politisk korrekte udlægning af virkeligheden.

Jeg bor på Vesterbro og er vokset op i Avedøre Stationsby, så jeg har alle fornøjelserne tæt inde på kroppen. Det er en stor forskel. Jeg har mødt Rothstein en enkelt gang, og han er cool, aristokratisk, super intellektuel, megaklog. Men han har ingen føling med virkeligheden udenfor elfenbenstårnet. Det har Melchior garanteret heller ikke. Når det så er sagt, så er der mange jøder der kæmper for at overleve. Tag mig, Ted Ekeroth i Sverige (næstformand i Sverigesdemokraterne) Finn Rudaizsky fra DF, Rukow og så videre.

Asger Trier Engberg

Posted: 23 marts 2010 - 09:51 - Svar

I øvrigt er det også sådan at der, for mig at se, er en tydelig forskel på hvordan de jøder som er flygtet fra Polen og Rusland reagerer i forhold til de jøder som har boet i Sverige og Danmark i mange generationer. De polske og russiske jøder kan lettere gennemskue de totalitære tendenser som ses i samfundet, fordi de har haft det tæt inde på kroppen for få generationer siden.

Så tror jeg også, at de jøder der har haft familie der blev tvunget til at flygte til Sverige under besættelsen har paraderne lidt mere højere oppe. Man kan f.eks. se det på Pundik, han flygtede til Sverige, og han har ikke, ligeså stærkt som Melchior været fremme og markere sin støtte til det multikulturelle. Lidt, men han holder sig ret meget tilbage.

Så igen, så er der alderen. Ted og jeg er unge. Pundik har været der da han var ung, han var Mossad agent, og en del af en bataljon som vendte tilbage til Danmark fra Sverige. Så blev han fredsdue i Israel, og så videre og så videre.

Gunnar Biering

Posted: 23 marts 2010 - 09:56 - Svar

Det er ikke bare jøderne, der får 2 g’ernes opmærksomhed. Her fra dagens Ekstrablad:

“En gruppe andengenerationsindvandrere kastede ved ti-tiden mandag aften sten og flasker mod Kirkens Korshærs varmestue og herberg på Stengade i København N.”

Kilde: http://ekstrabladet.dk/112/article1318381.ece#ixzz0izJvGLSs

De har åbenbart ingen hæmninger, ingen indbyggede stopklodser, ingen empati. Tak Gammeltoft Hansen og Marianne Jelved for berigelsen. Ja, hvad betyder et par tusind indvandrere om året?

  steen

  Posted: 23 marts 2010 - 15:14 - Svar

  @ Gunar: Jeg hører fra “sædvanligvis velorienteret kilde”, at det samme har været tilfældet med et spisested for hjemløse på Halmtorvet. Det har ikke været i aviserne, såvidt jeg ved.

   Gunnar Biering

   Posted: 23 marts 2010 - 15:30 - Svar

   Tja, Steen, man kan jo så endnu en gang fundere over, hvilke kriterier aviser og TV redigeres efter. Det burde være noget med væsentlighed, at give forståelse for sammenhænge, almindelig folkeoplysning, osv.
   I stedet synes politisk korrekthed = fremme af socialisme/kulturradikalisme at være blevet det første kriteriUM. (God klumme af Kastholm forleden om Dansk medløbende Sprognævn).
   Og så sensationslyst. Og disse 2.g’er overfald er jo ikke længere nogen sensation…

    Universalgeni

    Posted: 23 marts 2010 - 17:02 -

    I øjeblikket foregår der en systematisk mudderkastning overfor institutioner eller fænomener, der kan siges at være borgerlige. CEPOS, Uriasposten, Trykkefrihedsselskabet er eksempler. De påstås at være højreekstremistiske over en bred bank. Den røde pressemafia søger at miskreditere alt, hvad der har en konservativ linje. Det er helt sikkert koordineret og planlagt. Selskabet “Fri debat” er skabt som alternativ til Trykkefrihedsselskabet og PEN og har givetvis masser af røde journalister blandt sine medlemmer. Jeg antager, at det er fra organisationer i stil med Fri Debat, at angrebene koordineres.

    Jeg synes egentlig også, at de få borgerlige organer, vi har, svigter. Jyllands-Posten er noget ulden i sin profil. For nu at tage et oplagt eksempel.

JensH

Posted: 23 marts 2010 - 12:38 - Svar

@PK

“Når gode folk som bdr. Rothstein og Melchior arbejder for muslimsk indvandring, så bliver jeg forvirret.”

har du aldrig hørt om begrebet “the sucidal jew”. Jeg tror det har været oppe gerinde et par gange, hvor Snaphanerne linkede til nogle artikler, som omhandlede det mærkvædige fænomen, at jøder i Europa med næb og klør forsvarede multikulturalismen og den deraf afledte masse-indvandring fra den muslimske verden.

Pk

Posted: 23 marts 2010 - 12:44 - Svar

Til Polinos og Asger Trier Engberg,
Til Polinos, tak for fin analyse, som jeg finder rammer plet. Du skal have en undskyldning, har
i så mange år “været med i denne kamp” at jeg er ofte for slem til at skære helt ind til benet, OG så er du så
flink med at lave analysen.
Det er ikke dovenskab, men ofte en følelse af desperation over emnet.
Jeg sidder næste lammet tilbage og forstår ingenting.
Håber du forstår mig.
Tak til Asger for din indsigt .Der er brugbar.
Hilsen Poul Købke.

Børge

Posted: 23 marts 2010 - 15:12 - Svar

Der er ingen forskel på jødehadet og socialisternes had til de der dur.

Ole Burde

Posted: 23 marts 2010 - 20:07 - Svar

Hvis Obama for alvor saeter tommelskruerne paa Israel , vil det muligvis tvinge mange joeder til at tage et klart standpunkt for eller imod alt den politiske korrekthed som Obama nu er ypperstepraesten for. Rothstein og Melchior skifter nok naeppe fortegn , men haabet er at et flertal kan chokeres til at laegge to og to sammen.

Obama +mediekontrol+ sikkerhedsraadet = sanktioner mod Israel
Sanktioner + Ahmedinejad = krig i hele melemosten
mellemoestenkrig + atomvaaben = 50millioner doede mennesker, heraf maaske et par millioner israelere..

  LFPC

  Posted: 23 marts 2010 - 20:25 - Svar

  Der er også scenariet israelsk angreb på Iran minus amerikansk godkendelse + stiltiende saudisk accept. Hvordan er opfattelsen i Israel af konsekvenserne her?

semit

Posted: 23 marts 2010 - 23:19 - Svar

lfpc: Nu følger jeg lidt med i de israelske aviser og der er koncensus, at et angreb udsætter produktionen af atomvåben, idet der centrifugeres mange steder med 8000 centrifuger ialt. På min egen blog har jeg tit været inde på denne iranske trussel http://semit.wordpress.com/category/iran/
Der er også film, hvordan angrebet i Iraq foregik i Osirik for 19 år siden.

Israel har snakket om at anvende atomvåben, men ikke for at skade mennesker, men for at kunne bore sig dybt ned i bunkerne, hvor atomlagrene forventes at befinde sig. Men holdningen er også at det er for svær en opgave, så diplomati overvægtes, men det er rigtigt at Saudierne har mere eller mindre sagt god for, at anvende deres luftrum.

Ole Burde

Posted: 23 marts 2010 - 23:22 - Svar

Opfattelsen er , at det eneste som har nogen relevans er i hvilken grad det potentielle angreb blir en miltaer succes .
HVIS det virker vil hele verden ,includeret den muslimske verden ,aande lettet op i ca. 5,3 sekunder ; hvorefter hele den samme goe gamle verden oejeblikkeligt vil fordoemme Israel for atter en gang at ….osv. , men herudover vil der ikke ske noget videre.
Hvis derimod angrabet sku’ kikse , vil det faa mange forskellige slags ubehagelige konsekvenser.
Problemet er ,at rent militaerteknisk er den noedvendige opperation MEGET taet paa at vaere uden for det muliges graense, delvist fordi amerikanerne under obama-administrationen sandsynligvist aktivt vil proeve at forhindre aktionen.
Operationen kraever derfor en grundliggende ny ,kreativ og fuldstaendig overraskende idee som udgangspunkt. (saasom feks at udfoere opperationen i et taet sammenarbejde med Saudiarabien).
Eller med andre ord et “mirakkel”
Det er sket foer, vi venter og haaber en dag at vaagne op og hoere i nyhederne at det er sket igen …
“alle flyene er kommet godt hjem til deres baser”

LFPC

Posted: 24 marts 2010 - 00:10 - Svar

En anden vinkel som jeg ikke har hørt så meget om er hvad man kan forvente på den muslimske gade i Muslimistan og i Europa. På den ene side vil sunni-shi’a-skellet ikke automatisk betyde noget i denne forbindelse, som vi så med reaktionerne efter knivdrabet i Tyskland på den shiitiske egyptiske kvinde. Men vil menige sunnier være splittet mht. at den ‘zionistiske’ ærkefjende står bag, kontra at de shiitiske persere også for dem (og bl. a. den saudiske regering) er en trussel?

Dernæst er der også spørgsmålet om reaktioner fra autonome og andre terrorsympatisører.

Hvad angår Rifbjerg, Jensen, Seidenfaden og hele dette slæng er det ret let at forudsige reaktionerne 🙂 .

Pk

Posted: 24 marts 2010 - 08:01 - Svar

Hvis Iran A-bomber Israel dræbes der så ikke en hel del muslimer?
Er man mon ligeglad i Iran med dette?

semit

Posted: 24 marts 2010 - 08:49 - Svar

pk: Det tror jeg desvære du har ret i. Fordi hamas-selvmordsbomber skelner heller ikke mellem jøder, turister og muslimer. Det er i busser og markeder og cafeer, deres bomber går af i. Det, det handler om, er om man støtter Israel eller ej, og at den civile israeler anses for at være soldat fra modpartens side, især de mere fundamentalistiske hamas-folk. En Irans atombombe er rettet mod israel, zionister og israelere, snarere end mod jøder. Naturligivis er det meget parallelt, men ikke identisk. Ahmandinejad tordner mod israel og zionister, men ikke mod jøderne, så vidt som jeg husker, Dem, der tordner mod jøderne for tiden er kræfter i malmø og oslo, men det ligger også i HAMAS’ charter, at det er jøderne, det handler om, idet de henviser til Zions Vise Protokoller i deres grundlov, der er her http://www.standwithus.com/pdfs/flyers/Hamas_covenant.pdf

Artikel 32 fortæller om jødernes plan i zions vise protokoller. Fy for den lede!

semit

Posted: 24 marts 2010 - 09:14 - Svar

pk.:nu fik jeg lige en brush up med ISLAM RISING videoen her på sitet, og som en af mine venner påstår, så fremgår antisemitisme mere i koranen end i MEIN KAMPF, uden af jeg ved om det er rigitgt.

Og der findes også utallige HAMAS-børne videoer hvor de tordner mod jøderne, men jeg mener ikke det ligger så meget i irans retorik, men derimod i HAMAS’ retorik og deres forgreninger i alaqsabrigaderne og islamisk jidah etc. Tager jeg fejl?

Emeritus

Posted: 24 marts 2010 - 11:06 - Svar

Til Gunnar Biering.

Ikke et par tusind. Tyve tusinde.

Hvorfor skal vi gøre tyve tusinde om året glade, når der er milliarder derude, som vi ikke gør glade. Hvorfor skal de stakler være kede af det? – Hvorfor skal de forfordeles? Hvad har de gjort? De er jo i stand til både at formere sig og blive ved med at være kede af, at vi ikke gør dem glade. Det burde være omvendt.
Det er de mange, der trænger til at blive muntret lidt op – ikke de få. Tyve tusinde forslår som en skrædder i Helvede. Send milliarderne herop til godhedens arnested.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 24 marts 2010 - 11:28 - Svar

Jeg mener, at det på et tidspunkt må gå op for verdens politikere, at det er befolkningseksplosionen, man bør koncentrere sig om – ikke humanitære foranstaltninger, der forværrer situationen og nærmest accellererer eksplosionen.

Og så læser jeg netop i dagens avis, at det fundamentalistiske diktatur, Iran har fundet en effektiv løsning på sit overskudsproblem. Fødselsraten er på 15 år faldet fra 6 til 1.8 ved stram, politisk styring, Også Kina har med sin ét-barns politik fået rimeligt styr på demografien.

Med venlig hilsen

  steen

  Posted: 24 marts 2010 - 12:39 - Svar

  Emeritus: Du har selvfølgelig set ? :

  I 2050 vil den menneskehed være mere end tredoblet i forhold til 1950.
  Antropologerne lukker øjnene for ulandenes enorme befolkningsvækst og de samfundsmæssige konsekvenser heraf.

  I 2050 vil den samlede menneskehed være mere end tredoblet i forhold til 1950, og denne vækst stopper ikke i 2050. Tilvæksten vil næsten udelukkende ske i ulandene, hvor befolkningerne til den tid vil være vokset til det seksdobbelte af ilandenes befolkninger. [..]

  Afghanistan befinder sig midt i en befolkningseksplosion. Befolkningstallet har ingen mulighed for at vende tilbage til de 8 millioner, der var tallet i 1950. Der er i dag omkring 30 millioner afghanere, og prognoserne for 2050 peger på et tal mellem 50 og 110 millioner. Så mange mennesker vil ikke kunne leve inden for landets grænser uden en stram statslig styring. Deres land må udvikle sig til noget i retning af en kæmpemæssig flygtningelejr afhængig af hjælp udefra.

Emeritus

Posted: 24 marts 2010 - 13:58 - Svar

Til Steen.
Ja, det har jeg set.

Enhver kan sige sig selv, at hverken euromed, import af fødselsoverskud, Metock-domme om arbejdskraftens frie bevægelighed, u-landshjælp mv. intet hjælper. Elendigheden breder sig hver gang i bunden af samfundet – også i tilfældet EU og griber man ikke effektivt ind, ender udviklingen til sidst med at vælte hele læsset, som det er sket tidligere andre steder – gang på gang i sammenlignelige mønstre. Hvad har EU’s humanitære og økonomiske bistand til de ‘fordrevne’ palæstinensere ført til? Vildtvoksende flygtningelejre, fødselsoverskud, krige og destabilisering bl.a. af Jordan (til landet smed dem ud) og destabilisering af Mellemøstens Schweiz – det tidligere financielle centrum i Mellemøsten – Libanon. Libanon var det ultimative, og stabile, multikulturelle paradis. Alle indvendinger herom må forstumme, for det var årsagen til at pengene turde være i Libanons banker. Og hvordan gik det med stabiliteten?

I går var der en helt igennem sympatisk mand, gadesælger med overskud, en pæn og velstimuleret dansker, som ville sælge mig Politiken. Det førte en meningsudveksling med sig. Han endte med at fortælle, at han boede i Nordvest og dyrkede fodbold med kvarterets unge, og der var ingen ende på den hjertevarme, der strømmede ham i møde. Som om jeg kunne have noget imod det. Som om det rokkede ved min pointe – det menneskeliges umenneskelighed. Det er netop al den menneskelighed, der er problemet. Menneskeligheden ender med at blive vor undergang. – Og naturligvis melder også spørgsmålet sig som en detalje, hvorfor det skulle være så magtpåliggende nødvendigt for ham, at hjertevarmen fra indvandrere strømmer ham i møde? Hvorfor han ikke længere kan nøjes med den hjertevarme, der lige så godt kunne strømme ham i møde fra os andre, som allerede er danskere?

Med venlig hilsen

  steen

  Posted: 24 marts 2010 - 14:05 - Svar

  @ Emeritus: Dem møder jeg også hver dag, Politiken folkene på gaden. Nogle gange skal jeg lige til at skrive en længere klamamse om min barndoms avis, men så når det kommer til stykket, gider jeg ikke alligevel. Nu antaster de mig ligesom Amnesty ikke så tit. De kan spotte en 22 årig kvindelig studerende på lang afstand, og det er jo ikke lige mig. Hvis jeg er i surt humør, har jeg et svar parat: “Ligner jeg sådan en?” (En Politiken abonent). Jeg fortryder det sikkert, hvis jeg siger det. De kan jo ikke gøre for det.

  Her fra i forgårs:

Leave a Comment