26
mar
Seneste opdatering: 27/3-10 kl. 1311
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Her kommer den en gang til for prins Knud. Egentlig tror jeg ikke Magnus Ranstorp selv tror på det, han her er citeret for: at Sverige kan køre på Muhammed- fribillet. Detvære noget han siger for at berolige  pressen. Som man kunne høre adskillige gange i SVT Debatt forleden, synes det højeste gode at være, at leve i et samfund “hvor ingen skal behøve at føle sig krænkede.” Selv i Sverige præ-islam ville det have været temmelig naivt, men nu ? Krænkelserne vil blive talrige som græshopper i Egypten, kan man godt love Ranstorp. Det det handler om, er  at lære at omgås dem fredeligt, og ikke mindst i Sveriges tilfælde, skal det gå stærkt.

Magnus Ranstorp har granskat de fall av terrorism som skett i Europa under 2000-talet. Hotet om terrordåd är närvarande i Danmark där flera terroristceller har avslöjats på senare år.I Danmark finns helt andra stämningar än i Sverige. Där råder en hätsk inrikespolitisk debatt om invandring, och det är ett tonläge som även medierna driver på. Han ser dock inget överhängande hot mot Sverige.– “Vi har inte haft någon Jihadproblematik här. Vi är gynnade av att vi har ett mångkulturellt och tolerant samhälle. Sedan är vår utrikespolitik inte kontroversiell, och vi har varit kända som moralens väktare internationellt. Men det klart att det finns individer som Säpo har under uppsikt.” Därför är Sverige fredat från terror, Jihad Jane-terrorister blir vanligare. Malaysias utrikesministe krävde i går att Sveriges regering vidtar åtgärder mot de tre tidningar. “Long live Islam” and “Down with Sweden”.

Helle Thorning (S): “Børn med tørklæder provokerer mig ærlig talt”

“Personligt har jeg stadig svært ved at forstå, at også kvinder skal skjule deres hår.” Det provokerer til gengæld Marianne Jelved, der siger: “Man skal favne Danmark i sin mangfoldighed.” Skolelærer Jelved mener nok “dets mangfoldighed”,  alternativt sin egen……..

Netop i forhold til islam lagde Helle Thorning-Schmidt ikke skjul på sin undren over muslimske kvinders brug af tørklæde. “Det er lidt mærkeligt med tørklæde, fordi det er meget fremmed i forhold til dansk kultur”, sagde Helle Thorning-Schmidt og tilføjede, at hun til sine børn har svært ved at forklare baggrunden for nogle kvinders brug af tørklæde. “Når mine børn spørger “hvorfor går folk med tørklæde?”, så har jeg meget svært ved at forklare det. Jeg synes, det er vigtig, hvordan vi – eller mange mennesker – ser på det: Vi synes, det er en begrænsning af kvinder”, lød det fra Helle Thorning-Schmidt, der især var skeptisk overfor børns brug af tørklæde. “Når jeg ser en 13-årig pige med tørklæde, må jeg ærligt sige, at det provokerer mig,” sagde Helle Thorning-Schmidt i Debatten på DR2. Helle Thorning: Børn med tørklæder provokerer mig, se DR 2 Debatten.

Når lederen af oppositionen går ud og meddeler sin ‘undren’ i prime time, er det selvfølgelig ikke et spontant udbrud fra en fortravlet politiker der er nødt til at improvisere en mening her og nu. Det er et nøje kalkuleret signal om hvordan et parti med en splittet vælgermasse prøver at finde sine fødder. For os andre er det altså et pejlemærke om hvor præcis grænsen mellem anstændigheden og virkeligheden går lige nu. Og der går den altså: Den evige undren. I det konstant hypede informationssamfund har oppositionslederen altså ikke prøvet at finde svar der kunne afhjælpe hendes undren – der er såmænd ikke noget som helst mystisk, det er faktisk et særdeles velbeskrevet område, og havde vi Thornings opmærksomhed, kunne vi foreslå navne som Ayaan Hirsi Ali, Chadortt Djavann eller Robert Spencer. Thorning-Schmidt behøver faktisk ikke engang anskaffe sig bøger om emnet, men nøjes med at tænde for den bærbare på sine rejser rundt i landet. Men sagen drejer sig selvfølgelig ikke om viden. Måske ved Helle Thorning-Schmidt godt hvad dette drejer sig om. Det drejer sig om at sandheden er for ubehagelig til at ytres øverst i mainstreams fødekæde, og at S ikke aner deres levende råd. Der står vi altså nu: Måben for åben skærm, som intet vil rykke (Steen/LFPC).

No can do speak

TEACHERS have begged for help after revealing 70% of pupils in some schools cannot speak English.The immigration explosion means many children do not have our native tongue as their first language.He said at Guston Primary in Dover, Kent, 70% of pupils speak English as their second language. Thousands of pupils don’t speak English.

Jalving uden cigar og klamydia

Med sin bog Mig og Muhammed tager Mikael Jalving endegyldigt afsked med det gode selskab

af Lars Hedegaard

– Som du selv fremstiller det i bogen, levede du indtil for ganske få år siden en privilegeret tilværelse som fremstormende intellektuel med høj cigarføring, europæiske rundrejser og klamydia. Hvad fik dig til at forlade dette beskyttede værksted? Du kunne jo have levet lykkeligt til du var 92, hvis du var svømmet videre sammen med resten af den danske meningselite.

“Det var virkeligheden, der kaldte. Man søger en mening med tilværelsen, og tilværelsen bankede på min hoveddør. Jeg levede i livets overhalingsbane som ubekymret luksusstudent uden større anfægtelser. Til at begynde med slog jeg alle dårlige nyheder hen. Jeg ville hellere score hende den søde derovre eller cykle lidt rundt i Toscana. En dag i 1999 sad jeg i lufthavnsbussen og faldt i snak med en midaldrende mand, der kunne have været min far, og som udtrykte stor bekymring over konsekvenserne af den muslimske indvandring. Det blev et møde mellem to verdener, men først efter den 11. september 2001 måtte jeg erkende, at noget var alvorligt galt.”

– Du har åbenbart oplevet det, som psykologerne kalder kognitiv dissonans, eller – mere mundret – en uforenelig modsætning mellem det, du troede om verden, og verden som den faktisk findes. Hvordan kommer et sådant brud i stand?

“Jeg levede i et slags parallelsamfund, i en boble, hvor alle havde de rigtige meninger, og hvor man ikke interesserede sig for virkeligheden, thi den var for fæl og populistisk. Men efter 11. september gik det op for mig, at jeg måtte til at læse om islam og sætte mig ind i sagerne. Når de mennesker, der sprængte bomber og arbejdede på at ødelægge Vestens frihed, åbenbart havde et anliggende med mig, så måtte jeg også have et anliggende med dem.”

Pseudokristendom

– Hvorfor er der så få andre, der gør det – særligt når vi taler om de højtuddannede? De skulle jo have de bedste forudsætninger for at læse, forstå og tage ved lære?

“Alle har travlt med deres karriere og skrabe penge sammen til huslån, skattefar og luksusforbrug. Tidsånden, dette uhåndgribelige væsen, er ikke til skepsis eller kritisk refleksion, er du rigtig klog? I øvrigt er vi blevet en slags ”liberalister” alle sammen, idet vi har meget svært ved at forestille os, at vi har fjender, ideologiske fjender. Fjender er noget, kun de onde har, eller noget vi nyder at se i Star Wars eller svenske krimier. I stedet ligger vi under for en usagt enighed om nogle pseudokristne plusord – tolerance, respekt, forståelse – og en forestilling om, at alle kulturer er lige gode. Vi bliver opdraget og uddannet til at tysse problemerne ihjel, og hvis nogen kommer og siger, at der er noget galt, så vender vi front mod budbringeren. Det skal jo ikke hedde sig.

Vi skal huske, at de intellektuelles indsats i det 20. århundrede ikke har været nogen succeshistorie, tværtimod. Der er ingen ende på de uhyrligheder, som intellektuelle har legitimeret, og de løgne, de har været med til at udsprede. Tænk bare på de totalitære ideologier, der har hentet deres retfærdiggørelse hos intellektuelle, filosoffer, kunstnere, videnskabsmænd, journalister. Intelligens eller høj uddannelse er ingen garant mod fanatisme og ekstremisme. Det er bare noget, vi, de uddannede og den snakkende klasse, tror.

Hvor banalt det end lyder, så er intellektuelle ikke anderledes end andre mennesker, når det gælder det mest elementære. Også de må f.eks. spørge sig selv, hvor næste løncheck skal komme fra, og hvis de bevidst eller ubevidst skønner, at fremtiden i en eller anden forstand tilhører islam, så vil de være tilbøjelige til at lave en ordning med de kommende magthavere eller deres nuværende vestlige håndlangere.”

Vi har glemt kulturarven

– Hvad tror du, der er galt med den vesterlandske kultur, siden den frivilligt og med begejstring lader sig overtage af en tilbagestående kultur?

“Der er det galt med vores kultur, at vi ikke længere bærer den i os. Vi er holdt op med at undervise i den. Vi kan ikke længere vores historie. Vi kender ikke til de højdepunkter i vestlig frihedstænkning, som du og jeg har givet eksempler på i bogen Frihedens væsen. I dag regnes det nærmest som nørdet at vide noget om den historie, der har bragt os derhen, hvor vi er i dag. Det betragtes – også på universiteterne og i kultureliten – som “gammel” viden. Hvilket er det samme som at sige, at den er ubrugelig.

Men når vi ikke ved, hvor vi kommer fra, så ved vi heller ikke, hvor vi skal hen, og vi bliver nemme at snøre. Herfra er der ikke så langt til at indrette sig efter den fremtid, andre har påtvunget os. De intellektuelle og kultureliten lægger formentlig mærke til de demografiske tendenser og kan se, hvad vej vinden blæser andre steder, hvor islam er tungt til stede – f.eks. i Malmø, Bradford, Rotterdam eller Marseille. Så finder de en niche, hvor de mener at kunne overleve og arrangere sig med fremtidens herskere, mens de skælder andre ud for racisme eller uanstændighed.”

– Hvorfor er det blevet “højreorienteret” at slås for friheden og bekæmpe religiøse fanatikere?

“Det spørger jeg også mig selv om hver eneste dag. Det er da højst mærkværdigt, også når man tænker på erfaringerne fra 2. Verdenskrig. Venstrefløjen falder mere og mere sammen og har tilsyneladende opgivet at forsvare friheden. Så vidt, at det i dag kan opleves som et adelsmærke at være højreorienteret, takket være venstrefløjen.”

– Hvordan vil det ende? Hvem tror du vinder kampen? Frihedens tilhængere eller frihedens fjender?

“Hver anden dag er jeg pessimistisk og hver anden dag optimistisk. Det står og falder med, om vi vil, kan og tør besinde os på forsvaret af den vestlige civilisation – og ikke på hvor mange eller få muslimer, der kommer til landet. Det handler i mine øjne mere om kultur end om demografi. Uden en kulturel selvbesindelse kan vi ikke vinde kampen. Hvis vi f.eks. ikke vil indse, at bandeoptøjer ikke kan forklares med de sædvanlige fraser om fattigdom og udstødelse, men må ses i sammenhæng med islams kamp for politisk herredømme og kulturel mandhaftighed, har vi ikke en chance.”

Ud af boblen, Sappho hvor man kan købe Mikael Jalving nye bog


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Ulla Lauridsen

Posted: 26 marts 2010 - 07:51 - Svar

Den her får Hedegaard og Jalving lige i nakken igen, vil jeg tro: “Tænk bare på de totalitære ideologier, der har hentet deres retfærdiggørelse hos intellektuelle, filosoffer, kunstnere, videnskabsmænd, journalister. Intelligens eller høj uddannelse er ingen garant mod fanatisme og ekstremisme. Det er bare noget, vi, de uddannede og den snakkende klasse, tror.”

Men velkommen til virkeligheden.

Ole Burde

Posted: 26 marts 2010 - 09:34 - Svar

Her til morgenkaffen saa jeg et videoklip af Pink Floyd ‘s “We dont want no edukation” …. Hvorefter jeg laeste om Jalvings udsagn om hvordan uddannelses systemet ,eller dem som har dirigeret det, har produceret af retfaerdiggoerelse af den truende selvdestruktion.
De to ting blev koblet sammen i mit hoved , og OUTPUT blev at Pink floyd’s klassiker SKRIGER efter en “REMAKE” , en ny udgave af klippet hvor skolelaereren som hjernevasker boernene ikke er en gammel stiv og sur liguster-facist men derimod en ung cool paedagog type med alle de rigtige holdninger stilfuldt repraesenteret i sin veldesignede overflade-personlighed.
Stykket hvor man ser en masse roed-og sorte hamre marchere er nemt at oversaette til en demonstertion mod kraenkelse af profeten..
Det blir nok ikke nemt at faa den produceret . Suk.

Børge

Posted: 26 marts 2010 - 11:17 - Svar

Jeg så engang en film, hvor vi fulgte hovedpersonen ind i en mere og mere mareridtagtig verden. Hvor eneste løsning syntes at være – lad mig vågne af dette mareridt – og sandelig, det gjorde han, og så udviklede det sig endnu værre end før, til han igen vågnede. Og sådan fortsatte det – hele tiden værre.

Sådan vil Jalving også komme til at opleve sit liv. Værre og værre vil det blive, til han en dag soleklart erkender, at det er os selv, der har hele skylden, og at det kun er os selv, der kan løse problemet – Ved at gøre ende på drømmen.

Julia Caesar

Posted: 26 marts 2010 - 14:24 - Svar

Ett rent önsketänkande av Magnus Ranstorp. Han försöker dela ut Valium till folket.
Det är bara en tidsfråga innan Sverige får uppleva ett islamistiskt terrordåd – inte trots att Sverige är ett mångkulturellt samhälle utan på grund av det. En ansvarslös massinvandringspolitik sedan årtionden erbjuder utmärkta förutsättningar för manifestationer av politiska och religiösa extremister.

  Universalgeni

  Posted: 26 marts 2010 - 14:37 - Svar

  I har jo allerede terrorhandlinger næsten dagligt. Skolebrande, bilbrande og andre brande. Bomber sågar.

   steen

   Posted: 26 marts 2010 - 15:17 - Svar

   @ Universalgeni: Det har du ret i. Jeg opfatter det som bekendt som low-tech terror. Det skal bare modne lidt i vindueskarmen, så er det klart til at blive plantet ud.

  Varmt Konservativ (kr)

  Posted: 26 marts 2010 - 17:45 - Svar

  Ja, det är ett politiskt korrekt önsketänkande att tro att vi skulle vara skyddade för att vi har varit snälla, till skillnad från “stygga Danmark”.

  Skulle vi vara skyddade av någonting är det för att vi är världens bästa basområde, där en terrorist kan få fritt boende, kontantbidrag utan motprestation och all tid i världen för att vila upp sig efter en sväng till fronten och planera nästa dåd – det är t.o.m. fritt fram att ta för sig av jungfrurna, IRL så att säga!

  Magnus Ranstorp är förstås inte så korkad som han låter, men det är pinsamt att han låter de vänsterextrema journalisterna lägga de citat de vill ha i munnen på honom. Det är ju snarast de som både skriver manus och regisserar hela pjäsen. Se bara på allas vår egen Jihad-Janne t.ex..

Robin Shadowes

Posted: 26 marts 2010 - 15:52 - Svar

“Jeg så engang en film, hvor vi fulgte hovedpersonen ind i en mere og mere mareridtagtig verden. Hvor eneste løsning syntes at være – lad mig vågne af dette mareridt – og sandelig, det gjorde han, og så udviklede det sig endnu værre end før, til han igen vågnede. Og sådan fortsatte det – hele tiden værre.”

Tänkte du på den här?

http://www.youtube.com/watch?v=u5dVQfzjDS4

Benjamin

Posted: 26 marts 2010 - 16:21 - Svar

Tja, ytre sig ansvarligt: Det gælder tilsyneladende kun den ene vej (som sædvanligt): Nu er det af FN blevet officielt forbudt at kritisere islam. Kritik af kristendommen og jødedommen er, naturligvis, stadigvæk tilladt.

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2010/03/25/144416.htm?rss=true

Ikke alene tilladt, FN opfordrer jo ligefrem til det og gør det selv i stor udstrækning.

  Liva

  Posted: 26 marts 2010 - 19:45 - Svar

  Med det indhold koranen har, er det den der skulle kigges efter i sømmene. Det er et politisk problem at koranen fredes for kritik samtidig med at vestlige lande i stigende grad islamiseres.

   Liva

   Posted: 26 marts 2010 - 19:47 - Svar

   M.h.t. FN, så må vi ud af det forældede foretagende der er i demokratisk underskud.

  PeterK

  Posted: 26 marts 2010 - 22:09 - Svar

  Det kan kun gå for langsomt, med at komme ud af det korrupte foretagende FN har udviklet sig til. En organisation der ikke engang formår at smide medlemmer ud, der er i direkte aktiv kamp mod organisationens fundamentale principper, har ingen fremtid.

  EU skal vi også se at komme ud af, hellere i går end i dag. Det tager 2 år ifølge Lissabon traktatens artikel 50, og så er vi igen herrer i eget hus

Prudentius

Posted: 26 marts 2010 - 16:38 - Svar

Jalving er fin, men hans analyse lugter lidt af historiker prut.

Historikere, som andre akademikere/intellektuelle, synes altid den almindelige befolkning er en stor skuffelse.

Enten er the commoners ikke kulturbærende-konservative nok, eller også forråder de revolutionen, osv. osv.

Sandheden er at folk hellere vil høre på P3 eller se fodbold end at trækkes med Jalving og hans slags evige utilfredshed.

Hvis man vil se et studie i kulturselvmord skal man kigge på islam. Her er tale om et rådnende lig.

Dette lig skal begraves og her er det igen og igen at vores “elite” trækker tiden ud fordi langt de fleste muslimer er brune i huden.

  Liva

  Posted: 26 marts 2010 - 19:34 - Svar

  Ski’ da hul i om hans analyse lugter af historiker prut. Bare det er en fri og demokratisk sindet prut, så er det fint med mig. Han gør et rigtig godt stykke arbejde, gutten Jalving.

   Prudentius

   Posted: 26 marts 2010 - 19:49 - Svar

   Ha-ha-ha 🙂

   Ja, ja, jo, jo.

   Det er også rigtigt!

    Liva

    Posted: 26 marts 2010 - 20:17 -

    Ja, ik’. Og så er det ret skønt når han ruller med sine historie videns muskler. 🙂 Lige så når Lars Hedegaard ruller sig ud, i øvrigt. Det samme gælder også for Winkel Holm.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 26 marts 2010 - 18:21 - Svar

Jalving:

»Det handler i mine øjne mere om kultur end om demografi. Uden en kulturel selvbesindelse kan vi ikke vinde kampen. Hvis vi f.eks. ikke vil indse, at bandeoptøjer ikke kan forklares med de sædvanlige fraser om fattigdom og udstødelse, men må ses i sammenhæng med islams kamp for politisk herredømme og kulturel mandhaftighed, har vi ikke en chance.”«

Det handlar om kultur OCH demografi, och vi har inte glömt kulturarvet. Det har berövats oss medvetet. Vilka är det som förser oss med de MEDVETET falska förklaringarna om rasism, segregation och fattigdom och vilka har MEDVETET fört ett intensivt propagandakrig mot vårt kulturarv och skolundervisningen om det ? Jo, marxist-leninisterna. Där finns över huvud taget ingen naivitet. De VILL att samhället, det borgerliga samhället, ska falla sönder. Om så 10.000, 100.000 eller en miljon liv ska spillas är det likgiltigt.

»Venstrefløjen falder mere og mere sammen og har tilsyneladende opgivet at forsvare friheden.«

Det är alltså helt fel. Den extrema vänstern blir starkare och starkare tillsammans med islamisterna. Den har kanske försvagats i Danmark, kanske är Töger Seidenfadens desperata utspel ett tecken på det, men i Sverige stärker de fortfarande sin makt och blir allt öppnare med vad de verkligen vill. De har aldrig försvarat friheten. De har alltid bekämpat “borgarnas och arbetararistokraternas så kallade frihet”. De är lyckliga nu. De är nära målet. De bryr sig inte om vad som kommer sedan. De bryr sig antagligen inte om vad som händer med dem själva ens. De är garanterat beredda att konvertera bara USA, Israel, “borgarsvinen” och kapitalismen krossas totalt.

Lösningen kan bara ligga i att medvetandegöra de verkliga demokraterna bland vänsterns folk och få dem att ta avstånd från och isolera extremisterna, naturligtvis även i handling. Nu är det verkligen bara handling som räknas och den verkliga följden av olika åtgärder och uttalanden. Tyvärr är det alltmer tydligt att gränsen inte går vare sig till vänster om Vänsterpartiet eller mellan Vänsterpartiet och Socialdemokraterna och Miljöpartiet utan någonstans i S och MP, oklart riktigt var, med enstaka infiltratörer även i de borgerliga partierna.

Julia Caesar

Posted: 26 marts 2010 - 19:49 - Svar

Mikael Jalving säger i intervjun med Lars Hedegaard:

Vi skal huske, at de intellektuelles indsats i det 20. århundrede ikke har været nogen succeshistorie, tværtimod. Der er ingen ende på de uhyrligheder, som intellektuelle har legitimeret, og de løgne, de har været med til at udsprede. Tænk bare på de totalitære ideologier, der har hentet deres retfærdiggørelse hos intellektuelle, filosoffer, kunstnere, videnskabsmænd, journalister. Intelligens eller høj uddannelse er ingen garant mod fanatisme og ekstremisme. Det er bare noget, vi, de uddannede og den snakkende klasse, tror.

Till hans ekonomiska, kulturella och sociala perspektiv vill jag foga ett psykologiskt.
Högutbildade, intellektuella människor – den akademiska och politiska eliten – har ofta de starkaste psykologiska försvarsmekanismerna. Deras intellektuella utveckling har skett på den känslomässiga utvecklingens bekostnad. Hjärna har skilts från hjärta, ibland till den grad att hjärna och hjärta inte kommunicerar med varandra utan är åtskilda inom personligheten.

Under tidig barndom grundlägger vi våra psykologiska försvar utifrån vad vi behöver för att överleva. I en känslokall, ensidigt intellektuell miljö grundläggs intellektuella försvar, samtidigt som intellektuell förmåga och prestationer belönas.
I en miljö där alla sorters känslor får finnas har barnet – väldigt förenklat uttryckt – möjlighet att utvecklas till en harmonisk person utan invalidiserande psykologiska försvar.

Det är inte svårt att se att de styrande eliterna i påtagligt hög grad utgörs av känslomässigt handikappade personer med glapp mellan hjärna och hjärta. En höggradigt intellektuell identitet med starka psykologiska försvar är för sin existens beroende av rigida tankesystem som till stor del bygger på illusioner. Man kan se dem som en sorts psykiska korsetter som förhindrar ångest och håller personen uppe.

En sådan illusion är uppfattningen om den världsomfamnande Godheten, det vill säga tron att vi är skyldiga att ta hand om världens samtliga nödlidande människor – vilket inte är möjligt. Den sortens illusion kan bland annat ses hos företrädare för vänsterpartier, Amnesty, Röda Korset, Rädda Barnen och andra. I själva verket är det fråga om en patologisk godhet, eftersom den inte är äkta utan kännetecknas av att den betalas av andra än själva godhetsutövarna.

Ytterst handlar det om att bedöva och gottgöra en skuld som många intellektuella personer känner för att de existerar och – vilket de upplever som ännu värre – har det bra.

De här faktorerna är en av orsakerna till att stora delar av samhällets högutbildade elit omfamnar totalitära ideologier som marxism-leninism och islam. De totalitära tankesystemen erbjuder en lättnad i friheten från självständigt tänkande. Dessutom erbjuder de en känsla av kontroll, vilket kan kännas lockande om man anar att man bär på nedtryckta och förbjudna impulser och känslor.

För den intellektuella elit som det här handlar om passar det perfekt som handen i handsken att förneka sin egen kultur och praktisera ett nationellt självhat. Känslan för det egna landet och den egna kulturen är, som Roger Scruton skrev nyligen, en förlängning av känslan för det egna hemmet. Eftersom många intellektuella har hämmats i sin känslomässiga utveckling har de aldrig frigjort sig från föräldrarna och hemmet utan befinner sig i ett permanent pubertetsuppror mot hemmet och familjen. Detta uppror överför de på sin kultur och sin nationella tillhörighet.

Slutsats: Vi ska inte vänta oss att den högutbildade intellektuella eliten ska gå i spetsen för en sund samhällsutveckling. De bär i många fall på psykologiska mekanismer som hindrar dem från att se och tänka klart.

  Nordbo

  Posted: 29 marts 2010 - 13:17 - Svar

  Bra analys. Jag håller med helt och hållet.

  Nordbo

  Posted: 29 marts 2010 - 19:39 - Svar

  Jag tog mig friheten att citera din analys på min blogg. Hoppas det är okej.

Benjamin

Posted: 26 marts 2010 - 20:30 - Svar

Igen et politisk selvmål af Thorning, som viser at hun simpelthen ikke har politisk timing og intuition nok til at begå sig på Christiansborg. For ved at kritisere muhamedanismen mister hun jo muhamedanernes stemmer. Muligt at de så ender hos et andet venstrefløjsparti, men alligevel vil f.eks. Ø jo aldrig komme i regering. Så nogle stemmer mistes.

Utroligt at de røde samarbejds-partier er så inkompetente, som de er. Hvis de havde været mere effektive, var Danmark måske allerede nu et muslimsk land. De får serveret alting på et sølvfad og bagefter ødelægger de det for dem selv. Se bare på Villys håndtering af “danske-fædre-forbudt” sagen. Det kostede SF mange stemmer, fordi Villy prøvede en alternativ højredrejning ved at være så fræk at påstå at muhamedanere ikke havde krav på særbehandling, bare fordi de satte foden på dansk jord.

  steen

  Posted: 26 marts 2010 - 21:21 - Svar

  Benjamin – i al fald skal hun have skæld ud af cand.med. Oliver Qureshi i Deadline i aften.. Jeg tror jeg kan samtalen i forvejen. Ganske interessant at oppositionen har en svag føring lige i øjeblikket. Hvordan pokker ville de administrere en valgsejr ?

   Universalgeni

   Posted: 26 marts 2010 - 21:39 - Svar

   Qureshi har altså ikke nogen doktorgrad. Han har gemmenført medicinstudiet på Københavns Universitet og er derfor cand.med. med ret til at kalde sig læge. Imidlertid må man ikke udøve lægegerning uden obligatorisk efteruddannelse. Den ved jeg ikke om han har.

    Universalgeni

    Posted: 26 marts 2010 - 21:41 -

    Tak for rettelsen. 😀

    Benjamin

    Posted: 26 marts 2010 - 21:44 -

    Desuden fik han den jo kun ved at snyde, men det er så en anden sag.

    steen

    Posted: 26 marts 2010 - 21:50 -

    Han har seks måneders turnus på et hospital i NV. Det bliver man ikke læge af, højst politiker, og selv det har jo knebet noget.

   Benjamin

   Posted: 26 marts 2010 - 21:43 - Svar

   Ja:
   Ganske interessant at oppositionen har en svag føring lige i øjeblikket.
   Men det ville den jo nok ikke have hvis journalisterne ikke stemt rødt i stor udstrækning, og hvis pædagoger og lærere ikke tilhørte den “intellektuelle” venstrefløjselite, der ser det som deres opgave at opdrage danske børn til små identitets- og kulturløse verdensborgere, undskyld verdensmarxister mener jeg selvfølgelig.

   Heldigvis har jeg ikke fjernsyn men selv hvis jeg havde, ville jeg ikke have tortureret mig selv med at høre på kamelens frækheder. Det er sværere at få en kamel til at forstå begrebet “gensidighed” end det er at få en muslim gennem et nåleøje. Eller har jeg byttet rundt?

li

Posted: 26 marts 2010 - 21:49 - Svar

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg foragter socialDDRkrater-pamperne og de Radigale ser jeg gerne gå sammen med SF den lige linje ud, sammen med muhammedanerne, som betyder AD HELVEDE TIL..som løwndal selv anbefaler!
Men papegøre helle HAR fundet et enkelt guldkorn, nemlig, hvorfor har vi hovedaffaldssække klædte kællinger og undertrykte unge pigebabyer( journalist sprog for “muhammedanere der ikke selv kan gøre for det!”)
Se, det et godt spørgsmål, hvorfor ifører de sig dette muhammedaner undertrykkelses symbol her i Danmark!?
Er de bogstavstro muhammedanere, der virkelig mener jøder er svin og vantro skal forfølges og disse aber og vantro svin skal dræbes!?
Vil disse udklædte kællinger og baby “unge” hoved pamperble symbol muhammedanere, vise deres foragt for os vantro eller vil de bare have os fri-hårs kvinder bombet tilbage til kvindeundertrykkelsen eller hvad er det de vil, med deres modbydelige adfærds begrænsende beton klud om hoved???
Hvis de så naive, disse enfoldige elefanthue/sengetæppe indbundet kællinger og stakkels babyunge pigebørn(der ikke kan gøre for det!) at de bare følger muhammedanertroen bogstaveligt, så syntes jeg, vi skal oplyse dem om, at de har et uanstændigt menneskesyn, der indebære, at de med deres bogstavstro udklædning samtidig signalere koranens bogstavelige aber/svin syn på anderledes tænkende og at disse skal forfølges og dræbes.
Når så vores børn spørger hvorfor muhammedaner kællingerne klæder sig ud, så må svaret være, de så BLONDINE overdumme! så de prøver at gemme deres dumhed!
Hvad andet kan man svare???
Fordi der er ikke noget svar på muhammedaner dumheden, der er kun tale om hjernevask fra barnsben af, derfor får man dumme affaldssække klædte BLONDINE-dumme kællinger, der selv tror på deres farlige hårs indflydelse på retarderede aberaber mandslinge, der reagere med mindre hjerneaktivitet end en selvdød mus!
Absolut intet andet logisk kan forklares om de omvandrende affaldssækkeklædte dumlings-allah-slavetøser.
Hvorfor i 2010 opfører sig som primitive ABErater?

Bekæmp muhammedanertroen før den få flertal til at slagte dig, du usle abe-svin!

Peter Buch

Posted: 26 marts 2010 - 22:00 - Svar

Beklageligvis ikke på dansk, men god opfølgning af Jalving & Hedegaard interviewet:
http://frontpagemag.com/2010/03/26/the-wrong-way-to-stand-against-jiha d/

JensH

Posted: 27 marts 2010 - 00:57 - Svar

@Sreen

Jeg ved et er OT, man du plejer jo at skrive herinde at Rolling Stones ‘døde’ efter 1968, (såvidt jeg husker). I så fald så prøv ige at check denne optagelse med Stones fra 1966 med Stones. Numret er ‘Time is on ny side’, og er fra Tyske N3, og det (believe or not) med Bill Wyman som er ‘back up’ til Mick Jagger på omkvædet:

http://www.youtube.com/watch?v=rIE2GAqnFGw&feature=related

Fedt nummer. Og de tilstedeværendes kvinders ‘reaktion’ er nærmest ubeskrivelig, men som jeg læste et andet sted, (fra en mand som havde oplevet tiden), så skabte de an ‘electric atomesphere’, (selvom man faktisk ikke kunne høre musikken!!).

  steen

  Posted: 27 marts 2010 - 01:18 - Svar

  Ja, med Brian Jones, og da Jagger Richard ville være kunstnere, og ikke bare habile R & B kopister af Chuck Berry. Den er god og ringer nogle sentimentale klokker, men er den lige så god som Irma Thomas ? – her er sangen kommet “hjem” til Atlantic Records, New Orleans og Syden.

  Men nu er jeg jo også meget fordomsfuld og reaktionær……….:-) Hun er i det hele taget sk….god. Det Bill Wyman er endelig kommet hjem til på sine gamle dage med Rythm Kings og History of the Blues. Irma Thomas kan jeg vældig godt lide:

JensH

Posted: 27 marts 2010 - 02:05 - Svar

Okay, Steen. Jeg foretrækker nu Stones’ version af ‘Time is on my side’. Men kan vi så (i det mindste) blive enige om, at ‘Jumpin’ Jack Flash’ er et af de bedste rock-numre der nogensinde er blevet lavet??

  steen

  Posted: 27 marts 2010 - 02:44 - Svar

  Hmmm, jeg mener jo de topper i 1964 m Round and Around , lutter coverversioner . Det andet der, er efter min tid 🙂 Et par år efter gik de på efterløn, man er ikke ung og frisk så længe. Mener det er Jones´12 strengede der laver den enestående lyd mellem versene.

   tavsen

   Posted: 27 marts 2010 - 08:12 - Svar

   Down memory lane. Da Rolling Stones kom med denne, vidste jeg, de ville blive store. Købte deres første 2 lp’er. Begge lavet i USA. De ville have den rigtige lyd, og kors hvor det swingede. Derefter toppede de med Aftermath. Efter det kom der ikke rigtig nogle helstøbte lp’er.

   Brian Jones flotte guitar på Last time er der lidt af på dette fantastiske live nummer med Alison Krauss og Robert Plant. En spilleglæde langt ud over scenekanten. 2:47 you got me
   http://www.youtube.com/watch?v=aH_p7h-Q-ow

   Irma Thomas var et dejligt genhør med lyden fra 1960. Der er kommet en del, der rammer den lyd perfekt.

   Især Duffy med Mercy
   http://www.youtube.com/watch?v=nqAUM4YQIJ8

   og den danske Maria Apetri – No Time for Love PERFEKT Phil Spector
   http://www.youtube.com/watch?v=DKMk2Z-NXH8

Bjovulf

Posted: 27 marts 2010 - 04:26 - Svar

“Oliver” kommer på banen 😀

Hvordan skal det dog gå med et samarbejde mellem S på den ene side (næsten),
og så det mest af SF samt de Radigale og Enhedslisten på lad-stå-til-siden?

Det snotforvirrede og uklare budskab får de nok meget svært ved at sælge danskerme,
når det folketingsvalget for alvor nærmer sig – uanset hvad meningsmålingerne så siger
her lidt over halvvejs inde i den aktuelle valgperiode.

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2010/03/26/092553.htm

SF-ordfører: Thorning er indskrænket

26. mar. 2010 09.33 Politik
Socialdemokraternes formand Helle Thorning-Schmidt er provokeret, når unge piger bærer tørklæde, fortalte hun i Debatten i går. Det provokerer til gengæld SF’s menneskerettighedsordfører Kamal Qureshi.

– Det udviser en grad af indskrænkethed [!!! – Det skal nok blive muntert! 😀 ] for en person, der gerne vil være statsminister for Danmark, at hun ikke er i stand til at rumme den del af den danske [?!?!?] befolkning, der går med tørklæder, siger Kamal Qureshi.

Når Thorning-Schmidt skal være hans statsministerkandidat, vil SF’eren gerne have, at hun skal være mere rummelig og forholde sig til Danmark, som det er, ikke “som det så ud i Morten Korchs tid”. [!!! – men altså gerne på Morten Kjærums tid? 😀 ]

– Danmark 2010 består altså også af mennesker, der går med tørklæde, ligesom det består af mennesker, der er piercede og går med hanekamme [ ja, selv mellemøstlige røvere 😉 ] og går med slips og jakkesæt og så videre, siger SF-ordføreren.

Liva

Posted: 27 marts 2010 - 09:43 - Svar

li

Ja, det er et guldkorn den socialdemokratiske kvindelige parti leder har fundet. Men ikke bare det – vil hun sørge for at hun selv – som kvinde – og alle andre kvinder kan bevare frihedsrettigheder og -muligheder her i landet og i det øvrige Vesten, så må hun vise at hun kan frigøre sig af islam og ikke mindst af de islamiske kvindeuniformer og andre religiøse stupide krav til kvindekønnet. Det bliver interessant at se om hun kan stå distancen, som Pia K. har kunnet. Godt at DF har holdt fast i sin værdipolitik. Det nytter – og det flytter. Det kommer vestlige kvinder – og mænd – til gode nu og på sigt. Og ikke mindst vores samfund.

Liva

Posted: 27 marts 2010 - 09:46 - Svar

steen, tak for linket til Irma Thomas. Hende kendte jeg ikke. Hold da helt op det er go’ musik! 🙂

Emeritus

Posted: 27 marts 2010 - 10:58 - Svar

‘Jalving uden cigar og klamydia’

Hvis denne tråds læsere synes godt om LH’s interview med Jalving, bør de unde sig den fornøjelse også at læse Anders Raahauges interview med tyskeren, Günther Walraff i JP’s KULTUR – sektion.

Hvis ikke interviewet dukker op på JP’s hjemmeside, er lørdagsavisen værd at investere i – alene på grund af G. Walraff interviewet, som præsenterer en modig mand, der har rygrad nok til at sætte sig mellem to stole.

Med venlig hilsen

Leave a Comment