28
mar
Seneste opdatering: 29/3-10 kl. 2333
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jimi Hendrix Eperience; Like A Rolling Stone Jeg var der i Falkoner Centret dengang – uden kamera. Tinnitus i en uge. Hele bygningen rystede. Hele Frederiksberg.”Going to the finest schools allright, Miss Lonely, but…” Fender Stratocaster, kejthåndet, trio Mitch Mitchell og Noel Redding. Hendrix døde d. 18 september 1970, 28 år gammel og er  begravet i Renton, Washington. Han ville have været 68 år i dag. Nu er han forever young. Mitchell er en yndling her, en fusion af Gene Krupa og Keith Moon. I Danmark havde vi enestående Ken Gudmand. At gense Hendrix, er at se en stolt, elastisk og ekstatisk mandlighed, der er gået tabt siden dengang. Akkorderne smyger sig rundt om ham, man kan blive med at se på det. Det er nyt hele tiden. Hvilken mand kan identificere sig med Frank Jensen, Lars Lykke ,Karsten Lauritzen, Thulesen Dahl eller Ole Sohn? I dette univers, er kvinder også  kvinder, ikke bare noget der myldrer ud af munden på P 1 i én følende, “spirituel”, suppe. Engang før P 1´s madammer m/k kaprede det, hed det “åndelig”. Per Højholdt om trangen til at udvide  livet og sproget. Kan vi virkelig tale sammen, som den mand spiller?

”Turbo er skrevet efter at jeg havde hørt Jimi Hendrix de første gange og jeg tænkte: sådan må man kunne skrive! […] jeg prøvede at sætte sproget op i femte gear”

Hollands politi undervises i “respekt”

Og dette ord kan man selvfølgelig i denne sammenhæng uden videre oversætte til underkastelse. Men husk nu: Det er Geert Wilders’ ‘højrepopulisme’ der er den virkelige trussel mod Holland. Via Gates of Vienna (LFPC):

Police corps and school managements are increasingly sending officers and teachers on courses where they learn to adapt to street culture. They go to coaches like Frank van Strijen, who explained his views Friday in De Pers newspaper. Van Strijen’s most important lesson is humility. As an example of one of his course participants, the newspaper refers to a police officer who was beaten up by a pair of street kids. He was then taught how to deal with them: on approaching a group of street kids, it is best first to shake hands with the leader of the group.

Someone who wants to get a grip on street gangs must drop some Dutch standards, is Van Strijen’s principle. He refers to a group of kids who literally pushed around a homosexual janitor at their school. Van Strijen’s solution was for the school director to make agreements with the leader of the group. […] Dutch Police Taught Respect for Youth Gangs

SR: Islamfjendtlige, ultra-højrepopulistiske partier

Kent Ekeroth i Gelsenkirschen.Minut 10:55.

Dalrymple: Slouching towards Vichy

BC: Sir, for those unfamiliar with the contents of your latest book, how would you define the “New Vichy Syndrome”?

Dr. Dalrymple: I would say it is a reflection on the existential state of Europe, if you like on the deeper currents underneath the surface of events.Slouching Towards Vichy: An Interview with Theodore Dalrymple

Storbritannien: Det fader- og moderløse samfund

Engang var racisme noget med at forskelsbehandle mennesker med en anden hudfarve. Det florerede især i de amerikanske sydstater og i Sydafrika. Homoseksualitet var noget med mennesker der foretrak kønslig omgang med folk af eget køn. Sådan er det som bekendt ikke længere – kig f. eks. på den grasserende akademiske disciplin queer studies. Det burde være indlysende at forsøget på med eskalerende nidkærhed at skabe det nye Homo Tolerensis risikerer at ende med det modsatte resultat: At man i lede over at skulle patroniseres og infantiliseres af en formynderisk stat allerhelst vil slippe for at høre mere om minoritetsgrupper. Nu er dette Storbritannien, og der er det jo lettere at udstikke sproglig udrensning oppefra (LFPC).

The words ‘mother’ and ‘father’ are to disappear from birth certificates to allow homosexual couples to be named as ‘parents’ of surrogate children. The switch means the biological parents will no longer necessarily be identified on the certificates that provide a legal record of a child’s birth.

Birth certificates have recorded mothers and fathers since registration of babies was introduced more than 170 years ago. But to comply with a change in the law, around 200 special certificates a year will be authorised for same-sex couples who qualify under a new law as the legal parents of a child born through surrogacy or fertility treatment. […] Mothers and fathers disappear from birth certificate to allow homosexual couples to be named as parents


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Liva

Posted: 28 marts 2010 - 10:30 - Svar

Wau, det er skøøn musik. 🙂 Rap og hiphop gå hjem og vug.

  Liva

  Posted: 28 marts 2010 - 10:39 - Svar

  Måtte lige høre den igen. 🙂 Skøn blød stemme han har. Det passer rigtigt godt sammen med den rå guitar. Og så bob Dylans tekst. Så kan det da ikke gøres meget bedre..

   steen

   Posted: 28 marts 2010 - 19:24 - Svar

   ja, utrolig lydkvalitet også, ikke ? Jeg skal aldrig glemme, da Jørgen Mylius – der jo er lige begejstret for al musik – i 1967 annoncerede. “Her er så en ny sanger, der er vældig populær i London”. Det ku´ha været Kjeld Heick. “Sangen hedder “Hey Joe”. Ja, det hed den fandeme. Og for så vidt som rockmusik overhovedet kan swinge. For en gammel trommeslager som mig, hør Mitchell her:

   Jeg kan bedst lige Hendrix “on the rocks”, uden for mange dikkedarer. Blues, trio, punktum. Ikke den overproducerede Hendrix, selvom han bryder nye veje. Men det gør han også med standardrepertoiret.
   Man kan ikke fange Dylan eller Hendrix undtagen digterisk, og jeg er efter alt at dømme ikke nogen digter.

    Liva

    Posted: 28 marts 2010 - 19:45 -

    Jo, det er lidt spooky. Som om det var filmet i går. Jeg kan slet ikke stå for hans velvet voice og hans fjollede grin. Han og Dylan er om nogen også vestlig kultur.

    Liva

    Posted: 28 marts 2010 - 20:02 -

    uha uha, der var så gu’ gåsehuds garanti dér. 🙂 uha for hulan da det er pragtfuldt!

    Liva

    Posted: 28 marts 2010 - 20:49 -

    “Man kan ikke fange Dylan eller Hendrix undtagen digterisk, og jeg er efter alt at dømme ikke nogen digter.”

    Ja, ja. ‘Man’ behøver da heller ikke at fange dem. De kan bare komme til en. 🙂 Og det gør de så..

    Liva

    Posted: 28 marts 2010 - 21:18 -

    Hey Joe og Hendrix får mig i øvrigt til at tænke på denne her:

    http://www.youtube.com/watch?v=IM6MEb2xnLk

  Bjovulf

  Posted: 28 marts 2010 - 12:12 - Svar

  Liva, så du mine svar til dig i den forrige tråd ? 😉

  En anden fantastisk, “ukendt stemme …

  http://snaphanen.dk/2010/03/26/jalving-uden-cigar-og-klamydia/#comment _start

Victor

Posted: 28 marts 2010 - 23:00 - Svar

For et par uger siden linkede jeg til et NRK-indslag om en norsk dreng, der blev mobbet ud af sin sorte skole.

HVORDAN mobbingen ser ud, har et TV-hold fra den “tyske” TV-station NDR set på. Det er sgu lige før man får sympati for Vestager:

Indslaget hedder Gemobbt und beschimpft:

http://www.youtube.com/watch?v=R9T7UBgsLZw

http://www.youtube.com/watch?v=5DFWexkAm9k&feature=related

Og nu vi er i gang med skolerne: Her er en kvindelig tysk vikars erfaringer fra en skole i Wedding:

http://www.berlinonline.de/berliner-zeitung/archiv/.bin/dump.fcgi/2010  /0213/magazin/0310/index.html

  Peter Andersen

  Posted: 29 marts 2010 - 14:09 - Svar

  Min dreng på 6 år går på sådan en skole, her på Nørrebro.
  Ud af de 40 børn der er i indskolingen, er de 3!!! danske.

  Sådan ser næsten alle skolerne på Nørrebro ud nu. De få med “kun” 30-40% indvandrere er umulige, at komme ind på.

  Den tyske dreng i indslaget siger han drømmer om, at komme til at leve sammen med tyskere. Sådan er det også her. Men det er vist ved, at være for sent…

   Liva

   Posted: 29 marts 2010 - 18:51 - Svar

   Og det skulle være mangfoldighed? Vor frue til hest..

   Universalgeni

   Posted: 29 marts 2010 - 20:22 - Svar

   @ Peter. Det er altså synd for din dreng. Hvorfor finder du ikke en privatskole? Priserne ligger mellem 450 og 850 kroner om måneden. Det kan de fleste få plads til i økonomien. Der kommer intet godt ud af at lade din søn gå der, hvor han er nu…

Niels Hansen

Posted: 29 marts 2010 - 03:52 - Svar

Jimmy Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain, John F. Kennedy, Janis Joplin, Marilyn Monroe, John Lennon m.fl. havde en ting tilfælles, de havde alle stiftet bekendskab med Hr. Albert Hoffmann’s opfindelse.

Liva

Posted: 29 marts 2010 - 18:49 - Svar

Steen

“..trangen til at udvide livet og sproget.”

Ja, åndelig føde skal der til. Har du læst Nissen hos spækhøkeren af H.C. Andersen – om poesiens træ og det – at mennesker kan ikke leve af grød alene – men heller ikke uden. Det er et herligt lille eventyr. Med skøn dansk humor.

kordegnen

Posted: 29 marts 2010 - 20:59 - Svar

Angående det fader- og moderløse samfund; når to kvinder, registrerede partnere, krydsadopterer hinandens biologiske børn kalder de det selv “medmor”. Det er helt politisk korrekt, så briterne er ikke med på vognen, når de fjerner betegnelsen mor og far.

Leave a Comment