31
mar
Seneste opdatering: 13/8-10 kl. 0706
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Things are going to slide … There’ll be the breaking of the ancient western code,
Your private life will suddenly explode ,There’ll be phantoms ,There’ll be fires on the road
I’ve seen the future, baby: it is murder , Things are going to slide …

Belgium panel approves ban on burqa

“We cannot allow someone to claim the right to look at others without being seen,” said Daniel Bacquelaine, who proposed the bill. “It is necessary that the law forbids the wearing of clothes that totally mask and enclose an individual,” he said, adding he was not targeting the classic headscarf worn by many Muslim women.
The parliamentarians are specifically targeting the body-covering burqa and face-veiling niqab, which are still very rare features in Belgian public life. “We have to act as of today to avoid (its) development,” Bacquelaine said. “Wearing the burqa in public is not compatible with an open, liberal, tolerant society,” he said. PA

370.000 opholdtilladelser på otte år

Ifølge integrationsministeriet har mere end 370.000 udlændinge fået opholdstilladelse i Danmark siden 2002.14 procent af disse mennesker har fået opholdstilladelse på grund af familiesammenføring, eller fordi at de var flygtninge.Men de resterende 86 procent, som svarer til næsten 320.000 personer, er ifølge Eyvind Vesselbo ikke blevet kontrolleret og godkendt på samme måde som den lille gruppe af udlændinge. Man har i mange år kun fokuseret på familiesammenføringer og flygtninge, og man har vendt det blinde øje til den store gruppe af udlændinge som kommer her under påskud af at være studerende, siger han og kalder området “udlændingepolitikkens tabu”.V: Rønn har ikke styr på falske studerende. (Se Vesselbo kronik: Udlændingepolitikkens tabu og Morten Uhrskov: Udlændingepolitikken er brudt sammen.)

UK: 83 % vil stoppe indvandringen
A SHOCK new survey for The Sun has revealed how Britons feel badly let down by Labour’s shambolic handling of immigration. More than two-thirds of the 1,500 adults quizzed by YouGov feel the surge in immigrants – 163,000 in 2008 alone – has had a negative impact on the UK.

According to the survey, a whopping 83 per cent of people want to see a cap on immigration, and 80 per cent want to see more illegal immigrants deported. The simple, unfortunate fact is that the British National Party is gaining in popularity, and 53 per cent of those quizzed worry the racist party is capitalising on this issue. If it is a choice between discussing immigration and ruffling a few feathers or ignoring it and letting the BNP come to power, then obviously I’m all for discussing it.
The other unfortunate fact is that immigration IS out of control – it must be if we hear of people coming over on student visas to study higher education and it turns out the colleges don’t even exist. How hard can it be to have a list of real educational institutions? How is it even possible that in this country you can pretend you are at a fictitious establishment? The Government has tried to tackle the issue by introducing citizenship tests, which are pointless and open to abuse.

People don’t want immigrants to take a citizenship test, they just want fewer immigrants. Instead of these tests, why not actually take care on our borders? I couldn’t believe it when a recent Sun investigation showed people using passports with completely different photos were still waved through. And if someone is willing to come here illegally, what else are they going to do illegally? Gangs are a real problem and, frankly, we have enough problems with homegrown criminals without those from other countries. Voters anger over immigration – De engelske tal svarer nogenlunde til danske opinionsmålingere fra 1988-95, men det var en rum tid inden politikerne ville lytte til befolkningen, det billige skidt. – Også i Italien driver indvandringen vælgerne til “højre.” Italian elections marks surge of Right wing support across Europe.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Pk

Posted: 31 marts 2010 - 07:39 - Svar

Hvordan er vores liv om f.eks 15 år i England, Danmark og Sverige?
Læser ofte om hvad fremtidforskere óg trendspottere skriver, men
de skriver aldrig om Islam i vores land.
Hvordan kan de overse så stort og vigtigt et emne?

  Liva

  Posted: 31 marts 2010 - 11:54 - Svar

  “Læser ofte om hvad fremtidforskere óg trendspottere skriver, men
  de skriver aldrig om Islam i vores land.
  Hvordan kan de overse så stort og vigtigt et emne?”

  Rigtig godt spørgsmål. Ramadan og halal slagtning og øvrige ikke-vestlige halal forbud og påbud og hijab, burka og niqab, kønsapartheid i rent ud sagt stride strømme – og det omtales i øvrigt heller ikke hvad der står om mennesker i koranen, der ikke er tilhængere af islam.

Universalgeni

Posted: 31 marts 2010 - 08:40 - Svar

Det hjælper jo ikke engang at stemme på højrefløjen. Det har vi gjort siden 2001 og de har lukket endnu flere ind end socialdemokriaterne gjorde. Og så lyver de om det. Fast og fair indvandring betyder flere muslimer. Fuck danskerne.

Universalgeni

Posted: 31 marts 2010 - 08:42 - Svar

Kravet må være: fremlæg en plan for tilbageføring af udviklingen. Med deadlines og delmål. Helt konkret: nedbring antallet af muslimer i Danmark. Uanset disses hudfarve, race, nationalitet og baggrund.

Universalgeni

Posted: 31 marts 2010 - 09:09 - Svar

Og en ting til: Pia Kjærsgaard skal gå af. Dette er sket på hendes vagt. Det er det totale forræderi Gå af Pia!

JensH

Posted: 31 marts 2010 - 09:17 - Svar

Har udlændingepolitkken ikke reelt været sammenbrudt siden 1983?? VKO’s opstramninger havde måske en marginal effekt på tilstrømningen de første par år efter den var blevet vedtaget, men hurtigt lærte de vel-organiserede “rejsebureauer” i den internationale ’emmigtations-industri’ hvordan man kan omgåes disse regler, og siden da har tilstrømningen så taget til i fart. Alene i recessions-året med voldsomt stigende arbejdsløshed blevet der rundhåndent delt 56.000 opholdstilladelser ud. Hvor er DF??

  Peter Andersen

  Posted: 1 april 2010 - 02:44 - Svar

  Nu må man formentlig gå ud fra, at disse studenter-opholdstilladelser ikke er permanente samt, at en stor del af dem faktisk er legitime tilladelser – dels til regulære studerende og til ikke-muslimer. Og så er det vel bare, at få ryddet op i det. Så kan det jo være katastrofen er til at overse.

PeterK

Posted: 31 marts 2010 - 09:52 - Svar

Det glædelige er at vi fik et kort pusterum i 2001, og ikke som Sverige og England blindt tonser derudaf mod egen destruktion.

Det kedelige er Anders Fioghs svigt kulminerende med et statskup, og gallopperende amatørisme i Folketinget.

Det allermest kedelige er at det er hamrende ligegyldigt hvem vi vælger ind i Folketinget. Det hele bestemmes i Bryssel, og det bestemmes af en selvsupplerrnde ikke-folkevalgt kommision.

Vi skal have gennemført en 6. punkts plan

1. Repatriering af mennesker der ikke kan eller vil integreres.
2. Afslag på fornyelse af opholdstilladelse hvis man ikke er selvforsørgende.
3. Udmeldelse af FN.
4.Opsigelse af traktater der forhindrer at vi er herrer i eget hus.
5. Ud af EU. Artikel 50 i Lissabon traktaten angiver hvordan man gør.
6. Markant udskiftning i Folketinget. Stem på en der ikke er der nu, det kan KUN blive bedre.

Universalgeni

Posted: 31 marts 2010 - 10:17 - Svar

Eller et krav om at indvandringen ikke måtte overstige udvandringen. Klimahensyn, I ved. Global opvarmning, overbefolkning, forurening og ting der. Ellers kommer de potentielle indvandrere på venteliste. 👿

  Universalgeni

  Posted: 31 marts 2010 - 10:22 - Svar

  Den salut var ikke en engang for sjov, selvom jeg ikke kunne lade være med at grine. 😈

  PeterK

  Posted: 31 marts 2010 - 13:38 - Svar

  Helt enig. Der tales om bæredygtigt landbrug, bæredygtig produktion, bæredygtigt fiskeri, nulvæskst o.s.v.

  Hvorfor er der slet ingen der taler om et bæredygtigt befolkingstal? Her kunne Danmark være et foregangsland. Vi har det fint med 5 millioner mennesker – de resterende 500.00 repatrieres alligevel, og det tal har vi nulvækst på.

   Liva

   Posted: 31 marts 2010 - 20:41 - Svar

   Enig med Universalgeni og PeterK.

Christina

Posted: 31 marts 2010 - 11:50 - Svar

“Things are going to slide”

Das Gleeeeeeitende

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_Chandos_Letter

Någon här som läst Hugo Von Hofmannsthal…?

Gunnar Biering

Posted: 31 marts 2010 - 16:05 - Svar

Men se så lige her på DR:

“Belgiske politikere vil have burkaforbud
31. mar. 2010 15.51 Udland
Vejen er banet for et burkaforbud i Belgien, efter et udvalg i det belgiske parlament har anbefalet et forbud mod at bære burka offentligt. Dermed er vejen banet for det første burkaforbud i Europa.

Samtlige medlemmer af indenrigsudvalget stemte for et forslag fra en gruppe liberale parlamentarikere om at forbyde alle typer beklædning, herunder burka og niqab, der dækker ansigtet og gør det umuligt at identificere personen bag.”

Det var da interessant!

Benjamin

Posted: 31 marts 2010 - 16:13 - Svar

@ Universalgeni: Her tror jeg i virkeligheden du rammer noget meget vigtigt, nemlig at det ikke ændrer en dyt at stemme borgerligt længere, for de borgerlige gør det nærmest bare værre mht. at lukke grænserne op på vid gab overfor muhamedanistan.

Og selvom DF rent faktisk blev regeringsparti, hvad der i sig selv er højst usandsynligt, så ville de jo stadigvæk ikke kunne gøre en dyt ved problemerne, endsige hjemsende de herboende mujahedeenere og indføre indvandringsstop. For deres hænder er jo bundet på ryggen af FN, EU og de andre mere eller mindre internationale “menneskerettigheds”organer. Så det er fejlagtigt at tro at det vil gøre en forskel hvis DF, Geert Wilders og de andre rent faktisk kom til magten. Det skulle stadig følges op af en øjeblikkelig udmeldelse af FN og EU.

Så jeg tror mere og mere på, at demokratiet har fejlet i at sikre det bedste for nationerne. Det lader til at den kommende borgerkrig vil blive den eneste løsning på at redde Europa.

Men hvem skulle så kæmpe i denne krig? Det bliver jo ikke bare “os-mod-dem”, men derimod et broget sammenrend af muhamedanere i skøn forening med rødfascister fra AFA og andre venstreorienterede “intellektuelle” sammen med anti-islamister, frihedselskende europæere og nynazister på den anden side.

Og hvad skulle overhovedet være vores motivation for at kæmpe længere? Grunden til at jeg spørger er at det lader til at de fleste danskere ikke lader til at ønske at indse hvad det er de gør med deres islam-venlige holdning. Er de så værd at risikere sit liv for at redde? Når man i hvert fald læser overklasse-dullernes diskussion vedrørende islamisering på Trendsales, mister man totalt lysten til at forsvare dem mod deres egen kommende undertrykkelse og islamisk hustruvold. Nogle mennesker er simpelthen ikke værd at kæmpe for. Sådan nogle findes der (desværre) mange af i dette land:
http://magazine.trendsales.dk/debates/debate.aspx?id=39649

  PeterK

  Posted: 31 marts 2010 - 17:27 - Svar

  Det bliver, som i enhver anden revolution, ikke den herskende klasse man skal sætte sin lid til. Det var det jo heller ikke under den forrige besættelse, hvor frihedskampen kæmpedes af idealister blandt den arbejdende befolkning, iblandet unge mennesker. En del frihedskæmpere havde så en skjult dagsorden, idet de mest af alt ønskede at udskifte det nazistiske diktatur med proletariates – Stalin var en guttermand med hjertet på rettte sted. Det borgerskab jeg selv tilhører, skifter førsyt side når det er opportunt, det vil sige når det er helt tydeligt hvem der hiver sejren hjem. Bagefter vil der, ligesom under den forrige besættelse, blive nedsat en kommission, der frikender Marianne Jelved, Dorte Bennedsen, Margrethe Vestager, Anders Fogh, Hans Gammeltoft-Hansen, Elsebeth Gerner-Nielsen, Birthe Weiss, Mimi Jacobsenet.al. for enhver skyld i miseren.

Ole Burde

Posted: 31 marts 2010 - 21:19 - Svar

Jeg tvivler staerkt paa at der kommer nogen dramatisk omvaeltning ,revolution eller “discontinuity” som en beroemt blogger har kaldt det.
Systemet har en lang tradition for at lukke damp ud lige foer det er for sent.
I England gik der meget kort tid mellem at EDF og BNPoptraadte paa scenen og mellem at det pludselig blev legitimt at discutere imigrationproblemer; selv gordon brown er pludselig i stand til fabulere om hvormeget han har gjort for at begraense imigrationen…
Det man kan laere heraf er ,at systemet kun kan paavirkes effektivt (hermed mener jeg at skifte retning) af folk som bedst kan kategoriseres som STAAENDE UDENFOR DET.

  Peter Andersen

  Posted: 1 april 2010 - 02:31 - Svar

  Der kunne jo også ske det, at Holland, Italien, Frankrig og Storbritanien får nogle overraskende valg.
  I disse lande er Islam, FN og EU mere på dagsordenen end før set – Tyskland har jo deres interne hyr med tyrkerne, og Belgien vågner vel også snart( læs Burka-forbud ). Så er det jo en smal sag for de mindre lande, som Danmark, Schweiz og Østrig, at følge trop. Vi har jo haft en debat om alt det, langt før alle de store turde.

  Når først der kommer fakta på bordet, svinder modstanden lige så langsomt. Det er jo præsis hvad der er sket her.

  Tænk over det. De radikale og Enhedslisten er jo ret marginaliserede og SF er i intern strid, mht. Islam. Og når selv et dameblad begynder at diskuterer det, er der da grund til optimisme, uagtet deres uvidenhed( måske ved de mere end de tør vedgå sig ).

  Et sådant Europa vil naturligvis handle anderledes. Det vil måske endda kunne bruge EU som et instrument og begynde fuldstændig, at ignorerer FN. Så behøver vi ikke engang gøre op med disse institutioner. Så er der kun Saudiernes penge at bekymre sig for, men det må blive Kinas problem.

Bjovulf

Posted: 31 marts 2010 - 22:50 - Svar

Nu er cigaretterne heller ikke halal nok mere 😀

Så det bliver nok snart lavet om – gæt selv, hvem der kommer til at betale
for omlægningerne til halal-orienteret produktion af ALLE varer 🙁

http://politiken.dk/videnskab/article937341.ece

Svineblod skjult i cigaretter

SVIN. Ingredienser fra slagtesvin ender i alskens produkter – herunder i nogle cigaretfiltre. – Foto: BORBERG THOMAS

Der er stoffer fra svineblod i cigaretter. Det kan give religiøse rygere problemer.

Filteret i en cigaret kan indeholde blandt andet hæmoglobin fra svineblod. [!!! Uha, Uha ]

Dermed kan det at tage en smøg kollidere med religiøse forbud i islam og jødedommen, hvor svinet anses for at være et urent dyr.

Sådan advarer professor Simon Chapman fra Sydneys Universitets medicinske fakultet australske rygere.

»Mange troende muslimske og jødiske rygere og nogle vegetarer vil være forfærdede, hvis de var klar over, at de puttede et filter lavet af et svineprodukt i munden«, mener han.

[ Tja, så må de jo enten stoppe med at ryge – eller eventuelt overveje at returnere til / blive i Abdullihstan,
hvor forholdene er bedre tilpasset til islam – hvor svært kan det egentligt være? ]

Bjovulf

Posted: 1 april 2010 - 01:16 - Svar

Beklager det meget rodede indlæg, Steen 🙁

Gider du evt. at fjerne de uvedkommende “links” mv. i den midterste sektion,
som desværre smuttede med ved en fejl under copy & paste?

På forhånd tak 😉

steen

Posted: 1 april 2010 - 02:48 - Svar

@ Bjovulf – håber jeg slettede det rigtige. Har været lidt off and online.

Du husker måske den hollandsk kunstner, Christien Meindertsma, der viste at man overhovedet ikke kan leve i den moderne verden uden at komme i berøring med gris. Selv vi der ikke bruger ammunition. Jeg mener hun talte over 350 varer ud fra en enkelt gris:

Christien Meindertsma has spent three years researching all the products made from a single pig. Amongst some of the more unexpected results were: Ammunition, medicine, photo paper, heart valves, brakes, chewing gum, porcelain, cosmetics, cigarettes, conditioner and even bio diesel.

  Bjovulf

  Posted: 1 april 2010 - 05:14 - Svar

  Ja, tak – meget fint 🙂

  Nej, hende kan jeg ikke lige erindre. men det skal nok passe – især i ægte “svinelande” som Holland & DK mfl., hvor vi betragter grise som helt almindelige, naturlige og yderst nyttige husdyr på alle måder.

  Det kunne være, at man skulle sørge for at informere noget bedre i Muslimistan og omegn om tingenes “uhyggelige” tilstand i vore “vantro” lande, og at det skam overhovedet IKKE er noget man skal komme og forvente at lave om på og få indrettet efter sig, hvis man fx. tilhører kategorien af hypersarte og let krænkelige ( krænkbare ?) muslimer. Og det gælder altså også mht. sparegrise og tegnefilmsgrise mv. – vi har tradition for at bruge grise i vore eventyr og kultur. Nogle muslimske foreninger i England og Holland har skam allerede forsøgt sig med at få fjernet den slags “svineri” fra banker & TV- endda med et vist held! – så det er nok bare et spørgsmål om tid, før vi for alvor ser de først sager af den type her i DK. Der har jo også allerede været sagen i Norge, hvor en hospitalsstue for børn pludselig ikke måtte have en glad gris på døren pga. nogle hypersarte muslimer. Det virkelige problem her er så alle de ledere og PK-tosser, der bare ikke kan få nok at lægge sig for muslimernes endeløse og vanvittige særkrav, og som derfor straks føjer dem på snart sagt ethvert felt, for at de selv kan fremstå som gode og tolerante og med uangribelige menneskesyn i de frelstes indspiste kredse.

  Ja, det er da nogle helt utrolige og fantastiske eksempler, du kommer med der – sgu ikke lige noget man sådan går og tænker
  over til dagligt. Og mig bekendt har langt det mest menneskeinsulin længe været baseret på svineinsulin (!), som ligner
  menneskers særdeles meget – det er vist bare noget med nogle enkelte molekyledele, der sidder spejlvendt. Men vha. diverse smarte enzymer har Novo opnået, at man kan forvandle svineinsulinen til tro kopier af det menneskelige insulin, så der “nu” ikke ikke længere skulle være nogen som helst forskel overhovedet i virkemåden. Har man mon husket at fortælle de mange muslimer med (insulinkrævende) sukkersyge om dette? 😀
  [ Jeg er ret sikker på, at råvaren i Novos menneskeinsulin stadig er svineinsulin – nogen her, der ved mere om dette? ]

  Og hvad har de kære muslimer mon i så fald tænkt sig at gøre ved det?
  Tror man virkelig, at Novo & co. har tænkt sig at ofre mange årtiers yderst kostbar forskning i insulin og industriel masseproduktion af insulin i en “menneskevenlig” form, fordi en vis minoritet konstant er særligt vanskelig og ekstremt krævende helt ud i det absurde? Og har de nogensinde tænkte over, at de uforvarende kan komme til at indånde “svinemolekyler” eller “gylleduft”, når de
  så letsindigt vælger at bosætte sig i et land, hvor der er 3-4 gange så mange svin, som der er indbyggere?

  Ja, lad os håbe på, at det nystartede pilotforsøg med andengenerations bioethanol i stor skala baseret på alle mulige typer
  af organisk affald – blandt andet organisk svineaffald af enhver slags (senere) !!! – kommer til at blive startskuddet for det helt store
  industrieventyr, som vil få Saudi Barbarerne og deres “venner” til grueligt at fortryde, at de nogensinde begyndte at presse
  Vesten til at tage energiproblemerne med de hastigt stigende oliepriser og de yderst usikre leverancer fra religiøst funderede og mentalt ustabile ledere / dikatorer i diverse muslimske olielande – eller sydamerikanske kommunistdiktaturer! – seriøst for alvor og
  dermed satte vores overlegne forskere og industri til virkelig at se på tingene. Hvorfor dog sende alle de mange penge til
  potentielt farlige lande, hvor så store dele af deres befolkninger så åbenlyst hader og foragter os og alle vore grundliggende
  vestlige værdier, kultur, love og normer, når disse penge nu kan gøre langt bedre gavn her og samtidigt totalt slå bunden ud af disse fjendtligsindede staters økonomiske magt – herunder støtte til islamisk terror og eksport af ballademoskeer og religiøs hadlitteratur til hele verden?

  Det ville virkelig være velfortjent – og skæbnens dybe ironi – , hvis den “hadede” gris ligefrem går hen og bliver “banedyr” for
  disse hadefulde, religiøse fanatikere og uintegrerbare ballademagere, for råstoffer som fx. svinegylle etc. har vi skam rigeligt af 😀
  Tænk fx. på, hvad det ville betyde for oliepriserne, hvis alle “vestlige” lande “bare” kunne reducere deres olieafhængighed med fx.
  25 eller 50 % på længere sigt.
  Pt. er Danmark – så vidt jeg ved – stadig uafhængig af mellemøstlig olie netto ( endda pænt på den rigtige side – tror faktisk, at
  vi har været helt oppe på at producere 3 gange DKs forbrug! ), men med mindre, der gøres nye store fund i Nordsøen – eller andetsteds? – eller udvindingsteknikkerne forbedres væsentligt og ret hurtigt, så vil vores olie- og gasproduktion desværre falde kraftigt i de kommende år, og vi vil derfor blive meget afhængige at mellemøstlig olie og komme til at hoppe og danse efter deres pibe, med alt hvad det indebærer – eller vore naboer vil! – hvis ingen andre alternative energikilder sættes i stedet. Noget som vi måske (?!) allerede har set udmønte sig i den hovedløse og katastrofale masseindvandring af uintegrerbare muslimske
  “kulturberigere”, som ignorante og uansvarlige europæiske politikere desværre har valgt at påføre deres måbende befolkninger uden nogensinde at have haft bare skyggen af demokratisk mandat til det – med kolossale økonomiske, sociale og især menneskelige omkostninger for værtslandenes indfødte befolkninger til følge.
  Så der er skam alt mulig grund til at håbe på, de nye “hjemmelavede” brændstofsalternativer, så som bio-ethanol og biogas mv. –
  samt andre alternative energiformer, fx. jord & solvarme, solceller. vind og bølgekraft – bliver de store successer, som meget
  nu tyder på, at de har potentiale til. Vestens kulturelle overlevelse på længere sigt afhænger bogstaveligt talt af det! – også selv
  om de lalleliberale PK-tosser, de gloriepudsende radigale verdensfrelsere for hvem alting er lige godt, samt halvdelen af den
  dybt naive og blåøjede venstrefløj stadig ikke har set skriften på væggen og uforstående vedbliver at tale om globalisering og
  de – af værtsbefolkningerne uønskede multi-kulti-samfund – som entydige goder, som vi åbenbart bare har at finde os i og ellers makke ret uden at kny, samt naturligvis huske at klappe og se glade ud, mens vi måbende betaler for “festen”.

Robin Shadowes

Posted: 1 april 2010 - 07:40 - Svar

“Christien Meindertsma has spent three years researching all the products made from a single pig. Amongst some of the more unexpected results were: Ammunition, medicine, photo paper, heart valves, brakes, chewing gum, porcelain, cosmetics, cigarettes, conditioner and even bio diesel.”

Vi västerlänningar har ju i allt större grad slutat att röka men detta gäller knappast araberna som röker som borstbindare. Förmodligen lyckligt ovetande om att dom inhalerar gris. LOL

  Universalgeni

  Posted: 1 april 2010 - 11:08 - Svar

  Det er ikke længere rigtigt. Det startede med shia-muslimerne, som erklædede det for uislamisk at ryge. Sunniernes religiøse ledere fulgte omgående trop: rygning er i strid med sharialoven. Derfor ser man færre og færre muslimer, der ryger. I Irak skar islamisterne fingrene af folk, der røg. Det gør de vel stadig. Effektiv rygestops kur. Vandpiperne bliver sjældnere. Narko er også uislamisk. Den linje kan måske gøre lidt gavn.

  Der er andre eksempler på øget fundamentalisme blandt muslimer over hele verden. I gamle dage var tykke guldkæder højeste mode blandt mandlige muslimer. Men koranen siger, at muslimske mænd ikke bruge med den slags. Og vupti: de tykke guldkæder er væk. Før var det hver hver anden taxi-chauffør i danske byer, der så sådan ud. Nu går der år imellem at man ser en.

   Bjovulf

   Posted: 1 april 2010 - 13:25 - Svar

   Aha, man kan måske ligefrem bruge dette fænomen til at få et godt estimat af den relative densitet af stærkt
   troende blandt den mandlige del af den muslimske befolkning i de enkelte ghettoer? 😀

   Jeg havde egentlig slet ikke tænkt over, at man sjældent ser dem med de der smagløse, tykke 8 karats
   “Dario” guldkæder nutildags, men nu du nævner det, så …

Nielsen

Posted: 2 april 2010 - 01:28 - Svar

Sø har muslimerne vist nået ud i alle hjørner af old England. Kan vi mon nu håbe på de bliver hældt ud?

Leave a Comment