8
apr
Seneste opdatering: 9/4-10 kl. 0548
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I visse danske kunstneres fantasi, er der så mange  nazister i Danmark anno 2010, at man kan lave en film om dem. De her er godt nok “økologiske og homoseksuelle”, selvom de selv overfalder homoseksuelle. Da det kun er nazister, der gør sådan noget, så der må være nogle nazier i landet….. Der er såvidt vides ingen jøder i filmen.

Lars flytter hjem til sine forældres gård, men finder heller ikke der den forståelse eller respekt, en ung mand har behov for. Det gør han i stedet i den nynazistiske gruppe, han indlemmes i ved et tilfælde. Her gør Nicholas Bro en solid indsats som den Jonni Hansen’ske og rødslipsede formand, der ser styrken i den forsmåede mand. Hvad han ikke indser er, at Lars er mere interesseret i broderskabet end nationalsocialismen. Broderskab.

Udlændinge strømmer til Danmark

To DF medlemmer forsøger at ruske op i partiet. Udlændingeloven er hullet som en si. En stram fremmedpolitik er et løbende arbejde, presset udefra er kronisk: Asylansøgere strømmer til Danmark, Som det ser ud nu, får vi 80-90 nye asylansøgere om ugen. Måske det var på tide, udover de fupstuderende, også at gå til én af sagens kerner: de uholdbare asylkonventioner. Efter årtiers misbrug, må tilliden til dem være tilpas undergravet, men Venstres Karsten Lauritzen tager det bare som endnu en byge, der kommer ned fra himlen: Vi går ikke fri af øget flygtningepres:

Eyvind Vesselbo afslørede i sin kronik i Berlingske Tidende, at udlændingepolitikken sejler i Danmark. Og i 2050 vil der være over en million mennesker i Danmark med ikke-vestlig baggrund – dvs. flere ghettoer og mere kriminalitet. Nu må ledelsen i Dansk Folkeparti gøre op med sig selv, om de vil være statsmænd eller levebrødspolitikere. Politikeren tænker på næste finanslov – statsmanden på den næste generation. Mandag den 29. marts bragte Berlingske Tidende en kronik af Venstres Eyvind Vesselbo, der burde have givet genlyd over det ganske land, men ikke gjorde det. [..]

Vesselbo har gennem Danmarks Statistik og Integrationsministeriets hjemmeside regnet sig frem til, at der siden regeringsskiftet er givet opholdstilladelser til omkring 150.000 personer fra tredjeverdenslande, dvs. lande uden for EU. Dette tal er i sig selv stærkt alarmerende.Vi har selv ved søgninger på Danmarks Statistik kunnet konstatere, at der alene i perioden 2004 til 2010 er sket en stigning i antallet af personer fra ikke-vestlige lande fra ca. 313.000 til ca. 363.000, en stigning på 16 procent på blot seks år. Med den stigningstakt fortæller en hurtig udregning, at der i Danmark i 2050 – når vores børnebørn stadig er unge mennesker – vil være mere end en million mennesker med en ikke-vestlig baggrund i Danmark. Tallet vil for øvrigt reelt, hvis udviklingen ikke bremses, være vokset til et væsentligt højere tal, idet det konstant voksende antal i sig selv vil være garanten for en accelererende stigning. [..]

Er det den fremtid, vi skal stille vore børn og børnebørn i udsigt? Et Danmark, der vil hærges af stadigt voldsommere konflikter af den desværre indlysende årsag, at et rystende stort antal mennesker fra den tredje verden, især personer med muslimsk baggrund, intet ønske nærer om at indgå i det danske samfund på danske præmisser. Udviklingen i lande som Belgien, Holland og Sverige fortæller om den isnen, vi bør føle, når vi ved, at der ikke er styr på udlændingepolitikken. Enorme og hastigt voksende lovløse områder i Malmø med dets uhyggelige antisemitisme, hele bydele i Bruxelles, der uden militærets hjælp er tabt territorium for den belgiske stat, og et Holland, hvor der ved de seneste lokalvalg fandt massive uregelmæssigheder sted i de indvandrertætte områder. Disse oplysninger kan let bekræftes, og vi gør det gerne.Ledelsen i Dansk Folkeparti må gøre op med sig selv, om de vil være statsmænd eller politikere? Michael Pihl, formand for DF-Sorø & Morten Uhrskov Jensen, medlem af DF-Sorø: Står DF stadig for en stram udlændingepolitik? (V: Rønn har ikke styr på falske studerende.)

SVT i aften om Landskrona: “Vi kan vel snakke om det?”

Landskrona og “den dobbeltsidige racisme.” Her  strækker SVT Debatt sig vældig langt, men så udlægger en Vänsterpartist også den korrekte tekst på SVT´s hjemmeside. Den slags programmer er altid indspillet på forhånd, så man er sikret mod enventualiteter. I aften dukker den efter-friserede snak op på skærmen. Landskrona er en by på godt 40.000 indbyggere, hvoraf 24 % er født i udlandet. Hvor mange i alt  med “udenlandsk baggrund” fremgår ikke.

Update: Efter at have set det, kunne man nøjes med at klippe 5 minutter sammen af Ulf Nilson, resten er gentagelser af TV debatter for ti og femten år siden. Det er som en paternoster, man står af og på uden at være kommet nogen vegne. De filosofiske spørgmål melder sig: Behøver man følge det ? Og yderligere:  for hvert problem politikere løser, hvor mange skaber de da ? I Landskrona og alle andre  større svenske byer, pøser de nye udlændingeproblemer ind over de uløselige, de allerede har. Snakkokratiet har stof til de næste hundrede år. I mellemtiden vil nogle komme til skade, og nogle vil dø. Om man vil overvære det, er et personligt valg. Mig gør det mere kynisk, end jeg har lyst til at være. – Thoralf Alfsson skærer igennem tågesnakken: Kvällens Debatt kan bara sammanfattas på ett sätt! Trams! Det värsta är dock att snart är Landskrona verkligheten i var och varannan liten stad i Sverige.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robin Shadowes

Posted: 8 april 2010 - 20:12 - Svar

LOL Homosexuella nazister!!! Vad kommer härnäst, lesbiska muslimor i burka? Nej, tror inte det, det vore lite för riskabelt.

Bjovulf

Posted: 8 april 2010 - 21:11 - Svar

Fra den muntre afdeling – den britiske hær bruger moské-silhouetter på sin skydebane.
Og muslimerne er vrede – som sædvanligt! 😀

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1264482/Army-using-mosque-mode ls-target-practice.html

Muslim fury as Army uses ‘mosques’ on UK firing range

By Paul Sims
Last updated at 7:48 PM on 8th April 2010
Comments (81) Add to My Stories

The Army was accused of gross insensitivity yesterday for putting up seven mosque-like structures on a firing range.
Muslim leaders said the replicas were used as symbols of danger and reinforced negative stereotypes of Islam.
The fake buildings – complete with green-domed roofs – were installed on the Black Beck range at Catterick Garrison in North Yorkshire.

{ Seven replica mosques were erected on a range at Bellerby, Catterick Garrison, North Yorkshire to prepare soldiers for combat in Afghanistan }

{ The Bradford Council of Mosques said that the structures were being used as a ‘symbol of danger’ and served to reinforce negative stereotypes of Muslims. Pictured is one of Afghanistan’s largest mosques in Mazar-e-Sharif. }

During training exercises, soldiers are instructed to fire at wooden targets mounted on rails which emerge from behind the ‘mosques’. [!!!!!]

Last night, the Ministry of Defence apologised and said it had ‘no intention of offending religious sensibilities’. [!!!!]
But a spokesman said it was crucial that the ‘generic Eastern buildings’ were put up to replicate conditions in Afghanistan [ 😉 ]
ahead of future deployments.

Nielsen

Posted: 9 april 2010 - 06:18 - Svar

Man må håbe strømmen vendes.
Som dansker er det et sørgeligere hjemland at betagte, som tiden går.

Casper | Borgerlig bums

Posted: 11 april 2010 - 04:53 - Svar

Filmen har et lidt mærkeligt og naivt præg, selv om temaet sagtens burde kunne bære, hvis det havde været mere gennemtænkt. Nazister, især nynazister, er særdeles økologiske. Det er også indlysende at der er et homoerotisk præg i fascismens æstetik, som i megen anden gammeldags militarisme. Tyske nynazistiske afhoppere har afsløret at der foregår en del homo-snavs inden for bevægelsen. Men de klip jeg har set og hørt fra “Broderskab” vidner om det typiske problem i dansk film: tekstforfattere, instruktører og skuespillere har ikke fantasi til at spille andet end hyggelig, velordnet, dansk middelklasse.

steen

Posted: 11 april 2010 - 07:17 - Svar

@ Capser: Jeg prøvede at hitte ud af, hvor mange i landet der mon kvalificerer sig som nazister. Jeg ved ikke om nogen kan hjælpe. Man må selvfølgelig definere det.Uden racehygiejne og antisemitisme kan man næppe komme i betragtning. Og så skal man helst også vel foragte demokratiet og kommunisterne, men dem er der jo ikke så mange af for tiden.

Hvor mange er der så udover http://www.dnsb.info/, der vist har fået 0.2 promille ved valg i Greve engang ? Nok til en film ?

Politiken anmelder den pænt. Nynazistisk bøssedrama er overbevisende

PeterK

Posted: 11 april 2010 - 14:16 - Svar

Filmen er en overspringshandling. Man opfinder et ikke-eksisterende problem man kan bekæmpe, fordi man er rædselsslagen ved tanken om at skulle konfronter det virkelige: At politiets døgnrapporter med al ønskelig tydelighed dokumenterer, at gerningsmændene er de sædvanlige “4-5 personer af sydlandsk udseende”.

Leave a Comment