1
maj
Seneste opdatering: 2/5-10 kl. 1201
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I takt med at partiets vælgere falder fra som følge af konflikten mellem menneskesyn og virkelighed, udskilles af de resterende et destillat. Hvad man skal kalde denne ansamling er uvist, men den må i sit koncentrat og sin idealtypiske form kunne give psykologer og sociologer vigtige data til forståelse af menneskesindets kompleksitet, og måske derved på bagvendt måde kaste lys på nogle mere generelle fænomener. Problemet er selvfølgelig at netop disse faggrupper måske ikke er tilstrækkeligt distancerede fra studieobjektet, og derfor kan have vanskeligt ved overhovedet at registrere nogle input. En besynderlig problematik. De forhold i dagens verden der allermest kalder på videnskabelig afdækning – selvpålagt uvidenhed og blindhed, aggressiv ‘godhed’, kulturelt selvhad f. eks. – kan i det store hele kun forklares af folk uden for faggrupperne, da disse sidstnævnte er dybt inficerede af body snatcher/medløbervirusset. Her må man blot endnu engang konstatere, at det at være radikal er en sindstilstand (LFPC).

Indvandrere uden dansk statsborgerskab skal også kunne blive politibetjente. Det foreslår Det Radikale Venstre, der i dag præsenterede et nyt integrationsudspil, som partiet mener vil sætte skub i integrationen af ikke-danske statsborgere. […]

– Vi skal have et politikorps, som er åbent over for dem, som gerne vil arbejde i politiet, et politi, som unge mennesker kan identificere sig med, og som afspejler sammensætningen af borgere i samfundet, siger partiets integrationsordfører Marianne Jelved. […] R: Lad udenlandske statsborgere blive politibetjente

Hvad sker der med jøderne i Malmø ?

Malmø har 285.000 indbyggere, hvoraf de 60.000 er muslimer, hvis stemmeafgivning er betydningsfuld for svenske politikere ved valg, og denne store muslimske tilstedeværelse præger situationen.Jøder har levet i denne by i flere hundrede år, men nu omfatter den jødiske befolkning blot 700 personer, en halvering af antallet for omkring 20 år siden.Ifølge Malmøs politi blev der i 2009 rapporteret 115 såkaldte had-forbrydelser, hvoraf de 52 var antisemittiske. Denne udvikling tog fart efter Israels offensiv mod Hamas i Gaza-striben, som harmede Malmøs arabiske indvandrere dybt. Jøderne i Malmø,  5 sider  pdf.

Journalisten Richard Oestermann er født i Danmark, men kom til Israel i 1961 for at dække sagen mod Adolf Eichmann. Siden har Oestermann arbejdet i landet som korrespondent for flere skandinaviske aviser.

“Jøderne er vor tids jøder”

A practicing Jew was hospitalized with serious injuries after being attacked with a knife and iron rod in the center of Strasbourg, the capital of the French Alsace region, media outlets reported on Friday.According to eyewitness reports, the 42-year-old man was wearing a traditional Jewish skullcap when he was attacked by two men wearing djellabas, robes traditionally worn in North Africa.One of the men hit the victim in the back with the iron rod, while the other wounded him in the chest with a knife, media reports said. Religious Jew attacked with knife, iron rod in Strasbourg, Araber greifen Juden an. (Israeli diplomat attacked in Manchester, Netherlands: 20% of teachers avoid teaching about the Holocaust.)

Sennels: Muslims and Westerners –  The Psychological Differences

Det er fornemt Sennels udkommer på New English Review, der redigeres af blandt andre Ibn Warraq og Theodore Dalrymple og har en perlerække af skribenter tilknyttet. Vi gengiver psykoanalytikeren Nancy Kobrins forord, derefter følger Sennels´ artikel:

When I first read about Nicolai Sennels’ work concerning therapy, which he had conducted with criminal Muslims in Denmark, I knew that it would be groundbreaking. I hope that you the reader will listen closely to what he has to say.I also had the opportunity to conduct prison interviews of Muslim detainees, which were not interrogations. Minneapolis has the largest diaspora of Somali Muslims outside of Mogadishu, and there was an overload in the county jail. I was trying to decide if I wanted to draw up a research project. Pressured for time and with too many other responsibilities plus receiving a death threat during one of the interviews, I decided against it.

Like Sennels, I came away with a similar sense that Western law enforcement and the general public did not understand why there was so much crime in the Muslim population. And why there has been this problem of jail house converts to Islam who then become radicalized through contact with other criminal Muslims during incarceration.

Islam is the perfect religion to give justification for those who feel under attack and to maintain the eternal “victim” fantasy. Islam is also “higher” than Christianity because it comes last in co-opting the revelations of Sinai and the New Testament. What a perfect receptacle for projecting hatred. Islam incites, encourages and permits hatred of the Jew and Jihad. It’s perfect for a fragile personality that has the need to hate and the need to have an enemy. There are billions of people out there who share those sentiments and that profile. As an underdog religion, Islam provides great mass appeal, which even Eric Hoffer, the author of the True Believer, noted in 1951. It should come as no surprise that its numbers are growing. If one has a grievance, Islam will take care of it.

Sennels adeptly outlines the key problems of why Muslims are not able to integrate into Western culture. What he doesn’t say, I shall name. We are dealing with nothing more than paranoia. Sennels stresses that the West must set boundaries because otherwise they will kill you. This kind of rage is malignant borderline behavior as in serial killing. We must come to understand such politically incorrect observations as Sennels does in order to connect the dots concerning criminal Muslims even though it is brutal.

Happy well-adjusted children do not become suicide bombers nor do they become criminals. Let us choose to know what we are dealing with rather than bury our heads in sand out of terror. Let us meet the challenge straight on as Sennels has. If the Swedes had intellectual fortitude, Nicolai Sennels, the Dane, should be awarded the Nobel Peace Prize for standing up and proclaiming that the “Emperor Has No Clothes.” But then again, that is a Danish tale and the Swedes are left with Ingmar Bergman’s drama. Need I say more? Sennels – New English Review (med vores foto, det plejer at medføre en regning.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anonym

Posted: 1 maj 2010 - 04:07 - Svar

tja, når nu ikke dette virkede:

10.000 kroner i dusør for hver nydansker du får optaget på Politiskolen – det er meldingen til alle landets politiansatte.

http://www.dr.dk/Templates/NewsArticle.aspx?NRMODE=Published&NRNODEGUI D={2DEC6CEC-71DE-49EF-B9D7-AAB1EB660C19}&NRORIGINALURL=/Nyheder/Indlan d/2008/10/13/171509.htm%3Fwbc_purpose%3D%253Fupdate%2526%253D&NRCACHEH INT=Guest&wbc_purpose=%3Fupdate%26%3D

  Bjovulf

  Posted: 1 maj 2010 - 04:52 - Svar

  Hmm, det er måske fordi det er svært at finde nogle, der både er ustraffede / ikke efterlyste,
  og som samtidigt accepterer de danske love og værdier herunder grundloven? 😉

  Egil

  Posted: 1 maj 2010 - 08:16 - Svar

  Hvorfor i al verden skulle dog en ædel muslim have behov for at gå på politiskolen og få ørerne tudet fulde af vantro sludder? Koranen indeholder jo i forvejen alt man behøver at vide.

   Liva

   Posted: 1 maj 2010 - 12:34 - Svar

   Jeg håber ikke at danske politibetjente begynder at få samme syn på jøder, som det der ses i koranen. Det er ekstremt, det der står om jøder i koranen.

   Gad vide om dansk politi i øvrigt bliver bedt om at tage stilling til det der står i koranen om jøder, ikke-troende og homoseksuelle, før politiet samarbejder med koran missionærer?

Victor

Posted: 1 maj 2010 - 11:11 - Svar

Jamen – det ville da være fint. Der åbnes jo i den grad op for nye fornærmelser: I stedet for – “Nå, det var dig, der ikke kunne arve gården” – kan man så spørge de etniske betjente om de deler deres Gilette-skraber med
mødre og søstre.

Og bankrøverne burde seriøst overveje at hænge et par koteletter om halsen, når de stikker af.

Liva

Posted: 1 maj 2010 - 12:27 - Svar

“R: Lad udenlandske statsborgere blive politibetjente”

Jamen, hvad er der nu galt i at danske statsborgere er bejente i Danmark? Hvad skulle være et problem ved at danskere er betjente i Danmark? Skulle vi danskere synes at det er et problem at amerikanske statsborgere er betjente i USA eller svenske i Sverige? Eller engelske i England? Næh.

Liva

Posted: 1 maj 2010 - 12:28 - Svar

Tillykke til Sennels med at hans viden bliver kendt ud over Danmarks grænser. 🙂

Balder

Posted: 1 maj 2010 - 12:40 - Svar

‘Indvandrere uden dansk statsborgerskab skal også kunne blive politibetjente.’

I Tyskland er det allerede realitet

Hessen annoncerer efter politiaspiranter i den tyrkiske avis Hürriyet

I den tyske delstat Hessen får udlændinge magtbeføjelser og behøver ikke en gang at være tysk statsborger.

Hessens indenrigsministerium under CDUs Volker Bouffier har startet en kampagne sammen med den højrenationale tyrkiske avis “Hürriyet”, for at hverve unge tyrkere til politiet.

Dette er med henblik på befolkningsudviklingen ‘et naturligt skridt’, fortalte CDU indenrigsminister Bouffier i går ved kampagnestarten, der foregik i Hürriyet-forlagets lokaler i Mörfelden-Walldorf.

Tysk politi annoncerer efter politielever i tyrkisk avis – Tysk statsborgerskab unødvendig

The Guardian 10 juni 2006: Hemmelig rapport stempler muhamedansk politi i England som korrupt…

Dutch Military hates Multicultural Society

Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden. Erdogan foran 20.000 Tyrkere i Køln:
Balder Blog 13 februar 2008 – Tyskland: Tyrkerführer Erdogan anbefaler Hitlers racefilosofi til Tyrkiske indvandrere

Ole Burde

Posted: 1 maj 2010 - 16:09 - Svar

“……..udskilles af de resterende et distilat . Hvad man skal kalde denne ansamling er uvidst,…”
????
Tragisk men sandt , denne ansamlig har et helt klart og historisk veldefineret navn.
Fjender.

Nielsen

Posted: 1 maj 2010 - 17:30 - Svar

Det er en rigtig ubehagelig retning vort samfund udvikler sig i. Man overvejer jo i fuldt alvor, at finde et andet land at slå sig ned i. Selvfølgelig skal vi da ikke have fremmede og da slet ikke muslimer i nogen som helst offentlige stillinger. Føj, hvor er det klamt.

Victor

Posted: 1 maj 2010 - 19:06 - Svar

Balder:

“Hessens indenrigsministerium under CDUs Volker Bouffier har startet en kampagne sammen med den højrenationale tyrkiske avis “Hürriyet”, for at hverve unge tyrkere til politiet.”

Der er noget du må have misforstået. CDU er jo konservativt – og det er jo de venstreorienterede, som er muslim-venlige.

Universalgeni

Posted: 1 maj 2010 - 19:51 - Svar

Hvis det havde været i 30’erne, ville de radikale have plæderet for, at der skulle ansættes SS-officerer i dansk politi. Jeg betragter dem som landsforrædere.

Vivi Andersen

Posted: 1 maj 2010 - 19:59 - Svar

Nielsen

De der har dansk statsborgerskab, har integrerede sig i det danske samfund o.s.v. kan jeg ikke se ikke skulle være velkomne til at tage sig en politiuddannelse.

MEN – jeg sætter altså en grænse og den går ved muslimerne som jeg ikke tror vi kan stole på.

Det er hovedløs gerning at lade dem komme ind på poster i samfundet som vil give dem magtbeføjelser og dette gælder også hvad angår vort militær !

Kan nogen herinde forestille sig muslimer farende rundt over hovederne på os i F-16 fly ?

Jeg kan ikke og så vidt jeg er orienteret via egen ældste søn, som er aktiv F-16 pilot, har Luftvåbenet da heller ingen muslimske piloter.

Hvad angår Søværnet og Hæren så aner jeg ikke om disse har muslimer som soldater, men det skulle ikke undre mig.

Jeg kan nemlig let forestille mig hvordan disse muslimer i en for Danmark kritisk situation vil kunne finde på at vende sig imod den oprindelige befolkning .

Og politiet har jo forøvrigt også adgang til skydevåben.

Jeg finder det aldeles ikke betryggende at vi giver disse mennesker adgang til våben via deres ansættelser i det danske samfund.

Men måske jeg er for øh….fjendtlig indstillet overfor muslimer ?

Balder

Posted: 1 maj 2010 - 21:23 - Svar

–> Victor ‘Der er noget du må have misforstået. CDU er jo konservativt – og det er jo de venstreorienterede, som er muslim-venlige.’

Jeg har altså ikke misforstået noget, jeg har blot oversat fra en tysk artikel. (følg linket)

Men hvad mener du egentlig, er det ‘konservative’ CDU ikke nogenlunde lige så multikulturelt og islamvenligt som venstrefløjen? Så har du da misforstået noget.

  Victor

  Posted: 2 maj 2010 - 11:29 - Svar

  “hvad mener du egentlig, er det ‘konservative’ CDU ikke nogenlunde lige så multikulturelt og islamvenligt som venstrefløjen?”

  Desværre findes der ikke nogen sarkasme-font.

Leave a Comment