4
maj
Seneste opdatering: 5/5-10 kl. 1444
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

‘Svinsk’ er ikke for stærkt et ord at bruge her. Jeg skrev længere nede om et ønske man kunne fornemme i medieverdenen, at de skyldige bag bombeterrorforsøget på Times Square i New York ville være “hvide”, eller mere præcist ikke muslimer. Den anstændige dame her har nogle stuerene idealer, og når virkeligheden desværre går én imod, hvordan undgår man så den kognitive dissonans? Tja, hedder man Contessa Brewer, så prøver man at jonglere med kendsgerningerne så aben alligevel lander på ens fjender – som var dem der havde haft ret hele tiden. Ligningen skal forestille at gå op i og med at de uanstændige islamkritikere har forkerte motiver til at påpege den ubekvemme virkelighed. Man kaster lige rutinemæssigt en yderst marginal kristen ekstremistgruppe – The Hutaree – ind for ligesom at skabe lidt moralsk ækvivalens.

Og hvad har man så? Så har man i dagens medieverden i egen forståelse fået virkeligheden til at hænge sammen, og ingen andre end bloggere vil gøre opmærksom på infamien. Hun ved ikke selv hvad det er hun gør her, og kolleger i branchen deler præmisserne – i konflikten mellem virkelighed og idealer vejer idealerne tungest. Via Jihad Watch (LFPC).

Update: Anstændigheden må vist snart finde sig en ny virkelighed, når nu den gamle ikke dur. Jeg tror vi skal være taknemmelige for disse udslip fra mediesnedkernes enfoldige overjeg, for dette er vist et enestående bramfrit indblik i det vi jo godt kan fornemme i den daglige debat – rene tilståelsesskrifter om selvpålagt blindhed. Fra venstreorienterede The Nation, også via Jihad Warch:

It may be that the Pakistan-based Taliban, the Tehrik-e Taliban Pakistan (TTP), has quietly established a Connecticut franchise while we weren’t looking. That’s possible. But it seems far more likely to me that the perpetrator of the bungled Times Square bomb plot was either a lone wolf or a member of some squirrely branch of the Tea Party, anti-government far right. Which actually exists in Connecticut, where, it seems, the car’s licence plates were stolen. […] Robert Dreyfuss: A Connecticut Taliban in Bloomberg’s Court?

Update 2: Højst tankevækkende kommentar til klippet her, af Hesperado på Jihad Watch:

The more that Muslims attack, the more that PC MCs will pile on sandbags to reinforce the PC MC paradigm — for it is that paradigm which in the minds of its promoters stands between Muslims and the thought crime of bigotry, and from there its inexorable devolution into the bigoted genocidal white lynchmobs we all know are ever ready at a moment’s notice to flare up against Muslims.

As Muslims continue to metastasize according to their fanatically held blueprint, and as that reality continues to exert its escalating pressure on the PC MC structure, the following few decades will provide the protacted spectacle that will go beyond tragedy, comedy, history, pastoral, pastoral-comical, historical-pastoral, tragical-historical, tragical-comical-historical-pastoral — to attain the abysmal heights of tragical-historical-farcical-nonsensical.

“Alarmerende svensk modstand mod islam”

Flera studier visar att muslimska immigranter i Västeuropa möter mer fördomar och diskriminering än andra immigranter. Men hur drabbas aktivt troende muslimer och deras församlingar av de anti-islamiska tendenserna? Resultaten från den första statistiskt representativa studien av muslimska lokalförsamlingar i Sverige visar att ungefär hälften av de undersökta muslimska församlingarna (54 av 105) har upplevt någon form av lokalt motstånd mot sina verksamheter. Ett alarmerande fynd är att församlingar inte bara utsatts för olika legala former för motstånd (som negativa insändare i lokalpressen) utan också att en fjärdedel av dem utsatts för motstånd som tagit kriminella former (som vandalisering eller olaga hot).

Til trods for den alarmerende modstand, kan professorerne konstatere at:

Främlingsfientlighet och anti-islamiska fördomar har mindre omfattning i Sverige än i andra länder i Västeuropa och vi har därmed bättre förutsättningar att motverka fördomar mot islam och diskriminering av muslimer.Alarmerande motstånd mot muslimer.

“Det ender med skyderi”

Om det er i Rosengård, på Nørrebro, i Paris eller Bryssel, det er en tommelfingerregel at større optøjer altid begynder med, at politiet gør noget, de ikke må. Her tager vi ikke stilling til de enkelte beskyldninger, kun en tendens på nær 100 procent.

“Många här tycker att de blivit illa behandlade av polisen. Det kommer att bli skottlossning till sist.”Han säger att en polisanmälan inte leder någon vart. Frustrerade invånare känner att det enda sättet att få uppmärksamhet är att sätta eld på bilar och soptunnor.Tänker man inte på att bränderna kan drabba de som bor här, att det är farligt för tredje person? “De som gör det tänker på var och hur det sätts eld.* Ingen har blivit skadad hittills.”“Det kommer att sluta med skottlossning”, Bengt Hersler, närpolischef, känner frustration över ständiga anklagelser mot polisen.

“Gordon Brown is the worst PM ever”

De bliver utrøstelige på P1 når de hører denne Labour kandidat. Han vil virkelig tilbage til de gamle dyder, i en bisætning taler han endda for dødsstraffen (min.6:22). Man skulle tro, det var til ære for Brown:

“Immigration has gone up which is creating friction within communities. The country is getting bigger and messier. The role of ministers has gone bureaucratic and the action of ministers has gone downhill — it is corrupt.“The loss of social values is the basic problem and this is not what the Labour Party is about. I believe Gordon Brown has been the worst prime minister we have had in this country. It is a disgrace and he owes an apology to the people and the Queen.” Gordon Brown is worst PM ever


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


z

Posted: 5 maj 2010 - 09:55 - Svar

Alarmklokkerne ringede allerede, da medierne gjorde meget ud af, at det var en hvid mand, der var efterlyst. Manden var godt nok påfaldende hvid sin pakistanske baggrund taget i betragtning, men det viste sig at være the usual suspects. Intet nyt under solen. Eller halvmånen fristes man til at sige.

  LFPC

  Posted: 5 maj 2010 - 10:13 - Svar

  Man skal også huske at ord som “hvid” er rent politiske …… konstruktioner der ikke afspejler nogen objektiv virkelighed, slet ikke i biologisk henseende. I daglig tale er “hvid” nok nærmere synonymt med kridhvide mennesker med nordeuropæiske træk, men skal man endelig kigge biologisk på det, omfatter den “hvide/kaukasiske race” også folk der er særdeles solbrune fra naturens side – pakistanere tilhører således også vores hvide race. Selv næsten sorte nordafrikanere er ‘hvide’, fordi de ikke har negroide træk.

  Det er en sump af udefinerede og inflaterede begreber der er blevet en kasse der kan bruges politisk, selvfølgelig af traditionelle ‘hvide’ racister, men vel i dag i langt større omfang af venstrefløjen. Læs den aldeles forfærdelige Mira Skadegaard Thorsen for at se venstrefløjens racebesættelse i sin mest ekstreme form.

  “Race” har altid i anglosaksisk betydning haft langt mere betydning af kultur end hos os, men også hos os er begreberne udvandede og manipulerede til meningsløshed. Siger jeg således grimme ting om Abdul Wahid Pedersen ville jeg kunne dømmes efter racismeparagraffen – da han konverterede under sit fængselsophold skiftede han samtidig ‘race’. Go figure.

Santor

Posted: 5 maj 2010 - 10:25 - Svar

Mon ikke hun ( Contessa Brewer ) sidder foran kameraet igen i aften for at fylde den Amerikanske befolkning med mere af sin ønsketænkning.

bl

Posted: 5 maj 2010 - 11:05 - Svar

Tja, i USA regnes vel alle for hvide, hvis de falder ind under kategorien “Caucasian” (eller “europid” efter de ældre, danske leksika)?

For at nævne et eksempel, hr. Mrutyuanjai Mishra, en kendt, sympatisk borgerlig blogger fra JP må vel regnes for at være “Caucasian”/europid ; men ville en gennemsnitlig dansker kalde ham hvid?

Å andra sidan, selv unge polakker vil i USA ikke gribes i det der kaldes “acting white”, forstå det, hvem der kan. Måske er der en sammenhæng med Central- og Nordeuropa her, hvor ufattelig mange unge kvinder farver deres hår sort i øjeblikket. Hvorfor mon? Ved de, at det er farligt at være blond?

Universalgeni

Posted: 5 maj 2010 - 11:08 - Svar

@ LFPC: Domspraksis er endnu længere ude. Indvandrere bruger i stor udstrækning udtrykket perkere om sigselv. Men der er faldet en racismedom, da en dansker brugte udtrykket. Det har som konsekves, at jeg sidder ovre på min blog og erstatter udtrykket perker med stjerner, hvis det fremgår at en dansker har brugt det i en kommentar. Men lader det stå, hvis en indvandrer har brugt det. Og det er sket et utal af gange.

Der er ikke ligeret for loven i Danmark. Vi danskere har allerede dhimmistatus.

  LFPC

  Posted: 5 maj 2010 - 11:42 - Svar

  Prøv at se denne artikel fra 1997:

  Ekstra Bladet | 11.09.1997 | 1. sektion | Side 26 | 468 ord | artikel-id:
  Z2086312
  Politiker tiltalt for racisme
  […]
  Byrådsmedlem i Struer og formand for det stærkt fremmed-fjendske parti
  Holger Danske, murer Kaj Villy Villadsen, er blevet tiltalt efter
  straffelovens paragraf 266b for at have ‘forhånet og nedværdiget tamilerne
  på grund af deres race og nationale og etniske oprindelse’. Det er, som
  Villadsen udtrykker det over for Ekstra Bladet, ‘en almindelig gemen
  musiklærer, en SF’er’ i Struer, der står bag anmeldelsen. Derefter har
  politiet i Holstebro rejst tiltalen. Sagen kommer for retten på mandag.

  TAMILER ER FEJE

  Byrådsmedlemmet skrev et læserbrev i Holstebro Dagblad, hvori han om
  tamilerne sagde: ‘I er et folk, der ved fejhed har bevist, at I ikke er
  værdige til et fædreland, men kun kan klare sig ved at bosætte sig, hvor der
  er ordnede forhold skabt af andre mennesker, hvor I så ved hjælp af dets
  lands overløbere kritiserer landets tvungne værter’. Men i et læserbrev i
  Ekstra Bladet den 10. april i år skrev formanden for den islamiske
  studenter-organisation i København, Jamahir F. Abdallah bl.a., at ‘danskerne
  er slaver af druk og mistro til tilværelsen’. Og det er meget grovere, mener
  Villadsen. Derfor anmeldte han skribenten til politiet for overtrædelse af
  selvsamme paragraf 266b. Københavns Politi ved politiadvokat Ole Weikop
  afviste anmeldelsen med den begrundelse, at udtalelserne simpelt hen ikke
  faldt ind under 266b. Han tilføjede: ‘Jeg har tillige tillagt det betydning,
  at 266b må opfattes som en minoritets-beskyttelsesregel, hvorfor
  majoritets-gruppen i et demokratisk samfund ikke kan antages at være
  omfattet af reglen’. […]

  – Forskellen er, som Ole Weikop netop påpeger, at 266b er en
  minoritets-beskyttelse. Danskerne som sådan er ikke en minoritet. Eller en
  ‘gruppe af personer’, som der står i 266b. Danskerne må man vel nærmest
  opfatte som en helhed, forklarer Søren Staun. – Kan en udtalelse så kun være
  racistisk, hvis den handler om en minoritet? – Sådan kan man vel godt
  udtrykke det. Man kan sådan set ikke være racist over for en majoritet. –
  Men Villadsens skriverier har I vurderet til en tiltale? – Ja, for vi
  vurderer, at her forhåner han et helt folk, som befinder sig her i Danmark
  som minoritetsgruppe ved at kalde dem et fejt folk, siger
  vicepolitimesteren.

   Liva

   Posted: 5 maj 2010 - 12:05 - Svar

   “Han tilføjede: ‘Jeg har tillige tillagt det betydning,
   at 266b må opfattes som en minoritets-beskyttelsesregel, hvorfor
   majoritets-gruppen i et demokratisk samfund ikke kan antages at være
   omfattet af reglen’. […]”

   Tak for kaffe.. haha… I et globalt perspektiv er det vel Danmark og dansk måde at få et samfund til at fungere på – og danskere – der er en minoritet – eller hur? 🙂

   Venstrefløjs minoritets begrebet har sejret ad helvede til…vist..

   Nu bygger venstrefløjen stormoskeer – uden debat – og debatterer klima i lange baner. Og så er det Vesten der atter er sorteper – som venstrefløjen elsker det..

Universalgeni

Posted: 5 maj 2010 - 11:59 - Svar

Jeg tror ikke på, at politiets udlægning er korrekt, men det kan jeg jo mene fra nu af og til dommedag. Det flytter ikke noget. Så jeg må fortsat sætte stjerner i de kommentarer, jeg finder rundt om i trådene på min blog.

JensH

Posted: 5 maj 2010 - 13:45 - Svar

“at 266b er en minoritets-beskyttelse. Danskerne som sådan er ikke en minoritet”

Aha, normalt får vi at vide, at ‘Danskhed’, ‘Den Danske Nation’ og ‘Det Danske folk’ er en kunstigt skabt konstruktion fra cirka midten af 1800 tallet. Men når det falder eliten/myndighederne bekvemmt, så skal vi altså defineres som et sammenhængende folk med egen kultur og national egenart. Det åbner jo ret interessante perspektiver for retsplejen i fremtiden. Men havd så med de Palæstinenserne som d. 10.01.2009 stod og råbte ‘Kill, Kill, The Jews’ inde på Københavns Rådhusplads?? Jøderne er da en minoritet her i landet, ikke sandt?? Eller kan en smart politi-advokat få det drejet den derhen, at de Danske jøder jo er så godt integreret, at de må henregnes til majoritetskulturen?? Ihvertfald ‘opgav’ Køebenhavns Politi at finde disse rascistiske og heilende Palæstinensere!!!

Leave a Comment