20
maj
Seneste opdatering: 20/5-10 kl. 1211
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Filmet af  Hirsi Alis danske udgiver Gad´s Forlag da hun for nylig var i København.

270 millioner ofre for  Islam

According to the Center of the study of Political Islam, over the last 1400 years, Muslims have murdered roughly 270 million kafirs [non-Muslims]; 60 million Christians, 80 million Hindus, 10 million Buddhists and around 120 million African slaves. Until today, as far as we know, there has not been any official acknowledgement or official apology by any official Islamic organization for these atrocities. This calamity is not a modern day phenomenon. It has been taking place since Islam’s inception 1400 years ago. Wafa Sultan (i en artikel om en eventuel moské tæt ved World Trade Center.)

The only thing worse than religious violence in the 20th century was the violence of atheism. Mao of China was an atheist and caused the deaths of 77 million. Stalin of Russia were fervent atheists and killed 77 million and 62 million each. Hitler killed about 21 million and was not an atheist, but he despised Christianity and admired Islam. He said that Christians are wimps and Muslims are killers. Hitler was right. Islam has killed about 270 million over 1400 years. Maybe, it would be a good thing to know how and why it happened. Center of the study of Political Islam.

Tallene diskuteres bla. også i Lars Hedegaards bog 1400 årskrigen. Hedegaard mener at det er et rimeligt estimat. Dødeligheden blandt islams afrikanske slaver var 80-90 procent, hvor den i slavehandlen til USA “kun” var 10 procent. – Benyt lejligheden til at læse en interessant og meget anderledes kronik i Jyllands Posten: USA-model for islam M. Zuhdi Jasser, formand for American Islamic Forum for Democracy.

Jävla jude!

Magasinet Goldberg har en gennemgang af jødernes situation i Malmø, der kommer hele vejen rundt uden berøringsangst.  En del vil være  kendt herfra i forvejen, en anden del ikke. Tidsskriftet kan købes udvalgte steder og læses  på biblioteket.

Netop Mona Sahlins tv-optræden er interessant, nu hvor stormen mod Malmøs stærke mand tilsyneladende er stilnet af. For i debatprogrammet antyder Mona Sahlins opponent – Kristdemokraten Göran Hägglund – at fjendtligheden mod jøderne primært skal findes i Malmøs store indvandrerbefolkning. Over en femtedel af byens små 300.000 indbyggere har rødder i Mellemøsten.
At truslerne kommer fra byens arabiske muslimer er præcist det, som byens jøder selv fortæller om i diverse avisartikler og kommentarer i denne sag. Tilråb som ”jävla jude”, stenkast og trusler kommer typisk fra yngre mænd med muslimsk og/eller mellemøstlig baggrund – ligesom der er blevet råbt antisemitiske slagord på arabisk blandt herboende palæstinensere ved flere af de demonstrationer mod Israels invasion af Gaza, som i løbet af det seneste halvandet års tid har samlet store menneskeskarer i det centrale Malmø.Men dér går Mona Sahlins grænse: ”Nu synes jeg faktisk det er dig, som skal give Sveriges muslimer en undskyldning. Du står jo her og insinuerer, at jødehadet kommer fra muslimer,” siger lederen af Sveriges største parti til sin opponent. Og så stoppede diskussionen. På tv, i hvert fald. Da verden fik øje 
på jøderne i Malmø.

Alle skal tage medansvar

VU LANCERER KAMPAGNEN: ALLE SKAL TAGE MEDANSVAR FOR FOLKESKOLEN – BARE IKKE SOCIALDEMOKRATIET


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Victor

Posted: 20 maj 2010 - 10:07 - Svar

Jeg er efterhånden rigtigt TRÆT af Hitler/Stalin/ateisme-øget, som bliver trukket af stalden hvert andet øjeblik.

Forbindelsen mellem Adolf Schicklgruber og den katolske kirke er efterhånden rigtigt godt belyst. Der er hundredevis af billeder af heilende evangeliske og katolske præster. Og anti-semitismen var vel et produkt af kristendommen. Samtidig er det, ligesom, blevet glemt at nazisterne i 1935 holdt et rally for at fejre, at man havde fordrevet ateismens pest fra den tyske folkesjæl.

Stalin: Hans eneste uddannelse var som…præst. Læs Simon Sebag Montefiores glimrende Stalin-biografi for at forstå, hvordan præsteseminater i Tiblisi påvirkede hans tænkning.

Påstanden om at ham AH “despised Christianity” hører man igen og igen fra både højreorienterede amerikanere og tyske kirkelige kredse. Og det er muligt; men det er, mindst, lige så vigtigt at spørge sig selv, om det kristne hieraki så også foragtede Hitler – og det kan man vist ikke sige….vel?

  steen

  Posted: 20 maj 2010 - 10:44 - Svar

  @ Victor: Nu var Hitler og Stalin jo også store bedragere og løgnhalse, så deres religiøsitet er et sammensat spørgsmål. Hitler forblev katolik fra start til slut, men hans stærkt nedsættende ord om kristendommen – hvis man skal tro Speer – er jo kendte.

  Stalin foretrak vel nærmest sin egen personkult fremfor den ortodokse kirke han var vokset op i, men jeg vil ikke påstå jeg har noget særligt kendskab til den side af den fhv. præst Stalin. Men I har da ret i at det er en “flot” påstand at hans ((ikke Hitlers) myrderier skyldes deres “ateisme”. Forkus er er også mest antallet af ofre for de forskellige totalitarismer.

  Men tak for de pæne ord begge to. Som tiligere skrevet kan vi sagtens affinde os med, at læsere ofte er bedre informeret end vi selv. Ellers ville vi sgu også have det svært i dagligdagen.

  Gunnar Biering

  Posted: 20 maj 2010 - 10:46 - Svar

  Som sædvanlig kan jeg ikke se relevansen af Victors indlæg. Den citerede artikel skal vel behandle de forskellige religioner som årsager til død og ulykke, især i vor tid, og her er Islam en væsentlig faktor. Kristendom er ikke.

  Det samme kan siges til Egils indlæg. Artiklen siger ikke, at Mao begik massemord, FORDI han var ateist, den siger, at han begik massemord OG var ateist.

   Egil

   Posted: 20 maj 2010 - 10:53 - Svar

   Oh, nej du!
   Når man sætter to ting sammen på denne måde er det fordi man er ude i et ærinde, oftest et uærligt ærinde. Hvad har f.eks. Mao’s ateisme med massemord at gøre, hvis det ikke var for at forfatteren ville insinuere en sammenhæng?

    Gunnar Biering

    Posted: 20 maj 2010 - 11:17 -

    >Egil,
    Jeg kan godt se, hvad du mener, og forfatteren har nok formuleret sig temmelig smart – prøvet at lave punch-lines. Men jeg kan blot ikke se, at hans ærinde er at stemple ateismen som årsag til massemord. Alle ved jo, at det var forsøget på at realisere kommunismen, plus de pågældende personers forbryderiske karakterer, der var årsag.

    Iøvrigt var Stalins væsentligste uddannelse ikke hans præsteri. Han havde en fortrinlig erhvervsuddannelse som gangsterleder oveni! Det var nok lige så meget erfaringerne herfra, han senere benyttede.

    Egil

    Posted: 20 maj 2010 - 11:56 -

    Hej Gunnar.

    “The only thing worse than religious violence in the 20th century was the violence of atheism” kan vel ikke forstås anderledes end som det er skrevet?

    /Egil

    Gunnar Biering

    Posted: 20 maj 2010 - 13:13 -

    > Egil
    Jeg kan kun gentage: Det fremgår af sammenhængen, at forfatterens budskab er, at der er andre årsager til massemord end Islam og kristendommen. Han peger IKKE på ateismen som årsag i udtrykket “the violence of atheism”. Han peger på de politiske “ismer” og vil blot understrege, at de er i en anden gruppe end religionerne. Man kan ikke tage sætningen ud af sammenhængen. Forfatteren understreger jo også 2 linier længere nede, at Hitler ikke var ateist.

Egil

Posted: 20 maj 2010 - 10:22 - Svar

Snaphanen, som jo repræsenterer det ypperste indenfor skandinavisk intelligens og kritisk sans, burde holde sig for god til at referere et tendentiøst makværk som dette fra Center of the study of Political Islam.

For bare at tage en enkelt af de logiske kortslutninger som artiklen er så rig på:
”The only thing worse than religious violence in the 20th century was the violence of atheism. Mao of China was an atheist and caused the deaths of 77 million. ”

Denne logikfejl kaldes ”Non sequitur” og er i sin mest kendte form udtrykt af Ludvig Holberg:
En sten kan ikke flyve.
Morlille kan ikke flyve.
Ergo er morlille en sten.

Hvad kan vi ellers finde på? Jo,
Hitler var vegetarianer.
Hitler slog 20 mio. mennesker ihjel.
Ergo er vegetarianere massemordere

Hokus pokus filiokus. Se hvor enkelt det er at ”bevise” hvad som helst.

Skam jer Snaphaner!

  Victor

  Posted: 20 maj 2010 - 13:14 - Svar

  Yup – til gengæld er der en logisk sequitur fra denne retorik: Hvis det lykkes at gøre ateister til de her slemme, slemme skiderikker, så er det jo kun naturligt at “respektere” dem, som tror på en G_d. Og OK – jeg har intet imod, at man respekterer jødedommen. Problemet ligger i, at det er lige netop denne tænkning, der får Bush til at møde op i en moske, mens det endnu brænder i WTC, som får Løkke til at støtte afghanerne eller chefen for CIA til at bede sammen med Sauds hus. Eller som – et eller andet sted – er grundlaget for Uffes verdenssyn og holdning til Jy-p.

  Og det er den samme logik, som kan gøre Sayeeda Warsi til minister i UK eller Aygül Özkan til sicialminister i Tyskland. Og så kan de troende ellers juble over, at hun skam aflægger den religiøse amtseid….so wahr mir Gott helfe.

  Det her spørgsmål er – dele af – højrefløjens bløde bug. Og det burde I tage en diskussion om.

  Sat på spidsen: – When push comes to shove, vil I så hellere dele skyttegrav med Tariq Ramadan eller med Gregor Gysi.

   Egil

   Posted: 20 maj 2010 - 18:55 - Svar

   Hej Victor.

   Netop, og derfor er retorikken så nederdrægtig!

   Hvis den religiøse højrefløj bare ville nøjes med at hævde en naiv tro på Jesus Kristus kunne man bare smile overbærende og konstatere at man ikke er enige.

   Deres ondskabsfulde og løgnagtige nedgørelse af ateister, en af de grupper som har mest at tabe på islamiseringen, ved siden af homoseksuelle, kvinder og jøder, viser blot hvad det er for et had som driver dem og at de i virkeligheden har de samme morderiske hensigter som Islam, hensigter som de desværre i flere tilfælde har haft anledning til at føre ud i livet

    Universalgeni

    Posted: 20 maj 2010 - 19:34 -

    Jeg tilhører den religiøse højrefløj. Din kampagne er mere end bare usmagelig. Din retorik virker nederdrægtig, ondskabsfuld og løgnagtig. Det lyder som om, det er dig, der er fuld af had og morderiske hensigter. Kunne du ikke lige tage og geare lidt ned?

    Victor

    Posted: 20 maj 2010 - 20:37 -

    Okay – jeg kan nu ikke se noget specielt nederdrægtigt i det, jeg har skrevet. Men så vil jeg da – inspireret af din udmelding – hvem vil du helst have at din datter (hvis du ellers har en) bliver gift med: En muslim eller en ateist?

    Universalgeni

    Posted: 20 maj 2010 - 22:31 -

    @ victor: min kommentar var til Egil, som synes at tro, Snaphanerne og alle deres “kommentører” er ateister. :mrgreen:

    Victor

    Posted: 20 maj 2010 - 23:46 -

    Universalgeni – jeg vil alligevel gerne have et svar på mit spørgsmål. Du siger selv, du tilhører den religiøse højrefløj – så hvem er, i din optik, de bedste mennesker: Muslimer eller ateister.

    Universalgeni

    Posted: 21 maj 2010 - 00:19 -

    @ Victor: det er ateisterne. Christoffer Hitchens er en bedre kristen end de fleste af dem, der kalder sig sådan. Han ville sikket eksplodere, hvis han kunne læse dette! 😆

    Egil

    Posted: 21 maj 2010 - 10:01 -

    Hej Universalgeni.

    At du har valgt at tilhøre den kristne højrefløj er dit eget personlige anliggende og det vil jeg slet ikke kommentere.

    Jeg protesterer dog når et så vigtigt anliggende som kampen mod Islam og oprydning efter de skader som Islam har påført os bliver forsøg monopoliseret af kristenfløjen, samt når de kristne ikke kan skelne mellem sagens kerne og missionsvirksomhed.

    Jeg bliver direkte vred når der rettes direkte, perfide angreb og beskyldninger mod os ”normale” mennesker fra kristne med ekstremistiske holdninger, og som modsvar jeg vil ikke afholde mig fra at påvise hykleri og ugerninger begået i Jesu navn. Hvis du vil have dokumentation så har jeg rigeligt, men jeg anser det ikke for formålstjeneligt at vaske det beskidte tøj her på Snaphanen. Hvis vi kan mødes på et andet forum vil jeg med glæde tage en debat med dig.

    Med venlig hilsen
    Egil

    Universalgeni

    Posted: 22 maj 2010 - 03:33 -

    Du lyder så opblæst. Kommentarerne på min blog er åbne, Egil. Det er de også på Snaphanen.

JensH

Posted: 20 maj 2010 - 12:30 - Svar

LOL. En særdeles morsom og rammende plakat fra VU. Og da DSU ikke holder sig tilbage hvad angår ‘politisk plakatkunst’, så kan Sosserne ikke engang brokke sig.

Universalgeni

Posted: 20 maj 2010 - 13:27 - Svar

Nu skal man lige huske, at både maoisterne og kommunisterne forbød religion. Folk fra alle trosretninger blev forfulgt. Alle husker tv-billeder fra USSR af store flotte gamle kirker, der blev revet ned. Hvor katolsk er det lige? Ateismen i de to ideologier er ikke til at tage fejl af.

Slyrgraff

Posted: 20 maj 2010 - 13:49 - Svar

“Hans undersøgelse, der omfatter 1.503 indvandrere samt 300 etniske danskere, viser, at op mod 75 procent af indvandrerne og knap 20 procent af de etniske danskere har antijødiske holdninger.” Knap 20 % af etniske danskere, det svarer til en meget stor del af venstrefløjen, fra Lykketoft og udefter, det kan da undre, at overrabbiner Bent Melchior forsat klamrer sig til de røde, og nedgør de, der forsvarer jødernes sag. Højst besynderligt.

Universalgeni

Posted: 20 maj 2010 - 19:25 - Svar

Læs, læs: en fin hyldest til svenskerne og svensk kultur fra Victor Davis Hanson. Det viser sig desuden v.hj.a. Google, , at svenskerne var primus moter bag de verdensberømte Sun-Maid rosiner fra Californien. Og logo-pigen, der bruges den dag i dag – the Sun-Maid – hed Petersen!

http://pajamasmedia.com/victordavishanson/reflections-on-small-town-am erica/?singlepage=true

Universalgeni

Posted: 21 maj 2010 - 00:30 - Svar

Det ser ud til at Facebook har slettet hver eneste muhammedtegning og alle støttegrupper. Nogen bør lave et Facebook-look-alike site. De fortjener at tabe stort på det her.

Leave a Comment