22
maj
Seneste opdatering: 22/5-10 kl. 1449
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

er med en udlændingeandel på 42.7 % en af de svenske byer, der får svensk mindretal i dette årti. Malmø er en anden. Stockholm og Göteborg ligger begge over 30%, men får det formentlig først i næste årti. Fra  en SVT serie der hedder Samirs Reportagerejse, der nogenlunde formår at parfumere  tingenes tilstand. Svenskere der er flygtet fra byen, udtrykker sig temmelig bramfrit blandt andet her. Man taler om at “ta debatten med SD”. Det havde været vældig godt med 25 års tilbagevirkende kraft, nu er det en opgave for historikerne.

Kan asylindvandring afhjælpe nød?

Det korte svar er: “Nej, den kan næsten udelukkende sprede nød”. Man må forholde sig til et af tidens største tabuer, verdens demografi. Der er 68 lande i verden, hvor hver kvinde føder over 3.0 børn. De er alle i det man tidligere lidt mere  præcist kaldte “de underudviklede lande”. Ikke ét af BRIK landene er iblandt, lande der trods alt er under udvikling. Hvis hver somalisk kvinde vil have 6.44 barn, hver afghansk 5.50 og hver fra Gaza stiben 4.90, kan det ikke forventes at vi vil hæfte solidarisk for det. Vi betaler f.eks. i forvejen Gaza bestikkelse, så de kan opretholde en af de højeste levestandarder i Mellemøsten. Vi anvender milliarder i Afghanistan til ingen garanteret nytte. Det må overlades til Sveriges Riksdag, der som bekendt bakker 100% op om somaliernes kaosspredning. (se video her fra min. 1:34.)

Se Roy Beck om den Sisyfosopgave såkaldte humanister ikke viger tilbage for at påtage sig, på vores vegne, altså. (Og se ikke mindst Margrethe Vestager, BT 21. maj. At kalde hende vor tids  Scavenius, ville ikke være venligt overfor Scavenius. Jeg har skrevet om  ham flere steder, og om hans  enke Alice, jeg lærte lidt at kende som gammel dame.) Det korte foredrag her, er et frontalangreb på asylkonventioner, hvis forbindelse med virkeligheden bliver mindre for hver eneste dag:

LTC Allen West on Immigration
GoV

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?